Ukłony - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 34 ]

Temat: Ukłony

Kłaniam się nisko wszystkim członkom i
..członkiniom.

Nie mam sprecyzowanego celu rejestracji, problemu do omówienia czy poszukiwań białogłowy w celu konsumpcji, ożenku, czy wspólnego obierania malin.
Zaszedłem przyjrzeć się temu, jak się tu patrzy na tematy relacji i ogólnospołeczne.
Podpatrzeć Was trochę, jastrzębie i sikorki.

R

2 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-21 13:44:57)

Odp: Ukłony
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:

..członkiniom.

Nie mam sprecyzowanego celu rejestracji, problemu do omówienia czy poszukiwań R

To bardzo fajnie. To tak jak ja! Niestety zostaniesz wcześniej czy później, ale raczej wcześniej niż później, jednomyślnie okrzyknięty trollem tongue.

KoralinaJones napisał/a:

Niestety zostaniesz wcześniej czy później, ale raczej wcześniej niż później, jednomyślnie okrzyknięty trollem tongue.

Chyba nie jednomyślnie, skoro niestety;)

Taki zwyczaj tutaj, trzeba sobie jakoś zasłużyć, czy może Ty widzisz coś, co predystynuje do tego szlachetnego miana w przypadku mojej osoby?

4

Taki zwyczaj tutaj, trzeba sobie jakoś zasłużyć

To prostsze.
Moderacji tu nie ma na tym forum big_smile 
Szukanie trolli to też rozrywka płocha, jak rozwiązywanie krzyżówek
taka nowa świecka tradycja big_smile

paslawek napisał/a:

Moderacji tu nie ma na tym forum big_smile

Duży już chłopczyk że mnie, choć rozrabiaka. Pilnować nie trza. Chyba.

paslawek napisał/a:

Szukanie trolli to też rozrywka płocha,

Jedni lubią seks, inni idee zgłębiają niestrudzenie, a jeszcze inni wolą szukać trolli. No nic nie zrobimy, Paslawku. Żyć trzeba.

6 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-21 23:09:02)

KoralinaJones napisał/a:

Niestety zostaniesz wcześniej czy później, ale raczej wcześniej niż później, jednomyślnie okrzyknięty trollem tongue.

Chyba nie jednomyślnie, skoro niestety;)

Oczywiście, że nie. Będzie nas takich odszczepieńców dwoje.

Taki zwyczaj tutaj, trzeba sobie jakoś zasłużyć, czy może Ty widzisz coś, co predystynuje do tego szlachetnego miana w przypadku mojej osoby?

Trzeba się narazić absolutnie beztroskim podejściem do forum big_smile.

KoralinaJones napisał/a:

Oczywiście, że nie. Będzie nas takich odszczepieńców dwoje.

Czyli jeszcze nie tłum. Dobrze.
Dwoje to dobra liczba.

KoralinaJones napisał/a:

Trzeba się narazić absolutnie beztroskim podejściem do forum big_smile.

Hola hola, sikorko!
Sugerujesz, że można mieć beztroskie podejście do przestrzeni, gdzie każdy może robić to, co ludzie robić uwielbiają- udawać?
Że można to traktować lekko, z dystansem?

APAGE!!!

8

Hola hola, sikorko!
Sugerujesz, że można mieć beztroskie podejście do przestrzeni, gdzie każdy może robić to, co ludzie robić uwielbiają- udawać?
Że można to traktować lekko, z dystansem?

Nawet trzeba. Ale coś mi się wydaje, że to już wiesz tongue.

9

Ja w ogóle nie rozumiem tej waszej dyskusji.
Jestem tu już trochę i niczego nie udaje, nie trzeba wdawać się w czcze dyskusje, więc nie wiem o co chodzi...

A trolle wszędzie się znajdą, nie wiem jak można z góry zakładać, że każdy w każdym widzi trolla.

10 Ostatnio edytowany przez RozrabiakaWmalinowymGaju (2023-07-22 11:40:00)

wieka napisał/a:

Jestem tu już trochę i niczego nie udaje,

Każdy udaje. A już szczególnie, jeśli chce uszczknąć dla siebie odrobinę schabowego, sałaty czy kompotu.

https://m.youtube.com/watch?v=rLRFZAJ_WLo

Ma to swoje dobre strony- ponoć jeśli chcemy nabyć dobre, pożądane przez siebie cechy, powinniśmy się zachowywać jakbyśmy już je mieli.
Jak i złe.np. kompensacja.

wieka napisał/a:

nie trzeba wdawać się w czcze dyskusje, więc nie wiem o co chodzi...

Za późno. Właśnie się wdałaś *)

11

wieka napisał/a:

Jestem tu już trochę i niczego nie udaje,

Każdy udaje. A już szczególnie, jeśli chce uszczknąć dla siebie odrobinę schabowego, sałaty czy kompotu.

https://m.youtube.com/watch?v=rLRFZAJ_WLo

Ma to swoje dobre strony- ponoć jeśli chcemy nabyć dobre, pożądane przez siebie cechy, powinniśmy się zachowywać jakbyśmy już je mieli.
Jak i złe.np. kompensacja.

wieka napisał/a:

nie trzeba wdawać się w czcze dyskusje, więc nie wiem o co chodzi...

Za późno. Właśnie się wdałaś *)

Tu jest luźna dyskusja, napisałam, bo nie zgadzam się z waszymi tezami i tyle...

Ten wątek powstał raczej z próżności, więc i dyskusja siłą rzeczy jest czcza, w jakich generalnie nie biorę udziału... Myślałem, że dostanę jakieś sensowne wyjaśnienie, ale się myliłam, tak bywa...

wieka napisał/a:

Tu jest luźna dyskusja, napisałam, bo nie zgadzam się z waszymi tezami i tyle...

Ten wątek powstał raczej z próżności, więc i dyskusja siłą rzeczy jest czcza, w jakich generalnie nie biorę udziału... Myślałem, że dostanę jakieś sensowne wyjaśnienie, ale się myliłam, tak bywa...

Niech to poukładam.

1. Wzięłaś udział w luźnej, czczej dyskusji, której źrodlem jest próżność. Moja:)
2. Nie bierzesz w takich udziału.
3. Spodziewałaś się sensownych odpowiedzi.

Wieko, droga Wieko. No i co ja mam Ci napisać?
Poza tym, że masz rację i jej nie masz?

Na receptę przepiszę Ci garść gumijagód. Po nich wzrośnie przyjemność bezsensownych chwil, kąciki ust przybliżą się nieco w stronę uszu, a i na ciele jakby lżej.
No i co się burmuszy? No? No?

13

KoralinaJones napisał/a:

..członkiniom.

To bardzo fajnie. To tak jak ja! Niestety zostaniesz wcześniej czy później, ale raczej wcześniej niż później, jednomyślnie okrzyknięty trollem tongue.

I kto to mówi... ta co ze mnie Tadeusza zrobiła, bo tak jej się wydawało. Oj Karolina smile

14 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-22 13:20:24)

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

..członkiniom.

I kto to mówi... ta co ze mnie Tadeusza zrobiła, bo tak jej się wydawało. Oj Karolina smile

Koralina. tongue Poza tym, że zdecyduj sie czy zrobiłam z Ciebie Tadeusza czy trolla big_smile. Smutasie.

15

KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Koralina. tongue Poza tym, że zdecyduj sie czy zrobiłam z Ciebie Tadeusza czy trolla big_smile. Smutasie.

Ahhh tak KOralina, znowu się pomyliłem smile jakoś tak bardziej ludzko brzmi Karolina, niż Koralina tongue
Zwał jak zwał. Troll, czy Tadzik, to jeden ch*j tongue
Smutasie? Dlaczego niby? Najszczęśliwszy nie jestem, ale żeby od razu smutasie do mnie? tongue

16

NewUser napisał/a:

Ahhh tak KOralina, znowu się pomyliłem smile jakoś tak bardziej ludzko brzmi Karolina, niż Koralina tongue

Musisz się bardziej postarać tongue.

17

KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

Jasne, przepraszam za pomyłkę tongue

18

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

Jasne, przepraszam za pomyłkę tongue

Wiem, trudne nick big_smile.

19

Hej! Przyznałam Ci meldunek! Teraz możesz na legalu pisać do woli, bez udawania, że tak naprawdę Cię tu nie ma big_smile.

20

Pewien Pan usłyszał coś w stylu "na swój sposób jesteś pocieszny".

KoralinaJones napisał/a:

.... że zdecyduj sie czy zrobiłam z Ciebie Tadeusza czy trolla big_smile. Smutasie.

^^^ ale z interpretacją tego mam problemy... czy to dość mocne uderzenie w głowę, czy jeszcze flirt? smile

21 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-07-30 15:32:19)

Gary napisał/a:

Pewien Pan usłyszał coś w stylu "na swój sposób jesteś pocieszny".

Żeś się uczepił i wypominasz jej to.
Tamto to była próba burty  taki test - da se rade czy nie da. big_smile

KoralinaJones napisał/a:

Hej! Przyznałam Ci meldunek! Teraz możesz na legalu pisać do woli, bez udawania, że tak naprawdę Cię tu nie ma big_smile.

Koralino.
Ja juz swój limit "domyśl się" przyjąłem. A nawet, biorąc pod uwagę wczorajszy dzień i noc, mam na zapas.

Więc, gdybyś była łaskawa.. wink

23 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-30 16:03:12)

KoralinaJones napisał/a:

Koralino.
Ja juz swój limit "domyśl się" przyjąłem. A nawet, biorąc pod uwagę wczorajszy dzień i noc, mam na zapas.

Nie byłabym big_smile. Zapas, nie zapas, właśnie wyszedłeś z partyzantki big_smile. Nie musisz dziękować.

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Koralino.

Nie byłabym big_smile. Zapas, nie zapas, właśnie wyszedłeś z partyzantki big_smile. Nie musisz dziękować.

No cóż. Nie dziękuję, zatem.
Cokolwiek mi tam zrobiłaś;)

25

KoralinaJones napisał/a:

Koralino.

No cóż. Nie dziękuję, zatem.
Cokolwiek mi tam zrobiłaś;)

Możesz sobie w sygnaturce wpisać info, że wypowiedzi autoryzowane by CoralineJones big_smile.

KoralinaJones napisał/a:

Możesz sobie w sygnaturce wpisać info, że wypowiedzi autoryzowane by CoralineJones big_smile.

Jasne, super!

(napisał zastanawiając się czy zaszczyt go jakiś kopnął, czy szykuje mu pannica utrapienie jakoweś)

27 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-30 16:27:55)

KoralinaJones napisał/a:

Jasne, super!

(napisał zastanawiając się czy zaszczyt go jakiś kopnął, czy szykuje mu pannica utrapienie jakoweś)

Oh, myślę, że taki Biały Kruk, jak Ty, który będzie się pojawiał na forum jedynie od czasu do czasu, aby poinformować, że ma lepsze rzeczy do roboty niż obecność na forum, nie będzie miał z wszędobylską tutaj pannicą żadnego utrapienia big_smile.

KoralinaJones napisał/a:

Oh, myślę, że taki Biały Kruk, jak Ty, który będzie się pojawiał na forum jedynie od czasu do czasu, aby poinformować, że ma lepsze rzeczy do roboty niż obecność na forum, nie będzie miał z wszędobylską tutaj pannicą żadnego utrapienia big_smile.

Dziękuję za komplement, Koralino. Jesteś w tym przeurocza, choć uprzedzam- nic z tego nie będzie.
Ja pomidorami nie handluję, niestety.

Nie wiem jak to będzie z obecnością. W ciągu dwóch dni wchłonąłem tyle babińca, że mi się nim odbija. Boję się, że mógłbym zwariować gdybym obrał Twoje tempo.

Więc informuję: mam lepsze rzeczy do roboty!
wink

29 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-30 16:53:06)

KoralinaJones napisał/a:

Dziękuję za komplement, Koralino. Jesteś w tym przeurocza, choć uprzedzam- nic z tego nie będzie.
Ja pomidorami nie handluję, niestety.

Nie wiem jak to będzie z obecnością. W ciągu dwóch dni wchłonąłem tyle babińca, że mi się nim odbija. Boję się, że mógłbym zwariować gdybym obrał Twoje tempo.

Więc informuję: mam lepsze rzeczy do roboty!
wink

Koniecznie zatem informuj o tym w co najmniej co drugim poście, bo jednak Twoi interlokutorzy mogą nie odnotować tego prostego faktu, że Ciebie tutaj wcale nie ma i nic aktualnie do nich nie piszesz big_smile.

KoralinaJones napisał/a:

Koniecznie zatem informuj o tym w co najmniej co drugim poście, bo jednak Twoi interlokutorzy mogą nie odnotować tego prostego faktu, że Ciebie tutaj wcale nie ma i nic aktualnie do nich nie piszesz big_smile.

Heh, no skaranie boskie z tą pannicą;)

Mam lepszy pomysł: jesteś jedyną osobą, która tu przejawia o mnie troskę i chce zaoszczędzić utrapienia. Może więc po prostu zapisz sobie: jego tu nie ma.
Ja nie będę musiał przypominać, Ty nie będziesz musiała mi przypominać o przypominaniu.

Czasem, co najwyżej, wpadniemy na siebie znienacka.
Ty uciekniesz z licem spłonionym, ja nie będę naciskał mając na uwadze Twoją płochliwość, skromność i nieśmiałość.
No i jakoś to będzie;)

31 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-30 17:20:00)

KoralinaJones napisał/a:

Heh, no skaranie boskie z tą pannicą;)

Mam lepszy pomysł: jesteś jedyną osobą, która tu przejawia o mnie troskę i chce zaoszczędzić utrapienia. Może więc po prostu zapisz sobie: jego tu nie ma.
Ja nie będę musiał przypominać, Ty nie będziesz musiała mi przypominać o przypominaniu.

Czasem, co najwyżej, wpadniemy na siebie znienacka.
Ty uciekniesz z licem spłonionym, ja nie będę naciskał mając na uwadze Twoją płochliwość, skromność i nieśmiałość.
No i jakoś to będzie;)

Jak wiadomo wszyscy mają dużo innych lepszych rzeczy do roboty niż siedzenie na babskim forum big_smile. Dlatego nie siedzą na forum i nie dyskutują wcale a wcale big_smile. Jak na mężczyznę w babińcu, którego tu nie ma, jesteś wyjątkowo aktywny big_smile.

Przewiduję następujące rozwiązania honorowe:
a. będziesz czytał z gościa
b. założysz drugie konto i nie będziesz już na dzień dobry bił ukłonów do pasa big_smile tongue.

PS. Chyba ulubiony temat Ci stygnie big_smile.

32

No i jakoś to będzie;)

E tam  to będzie prawdopodobnie byle jak big_smile

33 Ostatnio edytowany przez RozrabiakaWmalinowymGaju (2023-07-30 17:38:31)

KoralinaJones napisał/a:

Jak wiadomo wszyscy mają dużo innych lepszych rzeczy do roboty niż siedzenie na babskim forum big_smile. Dlatego nie siedzą na forum i nie dyskutują wcale a wcale big_smile. Jak na mężczyznę w babińcu, którego tu nie ma, jesteś wyjątkowo aktywny big_smile.

b. założysz drugie konto i nie będziesz już na dzień dobry bił ukłonów do pasa big_smile tongue.

Nie wiem, co wszyscy. Piszę za siebie.
Przychodzą maile z powiadomieniami, odpisujesz w moim temacie powitalnym. Witasz się i witasz, a przecież pisałem, że w pomidorach nie robię.
Ale kultura nakazuje odpisać.

A. Pewnie trochę tak, jeśli czas pozwoli na czytanie, a ochoty na pisanie nie będzie.

B. Ukłony do pasa.
To Ty jesteś tu aktywna, aż niemal czuję Cię na wysokości swojego pasa;)
Nie, nie będę się bawił w multi. Nie ma powodów, jeśli będę pisał to z tego konta.
Nie chcę tracić tak pięknie rozpoczętej znajomości;))

Nic mi nie stygnie, Koralino.
Przeciwnie.
Wulkan- kruszce- otchłań. Grzmot i serce. Twarde, stalowe kowadło;)

Myślę że dość dopaminki sobie na dziś zaserwowaliśmy. A teraz wstań, popraw fatałaszki i każde pójdzie w swoją stronę. Dzięki, nara;)

paslawek napisał/a:

No i jakoś to będzie;)

E tam  to będzie prawdopodobnie byle jak big_smile

Pewnie tak. Jak to w życiu;)

34

KoralinaJones napisał/a:

Nie wiem, co wszyscy. Piszę za siebie.
Przychodzą maile z powiadomieniami, odpisujesz w moim temacie powitalnym. Witasz się i witasz, a przecież pisałem, że w pomidorach nie robię.
Ale kultura nakazuje odpisać.

A. Pewnie trochę tak, jeśli czas pozwoli na czytanie, a ochoty na pisanie nie będzie.

B. Ukłony do pasa.
To Ty jesteś tu aktywna, aż niemal czuję Cię na wysokości swojego pasa;)
Nie, nie będę się bawił w multi. Nie ma powodów, jeśli będę pisał to z tego konta.
Nie chcę tracić tak pięknie rozpoczętej znajomości;))

Nic mi nie stygnie, Koralino.
Przeciwnie.
Wulkan- kruszce- otchłań. Grzmot i serce. Twarde, stalowe kowadło;)

Myślę że dość dopaminki sobie na dziś zaserwowaliśmy. A teraz wstań, popraw fatałaszki i każde pójdzie w swoją stronę. Dzięki, nara;)

Jest, ale jakby go nie było. Myśli zapewne, że jak wlazł w maliny, to go nie widać big_smile.

Posty [ 34 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024