Julcia jeżeli by tak odrzucić to całe religijne ogłupienie, to jaki mamy obraz?
Chcesz się wiązać z typem z zupełnie innej kultury, którego praktycznie nie znasz. Przecież to jest szaleństwo i kompletny brak odpowiedzialności. Do tego facet bierze ślub z inną kobietą. Twoja pozycja to nawet nie jest boczny tor. To jazda po bezdrożach bez kompasu.
Nie dziwię się innym użytkowniczkom, że jako kobiety nie mogą uwierzyć w realność takiego zachowania.
Bo wy zyjecie w innej wierze,innej kulturze(mimo, ze jest w Polsce coraz wiecej cudzoziemcow to jednak nie tak duzo co w Anglii,ze na kazdej ulicy mieszka min jedna rodzina muzulmanska, a sa takie gdzie 99% to Muzulmanie) nie ma tez u was praktykowanej poligamii, gdzie w UK jest ponad 20 tysiecy malzenstw poligamicznych. Dlatego tez dla was jest to nie do pojecia. Ja przeszlam na Islam po przeczytaniu Biblii,wiec nawet gdybym NIE byla wogole w zwiazku to przeszla bym na Islam. Bo ja to zrobilam z wiary a nie pod czyjes widzi mi sie. Wiem,ze Biblia jaka teraz mamy to nie zadna kopia originalu, ze jest kilka wersji Biblii I kazda ma inna liczby ksiag np Biblia katoliccka ma ponad 70 ksiag protestancka 66 ksiag.