Polski ksiądz który widział koniec świata - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Polski ksiądz który widział koniec świata

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Polski ksiądz który widział koniec świata

Polski ksiądz który w wywiadzie udzielonym dla pewnej zagranicznej telewizji opowiada o swojej wizji w której dane było mu zobaczyć koniec świata

tutaj zamieszczam link do filmu na youtube

http://www.youtube.com/watch?v=Q5P5z7aBFjQ

co o tym myślicie? Czy żyjemy obecnie w czasach ostatecznych?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Matt87 (2013-01-06 21:29:44)

Odp: Polski ksiądz który widział koniec świata

Nie straciłem ani minuty na oglądnięcie tego materiału- komentarz pod nim tłumaczy wszystko. W tekstach biblijnych wspomniane było, że poza bogiem nikt nie wie, kiedy to nastąpi.
Wszelakie wizje to straszaki, woda na młyn kościoła katolickiego który przez wieki budował wiarę na zastraszaniu ogniem piekielnym.
Czasy ostateczne gotują sobie ludzie sami, w wojnie o surowce energetyczne, o wpływy, o władzę.

3

Skoro to polski ksiądz to pewnie jest to prawda. Przecież przez JPII mamy my Polacy układy w niebie.

4 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-03-10 21:13:49)

to co on mówi ma potwierdzenie w wielu prywatnych objawieniach:

polecam najnowsze orędzia które otrzymuje współczesna mistyczka z Irlandii, Maria Bożego Miłosierdzia

znajdziecie je tutaj: wstawianie linków jest niezgodne z regulaminem forum

są bardzo zbliżone do tego o czym mówi ksiądz

5

luk1407 napisał/a:

Polski ksiądz który w wywiadzie udzielonym dla pewnej zagranicznej telewizji opowiada o swojej wizji w której dane było mu zobaczyć koniec świata

Nie wiem co ten ksiądz pali, ale zdecydowanie przedawkował.

6

to co mówi, zapowiada wielu innych współczesnych mistyków

na niebie ukaże się znak Krzyża a każdy człowiek zobaczy film z całego swojego życia, wszystkie swoje grzechy w taki sposób że zrozumie ich znaczenie w oczach Boga

tutaj działająca wersja filmu z księdzem

http://www.youtube.com/watch?v=bkAMEp8qGmU

7

Wolę wersję z niedziałającym księdzem.

8

Owszem,zyjemy w czasach ostatecznych. Nie chce sie chwalic,ale ja rowniez mialam podobne doswiadczenia tylko ze we snie..:-)
Pokazano mi  innych ludzi i siebie w czasie wojny - islam uzbrojony w kalasznikowe dotrze do Polski i Litwy,beda straszne strzelaniny.
Pozniej widzialam rowniez przesladowania osob wierzacych - komunizm powroci i zacznie swe despotyczne rzady po calej Europie ktora juz dawno przestala byc chrzescijanska.
Zobaczylam tez wlasna smierc..
Dla zainteresowanych ostrzezeniami i objawieniami prywatnymi : http://ostrzezenie.net/

9

luk1407 napisał/a:

Ten ksiądz Skwarczyński  jest prawdopodobnie chory psychicznie.... albo szuka naiwnych owiec.... Millenaryzm, mesjanizm,raj na ziemi to herezje potępione przez Kosciół. Ksiądz gada bzdury.
KKK 676 "…Kościół odrzucił to zafałszowanie Królestwa, nawet w formie złagodzonej, które pojawiło się pod nazwą millenaryzmu (Kongregacja Św. Oficjum, dekret De Millenarismo (19 lipca 1944): DS 3839), przede wszystkim zaś w formie politycznej świeckiego mesjanizmu, “wewnętrznie perwersyjnego” (Pius XI, enc. Divini Redemptoris; potępia w tej encyklice “fałszywy mistycyzm” tej “karykatury odkupienia pokornych”; Sobór Watykański II, konst. Gaudium et spes, 20-21.)
677 "Kościół wejdzie do Królestwa jedynie przez tę ostateczną Paschę, w której podąży za swoim Panem w Jego Śmierci i Jego Zmartwychwstaniu (Ap 19,1-9). Królestwo wypełni się więc nie przez historyczny triumf Kościoła (Ap 13,8)zgodnie ze stopniowym rozwojem, lecz przez zwycięstwo Boga nad końcowym rozpętaniem się zła (Ap20,7-10), które sprawi, że z nieba zstąpi Jego Oblubienica (Ap21,2-4)Triumf Boga nad buntem zła przyjmie formę Sądu Ostatecznego (Ap20,12)…"

10

Księdza Skwarczyńskiego znam osobiście.
Byłam kilka razy u niego w domu w chwilach dla mnie ciężkich.

Mieszka na wsi, ma piękny ogród, także małą kaplicę, czasem tam odprawia mszę.
W odległości km od jego domu znajduje się kościół parafialny.
Czasem ten ksiądz pojawia się tam na mszach.

Nie jest żadnym dziwakiem, ani psychicznie chorym.
Ale ogólnie prowadzi życie raczej w samotności.
Jest bardzo zagłębiony w swoją wiarę.
Krzywdy nikomu nie robi.

Sama poszłam do niego, miałam z kilkanaście lat.
Porozmawiał ze mną, odprawił modlitwy i jakoś było lepiej

11 Ostatnio edytowany przez Abbarum (2016-08-25 22:52:56)

Ten ksiądz potwierdza słowa Dody big_smile
Przecież to jedzie też jakaś sektą.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Polski ksiądz który widział koniec świata

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024