Eksperyment forumowy czyli Big Brother The Sims - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Eksperyment forumowy czyli Big Brother The Sims

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

66

Odp: Eksperyment forumowy czyli Big Brother The Sims
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Swojego awatara to ja sam nie kontroluje - ciągle gdzieś zaiwania smile

No właśnie, dokąd to proszę Pana? tongue

Aby do przodu smile

Zobacz podobne tematy :

67

KoralinaJones napisał/a:
feniks35 napisał/a:

O szacunku widać że niewiele skoro odnosisz go do wirtualnych postaci w grze a nie do żywych osób.

Zastanawiam się, kto mnie w końcu sprowokuje do zobrazowania tego,  jak przejawia się tutaj ten szacunek do żywych osób.

Jeżeli poprzez sprowokowanie do zobrazowania rozumiesz spowodowanie ze ujawnisz korespondencję z Burzowym a tym samym złamiesz zasadę jej poufności to jestes bardziej durna i zła niż przypuszczałam. Tymbardziej że chodzi o korespondencję z człowiekiem który nie ukrywa ze ma problemy natury psychicznej i w jego przypadku to naruszenie tajemnicy korespondencji bedzie tymbardziej świństwem. Równie dobrze mogłabyś      okrasc gościa na wózku który w swej niemocy i złości najechał Ci na stopę.

68

feniks35 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
feniks35 napisał/a:

O szacunku widać że niewiele skoro odnosisz go do wirtualnych postaci w grze a nie do żywych osób.

Zastanawiam się, kto mnie w końcu sprowokuje do zobrazowania tego,  jak przejawia się tutaj ten szacunek do żywych osób.

Jeżeli poprzez sprowokowanie do zobrazowania rozumiesz spowodowanie ze ujawnisz korespondencję z Burzowym a tym samym złamiesz zasadę jej poufności to jestes bardziej durna i zła niż przypuszczałam. Tymbardziej że chodzi o korespondencję z człowiekiem który nie ukrywa ze ma problemy natury psychicznej i w jego przypadku to naruszenie tajemnicy korespondencji bedzie tymbardziej świństwem. Równie dobrze mogłabyś      okrasc gościa na wózku który w swej niemocy i złości najechał Ci na stopę.

A może trafi kosa na kamień?
Be notorycznie odwołuje się w swoich wypowiedziach do prywatnej korespondencji z różnymi użytkownikami. Nie cytuje, ale potrafi pięknie obrócić wszystko, co się do niego napisało, żeby wyszło na jego.
Więc ja nie byłabym aż tak gorliwa w chronieniu tego, co on napisał. Jeżeli Be jako pierwszy zasady poufności łamie wyciągając rzeczy, które były z prywatnych rozmów spoza forum, to niech zbiera co posiał.

69 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-08-11 21:56:57)

feniks35, podobasz mi się w swojej narracji. Porównanie chamstwa do inwalidztwa. W pewnych sytuacjach doceniam taką retorykę prezentowaną z całą świadomością jej obrzydliwości.

70 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2022-08-11 22:07:18)

KoralinaJones napisał/a:

feniks35, podobasz mi się w swojej narracji. Porównanie chamstwa do inwalidztwa. W pewnych sytuacjach doceniam taką retorykę prezentowaną z całą świadomością jej obrzydliwości.

Chamstwo wynikające z choroby jest czymś innym niż zwykle obrażanie z nudów. Sama wiesz ze to drugie tez istnieje. Często je praktykujesz.

71 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2022-08-11 22:11:38)

Lady Loka napisał/a:
feniks35 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A może trafi kosa na kamień?
Be notorycznie odwołuje się w swoich wypowiedziach do prywatnej korespondencji z różnymi użytkownikami. Nie cytuje, ale potrafi pięknie obrócić wszystko, co się do niego napisało, żeby wyszło na jego.
Więc ja nie byłabym aż tak gorliwa w chronieniu tego, co on napisał. Jeżeli Be jako pierwszy zasady poufności łamie wyciągając rzeczy, które były z prywatnych rozmów spoza forum, to niech zbiera co posiał.

Feniks zdaje się miała jakąś przerwę w bytności na forum, więc akurat ją usprawiedliwiam. Co nie zmienia faktu że masz rację Loka. Szkoda, bo Be. to niegłupi facet, tylko jakaś  baba tak mu zryła mózg, że teraz nie odróżnia swoich majaków od rzeczywistości.

72 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-08-11 23:29:12)

feniks35 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Chamstwo wynikające z choroby jest czymś innym niż zwykle obrażanie z nudów. Sama wiesz ze to drugie tez istnieje. Często je praktykujesz.

Nie. Nie wiem. Zawsze jednak na dowód możesz zacytować moje wyzwiska, obelgi pod adresem innych użytkowników względnie kierowane do Ciebie personalnie na maila. Dużo tego ode mnie dostałaś? Bo jak rozumiem twierdzisz że wyzywam ludzi na maila dla czystego funu. Ktoś z użytkowników się kiedyś skarżył że go nękam w ten sposób?  Kto?  Bo chyba masz jakieś sprawdzone informacje skoro publicznie mnie tak pomawiasz. To bardzo odważne twierdzenia jak na kogoś kto nawet nie kojarzył mnie. To że ktoś praktykuje takie rzeczy na maila,  po cichu a oficjalnie udaje ofiarę losu nie czyni go automatycznie chorego. Tak się robi z czysta premedytacją chamstwa.

Zresztą mnie ten człowiek nie obchodzi. Po prostu zwracam uwagę że strach kogoś takiego poznać nawet w Internecie. A co dopiero w realnym świecie. Toksyczny osobnik.

73 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2022-08-12 12:46:46)

KoralinaJones napisał/a:
feniks35 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie. Nie wiem. Zawsze jednak na dowód możesz zacytować moje wyzwiska, obelgi pod adresem innych użytkowników względnie kierowane do Ciebie personalnie na maila. Dużo tego ode mnie dostałaś? Bo jak rozumiem twierdzisz że wyzywam ludzi na maila dla czystego funu. Ktoś z użytkowników się kiedyś skarżył że go nękam w ten sposób?  Kto?  Bo chyba masz jakieś sprawdzone informacje skoro publicznie mnie tak pomawiasz. To bardzo odważne twierdzenia jak na kogoś kto nawet nie kojarzył mnie. To że ktoś praktykuje takie rzeczy na maila,  po cichu a oficjalnie udaje ofiarę losu nie czyni go automatycznie chorego. Tak się robi z czysta premedytacją chamstwa.

Zresztą mnie ten człowiek nie obchodzi. Po prostu zwracam uwagę że strach kogoś takiego poznać nawet w Internecie. A co dopiero w realnym świecie. Toksyczny osobnik.

Pierwsze z brzegu z tego wątku bo innych nie mam ani czasu ani ochoty wertować:
- " do budy Be",
- "smęty porzuconej zony".
Jeśli dla Ciebie Koralina vel Sony itp to nie są obrazliwe, złośliwe  teksty i osobiste wycieczki to no comment. Widocznie w Twoim mniemaniu obrazliwe są jedynie wulgaryzmy wprost.
A o ublizaniu na maila nic nie napisałam nawet słowem więc zaprzestań teraz swojej słabej manipulacji, która to z Ciebie ma zrobić biedną ofiarę pomówień.
Gdybyś na ulicy spotkała człowieka z problemami psychicznymi który wyzywałby Cie czy zaczepiał to zeszłabys szybciutko na drugą stronę chodnika zeby nie nawiązywać z nim nawet kontaktu wzrokowego. Ale tu w internecie łatwo się po takich jezdzi nawet gdy widać że próbują się zmienić. Sama tez napisałam parę przykrych rzeczy Be ale nie jestem z tego dumna bo zdalam sobie sprawe ze przemawia przez niego jakas silna trauma i choroba. Poza tym widzę że człowiek coś probuje z tym zrobić i zmienić nastawienie do ludzi, szczególnie do kobiet.
To ostatnie co zamierzam napisać w tym wątku i na ten temat.

74 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-08-12 12:57:19)

feniks35 napisał/a:

- " do budy Be",
Jeśli dla Ciebie Koralina vel Sony itp to nie są obrazliwe, złośliwe  teksty i osobiste wycieczki to no comment. Widocznie w Twoim mniemaniu obrazliwe są jedynie wulgaryzmy wprost.
A o ublizaniu na maila nic nie napisałam nawet słowem więc zaprzestań teraz swojej słabej manipulacji, która to z Ciebie ma zrobić biedną ofiarę pomówień.
Gdybyś na ulicy spotkała człowieka z problemami psychicznymi który wyzywałby Cie czy zaczepiał to zeszłabys szybciutko na drugą stronę chodnika zeby nie nawiązywać z nim nawet kontaktu wzrokowego. Ale tu w internecie łatwo się po takich jezdzi nawet gdy widać że próbują się zmienić. Sama tez napisałam parę przykrych rzeczy Be ale nie jestem z tego dumna bo zdalam sobie sprawe ze przemawia przez niego jakas silna trauma i choroba. Poza tym widzę że człowiek coś probuje z tym zrobić i zmienić nastawienie do ludzi, szczególnie do kobiet.

A doczytałaś skąd się wzięła ta buda?

Be. napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:
Be. napisał/a:

Ja bym na twoim miejscu popracował nad tym żeby ktokolwiek chciał mnie do domu wpuścić tongue.

Ja, na Twoim miejscu, popracowałabym nad znajomością języka polskiego i właściwym rozumieniu używanych w nim słów, w tym odpier*l się, oraz nad wyrobieniem w sobie choćby minimum męskiego honoru i ambicji.

Tak, ty będziesz kogoś pouczać w kwestii męskich spraw smile))

Nikt cię nie wpuści, bo masz ultra mega odpychającą osobowość;). Dziurawa buda to max...co możesz dostać.

Widzę feniks35, że ciągnie swój do swego. Życzę Ci owocnej dyskusji z tym jakże kulturalnym, miłym młodym człowiekiem, jakim jest Burzowy.  Najwyraźniej jest to dla was partner do dyskusji.

75

KoralinaJones napisał/a:
feniks35 napisał/a:

- " do budy Be",

A doczytałaś skąd się wzięła ta buda?

Be. napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:

Ja, na Twoim miejscu, popracowałabym nad znajomością języka polskiego i właściwym rozumieniu używanych w nim słów, w tym odpier*l się, oraz nad wyrobieniem w sobie choćby minimum męskiego honoru i ambicji.

Tak, ty będziesz kogoś pouczać w kwestii męskich spraw smile))

Nikt cię nie wpuści, bo masz ultra mega odpychającą osobowość;). Dziurawa buda to max...co możesz dostać.

Widzę feniks35, że ciągnie swój do swego. Życzę Ci owocnej dyskusji z tym jakże kulturalnym, miłym młodym człowiekiem, jakim jest Burzowy.  Najwyraźniej jest to dla was partner do dyskusji.

Dla Ciebie na pewno bo dyskutujesz z nim w każdym wątku, nawet w tym w którym Be kompletnie nie potrzebujeTwojego towarzystwa.

76 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-08-12 21:42:32)

feniks35 napisał/a:

Dla Ciebie na pewno bo dyskutujesz z nim w każdym wątku, nawet w tym w którym Be kompletnie nie potrzebujeTwojego towarzystwa.

big_smile

Burzowy nie potrzebuje mojego towarzystwa! Alleluja! To niech przestanie do mnie pisać.
Akurat gadanki - przepychanki kto jest jaki (w szczególności jeśli to są niewybredne epitety) nie stanowią dla mnie dyskusji. Burzowy nie ma żadnych szans na dyskusję ze mną ani na forum ani poza forum. To Burzowy przyszedł do wątku założonego przeze mnie i zrobił wpis o budzie oraz mojej osobowości, w wątku w którym ja kompletnie nie potrzebuję jego towarzystwa. Zaczepia, prowokuje. Po czym pisze maila z obraźliwymi epitetami. I taki właśnie jest ten użytkownik. Założyłam kiedyś temat "Brak obiektywizmu moderacji". Częściowo przepraszam moderację. Tsunami hipokryzji wylewa się tutaj z użytkowników. Pisz sobie z nim skoro go tak lubisz. On nie ukrywa że lubi MILFY big_smile Może mu w końcu coś wyjdzie z tego pisania. Ja natomiast nie lubię zarozumiałych chłoptasi. I nie chodzi bynajmniej o wiek, lecz o zachowanie się.
Jakoś przestało mnie to bawić. Normalnie skierowałabym go do spamu i przeszła nad tym do porządku dziennego, bo tylko na to to zasługuje. Ale w końcu postanowiłam być na forum poważna. To będzie teraz poważnie.

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Eksperyment forumowy czyli Big Brother The Sims

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024