Zagroda babuszki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Zagroda babuszki

Strony Poprzednia 1 16 17 18

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,106 do 1,164 z 1,164 ]

1,106

Odp: Zagroda babuszki

Ja też mam nadzieje wszystko pojdzie szybko i bez problemow

Zobacz podobne tematy :

1,107

Witajcie w kolejny dzień smile

Mnie się w miarę dobrze spało, jak już w końcu zasnęłam, bo wieczór miałam nerwowy. Ot domowe sprawy. Ciekawe jak u Imegan?

1,108

Hej a ja nie spałam cała noc i w dzień pewnie to nadrobię ale postaram się wytrzymać do wieczora,żeby nie wybić się z rytmu snu... no jakoś mnie cudowna energia ogarnęła i nie czułam zmeczenia w nocy big_smile

1,109

Julka, fajnie, że jesteś, ale szkoda, że noc zarwałaś. To bardzo niezdrowe. Zdrowy sen jest bardzo ważny dla naszego organizmu. Ja poszłam spać po 3. Położyłam się po 1, ale byłam tak zdenerwowana, że nie mogłam zasnąć. Trochę posiedziałam na komórce aby nerwy uspokoić. A Ty czym się tak zaaferowałaś czy zajęłaś, że spać Ci się nie chciało?
Jaką masz pogodę?

1,110

Hej Emix pogode mam normalna,nie ma upalow na szczęście. No po prostu mam zaburzenia snu ostatnio. Niewiem moze długofalowe skutki leczenia immunoterapia. Pewnie przejdzie za jakiś czas

1,111

Witajcie w klubie cierpiących na bezsenność. Znam ten bòl .od wielu lat
Sprzątam. Mam dzisiaj trochę energii. Chcę wykorzystać.
Jeszcze napomknę o nowym wòzku na zakupy. Ten najdroższy z wszystkimi możliwymi regulacjami i do wzrostu także. Kosztuje ok. 700 zł. I tak biję się z myślami.ja jestem niska i może to byłoby fajnie jeszcze uwzględniony wzrost. Ale drogo jednak.

1,112

Ja niestety zasnelam nawet nie wiem kiedy i dopiero co.sie obudziłam niedawno dlatego tu nie pisałam wcześniej  sad

1,113 Ostatnio edytowany przez Emix (2026-08-13 09:13:57)

Cześć smile

A to wszystkie mamy problemy ze spaniem? A to bardzo ciekawe.

Julka, mnie się Anglia kojarzy (filmowo) z częstych opadów deszczu, tak jest tam u Ciebie?

Ciekawe co u Imegan... trzymam kciuki.

1,114

Hejka

1,115

I znów t

1,116

Hejka

1,117

Sorry mam dość tego miejsca.Ka jeszcze nie urodziła.Moze dziś

1,118 Ostatnio edytowany przez Emix (2026-08-13 09:38:34)

O jej... zastanawiam się co jest powodem?  Może przeglądarkę trzeba zmienić... Nie wiem... Mnie wszystko działa. Ale Cicha też ma jakiś problem...

Imegan, nie przepraszaj, to to forum działa do d... tongue . Trzymam kciuki. A jak się czuje? Napisz w razie co na pw.

1,119

Imegan coś długo to trwa może zrobia cc

1,120 Ostatnio edytowany przez Emix (2026-08-13 10:27:53)

Julka, w Polsce tak jest. Nie wjeżdża się  ( jak na filmach) w ostatniej chwili, tylko albo jak jest termin, albo jak lekarze dojrzą ,,przyśpieszenie" ciąży i chcą już mieć pacjentkę u siebie. Obserwują, w razie czego zrobią dodatkowe badania. To ja miałam takie ,,szczeście" że wchodziłam do szpitala po usunięciu wód płodowych przez organizm. Ale u mnie nigdy nie jest normalnie.

1,121

Możemy się gdzieś przenieść żeby wszyscy mogli wchodzić bez kłopotu. Ja beż problemów większych.
A co z tym discordem?

1,122 Ostatnio edytowany przez Emix (2026-08-13 13:22:37)

Sąsiadki są już na Discordzie.

Herbatko, załóż tam konto.

Imegan, na tam konto, tyle żeby sprawdzić czy działające.

Cicha, nie wiem. Od kilku dni mam słaby z nią kontakt pw. Mam nadzieję, że nic się u niej złego nie dzieje? Annorl w ogóle się tu nie rejestrowała, Ona czeka na Wizaź. Mam nadzieję, że uda się Ją namówić na Discord.  Na Discordzie też jest Sagi od początku jak tam powstał temat. Teraz nie pisze, ale ma tam konto.

Julka, Ty chyba też ma Discord, prawda?

1,123

Haha ja tam mam konto i bardzo zabwne, jest wszystko zapisane i nie chece mnie zalogowac bo "wykryto nową lokalizacje haha  Poczułam się jak chłop panszczyźniany przypisany do pana.

1,124 Ostatnio edytowany przez Emix (2026-08-13 13:38:06)

Lenifa, ale to normalne teraz. To jest w ramach ochrony. Zabezpieczenie na wypadek gdyby ktoś chciał się włamać, a idiotów mnóstwo. Masz to wszędzie nawet na FB. Inne źródło wejścia i upewnia się twój ,,goryl AI" czy to na pewno Ty. Doceń big_smile

Może lepiej zabrzmi osobisty ochroniarz AI smile

1,125

Sory Emmi nie docenię.

1,126

A ja bardzo doceniam w dodatku jak widzę jak idioci włamują się na konta na FB. Takiego chłamu nie doceniam

1,127

Wyszłam na chwilę na dwór. Ale więcej stałam niż chodziłam. Podeszłam do wybiegu kurzego aby sobie na drób popatrzeć. Chyba MM musi mi tak jakąś ławeczkę zorganizować, aby mogła sobie siedzieć i patrzeć na nie.

1,128

Moje Zagrodzianki właśnie zostałam po raz kolejny babcią.Niestety Ka się mocno męczyła ,ale nie udało się SN urodzić ,musiała być cesarka.Jeszcze nie znam wagi,ani wzrostu,ale wnusio na świecie już i płacze,czyli jest dobrze.

1,129

Moje Zagrodzianki właśnie zostałam po raz kolejny babcią.Niestety Ka się mocno męczyła ,ale nie udało się SN urodzić ,musiała być cesarka.Jeszcze nie znam wagi,ani wzrostu,ale wnusio na świecie już i płacze,czyli jest dobrze.

1,130

Gratulacje  szczęśliwa babciu:)

1,131

Gratulacje  smile

1,132

Imegan, super!!!! Fantastycznie big_smile

https://www.gify.net/data/media/430/szampan-ruchomy-obrazek-0005.gif https://www.gify.net/data/media/430/szampan-ruchomy-obrazek-0044.gif https://www.gify.net/data/media/430/szampan-ruchomy-obrazek-0010.gif

1,133

Dziękuję ślicznie

1,134

Imegan
Niech wnusio zdrowo się chowa!
Wszystkiego dobrego!

1,135 Ostatnio edytowany przez Imegan (2026-08-14 08:46:56)

Nadal tak samo...pierwsza linijka..dziwne forum

1,136

Imegan wejdż na Discord. Myślę, że nic się nie stanie jak będziemy na razie w dwóch miejscach i zobaczymy gdzie nam lepiej.

1,137

Imegan gratulacje smile loguję się tez na discord czekam

1,138

Cicha, fajnie, że się udało wejść bez problemu smile

1,139

Więc co robimy?
Annorl czeka na wieści, gdzie w końcu piszemy, bo tak jak czułam, to jej się nie chce skakać i zmieniać miejsc. Czeka aż gdzieś osiądziemy.

1,140

Wydaje mi się, że już zadecydowałyście, że na D. Mnie jest lepiej otwierać jedno miejce a nie dwa. Dawno myslę też że wirtualna przyjaźn i zagroda babuszki powinny połączyć sily, pod nazwą wirtualna zagroda,lub przyjaźń -babuszki. No ale to wy decydujecie co i jak i gdzie.

1,141

Ja man dzisiaj caly dzien zdzierania tapety ze ściany z przerwami oczywiście  big_smile

1,142

Ja zaglądam i tu i tu i jeszcze w stare miejsce ,że może jednak się naprawiło

1,143

Tylko zajrzałam jakby ktoś pobłądził.

1,144 Ostatnio edytowany przez Emix (2026-08-16 09:12:10)

Imegan, ja też codziennie sprawdzam link Wizażu. Ale może rzeczywiście warto osiąść gdzieś gdzie jest bezproblemowo. D jest bardziej bliskie memu sercu, bo jak by to nie było, to są tam Wizażanki, wizażowe tematy...

Herbatko, bardzo oszczędna w słowa jesteś smile

Julka, my coraz więcej piszemy na Discordzie.

Lenifa, to miejsce niektórym osobom, Tobie też, sprawia problemy z wejściem i chyba dlatego Zagrodzianki skłaniają się ku D. Tu piszę, bo ktoś pisze. Ale przejdź na D, tam więcej piszemy i foty wstawiamy. Tu znów się pojawi jakiś dziwny komunikat i będziemy się zastanawiać co się dzieje?

1,145 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-08-16 09:15:00)

Emix tez jestem na discord ale na innej grupie. Waszej nie znam,ale tu tez piszecie to fajnie  smile

1,146

Julka ale nie wiem jak długo tu będziemy pisać. Chcesz namiary na nasze miejsce na Discord? Prześlę Ci bramkę na pw.

1,147

Emix tak chce i dzięki  smile

1,148

Julka, wysłałam Ci. być może znajdzie się w spamie wink

1,149

Emix dzieki wkotce sprawdze

1,150

.Hejka.Zobaczę czy dziś mnie tu wpuści?Na pewno nie przepuszcza mi emotek.

1,151

Emmi zadanie wykonane nawet bez problemów się zalogowałam.

1,152 Ostatnio edytowany przez Emix (2026-08-17 09:44:31)

Witam poniedziałkowo smile

Imegan, super robota big_smile. Musimy tu trochę po być, bo tu nakierowałyśmy. Jak pojawi się tu ,,cisza" to Kwiatki się rozczarują.

U mnie kolejny piękny, słoneczny dzień. A jak u Was?

1,153

Hej dziewczyny ja melduje ,ze nie mam.linku na DC

1,154

Julka , wysyłałam Ci na @.

1,155 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-08-17 09:48:08)

Emix znalazłam w junk emails wlasnie.... ale jak juz mam swoje konto na innym forum to powinnam sie tylko.zalogowac na wasze forum czy musze sie znowu zarejestrowac? Bo nie wiem

1,156

Jejku dziewczyny zalogowalam sie i zaakceptowalam zaproszenie,ale ile tego jest masakra moda,dla matek dzial,uroda,podroze itd na jakiej wy tam kategorii siedzicie ?

1,157 Ostatnio edytowany przez Emix (2026-08-17 10:03:21)

Julka widzę, że trafiłaś big_smile.

1,158

Tak big_smile

1,159

Hejka:)
Mamy nowy dzień... W nocy padało, dziś jest dużo chłodniej i pochmurno... Za to bardzo dobrze się spało smile

1,160

Hejka

1,161

Hej Imegan co tam u Ciebie?

1,162

Mam piękną pogodę, a Wy?

1,163

Hej Emix u mnie tez słonecznie i upału nie ma na szczęście