Koniec wieloletniego romansu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Koniec wieloletniego romansu

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 135 z 135 ]

131

Odp: Koniec wieloletniego romansu

Wiecie ja byłam oszukiwana i zdradzana.Czy miałam podejrzenia,że jest ktoś w życiu mojego męża ? Raczej nie.Do końca było wszystko dobrze ,buziaczki na dzień dobry ,przytulaski,sex...Owszem za komputerem więcej siedział,ale kiedyś już tak było jak miał więcej pracy to po prostu był zmęczony ...Więc myślałam ( a znów dłużej pracował ) ,że po prostu jest zmęczony i już nawet nie chciałam marudzić ...Nawet 2 dni przed tym , zanim wydało się o kochance to mu powiedziałam " nie pracuj tyle ,bo zobacz jaki jestes zmęczony " a on mi na to " przecież ja to robię dla nas ".Teraz już wiem co to było to " dla nas ".To była ta nowa ,chętna ,gorąca ,chwaląca jaki on MEN.Wiec nie zgodzę się ,że żona zawsze podejrzewa ,zawsze czuje ....nieprawda.Zona ufa i wierzy.Skoro tyle lat mówi ,że rodzina najważniejsza to jak to możliwe ,że inna krok otworzy i rodzina idzie na bok?

Zobacz podobne tematy :

132 Ostatnio edytowany przez Symbi (2022-10-08 08:03:23)

Pani Melancholia napisał/a:

Dzisiaj rano świat mi się zawalił. 35 lat razem i wszystko w błoto. Mój mąż zaatakowany znienacka przyznał się do romansu. (...) Ale z drugiej strony od długiego czasu żyliśmy bardziej jak współlokatorzy, więc przecież zdawałam sobie sprawę, że krew nie woda,a facet to facet i to w wieku, kiedy budzi się w nim druga młodość.(...).

To na pewno było głębokie "dbanie" o małżeństwo, Melancholio.

133

Symbi napisał/a:

Dzisiaj rano świat mi się zawalił. 35 lat razem i wszystko w błoto. Mój mąż zaatakowany znienacka przyznał się do romansu. (...) Ale z drugiej strony od długiego czasu żyliśmy bardziej jak współlokatorzy, więc przecież zdawałam sobie sprawę, że krew nie woda,a facet to facet i to w wieku, kiedy budzi się w nim druga młodość.(...).

Życie nie jest czarno białe, a w związku są dwie osoby.

134

Symbi napisał/a:

Życie nie jest czarno białe, a w związku są dwie osoby.

Taa, a gdyby nie romans męża to byś tak żyła nadal.

135

.

Posty [ 131 do 135 z 135 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Koniec wieloletniego romansu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024