Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd)

Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 23 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 716 do 780 z 1,463 ]

716

Odp: Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd)
Jack Sparrow napisał/a:

Nie no pewnie, a Magic Mike to się chyba trzech części doczekał, bo miał taką popularność u facetów. Podobnie jak 50 twarzy szarego i inne badziewia tego typu.

Nie odróżniasz fantazji od faktycznych chęci czy potrzeb? Wg tej logiki to co któraś kobieta chce być zgwałcona bo fantazjuje czasem o gwałcie

Zobacz podobne tematy :

717 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2023-07-28 20:50:47)

Jack Sparrow napisał/a:

. Podobnie jak 50 twarzy szarego i inne badziewia tego typu.

Przepraszam bardzo, a Szary to ile miał lat?
Bo z tego co pamiętam był praktycznie rówieśnikiem swojej partnerki.

Bajki o Kopciuszku są stare jak świat i zawsze będą na topie. A potem zamyka się książkę/gasi telewizor i wraca do życia. Kto by to samymi bajkami żył big_smile

718

Co ty mi tu Jack linkujesz, to jest badanie w którym udział wzięły wyłącznie kobiety z nietrzymaniem moczu, w tym również te twoje niby niepopuszczające 20-tki, bo wymogiem był wiek powyżej 18 lat. Podawano im lek solifenacynę i sprawdzano, czy polepsza im się współżycie. Co chciałeś tym badaniem udowodnić?

719

M!ri napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Nie no pewnie, a Magic Mike to się chyba trzech części doczekał, bo miał taką popularność u facetów. Podobnie jak 50 twarzy szarego i inne badziewia tego typu.

Nie odróżniasz fantazji od faktycznych chęci czy potrzeb? Wg tej logiki to co któraś kobieta chce być zgwałcona bo fantazjuje czasem o gwałcie

Ależ ja rozróżniam. Problem w tym, że nauczony doświadczeniem wiem, że kobiety mówią jedno, myślą drugie, a robią trzecie. I lądują potem na tym (lub podobnych)  forum psiocząc, ze w sumie to nic nie czuły i nie chciały związku i koleś im się nie podoba, ale się z nim przespały i teraz nie wiedzą co z tym zrobić.

720

Jack Sparrow napisał/a:
M!ri napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Ależ ja rozróżniam. Problem w tym, że nauczony doświadczeniem wiem, że kobiety mówią jedno, myślą drugie, a robią trzecie. I lądują potem na tym (lub podobnych)  forum psiocząc, ze w sumie to nic nie czuły i nie chciały związku i koleś im się nie podoba, ale się z nim przespały i teraz nie wiedzą co z tym zrobić.

Na szczęście jest Jack i wszystko ładnie im wyłoży lol

wink

721

Kasssja napisał/a:

Co ty mi tu Jack linkujesz, to jest badanie w którym udział wzięły wyłącznie kobiety z nietrzymaniem moczu, w tym również te twoje niby niepopuszczające 20-tki, bo wymogiem był wiek powyżej 18 lat. Podawano im lek solifenacynę i sprawdzano, czy polepsza im się współżycie. Co chciałeś tym badaniem udowodnić?

No i co z tego? Nietrzymanie moczu to poważny problem i na wielu różnych płaszczyznach się to bada. Również pod kątem życia seksualnego, różnych leków, ćwiczeń itp. Bo wbrew temu co mówisz, dużo kobiet ma ten problem i to rzutuje na ich współżycie.

722

Agnes76 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:
M!ri napisał/a:

Na szczęście jest Jack i wszystko ładnie im wyłoży lol

wink

+1 lol

723

Agnes76 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

. Podobnie jak 50 twarzy szarego i inne badziewia tego typu.

Przepraszam bardzo, a Szary to ile miał lat?
Bo z tego co pamiętam był praktycznie rówieśnikiem swojej partnerki.

Bajki o Kopciuszku są stare jak świat i zawsze będą na topie. A potem zamyka się książkę/gasi telewizor i wraca do życia. Kto by to samymi bajkami żył big_smile

Nie ma znaczenia ile miał lat, chodzi o sam fakt popularności. To jest dowód na właśnie to rozdwojenie jaźni pomiędzy rzeczywistością, a snem i fantazją. To typowe "chciałabym, ale się wstydzę". Tylko problemem jest to, że większość singli nie tylko kobiet, ale i facetów, jednak nie rozróżnia fantazji od świata rzeczywistego i dlatego mamy problem samotności w społeczeństwie.

724

Zauważyłyście że dyskusja z Jackiem przypomina rozmowę z botem? Ty piszesz, on odpowiada, zupełnie z czapy, jedynie subject się w miarę zgadza.

725

Jack Sparrow napisał/a:

Nie ma znaczenia ile miał lat, chodzi o sam fakt popularności. To jest dowód na właśnie to rozdwojenie jaźni pomiędzy rzeczywistością, a snem i fantazją. To typowe "chciałabym, ale się wstydzę". Tylko problemem jest to, że większość singli nie tylko kobiet, ale i facetów, jednak nie rozróżnia fantazji od świata rzeczywistego i dlatego mamy problem samotności w społeczeństwie.

A może jest odwrotnie. Dokładnie rozróżniają bajkę od rzeczywistości i wale nie pchają się w związki które z bajką nie mają nic wspólnego?

Gdyby wierzyli, że życie to bajka, lecieli by jak ćmy do ognia w każdy związek wink

726

Tak z czapy, że subject się zgadza.

Shit. Dobre.

Chuj tam z pierdylionem badań, chuj tam z kolejnymi opracowaniami np o chorobach wenerycznych wśród seniorów, którzy jeżdżą do sanatoriów poruchać, chuj tam opracowania dotyczące przyczyn samotności, chuj tam z danymi portali matrymonialnych (zasada 80-20). Kobietki z netkobiet wiedzą lepiej.

Bo tak.

W zasadzie cokolwiek się nie napisze, to jak będzie sprzeczne ze światopoglądem tutejszych kobiet to będzie to "męskie pierdolenie".

727

Agnes76 napisał/a:

Gdyby wierzyli, że życie to bajka, lecieli by jak ćmy do ognia w każdy związek wink

A przypomnij mi - po co jest to forum i jakie działy są najbardziej aktywne?

Przecież już samo istnienie tego forum jest dowodem na to, że mam rację.

728 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-07-28 21:13:50)

Jack Sparrow napisał/a:
Kasssja napisał/a:

No i co z tego? Nietrzymanie moczu to poważny problem i na wielu różnych płaszczyznach się to bada. Również pod kątem życia seksualnego, różnych leków, ćwiczeń itp. Bo wbrew temu co mówisz, dużo kobiet ma ten problem i to rzutuje na ich współżycie.

Ale CZEMU TY TO LINKUJESZ jako potwierdzenie jakichś swoich tez, że dużo kobiet z tym żyje? Z tych badań KLINICZNYCH to nie wynika. Odsetek kobiet z problemem można znaleźć  w jakichś raportach ze statystykami, a nie w testach LEKÓW. I ty podobno masz wykształcenie okołomedyczne?

I nigdy nie napisałam, że ten problem nie istnieje. Istnieje, jak najbardziej, ale raz, że to się leczy, dwa, dotyczy tylko części populacji, trzy, czasem nawet facetów, cztery, mnie nie dotyczy, więc na moje współżycie wpływu nie ma i partnerów mi nie odstrasza. Co mi po statystykach, że co piąta czy szósta kobieta w moim życiu ma nietrzymanie moczu? Jak poznaję faceta i on uznaje, że jestem fajna i chce się umówić, to nie wpadnie nagle na pomysł: o jezu, ona ma prawie 40 lat, a 40-tki to już często mają nietrzymanie moczu, odwołuję randkę!!! XD

729

Spoko. A ja mogę napisać, że kijem od szczoty bym cie nie tknął, bo pewnie jebiesz kwaśnym szczochem. I rozmawiałem z Heńkiem, Zdziśkiem i Stachem i są tego samego zdania.

I co?

To taki sam argument, jak twój. Kompletnie nie weryfikowalny, oparty na widzi mi się. Bo każdy może napisać cokolwiek i tak samo to będzie prawdziwe, lub nie.

A pokaż mi dane, że 40stoletnie kobiety uprawiają taką samą ilość seksu, co 20stoletnie dziewuchy.

Znajdziesz takie opracowanie?

Jakiekolwiek?

730

Jack Sparrow napisał/a:

Chuj tam z pierdylionem badań, chuj tam z kolejnymi opracowaniami np o chorobach wenerycznych wśród seniorów...

No chuj. Bo chuj nas to obchodzi! Nie potrafisz utrzymać ciągu logicznego w dyskusji tylko wklejasz jakieś badania, rzucasz jakimiś stwierdzeniami, które nie mają żadnego związku z tematem dyskusji, nic nie udowadniając, poza tym że chcesz się koniecznie popisać.

Prowadziłam badania i pisałam pracę o inkontynencji więc weź przestań pierdolić.

731

Jack Sparrow napisał/a:

Spoko. A ja mogę napisać, że kijem od szczoty bym cie nie tknął, bo pewnie jebiesz kwaśnym szczochem. I rozmawiałem z Heńkiem, Zdziśkiem i Stachem i są tego samego zdania.

I co?

To taki sam argument, jak twój. Kompletnie nie weryfikowalny, oparty na widzi mi się. Bo każdy może napisać cokolwiek i tak samo to będzie prawdziwe, lub nie.

A pokaż mi dane, że 40stoletnie kobiety uprawiają taką samą ilość seksu, co 20stoletnie dziewuchy.

Jakiekolwiek?

1. kompletnie nie wiem o co ci chodzi z tym kijem od szczoty i Zdziśkami, znowu: co udowadniasz, oprócz tego, że straszny z ciebie cham i w dodatku ponoszą cię emocje?
2. jak miałam 20 lat to cholerka prawie w ogóle nie uprawiałam seksu, nawet go za bardzo nie lubiłam, natomiast teraz od kilku lat to hoho xD Wiesz o tym, że najwięcej seksu uprawiają ludzie w stałych związkach, zwłaszcza małżeńskich? Jeśli chcesz coś mądrego dla siebie wyciągnąć z tej dyskusji, to wygooglaj sobie badania dr Izdebskiego, on się od lat statystykami w seksie zajmuje. Znalazłam artykuł z kilkoma wybranymi faktami:

•    najwięcej usatysfakcjonowanych swoim życiem seksualnym Polaków znajduje się w grupie wiekowej 30-49 lat 
•    w ciągu ostatniego roku seks uprawiało 76% ankietowanych i jest to wartość mniejsza niż w poprzednich latach
•    przeciętny czas trwania stosunku w grupie wiekowej 18-49 to około 13-15 minut
•    zaledwie 3% Polaków jest chętnych na seks na pierwszym spotkaniu z nowopoznaną osobą, 38% decyduje się na współżycie po kilku spotkaniach, a 47% dopiero po dłuższej znajomości
•    zaledwie 3% singli przyznało, że w okresie bycia samotnym miewają relacje o charakterze seksualnym
•    31% badanych uważa, że ewentualne problemy z utrzymaniem erekcji czynią mężczyznę niepełnowartościowym
•    70% badanych pozostaje w związkach małżeńskich, a jedynie 11% w nieformalnych
•    aż 22% mężczyzn i 20% kobiet ma doświadczenia z seksem analnym
•    do masturbacji przyznaje się 83% mężczyzn i 49% kobiet

Pod rozwagę zwłaszcza punkt pierwszy.

732 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-28 21:40:15)

Robsonpl napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

Nie wiem jaki miały ale przez lata z nim żyły pomimo bardzo dużej różnicy wieku. Z drugiej strony masz kobietę, którą ma sławę, pieniądze a mimo to ją faceci rzucają jeden za drugim. Czy to nie dziwne?;)

W pracy były. Nie podniecaj się tak. Gdyby nie kasa   śliniłby się do takich jak Ty teraz do jego życia.

No i dotarliśmy do sedna;) Chociaż te osobiste wycieczki nie są potrzebne. Naprawdę;) W przypadku faceta kasa i pozycja społeczna mają znaczenie większy wpływ na to czy może mieć partnerkę i jaką. W przypadku kobiet, jak pokazał przykład Madonny nawet kasa i pozycja społeczna jej nie pomogły, bo dla faceta większe znaczenie ma atrakcyjność fizyczna, która spada u kobiet w pewnym wieku bardzo raptownie. Kolejnym przykładem jest Pique i Shakira. Sława, kasa o wiele wieksza od niego, choć jako piłkarz jednego z topowych klubów oczywiście biedy nie klepał. A jednak zamienił ją na 23 latkę bez kasy i sławy.

Tak, miałam próbkę tego spadku seksualnego SMV babki po 40stce, na pewnym portalu, gdzie dla hecy dałam ogłoszenie big_smile.

Jack Sparrow napisał/a:

Jakiekolwiek?

Proste ogłoszenie. Nawet nie pisałam że szukam seksu. A gdybym się skusiła, to złapałabym chyba wszystkie choroby weneryczne big_smile.

733

No chuj. Bo chuj nas to obchodzi

I to jest wasz problem: jesteście okopane na stanowiskach. Nie przyjmujecie żadnych informacji, które są sprzeczne z waszym światopoglądem. I uważacie, że wiecie lepiej co się facetom podoba, a co nie. Bo znalazło się kilku, których chciało was wyobracać. Zupełnie jak nasze forumowe incele.

rzucasz jakimiś stwierdzeniami, które nie mają żadnego związku z tematem dyskusji,

Mają ogromny związek. Dla facetów. Popuszczająca stara lampucera nie jest sexy i tyle. I możecie sobie mówić co chcecie, ale prawdy to nie zmieni. Większość kobiet jak chce coś ugrać, a kiepsko znosi starzenie, to niestety obniża standardy. Taka prawda. I facetów też się to tyczy. Jak się kiepsko starzeją i nie mają czym tego nadrobić, to obniżają standardy. Jest to normalną reakcją.

I o co się tu kłócicie ze mną?

Bo napisałem, że duża cześć kobiet popuszcza?

No popuszcza.

Bo napisałem, że to mało fajne jak po randce dobierasz się do babki, a ona jebie szczochem, bo kropeulkuje cały czas?

A ty to może chciałabyś takiego obszczanego pytonga do buzi brać? No raczej nie. I to jest zrozumiałe.

Obruszacie się, bo takie rzeczy są wstydliwe, intymne i bolesne. Reagujecie wyparciem i silnymi emocjami. I spoko. Wasze prywatne doświadczenia są prywatnymi doświadczeniami. Macie inaczej? Cieszycie się pełnym zdrowiem - super. Pozazdrościć. Ale nie zmieni to społeczeństwa jako całości i jego problemów.

Jak chcecie, możemy założyć wątek obniżających się standardach facetów. Chętnie "pojeżdżę" po braku podstawowej higieny niektórych "kolegów", bo to kurwa straszne jest.

734 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-28 21:42:55)

M!ri napisał/a:

Zauważyłyście że dyskusja z Jackiem przypomina rozmowę z botem? Ty piszesz, on odpowiada, zupełnie z czapy, jedynie subject się w miarę zgadza.

Tak. Widzę że teraz jest coś o semantyce big_smile. A jaka to różnicy czy związek z rzeczywistością określamy jako dziewczyna, żona, ukochana, kochanka czy dziwka big_smile. Zwał jak zwał big_smile.

735

KoralinaJones napisał/a:

Proste ogłoszenie. Nawet nie pisałam że szukam seksu. A gdybym się skusiła, to złapałabym chyba wszystkie choroby weneryczne big_smile.

Od tego 18 latka(i trzy miesiące ) to może nie big_smile

736

Jack Sparrow napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

A przypomnij mi - po co jest to forum i jakie działy są najbardziej aktywne?

Przecież już samo istnienie tego forum jest dowodem na to, że mam rację.

Jack równie popularne są wątki o samotnych jak o ludziach w związkach, więc nie bardzo wiem, na co chcesz zwrócić uwagę.
Oczywiście wątki o związkach najczęściej ograniczają się do tych z problemami, bo o tych bez problemów się nie dyskutuje. Chyba nie wyobrażasz sobie, że będą tu pisać ludzie, że im się układa , bo co i po co mieliby napisać? Zaraz by zostali sprowadzeni do parteru, że się mądrzą i chwalą tongue Bez sensu by to było wink

737

Kasssja napisał/a:

1. kompletnie nie wiem o co ci chodzi z tym kijem od szczoty i Zdziśkami, znowu: co udowadniasz, oprócz tego, że straszny z ciebie cham i w dodatku ponoszą cię emocje?
2. jak miałam 20 lat to cholerka prawie w ogóle nie uprawiałam seksu, nawet go za bardzo nie lubiłam, natomiast teraz od kilku lat to hoho xD Wiesz o tym, że najwięcej seksu uprawiają ludzie w stałych związkach, zwłaszcza małżeńskich? Jeśli chcesz coś mądrego dla siebie wyciągnąć z tej dyskusji, to wygooglaj sobie badania dr Izdebskiego, on się od lat statystykami w seksie zajmuje. Znalazłam artykuł z kilkoma wybranymi faktami:

•    najwięcej usatysfakcjonowanych swoim życiem seksualnym Polaków znajduje się w grupie wiekowej 30-49 lat 
•    w ciągu ostatniego roku seks uprawiało 76% ankietowanych i jest to wartość mniejsza niż w poprzednich latach
•    przeciętny czas trwania stosunku w grupie wiekowej 18-49 to około 13-15 minut
•    zaledwie 3% Polaków jest chętnych na seks na pierwszym spotkaniu z nowopoznaną osobą, 38% decyduje się na współżycie po kilku spotkaniach, a 47% dopiero po dłuższej znajomości
•    zaledwie 3% singli przyznało, że w okresie bycia samotnym miewają relacje o charakterze seksualnym
•    31% badanych uważa, że ewentualne problemy z utrzymaniem erekcji czynią mężczyznę niepełnowartościowym
•    70% badanych pozostaje w związkach małżeńskich, a jedynie 11% w nieformalnych
•    aż 22% mężczyzn i 20% kobiet ma doświadczenia z seksem analnym
•    do masturbacji przyznaje się 83% mężczyzn i 49% kobiet

Pod rozwagę zwłaszcza punkt pierwszy.

No i wreszcie zaczynasz mówić z sensem o czymś, co jest namacalne i weryfikowalne. I bardzo dziękuję.

Tym czasem z innych badań:

Według NTZP* 2023 kilka razy w tygodniu seks uprawiało 15 proc. Polaków mających 18-24 lata. To mniej o 1 pkt proc. wobec NTZP 2022 i o 3 pkt proc. wobec 2020 r.

W grupie wiekowej 25-34 odsetek takich deklaracji wyniósł 20 proc. (mniej o 3 pkt proc. wobec wyników z 2020 i o 5 pkt proc. wobec 2021), w grupie 35-44 17 proc. (spadek odpowiednio o 3 i 4 pkt proc.), a w grupie 45-54 14 proc. (mniej o 3 i 3 pkt proc.).

Wśród osób mających 55-64 lata kilka razy w tygodniu seks uprawia 8 proc. To mniej o 1 pkt proc. niż rok wcześniej i mniej o 2 pkt proc. niż dwa lata wcześniej.

Częstotliwość stosunków spada wraz z wiekiem począwszy od pewnego momentu.

Ale zgadzam się z tobą, że najwięcej satysfakcjonującego seksu ma się ze stałym partnerem. Tu pełna zgoda.

*Narodowego Testu Zdrowia Polaków 2023

738 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-28 21:51:03)

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

big_smile

Teraz dam ogłoszenie: 40+letnia, szczupła blondynka, szuka Pana w wieku od 35 lat w celu dyskretnych, niezobowiązujących, gorących spotkań. Mogę uściślić o wymiary oraz zaproponować aktualne badania big_smile. Zdjęcie na priv, bo wybraniu kandydata big_smile.

I zobaczymy, jak się będę żebrać żeby choć jeden odpisał big_smile.

Mogę dać też inne z tym że zamiast 40+letnia napiszę 20+ letnia i porównamy wyniki.

739

Agnes76 napisał/a:

Jack równie popularne są wątki o samotnych jak o ludziach w związkach, więc nie bardzo wiem, na co chcesz zwrócić uwagę.
Oczywiście wątki o związkach najczęściej ograniczają się do tych z problemami, bo o tych bez problemów się nie dyskutuje. Chyba nie wyobrażasz sobie, że będą tu pisać ludzie, że im się układa , bo co i po co mieliby napisać? Zaraz by zostali sprowadzeni do parteru, że się mądrzą i chwalą tongue Bez sensu by to było wink

Tak, chodzi mi jedynie fakt, że to 'babskie' forum  poruszające teoretycznie każdy aspekt życia, łącznie ze zdrowiem, pasjami, kinem i tak dalej, ale największa aktywność jest w wątkach dotyczących związków (lub ich braku). Czyli jednak te kobiety wcale takie szczęśliwe nie są (i wcale nie mogą najczęściej wybierać spośród topowych facetów) i często kończą w związkach poniżej własnych oczekiwań. Panowie jednak często bardziej mają inne problemy, raczej na zasadzie nieumiejętności ogarnięcia własnych emocji czy nieumiejętności odczytywania emocji swoich partnerek.

740

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

big_smile

Teraz dam ogłoszenie: 40+letnia, szczupła blondynka, szuka Pana w wieku od 35 lat w celu dyskretnych, niezobowiązujących, gorących spotkań. Mogę uściślić o wymiary oraz zaproponować aktualne badania big_smile. Zdjęcie na priv, bo wybraniu kandydata big_smile.

Mogę dać też inne z tym że zamiast 40+letnia napiszę 20+ letnia i porównamy wyniki.

Oczywiście, że będą. Każda taktyka jest dobra, a na bezrybiu i rak ryba wink

Przynajmniej do pierwszego spotkania. Bo jak kobieta w czymś odstaje to klops. Szybciej zarucha niski facet niż ponadprzeciętnie wysoka kobieta.

Przykre w chuj.

741 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-28 21:56:13)

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

big_smile

Oczywiście, że będą. Każda taktyka jest dobra, a na bezrybiu i rak ryba wink

Przynajmniej do pierwszego spotkania.

Powiem Ci że Ci kandydaci z pierwszego ogłoszenia, Ci którzy przysłali zdjęcia, to nie powalali wyglądem. Tylko że ja nie rak na bezrybiu big_smile.

742

KoralinaJones napisał/a:
Charlesss napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

No. A taki Heffner nie miał takich dylematów big_smile. Rozbierał się i kazał podziwiać swoje jędrne, umięśnione ciało big_smile.

No, jak płacił, to co mu tam. On jest szefem, bo on płaci. Tak samo pewnie z prostytutkami. Płacisz jej i ma się słuchać.

Ale to nie były przecież prostytutki. To były jego króliczki wink. Na jego miejscu kazałabym im patrzeć sobie prosto w oczy. Przez cały czas w trackie. Taki shit test big_smile.

Dla mnie to, jak prostytucja. Tzn nie wiem, czy współżył z każdym króliczkiem regularnie, czy wgl mógł, czy jak to wyglądało ale zakładam, że tak.
Dlatego ogólnie jakakolwiek forma płacenia za seks, jest według mnie jak chodzenie na prostytutki, a oddawanie się za korzyści materialne, jest jak prostutucja. Stąd mam zasadę, że nigdy za to nie płacę, bo diviarzem nie jestem i nigdy nie będę.

743

KoralinaJones napisał/a:

Powiem Ci że Ci kandydaci z pierwszego ogłoszenia, Ci którzy przysłali zdjęcia, to nie powalali wyglądem.

Na ogłoszenie o pannie 40+ ?

744 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-28 21:59:12)

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Powiem Ci że Ci kandydaci z pierwszego ogłoszenia, Ci którzy przysłali zdjęcia, to nie powalali wyglądem.

Nie mój typ. Fiuty też nie powalały z nóg. Myślę że to jedni i Ci sami frajerzy big_smile.

745

KoralinaJones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie mój typ. Fiuty też nie powalały z nóg. Myślę że to jedni i Ci sami frajerzy big_smile.

Dalej - to się tyczy ogłoszenia chętnej 40+ ?

746

paslawek napisał/a:
Charlesss napisał/a:

Zobacz sobie na taką nastoletnią i influencerkę (Vanessa Rojek chyba). Śliczna jest, może nie perfekcyjna ale dla mnie prawie ideał, totalnie mój typ urody. Co prawda najbardziej lubię blondynki, to on jest takim wyjątkiem.
To jest właśnie ten peak u kobiety, który jest wykorzystany odpowiednio. Być z taką dziewczyną, to byłby zaszczyt.

To nie Ty miałeś ostatnio w pogardzie intagramy sramy i inne cuda wianki ?
Taa chłopaki oglądajta oglądajta te pierdoły i wierzta we wszystko co tam jest na zdjęciach i co wypisują radośnie, a potem beczcie że to straszny matrix,feminzm,wyzysk,komercyjny konsumpcjonizm pseudo romantyczne oszustwo i ktoś was wydymał bez mydła
a wy takie biedne ofiary losu .

Nie, to nie ja. Instagram i spcial media maja negatywne skutki ale tez pozytywne.

747

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Dalej - to się tyczy ogłoszenia chętnej 40+ ?

Tak. Chętnej na miłość i związek. W ogłoszeniu nie było nic o seksie. Ciekawe, co?

748

KoralinaJones napisał/a:

Tak. Chętnej na miłość i związek. W ogłoszeniu nie było nic o seksie. Ciekawe, co?

A przynajmniej tak deklarowali. wink

A tak poważnie, to mnie nie dziwi. Większość facetów bardzo słabo znosi samotność, co jest po prostu konsekwencją modelu wychowania.

749

M!ri napisał/a:
Robsonpl napisał/a:
M!ri napisał/a:

To nie były żadne partnerki tylko lale do dmuchania. Żadnego partnerstwa nie było.

Jak zwał tak zwał. To czysta semantyka. Istotą jest, że on dmuchał przez lata a w analogicznej sytuacji od Madonny kolesie uciekali pomimo jej sławy i kasy.

Nie jak zwał tylko jest różnica między związkiem a sexem. Nawet 50 latka jak wystawi odpowiednie ogłoszenie to będzie miała kolejkę chętnych.

Taaaa, tylko zleca się takie creepy, że by jej sie odechciało. To by sie kobieta dopiero przekonala, jakie mutanty chodza po tej planecie. Przystojni goście, to by z pewnością nie byli. Nie ilosc, a jakość.

750

M!ri napisał/a:
Robsonpl napisał/a:
M!ri napisał/a:

To nie były żadne partnerki tylko lale do dmuchania. Żadnego partnerstwa nie było.

Jak zwał tak zwał. To czysta semantyka. Istotą jest, że on dmuchał przez lata a w analogicznej sytuacji od Madonny kolesie uciekali pomimo jej sławy i kasy.

Nie jak zwał tylko jest różnica między związkiem a sexem. Nawet 50 latka jak wystawi odpowiednie ogłoszenie to będzie miała kolejkę chętnych.

Taaaa, tylko zleca się takie creepy, że by jej sie odechciało. To by sie kobieta dopiero przekonala, jakie mutanty chodza po tej planecie. Przystojni goście, to by z pewnością nie byli. Nie ilosc, a jakość.

751 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-28 22:07:53)

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A tak poważnie, to mnie nie dziwi. Większość facetów bardzo słabo znosi samotność, co jest po prostu konsekwencją modelu wychowania.

Pomijając tych żonatych big_smile. I tych w tym szczycie swojego SMV. W wieku gdzie są rozrywani przez kobiety pisali do jakiegoś próchna, która nawet nie zająknęło się o seksie big_smile. W szczycie SMV! big_smile

752

Charlesss napisał/a:
M!ri napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

To zrobimy ogłoszenie z absolutnie nieatrakcyjną 20 latką i atrakcyjną 40latką big_smile. I zobaczymy kto się do kogo zleci big_smile.

753

KoralinaJones jak łowisz, to zarzucasz sieci szeroko nie bez przyczyny.

754

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ja właśnie uważam inaczej, że to kobiety gorzej znoszą samotność. W sensie to jest fakt. Większość mężczyzn poradzi sobie w pojedynkę, podczas gdy kobieta sama, bez żadnej kumpeli, nie dałaby rady.
Przecież to kobiety zawsze w związkach sa tymi, którym trzeba ogarniać rozrywke, bo same nie maja żadnych hobby. Facet sobie znajdzie zajecie.
Tak samo chęć posiadania dziecka. Jakoś dziwnym trafem to z reguły kobiety chcą je miec, bo też najwidoczniej czegoś im brakuje w życiu lub im się zbyt nudzi.
Nie znam za wiele takich, ktore bez zadnej kumpeli żyją i potrafia nie chwytać ciagle nowej gałęzi.
A jak już znam takie samotniczki, to sa z reguly silne kobiety, bardzo ogarniete.

755 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2023-07-28 22:18:15)

Jack Sparrow napisał/a:

Tak, chodzi mi jedynie fakt, że to 'babskie' forum  poruszające teoretycznie każdy aspekt życia, łącznie ze zdrowiem, pasjami, kinem i tak dalej, ale największa aktywność jest w wątkach dotyczących związków (lub ich braku). Czyli jednak te kobiety wcale takie szczęśliwe nie są (i wcale nie mogą najczęściej wybierać spośród topowych facetów) i często kończą w związkach poniżej własnych oczekiwań. Panowie jednak często bardziej mają inne problemy, raczej na zasadzie nieumiejętności ogarnięcia własnych emocji czy nieumiejętności odczytywania emocji swoich partnerek.

Był taki stary film radziecki i pamiętna scena, gdy młoda dziewczyna w pralni wręcza staremu facetowi mundur pełen beretek od orderów, a potem pyta koleżanki, co zrobić by mieć męża generała. I dostaje odpowiedź - trzeba wyjść za lejtanata i dwadzieścia lat włóczyć się z nim po poligonach.
I to jest sedno życia. Mądry człowiek wie, że do wszystkiego dochodzi się pracą przez lata.
Bajki są dla rozrywki.
Nie wmówisz mi, że wszyscy młodzi nagle nie wiedzą jak żyć i szukają księżniczki/ księcia.
Jest jednak różnica między księciem a wiecznym Piotrusiem Panem, między księżniczką a wieczną malą dziewczynką.
A kto nie nadążą za życiem musi się sparzyć i nauczyć na błędach, dorosnąć po prostu.

756

KoralinaJones napisał/a:
Charlesss napisał/a:
M!ri napisał/a:

To zrobimy ogłoszenie z absolutnie nieatrakcyjną 20 latką i atrakcyjną 40latką big_smile. I zobaczymy kto się do kogo zleci big_smile.

To mówimy o topowej 40stce, czy zwykłej, bo chyba się pogubilem?

757

KoralinaJones napisał/a:

To akurat nie ma sensu.

Chyba, że dodasz, że ta 20stka jest dziewicą, która się oszczędzała, ale dla wybranka odda się całkowicie i bez reszty, bo w jej seks słowniku partnerskim słowo "nie" nie występuje.

758

Charlesss napisał/a:

Ja właśnie uważam inaczej, że to kobiety gorzej znoszą samotność. W sensie to jest fakt. Większość mężczyzn poradzi sobie w pojedynkę, podczas gdy kobieta sama, bez żadnej kumpeli, nie dałaby rady.
Przecież to kobiety zawsze w związkach sa tymi, którym trzeba ogarniać rozrywke, bo same nie maja żadnych hobby. Facet sobie znajdzie zajecie.
Tak samo chęć posiadania dziecka. Jakoś dziwnym trafem to z reguły kobiety chcą je miec, bo też najwidoczniej czegoś im brakuje w życiu lub im się zbyt nudzi.
Nie znam za wiele takich, ktore bez zadnej kumpeli żyją i potrafia nie chwytać ciagle nowej gałęzi.
A jak już znam takie samotniczki, to sa z reguly silne kobiety, bardzo ogarniete.

Badania wskazują na coś kompletnie innego. Samotność to też jedna z przyczyn wcześniejszego umierania facetów.

759

Jack Sparrow napisał/a:

KoralinaJones jak łowisz, to zarzucasz sieci szeroko nie bez przyczyny.

Nie muszę dawać ogłoszenia o seks. Wystarczy że dam zwykłe, normalne ogłoszenie a ten seks i tak do mnie przyjdzie, albo wystarczy, że odpowiem na ogłoszenie mężczyzn 30+. Ile to jest takich ogłoszeń. Wydaje Ci się, że są to nieatrakcyjni mężczyźni? To się grubo mylisz.

760

Agnes76 napisał/a:

Nie wmówisz mi, że wszyscy młodzi nagle nie wiedzą jak żyć i szukają księżniczki/ księcia.

Nie muszę. Takie są wnioski z badań dot. samotności pokolenia Z. Jedna z głównych przyczyn wskazuje się social media i porno.

761

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To akurat nie ma sensu.

Chyba, że dodasz, że ta 20stka jest dziewicą, która się oszczędzała, ale dla wybranka odda się całkowicie i bez reszty, bo w jej seks słowniku partnerskim słowo "nie" nie występuje.

Oczywiście że ma sens. Umówiłbyś się z nieatrakcyjną 20 latką? Nawet byś za taką nie splunął.

762

KoralinaJones napisał/a:

Wydaje Ci się, że są to nieatrakcyjni mężczyźni? To się grubo mylisz.

Ale zdecyduj się na wersję, bo trudno sie dyskutuje:

KoralinaJones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

763

Charlesss napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Charlesss napisał/a:

To mówimy o topowej 40stce, czy zwykłej, bo chyba się pogubilem?

Mówimy o takiej w garsonce, trwałej na włosach w kolorze kasztanowym i z wąskiem pod nosem.

764

KoralinaJones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To akurat nie ma sensu.

Oczywiście że ma sens. Umówiłbyś się z nieatrakcyjną 20 latką? Nawet byś za taką nie splunął.

Jak chcesz wiedzieć, czy wiek ma znaczenie, to musisz dać porównywalne historie do tego, tak, aby własnie to tylko wiek robił różnicę.

Możesz dać atrakcyjną 40stkę i brzydką 20stkę, ale daj jej coś w zamian - np właśnie dziewictwo i pełną otwartość seksualną względem potrzeb partnera. Gwarantuję ci, że ta brzydka będzie miała wysyp wiadomości większy niż ta atrakcyjna 40stka.

765 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-28 22:24:56)

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

To akurat nie ma sensu.

Jak chcesz wiedzieć, czy wiek ma znaczenie, to musisz dać porównywalne historie do tego, tak, aby własnie to tylko wiek robił różnicę.

Możesz dać atrakcyjną 40stkę i brzydką 20stkę, ale daj jej coś w zamian - np właśnie dziewictwo i pełną otwartość seksualną względem potrzeb partnera. Gwarantuję ci, że ta brzydka będzie miała wysyp wiadomości większy niż ta atrakcyjna 40stka.

Moment, faceci którzy szukają seksu polecą na nieatrakcyjną 20 letnią dziewicę? No powiem Ci - robisz fikołki myślowe big_smile.

766 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-07-28 22:26:58)

Jack, ty nawet nie umiesz czytać podanych ci na tacy danych.
Tam nie jest napisane, że najbardziej satysfakcjonujący seks jest w związkach, tylko że najbardziej satysfakcjonujący seks mają ludzie w przedziale wiekowym 30-49.
Ja dodatkowo napisałam od siebie, że seks w związkach uprawia się najczęściej, częściej niż przygodny.
Weź nie łącz dwóch zdań w jedno, bo to co robisz to fałszowanie danych.

I jedno mi jeszcze przyszło do głowy. Ty się na to nietrzymanie moczu tak uparłeś, tyle badań znalazłeś, o satysfakcji ze współżycia nawet, tak dobrze znasz ten zapach i tak to ładnie nazywasz, kropelkowaniem. Zupełnie jakby ten temat był ci bardzo, bardzo bliski, tak bliski, że aż nawet może ktoś ci kropelkuje na wspólny materac big_smile

767

To nie są fikołki myślowe. Po prostu jestem facetem i wiem na jaki bait się złapie typów, którzy przełkną paskuda.

768 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-28 22:29:29)

Jack Sparrow napisał/a:

To nie są fikołki myślowe. Po prostu jestem facetem i wiem na jaki bait się złapie typów, którzy przełkną paskuda.

Nie ma takich big_smile. Teraz to już łżesz w żywe oczy. Facet choćby był garbaty i szczerbaty bedzie się do końca swoich dni oglądał za tymi atrakcyjnymi. Zboczeńców nie liczymy.

769

Kasssja napisał/a:

Tam nie jest napisane, że najbardziej satysfakcjonujący seks jest w związkach, tylko że najbardziej satysfakcjonujący seks mają ludzie w przedziale wiekowym 30-49.
Ja dodatkowo napisałam od siebie, że seks w związkach uprawia się najczęściej, częściej niż przygodny.

I jedno mi jeszcze przyszło do głowy. Ty się na to nietrzymanie moczu tak uparłeś, tyle badań znalazłeś, o satysfakcji ze współżycia nawet, tak dobrze znasz ten zapach i tak to ładnie nazywasz, kropelkowaniem. Zupełnie jakby ten temat był ci bardzo, bardzo bliski, tak bliski, że aż nawet może ktoś ci kropelkuje na wspólny materac big_smile

Ja i wszyscy moi koledzy mogą powiedzieć za to odwrotnie - najwięcej seksu mieliśmy jako single. Teraz mamy go mniej, ale jest lepszy jakościowo.

Ta próba docinki akurat słaba. Jak koniecznie chcesz wiedzieć to musiałem przewijać moją babcię, bo nie specjalnie miał się kto nią zaopiekować w ostatnich dniach, bo jej dzieci (moja mam i jej bracia) to albo mieli własne problemy, albo zarabiali, żeby było z czego pokryć rachunki jej utrzymania i leczenia. Musiałem się dość dobrze dedukować w tym zakresie dlatego znam dane populacyjne w tym zakresie.

Lepiej ci?

770

KoralinaJones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Nie ma takich big_smile. Teraz to już łżesz w żywe oczy. Facet choćby był garbaty i szczerbaty bedzie się do końca swoich dni oglądał za tymi atrakcyjnymi. Zboczeńców nie liczymy.

Zdziwiłabyś się.

771 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-28 22:37:15)

Jack Sparrow napisał/a:
Kasssja napisał/a:

Ja i wszyscy moi koledzy mogą powiedzieć za to odwrotnie - najwięcej seksu mieliśmy jako single. Teraz mamy go mniej, ale jest lepszy jakościowo.

Ta próba docinki akurat słaba. Jak koniecznie chcesz wiedzieć to musiałem przewijać moją babcię, bo nie specjalnie miał się kto nią zaopiekować w ostatnich dniach, bo jej dzieci (moja mam i jej bracia) to albo mieli własne problemy, albo zarabiali, żeby było z czego pokryć rachunki jej utrzymania i leczenia. Musiałem się dość dobrze dedukować w tym zakresie dlatego znam dane populacyjne w tym zakresie.

Lepiej ci?

Chodzi o to że to słynne już nietrzymanie moczu występuje także u mężczyzn, a jedną z jego przyczyn jest schorzenie wieku przekwitania mężczyzny czyli prostata.

Zastanawiamy się czemu ma służyć wytykanie kobietom schorzeń, które występują także u mężczyzn, jedynie tylko z innych przyczyn uwarunkowanych płcią.

772

Chodzi o to że to słynne już nietrzymanie moczu występuje także u mężczyzn, a jedną z jego przyczyn jest schorzenie wieku przekwitania mężczyzny czyli prostaty.

Tak, ale u mężczyzn występuje stosunkowo rzadko. To co występuje często, to brak higieny, bo dla ogromnej ilości facetów to normalne, że po sikaniu kilka kropel pójdzie w gacie lub spodnie. Bo ciężko im wziąć papierka i wytrzeć chuja. A potem takie tempe pajace oczekują, że laska na zawołanie będzie im loda robić.

773 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-28 22:41:30)

Jack Sparrow napisał/a:

Chodzi o to że to słynne już nietrzymanie moczu występuje także u mężczyzn, a jedną z jego przyczyn jest schorzenie wieku przekwitania mężczyzny czyli prostaty.

Tak, ale u mężczyzn występuje stosunkowo rzadko. To co występuje często, to brak higieny, bo dla ogromnej ilości facetów to normalne, że po sikaniu kilka kropel pójdzie w gacie lub spodnie. Bo ciężko im wziąć papierka i wytrzeć chuja. A potem takie tempe pajace oczekują, że laska na zawołanie będzie im loda robić.

Ale występuje. Tak sobie czytam.
https://www.szpitalnaklinach.pl/nietrzy … -mezczyzn/

Śmiejesz się z pewnych chorób które pojawiają się z wiekiem u człowiek, przy czym wyśmiewasz jedynie te które występują u kobiet. Czym to jest u Ciebie powodowane?

774

No występuje, ale 43 mln na jakieś 4 miliardy to jaki to odsetek?

775 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-28 22:44:13)

Jack Sparrow napisał/a:

No występuje, ale 43 mln na jakieś 4 miliardy to jaki to odsetek?

Ale faktem jest że występuje. Zadałam pytanie - dlaczego to samo schorzenie wyśmiewane jest przez Ciebie wyłącznie w stosunku do kobiet.

Początkowo sądziłam, że może nie jesteś amatorem pissingu, ale teraz zaczynam mieć wątpliwości, tym bardziej jestem zaskoczona, że podobno wykonujesz jakiś medyczny zawód. To jest profesjonalne i etyczne, czy tylko chamskie?

776

KoralinaJones napisał/a:

Śmiejesz się z pewnych chorób które pojawiają się z wiekiem u człowiek, przy czym wyśmiewasz jedynie te które występują u kobiet. Czym to jest u Ciebie powodowane?

Po pierwsze - nie śmieję się. Ja piszę poważnie, bo to poważny problem.

Po drugie temat dotyczy kobiet. Jak założysz o facetach, to tam sobie powrzucamy dane o męskim nietrzymaniu moczu, mikro-penisach, spadającym testosteronie i podobnych.

777 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-28 22:47:57)

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Po pierwsze - nie śmieję się. Ja piszę poważnie, bo to poważny problem.

Po drugie temat dotyczy kobiet. Jak założysz o facetach, to tam sobie powrzucamy dane o męskim nietrzymaniu moczu, mikro-penisach, spadającym testosteronie i podobnych.

Wskazujesz na charakter tego schorzenia jako wyłączający atrakcyjność seksualną kobiety, w taki sposób jakby był to typowo kobiecy problem, a nie jest. Zadaję pytanie z jakiego powodu?

Bardzo chętnie porozmawiam w tym temacie, tak w kompleksowym ujęcie problemu SMV bo do tanga trzeba dwojga, wiec tutaj jest jak najbardziej na miejscu.

778 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2023-07-28 22:52:19)

Zadaję pytanie z jakiego powodu?

Bo to wątek o kobietach.

Bo to problem, który w przeważającej części dotyczy kobiet. Mniej więcej 2,5-3x częściej. Faceci mają mniej problemów tego typu i cześciej one się zdarzają dopiero w zaawansowanym wieku. U facetów większym problemem będzie brak odpowiedniej higieny.

https://pacjent.gov.pl/jak-zyc-z-chorob … cy-problem

779 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-28 22:55:48)

Jack Sparrow napisał/a:

Zadaję pytanie z jakiego powodu?

Bo to wątek o kobietach.

Bo to problem, który w przeważającej części dotyczy kobiet. Mniej więcej 2,5-3x częściej. U facetów większym problemem będzie brak odpowiedniej higieny.

https://pacjent.gov.pl/jak-zyc-z-chorob … cy-problem

I jak temat nietrzymania moczu przez kobiety ma się do zaniżania standardów na rynku matrymonialny? Wybierają Pana koło 50 z podobnym problemem? We dwoje raźnej. Jej problem jest także jego problemem. Jedno drugie rozumie? Jakieś inne pomysły?

Czy przeciętna 40 latka, która jeszcze nie ma tego problemu, powinna w takim ogłoszeniu zaznaczyć, ze trzyma mocz?

780

KoralinaJones napisał/a:
maku2 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Cuda czy kpina ze statystyk?

Statystyki znajdziesz różniste w jedne uwierzysz w inne nie.

Dla mnie statystyki to są warte tyle, co prognoza pogody. Może się sprawdzić lub nie.

Dokładnie.

Posty [ 716 do 780 z 1,463 ]

Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 23 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024