Koleżanka ma romans z żonatym - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 66 do 70 z 70 ]
Odp: Koleżanka ma romans z żonatym
Salomonka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Masakra kochana i dobra osoba rozwala komus malzenstwo i byc moze rodzine... strach zapytac co by bylo, gdyby byla wredna i zla... swoja droga ten facet jest tyle wart co ona-pewnie tak samo kochany i dobry
Nie zapominajmy, że ona sama też ma męża i dzieci. Zostawmy tego jej fagasa, zajmijmy się tylko jej rodziną, którą ona niszczy z premedytacją. Taaaaa.... Przez przypadek wpisała się na portal dla szukających szybkiego seksu i zupełnie niechcący się w tym amatorze szybkich numerków zakochała. Ja chyba naprawdę widzę świat w czarno białych kolorach i nic nie wiem o życiu.
Ten jej maz i dzieci to lepiej wyjda zyjac bez niej. Tam sie dopasowala do swojego kochanka oboje siebie warci
Ania do *uchania.
a tak w ogole to troll
- IlonaB
- Na razie czysta sympatia
- Nieaktywny
Niby problem dotyczy osób po 40-tce a po przeczytaniu ma się wrażenie jakby to dotyczyło nastolatków 
- Kamoa
- Przyjaciółka Forum
- Nieaktywny
Wydaje mi się że PaniD opisuje siebie, a koleżanka jest wyimaginowana.
Kamoa napisał/a:Wydaje mi się że PaniD opisuje siebie, a koleżanka jest wyimaginowana.
Tez tak pomyslalam
Posty [ 66 do 70 z 70 ]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024