Kasssja napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:(...) to są typowe problemy kobiet w PL po 40roku życia, które miały za sobą poród SN. Z kolei po cesarkach to często zrosty są problematyczne. Spróbuj po powrocie z randki podobierać się trochę do takiej babki, która kropelkuje cały czas. Mmmmm....stęchłe szczyny to jest to! .
O jak skisłam od tych wywodów ginekologicznych
Jedyne, co mnie z tych mądrości może ew. dotyczyć - jakie kurna problematyczne zrosty po cc????? Gdzie one mają być twoim zdaniem? Zaraz dołączysz do kolegi N_O, któremu płód w panice uciekał w czasie stosunku 
Ginekolodzy położnicy na forum, tyle godzin rozmów z babami, a takie bzdury nadal piszecie XDDD
Srogie wyparcie widzę. I zamiast faktycznie potraktować to forum jako pole do dyskusji, aby móc zerknąć za kurtynę płci, to reagujesz skrajnie emocjonalnie. Kolejny raz negując badania, bo nie pasują do twojego światopoglądu.
Tym czasem, według tego badania nawet 68% kobiet po 42 roku życia ma ten problem:
https://www.swanstudy.org/urinary-incon … udy-finds/
Według tego, nawet 20-30% młodych kobiet potrafi mieć problem z nietrzymaniem moczu, a wraz z wiekiem ten odsetek rośnie:
https://www.webmd.com/urinary-incontine … tle-secret
To nie są wywody ginekologiczne, tylko to jest proza życia, która przychodzi wraz z wiekiem. Ludzie się starzeją. Skóra wiotczeje, a mięśnie tracą prawidłowy tonus i pojawiają się zaburzenia ich pracy. To jest NORMALNE. I tak samo jest normalne, że faceci o takich rzeczach nie mówią swoim partnerkom, bo to strzał w stopę. Taka rozmowa zainicjowana ze strony faceta najczęściej oznacza zabójstwa życia intymnego. Żadna babka nie rozłoży chętnie nóg przed facetem, od którego usłyszała, że czuć od niej, że popuszcza. Żadna babka nie będzie pociągająca, jak narzeka na hemoroidy (które też są powszechne). Zwisły biust seksi nie jest. Można zaklinać rzeczywistość ile się da, ale taka jest prawda.
Patrząc na sprawę czysto biologicznie, to żadna zadbana 40stka nie wygra z równie zadbaną 20stką. Kobiety też o tym wiedzą i dlatego tak mocno jest rozbudowany rynek kosmetyczny i medycyny estetycznej. Bo kobiety (nie tylko one, ale głównie) chcą wyglądać MŁODZIEJ. To jest bezsprzeczne i niepodważalne. Tak samo jak motyw zdrady z młodszą kobietą w wieloletnich związkach też jest powszechny. A jednakowoż wciąż częściej zdradzają faceci, niż kobiety.
Mimo wszystko, większość facetów kocha swoje kobiety POMIMO takich problemów i zwyczajnie miętosząc tego cycuszka mają w głowie wciąż obraz tego, jak to wyglądało na początku, a nie po 20stu latach i dwóch odkarmionych kaszojadach. Mnie nie pociągają zmarszczki mojej żony. Obiektywnie nie jest to atrakcyjne. Ale czuje ciepło na sercu, że mogłem doświadczyć tego jak powstawały. Że wiem skąd one się wzięły. Które pochodzą od stresu, a których nabawiła się od śmiechu i radości spędzania czasu razem. To przychodzi po prostu wraz ze stażem bycia w związku. Pociągająca jest świadomość i uczucie. Bo to jest ta sama kobieta, w której się zakochałem, ale dziś działa na mnie w inny sposób niż na początku. I choć czysto fizycznie nie ma ona szansy ze zdrową, normalną 20stką, to i tak wybrałbym ją przed każdą inną kobietą na świecie ze względu na bagaż wspólnych emocji.