kim dla niego jestem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » kim dla niego jestem?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

66

Odp: kim dla niego jestem?

Żyjesz z emocjonalną amebą, która nigdy nie da Ci tego, czego naprawdę pragniesz. Niestety wybierając innego mężczyznę niemal na 100% spotka Cię to samo. Nie przejmuj się tymi, którzy wmawiają Ci histerię- chcialaś tylko wyegzekwować to co Ci się należało. Dobra rada- olej facetów na amen, ewentualnie- spróbuj związku z kobietą, może tu uzyskasz to czego nie otrzymałaś w tym pożal się Boże związku. Jest wiele historii kobiet, które całe życie były hetero i po spróbowaniu związku z kobietą nigdy nie wróciły do relacji z mężczyznami smile

Zobacz podobne tematy :

67

To nie mieszkaj z nim i nie chodz do lozna zanim nie zacznie cie traktowac powaznie. Miej swoje zasady, jak nie to koniec.

68

Myślę, że powinnaś na spokojnie z nim porozmawiać. To zrozumiałe, że targały Tobą emocje, ale może są jakieś konkretne przyczyny takiego zachowania? Może ma obawy przed czymś?
Ja też nie poznałam rodziny mojego chłopaka, z którym jestem ponad rok, On nie chce, żebym poznawała jego mamę, ponieważ uważa, że "jest przypałowa". Mnie też się nie pali do poznawania jego rodziny, ale znamy nasze podejście do tych spraw, bo ze sobą rozmawiamy. Myślę, że warto poruszyć ten temat delikatnie. Powodzenia! smile

69

beacia96 napisał/a:

ewentualnie- spróbuj związku z kobietą, może tu uzyskasz to czego nie otrzymałaś w tym pożal się Boże związku. Jest wiele historii kobiet, które całe życie były hetero i po spróbowaniu związku z kobietą nigdy nie wróciły do relacji z mężczyznami smile

smile smile smile

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » kim dla niego jestem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024