Priscilla napisał/a:A jednak to Ty masz pretensje, że to rzekomo dziewczyny zaczęły temat o intro- i ekstawertykach, a Ty podobno tylko im odpowiadasz, choć już Halina zwróciła Ci uwagę, że ten temat wynika z samego tytułu i zaczął go Autor. Że nie wspomnę, że jeszcze wyjeżdżasz z zarzutem manipulacji ze strony kobiet, z którymi ochoczo dyskutujesz. Biedny Ty, tak Cię zapędziły w kozi róg
Mnie z kolei krew zalewa, jeśli ktoś dostaje ogrom postów pełnych konkretnej wiedzy, ludzie poświęcają swój czas i uwagę, a mimo to ma żale, że nie może z tym nic zrobić, bo ma blokady. Jak masz, to to już jest akurat Twoja i tylko Twoja robota do wykonania, bo żadna wiedza ani niczyje doświadczenie ich z Ciebie nie zdejmą.
I ja rozumiem, że Ciebie to wkurza, bo ludzi ogólnie wkurza, kiedy ktoś po imieniu i wprost nazywa to, co chciałoby się, aby było niewidoczne. Jeśli ktoś jest na przykład leniem, to nie lubi, aby go tak wprost nazywano, nawet jeśli jest to zgodne ze stanem faktycznym.
Pretensji to ja nie mam żadnych, wręcz przeciwnie. Dałem się zrobić jak dziecko i tylko moja wina. Nie rozumiem tylko dlaczego te typy osobowości to dla was taki problem.
To jest kolejna rzecz, której nie rozumiem i chyba już nie zrozumiem. Piszesz o poświęcaniu czasu i uwagi, a przecież nikt cię do tego nie zmusza ani nic z tego nie masz. Ty jak i każdy inny robisz to z własnej woli i całkowicie bezinteresownie. Mogłabyś przestać w każdej chwili albo w ogóle nie zaczynać i jeszcze cię wkurza, że ktoś nie skorzystał?
Mnie wkurza tylko używanie lenistwa jako rady i wymówki na wszystko. Problem leży w zupełnie czym innym, a dla was to zawsze jest lenistwo. Dla mnie lenistwo jest wtedy gdy ktoś dokładnie wie co i jak musi zrobić, co więcej jest w stanie to zrobić ale świadomie i z premedytacją tego nie robi.
Jesteś leniem. Jesteś śmierdzącym leniem. Jesteś obrzydliwym leniem. Tacy ludzie mnie obrzydzają. Ci którzy krzyczą jak mają źle ale nie są w stanie włożyć ani grama wysiłku w poprawę swojej sytuacji. Jesteś obrzydliwym leniem który przychodzi tu tylko po odrobinę uwagi, bo i tak nigdy nic w swoim życiu nie zmienisz. Nie wiesz co zrobić? Nikt KURWA NIE WIE. Rozumiesz to? Nikt nie wie jak żyć na tej planecie, każdy błądzi, każdy szuka swojej drogi, chodzi, próbuje, smakuje, przewraca się i podnosi. Jesteś jebanym śmierdzącym obrzydliwym leniem który chciałby oszukać system i dostać wszystko na tacy.