Kobieta dzieli czas pomiędzy, przynajmniej, dwóch mężczyzn - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kobieta dzieli czas pomiędzy, przynajmniej, dwóch mężczyzn

Strony Poprzednia 1 6 7 8

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 456 do 484 z 484 ]

456

Odp: Kobieta dzieli czas pomiędzy, przynajmniej, dwóch mężczyzn
KoralinaJones napisał/a:

Masz jakiś lepszy pomysł, na długie, jesienne wieczory? tongue

Mam smile
Zdecydowanie.....

Tylko aby to nie było 365 dni big_smile

Zobacz podobne tematy :

457

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
maku2 napisał/a:

Tak sobie czytam i mi wychodzi jak strasznie się musisz męczyć ze swoim niezdecydowaniem.

Ależ on jest zdecydowany. Pobiec na to spotkanie aż się będzie za nim kurzyło.

Nie wiem jak się tak można jarać tym że ktoś nas wodzi modelowo za nos.

To wygląda też na ciekawość tę niedojrzałą i zamiłowanie do eksperymentów ,sprawdzanie czy grawitacja napewno działa ,ale tak napewno,napewno smile bo może,albo,ale ......

Prochu nie wymyślimy bo wiele wieków temu wymyślili go za nas chińczycy ale nie szkodzi sprawdzić, jak to się orodikujen;)

458

tomekdth napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To wygląda też na ciekawość tę niedojrzałą i zamiłowanie do eksperymentów ,sprawdzanie czy grawitacja napewno działa ,ale tak napewno,napewno smile bo może,albo,ale ......

Prochu nie wymyślimy bo wiele wieków temu wymyślili go za nas chińczycy ale nie szkodzi sprawdzić, jak to się orodikujen;)

"Kończ Waść wstydu oszczędź"

459

Gdyby nie to ze Tomek założył konto już dużo wcześniej i miał nawet jakieś dwa wątki to pomyślałabym ze ten to wątek trolla. A tymczasem zostaje przyjąć ze to wątek 34 latka który umysłowo i emocjonalnie jest raczej bliżej 10 latka który jara się świerszczykiem znalezionym pod łóżkiem taty. Takie "akcje" dla nie wiem funu, emocji, zgrywu, z nudów? Albo zle maskowana desperacja zeby jednak zaliczyć pannę ktora ma Autora gdzieś. A może wszystko razem. Tak czy siak ale daje to obraz Autora jako chloptasia a nie mężczyzny. Pisze ładnie ą ę rozważę bułkę przez bibułkę ale w glowie serio 10 latek.

460

feniks35 napisał/a:

Gdyby nie to ze Tomek założył konto już dużo wcześniej i miał nawet jakieś dwa wątki to pomyślałabym ze ten to wątek trolla. A tymczasem zostaje przyjąć ze to wątek 34 latka który umysłowo i emocjonalnie jest raczej bliżej 10 latka który jara się świerszczykiem znalezionym pod łóżkiem taty. Takie "akcje" dla nie wiem funu, emocji, zgrywu, z nudów? Albo zle maskowana desperacja zeby jednak zaliczyć pannę ktora ma Autora gdzieś. A może wszystko razem. Tak czy siak ale daje to obraz Autora jako chloptasia a nie mężczyzny. Pisze ładnie ą ę rozważę bułkę przez bibułkę ale w glowie serio 10 latek.

Obawiam się, że jako kobieta nawet nie zdajesz sobie sprawy jak na facetów działają pewne walory kobiecego ciała. Tutaj to i tak niewiele. Niektórzy oddają majątki, wypłaty oddają, całe swoje życie. Taka w tym moc jest ukryta. smile

461

Legat napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Obawiam się, że jako kobieta nawet nie zdajesz sobie sprawy jak na facetów działają pewne walory kobiecego ciała. Tutaj to i tak niewiele. Niektórzy oddają majątki, wypłaty oddają, całe swoje życie. Taka w tym moc jest ukryta. smile

To niech zalicza uwodzi itp ale nie tworzy wokół tego atmosfery sensacji i wyjatkowej sytuacji. Nie jemu pierwszemu i ostatniemu oczy pi...ą zaszły. A tymczasem kreuje się na intelektualistę szukającego związku podczas gdy jest kolejnym z wielu amatorów kwasnych jabłek.

462 Ostatnio edytowany przez tomekdth (2022-10-02 02:19:57)

Dziękuję wszystkim Wam za zajęcie głosu i wyrażenie opinii. O mnie mówcie, co chcecie ale o Niej, proszę złego słowa nie mówcie. Zostawmy to, co ponad nami na później, kiedyś ktoś nas każdego rozliczy z tematów minionych. A hejterom których ja mam w d..ie ale Ona się tego, głupio, obawia, im samym, kur...m złotym, wydźwięk w zad po stokroć wink

463

mocno rozległy wątek: nie wiem czy coś podobnego padło bo nie czytałem całego.
Powiem Ci z mojego doświadczenia, Szkoda czasu na gierki, jest cala masa fajnych, uczciwych dziewczyn i na nich się skoncentruj.
Jeśli twoja Pani milczy, nawet jeśli jest ma msg czy Watsappie, przyjmij, że tak ma być. Ona jest ale nie dla Ciebie, ze ona tak postanowiła i nie zadawaj zbędnych pytań by się samemu nie ponizać.
Zacznij się szanować samemu.

Brak wiadomości to tez wiadomość.
Trafnym jest stwierdzenie, ze wartość relacji można ocenić nie po tym co się dzieje miedzy dwoma osobami ale po tym jak zachowa się partner po rozstaniu.
więc trzeba odpuścić czasem by się dowiedzieć.
PS. przyszło mi do głowy, takie z czapy, pewnie nie prawdziwe, ze Pani może pracować w weekendy i woli byś nie wiedział.

464 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-04 12:09:55)

tomekdth napisał/a:

Dziękuję wszystkim Wam za zajęcie głosu i wyrażenie opinii. O mnie mówcie, co chcecie ale o Niej, proszę złego słowa nie mówcie. Zostawmy to, co ponad nami na później, kiedyś ktoś nas każdego rozliczy z tematów minionych. A hejterom których ja mam w d..ie ale Ona się tego, głupio, obawia, im samym, kur...m złotym, wydźwięk w zad po stokroć wink

To poezja miała być?
Ten piątkowy wieczór stanowił dla Ciebie taką inspirację ?

465

KoralinaJones napisał/a:
tomekdth napisał/a:

To poezja miała być?
Ten piątkowy wieczór stanowił dla Ciebie taką inspirację ?

Raczej spożyte wtedy % wink

466

KoralinaJones napisał/a:
maku2 napisał/a:

Tak sobie czytam i mi wychodzi jak strasznie się musisz męczyć ze swoim niezdecydowaniem.

No niestety do spotkania doszło, podobno nawet do czegoś więcej. smile

467

Dzisiaj, to miał być pierwszy tydzień bez tej panny ale okazało się, że pierwszy raz postawiłem w 100% na swoim. Co do poprzednich wypowiedzi, odpowiem jutro.

468

bullet napisał/a:

mocno rozległy wątek: nie wiem czy coś podobnego padło bo nie czytałem całego.
Powiem Ci z mojego doświadczenia, Szkoda czasu na gierki, jest cala masa fajnych, uczciwych dziewczyn i na nich się skoncentruj.
Jeśli twoja Pani milczy, nawet jeśli jest ma msg czy Watsappie, przyjmij, że tak ma być. Ona jest ale nie dla Ciebie, ze ona tak postanowiła i nie zadawaj zbędnych pytań by się samemu nie ponizać.
Zacznij się szanować samemu.

Brak wiadomości to tez wiadomość.
Trafnym jest stwierdzenie, ze wartość relacji można ocenić nie po tym co się dzieje miedzy dwoma osobami ale po tym jak zachowa się partner po rozstaniu.
więc trzeba odpuścić czasem by się dowiedzieć.
PS. przyszło mi do głowy, takie z czapy, pewnie nie prawdziwe, ze Pani może pracować w weekendy i woli byś nie wiedział.

Dsj mi przykład tych kobiet wink

469

Wiecie, to. Jest ciekawy eksperyment. Szukam kogoś, kto posłucha ze mną czegoś jak Strachy na lachy pójdzie, na koncert Kasi Sochackiej (kocham ❤️❤️❤️) - ej to jest ten czas na hejtowanie!!!!! , Zalewskiego, ale i Spinache, Quebo, Mesa itd...

470

Czas przestać gonić i szukać. Robiłem dzisiaj zakupy, gapiły się jak wściekłe. Czas wziąć życie we własne ręce.

471

tomekdth napisał/a:

Czas przestać gonić i szukać. Robiłem dzisiaj zakupy, gapiły się jak wściekłe. Czas wziąć życie we własne ręce.

Jeden wielki chaos w Twoich postach... Tak jak w życiu tongue

472

tomekdth napisał/a:

Wszystkie patrzą na ten sikor, na tej kajdan i chcą forsy...

473 Ostatnio edytowany przez tomekdth (2022-11-26 18:47:41)

M!ri napisał/a:
tomekdth napisał/a:

Wszystkie patrzą na ten sikor, na tej kajdan i chcą forsy...

Tak, noszę na ręku drogi zegarek, nie uważam "kajdana" i mogę się podzielić z kimś, kto coś sobą prezentuje wink

474

Możecie odtrąbić, niektórzy, sukces. 49 dni, na tyle wystarczyło mi cierpliwości. Dzisiaj napisałem do Królowej Margot. Przyznaję się wprost, proszę zrzucić na mnie, co chcecie

475

Ależ po co Cię batożyć czy przypalać żywym ogniem.Sam sobie gotujesz nieciekawą przyszłość.Mało Ci dotychczasowych wrażeń związanych z tą panią,naprawdę nie stać Cię na inną partnerkę.Bagno czeka,wchłonie każdego,kto tylko za głęboko wdepnie.Wybór jest Twój.A na marginesie.Ona przez te 49 dni nie potrzebowała Ciebie,nie szukała kontaktu,przeżyła bez Twojej adoracji?Pozdrawiam.

476

Gwoli jasności. Umówiliśmy się na spotkanie, od którego nic nie oczekuję. Ona nie zaprząta już moich myśli i pragnień, odrobinę wstyd, ale pojawiły się inne kobiety, w takich, czy innych relacjach. Obczajcie motyw, chcę się z nią, po prostu spotkać, zobaczyć ją. Rozmawiało nam się wczesnej jak nigdy, ale nic, żadnych nadziei z tym nie wiążę.... Jesteśmy już dwoma różnymi światami. Kocham ją i zawsze będę ale to już jest inny świat. Każdemu, kto dotrwał do tej pory, dziękuję!

477

tomekdth napisał/a:

Gwoli jasności. Umówiliśmy się na spotkanie, od którego nic nie oczekuję. Ona nie zaprząta już moich myśli i pragnień, odrobinę wstyd, ale pojawiły się inne kobiety, w takich, czy innych relacjach. Obczajcie motyw, chcę się z nią, po prostu spotkać, zobaczyć ją. Rozmawiało nam się wczesnej jak nigdy, ale nic, żadnych nadziei z tym nie wiążę.... Jesteśmy już dwoma różnymi światami. Kocham ją i zawsze będę ale to już jest inny świat. Każdemu, kto dotrwał do tej pory, dziękuję!

A świstak siedzi i zawija.

478

Aż tak to wygląda? wink

479

tomekdth napisał/a:

Aż tak to wygląda? wink

A jak ma wyglądać? Sam siebie oszukujesz. Ona tak bardzo nie zaprząta Twoich myśli, że aż do niej po ponad miesiącu napisałeś, a teraz się z nią umówiłeś. No nie, wcale o niej nie myślisz big_smile
Jakbyś nie miał oczekiwań i nie wiązał z tym nadziei, to byś nie miał potrzeby spotykania się z nią. A jednak się umówiłeś.

Więc wciskasz kit. Albo sobie albo nam, ale to dalej kit.

480

Lady Loka napisał/a:
tomekdth napisał/a:

Aż tak to wygląda? wink

A jak ma wyglądać? Sam siebie oszukujesz. Ona tak bardzo nie zaprząta Twoich myśli, że aż do niej po ponad miesiącu napisałeś, a teraz się z nią umówiłeś. No nie, wcale o niej nie myślisz big_smile
Jakbyś nie miał oczekiwań i nie wiązał z tym nadziei, to byś nie miał potrzeby spotykania się z nią. A jednak się umówiłeś.

Więc wciskasz kit. Albo sobie albo nam, ale to dalej kit.

Przecież autor napisał

tomekdth napisał/a:

Jestem człowiekiem szczerym i prawdomównym

To jak możemy mu nie wierzyć?  cool

481

tomekdth napisał/a:

Aż tak to wygląda? wink

Tak smile

482

Spotkaliśmy się oststnio, spędziliśmy ze sobą csky dzień. Pierwszy raz mamy multum fotek wspólnych, ze śniegiem w tle w wawie. Zaprosiła mnie przez wszystkie możliwe portale, fb, inst, linkedin. Nie, nie robię sobie nadziei ale nie wiem, co myśleć. Na Placu Zamkowym kleiła się do nie jak taki "mój człowiek". Nawet jeśli to będę bardzo mocno odchorowywał to jest wtorek i wali wiadomościami. Nie oszukujmy się, to jak pocałowała mnie w niedzielę przy stacji Ratusz Arsenał...... Zostanie mi w głowie na długo. Wiem, jak beznadziejnym byłem przypadkiem i jak to wygląda ale proszę, moze oboje coś zrozumieliśmy?

483

tomekdth napisał/a:

Spotkaliśmy się oststnio, spędziliśmy ze sobą csky dzień. Pierwszy raz mamy multum fotek wspólnych, ze śniegiem w tle w wawie. Zaprosiła mnie przez wszystkie możliwe portale, fb, inst, linkedin. Nie, nie robię sobie nadziei ale nie wiem, co myśleć. Na Placu Zamkowym kleiła się do nie jak taki "mój człowiek". Nawet jeśli to będę bardzo mocno odchorowywał to jest wtorek i wali wiadomościami. Nie oszukujmy się, to jak pocałowała mnie w niedzielę przy stacji Ratusz Arsenał...... Zostanie mi w głowie na długo. Wiem, jak beznadziejnym byłem przypadkiem i jak to wygląda ale proszę, moze oboje coś zrozumieliśmy?

Ty nic nie zrozumiałeś big_smile

484

No to jest możliwość że sobie bzykniesz...szał...jeśli tego nie spieprzysz.

Posty [ 456 do 484 z 484 ]

Strony Poprzednia 1 6 7 8

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kobieta dzieli czas pomiędzy, przynajmniej, dwóch mężczyzn

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024