Flirt w zwiazku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez Flirciara123 (2024-02-23 17:43:08)

Temat: Flirt w zwiazku

Co mysliscie o flirtach w związku?

1. zdrada?
2. Nadużycie zaufania?
3. Fun dla sportu, nie wpływający na związek bo wiemy, ze sie kochamy?
4. Brak lojalności ale bez większych dram.

Znam usposobienie swojego męża, znam swoje. Obojgu nam się zdarzyło bo mamy flirciarskie usposobienia. Nie wiem ile razy u męża, zawsze mi mówił jak ktoś podbijał do niego ale o ostatnim flirtcie nie powiedział. Dowiedziałam się z jego messengera, jak ona chciala wiecej to powiedzial, ze jest zonaty i zakonczyl. Zabolał nie fakt flirtu a fakt ukrycia tego, to tylko gra słów, zero dotyku.

Nie jestem swieta, zaangażowałam się w miesieczną internetową znajomość z mężczyzna z mojego miasta, były teksty, że mu się śniłam i że to były przyjemne sny, był flirt (gra slow), zaproszenie na kawę. Znajomość urwałam i przyznałam się mężowi, kazał uciąc znajomość mówiąc że to coś gorszego bo u niego to sport a u mnie odpływanie emocjonalne.

Dziś się z tego śmiejemy, robimy kurs komunikacyjny z którego wychodzi ze niczego nam nie brakuje, po prostu... jesteśmy rozrywkowi.

Jak jest/było u was w związkach?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Flirt w zwiazku

Jednak czegoś wam brakowało, że wchodziliście w flirty, to jest jednak igranie z ogniem, do rozrywki bym tego nie zaliczyła, tym bardziej dla sportu big_smile

3

Flirt sytuacyjny to nic złego. Jak ktoś zaczyna powolutku romansować ciągnąc takie relacje oparte o to swoiste iskrzenie, to jest to słabe w chuj i zdrada prędzej czy później się pojawi. Bo jak się buja na granicy, to kwestią czasu jest, aż się ją przekroczy.

4

Jack Sparrow napisał/a:

Flirt sytuacyjny to nic złego. Jak ktoś zaczyna powolutku romansować ciągnąc takie relacje oparte o to swoiste iskrzenie, to jest to słabe w chuj i zdrada prędzej czy później się pojawi. Bo jak się buja na granicy, to kwestią czasu jest, aż się ją przekroczy.

Tyle że nie można pomalutku romansować bo słowo romans oznacza, że uprawiają seks tongue

5 Ostatnio edytowany przez Halina3.1 (2024-02-23 17:59:06)

Flirciarze mnie irytuja, wiec nic o nich nie mysle, bo trzymam sie od takich osob z daleka.
Teoretycznie to dla mnie bylaby 4, ewentualnie polaczenie 4 z 2.

6

wieka napisał/a:

Jednak czegoś wam brakowało, że wchodziliście w flirty, to jest jednak igranie z ogniem, do rozrywki bym tego nie zaliczyła, tym bardziej dla sportu big_smile

No właśnie niczego nam nie brakuje. Mamy świetny seks niemal codziennie bo jesteśmy bardzo temperamentni (mąż bardziej) a jesteśmy razem od 2020. Jemy wspolne posilki, rozmawiamy, zwierzamy się sobie, wspieramy w problemach bo tych mamy nie lada. W testach wyszedł Brak problemów, ewentualnie małe rzeczy do skorygowania. Więc... jedyną ewentualnością są nasze braki emocjonalne wyniesione z domu i że coś sobie tym zaspokajamy bez szkody dla związku

7

Agnes76 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Tyle że nie można pomalutku romansować bo słowo romans oznacza, że uprawiają seks tongue

Dobra, to może inaczej: jak flirt zmienia się powoli w grę wstępną.

8 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-02-23 19:14:25)

Flirciara123 napisał/a:
wieka napisał/a:

No właśnie niczego nam nie brakuje. Mamy świetny seks niemal codziennie bo jesteśmy bardzo temperamentni (mąż bardziej) a jesteśmy razem od 2020. Jemy wspolne posilki, rozmawiamy, zwierzamy się sobie, wspieramy w problemach bo tych mamy nie lada. W testach wyszedł Brak problemów, ewentualnie małe rzeczy do skorygowania. Więc... jedyną ewentualnością są nasze braki emocjonalne wyniesione z domu i że coś sobie tym zaspokajamy bez szkody dla związku

Być może, bez szkody do czasu... ludzie żyją w związkach otwartych i też niby nic im nie brakuje...
Was flirt musi rajcować, być do czegoś potrzebny, do czasu, bo jak będziesz w ciąży, czy w starszym wieku, flirt nie będzie Ci w głowie, a mąż wtedy może odpływać, więc to zawsze będzie stąpanie po kruchym lodzie.

9

Pytanie dlaczego nie flirtujecie z sobą?
Związek 3 letni  gdzie ludzie znają się i lubią daje przecież wieksze możliwości niż pisanie z kimś  nieznajomym.

10

Może pomyślcie o otwartym związku.

11

Trudno cokolwiek powiedzieć, gdy Flirciara pokazuje nam jedynie fasadę związku. Wszystko jest ok, wszystko och i ach, a atencji u płci przeciwnej szuka się w necie.

12 Ostatnio edytowany przez Mariusz 1984 (2024-02-25 10:40:36)

Legat napisał/a:

Trudno cokolwiek powiedzieć, gdy Flirciara pokazuje nam jedynie fasadę związku. Wszystko jest ok, wszystko och i ach, a atencji u płci przeciwnej szuka się w necie.

Stary, to nie jest zwiazek. To patologia. Gdy jestes w zwiazku to nie flirtujesz z nikim innym.

13

Flirt się kończy na dwa sposoby:

1. w łóżku i orgazmem

2. albo ktoś kogoś przystopuje i jest nieprzyjemnie

Nie chcemy mieć nieprzyjemności, więc punkt 2 odpada.
Zostaje punkt 1. Jak nie chce się zdradzić, to nie flirtujemy po prostu.

Wielu ludzi flirtuje, bo sam flirt dostarcza emocji.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024