Eksperyment forumowy czyli Big Brother The Sims - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Eksperyment forumowy czyli Big Brother The Sims

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 76 ]

1

Temat: Eksperyment forumowy czyli Big Brother The Sims

Cze

Temat nie jest poważny, ale mam zamiar zrobić to na poważnie. Musiałem ostatnio ściągnąć dla kogoś The Sims 3 z dodatkami. Gra ta oferuje symulacje m.in relacji międzyludzkich i potrafi to zrobić zaskakująco adekwatnie. Pomyślałem, że stworzylbym tam dom, w którym zamieszkaliby forumowicze netkobiet. Obserwacji poddane zostałoby wszystko co zachodzi między nimi, a ja zdalbym tutaj relacje.

Moje pytanie jest takie, kto jest chętny bym umieścił tam jego wirtualna kopie? Najlepszym układem będzie chyba 4 chłopa i 4 babki, bo chyba tyle osób da się umieścić pod jednym dachem. Od razu uprzedzam, że jak chętnych nie będzie, to w sumie wiele nie zmieni, bo i tak kogoś tam umieszczę.

Dział wybrałem taki, ponieważ w te bardziej offtopowe mało kto wchodzi. Myślę, że z tej zabawy możemy dojsc do dość ciekawych wniosków. Oczywiście wszystko z przymrużeniem oka.

Nowe osoby odpadają, za słabo się znamy.

rossanka, paslawek i Ela210 - Wy jestescie zgłoszeni z urzędu. Be. też...

W razie czego dorobimy jeszcze drugi dom obok.

PS Tak, mam za dużo wolnego czasu w nadchodzących dniach i tak, będę starym chłopem grającym w Simsy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Eksperyment forumowy czyli Big Brother The Sims

Kto  jeszcze gra w 3kę? Czworka jest lepsza tylko ostatnio podrożały dodatki.:D
Czy one dostaną wolną wolę?

3

4 jest powszechnie uważana za najgorsza część i lepsze ma tylko budowanie. Jest bardzo ograniczoną w stosunku do 2 i 3. A w kwestiach interakcji międzyludzkich to już w ogóle. Do tego jest zabugowana totalnie. Czytałem własnie reddit Simsów by to ogarnąć.

Oczywiście, że będzie wolna wola. Będę tylko lekko naprowadzał typu znalezienie pracy itd big_smile.

4

Be. napisał/a:

4 jest powszechnie uważana za najgorsza część i lepsze ma tylko budowanie. Jest bardzo ograniczoną w stosunku do 2 i 3. A w kwestiach interakcji międzyludzkich to już w ogóle. Do tego jest zabugowana totalnie. Czytałem własnie reddit Simsów by to ogarnąć.

Oczywiście, że będzie wolna wola. Będę tylko lekko naprowadzał typu znalezienie pracy itd big_smile.

4 najlepsza. Grałam we wszystkie. Ale sentyment mam do 2ki.

5

Ciekawe, chętnie poczytam smile

6

To ja zgłaszam Włodka i Magdalenę1111
bo trochę ich dwoje wydaje mi się że "internetowo znam" oczywiście umownie na tyle na ile się dało i "wyczuwam".
Magda oczywiście jak moja córka smile w grze

7 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-08-09 20:35:03)

Podobają mi się te propozycje, szczególnie że mniej więcej kojarzę wygląd tych osób. Mam nadzieję tylko, że w przypadku M1111 obejdzie się bez ofiar. Ja mam dobre intencje...

Rossanka, Magdalena1111, Ela210 vs Be., pasławek, jakis_czlowiek... dorzucam Deep, zdecydowanie przecież musi być. No to jeszcze 1 osoba, zaraz coś się wymyśli. Czy ktoś wie jak wygląda Legat big_smile?

8

Jak wygląda moja Simka?

9

rossanka napisał/a:

Jak wygląda moja Simka?

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/241768489_4925706780777412_6979065375140518599_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=09cbfe&_nc_ohc=vUzgdFfbsP4AX-QzrOo&tn=k9Fb7EVp8pB7OcM3&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AT9GkMEdLEpAKCsJh-JLGCG37O5nwJDi9chm_c27-YN1DA&oe=62F6B63E

10

Nic nie podobna:(
Może tylko kolor skóry:D

11

rossanka napisał/a:

Nic nie podobna:(
Może tylko kolor skóry:D

A ta ? smile

https://www.missgibraltar.gi/wp-content/uploads/2021/01/1997-Rossanna-Ressa.jpg

12

Paslawek, to rzecz jasna będzie:https://i.postimg.cc/KzKcWKtn/gregor-ruf-yoda-render-01.jpg
Albo:https://i.postimg.cc/597qvD2T/3d7c4895c38b36d38ce1c25f74c5ceaf.jpg

13

Ojezu nie.
A Co Ty z tymi blondynkami? Jeszcze takie długaśne włosy.
Wiek też nie ten sad

14

Ale Rossance chyba tego nie zrobisz?

15 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-08-09 22:24:25)

rossanka napisał/a:

Ojezu nie.
A Co Ty z tymi blondynkami? Jeszcze takie długaśne włosy.
Wiek też nie ten sad

To nie jesteś blondynką ? smile

dobra szukamy brunetki smile

https://live.staticflickr.com/6075/6101784341_e4156e4910_b.jpg

adela 07 napisał/a:

Albo:

https://img-ovh-cloud.zszywka.pl/0/0003/7480-kot-w-butach-.gif

Yoda może być big_smile

https://i.pinimg.com/originals/0b/d5/3b/0bd53bc439762d0ac07975721780117d.gif

16

Już się śmieję, a co to będzie jak zaczną się relacje hahaha
Be. a Ty wystąpisz jak swój avatar? big_smile

17

Nie mam grzywki

18

Rossanka:https://i.postimg.cc/tCnv2F7X/2289fca411e735759a91a5fa9ef674af.jpg

Tak jakoś nie wiem, czemu.

19

adela 07 napisał/a:

O Pan Piesio, słodki:D

20

Behttps://i.postimg.cc/FKSJ6s3k/oscar-ulica-sezamkowa.jpg

21

rossanka napisał/a:

Nie mam grzywki

To sobie sama wybierz smile

Agnes76 napisał/a:

Be wygląda tak mniej więcej smile
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/298452631_1807505926256849_696097837975725383_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=1dURmKccksQAX-ecdZl&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AT_APeLItY0QIfH0VwZnB_8h1CEbnxWcQAOGcu0M1blKaQ&oe=62F7F026

22

rossanka napisał/a:
adela 07 napisał/a:

O Pan Piesio, słodki:D

W sumie poszukam bardziej dziewczynki

23

Jest dziewczynka

https://schroniskopsiepole.pl/wp-content/uploads/2022/07/IMG20220722103540-433x460.jpg

24

Dziewczynka dla Ross:https://i.postimg.cc/jStxTxpJ/fa5a99f9ca77c745bdf6b9d3b7af1797.jpg

25

paslawek napisał/a:
rossanka napisał/a:

Nie mam grzywki

To sobie sama wybierz smile

Agnes76 napisał/a:

Be wygląda tak mniej więcej smile
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/298452631_1807505926256849_696097837975725383_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=1dURmKccksQAX-ecdZl&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AT_APeLItY0QIfH0VwZnB_8h1CEbnxWcQAOGcu0M1blKaQ&oe=62F7F026

Be nie brzmi na blondyna. Na bruneta raczej.

26

adela 07 napisał/a:

Behttps://i.postimg.cc/FKSJ6s3k/oscar-ulica-sezamkowa.jpg

dałaś czadu lol
pół nocy będę się śmiała.
Idę  stąd bo nie zansę hahahaha
Dobrej nocy Wszystkim
hahahahahaaaaaaaaaa

27

rossanka napisał/a:

Be nie brzmi na blondyna. Na bruneta raczej.

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/298395970_1807511089589666_7503073700019101124_n.jpg?stp=cp0_dst-jpg&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=nWkipNbQxSEAX8h81HB&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AT9cJP6E-jfdqs08HiyU9KHLQRSca27hd2UpFo1RhpP9zA&oe=62F77ED8

28 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-08-09 22:57:51)

No, ale Be. wygląda w zasadzie tak jak ten ludzik co wstawił pasławek ;p. Nawet jak włosy ciut dłuższe urosną to fryzura się zgadza. Mam pomysł na Legata, tylko trochę kicha tak strzelać jego wygląd. Trochę kojarzy mi się z jakimś spokojnym okularnikiem, ale nie nerdem. Ross wyglądu tez nie kojarzę, ale jakieś wyobrażenie mam...

Ross i Legat - nie mogę bez Was wystartować, nie róbcie mi tego.

https://novavisioncare.com/wp-content/uploads/2018/01/iStock-617894388-man-glasses-300x251.jpg

Legat?

Ross... brązowe włosy za uszy/brodę? Tyle mi się kojarzy.

29

Be, wygladasz jak Ken? big_smile fuuuj tongue

Za to "Legat" fajniutki wink

30

Ale za to jaki twardy, taki plastikowy cały.

31

Be. napisał/a:

Ale za to jaki twardy, taki plastikowy cały.

Mogą być za brodę.

Plastik słaby, wpadnie w ogień to się stopi

32

Be. napisał/a:

No, ale Be. wygląda w zasadzie tak jak ten .

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/298607151_1807523549588420_7053083560904931998_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Z5_okeLEOv8AX-GGX8q&tn=k9Fb7EVp8pB7OcM3&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AT9EojjgBZzn-ISOOudwsOKTq9qLooIBx9sMlTjHHYCCKw&oe=62F746D2

.

reklamacji się nie uwzględnia
to jest już wersja ostateczna

paslawek napisał/a:
Be. napisał/a:

No, ale Be. wygląda w zasadzie tak jak ten .

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/298607151_1807523549588420_7053083560904931998_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Z5_okeLEOv8AX-GGX8q&tn=k9Fb7EVp8pB7OcM3&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AT9EojjgBZzn-ISOOudwsOKTq9qLooIBx9sMlTjHHYCCKw&oe=62F746D2

.

reklamacji się nie uwzględnia
to jest już wersja ostateczna

Bardziej obstawiałem owczarka niemieckiego.

34 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-08-10 10:30:24)

Ale twojej mamy nie uwzględniamy w rozgrywce, chociaż oczywiście mogę ją dodać. Chłopie znowu przychodzisz niszczyć dyskusję, bo zazdrość cię bierze? Idźcie do niego gdzieś pisać by poczuł moc atencji i dał spokój tutaj. Jak zwykle ani jednego czystego tego tematu...

No i po projekcie. Przyszły odpady, których nikt nie chce, tak w życiu jak i tu...

35 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-08-10 10:30:44)

Be. napisał/a:

Ale twojej mamy nie uwzględniamy w rozgrywce, chociaż oczywiście mogę ją dodać. Chłopie znowu przychodzisz niszczyć dyskusję, bo zazdrość cię bierze? Idźcie do niego gdzieś pisać by poczuł moc atencji i dał spokój tutaj. Jak zwykle ani jednego czystego tego tematu...

To się nazywa mieć tupet big_smile

To będzie tak: wpis za wpis big_smile No, w końcu będzie jakaś fajna zabawa na forum big_smile

36

Be. napisał/a:

No i po projekcie. Przyszły odpady, których nikt nie chce, tak w życiu jak i tu...

Było się nie wychylać z budy...

37 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-08-10 10:35:46)

A możesz wypierdalać po prostu? Czy znowu będziesz debilka, ale tylko oczywiście w formie żartu, bo ty to nie ty? Po prostu wypierdalaj.

Jak to było o tych kobietach 30+? Ktoś przypomni?

38 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-08-10 10:35:39)

Nie będziesz mnie pouczał co mam robić big_smile

Do budy, Be. do budy!!

Be. napisał/a:

Dlatego tworzysz sobie wymyślonych przyjaciół i wrzucasz ich do gry? Stwórz też swoją była, sprawdzimy czy znowu przyprawi Ci rogi. Jest Ci czego zazdrościć faktycznie. Chłopie.. jesteś ostatnia osoba która może komuś zarzucać niszczenie dyskusji.

40

Kurczaki szkoda ze sie nie załapałam na ogłoszenie Be.  Nigdy nie grałam w Simsy i nie  mialam swojej postaci. Buuu sad

41

A myślałem o Tobie nawet, ale za mało danych. I tak projekt padł, bo jeden zniewieściały zazdrośnik przychodzi robić syf tylko jak widzi, że forumowiczki nie piszą do niego...drugiej to już komentować nawet nie ma po co, bo każdy wie kto to jest. I potem weź pisz teksty, wklejaj obrazki a naprzemiennie napierdalaj się z idiotami, będzie bajzel, syf, zabicie całej wesołej atmosfery która była wokół tego. A pisałem, że intencje są dobre. Tylko przyjdą takie dwie pizdy jeszcze nie mające sobie nic do zarzucenia, no dramat. Nie moja wina, że gili im ktoś nie wytarł. Chceta to se robta w takich warunkach.

42 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-08-10 11:02:11)

Ogłoszenie Be. jest wciąż aktualne chyba, dla chętnych big_smile  Wystarczy że nie będzie wchodził do cudzej budy z butami, to w swojej będzie miał spokój.

Innymi słowy: nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe. Ale czy wychowywanie w bezstresowych warunkach w ogóle uczy tego? Czy taki wyrośnięty bachor jak Be. w ogóle potrafi to zrozumieć?

Be. napisał/a:

A myślałem o Tobie nawet, ale za mało danych. I tak projekt padł, bo jeden zniewieściały zazdrośnik przychodzi robić syf tylko jak widzi, że forumowiczki nie piszą do niego...drugiej to już komentować nawet nie ma po co, bo każdy wie kto to jest. I potem weź pisz teksty, wklejaj obrazki a naprzemiennie napierdalaj się z idiotami, będzie bajzel, syf, zabicie całej wesołej atmosfery która była wokół tego. A pisałem, że intencje są dobre. Tylko przyjdą takie dwie pizdy jeszcze nie mające sobie nic do zarzucenia, no dramat. Nie moja wina, że gili im ktoś nie wytarł. Chceta to se robta w takich warunkach.

Ojej, bo się wzruszę. Syndrom ofiary Ci się odpalił? Posłuchaj degeneracie, manipulować tez trzeba umieć.. nie zabieraj się za coś jak nie masz kompetencji. Zgrywasz teraz jakiegoś miłego gościa który chciał stworzyć wesoła atmosferę a równocześnie w innych tematach pisze ze spuszczasz się do gardła czyjejś matki. Obrażanie notorycznie kobiety bo Twoja była znalazła kogoś lepszego od Ciebie. Wystarczy spojrzeć na Twój nick i można stwierdzić ze intencje nie są dobre. Nie ma tolerancji dla patologii jakiego jesteś wybitnym przedstawicielem. Jebany pozer.

44

Czasami jestem zazenowana  tokiem myślenia niektórych ludzi. Tak, Be potrafi być chamski i pisać paskudne rzeczy o kobietach ale:
- każda prawo do zmiany i może ten wątek był wlasnie delikatną próba ocieplenia relacji z innymi użytkownikami podjetą w formie śmiesznej nikomu nie robiąc krzywdy zabawy,
- odgrywanie się na kimś na zasadzie wet za wet jest niskie śmieszne i sprowadza odgrywającego się do poziomu osoby która mu pierwotnie dokuczyła. Także gratki Sony I Psycholog. Zeszliście sami z siebie do poziomu którym podobno gardzicie. Przykre.

feniks35 napisał/a:

Czasami jestem zazenowana  tokiem myślenia niektórych ludzi. Tak, Be potrafi być chamski i pisać paskudne rzeczy o kobietach ale:
- każda prawo do zmiany i może ten wątek był wlasnie delikatną próba ocieplenia relacji z innymi użytkownikami podjetą w formie śmiesznej nikomu nie robiąc krzywdy zabawy,
- odgrywanie się na kimś na zasadzie wet za wet jest niskie śmieszne i sprowadza odgrywającego się do poziomu osoby która mu pierwotnie dokuczyła. Także gratki Sony I Psycholog. Zeszliście sami z siebie do poziomu którym podobno gardzicie. Przykre.

Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań, dlatego cywilizacja europejska upada. Zrozumiesz to za jakieś 50 lat. Nie każdy ma prawo do zmiany, zawsze trzeba wybierać mniejsze zło, nawet kosztem pojedynczej jednostki. Nie różnisz się niczym w wydawaniu ocen ode mnie, hipokryzją już nie gardzisz? Zero spójności. Następnym razem przeczytaj swój post 3 razy zanim go wyślesz bo aspirujesz do nagrodę imienia Burzowego. Jak kiedyś zgwałcą Ci córkę, pamiętaj ze każdy ma prawo do zmiany.

46

Psycholog Na Niby napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań, dlatego cywilizacja europejska upada. Zrozumiesz to za jakieś 50 lat. Nie każdy ma prawo do zmiany, zawsze trzeba wybierać mniejsze zło, nawet kosztem pojedynczej jednostki. Nie różnisz się niczym w wydawaniu ocen ode mnie, hipokryzją już nie gardzisz? Zero spójności. Następnym razem przeczytaj swój post 3 razy zanim go wyślesz bo aspirujesz do nagrodę imienia Burzowego. Jak kiedyś zgwałcą Ci córkę, pamiętaj ze każdy ma prawo do zmiany.

Za ten ostatni akapit powinieneś dostać po mordzie. Za samo gdybanie na temat gwałtu na mojej córce ( tak trafiłeś zapewne celowo w czuly punkt) i za porównywanie gwałtu do pisania nawet obelzywych rzeczy na forum.
I owszem potrafię napisać przykre rzeczy ale nigdy nie na zasadzie a ten mi kiedyś dosrał  w któryms wątku to przyjdę i dowalę mu w jego.  Ten wątek nikomu krzywdy nie czynił. Nikomu. Do czasu

47 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-08-10 22:07:07)

feniks35 napisał/a:

Tu przyznaję rację - schodzenie do poziomu Burzowego jest żenujące. Nie martw się @feniks35, do poziomu wiadomości priv Burzowego schodzić nie zamierzam.

Ocieplanie relacji z innymi użytkownikami proponuję aby Burzowy rozpoczął także w innych (cudzych) wątkach.

feniks35 napisał/a:

I owszem potrafię napisać przykre rzeczy ale nigdy nie na zasadzie a ten mi kiedyś dosrał  w któryms wątku to przyjdę i dowalę mu w jego.  Ten wątek nikomu krzywdy nie czynił. Nikomu. Do czasu

Byłoby w końcu bardzo miło gdyby Burzowy tak przestał robić. Nie znajduję żadnego wytłumaczenia dla obrony chamskich, wulgarnych zaczepek. I nieszczególnie mnie dziwi brak obiektywizmu, wszak piszesz do Sony, prawda?

On nie pisze rzeczy przykrych. On pisze rzeczy obelżywe. Nie chodzi personalnie o mnie, on to robi po prostu pod adresem kobiet. I robi dokładnie tak jak napisałaś: dowala się, dosrywa.

Z dwojga użytkowników którzy za treść wpisów powinien dostać po mordzie, jest nikt inny, tylko Burzowy. I nie, nie tłumaczy go chora psychika.

Mnie jego zachowanie tutaj mierzi o tyle, o ile jest go z tym wszędzie pełno, na każdym kroku, w każdym temacie, przy każdej okazji. Ale jeżeli on jest spójny pomiędzy tym, co pokazuje w Internecie a tym jak zachowuje się w rzeczywistości, to nie dziwię się że ma potrzebę wypisywania jakiś "spowiedzi" i plucia jadem po kobietach, że z żadną mu nic nie wychodzi.
40+ mu się marzą!  Koń by się uśmiał big_smile Kisiel to on ma zamiast mózgu.

48 Ostatnio edytowany przez Psycholog Na Niby (2022-08-10 21:46:37)

.

Myślałem ze jesteś mężczyzna, odpuszczę Ci.

49 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-08-10 22:18:30)

Sprawa jest prosta. Niech Burzowy po prostu nie zaczyna. I to jest tyle w tym temacie. Wszystko zależy od niego samego.

50 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-08-10 23:15:47)

Chuj ci w dupę przedatowana dziwko. Ten pies pisowski to rozkręcił, więc nie pierdol o jakimś zaczynaniu. Powiem ci psycholog szmaciarzu, że naprawdę sobie grabisz i należy ci się po prostu porządny wpierdol, tylko wiadomo że taka pizda jak ty która kryje się za sukienka mamusi w razie czego pierwsze będzie śpiewać na komendzie, że go pobili  a on niewinny.

Jeżeli ktokolwiek ma jakieś dane o tym małym gnojku proszę o podesłanie na priv. Na spotkanie nie przylazl, ale nie odpuszczę mu tego co wypisuje. Już były takie internetowe szmatki jak on, co potem na jutuba trafiają i przepraszają ludzi, których prześladowali. A wszystko zaczęło się od tego, że gość jest ZAZDROSNY O FORUMOWICZKI i ich uwagę. Przecież to są jakieś pieprzone jaja. Widać że bananowe dziecko, które żyło ciągle pod kloszem rodziców i zapomniało, że klosz nie chroni przed wszystkim. Życzę ci szmaciarzu by cię pierdolnął nawalony Seba w BMW,  bo odpad o twoich poglądach jest realnym zagrożeniem dla ludzi. Jesteś z Rosji? Miotaczem ognia ciebie i każdego kto jest z tobą spokrewniony.

To już jest przegięcie ponad wszystkie normy.

Temat zamknięty

51

Skoda że zamknięty.
A takiego ładnego  simsa już przygotowałam do wklejenia hmm

Be, trzeci fajny temat sobie rozwaliłeś.
Mnie już się nie chce dociekać przyczyn i powodów Twoich wojenek, ale te awantury są  zniechęcające. To Gosty, to szeptuch, teraz PNN.
A jak już jedziesz to zupełnie bez trzymanki. Kurcze, jak Cie lubię tak nie da rady tego czytać.
Tak dzisiaj pojechaliście  razem z PNN że normalnie oczy jak talerzyki gdy się to czyta, w życiu takich tekstów nie słyszałam.
Może lepiej na piwo się umówcie, pogadajcie i pośmiejcie się zamiast tak naparzać.

A Koralinie daj spokój. Nie lubi Twoich zaczepek to jej nie dokuczaj.

52 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-08-10 23:39:55)

Agnes76 napisał/a:

Skoda że zamknięty.
A takiego ładnego  simsa już przygotowałam do wklejenia hmm

Be, trzeci fajny temat sobie rozwaliłeś.
Mnie już się nie chce dociekać przyczyn i powodów Twoich wojenek, ale te awantury są  zniechęcające. To Gosty, to szeptuch, teraz PNN.
A jak już jedziesz to zupełnie bez trzymanki. Kurcze, jak Cie lubię tak nie da rady tego czytać.
Tak dzisiaj pojechaliście  razem z PNN że normalnie oczy jak talerzyki gdy się to czyta, w życiu takich tekstów nie słyszałam.
Może lepiej na piwo się umówcie, pogadajcie i pośmiejcie się zamiast tak naparzać.

A Koralinie daj spokój. Nie lubi Twoich zaczepek to jej nie dokuczaj.

Ja go nie poznaję. Kilka lat temu pisał, ale nie tak. Pisał z pretensjami, z żalem, ale nie tak agresywnie, ordynarnie i wulgarnie. Jedyne, co mnie powstrzymuje od wrzucenia screenów jego priv to zadeklarowana poufność prywatnej korespondencji, której nie chce łamać. Nie chce łamać własnych zasad.

Nie mam bladego pojęcia, co tego chłopaka napadło.

53 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-08-11 00:05:47)

big_smile  widzę  że chcesz Burzowego sprowokować do ujawniania Twojej prywatnej korespondencji,  ale mam nadzieję że tego nie zrobi.
Męczy Cię że może ją wyciągnąć?
No to niech Cię męczy nadal.
Wstyd żeby kobieta z doświadczeniem życiowym była tak pozbawiona empatii, bo jesteś jadąc teraz na słabościach kogoś.
Słabe to jest okropnie.

54 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-08-11 00:16:47)

Ela210 napisał/a:

big_smile  widzę  że chcesz Burzowego sprowokować do ujawniania Twojej prywatnej korespondencji,  ale mam nadzieję że tego nie zrobi.
Męczy Cię że może ją wyciągnąć?
No to niech Cię męczy,
Wstyd żeby kobieta z doświadczeniem życiowym była tak pozbawiona empatii, bo jesteś jadąc teraz na słabościach kogoś.
Słabe to jest okropnie.

Nic mnie Ela210 nie męczy. Nie mam ani Asparegra, ani autyzmu, nie jestem także upośledzoną rurą ani głupią cipą ani planktonem. Nie rozpędzaj się Ela. Bo gówno wiesz o tym co jest słabe a co nie. Dla mnie forum to miło spędzony czas a nie smęty porzuconej żony. To Cię dręczy? 

Nie, Burzowy nie ujawni tej korespondencji. A mam większe smaczki.

Mniej przeżywania Internetu, drodzy Państwo. Tobie też Ela210. Kiedyś miałam do niego dużo sympatii. Teraz nie mam za grosz.

Tak mnie to dręczy, że jego przeprosiny, od których tu od nowa zaczął, były kierowane także do mnie. I wiesz co Ela210, Ty mnie akurat nie dziwisz.

55 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-08-11 00:21:10)

Widzisz, internet to dla Ciebie jest jakimś osobnym bytem.
Dla mnie jest tylko formą przekazu,  ale prawdziwych ludzi.
Więc pasuje się jakiś zasad trzymać, a nie udawać, że to tylko internet, więc zawsze można powiedzieć że to na niby.
O mnie wiadomo, że jestem porzuconą żoną, o Burzowym też, wiadomo dużo,  a o Tobie co? smile
Wiesz co? Dobiję Cię, ale mam wrażenie graniczące z pewnością,  że jestem też kochaną i pożądaną kobietą,  szok! wink
Po prostu proszę Cię byś się opanowała, zrobisz jak zechcesz.

56 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-08-11 00:35:27)

Ela210 napisał/a:

Widzisz, internet to dla Ciebie jest jakimś osobnym bytem.
Dla mnie jest tylko formą przekazu,  ale prawdziwych ludzi.
Więc pasuje się jakiś zasad trzymać, a nie udawać, że to tylko internet, więc zawsze można powiedzieć że to na niby.

Tak, trzymam się. Nie kieruję do użytkowników na priv obraźliwiej, uwłaczającej im osobistej godności maili. Do ludzi których w ogóle nie znam, o których nic tak naprawdę nie wiem. Bo wiem, że to nie na niby, że oni są realni. To co mam do powiedzenia, tego nie mówię jak ostatni tchórz. Mówię to publicznie. Co takiego obraźliwego powiedziałam Tobie? Kiedy? W jakich okolicznościach?

Nic o mnie nie wiesz i nic się o mnie nie dowiesz, bo nie czuje takiej potrzeby aby ktokolwiek wiedział.

Nie obchodzi mnie Twoja sympatia do Burzowego. Obchodzi mnie jego antypatia do mnie.

Ty masz czelność prosić mnie abym to ja się opanowała big_smile

Realni ludzie w Internecie. No szkoda tylko że nie dla Burzowego. big_smile Śmiech na sali. Przyjmij do wiadomości, że to co jest na priv  też czytają prawdziwi ludzie.

Zakłamanie wylewa się tutaj jak tsunami.

Na miejscu Psychologa Na Niby nie umawiałbym się z Burzowym nawet w najbardziej publicznym miejscu, pełnym policji.

57

BE:
"ZAPRASZAM DO ZABAWY! BĘDZIE FAJNIE".

BE:
"Chuj ci w dupę przedatowana dziwko." "Ten pies pisowski", "psycholog szmaciarzu", "należy ci się po prostu porządny wpierdol", "taka pizda" "małym gnojku" "internetowe szmatki", "bananowe dziecko", "szmaciarzu by cię pierdolnął nawalony Seba w BMW,  bo odpad o twoich poglądach jest realnym zagrożeniem dla ludzi.",  "Jesteś z Rosji? Miotaczem ognia ciebie i każdego kto jest z tobą spokrewniony."

58 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-08-11 08:14:42)

Świetnie, Panno wielu nicków.
Więc się baw dalej wchodząc na wątki innych ludzi, będzie zabawnie.
Wątek Rossanki rozwaliłaś koncertowo, ale łaskawie założyłaś jej drugi wink i wszys

tkich zaprosiłaś.
I w tamtym też się zabawiasz świetnie:)

Beko śmiechu,  PNN  też będzie zacytowany? ,) jest co cytować.
A przecież PNN I Panna wielu nicków to zdrowe osoby, z sukcesami życiowymi, które się tu tylko świetnie bawią big_smile
Siebie też zacytować  możesz swoją drogą, 
Ale co my tam wiemy, żałośni ludzie z problemami, nie umiemy się tak  świetnie jak bawić jak tutejsza Elita  smile

59

No ale kochani- wiadomo, że gdyby ktoś pilnował tu porządku, to Be dawno by z hukiem wyleciał. Prawdopodobne, że Psycholog też, ale on akurat ma coś do powiedzenia, a nie prowokowany przez Be , swoją skłonność do wulgarnych wpisów potrafi utrzymać na wodzy.

60 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-08-11 10:09:27)

Ela210, Nie mam zamiaru tłumaczyć Ci się z czegokolwiek. I nieszczególnie interesuje mnie Twój nick. Nawet nie wiedziałam, że założyłaś tutaj 15 wątków. Znamienna rzecz, jak lekko przeszłaś do porządku dziennego z "formy przekazu ale prawdziwych ludzi" do ... rozwalania tematów. big_smile Nie widziałam natomiast abyś poświęciła wiele czasu na pomoc w prawdziwym, życiowym wątku rossanki. Także może nie mieszaj jej do tego.

Mentalny 6 latku, po co Ci moje dane od innych, skoro sam Ci napisałem gdzie będę? Czekam na obiecany wpierdol i zamknij już mordę bo wystawie Ci skierowanie, jeszcze trochę i Twoja psychika będzie miał moje współczucie.

Co do reszty, gratuluje szacunku do siebie i żalu z powodu zamknięcia tematu w którym psychopata chciał kontrolował wasze avatary.

Ela jak zwykle przypierdolka dla przypierdolki bez żadnych argumentów. Myślałem ze masz większe ambicje niż posiadanie alterego w grze dla 12 letnich dziewczynek. Ale rozumiem że boli Cię ta „strata” szansy na wyjście w szersze wody niż własny ogródek. Nigdy nic ciekawego nie wniosłaś poza kościelnym obrabianiem dupy na niedzielnej mszy.

Agenes, jako jedna z nielicznych jesteś pożyteczna na tym forum, nie sprawiaj żebym zmienił zdanie o Tobie.

62 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2022-08-11 17:15:57)

Mentalny 6 latku, po co Ci moje dane od innych, skoro sam Ci napisałem gdzie będę? Czekam na obiecany wpierdol i zamknij już mordę bo wystawie Ci skierowanie, jeszcze trochę i Twoja psychika będzie miał moje współczucie.

Co do reszty, gratuluje szacunku do siebie i żalu z powodu zamknięcia tematu w którym psychopata chciał kontrolował wasze avatary.

Ela jak zwykle przypierdolka dla przypierdolki bez żadnych argumentów. Myślałem ze masz większe ambicje niż posiadanie alterego w grze dla 12 letnich dziewczynek. Ale rozumiem że boli Cię ta „strata” szansy na wyjście w szersze wody niż własny ogródek. Nigdy nic ciekawego nie wniosłaś poza kościelnym obrabianiem dupy na niedzielnej mszy.

Agenes, jako jedna z nielicznych jesteś pożyteczna na tym forum, nie sprawiaj żebym zmienił zdanie o Tobie.

Kontrolować nasze awatary.... Wow wow ale władza big_smile
O szacunku widać że niewiele skoro odnosisz go do wirtualnych postaci w grze a nie do żywych osób.

63 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-08-11 17:31:26)

feniks35 napisał/a:

O szacunku widać że niewiele skoro odnosisz go do wirtualnych postaci w grze a nie do żywych osób.

Zastanawiam się, kto mnie w końcu sprowokuje do zobrazowania tego,  jak przejawia się tutaj ten szacunek do żywych osób.

64

feniks35 napisał/a:

Kontrolować nasze awatary.... Wow wow ale władza big_smile

Swojego awatara to ja sam nie kontroluje - ciągle gdzieś zaiwania smile

65

paslawek napisał/a:

Swojego awatara to ja sam nie kontroluje - ciągle gdzieś zaiwania smile

No właśnie, dokąd to proszę Pana? tongue

Posty [ 1 do 65 z 76 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Eksperyment forumowy czyli Big Brother The Sims

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności