Dobra dopóki admin śpi i nie widzi, że ten post został napisany postaram się wkurwić jak najwięcej głupich bab jak się da. Zacznijmy zatem od tezy. Otóż każda jebana dziura którą napotkałem na swojej dosyć krótkiej drodze ma problemy z myśleniem. Tępe piździska poniżej 25 roku to jebany gruz do dymania. To jest ostrzeżenie dla każdego wrażliwego chłopaka takiego jak ja żeby nie brał na poważnie żadnej jebanej rury poniżej tego wieku. Moje doświadczenie wskazuje, że im bardziej ma się wyjebane na kurwę tym bardziej ją to rajcuje. Nie można być normalnym, starać się, zabiegać bardziej niż szmacisko bo w swojej naturze szmacisko jebane nie wykazuje zdolności docenienia tego. Najważniejsze jest jak się czuje. NO A KIEDY KURWA SIĘ ZA KIMŚ TĘSKNI?? JAK GO NIE MA. Należy zatem rurami manipulować tak że krótko a intensywnie a potem cisza i to w nieregularnych odstępach. Wtedy taka kurwa będzie za tobą latać. Nie ma czegoś takiego jak dziewczyna wyjątkowa, ta jedyna. Każda jest taka sama ma dziure i cycki i w zasadzie większość z nich nie jest w stanie nawet zaoferować niczego więcej. Możesz się starać zapierdalać myśleć o niej no ogólnie tak się interesować sprawą nie jakieś pojebane romantyczne. Powie że jesteś za dobry i się na ciebie wyjebie. A przez cały czas jeszcze będzie pierdolenie pod publiczkę żeby cię wkręcić. Jak już będziesz wkręcony to będzie jebane sprawdzanie - dopierdalanie najpierw takie ukryte że nawet nie wiesz że to dopierdalanie a potem kurwę to podnieca bo jest jak dziecko to musi coraz bardziej. No i trzeba się na kurwe jebaną wyjebać. Słowem podsumowania faceci na zakochaniu się mogą tylko stracić więc pozostaje mieć wyjebane i szukać ruchania a jak cię wychowali inaczej bo chciałeś lepiej dla kobiet wokół ciebie to cię te kurwy nauczą że baby są tępe i trzeba je napierdalać pałą jak jebane dzieci. A jak w ogóle taki nie jesteś to masz przejebane - będzie cię jebać dziewczyna jej koleżanki twoi koledzy też cię będą jebać jej chłopak który ją rucha za darmo. A no i nie można zapomnieć o najważniejszym. Nie traćcie czasu na głupie kurwy bo możecie w tym czasie pracować na siebie. To na prawdę dużo przyjemniejsze od latania za cipą. Wiem, że jesteście tępi i tego i tak nie zastosujecie i przez to jest inflacja kobiet w tych czasach - głupie kurwy dostają atencję za to że wysmarują ten zjebany ryj a później wpierdolą swoje spasione dupsko którego nie mogą ruszyć z kanapy bo oglądają tik toki w nowe pantalony z SZAIN i idą na kawe do STARBAKS żeby popierdolić o tym że kurwa natalia w środę źle kurwa ustawiła segregatory w segmencie biurowym. A wy debile jebane latacie za idiotkami. Nie mówiąc o tym że taka typowa debilka NIE ZDAJE SOBIE SPRAWY Z TEGO ŻE TE TREŚCI SĄ SKONSTRUOWANE TAK BY UZALEŻNIAĆ I ODDZIAŁYWAĆ NA JAKIEŚ INSTYNKNOWNE EMOCJE. To na co dzień krok po kroku nas przybliża do zwierząt. Ale jak to powiesz głupiej babie to powie że jesteś odklejony. Nie pozdrawiam.
PS Adminie poczytaj sobie o czymś takim jak regex.