Farmer napisał/a:Halina3.1 napisał/a:Ty twierdzisz dobrodusznie, ze rozumiesz jego postepowanie i atakujesz mnie za inna opinie jak jakis nabzdyczony pajac, wiec zakladam, ze palasz jakas sympatia to tego tutaj.
tak jak pisałem, preasumpcja
lubisz dużo zakładać
Nie musze niczego zakladac, wystarcza twoje posty.
Farmer napisał/a:Halina3.1 napisał/a:Wygodnie sie zaslaniac prawem w polsce. Gdyby chcial odejsc od zony to moglby wyniesc sie do osobnego mieszkania czy domu. Przestan dramatyzowac z tym uciekaniem, do plota go nie przywiazala. Juz pisal, ze wczesniej za wszczynanie awantur pozmienial zamki i nie ogla sie dostac do domu, mogl jej walizki wystawic. Mogl tez sie postarac o sadowny zakaz wyprowadzki dla niej lub przymusowego leczenia, udokumentowac jej pijackie wybryki. Narkomanka, alkoholiczka, bezrobotna przez wiekszosc malzenswa, z udokoumantowana historia uzaleznien. Nie wierze, ze mialaby jakies szczegolnie wieksze sznse przed sadem niz on. Ale wygodniej bylo plakac, ze polskie sady zle i sie wyniesc za siedem morz.
Nie jest wygodnie zasłaniać się prawem w Polsce.
Prawo jest złe. Dochodzenie swoich racji to sprawa na lata, a jeśli są dzieci to jeszcze bardziej się to przesuwa.
- nie mógł jej wystawić walizek, bo od razu by miał wizytę Policji i nakaz
- sądowy zakaz wyprowadzki to kilka miesięcy i mnóstwo dowodów, a i tak sąd potrafi wydać inną decyzję
- sądu nie obchodzi historia uzależnień, chyba, że dotyczy mężczyzny. Kobieta dostaje dziecko nawet jak jest uzależniona i sprzedaje się.
- kobieta w Polsce jest uprzywilejowana w sądach.
A wiem to z męskich forów i niestety z otoczenia.
Kazdy przypadek jest inny, wiec on tego nie wie czy jego przypadek potrwalby kilka miesiecy czy nie, czy by dostal dzieci czy nie, bo nie sprawdzal. Po prostu polozyl na to lache i uciekl. Tak mu bylo wygodniej.
Nawet jakby to trwalo miesiacami, to obowiazkiem normalnego rodzica jest upewnic sie, ze dzieci nie beda narazone na mieszkanie z patologiczna matka, i to nie ma znaczenia czy proces trwa 2 dni czy 2 miesiace, rodzic nie ma prawa sie poddawac i mowic, "a kij w to, zawijam sie zagranice i nara, radzta se z nacpana matka". Nie wiem co chcesz tu udowodnic przytaczajac jakies smety co ci napisaly skrzywdzone misie z forow.
Farmer napisał/a:To na nim się wyżywaj, a nie na wszystkich mężczyznach. Projektujesz, że wszyscy mężczyźni są źli podając przykład jednego.
To chyba musi cie bardzo personalnie dotykac, nie wiem moze jestes jak on i myslisz, ze ja tu pisze do ciebie a moze masz tak wielkie ego, ze myslisz, ze skoro cie to dotyka to musi byc moje zdanie o wszystkich facetach. To juz twoj problem i twojej psychiki. Ja na szczescie nie musze sie tym zajmowac.
Farmer napisał/a:(wszystkie kobiety zdradzają, są leniwe, to manipulatorski???) Rozumiesz o czym piszę?
Nie, ogolnie nie wiem dlaczego sie do mnie przysrales, bo ja pisze w konkretnym watku w odniesieniu do tego faceta oraz jemu podobnch ktorzy wypinaja sie na wlasne dzieci i zostawiaja na pastwe patologii. Mozesz sobie darowac dalsze posty do mnie.
Farmer napisał/a:A wyszło, że natknęłaś się w życiu na jakiegoś dupka i mielisz to.
Może czas odpuścić i iść w życiu dalej?
PS. Wszystkie kobiety to ... 
Serio nudne to. Jestes skrzywdzony, zostales odrzucony przez jakas kobiete i dlatego wypisujesz kocopoly na damskim forum jako glowne hobby?