Brzydki partner? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 435 z 435 ]

391

Odp: Brzydki partner?
bagienni_k napisał/a:

Właśnie oto w tym chodzi, że "zaciskanie pasa" lub cykl lepszych i gorszych chwil to całkowicie normalne zjawisko! smile Ciężko mieć zawsze i wszędzie absolutnie wszystko, bo chyba nie ma tutaj nikogo, kto choć raz w życiu musiał czy nawet chciał z czegoś zrezygnować, na rzecz czegoś innego. Na zasadzie: albo wydaję na podróż albo na remont, albo zjem obiad na mieście albo odłożę na coś tam innego, co akurat potrzeba..
Życie, kiedy zawsze Ci na wszystko starczy i nigdy nieczego nie brakuje, to ułuda..Tym bardziej, jak zawsze można sobie powiedzięć: "A czemu nie może być lepiej?" I wtedt to, co jeszcze do niedawna było satysfakcjonujące, nagle przestaje nim być..

Zaciskanie pasa wynikało z tego ze po prostu chcieliśmy jak najwięcej mieć wkładu żeby nie musieć brać gigantycznego kredytu. I tak jest spory ale na szczęście zarobki wzrosły więc przetrwamy. Kilku moich znajomych teraz w obecnej sytuacji przeżywa dramat po tym jak bardzo wzrosły im raty kredytu bo wzieli kredyt znacznie większy.

Zobacz podobne tematy :

392

Po wylogowaniu z poczty automatycznie przekierowuje mnie na inne strony, wcześniej na Wirtualną Polskę, teraz na Pudelka i podczas skrolowania taki temacik znalazłam, myślę troszkę w temacie choć z drugiej strony wink

https://www.pudelek.pl/cialopozytywna-t … 279232032a

393 Ostatnio edytowany przez JedynyRealista (2022-07-02 15:25:04)

madoja napisał/a:

Polki słyną z urody, ale Polacy na pewno nie słyną z urody. Przeciętny Polak jest niski, łysiejący, ma brzydkie zęby i albo jest chudy albo ma brzuch. We Francji czy Włoszech na ulicach jest pełno przystojnych i niełysiejących facetów w każdym wieku.

W pewnym sensie to może być pocieszające dla autorki, że w Polsce zbyt dużego wyboru nie ma.

Od kiedy polki slyna z urody? Za przeproszeniem ale znam ludzi z calego swiata i takie bzdury slyszalem tylko od samych polek lub ewentualnie od sliniacych sie polakow. Jestes zakompleksiona a kompleksy najlatwiej leczyc wywyzszaniem sie i ponizaniem innych. Nie napisze jakie stereotypy o polkach najczesciej slysze bo moderacji sie to raczej nie spodoba smile

A polacy statystycznie sa jednymi z wyzszych na swiecie, srednia krajowa w polsce zanizaja wlasnie kobiety.

PunBB bbcode test

A co do tematu to jego wygladu nie zmienisz ani ty ani nikt z tego forum. Ludzie juz tak maja ze jak raz jakas mysl zalegnie sie w glowie to juz niczym pasozyt co jakis czas bedzie wracac.

394

JedynyRealista napisał/a:
madoja napisał/a:

Polki słyną z urody, ale Polacy na pewno nie słyną z urody. Przeciętny Polak jest niski, łysiejący, ma brzydkie zęby i albo jest chudy albo ma brzuch. We Francji czy Włoszech na ulicach jest pełno przystojnych i niełysiejących facetów w każdym wieku.

W pewnym sensie to może być pocieszające dla autorki, że w Polsce zbyt dużego wyboru nie ma.

Od kiedy polki slyna z urody? Za przeproszeniem ale znam ludzi z calego swiata i takie bzdury slyszalem tylko od samych polek lub ewentualnie od sliniacych sie polakow. Jestes zakompleksiona a kompleksy najlatwiej leczyc wywyzszaniem sie i ponizaniem innych. Nie napisze jakie stereotypy o polkach najczesciej slysze bo moderacji sie to raczej nie spodoba smile

A polacy statystycznie sa jednymi z wyzszych na swiecie, srednia krajowa w polsce zanizaja wlasnie kobiety.

PunBB bbcode test

A co do tematu to jego wygladu nie zmienisz ani ty ani nikt z tego forum. Ludzie juz tak maja ze jak raz jakas mysl zalegnie sie w glowie to juz niczym pasozyt co jakis czas bedzie wracac.

Mit o niespotykanym pięknie polek nie wziął się znikąd i najcześciej powtarza go pewien charakterystyczny gatunek kobiety. Otóż zaszczepiony im został pod trwałą ondulacją przez tak zwanych dewizowców za komuny jeszcze, a w następnej generacji utrwalony przez arabskich księciów z Dubaju

395 Ostatnio edytowany przez chmurny (2022-07-02 22:17:47)

Wrzuciło dwa razy

396

chmurny napisał/a:
JedynyRealista napisał/a:
madoja napisał/a:

PunBB bbcode test

Mit o niespotykanym pięknie polek nie wziął się znikąd i najcześciej powtarza go pewien charakterystyczny gatunek kobiety. Otóż zaszczepiony im został pod trwałą ondulacją przez tak zwanych dewizowców za komuny jeszcze, a w następnej generacji utrwalony przez arabskich księciów z Dubaju

Według VIVY najpiękniejsze są Turczynki, na drugim miejscu - Brazylijki, na trzecim - Ukrainki, na czwartym - Rosjanki.

397

paslawek napisał/a:

Dorota nie myśli o rozwodzie,na razie
o romansie też ( nie jedna też tak miała kręgosłup moralny miały kobity zarąbisty,a obrzydzenie do zdrady ogromne
zanim nie wróciła do pracy i nie spotkała "samca ideała" co zadziałał jak katalizator
pełno takich historii tutaj jest)

Uważam, że trafiłeś w sedno. Nie chcę być złym prorokiem, ale to jest najprawdopodobniejszy finał tej historii. Autorka nie ma zupełnie asertywności i swojego zdania. Dodatkowo ma niskie poczucie własnej wartości. Jest jak chorągiewka na wietrze.

Niech teraz trafi się tylko porządny kobieciarz z umiejętnością porządnego nawijania makaronu na uszy i popłynie.

398 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-07-03 19:02:16)

Nie wiem o co chodzi w stwierdzeniu "brzydki partner" bo w końcu brutalnie mówiąc "widziały gałay co brały". Nieniej jednak znam przypadek kiedy facet szybko i brzydko zestarzał, i fizycznie i psychicznie. Nie wiem co było tego powodem ale jestem w stanie to potwierdzić, że facet mający 40/50l wyglądał i zachowywał jakby miał co najmniej +10 lub więcj.
Początkowo nie rozumiałam znajomej mówiącej, że facet może być "młody" ale jednocześnie stary. Jak poznałam jej już ex męża wiem co miała na myśi.
Ja nie wiem czy o to samo Autorce chodzi ale...

399 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-07-03 19:15:24)

big_smile absolutnie nie jestem zaskoczona tym że u Dorotki pojawiło się wielkie narzekanie wtedy gdy właśnie pojawiły się pieniądze smile
U mojego exa było to samo, przy tym samym poziomie naszych zarobków, gdy został już wpłacony kredyt i teoretycznie można by odcinać kupony od wcześniejszych wyrzeczeń to się nasililo.
Bo trzeba się było zmierzyć z własnymi demonami: niezadowoleniem z własnych wyborów i z siebie.
I z nową, dziwną sytuacją: gdy nie będzie na co narzekać.
A Dorotka ma program wgrany: trzeba być niezadowolonym, samemu było się gnojonym, ja też będę gnoić.
Nie ma rady, nic sobie w swojej głowie sama nie przemyślisz, Dorotko.
Nie dasz rady sama.
Szykuj 600  do 800 zł miesięcznie i maszeruj do dobrego psychiatry, psychoanalityka już teraz, bo przy małym dziecku nie będziesz mieć już tyle czasu.
Może chociaż częściowo poukładać sobie w głowie, musisz, bo spieprzysz życie sobie i dziecku, bo Twój mąż się pozbiera nawet  jak się rozstaniecie, to Ty masz wielki problem..
Serio, nie ma szans byś dała radę sama.
Mój ex jest już w 5 chyba związku od naszego rozstania, ma spieprzone układy z dziećmi, od czasu do czasu próbuje się wyżywac na mnie za różne niepowodzenia,
Twoje narzekanie brzmi znajomo.
Ps. W tą wielką brzydotę męża też przestaję wierzyć, pewnie jest przeciętnym facetem, jak i ona, bo gdyby była naprawdę atrakcyjną pod każdym względem kobietą, przystojnych adoratorów miałaby na pęczki i inne opcje wyjścia za mąż.

400 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-03 22:11:04)

-

401 Ostatnio edytowany przez 123Sprawdzam (2022-07-03 20:20:22)

Ela210 napisał/a:

big_smile absolutnie nie jestem zaskoczona tym że u Dorotki pojawiło się wielkie narzekanie wtedy gdy właśnie pojawiły się pieniądze smile
U mojego exa było to samo, przy tym samym poziomie naszych zarobków, gdy został już wpłacony kredyt i teoretycznie można by odcinać kupony od wcześniejszych wyrzeczeń to się nasililo.
Bo trzeba się było zmierzyć z własnymi demonami: niezadowoleniem z własnych wyborów i z siebie.
I z nową, dziwną sytuacją: gdy nie będzie na co narzekać.
A Dorotka ma program wgrany: trzeba być niezadowolonym, samemu było się gnojonym, ja też będę gnoić.
Nie ma rady, nic sobie w swojej głowie sama nie przemyślisz, Dorotko.
Nie dasz rady sama.
Szykuj 600  do 800 zł miesięcznie i maszeruj do dobrego psychiatry, psychoanalityka już teraz, bo przy małym dziecku nie będziesz mieć już tyle czasu.
Może chociaż częściowo poukładać sobie w głowie, musisz, bo spieprzysz życie sobie i dziecku, bo Twój mąż się pozbiera nawet  jak się rozstaniecie, to Ty masz wielki problem..
Serio, nie ma szans byś dała radę sama.
Mój ex jest już w 5 chyba związku od naszego rozstania, ma spieprzone układy z dziećmi, od czasu do czasu próbuje się wyżywac na mnie za różne niepowodzenia,
Twoje narzekanie brzmi znajomo.
Ps. W tą wielką brzydotę męża też przestaję wierzyć, pewnie jest przeciętnym facetem, jak i ona, bo gdyby była naprawdę atrakcyjną pod każdym względem kobietą, przystojnych adoratorów miałaby na pęczki i inne opcje wyjścia za mąż.

Dokładnie ten sam schemat przerabiałem z moją żoną. Niektórzy ludzie już tak mają.

Autorko, jeżeli nie zaczniesz pracy nad sobą z psychologiem to zniszczysz życie sobie, swojemu dziecku i mężowi.

Wybór należy do CIEBIE.

402 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-03 22:10:20)

paslawek napisał/a:

znam go stąd że lubię muzykę grupy Tool smile

Oj słuchało się długimi godzinami. Myślałem o nim wcześniej, ale usnąłem.

To JA jeszcze za życia:

Znam wszystkie albumy, więc miejsca by zabrakło.

Cenzura niestety, ale jest obraz — o to chodzi.

Bez tekstów tym razem. Chociaż fragment big_smile

"I am just a worthless liar.
I am just an imbecile.
I will only complicate you.
Trust in me and fall as well.
I will find a center in you.
I will chew it up and leave,
I will work to elevate you
Just enough to bring you down.
Trust me. "

Gosty — bez odbioru big_smile

403

Jeżeli chodzi o Toola, to z ostatniego albumu "Pneuma" - ten utwór rozwalił mnie na drobne kawałeczki smile

404 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-04 00:24:33)

Brainless napisał/a:

Jeżeli chodzi o Toola, to z ostatniego albumu "Pneuma" - ten utwór rozwalił mnie na drobne kawałeczki smile

Pamiętam, jak latami czekałem na "nowy album". Czuć tam wciąż Tool, podobny styl i brzmienie, jednak coś mi tam brakuje, tak troszkę.

Jednak fajne uzupełnienie, dodatek do reszty, szczególnie po tylu latach.

Cały album nie jest najlepszym.

A "Pneuma" to prawdopodobnie najlepszy kawałek — jakaś jeszcze tam pozostałość z poprzedniego albumu "Lateralus"

405

Brainless napisał/a:

Mój taki najulubieńszy kawałek Tool  to

A Mynard za piękny to nie jest
podobny z opisu do męża Autorki mały łysy etc smile

406 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-04 00:28:16)

I nie mogę się oprzeć

Bo wspomnienia wracają... to był rok 2001...

Spotkałem się z... było...

407 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-04 00:28:50)

paslawek napisał/a:

A Mynard za piękny to nie jest
podobny z opisu do męża Autorki mały łysy etc smile

Ja tam większość lubię... i nie TYLKO. tongue

Kobiet to nie obchodzi. Liroy też niby mały i łsy tongue

408

A: Jaki jest twój ulubiony kawałek Tool?
B: Tak.

smile

409 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-04 02:27:06)

DeepAndBlue napisał/a:

A: Jaki jest twój ulubiony kawałek Tool?:)

Zdecydowanie: Jimmy

"He was too scarred to realize
You were the voice that's been calling me back home

...

I wish that I could see you
Turn and run to play
Dreams are fading
Carry my ancient soul
Carry me into the light
Aim your body heavenly
Enduring a memory
I'll come to your light
Hold your light where I can see it
High"

Tobie mogę to  powiedzieć, chociaż tych najbardziej ulubionych i szczególnych NIGDY na tym forum nie udostępnię.

Swoich uczuć nie można jednak bezsensownie sprzedawać na publicznym forum. I tego robić nie będę.

Mam też swoje własne teksty i nigdy bym ich tu nie udostępnił. A nawet jeśli, to są lepsze do tego miejsca.

Naukowcy odkryli, że "zwierzęta" też potrafią kochać. big_smile

410

to ich piosenka która ma  najlepsze przesłanie.
"zastępczo żyje,kiedy cały świat umiera"

411

Jeśli chodzi o najlepszy wg mnie kawałek zespołu, to zdecydowanie "Third Eye". To taki jeden z moich życiowych hymnów.
Zwłaszcza ten wstęp o tym, ile zawdzięczamy narkotykom tongue

412 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-04 11:38:51)

Kraków 2019

413 Ostatnio edytowany przez madoja (2022-07-04 11:41:00)

paslawek napisał/a:

Właśnie nie wkurzył Madoja jest bohaterką w tym tygodniu na Wykopie

Nie zauważyłam. A jestem na wykopie codziennie i często komentuję (pod innym nickiem).

Edit. Okej, znalazłam. big_smile

414 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-04 12:18:17)

Ogłaszam dzień TOOLA.

10,000 dni Toola big_smile

415

madoja napisał/a:

A jestem na wykopie codziennie i często komentuję (pod innym nickiem).

Edit. Okej, znalazłam. big_smile

V kolumna big_smile

416

A z ciekawości, autor wątku jeszcze z nami, czy już za burtą? tongue

417

pjack napisał/a:

Może się nie jara zespołem Tool i boi się że nie będzie miała o czym gadać.

418 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-04 16:52:46)

chmurny napisał/a:
pjack napisał/a:

Może się nie jara zespołem Tool i boi się że nie będzie miała o czym gadać.

Mam jakieś 1,000 zespołów i kilka tysięcy albumów do obgadania. tongue

1,000 książek, 1,000 filmów, setki krajów do zwiedzenia.

A to dopiero początek.

Nudzić na pewno się nie będzie.

Dzień za krótki jest. Tyle do roboty mam...

419

GOSTY napisał/a:

To tak na szybko zapytam: Opeth ktoś zna/słucha?

420 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-04 17:02:31)

Brainless napisał/a:
GOSTY napisał/a:

To tak na szybko zapytam: Opeth ktoś zna/słucha?

Zna i słucha smile
np paslawek to stary zgred jest i był świadkiem narodzin niektórych kapel smile

Brainless napisał/a:

Jeśli chodzi o najlepszy wg mnie kawałek zespołu, to zdecydowanie "Third Eye". To taki jeden z moich życiowych hymnów.
Zwłaszcza ten wstęp o tym, ile zawdzięczamy narkotykom tongue

Taaa smile tongue
W sumie to przewrotna,niegłupia,ciekawa  prowokacja była
zwłaszcza wiedząc że sam B.Hicks był z w AA smile

421

Co wasze kapele mają do tematu wątku?

422 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-04 17:09:35)

Pewnie nic,
ale Gosty łagodnieje wyraźnie i na luzie przy muzyce
offtop się zrobił po prostu niechcący(?).
Ela zrób porządek z nami ,faceci to jak dzieci są
ja już nie będę offtopował przyrzekam

423 Ostatnio edytowany przez Brainless (2022-07-04 17:14:07)

Ela210 napisał/a:

To jedyna wartościowa część w tym temacie.

paslawek napisał/a:

Zna i słucha smile

Miło smile Osobiście uważam, że kawałek Reverie/Harlequin Forest, a zwłaszcza outro tego ostatniego jest the best...

424 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-04 17:15:30)

A czy słuchacie trochę gotyckich klimatów?

Ela210 napisał/a:

Wątek dawno się zakończył. Autor zniknął. Teraz mamy wspólny czat.

425

Brainless napisał/a:
Ela210 napisał/a:

To jedyna wartościowa część w tym temacie.

paslawek napisał/a:

Zna i słucha smile

Miło smile Osobiście uważam, że kawałek Reverie/Harlequin Forest, a zwłaszcza outro tego ostatniego jest the best...

dzięki za polecanko, ostatnio miałem problem z znalezieniem czegoś nowego,atu takie coś
Ja polecam z kolei:

oraz

426 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-04 19:29:05)

No w końcu... wątek zrobił się ciekawy. smile

paslawek napisał/a:

ale Gosty łagodnieje wyraźnie i na luzie przy muzyce

A może właśnie taki jestem... łagodny tongue

I lubię "gapić się" prosto w oczy kobiety.

Uwielbiam to.

Reakcje są zaskakujące. smile

427

Szeptuch napisał/a:

Ja polecam z kolei:

oraz

Oba niezłe, choć ten pierwszy to bardziej moje klimaty, zwłaszcza intro.

428

Intro... fajne... brzmi tak cyberpunkowo. A później coraz słabiej...

429 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-04 19:55:40)

Z moich klimatów...

Dziś mam dla Was jeden kawałek. Z dedykacją dla paslawka.

Póki jeszcze tu na razie (w depresji) jestem...

https://www.youtube.com/watch?v=q27BrWJMRNo

Tego klimatu, głosu i strun nawet kobieta nie zrekompensuje, bo to dwa różne wymiary smile

Joy Division - Heart & Soul - 1977

Instincts that can still betray us
A journey that leads to the sun
Soulless and bent on destruction
A struggle between right and wrong
You take my place in the showdown
I'll observe with a pitiful eye
I'll humbly ask for forgiveness
A request well beyond you and I

Heart and soul, one will burn

An abyss that laughs at creation
A circus complete with all fools
Foundations that lasted the ages
Then ripped apart at their roots
Beyond all this good is the terror
The grip of a mercenary hand
When savagery turns all good reason
There's no turning back, no last stand

Existence, well, what does it matter?

I exist on the best terms I can
The past is now part of my future
The present is well out of hand
The present is well out of hand

One will burn, one will burn

I POZAMIATANE. Mam orgazm, więc na dziś już wystarczy.

Czysta poezja, którą lubię!

430 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-04 21:04:04)

Gosty lost control smile
kurde Joy Division też bardzo lubię i to lata młodości jak dla mnie,pamiętam wiadomość o śmierci Iana
na koncercie  Kryzysu w Parku Skaryszewskim, jeden ze znajomych Magura perkusista o tym obwieścił publiczności
tłumacząc nieporadnie teksty Joy Division uczyłem się angielskiego smile
Marek Wiernik puszczał muzyke w Polskim Radio  na Trójce we wtorki o 14 smile inni potem też np "Closer" 
W Polsce bardzo wybitnie ceniona i szanowana kapela, pewnie między innymi dlatego że kiedyś nazywała się Warsaw smile
Bardzo wpływowa na świecie mimo skromnego dorobku 
Wyjątkowo Tonpress wydał zachodnią płytę na nasz rynek co było dość rzadkie jeżeli chodzi o nową falę 
zauważyłem że jak ktoś lubi Tool lubi Joy Divisin choć to pozornie odległe dźwięki i style

Coś knujesz Gosty smile

431 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-04 21:12:23)

paslawek napisał/a:

Gosty lost control smile
kurde Joy Division też bardzo lubię i to lata młodości jak dla mnie,pamiętam wiadomość o śmierci Iana
na koncercie  Kryzysu w Parku Skaryszewskim, jeden ze znajomych Magura perkusista o tym obwieścił publiczności
tłumacząc nieporadnie teksty Joy Division uczyłem się angielskiego smile
Marek Wiernik puszczał muzyke w Polskim Radio  na Trójce we wtorki o 14 smile inni potem też np "Closer" 
W Polsce bardzo wybitnie ceniona i szanowana kapela, pewnie między innymi dlatego że kiedyś nazywała się Warsaw smile
Bardzo wpływowa na świecie mimo skromnego dorobku 
Wyjątkowo Tonpress wydał zachodnią płytę na nasz rynek co było dość rzadkie jeżeli chodzi o nową falę 
zauważyłem że jak ktoś lubi Tool lubi Joy Divisin choć to pozornie odległe dźwięki i style

Coś knujesz Gosty smile

Nic smile Po prostu się troszkę znam. smile

I też przy okazji sam to kocham smile

432 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-04 21:15:14)

GOSTY napisał/a:

Nic smile

Ja tam cały czas coś "knuje" big_smile

433 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-04 21:26:18)

paslawek napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Nic smile

Nie ma sensu. smile

Tym bardziej na jakimś śmiesznym forum.

Wiedziałem, że lubić będziesz, więc...

434

GOSTY napisał/a:
paslawek napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Nic smile

Nie ma sensu. smile

Zawsze staram się być szczerym i prawdziwym.

Nie skumałeś o co chodzi - nie ważne smile
może kiedyś za dużo wyjaśniania zdecydowanie
nie w taki upał smile

Powiało dydaktycznym smrodkiem
świętoszek i niewiniątko smile

435 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-04 21:36:38)

paslawek napisał/a:
GOSTY napisał/a:
paslawek napisał/a:

Nie ma sensu. smile

Zawsze staram się być szczerym i prawdziwym.

Nie skumałeś o co chodzi - nie ważne smile
może kiedyś za dużo wyjaśniania zdecydowanie
nie w taki upał smile

Powiało dydaktycznym smrodkiem
świętoszek i niewiniątko smile

NIe kumam, to fakt. Do mnie trzeba jasno i prosto.

Wiać może... teraz skumałem...

Co ja pierdolę? No tak, masz rację.'

Ktoś ma na mnie zły wpływ.

W nagrodę, dam Ci kurewską piosenkę, której nigdy nie słyszałeś.

Chociaż, szczerość nie ma nic ze "świętoszka". Wręcz przeciwnie.

Szczerość często boli i to bardzo. Jestem jak cierń, która boli i krwawi.

Posty [ 391 do 435 z 435 ]

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024