Kobieta dzieli czas pomiędzy, przynajmniej, dwóch mężczyzn - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kobieta dzieli czas pomiędzy, przynajmniej, dwóch mężczyzn

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 9 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 181 do 240 z 484 ]

181

Odp: Kobieta dzieli czas pomiędzy, przynajmniej, dwóch mężczyzn
wieka napisał/a:
tomekdth napisał/a:
ulle napisał/a:

Tomku, daj sobie na wstrzymanie.
To nie jest tak, że raz jej nie odpisałeś i ona natychmiast zaczęła zachodzić w głowę, co to się stało z tym Tomkiem? Czyżbym przegięla i chłop się obraził? O jejku j co teraz będzie. Przerażona zaraz do Ciebie napisała tłumacząc się gęsto.
Zabawa w przyciąganie i odpychanie?
Tomku, zejdź na ziemię i przestań uganiać się za osobą, która lekceważy Cię i kiwa jak małego dzieciaka.
Pojawiła się w Twoim życiu znikąd, była nikim, bo występowała praktycznie inkoguto ( incognito) i donikąd puść ja wolno.
Nie daj wciągnąć się w żadne gierki ani sam nie kombinuj, jakby tu ugrać coś dla siebie na tej znajomości
Bądź po prostu poważny.
Pracuj nad skłonnością do mitomanii, bo chyba masz z tym problem.

ulle, jak i wszyscy, którzy to czytają. Nie będę spędzał kolejnych dni nad rozkminami, gdzie, z kim i po co jest, napawał się tym, jak to dobrze, że nie napisałem, niech ją ściskają dylematy, przecież ona myśli w inny sposób. Powinienem zachowywać się normalnie ale czy jest jakikolwiek sens z nią pisać? Chyba tylko dla samego pisania. Jak znajdzie okno transferowe to może będę potrzebny, ale nie mam siły na taki tematy. Jest wolną osobą i może robić, co chce. Boli mnie brak szacunku i tyle. To wszystko już i tak nieważne bo umarło.

Czas zacząć poświęcać się dla ludzi, którzy przyjmą to i uszanują. Szkoda, że tak wyszło ale to życie.

Nie odbierajcie tego jako szukanie leku i chwilowe pocieszenie ale w poniedziałek idę na spotkanie z kobietą, która jest zaprzeczeniem osoby, o której tutaj pisaliśmy. Mówi o sobie tyle, na ile uznaje ale mówi, nie pozostawia wiadomości bez odpowiedzi, dzwoni wieczorem.

To też lecisz na dwa fronty big_smile

Ale u niej nie nocuję ani ona u mnie tongue na spotkanie, w obecnej sytuacji, mogę pójść, zobaczymy czy w ogóle będzie drugie, wtedy można pomyśleć jak to rozwiazac

Zobacz podobne tematy :

182

maku2 napisał/a:
tomekdth napisał/a:

Odczytałem, olałem, nic nie odpisałem i...

"A jeżeli nie będziesz się na mnie złościł za to że tak odwołuje na ost chwilę (wiem, przpraszam), to przyszły piątek 30.09, ostatni dzień września i ostatni dzień pokaz fontann - - moglibyśmy pójść. I potem ja zapraszam na drinka : )"

Pierwszy raz w życiu uzlyszalem/przeczytałem  "przepraszam". O Ch...ju złoty, czyżby coś dotarło?

Pisałem o tym piątku.

Teoretycznie tak, jeśli dojdzie do trgo spotkania. Skór dzisiejsze plany na wieczór były fajne ale pyk i nie ma to pewnie mogę sobie planować piątek na spokojnie.

183

Tomku, a nie lepiej byłoby, żebyś tak porządnie się wkurzył i walnął pięścią w stół, że dość już tego.
Będziesz tak żył od środy do piątku, od poniedziałku do czwartku i tak czekał, jak na zmiłowanie boskie.
O czym Ty będziesz jeszcze z nią rozmawiał?
Zapytasz ja " słuchaj dlaczego tak mnie traktowałas?
Jak? Co masz na myśli?
No wiesz, ja pisałem, starałem się, a Ty zachowywałas się, jakbyś robiła mi łaskę.
Co Ty do mnie mówisz chłopie? Ktoś kazał ci pisać do mnie? Ja odzywałam się wtedy, gdy chciałam. Czy to moja wina, że Ty chciałeś częściej?
itd
mniej więcej taki będzie poziom tej rozmowy.
Wyjdziesz na głupka, który maże się w ramie jakiejś baby.

Siedzisz i analizujesz sprawę w prawo i w lewo, jakby było co analizować. Wymyślasz sposoby na to, jakby tu teraz się zachować, żeby wyjść z twarzą i przekonać kogoś, że warto jednak było traktować Cię z szacunkiem.
Przestań robić takie rzeczy.
Odwróc się na piecie i niech ta kobieta się buja.
Ma rację Maku - taki milion dolarów a jest sama i szuka przez apke. Jeszcze rozumiem, gdyby była to np nauczycielka, to fakt ciężko poznać kogoś w szkole.
Jednak ta kobieta podobno pracuje w korpo, więc tam chłopów na pęczki. Taka cudowna, a jakiś nikt się koło niej nie kreci.
A może za dużo tego chłopa się koło niej kręci?
Czego Ty tam szukasz w tym towarzystwie?
Widocznie jesteś dla niej za malutki, za cienki Bolo z Ciebie.
Koło innego będzie się kręciła i stawała na baczność, a Ciebie będzie traktowała, jakbyś był z gorszego sortu.
Nie potrafisz ująć się honorem?
Idź na spotkanie z tą nową dziewczyną i postaraj się nie najezac na tę nową, bo może okazać się, że fajna dziewczyna.

Nie pisz do tej pseudo księżniczki, nie dzwoń i nie reaguj na jej ewentualne zaczepki. Potrzebna Ci ta gwiazda do szczęścia?

184

ulle napisał/a:

Tomku, a nie lepiej byłoby, żebyś tak porządnie się wkurzył i walnął pięścią w stół, że dość już tego.
Będziesz tak żył od środy do piątku, od poniedziałku do czwartku i tak czekał, jak na zmiłowanie boskie.
O czym Ty będziesz jeszcze z nią rozmawiał?
Zapytasz ja " słuchaj dlaczego tak mnie traktowałas?
Jak? Co masz na myśli?
No wiesz, ja pisałem, starałem się, a Ty zachowywałas się, jakbyś robiła mi łaskę.
Co Ty do mnie mówisz chłopie? Ktoś kazał ci pisać do mnie? Ja odzywałam się wtedy, gdy chciałam. Czy to moja wina, że Ty chciałeś częściej?
itd
mniej więcej taki będzie poziom tej rozmowy.
Wyjdziesz na głupka, który maże się w ramie jakiejś baby.

Siedzisz i analizujesz sprawę w prawo i w lewo, jakby było co analizować. Wymyślasz sposoby na to, jakby tu teraz się zachować, żeby wyjść z twarzą i przekonać kogoś, że warto jednak było traktować Cię z szacunkiem.
Przestań robić takie rzeczy.
Odwróc się na piecie i niech ta kobieta się buja.
Ma rację Maku - taki milion dolarów a jest sama i szuka przez apke. Jeszcze rozumiem, gdyby była to np nauczycielka, to fakt ciężko poznać kogoś w szkole.
Jednak ta kobieta podobno pracuje w korpo, więc tam chłopów na pęczki. Taka cudowna, a jakiś nikt się koło niej nie kreci.
A może za dużo tego chłopa się koło niej kręci?
Czego Ty tam szukasz w tym towarzystwie?
Widocznie jesteś dla niej za malutki, za cienki Bolo z Ciebie.
Koło innego będzie się kręciła i stawała na baczność, a Ciebie będzie traktowała, jakbyś był z gorszego sortu.
Nie potrafisz ująć się honorem?
Idź na spotkanie z tą nową dziewczyną i postaraj się nie najezac na tę nową, bo może okazać się, że fajna dziewczyna.

Nie pisz do tej pseudo księżniczki, nie dzwoń i nie reaguj na jej ewentualne zaczepki. Potrzebna Ci ta gwiazda do szczęścia?

Ulle, pewnie masz rację, za tydzień przyjadą rodzice, za dwa siostra a za tezy pojedzie do domu. Ona nie pracuje w korpo ale mniejsza o to. Może termin z końcem października był zbyt odległy. Przyznam szczerze, że po tym dzisiejszym temacie czuję się jak.... Już nie powiem czego wielka sterta.

Co do nowej znajomości to nie oczekuję od niej niczego, zobaczymy.

185

"Ale u niej nie nocuję ani ona u mnie tongue na spotkanie, w obecnej sytuacji, mogę pójść, zobaczymy czy w ogóle będzie drugie, wtedy można pomyśleć jak to rozwiązać"

To ona po co u Ciebie nocowała w weekendy, jak zdążyliście się tylko raz pocałować... Może miała zajętą swoją chatę... Czy ja czegoś tu nie rozumiem?

186 Ostatnio edytowany przez ulle (2022-09-23 16:47:51)

Jeśli dalej będziesz robił z tej przypadkowej znajomości sprawę dziejową, to zobaczysz, że któregoś dnia doczekasz się tego, że ona chcąc Cie spławić psami Cię poszczuje.

Myślę, że masz poważny problem z odrzuceniem. Nie potrafisz pogodzić się z tym, że ktoś traktuje Cie jak kogoś gorszego. Zaraz włącza się Twoja ambicja, zranione ego i stajesz na rzęsach, zeby coś komuś udowodnić, a przede wszystkim chcesz udowodnić sobie, że nie jesteś jednak taki ostatni.
Dlatego będziesz siedział i non stop rozmyślał
Co to znaczy, że porozmawiasz z nią szczerze, jeśli będzie okazja?
To Ty powinieneś decydować o tym czy w ogóle będzie jakaś okazja, a nie zdawać się na kaprys jakiejś wyniosłej baby.
Ona gwizdnie, a Ty pobiegniesz?
Ta kobieta, jak wiele już razy przekonales się o tym, nie uznała, że jesteś dla niej priorytetem.
Takie głupie gadanie " tak, tak, ona jest wolnym człowiekiem, nie musiała i inne bzdety'
Pewnie, że jest wolnym człowiekiem, jednak nie ma za grosz kultury osobistej, skoro pozwalała sobie na chamskie traktowanie Ciebie.
Raz każdemu może się przydarzyć, w porywach dwa razy, ale Ty siedzisz w chałupie od dłuższego czasu i łamiesz sobie głowę.
Gdybyś jej nie znał, to może teraz byś się nudził, ale nie miałbyś przynajmniej strupa na głowie.
Co Ty przy niej użyłeś?
Miałeś z tej znajomości jakąś satysfakcję? Chodziłeś po ścianach z radości? Miałeś poczucie, że oto wreszcie pojawił się ktoś, kto akceptuje Cię takim, jakim jesteś?
Guzik miałeś z tej znajomości. Tylko nerwy, nim stop w stresie i chodzenie ze znakiem zapytania nad głową.
Naprawdę tak Cię kręci coś takiego?
Aż tak bardzo siebie nie lubisz, że zamiast polepszać sobie życie, Ty usilnie starasz się dowalić sobie jeszcze bardziej?
Uwziales się na siebie czy co?
Co ta kobieta wniosła w Twoje życie oprócz zgryzoty i płakania w poduszkę.

Tomku, odpuść te znajomosc.

187 Ostatnio edytowany przez ulle (2022-09-23 17:12:46)

Jest na forum osoba, która też czasem się udziela, jej nick to wielokropek.

Wiesz, jakie motto wpisała sobie pod nickiem?

Jeśli ktoś chce, znajdzie sposób.
Jeśli nie chce znajdzie powód

Tomku, zejdź na ziemię.
Korona z głowy Ci nie spadła tylko dlatego, że jakaś kobieta oceniła Cię na czwórkę czy może nawet na trójkę.
Mówi się trudno. Nie wszystkim kobietom musisz odpowiadać jako mężczyzna.
Liczy się tylko to, żebyś w końcu trafił na taką dla której Ty będziesz milionem dolarów. Tylko żebyś zauważył tę kobietę.
Bo być może będzie stała gdzieś z boku i skromnie, przysłonięta jakąś babą, która raz znajdzie dla Ciebie chwilę, a raz nie znajdzie  ustawiając Cie w roli petenta.
A ta dziewczyna stojąca gdzieś za jej szerokimi barami będzie tęskniła za Toba.

188

Dziewczyny problem w tym że to chodzący milion dolców, znaczy - ŁADNA - a to zaburza postrzeganie. Dajcie chłopu czas, ogarnie się.

189

wieka napisał/a:

"Ale u niej nie nocuję ani ona u mnie tongue na spotkanie, w obecnej sytuacji, mogę pójść, zobaczymy czy w ogóle będzie drugie, wtedy można pomyśleć jak to rozwiązać"

To ona po co u Ciebie nocowała w weekendy, jak zdążyliście się tylko raz pocałować... Może miała zajętą swoją chatę... Czy ja czegoś tu nie rozumiem?

To chyba coś źle przeczytane zostało bo I u mnie nie nocowała nigdy.

190

tomekdth napisał/a:
wieka napisał/a:

To chyba coś źle przeczytane zostało bo I u mnie nie nocowała nigdy.

Bo to napisałeś o tej drugiej i stąd pomyłka.

191 Ostatnio edytowany przez ulle (2022-09-23 17:38:26)

Idź sobie na te fontanny, ale nie rób zbolałej miny patrząc na piękne zjawiska związane z fontannami, tylko ciesz się z tego, że widzisz coś tak pięknego. Nie żałuj, że mogłoby być tak pięknie, gdyby ona była obok Ciebie itd. nie psuj sobie przyjemności.
Idź tam dla samego siebie i przestań poświęcać się dla kogoś, kto nawet o to Cię nie prosi i ma w tyle Twoje starania.

Podejdź do lustra i uśmiechnij się sam do siebie.
Nie musisz zebrać o niczyje zainteresowanie.

Ty będziesz analizował ją na różne sposoby, a ona może raz w ciągu dnia przelotnie przypomni sobie o Tobie i zapewniam Cię nie będzie traciła czasu na analizę Twojej osoby.
Jej wystarczyło, że raz spojrzała, posłuchała, co masz do powiedzenia, o coś tam dopytala i wyrobiła sobie zdanie na Twój temat " ten beciak nawet ujdzie w tłoku, ale mnie stać ja alfiaka"
tak wiem, że boli, ale niestety lepiej jest spojrzeć prawdzie w oczy, niż marnować czas oraz zdrowie na rzeczy, które i tak są poza Twoim zasięgiem.
I nie chodzi o to, że na tej podstawie masz czuć się gorszy od innych facetów. Tu chodzi tylko o to, że zainwestowałes uczucia oraz czas w niewłaściwa osobe.

I jak już wspomniałam - zapatrzony w jakąś ułudę możesz nie zauważyć kogoś, kto pokocha Cię i zaakceptuje takim, jakim jesteś.
Tak do tego podejdź, a nie wymyślasz jakieś sposoby i sposobiki na te kobietę.
Gdyby ona chciała być z Tobą, to dzisiaj byłaby obok Ciebie, a Ty na pewno nie siedziałbyś na komórce pisząc na forum.

Nawet mieszkanie posprzątales na błysk licząc na to, że ona zaszczyci Cię swoją wizytą.
Ciekawe czy ona też posprzątałaby chałupę na błysk wiedząc, że do niej przyjdziesz.
Nawet nie wiesz, gdzie ona mieszka - tak, wiesz, ale nie od niej, tylko sam to wywęszyłes.

192

ulle napisał/a:

Podejdź do lustra i uśmiechnij się sam do siebie.

Ba niech idzie i uśmiecha się do dziewczyn, na pewno któraś odpowie a wtedy podejdź i zagadaj.

193 Ostatnio edytowany przez tomekdth (2022-09-23 17:52:16)

Macie rację, ponad wszystko. Mój przyjęcie kiedyś powiedział przy okazji rozmowy o ludziach, o tym jacy potrafią być, że mam zdecydowanie zbyt wysokie oczekiwania wobec gatunku ludzkiego. Lata lecą a mnie się nie poprawiło. Czas coś w sobie zmienić. Teraz zaczyna się proces pogardy wobec samego siebie za takie mszczenie się na sobie. A co do tych sugestii, że niektóre rzeczy muszę w sobie poprawić to na pewno to przemyślę

Dziękuję Wam smile

PS :Na fontannach do nikogo nie mam zamiaru się uśmiechać, z dwoma się tam poznałem i klapa tongue

194

Problem w tym, że Tomka pociagają kobiety skomplikowane, co z tego, że ta druga będzie fajna, odpowiedzialna, przewidywalna, jak nie będzie chemii, a to już jest od nas niezależne.

Tomek, a Ty w ogóle myślisz o poważnym związku i  założeniu rodziny? Bo patrząc na Twoje wybory, to niekoniecznie...

195

tomekdth napisał/a:

PS :Na fontannach do nikogo nie mam zamiaru się uśmiechać, z dwoma się tam poznałem i klapa tongue

I to jedno co musisz w sobie zmienić - NIE PODDAWAĆ SIĘ - a trafi swoja na swego.

196

wieka napisał/a:

Problem w tym, że Tomka pociagają kobiety skomplikowane, co z tego, że ta druga będzie fajna, odpowiedzialna, przewidywalna, jak nie będzie chemii, a to już jest od nas niezależne.

Tomek, a Ty w ogóle myślisz o poważnym związku i  założeniu rodziny? Bo patrząc na Twoje wybory, to niekoniecznie...

Możecie się śmiać ale ponoć wyłapujemy podświadomie określony typ ludzi. Szkoda, że zazwyczaj trafiam na biurwy albo zimne s.cze. Może mam jakiś błąd systemowy?

Byłem w związku z jedną kobietą przez 7 lat więc potrafię w tym wytrwać. Co śmieszne Pani z poniedziałku zakończyła swój związek również po 7 latach.

Chciałbym związać się z kimś na poważnie, wziąć ślub albo i nie ale dzieci chciałbym mieć w przyszłości.

197

maku2 napisał/a:
tomekdth napisał/a:

I to jedno co musisz w sobie zmienić - NIE PODDAWAĆ SIĘ - a trafi swoja na swego.

Możliwe, że karma upomina się o swoje. Bardzo mi wstyd do tej pory, że wiele kobiet płakało, wydzwaniało, pisało a ja byłem w tym czasie na imprezie albo w łóżku z inną. Widać równowaga w przyrodzie musi być zachowana tongue

198

tomekdth napisał/a:
wieka napisał/a:

Możecie się śmiać ale ponoć wyłapujemy podświadomie określony typ ludzi. Szkoda, że zazwyczaj trafiam na biurwy albo zimne s.cze. Może mam jakiś błąd systemowy?

Byłem w związku z jedną kobietą przez 7 lat więc potrafię w tym wytrwać. Co śmieszne Pani z poniedziałku zakończyła swój związek również po 7 latach.

Chciałbym związać się z kimś na poważnie, wziąć ślub albo i nie ale dzieci chciałbym mieć w przyszłości.

To nie masz co wplątywać się w takie relacje, jak ta znikająca.

199

wieka napisał/a:
tomekdth napisał/a:
wieka napisał/a:

Wspomniano wcześniej o tym, że z aplikacji korzystają np nauczycielki, poznałem kiedyś Panią nauczycielkę wychowania przedszkolnego. Analogicznie do I, tamta była delikatna, inteligentna, wręcz wycofana i skryta. Spotkaliśmy się raz, ok. Na drugim spotkaniu było powiedziane wprost, ja chcę się dobrze bawić a męża poszukam później smile

Trzymajcie kciuki, może w poniedziałek spotkam normalnego człowieka. Lubi dzieci, lubi gotować, lubi zwierzęta, (totalne zaprzeczenie dzisiejszej pani) wiem to a jeszcze się z nią jie widziałem. Oby to nie była podpucha.

200

tomekdth napisał/a:

Wspomniano wcześniej o tym, że z aplikacji korzystają np nauczycielki, poznałem kiedyś Panią nauczycielkę wychowania przedszkolnego. Analogicznie do I, tamta była delikatna, inteligentna, wręcz wycofana i skryta. Spotkaliśmy się raz, ok. Na drugim spotkaniu było powiedziane wprost, ja chcę się dobrze bawić a męża poszukam później smile

I pobawiliście się czy byłeś tak zgorszony że z krzykiem uciekłeś?

201

maku2 napisał/a:
tomekdth napisał/a:

Bawiliśmy się przez pół roku wink później się zakochała.

Uważasz, że (w ujęciu na przyszłość) brak chwytu za włosy i zaciągnięcia do jaskini po jakimś czasie mógł źle wpłynąć?

202

tomekdth napisał/a:
maku2 napisał/a:
tomekdth napisał/a:

Uważasz, że (w ujęciu na przyszłość) brak chwytu za włosy i zaciągnięcia do jaskini po jakimś czasie mógł źle wpłynąć?

Pytasz o tą nauczycielkę?

203

tomekdth napisał/a:
wieka napisał/a:
tomekdth napisał/a:

Trzymajcie kciuki, może w poniedziałek spotkam normalnego człowieka. Lubi dzieci, lubi gotować, lubi zwierzęta, (totalne zaprzeczenie dzisiejszej pani) wiem to a jeszcze się z nią jie widziałem. Oby to nie była podpucha.

Ja nie pisałam o aplikacjach, bo wszędzie można spotkać normalnych...tylko o takich kobietach jak znikająca, jak coś nie pasuje, to tego nie ciągnąć, a nie liczyć, że się zmieni.

204

maku2 napisał/a:
tomekdth napisał/a:
maku2 napisał/a:

Pytasz o tą nauczycielkę?

Nie, o tą obecną, ale i w kontekście na przyszłość.

205

wieka napisał/a:
tomekdth napisał/a:
wieka napisał/a:

Ja nie pisałam o aplikacjach, bo wszędzie można spotkać normalnych...tylko o takich kobietach jak znikająca, jak coś nie pasuje, to tego nie ciągnąć, a nie liczyć, że się zmieni.

Przyjąłem, zanotowałem, postaram się wykrywać takie tematy szybciej i od razu kończyć.

206

tomekdth napisał/a:

Nie, o tą obecną, ale i w kontekście na przyszłość.

Jak dla mnie akcja bardzo przeciągnięta.
Dwa miesiące a Ty nie byłeś u niej w domu, nie znasz jej towarzystwa, nikogo z rodziny, mało lub brak kontaktu w tygodniu, brak decyzji czy wy razem czy nie a u was tak nijako to wszystko.
Decyzję czy chce się spróbować być razem podejmuje się tak na oko po miesiącu, oczywiście można trochę dłużej ale jest kontakt i widać zaangażowanie a tu tego brak.
Co do jaskini różnie z tym bywa ale całuski to na pewno wcześniej a nie po prawie 2 miechach.
Przyszłościowo zagęszczaj ruchy.
I dzieci to przed 40 -stką bo będą Ci siedziały na karku do starości smile i koniecznie trójka.

207

Taki stary a daje się babie robić w trąbę wink

208

Bum. Zgadnijcie kogo spotkałem na pokazie wink

209 Ostatnio edytowany przez maku2 (2022-09-23 21:05:08)

tomekdth napisał/a:

A miałem napisać że pańcia może będzie.
A z kim była?
Rozmawiałeś z nią?

210 Ostatnio edytowany przez tomekdth (2022-09-23 21:13:19)

maku2 napisał/a:
tomekdth napisał/a:

A z kim była?
Rozmawiałeś z nią?

Jakiś facet, z pyska już widać że niesympatyczny. Wyglądał na spiętego jakby miał kolek w zadku ale szacun za świetny płaszcz. Wiek podobny, mojego wzrostu, może i odrobinę szczuplejszy nawet (jestem szczupły, żeby nie było). Facet jak facet, pięty z tyłu.

W jakim celu miałbym z nią rozmawiać? Prędzej z typem - te lal chono tu bo jej nie będę napier... Żart oczywiście, nigdy tak nie postąpiłem.

211

tomekdth napisał/a:
maku2 napisał/a:
tomekdth napisał/a:

A z kim była?
Rozmawiałeś z nią?

Jakiś facet, z pyska już widać że niesympatyczny. Wyglądał na spiętego jakby miał kolek w zadku ale szacun za świetny płaszcz. Wiek podobny, mojego wzrostu, może i odrobinę szczuplejszy nawet (jestem szczupły, żeby nie było). Facet jak facet, pięty z tyłu.

W jakim celu miałbym z nią rozmawiać? Prędzej z typem - te lal chono tu bo jej nie będę napier... Żart oczywiście, nigdy tak nie postąpiłem.

Widziała Ciebie?

212 Ostatnio edytowany przez wikol (2022-09-23 21:21:36)

tomekdth napisał/a:
wieka napisał/a:

Jak na razie to wyglądasz na czasoumilacza...

"A wiesz wolałbym w czwartek, bo w piątek jestem już umówiony..." - zacznij rozdawać karty.

Odczytałem, wstecz, zaznacz wiadomość, menu, i cyk - oznacz jak nieprzeczytane.

Może czas zacząć znikać i pojawiać się bez tłumaczenia, ciekawe jaka byłaby reakcja. Plan do wprowadzenia w życie.

Tak na przyszłość.

To w Messengerze oznacza jako nieprzeczytane tylko po stronie Twojej aplikacji (żebyś np. wiedział do jakich wiadomości masz sobie później wrócić).

Po stronie aplikacji nadawcy jeśli otworzyłeś wiadomość, to już zawsze ta wiadomość będzie oznaczona jako "przeczytane" i tego nie da się zmienić.

213

To dobrze, że się wybrałeś, przekonałeś się na własne oczy, że okłmywała  Cię na każdym kroku.
Następna nauczka...

214

maku2 napisał/a:
tomekdth napisał/a:
maku2 napisał/a:

A z kim była?
Rozmawiałeś z nią?

Widziała Ciebie?

Nie wiem, nie wszedłem przed nich

215

wikol napisał/a:
tomekdth napisał/a:
wieka napisał/a:

Jak na razie to wyglądasz na czasoumilacza...

"A wiesz wolałbym w czwartek, bo w piątek jestem już umówiony..." - zacznij rozdawać karty.

Może czas zacząć znikać i pojawiać się bez tłumaczenia, ciekawe jaka byłaby reakcja. Plan do wprowadzenia w życie.

Tak na przyszłość.

To w Messengerze oznacza jako nieprzeczytane tylko po stronie Twojej aplikacji (żebyś np. wiedział do jakich wiadomości masz sobie później wrócić).

Po stronie aplikacji nadawcy jeśli otworzyłeś wiadomość, to już zawsze ta wiadomość będzie oznaczona jako "przeczytane" i tego nie da się zmienić.

Używamy WhatsApp

216

No i popatrz, posłuchałbyś co napisałam zaraz na początku i nie byłoby 4 stron rozkmin.

Masz dwie nauczki na przyszłość:
Pierwsza - jak coś Ci nie pasuje na początkowym etapie związku, to pani dziękujesz i idziesz dalej
Druga - nie rozkminiaj niepotrzebnie tego, co robi, a co nie robi druga osoba

217

tomekdth napisał/a:
maku2 napisał/a:
tomekdth napisał/a:

A z kim była?
Rozmawiałeś z nią?

No i fajnie że się wyjaśniło, ale znowu Twoja intepretacja rzeczywistości w moim odczuciu jest nieco zaburzona. Dlaczego w taki sposób piszesz o tym gościu? Dlaczego "z pyska niesympatyczny", skąd to zwracanie uwagi na ubiór, wzrost, sylwetkę? Przecież on może być Bogu ducha winny i nie wie że dziewczyna ma 4 różne randki w tygodniu. To równie dobrze mógłbyś być Ty.

218

Lady Loka napisał/a:

No i popatrz, posłuchałbyś co napisałam zaraz na początku i nie byłoby 4 stron rozkmin.

Pierwsza - jak coś Ci nie pasuje na początkowym etapie związku, to pani dziękujesz i idziesz dalej

Porady bardzo dobre, problem w tym że mu zależało. A jak takiego nie "kopnie" to ni huhu takiemu nie wytłumaczysz.

219

Foxterier napisał/a:
tomekdth napisał/a:
maku2 napisał/a:

A z kim była?
Rozmawiałeś z nią?

No i fajnie że się wyjaśniło, ale znowu Twoja intepretacja rzeczywistości w moim odczuciu jest nieco zaburzona. Dlaczego w taki sposób piszesz o tym gościu? Dlaczego "z pyska niesympatyczny", skąd to zwracanie uwagi na ubiór, wzrost, sylwetkę? Przecież on może być Bogu ducha winny i nie wie że dziewczyna ma 4 różne randki w tygodniu. To równie dobrze mógłbyś być Ty.

Bo w takich sytuacjach człowiek się porównuje w czym jestem lepszy lub gorszy
Co do reszty faktycznie może ona traktuje tamtego jak autora.
I tutaj chyba wyjaśnia się dlaczego ona nadal sama - chyba że to jej mąż tak że...

220 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2022-09-23 21:52:55)

maku2 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Porady bardzo dobre, problem w tym że mu zależało. A jak takiego nie "kopnie" to ni huhu takiemu nie wytłumaczysz.

Tak tak, a ona taka piękna itd.
Czasami trzeba się samemu rąbnąć w głowę skoro się nie myśli jasno. Ja akurat uważam, że jeżeli trzeba ratować 2 miesięczną relację, to zawsze coś jest nie halo i po prostu to nie rokuje.
2 miesiące to nie jest czas na ratowanie.

Edit. Pls, nie róbmy teraz 4 stron analizowania randomowego gościa big_smile

221

tomekdth napisał/a:
wikol napisał/a:
tomekdth napisał/a:

Tak na przyszłość.

Używamy WhatsApp

Sądzę że w WhatsaAppie działa to tak samo, ta funkcja nie służy do oszukiwania nadawcy a jedynie do przypomnienia odbiorcy że chce jeszcze wrócić do danej wiadomości

222

Lady Loka napisał/a:

True story. Dziwne uczucie coś takiego zobaczyć.

223

Foxterier napisał/a:
tomekdth napisał/a:
maku2 napisał/a:

A z kim była?
Rozmawiałeś z nią?

Niektórzy mają niesympatyczny wyraz twarzy, ale to subiektywna opinia. Dwa, nic do niego nie mam, niech pcha ten wózek, może mu nie odjedzie.

224

Lady Loka napisał/a:
maku2 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Tak tak, a ona taka piękna itd.
Czasami trzeba się samemu rąbnąć w głowę skoro się nie myśli jasno. Ja akurat uważam, że jeżeli trzeba ratować 2 miesięczną relację, to zawsze coś jest nie halo i po prostu to nie rokuje.
2 miesiące to nie jest czas na ratowanie.

Edit. Pls, nie róbmy teraz 4 stron analizowania randomowego gościa big_smile

Nie no, dzięki big_smile

225

tomekdth napisał/a:

jesteśmy w pierwszej połowie 3 krzyżyka wink

od 0 do 10     pierwszy krzyżyk
od 10 do 20    drugi krzyżyk
od 20 do 30    trzeci krzyżyk <---------------------
od 30 do 40    czwarty krzyżyk

Czyli macie po dwadziescia pare lat? big_smile

Tak by wynikalo z tego co tam napisales

226

wikol napisał/a:
tomekdth napisał/a:

Waszą wysokość jest zbyt łaskawa. Wiedziałem, że może być problem ale w sumie już 4 krzyżyka tongue

227

tomekdth napisał/a:
wikol napisał/a:
tomekdth napisał/a:

Waszą wysokość jest zbyt łaskawa. Wiedziałem, że może być problem ale w sumie już 4 krzyżyka tongue

Jaki problem?

Masz jakis problem z seksem czy cos,

ze spotykales sie z laska 2 miesiace i nic nie bylo???

228

wikol napisał/a:
tomekdth napisał/a:
wikol napisał/a:

Jaki problem?

Nie mam ale widywałem się z nią rzadko, poza tym spotykaliśmy się nie późnymi wieczorami, ona spięta zazwyczaj jakby.... Oststnio weszły spotkania przy alko, wtedy jak to kolega mój mówi "ludzie po alko zawsze są fajniejsi". Czy tak ciężko uwierzyć, że nie wziąłem pod uwagę seksu po tygodniu znajomości? wink cxy to obecnie standard?

Jestem w trakcie intensywnego leczenia, dzisiaj ale to wyjaśnię w dzień. Bogatszy o kolejne doświadczenia mam inne podejście. Ale odpowiedź

Może nie wziąłem pod uwagę trgo, co przyświeca ludziom na tych apkach tongue

229

To jakie teraz planujesz kroki w sprawie pańci?

230

Dzień dobry cały świecie i Tobie internecie! big_smile przelało się wczoraj, potrzebowałem wyzerować łeb. Odstawiłem auto do garażu, ale wcześniej wydzwoniłem kumpla i bum, powrót na Nowy Świat /Krakowskie Przedmieście. Organizm jednak mam zdrowy ponieważ po przyswojeniu wczoraj kilkuset ml różnych tematów łeb dzisiaj pęka ale już nie od niedopowiedzianych myśli big_smile weszliśmy z kumplem do tskiego miejsca, zawsze tłum ludzi, chociaż ceny srogie, na dole dają drinki, piwo, shoty, na górze jest pijalnia whisky. Mój organizm średnio to toleruje ale ok, idziemy na górę, bierzemy blue Johny, siedzimy spokojnie i rozmawiamy przez 15 minut i.... Pojawia się ktoś, kto łowi. Podeszły dwie panie, przekaż był jasny, "fajnie wyglądacie a my chcemy się zabawić" kilka różnych wariacji whisky i.... Idę do łazienki a tam..... , spotkałem Pana, z którym była, mijaliśmy się przy wejściu, myślę sobie, ciekawie się robi. Ale tym bardziej pysk wymyty, żeby się nie świecić, wychodzę z łazienki i na wprost nagle widzę kto siedzi, ale zasłoniłem twarz, nie chciałem dać jej punktu zaczepienia ani powodu do takich, czy innych działań. Walić to. Konstatacja jest taka, że siedzimy i nagle mój kumpel o godzinie już niedługo przed 3 - ej chcesz wiedzieć? Odpowiedziałem, że niczego mi mi pokazuj, nic nie rób. Niestety wysłał mi coś i.... Oj świecie w internecie. Lokalizacja na noc była inna nic te ostatnie więc.... Laska lubi ten sport? big_smile a "nasze panie" zostały z nami, wieczór być stosunkowo udany, z głowy wiele zeszło.

231

A co planuję? To jest właśnie pytanie, które miałem zadać, prosząc Was o pomoc. Jak się zachować, gdyby się odezwała z tym tematem wyjścia w piątek? Co jej powiedzieć albo jak to rozegrać. Ja wiem, że temat stałej relacji jest zamieciony, przelotnej już nawet jie wiem, czy bym chciał ale.... Ludzie jak ona nie mają sumienia a ja wolałbym staroświecko wyjść z tego z twarzą wink

Wiem, że podjęcie tematu to zuo, ale chciałbym po prostu widzieć, jak się zachowuje. Mam tytuł dr z dziedziny nauk zbliżonej do socjologii, wybaczcie ale zawsze lubiłem obserwować ludzi i ich zachowania, szkoda że lekcji nie wyciągałem big_smile bądźcie dzisiaj łaskawi proszę, głowa boli niemiłosiernie.....

232

A co do towarzystwa to endorfonki uwolniły się w dużej ilości późną nocą, co ciekawe właśnie w naszym wieku (naszym i jej) wink

233

Wybacz ale o jakiej twarzy Ty piszesz i przed kim chcesz ją zachować?
Nie wiem dlaczego ale nadal zachowujesz się tak...bojąco.
Ja podszedłbym w knajpie i do niej zagadał - cześć ciesze się że już Ci lepiej ale widzę że jesteś w towarzystwie to spadam chciałem się tylko przywitać - i już. Banan na twarzy i idziesz dalej a gdyby Ciebie zobaczyła w towarzystwie to i dobrze.
Po co się tak krygować, przed kim?
Co teraz?
Skoro wiesz że ona nie nadaje się do związku to w czym problem idziesz na spotkanie i dobrze się bawisz bez poruszania tematu, wiesz że ona kłamie ale ona nie wie że Ty wiesz wykorzystaj to i się baw.
Napisze dosłownie idź na spotkanie, sprowadź na chatę i puknij ten milion skoro ona to lubi to powinna być w tym dobra - nic jej nie jesteś winien i krzywdy jej tym nie zrobisz.

234

tomekdth napisał/a:
wikol napisał/a:
tomekdth napisał/a:

Jaki problem?

Nie mam ale widywałem się z nią rzadko, poza tym spotykaliśmy się nie późnymi wieczorami, ona spięta zazwyczaj jakby.... Oststnio weszły spotkania przy alko, wtedy jak to kolega mój mówi "ludzie po alko zawsze są fajniejsi". Czy tak ciężko uwierzyć, że nie wziąłem pod uwagę seksu po tygodniu znajomości? wink cxy to obecnie standard?

Jestem w trakcie intensywnego leczenia, dzisiaj ale to wyjaśnię w dzień. Bogatszy o kolejne doświadczenia mam inne podejście. Ale odpowiedź

Może nie wziąłem pod uwagę trgo, co przyświeca ludziom na tych apkach tongue

Jeśli to była dziewczyna z Tindera to trzeba działać bardzo szybko, bo się zniechęci

Niestety, za długo zwlekałeś...

Pierwszy pocałunek po 2 miesiącach, masakra XD

To co ty z nią robiłeś przez ten cały czas? Oglądaliście łabędzie? big_smile

235

Ja bym radziła nie odczytywac żadnych wiadomości, nie odbierać telefonu, w ogóle zablokować gdzie się da i o niej zapomnieć.

Chyba, że chcesz ją zdemaskować i w oczy powiedzieć co myślisz, ale to wg mnie nie ma sensu, bo to nic nie da, ona wie co robi.
Szkoda czasu i tak za dużo go Ci zabrała.

236

maku2 napisał/a:

Napisze dosłownie idź na spotkanie, sprowadź na chatę i puknij ten milion skoro ona to lubi to powinna być w tym dobra - nic jej nie jesteś winien i krzywdy jej tym nie zrobisz.

Wątpię że uda się doprowadzić do kolejnego spotkania, stracił w jej oczach przez tak długie zwlekanie

Dlaczego laska ma sądzić że ją przeleci akurat tym razem skoro 2 miesiące czekała i nic?

237

wikol napisał/a:
maku2 napisał/a:

Wątpię że uda się doprowadzić do kolejnego spotkania, stracił w jej oczach przez tak długie zwlekanie

Dlaczego laska ma sądzić że ją przeleci akurat tym razem skoro 2 miesiące czekała i nic?

Nie spróbuje nie będzie wiedział. A teraz jak już wie że tylko zabawa...

238

Po takim potraktowaniu, to każdemu chyba ochota na nią by odeszła...

239

wieka napisał/a:

Po takim potraktowaniu, to każdemu chyba ochota na nią by odeszła...

Ale to MILION a on młody...

240

maku2 napisał/a:

Wybacz ale o jakiej twarzy Ty piszesz i przed kim chcesz ją zachować?
Nie wiem dlaczego ale nadal zachowujesz się tak...bojąco.
Ja podszedłbym w knajpie i do niej zagadał - cześć ciesze się że już Ci lepiej ale widzę że jesteś w towarzystwie to spadam chciałem się tylko przywitać - i już. Banan na twarzy i idziesz dalej a gdyby Ciebie zobaczyła w towarzystwie to i dobrze.
Po co się tak krygować, przed kim?
Co teraz?
Skoro wiesz że ona nie nadaje się do związku to w czym problem idziesz na spotkanie i dobrze się bawisz bez poruszania tematu, wiesz że ona kłamie ale ona nie wie że Ty wiesz wykorzystaj to i się baw.

Zawsze ktoś patrzy, pracuję twarzą, jestem osobą, która sporo ludzi zna, nie chcę syfu. Życie zawodowe idzie w dobrym kierunku, nie chcę siłowania i mszczenia się ze strony potencjalnego Pana. Moja pozycja jest dobra ale wolę zostać w tle, zbyt wiele mam do stracenia wink

Posty [ 181 do 240 z 484 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 9 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kobieta dzieli czas pomiędzy, przynajmniej, dwóch mężczyzn

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023