JuliaUK33 napisał/a:Roslinna dieta nie jest przyczyna hipoglikemii. To Twoim zdaniem ,gdybym do diety wprowadzila mieso i produkty odzwierzece to ataki by ustaly? Tak czy nie?
Możesz w końcu ogarnąć, że to nie chodzi o to, że masz hipoglikemię, bo stosujesz roślinną dietę, ale że jeśli już masz hipoglikemię i odżywiasz się w taki sposób, jak to opisujesz, to sobie nie pomagasz?
Hipoglikemii najprawdopodobniej nabawiłaś się z zupełnie innego powodu, którego mogę się tylko domyślać, a teraz kompletnie sobie z nią nie radzisz, o czym najlepiej świadczą Twoje częste, nagłe i wyraźne spadki cukru. Ty tego kompletnie nie kontrolujesz, a mydlisz oczy, że obecna dieta Ci służy, a jak ktoś wprost mówi, że nie, to oburzona tupiesz nóżkami.
Pomijam przy tym, że w ogóle nie ogarniasz żywieniowych zagadnień, rzucając przestarzałymi, dawno obalonymi mitami. Równocześnie masz w sobie jakąś niezrozumiałą dla mnie, bo zupełnie nieuzasadnioną postawę, z powodu której na tym etapie nawet nie chce mi się Tobie tłumaczyć tych wszystkich mechanizmów, tym bardziej, że tematu nie da się zamknąć w kilku zdaniach, a Ty i tak masz na to wywalone. Potrafisz za to parskać i ironizować, bo "przecież ty wiesz lepiej", pomimo że absolutnie nie masz racji i tylko pokazujesz w ten sposób swoje ignoranctwo. Ja z kolei coś tam chyba jednak o tym wiem, jeśli mój ostatni atak hipoglikemii nastąpił kilka lat temu.
JohnnyBravo777 napisał/a:Twoja logika Julka:
"brak mycia zebow nie jest przyczyna prochnicy. Twoim zdaniem gdybym zaczela myc zeby to dziury w zebach by mi sie odbudowaly? Tak czy nie?"
W punkt. Julka zafiksowała się na swoim błędnym myśleniu, z którym jej wygodnie i ani myśli się z niego wychylić. O merytorycznej dyskusji też nie ma mowy.