Miklosza napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Miklosza napisał/a:Dziś patrzyło i uśmiechnęło się do mnie młode kobiety
Fajnie i co zagadales do nich?
Nie nie stety nie 
Chłopie, zrób to co Ja. Nie wiem jeszcze na ile to poskutkowało ale na pewno sporo zmieniło na chwilę obecną. Więc poszedłem sobie w Sobotę grzecznie do tego pubu co chodzę, narąbałem się (przypadkowo), tak narąbałem się, wstyd poszedł w pizdu chować się w krzaki, odwaga wykopała go i zastąpiła, więc wyszedłem na środek parkietu i zacząłem tańczyć. Nie wiem jak mi szło, pewnie okropnie ale się nie przejmowałem, jak mówiłem wstydu już nie miałem, zakumplowałem sięz jakimś starszym irolem, imienia nie pamiętam ale było spoko, z innym irolem jeszcze starszym, chyba solenizatem też pogadałem, z co najmniej jedną laską tańczyłem, ale mi się wydaje że chyba z 2 czy nawet 3 w sumie, nie wiem, nie do końca wszystko pamiętam. Ale było zarąbiście... Co prawda w nocy sobie nos rozkwasiłem i zabała mnie karetka więc spałem w szpitalu, ale było super. W robocie zauważyli że pełen życia jestem, humor mam świetny, jest fajnie i super, i nawet im się podoba, i mam nadzieję że tak zostanie. Coś się zmieniło tylko nie wiem jeszcze co hahahaha Żartuję sobie że jak rozwaliłem sobie ten łeb to mi sięjakieś śrubki w głowię poluzowały, klepka mi odbiła i dlatego tak mam haha
Czuję się dobrze, a ostatni raz tak mi "odbijało", tak się swobodnie zachowywałem jakieś prawie 20lat temu. BA. Nawet z takąjednąw robocie dzisiaj trochę żartowałem/flirtowałem, nie wiem na ile jej sięto podobało, ale jak nigdy sięze mną pożegnałą i jeszcze powiedziała że ma nadzieję że jutro też będę miał taki humor