Szczera opinia dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Szczera opinia dziewczyny

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 156 ]

66

Odp: Szczera opinia dziewczyny
Rodo90 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Rodo90 napisał/a:

Byłem, dwa razy. Teraz jestem trzeci raz... Do tego sporo czytam i oglądam na ten temat. Nad samodoskonaleniem itp

I co tobie psychoterapeuta doradzil?

Ten co mam teraz poza badaniem krwii i trzymaniem przy sobie numer telefonu pomocy (ze względu na myśli samobójcze) jeszcze nic. Dopiero pierwsza sesja za nami.

Ale sam z siebie, jeszcze przed kontaktem z tą psychoterapeuta ą, zacząłem chodzić do pubu, ta sobota będzie trzecia pod rząd i trzeci raz w życiu, oraz na siłownię zacząłem chodzić.

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Rodo90 (2023-08-18 21:25:36)

JuliaUK33 napisał/a:
Rodo90 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Ten co mam teraz poza badaniem krwii i trzymaniem przy sobie numer telefonu pomocy (ze względu na myśli samobójcze) jeszcze nic. Dopiero pierwsza sesja za nami

Czemu masz mysli samobojcze?

Główny powód to niska samoocena że wzgłędu na prawictwo. I to że jestem nieudacznik. I że wciąż mieszkam z mamusią w małym apartamencie z tylko jedną sypialnią. I to że nic nie osiągnąłem, nawet prawa jazdy nie mam a 7 razy podchodziłem. I to że nie stać mnie na wyprowadzkę, ani żeby się do edukować, by się nauczyć czegoś i znaleźć lepszą pracę.. Że nie stać mnie na naprawę zgryzu..I kilka innych mniejszych powodów

68

Rodo90 napisał/a:
Rodo90 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Ten co mam teraz poza badaniem krwii i trzymaniem przy sobie numer telefonu pomocy (ze względu na myśli samobójcze) jeszcze nic. Dopiero pierwsza sesja za nami.

Ale sam z siebie, jeszcze przed kontaktem z tą psychoterapeuta ą, zacząłem chodzić do pubu, ta sobota będzie trzecia pod rząd i trzeci raz w życiu, oraz na siłownię zacząłem chodzić.

To dobrze wychodz do ludzi wiecej, tylko w pubie nie wpadnij w nalogi,bo to bedzie tylko gorzej z toba. Za niedlugo bedziesz mial dziewczyne i nie musi byc dziewica, wbrew pozorom seks z dziewica wcale nie jest taki fajny.

69

JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

A co ja mam powiedzieć mam prawie 40 i nigdy nic

Ale czyja to jest wina? Przeciez ty w wieku 40 lat czekasz na dziewice czyz nie?

Nie czekam na dziewicę
Nie chcę dziewicy

70

JuliaUK33 napisał/a:

To dobrze wychodz do ludzi wiecej, tylko w pubie nie wpadnij w nalogi,bo to bedzie tylko gorzej z toba. Za niedlugo bedziesz mial dziewczyne i nie musi byc dziewica, wbrew pozorom seks z dziewica wcale nie jest taki fajny.

Nie ma gdzie tu więcej chodzić, kolejne zadupie do którego trafiłem. Nie lubię miasteczek...
Na jedną noc nie musi być dziewica, a jak się rozprawiczę, to już wcale nie musi być dziewica

71

JuliaUK33 napisał/a:

Czemu masz mysli samobojcze?

Główny powód to niska samoocena że wzgłędu na prawictwo. I to że jestem nieudacznik. I że wciąż mieszkam z mamusią w małym apartamencie z tylko jedną sypialnią. I to że nic nie osiągnąłem, nawet prawa jazdy nie mam a 7 razy podchodziłem. I to że nie stać mnie na wyprowadzkę, ani żeby się do edukować, by się nauczyć czegoś i znaleźć lepszą pracę.. Że nie stać mnie na naprawę zgryzu..I kilka innych mniejszych powodów

72

JuliaUK33 napisał/a:

Za niedlugo bedziesz mial dziewczyne i nie musi byc dziewica, wbrew pozorom seks z dziewica wcale nie jest taki fajny.

A co z podrywam? Nie potrafię. Nie odezwę się nawet do obcej osoby. Jeśli nie zacznę się odzywać do ludzi, do obcych to nie będę miał dziewczyny tylko nic. A nic nie wskazuje na to bym miał zacząć się odzywać. No i na jedną noc nie musi być dziewica, a jak się rozprawiczę w tej nocy to kolejna, i ewentualnie partnerka życiowa też nie musi już wtedy być dziewicą

73

Rodo90 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Za niedlugo bedziesz mial dziewczyne i nie musi byc dziewica, wbrew pozorom seks z dziewica wcale nie jest taki fajny.

A co z podrywam? Nie potrafię. Nie odezwę się nawet do obcej osoby. Jeśli nie zacznę się odzywać do ludzi, do obcych to nie będę miał dziewczyny tylko nic. A nic nie wskazuje na to bym miał zacząć się odzywać. No i na jedną noc nie musi być dziewica, a jak się rozprawiczę w tej nocy to kolejna, i ewentualnie partnerka życiowa też nie musi już wtedy być dziewicą

To jak chodzisz do pubu i silowni, gdzie jest sporo osob, skoro sie nie odzywasz?

74

JuliaUK33 napisał/a:

To jak chodzisz do pubu i silowni, gdzie jest sporo osob, skoro sie nie odzywasz?

Do siłowni ćwiczyć, muszę schudnąć jeszcze 10kg,i trochę tych mięśni dorobić.
A w pubie nie mogę się przełamać by zagadać do kogoś... Do grupek nie pójdę, są razem to po co im Ja tam? Będę im przeszkadzał, a samotnych tam nie widzę wcale, wszyscy są z kimś...

75

Ja też nie umiem się odezwać do opcej kobiety paralizuje mnie

76

Miklosza napisał/a:

To sie musisz nauczyc inaczej tez bedziesz caly czas sam

77

JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Tips and tricks jak to zrobić? Albo jak zagadywać, nie być przy tym creepy i żeby rozmowa się utrzymała? Please?

78

JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Gdy bym miał ładniejsza twarz było by prościej

79

Miklosza napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Wyglad mozna poprawic

80

JuliaUK33 napisał/a:

Wyglad mozna poprawic

Ja nad swoim powoli pracuję, ale dalej genów nie oszukasz.

JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Tips and tricks jak to zrobić? Albo jak zagadywać, nie być przy tym creepy i żeby rozmowa się utrzymała? Please?

81

Rodo90 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Wyglad mozna poprawic

JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Normalnie idziesz do kosmetyczki poprawia ci wyglad twarzy

82

JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Wyglad mozna poprawic

Jak ?

83

JuliaUK33 napisał/a:
Rodo90 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Wyglad mozna poprawic

JuliaUK33 napisał/a:

Jak to robią

Faceci też tam chodzą  ?

84

Miklosza napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Wyglad mozna poprawic

Jak ?

Normalnie idz sobie kup kosmetykow meskich i zacznij cwiczyc, zmien fryzure styl ubierania

85

JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Wyglad mozna poprawic

Jak ?

Normalnie idz sobie kup kosmetykow meskich i zacznij cwiczyc, zmien fryzure styl ubierania

A np koszule casualowe dżinsy i buty tylko jakie ?

86

Miklosza napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Jak ?

A np koszule casualowe dżinsy i buty tylko jakie ?

Takie jakie ci sie podobaja

87 Ostatnio edytowany przez Rodo90 (2023-08-18 23:18:48)

JuliaUK33 napisał/a:

Chodziło mi o rozmowę, nie o wygląd

88

Rodo90 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

JuliaUK33 napisał/a:

89

Rodo90 napisał/a:
Rodo90 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

JuliaUK33 napisał/a:

To wez sobie na necie poczytaj jak zagadac do dziewczyny i zastosuj kilka porad az trafisz na wlasciwa porade dla siebie,ktora zadziala.

90 Ostatnio edytowany przez Rodo90 (2023-08-18 23:33:24)

JuliaUK33 napisał/a:

Chodziło mi o rozmowę, nie o wygląd.
Kupiłem sobie męskie kosmetyki, używam od kilku miesięcy, garderobę mam wporządku, albo i nawet dobrą, z fryzurą nic nie zrobię bo łysieje, więc na łyso się tne, jak wiesz na siłownie też zacząłem chodzić, ale to potrzebny czas by był efekt, sporo czasu. No i z zębami nic więcej nie zrobię bo mnie nie stać, a zęby u mnie to główna bolączka jeśli o twarz chodzi, i niestety bez operacji na żuchwie cała reszta ma tylko 40% skuteczności.
To jak z tą rozmową? Tips and tricks jak to zrobić? Albo jak zagadywać, by nie być przy tym creepy i żeby rozmowa się utrzymała? Please? Oglądałem też sporo na ten temat, i czytałem, nic nie pomaga, wszystko nie ma do mnie zastosowania albo jest zbyt ogólne. Do tego chodzi mi o przełamanie się, nic mi nie da super poznana technika dopóki stres i paraliż mnie zżera i nie pozwala nawet palcem ruszyć. No i do tego mam pustkę w głowię, więc wszystko co bym się nauczył z tych filmików znikło by w tym momencie

91

Rodo powiedz co masz z żuchwą  bo ja np mam krzywą

92

Miklosza napisał/a:

Rodo powiedz co masz z żuchwą  bo ja np mam krzywą

Cofnięta żuchwa, oraz przerośnięta kość u góry z przodu gdzie mam jedynki. Do tego krzywe zęby ale ortodonta powiedział że nie ma co ich prostoać jeśli nie będę robił tej operacji, bo to tylko pogorszy wygląd (a już jest kiepsko bo mi dziewczyny na to zwracały uwagę) i do tego na dłuższą metę albo osłabi zeby i mi wypadną, albo spowrotem się powykrzywiają. Do tego jedynla na dole martwa, więc dużo ciemniejsza, i brakuje mi 3 trzonowców... Tak, zaniedbałem to a rodzicie nawet uwagi na to nie zwrócili...

93

Nie stety u mnie też nie zwrócono uwagi na żuchwę no i nie stety też nos

A do tego nie mam dużo zębów przydała by się wizyta u doktor Sobczak

94

Dziś patrzyło i uśmiechnęło się do mnie młode kobiety

95

Miklosza napisał/a:

Fajnie i co zagadales do nich?

96

JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Nie nie stety nie  sad

97

Miklosza napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Nie nie stety nie  sad

To sie pochwal jak zagadasz do jakies

98

Miklosza napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Nie nie stety nie  sad

Chłopie, zrób to co Ja. Nie wiem jeszcze na ile to poskutkowało ale na pewno sporo zmieniło na chwilę obecną. Więc poszedłem sobie w Sobotę grzecznie do tego pubu co chodzę, narąbałem się (przypadkowo), tak narąbałem się, wstyd poszedł w pizdu chować się w krzaki, odwaga wykopała go i zastąpiła, więc wyszedłem na środek parkietu i zacząłem tańczyć. Nie wiem jak mi szło, pewnie okropnie ale się nie przejmowałem, jak mówiłem wstydu już nie miałem, zakumplowałem sięz jakimś starszym irolem, imienia nie pamiętam ale było spoko, z innym irolem jeszcze starszym, chyba solenizatem też pogadałem, z co najmniej jedną laską tańczyłem, ale mi się wydaje że chyba z 2 czy nawet 3 w sumie, nie wiem, nie do końca wszystko pamiętam. Ale było zarąbiście... Co prawda w nocy sobie nos rozkwasiłem i zabała mnie karetka więc spałem w szpitalu, ale było super. W robocie zauważyli że pełen życia jestem, humor mam świetny, jest fajnie i super, i nawet im się podoba, i mam nadzieję że tak zostanie. Coś się zmieniło tylko nie wiem jeszcze co hahahaha Żartuję sobie że jak rozwaliłem sobie ten łeb to mi sięjakieś śrubki w głowię poluzowały, klepka mi odbiła i dlatego tak mam haha big_smile Czuję się dobrze, a ostatni raz tak mi "odbijało", tak się swobodnie zachowywałem jakieś prawie 20lat temu. BA. Nawet z takąjednąw robocie dzisiaj trochę żartowałem/flirtowałem, nie wiem na ile jej sięto podobało, ale jak nigdy sięze mną pożegnałą i jeszcze powiedziała że ma nadzieję że jutro też będę miał taki humor big_smile

99

Rodo90 napisał/a:
Miklosza napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Nie nie stety nie  sad

Chłopie, zrób to co Ja. Nie wiem jeszcze na ile to poskutkowało ale na pewno sporo zmieniło na chwilę obecną. Więc poszedłem sobie w Sobotę grzecznie do tego pubu co chodzę, narąbałem się (przypadkowo), tak narąbałem się, wstyd poszedł w pizdu chować się w krzaki, odwaga wykopała go i zastąpiła, więc wyszedłem na środek parkietu i zacząłem tańczyć. Nie wiem jak mi szło, pewnie okropnie ale się nie przejmowałem, jak mówiłem wstydu już nie miałem, zakumplowałem sięz jakimś starszym irolem, imienia nie pamiętam ale było spoko, z innym irolem jeszcze starszym, chyba solenizatem też pogadałem, z co najmniej jedną laską tańczyłem, ale mi się wydaje że chyba z 2 czy nawet 3 w sumie, nie wiem, nie do końca wszystko pamiętam. Ale było zarąbiście... Co prawda w nocy sobie nos rozkwasiłem i zabała mnie karetka więc spałem w szpitalu, ale było super. W robocie zauważyli że pełen życia jestem, humor mam świetny, jest fajnie i super, i nawet im się podoba, i mam nadzieję że tak zostanie. Coś się zmieniło tylko nie wiem jeszcze co hahahaha Żartuję sobie że jak rozwaliłem sobie ten łeb to mi sięjakieś śrubki w głowię poluzowały, klepka mi odbiła i dlatego tak mam haha big_smile Czuję się dobrze, a ostatni raz tak mi "odbijało", tak się swobodnie zachowywałem jakieś prawie 20lat temu. BA. Nawet z takąjednąw robocie dzisiaj trochę żartowałem/flirtowałem, nie wiem na ile jej sięto podobało, ale jak nigdy sięze mną pożegnałą i jeszcze powiedziała że ma nadzieję że jutro też będę miał taki humor big_smile

Ja juz widze jak ty narabany po alko tanczyles chyba sie turlales po parkiecie a nie tanczyles,jeszcze pewnie ci swiat wirowal w tancu

100 Ostatnio edytowany przez Rodo90 (2023-08-21 19:28:59)

JuliaUK33 napisał/a:

Ja juz widze jak ty narabany po alko tanczyles chyba sie turlales po parkiecie a nie tanczyles,jeszcze pewnie ci swiat wirowal w tancu

Nie, aż tak źle nie było. Pamiętam że normalnie na nogach się trzymałem haha big_smile I jeszcze do tej pory mnie giba jak sobie nuce, a nucę od 9 rano cały czas big_smile No i nie nuce sobie rokowych kawałków tylko bardziej taneczne rytmy, Lambada, La isla Bonita, Alizee

101

Rodo90 napisał/a:

Hej. Przejdę od razu do rzeczy.
Co byście pomyślały o facecie który przyznał się wam, czy to za waszą namową czy jakoś się wypaplał, że jego pierwszy raz był z eskortą, że musiał zapłacić za rozprawiczenie się? Nie byle babsko przy drodzę co siępodmywa colą, tylko zadbana, zdrowa dziewczyna, eskorta. Bez cukrzenia, bez pocieszania, szczera brutalna prawda.

Po pierwsze zastanowilabym się co z facetem nie tak, skoro musiał zapłacić
A po drugie, miałabym to gdzieś że facet sobie nawet chodził na tego typu panny (o ile się przebadal i jest zdrowy)

102

Rodo to fajnie że ci się podobało miło słyszeć

Ale ja właściwie nie pije ostatnio kilka lat temu

A dzisiaj jacyś dwaj gowniaze pokazywało mi fakju z autobusu jak czekałem na autobus do babci

103 Ostatnio edytowany przez Rodo90 (2023-08-21 20:06:29)

Miklosza napisał/a:

A dzisiaj jacyś dwaj gowniaze pokazywało mi fakju z autobusu jak czekałem na autobus do babci

Co Ty gówniarzami z autobusu będziesz się przejmował? Olej ich, nawet ja się nigdy takimi nie przejmowałem. Jeszcze bym buziaka wysłał śmiejąc się z nich, ewentualnie pokazał przy członku że mi naskoczyć mogą, śmiejąc się przy tym. Akurat takimi to się nie przejmowałem

104

Rodo90 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Co Ty gówniarzami z autobusu będziesz się przejmował? Olej ich, nawet ja się nigdy takimi nie przejmowałem. Jeszcze bym buziaka wysłał śmiejąc się z nich, ewentualnie pokazał przy członku że mi naskoczyć mogą, śmiejąc się przy tym. Akurat takimi to się nie przejmowałem

Ni nieprzejmuje się tym zaśmiałem się i tyle  smile

105

Rodo powiedz mi jakie kosmetyki uzyw a sz i jakiej firmy powiedz bo jestem ciekaw

106

Miklosza napisał/a:

Ni nieprzejmuje się tym zaśmiałem się i tyle  smile

I bardzo dobrze, tak ma być

107

Pytam się bo sam nie wiem jakich uzywac

108

Miklosza napisał/a:

Pytam się bo sam nie wiem jakich uzywac

Będę w domu to sprawdzę bo teraz na siłowni jestem. Ale chyba Loreal

109

Ok to czekam   smile

110

Miklosza napisał/a:

Rodo powiedz mi jakie kosmetyki uzyw a sz i jakiej firmy powiedz bo jestem ciekaw

Face was Loreala, codziennie, i co drugi dzień dodatkowo face scrub, czyli peeling, też Loreala. To takie dwa główne. I jeszcze antyperspirant i perfumy. Taki mały trick. W miejsce gdzie psikniesz perfumy nasmaruj wcześniej wazeliną, dłużej się utrzyma zapach. I nie więcej jak 3 psiknięcia na ciało, najlepiej szyja z jednej i drugiej strony i klata raz

111

Znasz się na tym ktoś Ci powiedział co robić  ?  smile

112 Ostatnio edytowany przez Rodo90 (2023-08-22 17:43:03)

Miklosza napisał/a:

Znasz się na tym ktoś Ci powiedział co robić  ?  smile

Zdrowy rozum jak się nad tym zastanowisz, i internet. Ten trick z perfumami z internetu wziąłem, a że mycie twarzy i peeling to sam z siebie wiem. Skóra na twarzy jest inna od tej na ciele, plus peeling zdziera ci martwy naskórek więc wyglądasz bardziej świeżo, dodatkowo czyści ci niektóre inne nie doskonałości. Do tego powinno się co dziennie albo dwa razy dziennie krem nawilżający na twarz, oraz krem przeciwzmarszczkowy. Możesz zapuścić taką króciutką brodę, 10-14 dni, tak profilu jesz twarz i zakrywasz cześć niedoskonałości (i broda świetnie działa na dziewczyny, wydajesz się bardziej męski... Nie dla każdej fakt), ale taką brodę to już codziennie szczotkować szczotką do brody, oraz stosujesz wtedy też olejek do brody. Powinno się też używać szczotki do że skrobania martwego naskórka z reszty ciała. No i szampon, nie płyn pod prysznic 3 w 1 bo to najgorsze zło, szampon oddzielnie, płyn DO CIAŁA oddzielnie i tak jak na początku pisałem do twarzy oddzielnie. I nic z tych rzeczy w składzie nie może mieć aluminium, jeśli masz coś takiego to albo to zużyj do końca jak szkoda Ci kasy, albo wywal i znajdź coś bez, najlepiej im więcej organicznych składników tym lepiej. Jeśli palisz rzuć to, przebarwia zęby i niszczy skórę

113

Wielkie dzięki za  info wezmę wszystko
pod uwage
Jeszcze poprzeglądam Neta  w tym temacie smile

114

Miklosza napisał/a:

pod uwage

O czym przegladasz neta?

115

JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

pod uwage

O czym przegladasz neta?

Pytał się mnie o grooming, to mu post wyżej wyjaśniłem trochę co i jak

116

JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

pod uwage

O czym przegladasz neta?

Julia o kosmetykach dla mężczyzn loreal
Rodo mi trochę opisał  smile

117

Mężczyzna w pewnym wieku powinien zadbać o siebie że by dobrze wyglądać kto wie może dzięki temu znajdzie kobietę  smile

118 Ostatnio edytowany przez Rodo90 (2023-08-22 22:21:23)

Miklosza napisał/a:

Mężczyzna w pewnym wieku powinien zadbać o siebie że by dobrze wyglądać kto wie może dzięki temu znajdzie kobietę  smile

Im wcześniej by zaczął tym lepiej, większe szanse, no i nie popadłby wtedy w te kompleksy co my mamy, i nie ma tylu lat do nadgonienia. Ale tak, mężczyzna powinien dbać o siebie. Szkoda że tak późno to zrozumiałem....

119

Rodo ile kasy na wszystko wydałeś

120

Miklosza napisał/a:

Rodo ile kasy na wszystko wydałeś

Nie dużo akurat, nie są to drogie rzeczy

121

No tak ta firma może i nie jest taka droga ale są też bardzo drogie kosmetyki

122

Miklosza napisał/a:

No tak ta firma może i nie jest taka droga ale są też bardzo drogie kosmetyki

Ja kupuję w Irlandii, więc nie powiem na polskie ile by mogło to wynieść. Ale opłaca się zainwestować, nawet dla samego siebię, czuć różnicę

123

No mam nadzieje że się opłaca smile

Mieszkasz w Irlandii tak naprawdę nie wiedziałem

124

A co myślisz perfumach z feromonami
Może warto było by wypróbować

125

Miklosza napisał/a:

Podobno pic na wodę, naciąganie. A nie wydam 200€ na byle kranówę

126

Rodo90 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Ja nie patrze na cene perfum,tylko na zapach jak jest ladny zapach to nawet za £5 kupie perfum,bo w perfumach o zapach chodzi najbardziej a nie o cene

127

Rodo90 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Wiesz ja kiedyś wypróbuje są takie próbki w necie I można sprawdzić  smile

128 Ostatnio edytowany przez Rodo90 (2023-08-22 23:20:30)

JuliaUK33 napisał/a:
Rodo90 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Ja nie patrze na cene perfum,tylko na zapach jak jest ladny zapach to nawet za £5 kupie perfum,bo w perfumach o zapach chodzi najbardziej a nie o cene

Chodzi o te perfumy z feromonami, co Je tak reklamują że dziewczyny na ulicy się na chłopa prawie rzucają. I Ja twierdzę że to pic na wodę, nigdzie w sklepach ich nie widziałem, tylko online, więc równie dobrze to może być bez zapachowa woda

129

Rodo90 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Rodo90 napisał/a:

Chodzi o te perfumy z feromonami, co Je tak reklamują że dziewczyny na ulicy się na chłopa prawie rzucają. I Ja twierdzę że to pic na wodę, nigdzie w sklepach ich nie widziałem, tylko online, więc równie dobrze to może być bez zapachowa woda

To tylko glupia reklama perfum, ale wiele ma naprawde ladne zapachy

130

JuliaUK33 napisał/a:
Rodo90 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

To tylko glupia reklama perfum, ale wiele ma naprawde ladne zapachy

Czyli tak jak mówiłem, pic na wodę. Wolęwydać 4 dychy i kupić sobie coś w sklepie co mogę powąchać. Niestety dalej nie rozgryzłem które zapachy są przyjemne dla kobiet a które nie, bo z tego co wiem to jednak inaczej odbieramy zapachy, kobiety i mężczyźni

Posty [ 66 do 130 z 156 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Szczera opinia dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024