Masz jakiś lepszy pomysł, na długie, jesienne wieczory?
Mam
Zdecydowanie.....
Tylko aby to nie było 365 dni
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kobieta dzieli czas pomiędzy, przynajmniej, dwóch mężczyzn
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Masz jakiś lepszy pomysł, na długie, jesienne wieczory?
Mam
Zdecydowanie.....
Tylko aby to nie było 365 dni
KoralinaJones napisał/a:maku2 napisał/a:Tak sobie czytam i mi wychodzi jak strasznie się musisz męczyć ze swoim niezdecydowaniem.
Ależ on jest zdecydowany. Pobiec na to spotkanie aż się będzie za nim kurzyło.
Nie wiem jak się tak można jarać tym że ktoś nas wodzi modelowo za nos.
To wygląda też na ciekawość tę niedojrzałą i zamiłowanie do eksperymentów ,sprawdzanie czy grawitacja napewno działa ,ale tak napewno,napewno
bo może,albo,ale ......
Prochu nie wymyślimy bo wiele wieków temu wymyślili go za nas chińczycy ale nie szkodzi sprawdzić, jak to się orodikujen;)
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Ależ on jest zdecydowany. Pobiec na to spotkanie aż się będzie za nim kurzyło.
To wygląda też na ciekawość tę niedojrzałą i zamiłowanie do eksperymentów ,sprawdzanie czy grawitacja napewno działa ,ale tak napewno,napewno
bo może,albo,ale ......
Prochu nie wymyślimy bo wiele wieków temu wymyślili go za nas chińczycy ale nie szkodzi sprawdzić, jak to się orodikujen;)
"Kończ Waść wstydu oszczędź"
Gdyby nie to ze Tomek założył konto już dużo wcześniej i miał nawet jakieś dwa wątki to pomyślałabym ze ten to wątek trolla. A tymczasem zostaje przyjąć ze to wątek 34 latka który umysłowo i emocjonalnie jest raczej bliżej 10 latka który jara się świerszczykiem znalezionym pod łóżkiem taty. Takie "akcje" dla nie wiem funu, emocji, zgrywu, z nudów? Albo zle maskowana desperacja zeby jednak zaliczyć pannę ktora ma Autora gdzieś. A może wszystko razem. Tak czy siak ale daje to obraz Autora jako chloptasia a nie mężczyzny. Pisze ładnie ą ę rozważę bułkę przez bibułkę ale w glowie serio 10 latek.
Gdyby nie to ze Tomek założył konto już dużo wcześniej i miał nawet jakieś dwa wątki to pomyślałabym ze ten to wątek trolla. A tymczasem zostaje przyjąć ze to wątek 34 latka który umysłowo i emocjonalnie jest raczej bliżej 10 latka który jara się świerszczykiem znalezionym pod łóżkiem taty. Takie "akcje" dla nie wiem funu, emocji, zgrywu, z nudów? Albo zle maskowana desperacja zeby jednak zaliczyć pannę ktora ma Autora gdzieś. A może wszystko razem. Tak czy siak ale daje to obraz Autora jako chloptasia a nie mężczyzny. Pisze ładnie ą ę rozważę bułkę przez bibułkę ale w glowie serio 10 latek.
Obawiam się, że jako kobieta nawet nie zdajesz sobie sprawy jak na facetów działają pewne walory kobiecego ciała. Tutaj to i tak niewiele. Niektórzy oddają majątki, wypłaty oddają, całe swoje życie. Taka w tym moc jest ukryta.
feniks35 napisał/a:Gdyby nie to ze Tomek założył konto już dużo wcześniej i miał nawet jakieś dwa wątki to pomyślałabym ze ten to wątek trolla. A tymczasem zostaje przyjąć ze to wątek 34 latka który umysłowo i emocjonalnie jest raczej bliżej 10 latka który jara się świerszczykiem znalezionym pod łóżkiem taty. Takie "akcje" dla nie wiem funu, emocji, zgrywu, z nudów? Albo zle maskowana desperacja zeby jednak zaliczyć pannę ktora ma Autora gdzieś. A może wszystko razem. Tak czy siak ale daje to obraz Autora jako chloptasia a nie mężczyzny. Pisze ładnie ą ę rozważę bułkę przez bibułkę ale w glowie serio 10 latek.
Obawiam się, że jako kobieta nawet nie zdajesz sobie sprawy jak na facetów działają pewne walory kobiecego ciała. Tutaj to i tak niewiele. Niektórzy oddają majątki, wypłaty oddają, całe swoje życie. Taka w tym moc jest ukryta.
To niech zalicza uwodzi itp ale nie tworzy wokół tego atmosfery sensacji i wyjatkowej sytuacji. Nie jemu pierwszemu i ostatniemu oczy pi...ą zaszły. A tymczasem kreuje się na intelektualistę szukającego związku podczas gdy jest kolejnym z wielu amatorów kwasnych jabłek.
Dziękuję wszystkim Wam za zajęcie głosu i wyrażenie opinii. O mnie mówcie, co chcecie ale o Niej, proszę złego słowa nie mówcie. Zostawmy to, co ponad nami na później, kiedyś ktoś nas każdego rozliczy z tematów minionych. A hejterom których ja mam w d..ie ale Ona się tego, głupio, obawia, im samym, kur...m złotym, wydźwięk w zad po stokroć
mocno rozległy wątek: nie wiem czy coś podobnego padło bo nie czytałem całego.
Powiem Ci z mojego doświadczenia, Szkoda czasu na gierki, jest cala masa fajnych, uczciwych dziewczyn i na nich się skoncentruj.
Jeśli twoja Pani milczy, nawet jeśli jest ma msg czy Watsappie, przyjmij, że tak ma być. Ona jest ale nie dla Ciebie, ze ona tak postanowiła i nie zadawaj zbędnych pytań by się samemu nie ponizać.
Zacznij się szanować samemu.
Brak wiadomości to tez wiadomość.
Trafnym jest stwierdzenie, ze wartość relacji można ocenić nie po tym co się dzieje miedzy dwoma osobami ale po tym jak zachowa się partner po rozstaniu.
więc trzeba odpuścić czasem by się dowiedzieć.
PS. przyszło mi do głowy, takie z czapy, pewnie nie prawdziwe, ze Pani może pracować w weekendy i woli byś nie wiedział.
Dziękuję wszystkim Wam za zajęcie głosu i wyrażenie opinii. O mnie mówcie, co chcecie ale o Niej, proszę złego słowa nie mówcie. Zostawmy to, co ponad nami na później, kiedyś ktoś nas każdego rozliczy z tematów minionych. A hejterom których ja mam w d..ie ale Ona się tego, głupio, obawia, im samym, kur...m złotym, wydźwięk w zad po stokroć
To poezja miała być?
Ten piątkowy wieczór stanowił dla Ciebie taką inspirację ?
tomekdth napisał/a:Dziękuję wszystkim Wam za zajęcie głosu i wyrażenie opinii. O mnie mówcie, co chcecie ale o Niej, proszę złego słowa nie mówcie. Zostawmy to, co ponad nami na później, kiedyś ktoś nas każdego rozliczy z tematów minionych. A hejterom których ja mam w d..ie ale Ona się tego, głupio, obawia, im samym, kur...m złotym, wydźwięk w zad po stokroć
To poezja miała być?
Ten piątkowy wieczór stanowił dla Ciebie taką inspirację ?
Raczej spożyte wtedy %
maku2 napisał/a:Tak sobie czytam i mi wychodzi jak strasznie się musisz męczyć ze swoim niezdecydowaniem.
Ależ on jest zdecydowany. Pobiec na to spotkanie aż się będzie za nim kurzyło.
No niestety do spotkania doszło, podobno nawet do czegoś więcej.
Dzisiaj, to miał być pierwszy tydzień bez tej panny ale okazało się, że pierwszy raz postawiłem w 100% na swoim. Co do poprzednich wypowiedzi, odpowiem jutro.
mocno rozległy wątek: nie wiem czy coś podobnego padło bo nie czytałem całego.
Powiem Ci z mojego doświadczenia, Szkoda czasu na gierki, jest cala masa fajnych, uczciwych dziewczyn i na nich się skoncentruj.
Jeśli twoja Pani milczy, nawet jeśli jest ma msg czy Watsappie, przyjmij, że tak ma być. Ona jest ale nie dla Ciebie, ze ona tak postanowiła i nie zadawaj zbędnych pytań by się samemu nie ponizać.
Zacznij się szanować samemu.Brak wiadomości to tez wiadomość.
Trafnym jest stwierdzenie, ze wartość relacji można ocenić nie po tym co się dzieje miedzy dwoma osobami ale po tym jak zachowa się partner po rozstaniu.
więc trzeba odpuścić czasem by się dowiedzieć.
PS. przyszło mi do głowy, takie z czapy, pewnie nie prawdziwe, ze Pani może pracować w weekendy i woli byś nie wiedział.
Dsj mi przykład tych kobiet
Wiecie, to. Jest ciekawy eksperyment. Szukam kogoś, kto posłucha ze mną czegoś jak Strachy na lachy pójdzie, na koncert Kasi Sochackiej (kocham ❤️❤️❤️) - ej to jest ten czas na hejtowanie!!!!! , Zalewskiego, ale i Spinache, Quebo, Mesa itd...
Czas przestać gonić i szukać. Robiłem dzisiaj zakupy, gapiły się jak wściekłe. Czas wziąć życie we własne ręce.
Czas przestać gonić i szukać. Robiłem dzisiaj zakupy, gapiły się jak wściekłe. Czas wziąć życie we własne ręce.
Jeden wielki chaos w Twoich postach... Tak jak w życiu
Wszystkie patrzą na ten sikor, na tej kajdan i chcą forsy...
tomekdth napisał/a:Czas przestać gonić i szukać. Robiłem dzisiaj zakupy, gapiły się jak wściekłe. Czas wziąć życie we własne ręce.
Wszystkie patrzą na ten sikor, na tej kajdan i chcą forsy...
Tak, noszę na ręku drogi zegarek, nie uważam "kajdana" i mogę się podzielić z kimś, kto coś sobą prezentuje
Możecie odtrąbić, niektórzy, sukces. 49 dni, na tyle wystarczyło mi cierpliwości. Dzisiaj napisałem do Królowej Margot. Przyznaję się wprost, proszę zrzucić na mnie, co chcecie
Ależ po co Cię batożyć czy przypalać żywym ogniem.Sam sobie gotujesz nieciekawą przyszłość.Mało Ci dotychczasowych wrażeń związanych z tą panią,naprawdę nie stać Cię na inną partnerkę.Bagno czeka,wchłonie każdego,kto tylko za głęboko wdepnie.Wybór jest Twój.A na marginesie.Ona przez te 49 dni nie potrzebowała Ciebie,nie szukała kontaktu,przeżyła bez Twojej adoracji?Pozdrawiam.
Gwoli jasności. Umówiliśmy się na spotkanie, od którego nic nie oczekuję. Ona nie zaprząta już moich myśli i pragnień, odrobinę wstyd, ale pojawiły się inne kobiety, w takich, czy innych relacjach. Obczajcie motyw, chcę się z nią, po prostu spotkać, zobaczyć ją. Rozmawiało nam się wczesnej jak nigdy, ale nic, żadnych nadziei z tym nie wiążę.... Jesteśmy już dwoma różnymi światami. Kocham ją i zawsze będę ale to już jest inny świat. Każdemu, kto dotrwał do tej pory, dziękuję!
Gwoli jasności. Umówiliśmy się na spotkanie, od którego nic nie oczekuję. Ona nie zaprząta już moich myśli i pragnień, odrobinę wstyd, ale pojawiły się inne kobiety, w takich, czy innych relacjach. Obczajcie motyw, chcę się z nią, po prostu spotkać, zobaczyć ją. Rozmawiało nam się wczesnej jak nigdy, ale nic, żadnych nadziei z tym nie wiążę.... Jesteśmy już dwoma różnymi światami. Kocham ją i zawsze będę ale to już jest inny świat. Każdemu, kto dotrwał do tej pory, dziękuję!
A świstak siedzi i zawija.
Aż tak to wygląda?
Aż tak to wygląda?
A jak ma wyglądać? Sam siebie oszukujesz. Ona tak bardzo nie zaprząta Twoich myśli, że aż do niej po ponad miesiącu napisałeś, a teraz się z nią umówiłeś. No nie, wcale o niej nie myślisz
Jakbyś nie miał oczekiwań i nie wiązał z tym nadziei, to byś nie miał potrzeby spotykania się z nią. A jednak się umówiłeś.
Więc wciskasz kit. Albo sobie albo nam, ale to dalej kit.
tomekdth napisał/a:Aż tak to wygląda?
A jak ma wyglądać? Sam siebie oszukujesz. Ona tak bardzo nie zaprząta Twoich myśli, że aż do niej po ponad miesiącu napisałeś, a teraz się z nią umówiłeś. No nie, wcale o niej nie myślisz
Jakbyś nie miał oczekiwań i nie wiązał z tym nadziei, to byś nie miał potrzeby spotykania się z nią. A jednak się umówiłeś.Więc wciskasz kit. Albo sobie albo nam, ale to dalej kit.
Przecież autor napisał
Jestem człowiekiem szczerym i prawdomównym
To jak możemy mu nie wierzyć?
Aż tak to wygląda?
Tak
Spotkaliśmy się oststnio, spędziliśmy ze sobą csky dzień. Pierwszy raz mamy multum fotek wspólnych, ze śniegiem w tle w wawie. Zaprosiła mnie przez wszystkie możliwe portale, fb, inst, linkedin. Nie, nie robię sobie nadziei ale nie wiem, co myśleć. Na Placu Zamkowym kleiła się do nie jak taki "mój człowiek". Nawet jeśli to będę bardzo mocno odchorowywał to jest wtorek i wali wiadomościami. Nie oszukujmy się, to jak pocałowała mnie w niedzielę przy stacji Ratusz Arsenał...... Zostanie mi w głowie na długo. Wiem, jak beznadziejnym byłem przypadkiem i jak to wygląda ale proszę, moze oboje coś zrozumieliśmy?
Spotkaliśmy się oststnio, spędziliśmy ze sobą csky dzień. Pierwszy raz mamy multum fotek wspólnych, ze śniegiem w tle w wawie. Zaprosiła mnie przez wszystkie możliwe portale, fb, inst, linkedin. Nie, nie robię sobie nadziei ale nie wiem, co myśleć. Na Placu Zamkowym kleiła się do nie jak taki "mój człowiek". Nawet jeśli to będę bardzo mocno odchorowywał to jest wtorek i wali wiadomościami. Nie oszukujmy się, to jak pocałowała mnie w niedzielę przy stacji Ratusz Arsenał...... Zostanie mi w głowie na długo. Wiem, jak beznadziejnym byłem przypadkiem i jak to wygląda ale proszę, moze oboje coś zrozumieliśmy?
Ty nic nie zrozumiałeś
No to jest możliwość że sobie bzykniesz...szał...jeśli tego nie spieprzysz.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kobieta dzieli czas pomiędzy, przynajmniej, dwóch mężczyzn
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024