Koniec - chcę się wygadać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Koniec - chcę się wygadać

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Koniec - chcę się wygadać

Cześć. Muszę się wygadać, a nie mam komu, nie potrafię nawet porozmawiać o tym z koleżanką.
Nie wiem od czego zacząć, pewnie ten post będzie bardzo chaotyczny więc jeśli ktoś dotrwa do końca to podziwiam.

Zaczęłam się spotykać z facetem w październiku, znałam go już wcześniej, bo mamy wspólne hobby. Facet po rozwodzie, z dzieckiem, często się nią opiekuje, bierze do siebie. Na początku było mi ciężko przełknąć ten fakt, że czasami spotykamy się we trójkę i dopiero po kilku spotkaniach tak naprawdę ogarnęłam, że on ma dziecko. Coś mnie do niego ciaglo więc zepchnelam ten fakt na bok, po jakimś czasie, przestało mi to przeszkadzać, a nawet polubiłam jego córkę. Bardzo się zakochałam, 2 raz w życiu pokochałam ale pierwszy raz tak mocno. Był ze mną w najtrudniejszym okresie mojego życia, wydawało mi się, że jemu też zależy, że się o mnie martwi, chce robić, dawać to co lubię, sam z siebie chciał się spotykać. Nawet nie miałam się czego przyczepić, o co pokłócić, takie przeciwieństwo mojego poprzedniego związku gdzie do faceta można było jak do ściany i kłótnie były na porządku dziennym, no i tam też nie było z mojej strony uczucia.
Zerwał ze mną twierdząc, że mi coś zabiera, że on już nie chce dziecka ani nie widzi przyszłości.
Nie błagałam, dałam mu spokój ale wyłam przez cały czas, miałam różne dziwne ataki, życie całkowicie straciło dla mnie sens.

Po miesiącu się odezwał, że mu mnie brakuje, wróciliśmy do siebie ale jest kiepsko, cały czas się boję kiedy znowu skończy, cięgle płacze, wydaje mi się, że mniej się do mnie odzywa, już nie pyta o wszystko, po prostu nie wiem czemu się wgl do mnie odzywał... Widzę, że nic z tego nie będzie ale jak się do niego przytulam czuje, że mam wszystko i tak cholernie ciężko mi bez tego. A teraz jak głupia piszę ten post i łzy już powoli lecą.

Chyba o nic was nie proszę, chciałam się tylko wygadać

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-05-31 17:14:59)

Odp: Koniec - chcę się wygadać

Czyli jest z Tobą, bo jest... może mu żal, że tak Cię zostawił, bo to, że mu Ciebie brakowało, to akurat normalne w takiej sytuacji.

Dlatego wycofaj się z tej relacji, bo ona nie ma przyszłości, nie wiem jak dla Ciebie lepiej czy stopniowo się oddalać, czy ostre cięcie będzie lepsze.
Pewnie przyda Ci się psycholog, żeby wyleczyć się z tej miłości.

Jaka była przyczyna rozwodu?

3

Podobno przestala kochać i wiem, że mocno to przeżył.

Teraz to już nawet ciężko nam się rozmawia, takie wymuszone wszystko i to jeszcze bardziej boli...

Ale tu masz rację, sama sobie z tym nie poradzę, bo nad tym płaczem nawet nie potrafię zapanować, nie mogę usiedzieć w domu, ciągle muszę coś robić. Po cholerę On się odzywał, wiedziałabym, że to za mną, nie robiła sobie kolejnych złudnych nadziei...

wieka napisał/a:

Czyli jest z Tobą, bo jest... może mu żal, że tak Cię zostawił, bo to, że mu Ciebie brakowało, to akurat normalne w takiej sytuacji.

Dlatego wycofaj się z tej relacji, bo ona nie ma przyszłości, nie wiem jak dla Ciebie lepiej czy stopniowo się oddalać, czy ostre cięcie będzie lepsze.
Pewnie przyda Ci się psycholog, żeby wyleczyć się z tej miłości.

Jaka była przyczyna rozwodu?

4

Nie wiem czy przestał kochać, wg mnie doszedł do wniosku, że wasza relacja nie ma przyszłości, choć trochę późno się "obudził".

5

Ale po co chciał wracać, jak wiedział, że mnie to boli

Co do przestała kochać to był powód rozwodu.

wieka napisał/a:

Nie wiem czy przestał kochać, wg mnie doszedł do wniosku, że wasza relacja nie ma przyszłości, choć trochę późno się "obudził".

6

To jego ex przestala go kochac?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Koniec - chcę się wygadać

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024