Po jakim czasie facet powinien się oświadczyć ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Po jakim czasie facet powinien się oświadczyć ?

Strony Poprzednia 1 4 5 6

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 328 z 328 ]

326 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2024-03-19 23:43:36)

Odp: Po jakim czasie facet powinien się oświadczyć ?
Jack Sparrow napisał/a:

Tak se tłumacz.

Niczego nie dopisałem. Twoje całe postrzeganie świata jest ograniczone właśnie do tego: tych twoich 2 czy tam 3 znajomych i klientów, na rozmowy z którymi się powołujesz bardzo często.

Obsługiwałem tysiące ludzi i byłem sam obsługiwany przez podobną liczbę sprzedawców. Z żadnym nie rozmawiałem o takich pierdach, bo rozmowa była sterowana na poznanie potrzeb i dostosowanie produktu/usługi do tychże.

PS. Halina mieszka w USA. To co dla ciebie jest odległością nie do przebycia, to w tamtych warunkach jest normalną odległością. W przeliczeniu, w USA nikt nie miałby problemu, żeby z twojej dziury zabitej dechami jeździć na piwo do Łodzi.

Nie muszę niczego tłumaczyć.

Na ile jeszcze sposobów mam to napisać żebyś zrozumiał? TERAZ mam 2 kolegów i 1 koleżankę ale przez całe życie było ich znacznie więcej. Przez wszystkie lata szkoły było sporo znajomych i kolegów/koleżanek, widziałem mnóstwo różnych sytuacji z ich udziałem.

Ja też rozmawiam w zdecydowanej większości o samej pracy jedynie kiedy klient pierwszy rzuci jakimś luźnym tematem to o nim rozmawiamy. Niby jak to się ma do umiejętności społecznych czy budowania relacji? O pracy potrafi rozmawiać każdy kto gdzieś pracuje. 

O ile rozumiem, że w USA odległości między punktem A i punktem B wyglądają inaczej niż w Polsce to jechać taki kawał drogi jak do Łodzi tylko na piwo jest bezsensowne. Sam dojazd zająłby znacznie dłużej niż wypicie tego piwa więc czy to nie jest marnowanie czasu i paliwa?

Zobacz podobne tematy :

327

Shinigami napisał/a:

Na ile jeszcze sposobów mam to napisać żebyś zrozumiał? TERAZ mam 2 kolegów i 1 koleżankę ale przez całe życie było ich znacznie więcej. Przez wszystkie lata szkoły było sporo znajomych i kolegów/koleżanek

Pewnie. To też twoje słowa:

Najpierw jednak krótko o mnie. Jestem 26 letnim facetem, nigdy nie byłem w związku ani nie miałem żadnych kontaktów fizycznych z płcią przeciwną poza przytuleniem dosłownie 2 razy w życiu. Nigdy nie byłem zakochany ani nawet zauroczony, a jedynie było kilka dziewczyn, które podobały mi się z wyglądu ale po bliższym poznaniu okazało się, że miały okropne charaktery. Miałem dwie przyjaciółki w liceum jednak obie były zajęte na długo zanim się poznaliśmy. Na studiach nic się nie wydarzyło w kwestii relacji damsko-męskich.

Obecnie całe moje życie społeczne i towarzyskie to dosłownie dwóch kolegów

Jestem introwertykiem i typem samotnika

Mimo iż przez dość długi czas izolowałem się społecznie

Szczególnie właśnie z dziedziny uczuciowo-związkowej, w której nie mam żadnego doświadczenia ani żadnej ani nikogo z kim mógłbym o tym porozmawiać.

Poza terapeutką i wami na tym forum nie mam nikogo innego z kim mógłbym w ogóle porozmawiać, szczególnie na takie tematy.

mimo 26 lat na karku, też nie mam z kim iść na piwo, też nikt mnie nigdzie nie zaprasza ani nawet nie mam z kim porozmawiać poza dosłownie jednym kolegą jeszcze z liceum.

Nie mam i nigdy nie miałem kogoś z kim mógłbym się dobrze bawić

Nie wiem jak pozostali ale ja jestem sam, nie mam nikogo kto mógłby mi pomóc

Nie mam nikogo kto mógłby być takim skrzydłowym, nawet nie znam nikogo takiego.

Taka mała rada. Wejdź w swoje posty, kliknij ctrl+f i wpisz frazę 'nie mam' i zacznij to czytać post za postem, strona za stroną. Bo w każdej wypowiedzi za  dajesz wyraz temu, że NIGDY nie nawiązałeś żadnej, rzeczywiście bliższej relacji. Z nikim. A o latach szkolnych wypowiadałeś się zawsze przez pryzmat traum, jakich wtedy rzekomo doświadczyłeś.

O ile rozumiem, że w USA odległości między punktem A i punktem B wyglądają inaczej niż w Polsce to jechać taki kawał drogi jak do Łodzi tylko na piwo jest bezsensowne. Sam dojazd zająłby znacznie dłużej niż wypicie tego piwa więc czy to nie jest marnowanie czasu i paliwa?

I to jest twój największy problem: malkontenctwo i życiowa bierność.

328

Shinigami napisał/a:
Halina3.1 napisał/a:

Jak 20-30 km to jest dla kogoś za daleko, to serio strasznie wygodna osoba to musi być albo szukać sobie wymówek.To ja 30 ale mil robię bez problemu żeby sobie w golfa pograć czy łódka popływać xd

Jeździsz pograć w golfa czy popływać łódką codziennie albo przynajmniej kilka razy w tygodniu? Jeszcze w godzinach szczytu kiedy są największe korki?

W ny mam mieszkanie w centrum miasta, wiec warszawskie "korki" i godzina szczytu to jest dla mnie nic w porownaniu do korkow nowojorskich. Oraz tego jak glupie rzeczy kierowcy robia na drodze. Zeby porobic cokolwiek typu golf trzeba najpierw wyjechac z miasta a korki sa zawsze, dwie godziny stania w korku mnie absolutnie nie rusza. Jak jest cieplej to tak, kilka razy w tygodniu. W zimie przebywam na florydzie, bo jest cieplej i tutaj nie ma takich korkow ale tez w godzinach szczytu troche jest. 30 mil to jest nic. 30 km tym bardziej. Zwykle wymowki.

Posty [ 326 do 328 z 328 ]

Strony Poprzednia 1 4 5 6

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Po jakim czasie facet powinien się oświadczyć ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024