Flirt mojej kobiety z innymi facetami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Flirt mojej kobiety z innymi facetami

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 77 z 77 ]

66

Odp: Flirt mojej kobiety z innymi facetami
vodlusteeen napisał/a:

Ona poznała go tam na imprezie, będąc z tymi koleżankami. W sumie nie ma to już dla mnie znaczenia. Poprosiłem o szczerą rozmowę i kłamała do ostatniej chwili. Kiedy prosiłem by przyznała się i powiedziała prawdę, patrzyła mi prosto w oczy i kłamała. To mnie najbardziej boli.

Kłamała co do znajomości z tamtym facetem?
Teraz to już nie dojdziesz kiedy ona go poznała. Nie była transparentna co do tej znajomości i jest problem.

vodlusteeen napisał/a:

Wolałbym żeby wyznała najgorszą prawdę niż kłamała prosto w oczy.

Było do przewidzenia.

vodlusteeen napisał/a:

Cała reszta nie ma znaczenia, straciła moje zaufanie po prostu i czy zdradziła czy nie, nie ważne to już teraz.

Fakt, to już nie ważne.

vodlusteeen napisał/a:

Nie potrafiła odpowiedzieć dlaczego to robiła, ale widocznie brakowało jej czegoś by ktoś obcy z instagrama dowartościował ją

Wchodząc w takie interakcje ryzykuje się związek. Nie można za plecami partnera utrzymywać "tajnych" kontaktów/znajomości bo gdy wychodzą jest kwas, tak jak u was.
I co teraz chcesz zrobić?

Zobacz podobne tematy :

67

maku2 napisał/a:
vodlusteeen napisał/a:

Ona poznała go tam na imprezie, będąc z tymi koleżankami. W sumie nie ma to już dla mnie znaczenia. Poprosiłem o szczerą rozmowę i kłamała do ostatniej chwili. Kiedy prosiłem by przyznała się i powiedziała prawdę, patrzyła mi prosto w oczy i kłamała. To mnie najbardziej boli.

Kłamała co do znajomości z tamtym facetem?
Teraz to już nie dojdziesz kiedy ona go poznała. Nie była transparentna co do tej znajomości i jest problem.

vodlusteeen napisał/a:

Wolałbym żeby wyznała najgorszą prawdę niż kłamała prosto w oczy.

Było do przewidzenia.

vodlusteeen napisał/a:

Cała reszta nie ma znaczenia, straciła moje zaufanie po prostu i czy zdradziła czy nie, nie ważne to już teraz.

Fakt, to już nie ważne.

vodlusteeen napisał/a:

Nie potrafiła odpowiedzieć dlaczego to robiła, ale widocznie brakowało jej czegoś by ktoś obcy z instagrama dowartościował ją

Wchodząc w takie interakcje ryzykuje się związek. Nie można za plecami partnera utrzymywać "tajnych" kontaktów/znajomości bo gdy wychodzą jest kwas, tak jak u was.
I co teraz chcesz zrobić?

Dokladnie moj partner tez wie z kim mam.kontakty ja tez wiem.z kim.on ma

68

vodlusteeen napisał/a:

Nie potrafiła odpowiedzieć dlaczego to robiła, ale widocznie brakowało jej czegoś by ktoś obcy z instagrama dowartościował ją (dbałem o nią, komplementowałem i było między nami ok).

Nareszcie coś mądrego postanowiłeś. Nie klękaj, nie proś, nie przepraszaj że nie jesteś wielbłądem. Dałeś z siebie wszystko co najlepsze, a ona nie potrafiła tego przyjąć i uszanować, nie poniżaj się więcej. Czasem tak jest że jednej stronie wydaje się, że buduje związek idealny, tworzy szpagaty, dopina wszystko na ostatni guzik, a z tego po prostu wielkie G jest, bo trafiło nie na tego partnera, nie na ten czas, nie na tę rzeczywistość. Im szybciej temu komuś otworzą się oczy, tym mniej w tej szajsowy związek zainwestuje sił, zmarnuje czasu swojego i tego pechowego partnera. Tego kwiatu jest pół światu, jak mówi stare przyslowie. Jeszcze znajdziesz kogoś, przez kogo wszystko co zrobisz będzie docenione i dla kogo będziesz najważniejszy. Tylko szukaj i daj w końcu spokój tej kobiecie z którą teraz jesteś.

69

Salomonka napisał/a:
vodlusteeen napisał/a:

Nie potrafiła odpowiedzieć dlaczego to robiła, ale widocznie brakowało jej czegoś by ktoś obcy z instagrama dowartościował ją (dbałem o nią, komplementowałem i było między nami ok).

Nareszcie coś mądrego postanowiłeś. Nie klękaj, nie proś, nie przepraszaj że nie jesteś wielbłądem. Dałeś z siebie wszystko co najlepsze, a ona nie potrafiła tego przyjąć i uszanować, nie poniżaj się więcej. Czasem tak jest że jednej stronie wydaje się, że buduje związek idealny, tworzy szpagaty, dopina wszystko na ostatni guzik, a z tego po prostu wielkie G jest, bo trafiło nie na tego partnera, nie na ten czas, nie na tę rzeczywistość. Im szybciej temu komuś otworzą się oczy, tym mniej w tej szajsowy związek zainwestuje sił, zmarnuje czasu swojego i tego pechowego partnera. Tego kwiatu jest pół światu, jak mówi stare przyslowie. Jeszcze znajdziesz kogoś, przez kogo wszystko co zrobisz będzie docenione i dla kogo będziesz najważniejszy. Tylko szukaj i daj w końcu spokój tej kobiecie z którą teraz jesteś.

W punkt.

70

maku2 napisał/a:

Jeżeli facet godzi się na to żeby jego partnerka flirtowała(z różnych sobie znanych powodów) to znaczy że godzi się na to żeby partnerka nie okazywała mu szacunku.

Idź ty na bazar i zobacz babki z większym życiowym doświadczeniem jak ogarniają sprawunki. Życzliwość wymieszana z flirtem i każdy sprzedawca ma odłożony towar dla swoich 'ulubionych' klientek.

I to nie jest brak szacunku do partnera. Bo każdy wie, że to po prostu pustosłowie dla poprawy wzajemnego humoru.

71

Jack Sparrow napisał/a:
maku2 napisał/a:

Jeżeli facet godzi się na to żeby jego partnerka flirtowała(z różnych sobie znanych powodów) to znaczy że godzi się na to żeby partnerka nie okazywała mu szacunku.

Idź ty na bazar i zobacz babki z większym życiowym doświadczeniem jak ogarniają sprawunki. Życzliwość wymieszana z flirtem i każdy sprzedawca ma odłożony towar dla swoich 'ulubionych' klientek.

I to nie jest brak szacunku do partnera. Bo każdy wie, że to po prostu pustosłowie dla poprawy wzajemnego humoru.

Naprawdę nie ogarniasz tego o czym piszę czy udajesz?

72 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2024-08-28 09:32:36)

Po prostu stawiasz znaki równości tam, gdzie ich być nie powinno i mieszasz różne zachowania stawiając to wszystko na szali "braku szacunku".

Za PWN:

FLIRT

1. «prowadzenie zalotnych rozmów i czynienie kokieteryjnych gestów; też: taka rozmowa»
2. «przygoda erotyczna»
3. «rodzaj gry towarzyskiej»
4. «przelotny kontakt z jakąś ideologią, organizacją, dziedziną nauki lub sztuki»

Ty zrównujesz wszystko do 2.

Ja opisuję sytuację z punktu 1.

Rozumiesz już różnicę?

Opcja numer 2 to elementarny brak szacunku, można powiedzieć, że wręcz zdrada i coś takiego nie powinno mieć nigdy miejsca. Ale flirt nie ogranicza się tylko do erotyzmu i seksualnego napięcia. Wplecenie w rozmowę dwuznacznego żartu sytuacyjnego i komplementu nie jest od razu brakiem szacunku wobec partnera. Z takim kijem w dupie nie da się normalnie funkcjonować nie tylko w związku, ale i ogólnie społecznie.

73

Jack Sparrow napisał/a:

Po prostu stawiasz znaki równości tam, gdzie ich być nie powinno i mieszasz różne zachowania stawiając to wszystko na szali "braku szacunku".

Za PWN:

FLIRT

1. «prowadzenie zalotnych rozmów i czynienie kokieteryjnych gestów; też: taka rozmowa»
2. «przygoda erotyczna»
3. «rodzaj gry towarzyskiej»
4. «przelotny kontakt z jakąś ideologią, organizacją, dziedziną nauki lub sztuki»

Ty zrównujesz wszystko do 2.

Ja opisuję sytuację z punktu 1.

Rozumiesz już różnicę?

Opcja numer 2 to elementarny brak szacunku, można powiedzieć, że wręcz zdrada i coś takiego nie powinno mieć nigdy miejsca. Ale flirt nie ogranicza się tylko do erotyzmu i seksualnego napięcia. Wplecenie w rozmowę dwuznacznego żartu sytuacyjnego i komplementu nie jest od razu brakiem szacunku wobec partnera. Z takim kijem w dupie nie da się normalnie funkcjonować nie tylko w związku, ale i ogólnie społecznie.

Czyli nie zrozumiałeś.
Ja nie pisałem o tym że jak kupujesz ziemniaki to się uśmiechniesz i zagadasz ekspedientkę czy kasjerkę. 
Tylko o tym co robiła kobieta autora - nawiązała relacje z facetem za plecami swego partnera i się z nim spotkała(podobno zaczęło się nad jeziorem ale czy to prawda?) o tym. I to miałem na myśli pisząc małe fiutki jeżeli facet zgadza się na takie relacje.

74

vodlusteeen napisał/a:

Wolałbym żeby wyznała najgorszą prawdę niż kłamała prosto w oczy. Cała reszta nie ma znaczenia, straciła moje zaufanie po prostu i czy zdradziła czy nie, nie ważne to już teraz.

O prawdę się nie prosi , a gdy już wiesz że ktoś Ci kłamie  patrząc w oczy to już taki związek nie ma sensu . Z jednej strony zawsze szkoda szczęśliwych lat spedzonych razem ,ale ile można przymykać oczy na wyskoki i kłamstwa. Przerabiałem to , po każdej wpadce zmiany komunikatorów i coraz większe podziemie . Szkoda zdrowia ..

75

Nie widzę innej opcji jak rozstanie. Pomimo tego, że bardzo bym chciał, to znam siebie i nie potrafię wybaczać. Druga sprawa to szacunek do samego siebie. Zrobiła to raz to zrobi i kolejnemu. W sobotę wyprowadzam się, związek jest zakończony. Najgorsze, że nie widzę w niej skruchy, "ona nie chce wracać do tej rozmowy".

Szkoda straconego czasu i nerwów...

76

vodlusteeen napisał/a:

Nie widzę innej opcji jak rozstanie. Pomimo tego, że bardzo bym chciał, to znam siebie i nie potrafię wybaczać. Druga sprawa to szacunek do samego siebie. Zrobiła to raz to zrobi i kolejnemu. W sobotę wyprowadzam się, związek jest zakończony. Najgorsze, że nie widzę w niej skruchy, "ona nie chce wracać do tej rozmowy".

Szkoda straconego czasu i nerwów...

Nie chce wracać do tej sprawy bo nie ma wiarygodnego kłamstwa na sprzedanie. I sam fakt że nie chce o tym rozmawiać oznacza ze nie liczy się z Twoimi uczuciami, gdyby jej zależało to starałaby się rozwiać Twoje wątpliwości a ona  ucieka od tego.  Myślę że ona nie poznała tego faceta na tym wyjeździe tylko tam się umówili - porównanie dat wyjazdu z np. z wprowadzeniem jego nr. telefonu. Jeżeli to jezioro jest w kierunku zamieszkania tamtego faceta to może spotkali się w połowie drogi.

77

maku2 napisał/a:

Czyli nie zrozumiałeś.
Ja nie pisałem o tym że jak kupujesz ziemniaki to się uśmiechniesz i zagadasz ekspedientkę czy kasjerkę.

Zrozumiałem. Tylko ci tłumaczę, że są różne rodzaje flirtu. Niektóre są dopuszczalne - inne nie. Jak partnerka autora wykasowała rozmowę, to przecież oczywiste jest, że jedyne co tam było, to potwierdzenie tego, że robiła coś, czego nie powinna. Nie ma znaczenia co to było. Miała pełną świadomość, że jest to coś, na co vodlusteeen się nie zgadza. I to jest kluczowe dla tej sytuacji.

I to miałem na myśli pisząc małe fiutki jeżeli facet zgadza się na takie relacje.

Nie brakuje związków, które żyją według zasady "nie pytam - nie mów". Takie związki czysto fasadowe mają się całkiem nieźle. I oboje ludzi potrafi być szczęśliwa żyjąc w czymś takim.

Posty [ 66 do 77 z 77 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Flirt mojej kobiety z innymi facetami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024