Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd)

Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 22 23 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,171 do 1,235 z 1,463 ]

1,171

Odp: Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd)
KoralinaJones napisał/a:
Robsonpl napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Jak będziesz podrywał, to rób to koniecznie na "uznany magazyn naukowy" big_smile. Bo chyba do tego sprowadza się cała Twoja wiedza o kobieta i związkach z nimi. Jak się kobieta bedzie opierać, to zawsze możesz powołać sie na naukowców którzy twierdzą inaczej big_smile.

Moja wiedza o kobietach to ostatnie o co musisz się martwić a już szczególnie w kwestiach podrywu. Ciekawe ile kobiet ty poderwałaś, że jesteś taką "ekspertką" od podrywu?
Ale z ciekawości spojrzałem w twój profil założony trochę ponad rok temu i ponad 7300 napisanych postów. Dla porównania taki Jack, który ma konto od 13 lat ma 1800. To wskazuje u Ciebie na bardzo bujne życie towarzyskie. Więc zamiast zajmować się moim podrywem lepiej skup się na swoim;)

Podpowiem Ci że w ilości moich postów jesteś bardzo słabo zorientowany, bo ich prawdziwa liczba na tym forum jest znacznie wyższa. Zaskoczę Cię, ale moje życie towarzyskie trwało przez bardzo długi czas, zanim to forum w ogóle jeszcze powstało. Jak na ironię losu wobec tego co twierdzisz moje życie towarzyskie zostało przez znajomości z forum wzbogacone. Zaryzykuję też twierdzenie, że moje życie towarzyskie trwało już w czasie kiedy Ciebie jeszcze nie było na Świecie. Biorąc pod uwagę że posiłkujesz się wykresami oraz autorytetem naukowców w dziedzinie relacji związkowych wnioskuję, że jesteś w tej dziedzinie czystym teoretykiem.

To jeszcze gorzej. Żeby w rok napisać ponad 7 tys. postów to chyba trzeba od kompa nie odchodzić:) Więc teksty o długim życiu towarzyskim to możesz sobie między bajki włożyć. Chyba, że życie towarzyskie prowadzisz w necie. Wtedy rozumiem skąd ten "ekspercki" poziom u ciebie w kwestii podrywu. A co do teoretyka to... chciałabyś i to bardzo. Ale bujną masz fantazję;)

Zobacz podobne tematy :

1,172 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 01:10:37)

Robsonpl napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

Moja wiedza o kobietach to ostatnie o co musisz się martwić a już szczególnie w kwestiach podrywu. Ciekawe ile kobiet ty poderwałaś, że jesteś taką "ekspertką" od podrywu?
Ale z ciekawości spojrzałem w twój profil założony trochę ponad rok temu i ponad 7300 napisanych postów. Dla porównania taki Jack, który ma konto od 13 lat ma 1800. To wskazuje u Ciebie na bardzo bujne życie towarzyskie. Więc zamiast zajmować się moim podrywem lepiej skup się na swoim;)

Podpowiem Ci że w ilości moich postów jesteś bardzo słabo zorientowany, bo ich prawdziwa liczba na tym forum jest znacznie wyższa. Zaskoczę Cię, ale moje życie towarzyskie trwało przez bardzo długi czas, zanim to forum w ogóle jeszcze powstało. Jak na ironię losu wobec tego co twierdzisz moje życie towarzyskie zostało przez znajomości z forum wzbogacone. Zaryzykuję też twierdzenie, że moje życie towarzyskie trwało już w czasie kiedy Ciebie jeszcze nie było na Świecie. Biorąc pod uwagę że posiłkujesz się wykresami oraz autorytetem naukowców w dziedzinie relacji związkowych wnioskuję, że jesteś w tej dziedzinie czystym teoretykiem.

To jeszcze gorzej. Żeby w rok napisać ponad 7 tys. postów to chyba trzeba od kompa nie odchodzić:) Więc teksty o długim życiu towarzyskim to możesz sobie między bajki włożyć. Chyba, że życie towarzyskie prowadzisz w necie. Wtedy rozumiem skąd ten "ekspercki" poziom u ciebie w kwestii podrywu. A co do teoretyka to... chciałabyś i to bardzo. Ale bujną masz fantazję;)

Nie, wystarczy szybko czytać i pisać big_smile. Forum zostało założone w 2007 r., po raz pierwszy zalogowałam się na nim w roku 2015 miałam kilka lat przerwy, a życie towarzyskie prowadziłam i prowadzę od wielu, wielu lat wstecz big_smile. Moje długie życie towarzyskie uwarunkowane jest moim PESELEM co nie uszło uwadze Twoich kolegów,ale Tobie chyba uchodzi big_smile.
Pomijam fakt, że też tu jesteś big_smile.

Czy to juz koniec dywagacja na temat relacji pomiędzy ilością moich postów a życiem towarzyskim na przestrzeni całego mojego życia? Czy jeszcze chciałbyś coś wiedzieć na ten temat?

1,173

2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:

Ale......
No PESEL masz taki sam jak ja  big_smile
Spokojnie, jeszcze młoda i atrakcyjna jesteś.

Stary chłop nie jest tak stary jak stara baba big_smile. Nie wiem jaki masz PESEL, jeśli chcesz może powiedzieć, ale na ucho ... tongue

Mogę, masz jakiś messendżer?  big_smile

Jeśli nie gryzie, to mam maila big_smile.

1,174

KoralinaJones napisał/a:
Robsonpl napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie, wystarczy szybko czytać i pisać big_smile. Forum zostało założone w 2007 r., po raz pierwszy zalogowałam się na nim w roku 2015 miałam kilka lat przerwy, a życie towarzyskie prowadziłam i prowadzę od wielu, wielu lat wstecz big_smile. Moje długie życie towarzyskie uwarunkowane jest moim PESELEM co nie uszło uwadze Twoich kolegów,ale Tobie chyba uchodzi big_smile.
Pomijam fakt, że też tu jesteś big_smile.

Hahhaha, wychodzi że czytasz i piszesz kilka razy szybciej od Jacka;) Tyś chyba superman w spódnicy. Pierwszy z 7321 postów napisany 2022-04-02 21:54:04. Więc przestań wciskać kit. Żeby w tak krótkim czasie napisać tyle postów to chyba musiałbym przez sen pisać. I co z tego, że jestem na forum? Chcesz porównać nieco ponad 100 postów do ponad 7000???:) To nie przejdzie:) Oczami wyobraźni już widzę te bujne relacje "ekspertki" od uwodzenia pań;)

1,175 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 01:32:55)

Robsonpl napisał/a:

Oczami wyobraźni już widzę te bujne relacje "ekspertki" od uwodzenia pań;)

Nie Ty pierwszy i ostatni, nie Ty jeden jedyny big_smile. Ale znajomość wykresów to za mało do takiej bujnej relacji big_smile.

1,176

KoralinaJones napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

Dobra czas chyba odpalić bombę w tej dyskusji, która momentami jest lekko jałowa. Naczytałem się różnych komentarzy, szczególnie ze strony Pani Jones, że to całe SMV ma błędne założenia, nie działa itd. Rozumiem, że intencją było wskazanie, że kobieta cieszy się takim samym powodzeniem przez większość życia co się kłóci z doświadczeniem życiowym i zdrowym rozsądkiem. Zatem proszę Państwa oto miś. Oto jak wygląda ta kwestia zaprezentowane przez rzetelny magazyn naukowy Psychology Today. Jak ma się kwestia atrakcyjności związkowej facetów do atrakcyjności pań po 30 roku życia zobaczcie sami.
https://pbs.twimg.com/media/DLZJz5uUEAATdR0.jpg
Jak to się ma do bredni głoszonych przez różne kobiece portale to pozostawiam do rozważenia przez wszystkich czytających.

Ja pierdolę, co za cyrk big_smile. Wcześniej upierali się, że SMV mówi o atrakcyjności seksualnej a nie związkowej big_smile.

Związek oparty na seksie jest dalej związkiem. Związek oparty na układzie ekonomiczno-seksualnym dalej jest związkiem.

1,177

paslawek napisał/a:

Jak to się ma do samodzielnego myślenia o to jest pytanie ?
Współczesna męskość zwalnia od samodzielności czy nie chociaż to w sumie dobrowolne.

Moim zdaniem wchodzicie panowie na poniżej poziomu Julek z tłitera traktując protekcjonalnie tutejsze kobiety
a to moim zdaniem nie jest najlepszy pomysł chyba że chodzi o to żeby się chandryczyć dla rozrywki płochej to pardon big_smile

Samodzielne myślenie to zdolność do krytycznego i analitycznego filtrowania informacji, a nie klepanie tego co ślina na język przyniesie, aby tylko się przypodobać (sobie samemu lub innym). Jak ktoś prezentuje wyniki naukowe i ich opracowania, to można się pokłócić najwyżej z metodyką prowadzenia badania i jego szczegółami. Ale zaprzeczanie dla zaprzeczenia? I to w takim temacie? To już zakrawa o pantoflarstwo.

1,178 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 09:43:41)

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

Dobra czas chyba odpalić bombę w tej dyskusji, która momentami jest lekko jałowa. Naczytałem się różnych komentarzy, szczególnie ze strony Pani Jones, że to całe SMV ma błędne założenia, nie działa itd. Rozumiem, że intencją było wskazanie, że kobieta cieszy się takim samym powodzeniem przez większość życia co się kłóci z doświadczeniem życiowym i zdrowym rozsądkiem. Zatem proszę Państwa oto miś. Oto jak wygląda ta kwestia zaprezentowane przez rzetelny magazyn naukowy Psychology Today. Jak ma się kwestia atrakcyjności związkowej facetów do atrakcyjności pań po 30 roku życia zobaczcie sami.
https://pbs.twimg.com/media/DLZJz5uUEAATdR0.jpg
Jak to się ma do bredni głoszonych przez różne kobiece portale to pozostawiam do rozważenia przez wszystkich czytających.

Ja pierdolę, co za cyrk big_smile. Wcześniej upierali się, że SMV mówi o atrakcyjności seksualnej a nie związkowej big_smile.

Związek oparty na seksie jest dalej związkiem. Związek oparty na układzie ekonomiczno-seksualnym dalej jest związkiem.

Ale dwie strony wcześniej twierdziłeś, że SMV nie dotyczy wartości związkowej big_smile.

Jack Sparrow napisał/a:
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Widzę, że Panowie płynnie przeszli od atrakcyjności związkowej 40-latka do atrakcyjności wyłącznie seksualnej, kiedy okazało się, że z tą pierwszą jest mocny zgrzyt big_smile.

Przecież to jest Twój chochoł.
To Ty cały czas manipulujesz próbując wmowic nam, że chodzi o relację.
Kilka, bądź nawet kilkanaście razy Ci tu podkreślano że jest inaczej. A Ty dalej swoje.

Ja pierdolę, to nie jest forum. To jakiś kurnik.

True story. Gdzie nawet inne babki tutaj stwierdziły, że to fakt, z którym ciężko się kłócić, a ta dalej to samo.

big_smile big_smile big_smile

1,179

KoralinaJones napisał/a:

Gdybyś nie był tak zarozumiały to wiedziałbyś o tym, że jak podrywać kobiety, możesz się przede wszystkim od kobiet nauczyć. Praktyka czyni mistrzem, nie wykresy.

No to skoro o praktyce mowa.....ile kobiet poderwałaś? hę? Ilu facetów TY aktywnie poderwałaś, a nie dałaś się podrywać?

I nie - to jest największe kłamstwo. Nie słuchasz ryb jak chcesz łowić, tylko rybaka. W co drugim wątku tu masz motyw jako to babka nie chciała, nie widziała....no ale sama nie wie, a wylądowała w łóżku/związku/w końcu się zauroczyła.

Kto słucha kobiet w tym zakresie to ląduje jako psiapsiuła i miętka faja bez standardów.

Opracowania naukowe i wykresy, które się w nich pojawiają służą do opisywania ogólnych tendencji i prawideł w tym wypadku, a nie do opisania każdej pojedynczej sytuacji. Czego najwyraźniej nie pojmujesz. I przez to ciągle wracasz do początku, ciągle zadajesz te same, głupie pytania i nie jesteś w stanie zrozumieć podstawowych prawideł tego świata.

1,180

Jack Sparrow napisał/a:
paslawek napisał/a:

Współczesna męskość zwalnia od samodzielności czy nie chociaż to w sumie dobrowolne.

Moim zdaniem wchodzicie panowie na poniżej poziomu Julek z tłitera traktując protekcjonalnie tutejsze kobiety
a to moim zdaniem nie jest najlepszy pomysł chyba że chodzi o to żeby się chandryczyć dla rozrywki płochej to pardon big_smile

Samodzielne myślenie to zdolność do krytycznego i analitycznego filtrowania informacji, a nie klepanie tego co ślina na język przyniesie, aby tylko się przypodobać (sobie samemu lub innym). Jak ktoś prezentuje wyniki naukowe i ich opracowania, to można się pokłócić najwyżej z metodyką prowadzenia badania i jego szczegółami. (...)

A ten tekst, to z jakich badań klinicznych wkleiłeś? big_smile

1,181

KoralinaJones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Ale dwie strony wcześniej twierdziłeś, że SMV nie dotyczy wartości związkowej big_smile.

Nie rżnij głupa.

1,182 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 09:55:44)

Jack Sparrow napisał/a:
paslawek napisał/a:

Samodzielne myślenie to zdolność do krytycznego i analitycznego filtrowania informacji, a nie klepanie tego co ślina na język przyniesie, aby tylko się przypodobać (sobie samemu lub innym).  (...)

Do lustra to powiedz big_smile.

1,183 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 09:54:48)

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Nie rżnij głupa.

Post 1.038 strona 18 tematu big_smile.

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Widzę, że Panowie płynnie przeszli od atrakcyjności związkowej 40-latka do atrakcyjności wyłącznie seksualnej, kiedy okazało się, że z tą pierwszą jest mocny zgrzyt big_smile.

Kilka, bądź nawet kilkanaście razy Ci tu podkreślano że jest inaczej. A Ty dalej swoje.

True story. Gdzie nawet inne babki tutaj stwierdziły, że to fakt, z którym ciężko się kłócić, a ta dalej to samo.

big_smile

1,184

Ok, czyli co - mam rozumieć, że naprawdę jesteś tak ułomna na rozumie?

1,185

Jack Sparrow napisał/a:

Ok, czyli co - mam rozumieć, że naprawdę jesteś tak ułomna na rozumie?

Pisz więcej, pisz big_smile.

1,186

OK. Mam potwierdzenie.

Nie ma sensu pisać. I tak nie zrozumiesz. Masz prawo żyć w swojej bajce. Powodzenia.

1,187

Jack Sparrow napisał/a:

OK. Mam potwierdzenie.

Nie ma sensu pisać. I tak nie zrozumiesz. Masz prawo żyć w swojej bajce. Powodzenia.

No nie ma sensu big_smile. Post 982 big_smile.

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Czy ktoś z interlokutorów mógłby uściślić czego dotyczy współczynnik SMV? Czy zaruchania (ONS, FBW) czy wartości na rynku randkowym, w sensie atrakcyjności na rynku matrymonialnym?

Bo się koledze powyżej zaczyna rozjeżdżać big_smile.

Tobie się wiecznie coś rozjeźdża.

Sexual
Market
Value

1,188 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 10:06:32)

.

1,189

OK, jednak bez wyjaśnienia się, nie da.

Sexual Market Value jest pojęciem szerokim, obejmującym potencjalną łatwość do wejścia w jakąkolwiek formę relacji. Nie tylko taką, która prowadzi do małżeństwa (opartej na uczuciach wyższych), ale również takiej, która opiera się jedynie na seksie - nawet jeśli to układ typu sponsor i jego utrzymanka. Jest to szeroko rozumiana atrakcyjność seksualna względem wieku.

To nie jest kwestia TYLKO małżeństwo. To nie jest kwestia TYLKO ruchanie.

1,190 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 10:25:48)

Jack Sparrow napisał/a:

Sexual Market Value jest pojęciem szerokim, obejmującym potencjalną łatwość do wejścia w jakąkolwiek formę relacji. Nie tylko taką, która prowadzi do małżeństwa (opartej na uczuciach wyższych), ale również takiej, która opiera się jedynie na seksie - nawet jeśli to układ typu sponsor i jego utrzymanka. Jest to szeroko rozumiana atrakcyjność seksualna względem wieku.

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

1,191

KoralinaJones napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

Nie Ty pierwszy i ostatni, nie Ty jeden jedyny big_smile. Ale znajomość wykresów to za mało do takiej bujnej relacji big_smile.

W odróżnieniu od ciebie takie relacje mam w realu;) Nie muszę siedzieć na forum i klepać tysięcy postów.  Ale co tam pewnie się nie znam, pewnie pod oknem stoi kilometrowa kolejka facetów a panna Jones, mówi jeszcze tylko 100 postów i do was zejdę smile:):) Więc lepiej przestań się ośmieszać, bo to już żałosne się robi. Tym bardziej nie potrzebuję rad w kontekście uwodzenia od kogoś kto o tym pojęcia nie ma. Bo pomijając, że w twoje bujne życie towarzyskie absolutnie nie wierzę to jeszcze nie sądzę abyś kiedykolwiek poderwała jakaś kobietę. Więc twoje "złote rady" o ile je można nazwać radami(bo przecież chodziło o to aby było złośliwie), zostaw dla siebie. Tym bardziej, że z kobietami sobie dobrze radzę. W odróżnieniu od ciebie, wczoraj zamiast pisać kolejny z tysięcy postów, klepnąłem swoją pannę w tyłek i poszedłem spać;)

1,192 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 10:43:11)

Robsonpl napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

W odróżnieniu od ciebie takie relacje mam w realu;) Nie muszę siedzieć na forum i klepać tysięcy postów.  Ale co tam pewnie się nie znam, pewnie pod oknem stoi kilometrowa kolejka facetów a panna Jones, mówi jeszcze tylko 100 postów i do was zejdę smile:):) Więc lepiej przestań się ośmieszać, bo to już żałosne się robi. Tym bardziej nie potrzebuję rad w kontekście uwodzenia od kogoś kto o tym pojęcia nie ma. Bo pomijając, że w twoje bujne życie towarzyskie absolutnie nie wierzę to jeszcze nie sądzę abyś kiedykolwiek poderwała jakaś kobietę. Więc twoje "złote rady" o ile je można nazwać radami(bo przecież chodziło o to aby było złośliwie), zostaw dla siebie. Tym bardziej, że z kobietami sobie dobrze radzę. W odróżnieniu od ciebie, wczoraj zamiast pisać kolejny z tysięcy postów, klepnąłem swoją pannę w tyłek i poszedłem spać;)

Jestem kobietą która była podrywana i na ten temat JAK TO JEST mogłabym napisać niejedną rozprawę naukową. Taki jest związek pomiędzy byciem kobietą a wiedzą na temat ich podrywania, tzn. na temat bycia obiektem na którym to podrywanie się odbywa - stąd moja szeroka wiedza na ten temat. Nie dlatego że podrywałam jakąś kobietę, ale dlatego że nią jestem i wiem jak to jest kiedy podrywa ją mężczyzna. A wiec tak, słusznie nie wierzysz że poderwałam jakąś kobietę, bo jestem zainteresowania mężczyznami i wokół mężczyzn i z mężczyznami koncentrują się moje kontakty. Stąd też podrywają mnie faceci, i stąd moja wiedza na temat jak to robią a jak tego robić nie powinni. I jest to zależność powszechna. Tą wiedze ma każda kobieta, która wchodzi w kontakty towarzyskie z mężczyznami nawet jeśli zaraz złośliwie przyjmiesz, że mnie z u wagi na liczbę moich postów nikt nigdy nie poderwał.

Ale jak widzę koledzy dzielnie mają w dupie kobiecy punkt widzenia. Po chuj im to. big_smile Mają przecież swoje wykresy big_smile.

1,193

Całe to SMV powstało aby młodzi, niecieszący się powodzeniem chłopcy mogli poklepać się po plecach i pocieszać się że ich czas jeszcze nadejdzie. Że przekroczą 30,35 r.ż. i będzie "teraz kurwa my". To też świetne narzędzie marketingowe wszystkich kołczów podrywu i ich szkoleń. Bo skoro jest nadzieja to jest też sens nad sobą pracować. I wydać kasę na szkolenia rzecz jasna.

Czy SMV jest o kobietach? Nie, bo zgłębianie tajemnic podrywu nie leży w obrębie zainteresowań tych atrakcyjnych 20latek. One i tak mają branie.
30+latkom ta wiedza też jest zbędna, bo upływ czasu nie jest czymś z czym można negocjować. Jednocześnie z wiekiem jest się bardziej świadomym, wybrednym i nie ma się chęci chodzić na kompromisy. Więc "obniżenie wymagań" nie wchodzi w grę.

Ale wypominanie starym babom, że są stare, polepsza nastrój piwniczaków i pozwala na chwilę zapomnieć że są przegrywami.

1,194 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 10:40:57)

No cóż, po wykresach i badaniach ich poznacie.

1,195

KoralinaJones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Jack Sparrow napisał/a:

Jack zrozum jedno. Nawet jak przed nią stanie laureat nagrody Nobla i powie, że tak jest jak piszemy,.to ona i tak będzie zaprzeczać i pisać jakieś brednie od rzeczy typu "najpierw ustalacie stanowisko", potem coś tam i coś tam, a w ogóle to jest błędne bo ja w to nie wierzę. Albo będzie zadawać 1999 pytań mających na celu jedynie zakwestionowanie jakichkolwiek naukowych wniosków i badań. Bo przecież panna Jones wie lepiej. Co tam Psychology Today. Już nie chciałem wspominać o kolesiach od PUA bo też takie wykresy się pojawiały. A to wybitni praktycy. Jednak nie robili ich w sposób naukowy, więc to pominąłem. Co ciekawe wykresy te wyglądają podobnie.
Wiele kobiet, w zasadzie moim zdaniem większość, wie albo intuicyjnie wyczuwa to o czym piszemy ale nie każda przyzna się do tego, że tak jest. Choć wiele nie ma z tym problemu bo taka jest natura.

KoralinaJones napisał/a:

Jestem kobietą która była podrywana i na ten temat JAK TO JEST mogłabym napisać niejedną rozprawę naukową. Taki jest związek pomiędzy byciem kobietą a wiedzą na temat ich podrywania, .

Była? wink)

Ty mogłabyś napisać rozprawę, jak to jest podrywać Ciebie. Co działa, a co nie.
Ew. Twoje koleżanki, które Ci się zwierzały.

Męski punkt widzenia jest szerszy, bo spotykamy na swojej drodze różne kobiety. Wiemy co działa w ogólnym kontekście, a co się może sprawdzić a nie musi, w zal. od konkretnej kobiety.
Jeśli gość jest dobry z kobietami, ma to w małym palcu. Jeśli ktoś nie jest, może się uczyć od lepszych.

Ilość Twoich postów, obecność niemal całą dobę tutaj, to jest serio dziwne I nie wygląda dobrze.

Czemu nie chcesz przyjąć, tak po prostu, że każdy człowiek ma swój szczyt na rynku d-m i da się z tego wyciągnąć jakąś średnią dla populacji?
Że różnimy się pod tym względem w zal. od płci?

Co sprawia, że tak zaciekle z tym walczysz?
Przecież wystarczy odrobina zdrowego rozsądku żeby stwierdzić, że każdy ma swoją wiosnę, lato, jesień i zimę.

1,197 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 10:58:06)

Robsonpl napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Jack Sparrow napisał/a:

Jack zrozum jedno. Nawet jak przed nią stanie laureat nagrody Nobla i powie, że tak jest jak piszemy,.to ona i tak będzie zaprzeczać i pisać jakieś brednie od rzeczy typu "najpierw ustalacie stanowisko", potem coś tam i coś tam, a w ogóle to jest błędne bo ja w to nie wierzę. Albo będzie zadawać 1999 pytań mających na celu jedynie zakwestionowanie jakichkolwiek naukowych wniosków i badań. Bo przecież panna Jones wie lepiej. Co tam Psychology Today. Już nie chciałem wspominać o kolesiach od PUA bo też takie wykresy się pojawiały. A to wybitni praktycy. Jednak nie robili ich w sposób naukowy, więc to pominąłem. Co ciekawe wykresy te wyglądają podobnie.
Wiele kobiet, w zasadzie moim zdaniem większość, wie albo intuicyjnie wyczuwa to o czym piszemy ale nie każda przyzna się do tego, że tak jest. Choć wiele nie ma z tym problemu bo taka jest natura.

A jakie jest stanowisko wobec powyższego niezdecydowania czego dotyczy SMV? Czyli teraz nagle z powrotem dotyczy relacji, ale jeszcze wcześniej na 18 stronie, to że dotyczy relacji było tylko faktem który wam wmawiano big_smile.

Ale co tu napisać jak co stronę tematu robią z siebie coraz większe pośmiewisko big_smile.

1,198 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 10:54:25)

KoralinaJones napisał/a:

Jestem kobietą która była podrywana i na ten temat JAK TO JEST mogłabym napisać niejedną rozprawę naukową. Taki jest związek pomiędzy byciem kobietą a wiedzą na temat ich podrywania, .

Była? wink)

Ty mogłabyś napisać rozprawę, jak to jest podrywać Ciebie. Co działa, a co nie.
Ew. Twoje koleżanki, które Ci się zwierzały.

Męski punkt widzenia jest szerszy, bo spotykamy na swojej drodze różne kobiety. Wiemy co działa w ogólnym kontekście, a co się może sprawdzić a nie musi, w zal. od konkretnej kobiety.
Jeśli gość jest dobry z kobietami, ma to w małym palcu. Jeśli ktoś nie jest, może się uczyć od lepszych.

Ilość Twoich postów, obecność niemal całą dobę tutaj, to jest serio dziwne I nie wygląda dobrze.

Czemu nie chcesz przyjąć, tak po prostu, że każdy człowiek ma swój szczyt na rynku d-m i da się z tego wyciągnąć jakąś średnią dla populacji?
Że różnimy się pod tym względem w zal. od płci?

Co sprawia, że tak zaciekle z tym walczysz?
Przecież wystarczy odrobina zdrowego rozsądku żeby stwierdzić, że każdy ma swoją wiosnę, lato, jesień i zimę.

W takim razie przyjmijmy że wiedzę mam od atrakcyjnych koleżanek, które mi się zwierzały. I na tej podstawie stwierdzam, że damski punkt widzenia jest bardzo szeroki ponieważ na swojej drodze atrakcyjne kobiety spotykają różnych mężczyzn. Dlaczego przyjęcie kobiecego punktu widzenia męskiej atrakcyjności w pewnym wieku jest tak ciężkie, że trzeba uciekać się do argumentów problemów zdrowotnych kobiet?

1,199

KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Stary chłop nie jest tak stary jak stara baba big_smile. Nie wiem jaki masz PESEL, jeśli chcesz może powiedzieć, ale na ucho ... tongue

Uczcie się od 2odiaka - głąby big_smile

1,200 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 11:07:12)

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:

Teraz jest na forum nowa jakość. Im mniej masz postów, tym jesteś mądrzejszy big_smile. Poproszę o wykres oraz wyniki badań klinicznych potwierdzające ten fakt big_smile.

Taka drobna "złota rada" dla kolegów. Nie piszcie za dużo big_smile.

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:

Czego?
Wysłania maila czy proszenia się o kontakt?
Gdybym chciał z kobietą porozmawiać prywatnie, wysłałbym wiadomosc zamiast dopytywać na forum, czy mogę.
Tu nie ma nic skomplikowanego.

KoralinaJones napisał/a:

Teraz jest na forum nowa jakość. Im mniej masz postów, tym jesteś mądrzejszy big_smile. Poproszę o wykres oraz wyniki badań klinicznych potwierdzające ten fakt big_smile.

Ktoś, kto spędza na forum dzień i noc, pisząc dziesiątki postów na dobę, wkładając swój czas i energię w tematy o których za kilka dni nikt nie będzie pamiętał, ma problem.
Pokazuje że albo się uzależnił, ucieka przed rzeczywistością, ceni życie wirtualne bardziej od realnego, albo w tym drugim za bardzo nic się nie dzieje. I tak zataczamy koło.

Nie trzeba wykresów by to rozumieć.

Piszę w osobie trzeciej, bo chcę coś pokazać bez wyzłośliwiania. To nie jest atak.
Na podstawie takiego zachowania, serio da się wyciągnąć jakieś wnioski.

1,202 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 11:20:08)

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Czego?
Gdybym chciał z kobietą porozmawiać prywatnie, wysłałbym wiadomosc zamiast dopytywać na forum, czy mogę.

KoralinaJones napisał/a:

Ktoś, kto spędza na forum dzień i noc, pisząc dziesiątki postów na dobę, wkładając swój czas i energię w tematy o których za kilka dni nikt nie będzie pamiętał, ma problem.
Pokazuje że albo się uzależnił, ucieka przed rzeczywistością, ceni życie wirtualne bardziej od realnego, albo w tym drugim za bardzo nic się nie dzieje. I tak zataczamy koło.

Piszę w osobie trzeciej, bo chcę coś pokazać bez wyzłośliwiania. To nie jest atak.

Oszczędzaj posty. I lepiej wyłącz te powiadomienia big_smile.

1,203

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Czego?

KoralinaJones napisał/a:

Rozrabiaka bardziej w punkt nie mogłeś 10/10:)

1,204

Jack Sparrow napisał/a:

Bo to ma być komplement, a nie komentarz. Zamiast 'fajna fryzura' powiedz, że podobają ci się jej w losy. Bo nie wiesz jaki jest jej emocjonalny stosunek do włosów. Może akurat jej wypadają i się wkurwia i 'fajną fryzurę' odbierze jak uszczypliwość/negging? Bo może fryzjer zjebał robote i chciała coś innego? Tego nie wiesz. A taki komentarz może być różnie odebrany. Komplement ma być jednoznaczny i osobisty. Dlatego zamiast 'ładna bluzka' lepsze będzie 'podoba mi się twój styl'. Komplement ma doceniać, ale dawać też przekaz, że ją widzisz, że dostrzegasz jej starania i wysiłek. I ma być jakimś starterem do small talk.

Miszczu - ale nie oszukuj. Odkąd tu jesteś wszyscy ci to tłumaczymy, że musisz nauczyć się kreować sytuacje i podejść do problemu proaktywnie. Bo to jak z tym twoim anime - samo oglądanie to żadna pasja. Ale jak przejdziesz na stronę fanartu, jakiejś formy twórczości, to bez problemu zagadasz i znajdziesz pole i temat do dyskusji z dziewuszkami na konwentach anime i mangi.

Nie sądziłem, że dowiem się od ciebie jeszcze czegoś ciekawego, a jednak. Nawet bym nie pomyślał by mówiąc komplement dotyczący wyglądu odnosić się do starań i wysiłku, a nie stanu faktycznego tego wyglądu. Z tymi włosami podobnie, to oczywiste, że mogą być z nimi różne historie ale też nawet bym nie pomyślał, że używając słowa fryzura ktoś mógłby to źle odebrać, a myślę tak dlatego, że ja nie odebrałbym tego źle choć teraz golę się na zero. Zdaje się, że właśnie w tym jest spory problem, ja patrzę na to co powiem lub zrobię przez pryzmat samego siebie, jak ja bym na to zareagował, a moja reakcja zwykle jest dość wyrozumiała czy też obojętna. Teraz rozumiem, że ktoś inny, szczególnie dziewczyna zareaguje inaczej na niektóre słowa lub czyny. Wielokrotnie miałem sytuację gdzie ja lub ktoś inny powiedział coś co innych wkurzało, a ja nie rozumiałem dlaczego.

Obawiam się, że dziewczyny na konwentach też w przeważającej większości są sporo młodsze ode mnie i ciężko byłoby znaleźć rówieśniczkę choć tu też to nie jest niemożliwe ale ten temat lepiej zostawmy bo tylko wywołamy kolejną bezsensowną kłótnię.

Jack Sparrow napisał/a:

Bo na randce masz sprzedać siebie. A druga strona ma cię kupić.

Dlatego lepsze ciuchy, fryzjer, dodatki i akcesoria czy perfumy. Bo chcesz zrobić dobre wrażenie. Chcesz być pożądany. Chcesz, aby babka poczuła kisiel w majtach i watę w kolanach na twój widok. A po spotkaniu kobieta ma chcieć więcej. Więcej ciebie.

Ton relacji (spotkania) nadajesz już mową swojego ciała. Postawą i posturą. Sposobem w jaki się witasz - podajesz swoją dłoń czy bierzesz jej? A może witasz się cmokiem w policzek? Jak daleko stajesz prowadząc rozmowę, czy słuchasz aktywnie. Czy przy stoliku w kawiarni siadasz na wprost, czy obok. Czy pojawia się okazjonalny dotyk i jak on wygląda.

Wszystko ma tutaj znaczenie, ale większość ludzi nie przywiązuje do tego świadomej wagi.

Słowa to tylko kilka % przekazu. Reszta odbywa się niewerbalnie.

To, że na randkę zakładasz lepsze ciuchy itd to jest oczywiste i zawsze o tym wiedziałem nawet nie zastanawiając się po co to wszystko jest potrzebne. Inna sprawa, że przez całe życie byłem dosłownie na jednej randce. Powiem całkowicie szczerze, nigdy nie pomyślałem o tym jak o sprzedawaniu siebie ani o tym żeby "poczuła kisiel w majtkach". Z bardzo prostego powodu, bo kiedyś miałem koszmarnie niską samoocenę i poczucie własnej wartości przez co uważałem, że ktoś taki jak ja nie zasługuje na to by dziewczyna zwróciła uwagę. Mimo iż to było kilka lat temu to wciąż nie udało mi się zbudować całkowicie nowego sposobu myślenia w tych kwestiach.

Co do pozostałych kwestii to okazuje się, że nigdy nie miałem z nimi większego problemu choć to też było nieświadomie. Postawa i postura są całkiem dobre, witanie się też nigdy nie zostało jakoś negatywnie odebrane choć cmokiem w policzek witałem się tylko w liceum i tylko z dziewczynami, z którymi byłem w miarę blisko więc na pierwszej randce takie przywitanie raczej odpada. Z aktywnym słuchaniem też raczej nie mam większego problemu. Kiedyś będąc w kawiarni w dziewczyną od razu usiadłem na wprost nawet się nie zastanawiając czy właśnie tak powinienem, choć tu też sporo zależy od tego jakie są miejsca, przy barze nie da się usiąść inaczej niż obok.

Chciałbym spróbować tego wszystkiego ponownie żeby zobaczyć czy teraz dałbym radę i też spróbować pójść chociaż o krok dalej czymkolwiek powinien być.

1,205 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 11:29:36)

Robsonpl napisał/a:
paslawek napisał/a:

Czego?

KoralinaJones napisał/a:

W punkt. Lubię to forum. Mam na to czas.  Dlatego tu jestem, i między innym czytam wasze wypociny. W przeciwnym razie wasze wpisy zamiast trafiać w punkt, trafiałyby w pustkę.

Znamienne że właśnie tutaj prezentujecie te swoje wykresy a nie w realu.

1,206

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Czego?

KoralinaJones napisał/a:

Rozdziobią nas kruki i wrony przy tak rozgarniętych redpillach  za dychę big_smile

Poczucia humoru się uczcie,luzu i jak wyjmuje się kij z dupy big_smile

1,207 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 11:34:33)

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Czego?

KoralinaJones napisał/a:

Rozdziobią nas kruki i wrony przy tak rozgarniętych redpillach  za dychę big_smile

Zamiast podziękować ze ktoś to w ogóle chce czytać, dyskutować z tym, odpowiadać na to. Czyżby w realu nie było chętnych słuchaczy? big_smile

paslawek, a może by tak oddać kolegom przysługę, i zacząć ich ignorować big_smile Myślisz że jeden post na ruski rok w temacie bombowego wykresu światowej sławy psychologów by im wystarczył? big_smile

Ewentualnie może by podpytać, gdzie prowadzą swoje seminaria na ten temat w realu? big_smile

1,208

jakieś wnioski tak,na ogół byle jakie big_smile

Nie masz jak ich zweryfikować jednak i tylko wiara,niewiara wchodzi w grę a  nie wiedza
W swoich wnioskach jesteś w błędzie i mylisz się  jeżeli chodzi o konkretne osoby z tego forum
nawet nie wiesz jak bardzo,ja jednak nie mam jak Tobie tego udowodnić i nie mam na to ochoty z resztą
tyle że opisując czyjeś życie wyciągając jakieś wnioski z domysłów,projekcji fragmencików,opisujesz też część swojego życia big_smile

Jaki jest Twój cel tutaj na forum ? Jakiś ważny chyba bo nawet raczyłeś się niby przedstawić i oznajmić że czegoś tam tutaj chcesz .

KoralinaJones napisał/a:

Zamiast podziękować ze ktoś to w ogóle chce czytać, dyskutować z tym, odpowiadać na to. Czyżby w realu nie było chętnych słuchaczy? big_smile

Ilość czasu i energii włożonej w tę paplaninę pokazuje dobitnie, komu to bardziej potrzebne. Kto potrzebuje słuchaczy, interakcji.

KoralinaJones napisał/a:

paslawek, a może by tak oddać kolegom przysługę, i zacząć ich ignorować big_smile Myślisz że jeden post na ruski rok w temacie bombowego wykresu światowej sławy psychologów by im wystarczył? big_smile

Ty sobie na to pozwolić nie możesz. W końcu z kimś pisać trzeba;)

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Czego?

KoralinaJones napisał/a:

To że niby ja, ten redpill?
Łohoho;)
Ciekawe skąd te wnioski. Mnie do redpilla tak samo blisko jak do feminizmu. Znam, rozumiem powody, ale używam własnego rozumu;)

Poczucie humoru cenię. Ale jeśli ktoś usiłuje nim epatować non stop, pokazuje że jest sztuczny.

1,210

KoralinaJones napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

Czego?

W punkt. Lubię to forum. Mam na to czas.  Dlatego tu jestem, i między innym czytam wasze wypociny. W przeciwnym razie wasze wpisy zamiast trafiać w punkt, trafiałyby w pustkę.

Zmartwię cię. Nie muszę prezentować żadnych wykresów;) Wykresy są specjalnie dla ciebie abyś nie pisała bzdur. Ale ktoś kto klepie tyle postów co może wiedzieć o realu;)

paslawek napisał/a:

Jaki jest Twój cel tutaj na forum ? Jakiś ważny chyba bo nawet raczyłeś się niby przedstawić i oznajmić że czegoś tam tutaj chcesz .

Oczywiście, że ważny.
Właśnie rozkochuję w sobie Koralinę, by ją posiąść. Boję się tylko że ona nie znajdzie tych 15 sekund w rzeczywistości, by odbyć akt miłosny. Stąd próbuję ją naprostować.

Nie przeszkadzaj.

1,212

KoralinaJones napisał/a:

Ilość czasu i energii włożonej w tę paplaninę pokazuje dobitnie, komu to bardziej potrzebne. Kto potrzebuje słuchaczy, interakcji.

Ale to jest mój czas i moja energia, którą miedzy innym poświęcam teraz Tobie. Nie oczekuję od Ciebie że będziesz odpowiadał z taką samą dawką czasu i energii. Rozumiem, że jesteś tutaj, i nawet założyłeś swój temat, ponieważ absolutnie nie potrzebujesz żadnych słuchaczy oraz internetowych interakcji na forum.

1,213 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 11:47:39)

Robsonpl napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

Zmartwię cię. Nie muszę prezentować żadnych wykresów;) Wykresy są specjalnie dla ciebie abyś nie pisała bzdur. Ale ktoś kto klepie tyle postów co może wiedzieć o realu;)

Jeden klepie posty, inny wkleja wykresy big_smile. Doceniam wysiłek jaki włożyłeś w to, aby zupełnie obojętnie, nie klepać ze mną żadnych postów big_smile. Ostrzegam, z kazdym postem, licznik bije big_smile.

1,214 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 11:49:48)

paslawek napisał/a:

Oczywiście, że ważny.
Właśnie rozkochuję w sobie Koralinę, by ją posiąść. Boję się tylko że ona nie znajdzie tych 15 sekund w rzeczywistości, by odbyć akt miłosny. Stąd próbuję ją naprostować.

Nie przeszkadzaj.

To musi być miłość. Do takiego poświęcania mężczyzna jest zdolny tylko z miłości.

1,215 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-07-31 11:54:39)

Poczucie humoru cenię. Ale jeśli ktoś usiłuje nim epatować non stop, pokazuje że jest sztuczny.

redpille za dychę big_smile  dokładnie  jest

pokazuje co pokazuje  odbiór tego i interpretacja jest czymś subiektywnym indywidualnym to oczywiste  moim zdaniem
chyba że są na to jakieś normy obowiązujące wszystkich ludzi  jak powinno się interpretować to cudze "epatowanie",
oczywiście dowody wykresy,tabelki,przepisy  mile widziane na poparcie takiego twierdzenia jak wyżej, że ktoś jest sztuczny albo, że jest uzależniony od forum i nie ma życia w realu

1,216 Ostatnio edytowany przez RozrabiakaWmalinowymGaju (2023-07-31 11:59:31)

KoralinaJones napisał/a:

Rozumiem, że jesteś tutaj, i nawet założyłeś swój temat, ponieważ absolutnie nie potrzebujesz żadnych słuchaczy oraz internetowych interakcji na forum.

Fajna ta manipulacja. Ty dobra w tym jesteś;)
Twoja analogia byłaby uzasadniona, gdybym cechował się podobną aktywnością.

Tymczasem, różnica tkwi w proporcjach;)

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Oczywiście, że ważny.

Nie przeszkadzaj.

To musi być miłość. Do takiego poświęcania mężczyzna jest zdolny tylko z miłości.

Co Ty tam wiesz o męskim poświęceniu.

Czasem wystarczy alkohol;)

Paslawek
Widzę że masz dużą potrzebę bronienia Koraliny, chyba większą niż ona sama.
Chyba sobie kiepski temat do obrony wybrałeś. Wystarczy podzielić ilość postów przez spędzony czas, zobaczyć na porę ich publikacji.
Ale Ty się spieraj dalej.

1,217 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 12:00:35)

KoralinaJones napisał/a:

Rozumiem, że jesteś tutaj, i nawet założyłeś swój temat, ponieważ absolutnie nie potrzebujesz żadnych słuchaczy oraz internetowych interakcji na forum.

KoralinaJones napisał/a:

Oczywiście, że ważny.

Nie przeszkadzaj.

A licznik liczy posty. Nie ryzykujesz w ten sposób za dużo? big_smile W takim razie jak pijesz, nie pisz big_smile.

1,218 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-31 12:04:40)

KoralinaJones napisał/a:

KoralinaJones napisał/a:

Oczywiście, że ważny.

Nie przeszkadzaj.

Paslawek
Chyba sobie kiepski temat do obrony wybrałeś. Wystarczy podzielić ilość postów przez spędzony czas, zobaczyć na porę ich publikacji.

A to moja ilość postów musi się bronić? Przed czym?  Wraca moderacja i je skasują? big_smile To zacznę od zera i będę najmądrzejsza big_smile. Chociaż, nie... czekaj... mam inny pomysł big_smile

1,219

Paslawek

Za tym kryje się mroczna tajemnica big_smile

1,220

paslawek napisał/a:

Oczywiście, że ważny.

Nie przeszkadzaj.

1,221 Ostatnio edytowany przez Robsonpl (2023-07-31 12:17:06)

paslawek napisał/a:

Oczywiście, że ważny.

Nie przeszkadzaj.

smilesmile smilesmile smilesmile
Zrobiłeś mi dzień tym postem

1,222 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-07-31 12:19:09)

Robsonpl napisał/a:
paslawek napisał/a:

Oczywiście, że ważny.

Nie przeszkadzaj.

Ty też chcesz rozkochać w sobie Koralinę ?
Nie pobijta się tylko z Rozrabiaką  big_smile

1,223 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-07-31 12:27:14)

Lepiej? big_smile

paslawku, jest tu jakiś ciekawy temat, w którym można byłoby nabić liczbę postów byleby nie ponad limit i jednocześnie porozmawiać o czymś ciekawym? Co polecasz?

1,224

Panna de Jones napisał/a:

Lepiej? big_smile

paslawku, jest tu jakiś ciekawy temat, w którym można byłoby nabić liczbę postów byleby nie ponad limit i jednocześnie porozmawiać o czymś ciekawym? Co polecasz?

Od razu ci SMV podskoczyło w górę big_smile

https://www.netkobiety.pl/t131398.html
ten wątek wydaje się mieć potencjał tylko trzeba rozruszać Autora
jakiś taki mało elastyczny jest - drętwy i sztywny to może określenia nie na miejscu

1,225

Daj mi może jednak jakiś wybór big_smile. I chodźmy stąd, zostawiając Panów w swoim własnym sosie.

1,226 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-07-31 13:38:08)

paslawek napisał/a:

https://www.netkobiety.pl/t131398.html
ten wątek wydaje się mieć potencjał tylko trzeba rozruszać Autora
jakiś taki mało elastyczny jest - drętwy i sztywny to może określenia nie na miejscu

No jak to chłopaki smile

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Czego?

Oj chłopaki, chłopaki big_smile
https://img5.dmty.pl//uploads/202307/1690132991_shdhxh_600.jpg

big_smile

Typowe chłopaki big_smile

Zamiast szczyt atrakcyjności swój, to tabelki big_smile

1,227 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2023-07-31 14:12:02)

M!ri napisał/a:

Całe to SMV powstało aby młodzi, niecieszący się powodzeniem chłopcy mogli poklepać się po plecach i pocieszać się że ich czas jeszcze nadejdzie. Że przekroczą 30,35 r.ż. i będzie "teraz kurwa my". To też świetne narzędzie marketingowe wszystkich kołczów podrywu i ich szkoleń. Bo skoro jest nadzieja to jest też sens nad sobą pracować. I wydać kasę na szkolenia rzecz jasna.

Czy SMV jest o kobietach? Nie, bo zgłębianie tajemnic podrywu nie leży w obrębie zainteresowań tych atrakcyjnych 20latek. One i tak mają branie.
30+latkom ta wiedza też jest zbędna, bo upływ czasu nie jest czymś z czym można negocjować. Jednocześnie z wiekiem jest się bardziej świadomym, wybrednym i nie ma się chęci chodzić na kompromisy. Więc "obniżenie wymagań" nie wchodzi w grę.

Ale wypominanie starym babom, że są stare, polepsza nastrój piwniczaków i pozwala na chwilę zapomnieć że są przegrywami.

SMV jest i o kobietach i o mężczyznach. Nikomu tu nie jest nic wypominane. I nigdzie nie ma 'teraz kurwa my'. Zerknij na ten wykres jeszcze raz - nawet w swoich szczytach faceci NIGDY nie dorównują szczytom kobiet.

SMV, jak wszystko inne dotyczące ludzkich zachowań i ich wyborów jest używane jako narzędzie do marketingu i sprzedaży produktów i usług. To nie jest żadne zgłębianie sztuki podrywu. To tylko określenie atrakcyjności względem wieku i to wszystko.

-edit- Akurat SMV jako narzędzie jest wykorzystywane przez kobiety częściej > patrz onlyfans (i zerknij ile topowe dziury tam zarabiają), ale i osoby pokroju Andrew Tate i jemu podobni nieźle na tym przędą. I co najważniejsze - my wszyscy o tym wiemy. Nikt z tym nie dyskutuje.

1,228

Shinigami napisał/a:

To, że na randkę zakładasz lepsze ciuchy itd to jest oczywiste i zawsze o tym wiedziałem nawet nie zastanawiając się po co to wszystko jest potrzebne. Inna sprawa, że przez całe życie byłem dosłownie na jednej randce. Powiem całkowicie szczerze, nigdy nie pomyślałem o tym jak o sprzedawaniu siebie ani o tym żeby "poczuła kisiel w majtkach".

Jak kobieta nie poczuje ekscytacji w rozmowie z tobą, czy właśnie po spotkaniu, to po co miałaby kontynuować znajomość? Koleżanek ma na pewno sporo i raczej nie chodzi jej o poznanie kolejnej.

1,229

Jack Sparrow napisał/a:

Akurat SMV jako narzędzie jest wykorzystywane przez kobiety częściej > patrz onlyfans i inne.

Aha wink na pewno czytają o tym artykuły, analizują wykres i stwierdzają że tak to jest najlepszy moment na wypinanie dupy bo później to już tylko cellulit je czeka wink
Takie przedsiębiorcze business women, nie żadne tam pozbawione perspektyw, zwichrowane psychiczne i wychowane w patologicznych domach zagubione dziewczynki.

1,230

KoralinaJones napisał/a:
Robsonpl napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Jeden klepie posty, inny wkleja wykresy big_smile. Doceniam wysiłek jaki włożyłeś w to, aby zupełnie obojętnie, nie klepać ze mną żadnych postów big_smile. Ostrzegam, z kazdym postem, licznik bije big_smile.

Spokojnie daleko mam do twoich 7 tysięcy, chociaż podejrzewam, że to może nie być jedyne twoje forum. Ale i tak tym wystarczająco się pogrążyłaś. Chciałaś zabłysnąć, co może jeszcze bym olał ale przy tym byłaś chamska bo zaczęłaś pisać nie w temacie tylko personalnie o mnie jakieś bzdury i dostałaś gonga. Ty masz takie życie towarzyskie jak Natalia Janoszek karierę w Hollywood:) W przeciwieństwie do ciebie mam inne rozrywki niż to forum, więc zamiast żyć w necie i pieprzyć bzdury o swoim rzekomym życiu towarzyskim, wolę wyjść gdzieś z dziewczyną czy spotkać się ze znajomymi.

1,231 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-07-31 15:07:31)

Robsonpl napisał/a:

Spokojnie daleko mam do twoich 7 tysięcy, chociaż podejrzewam, że to może nie być jedyne twoje forum. Ale i tak tym wystarczająco się pogrążyłaś. Chciałaś zabłysnąć, co może jeszcze bym olał ale przy tym byłaś chamska bo zaczęłaś pisać nie w temacie tylko personalnie o mnie jakieś bzdury i dostałaś gonga. Ty masz takie życie towarzyskie jak Natalia Janoszek karierę w Hollywood:) W przeciwieństwie do ciebie mam inne rozrywki niż to forum, więc zamiast żyć w necie i pieprzyć bzdury o swoim rzekomym życiu towarzyskim, wolę wyjść gdzieś z dziewczyną czy spotkać się ze znajomymi.

Oczywiście, że Ci daleko do nawet 7 tys. postów (a mają użytkownicy znacznie więcej), bo żeby mieć chociaż te 7 tys. ktoś tutaj musiałby chcieć rozmawiać z Tobą na inne tematy niż wykresy, dlatego nie martw się, na pewno nie pogrążysz się wchodząc w jakiekolwiek ubliżające normalnemu człowieku interakcje w Internecie, przecież Ty pisząc na tym forum, nie będziesz się zniżał do tego poziomu. Ty tu pod tym względem jesteś absolutnym wyjątkiem, niemniej jednak każdy kto nie zgadza się z zaprezentowanym wykresem będzie miał ostro do czynienia z Tobą, w tym celu jesteś w stanie nawet przełknąć naklepanie wielu postów - ale to wiadomo, w szczytnym celu, to nie podlega nawet dyskusji.

A teraz trochę matematyki. Od 20.07.2023 naklepałeś 162 posty, co daje 13,5 posta dziennie - zakładając, że utrzymasz poziom obrony wykresu - 13,5 posta dziennie pomnożone przez 365 dni w roku daje 4.927,5 postów. Miłej zabawy.

1,232

Robsonpl napisał/a:

chociaż podejrzewam, że to może nie być jedyne twoje forum.

To prawda ona siedzi non stop na facetpo40.pl,banzaj.pl,meskieforum.pl,Wykop.pl./m-forum.pl,braciasamcy
na braciachsamcach jest już majorem big_smile

1,233 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-07-31 14:58:41)

big_smile

1,234

Robsonpl napisał/a:

Oczywiście, że Ci daleko do nawet 7 tys. postów (a mają użytkownicy znacznie więcej), bo żeby mieć chociaż te 7 tys. ktoś tutaj musiałby chcieć rozmawiać z Tobą na inne tematy niż wykresy, dlatego nie martw się, na pewno nie pogrążysz się wchodząc w jakiekolwiek ubliżające normalnemu człowieku interakcje w Internecie, przecież Ty pisząc na tym forum, nie będziesz się zniżał do tego poziomu. Ty tu pod tym względem jesteś absolutnym wyjątkiem, niemniej jednak każdy kto nie zgadza się z zaprezentowanym wykresem będzie miał ostro do czynienia z Tobą, w tym celu jesteś w stanie nawet przełknąć naklepanie wielu postów - ale to wiadomo, w szczytnym celu, to nie podlega nawet dyskusji.

A teraz trochę matematyki. Od 20.07.2023 naklepałeś 162 posty, co daje 13,5 posta dziennie - zakładając, że utrzymasz poziom obrony wykresu - 13,5 posta dziennie pomnożone przez 365 dni w roku daje 4.927,5 postów. Miłej zabawy.

To ile naklepię postów to jedynie twoje projekcje. W twoim przypadku to są fakty:) Jednak 7 tysięcy do 162 to istotna różnica. Nie sposób tego nie zauważyć. Więc nie udawaj głupszej niż jesteś. A przy tym pouczasz innych o podrywie kobiet, gdzie wszyscy widzą, że twoje życie to jest to forum. Duża część ludzi ma z ciebie z tego powodu totalną bekę, co widać po ostatnich postach w tym temacie. A ty dalej piszesz swoje:) Pozostaje tylko wyjąć popcorn i wcinać.
W przeciwieństwie do ciebie ja nie mam problemu, że ktoś się ze mną nie zgadza. Zawsze może przedstawić wiarygodne informacje. Tymczasem ty postępujesz jak plaskoziemcy, którzy uparcie tkwią przy swojej wizji świata, pomimo tego, że nauka tą kwestię już dawno wyjaśniła. Co w zestawieniu z tym, że jak brakuje ci merytoryki, to.starasz się manipulować, umniejszać wartość, przekręcać wypowiedzi albo o zgrozo czynić projekcje odnośnie moich relacji z kobietami o których nie masz pojęcia. Ciekawe kiedy dobijesz do 8 tysięcy:)

1,235 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-07-31 16:05:06)

Robsonpl napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

To ile naklepię postów to jedynie twoje projekcje. W twoim przypadku to są fakty:) Jednak 7 tysięcy do 162 to istotna różnica. Nie sposób tego nie zauważyć. Więc nie udawaj głupszej niż jesteś. A przy tym pouczasz innych o podrywie kobiet, gdzie wszyscy widzą, że twoje życie to jest to forum. Duża część ludzi ma z ciebie z tego powodu totalną bekę, co widać po ostatnich postach w tym temacie. A ty dalej piszesz swoje:) Pozostaje tylko wyjąć popcorn i wcinać.
W przeciwieństwie do ciebie ja nie mam problemu, że ktoś się ze mną nie zgadza. Zawsze może przedstawić wiarygodne informacje. Tymczasem ty postępujesz jak plaskoziemcy, którzy uparcie tkwią przy swojej wizji świata, pomimo tego, że nauka tą kwestię już dawno wyjaśniła. Co w zestawieniu z tym, że jak brakuje ci merytoryki, to.starasz się manipulować, umniejszać wartość, przekręcać wypowiedzi albo o zgrozo czynić projekcje odnośnie moich relacji z kobietami o których nie masz pojęcia. Ciekawe kiedy dobijesz do 8 tysięcy:)

Fakty są takie, że jak będziesz tak jak teraz odpowiadał na każdy mój post, to naklepiesz ani się obejrzysz big_smile. Bo to Ty łazisz za mną chcąc mi usilnie przygadać. A posty się nabijają big_smile.

W odróżnieniu od Ciebie mnie nie obchodzi kto ma ze mnie bekę. Ja nawet nie wiem kto te posty czyta. To jest forum publiczne big_smile. A do tego anonimowe. Wiem jedynie kto na nie odpisuje i gdzie mu nastąpiłam na odcisk.

To jest Twoja projekcja że ja sie powinnam wstydzić tego pobytu na forum, podczas gdy jest zupełnie odwrotnie. Jestem tu bo chce, i nie udaję że z innych powodów zeby sie przypadkiem ktoś ze mnie nie smiał. Ochłoń trochę może w końcu.

Natomiast jeśli Ci moja ilość postów nie odpowiada i czujesz w związku z tym jakiś dyskomfort, to się więcej tutaj nie loguj.

Posty [ 1,171 do 1,235 z 1,463 ]

Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 22 23 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024