Dzisiaj oboje w meczecie powiedzieliśmy oficjalnie shahade*- byla to nasza decyzja,kazdy sam zdecydowal. Moj partner teraz pojechal do siebie ,bo dostal wskazowke of Imama, zeby sie uczyc modlitwy I czytac Koran. Ja tez musze sobie duzo przypomniec,wiec spotkamy sie na drugi weekend. Dodatkowo kazde z nas dostali od Imama Koran z arabsko-angielskim tlumaczeniem, przewodnik po modlitwie jak sie modlic, dywan do modlenia,ubrania do modlitwy plus ja dostalam hijab dodatkowo. Imam powiedzial, ze mozemy przyjsc do meczetu na nauki jak bedziemy chcieli. Jeszcze dzis zaczne znow praktykowac modlitwe. Bedziemy mieli nauke o 5 filarach Islamu jak ich przestrzegac. Bedziemy kontynuowac czytac Koran. Wogole chcemy jak najlepiej wypelniac przykazania Islamu,ale duzo jeszcze mamy do nauki chociaz juz i tak duzo juz wiemy. Moj partner ma w rodzinie Muzulmanow jest taki mix czesc rodziny to Muzulmanie,a czesc to Chrzescijanie takze on juz tez sporo wie o Islamie,a mimo to mamy jeszcze wiele do nauki.
Dzisiaj oboje w meczecie powiedzieliśmy oficjalnie shahade*- byla to nasza decyzja,kazdy sam zdecydowal. Moj partner teraz pojechal do siebie ,bo dostal wskazowke of Imama, zeby sie uczyc modlitwy I czytac Koran. Ja tez musze sobie duzo przypomniec,wiec spotkamy sie na drugi weekend. Dodatkowo kazde z nas dostali od Imama Koran z arabsko-angielskim tlumaczeniem, przewodnik po modlitwie jak sie modlic, dywan do modlenia,ubrania do modlitwy plus ja dostalam hijab dodatkowo. Imam powiedzial, ze mozemy przyjsc do meczetu na nauki jak bedziemy chcieli. Jeszcze dzis zaczne znow praktykowac modlitwe. Bedziemy mieli nauke o 5 filarach Islamu jak ich przestrzegac. Bedziemy kontynuowac czytac Koran. Wogole chcemy jak najlepiej wypelniac przykazania Islamu,ale duzo jeszcze mamy do nauki chociaz juz i tak duzo juz wiemy. Moj partner ma w rodzinie Muzulmanow jest taki mix czesc rodziny to Muzulmanie,a czesc to Chrzescijanie takze on juz tez sporo wie o Islamie,a mimo to mamy jeszcze wiele do nauki.
Kłamiesz, cigle kłamiesz, zmyślasz, i tworzysz.
Pamiętasz, jak zaczynałaś pisać o swoim związku z tym senegalczykiem? Napisałam ci wprost, że "zaleciało mi islamem". Jak się wtedy oburzyłaś, jak mnie "obsztorcowałaś", że przeciez nie wszyscy w Senegalu są muzułmanami. Jak ci napisałam, że 96.5% są za tym, aby chrześcijan w ich kraju po prostu unicestwiać, to się podwójnie oburzyłaś. Dlatego teraz twierdzę, że albo jestes ostatnia idiotką, albo zmyślasz i cały twój image jest twoim wymysłem. Nie jestem nawet pewna czy jesteś kobietą, ale jak sobie przypomnisz niektóre moje wcześniejsze wpisy, to pokapujesz się, że miałam nawet co do tego duże wątpliwości.
JuliaUK33 napisał/a:Dzisiaj oboje w meczecie powiedzieliśmy oficjalnie shahade*- byla to nasza decyzja,kazdy sam zdecydowal. Moj partner teraz pojechal do siebie ,bo dostal wskazowke of Imama, zeby sie uczyc modlitwy I czytac Koran. Ja tez musze sobie duzo przypomniec,wiec spotkamy sie na drugi weekend. Dodatkowo kazde z nas dostali od Imama Koran z arabsko-angielskim tlumaczeniem, przewodnik po modlitwie jak sie modlic, dywan do modlenia,ubrania do modlitwy plus ja dostalam hijab dodatkowo. Imam powiedzial, ze mozemy przyjsc do meczetu na nauki jak bedziemy chcieli. Jeszcze dzis zaczne znow praktykowac modlitwe. Bedziemy mieli nauke o 5 filarach Islamu jak ich przestrzegac. Bedziemy kontynuowac czytac Koran. Wogole chcemy jak najlepiej wypelniac przykazania Islamu,ale duzo jeszcze mamy do nauki chociaz juz i tak duzo juz wiemy. Moj partner ma w rodzinie Muzulmanow jest taki mix czesc rodziny to Muzulmanie,a czesc to Chrzescijanie takze on juz tez sporo wie o Islamie,a mimo to mamy jeszcze wiele do nauki.
Pamiętasz, jak zaczynałaś pisać o swoim związku z tym senegalczykiem? Napisałam ci wprost, że "zaleciało mi islamem". Jak się wtedy oburzyłaś, jak mnie "obsztorcowałaś", że przeciez nie wszyscy w Senegalu są muzułmanami. Jak ci napisałam, że 96.5% są za tym, aby chrześcijan w ich kraju po prostu unicestwiać, to się podwójnie oburzyłaś. Dlatego teraz twierdzę, że albo jestes ostatnia idiotką, albo zmyślasz i cały twój image jest twoim wymysłem. Nie jestem nawet pewna czy jesteś kobietą, ale jak sobie przypomnisz niektóre moje wcześniejsze wpisy, to pokapujesz się, że miałam nawet co do tego duże wątpliwości.
Kobieto wez sobie cos na uspokojenie, bo ja czasem tez mam watpliwosci, ze jestes kobieta czytajac Twoje wypowiedzi .Nikt Ci nie kaze czytac moich tematow ani w nie wierzyc. Pisze jak jest. Jestem muzulmamka, razem z partnerem przeszlismy na Islam. Ty masz jakies ataki zlosci. Wyjdz sobie na inne tematy,zrelaksuj sie,bo az Cie ponosi z nerwow
4 2024-07-06 17:22:16 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-07-06 17:23:09)
Salomonka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Dzisiaj oboje w meczecie powiedzieliśmy oficjalnie shahade*- byla to nasza decyzja,kazdy sam zdecydowal. Moj partner teraz pojechal do siebie ,bo dostal wskazowke of Imama, zeby sie uczyc modlitwy I czytac Koran. Ja tez musze sobie duzo przypomniec,wiec spotkamy sie na drugi weekend. Dodatkowo kazde z nas dostali od Imama Koran z arabsko-angielskim tlumaczeniem, przewodnik po modlitwie jak sie modlic, dywan do modlenia,ubrania do modlitwy plus ja dostalam hijab dodatkowo. Imam powiedzial, ze mozemy przyjsc do meczetu na nauki jak bedziemy chcieli. Jeszcze dzis zaczne znow praktykowac modlitwe. Bedziemy mieli nauke o 5 filarach Islamu jak ich przestrzegac. Bedziemy kontynuowac czytac Koran. Wogole chcemy jak najlepiej wypelniac przykazania Islamu,ale duzo jeszcze mamy do nauki chociaz juz i tak duzo juz wiemy. Moj partner ma w rodzinie Muzulmanow jest taki mix czesc rodziny to Muzulmanie,a czesc to Chrzescijanie takze on juz tez sporo wie o Islamie,a mimo to mamy jeszcze wiele do nauki.
Kobieto wez sobie cos na uspokojenie, bo ja czasem tez mam watpliwosci, ze jestes kobieta czytajac Twoje wypowiedzi .Nikt Ci nie kaze czytac moich tematow ani w nie wierzyc. Pisze jak jest. Jestem muzulmamka, razem z partnerem przeszlismy na Islam. Ty masz jakies ataki zlosci. Wyjdz sobie na inne tematy,zrelaksuj sie,bo az Cie ponosi z nerwow
A ja myślę,. że jesteś super trollem i trollujesz tutaj już od dłuższego czasu. Taka Julka nieJulka, raz w ciązy a raz przeszła na islam... Matko Boska! Co za idiotka.
Julka, nikogo nie obchodzi czy jesteś muzułmanką czy nie, tylko po co wklejasz te teksty z Biblii na forum?
Jeśli tym przekonywałaś sama siebie, to już się przekonałaś, teraz chyba zostaniesz przy modlitwie i nauce islamu.
6 2024-07-06 17:27:33 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-07-06 17:28:18)
Julka, nikogo nie obchodzi czy jesteś muzułmanką czy nie, tylko po co wklejasz te teksty z Biblii na forum?
Jeśli tym przekonywałaś sama siebie, to już się przekonałaś, teraz chyba zostaniesz przy modlitwie i nauce islamu.
To nie sa teksty z Biblii tylko Koran (no chyba,ze piszesz o innym temacie). Tak ide wlasnie teraz przypomniec sobie i praktykowac modlitwe( salah )do Boga
wieka napisał/a:Julka, nikogo nie obchodzi czy jesteś muzułmanką czy nie, tylko po co wklejasz te teksty z Biblii na forum?
To nie sa teksty z Biblii tylko Koran (no chyba,ze piszesz o innym temacie). Tak ide wlasnie teraz przypomniec sobie i praktykowac modlitwe( salah )do Boga
Ale po co te teksty Koranu na forum?
Po najnowszym watku, tez juz widze, ze jestes trollem. Zbyt oczywisty bajt zeby wywolac gownoburze.
Twoje prtyszle tematy bede ignorowac. Szkoda zachodu.
Twoje prtyszle tematy bede ignorowac. Szkoda zachodu.
Masz do tego prawo. Wchodzisz na jakie chcesz tematy na tym forum
Po najnowszym watku, tez juz widze, ze jestes trollem. Zbyt oczywisty bajt zeby wywolac gownoburze.
Uwazasz, ze fakt,ze przeslam na Islam wywola gownoburze? A ponoc Polska to tolerancyjny kraj. A nagle miala by sie rozpetac gownoburza z tego powodu?
12 2024-07-06 18:26:29 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-07-06 18:26:43)
Poważnie odpowiedz, po co wklejasz tekst wcześniej Biblii, teraz Koranu?
Wiesz?
Poważnie odpowiedz, po co wklejasz tekst wcześniej Biblii, teraz Koranu?
Wiesz?
Bo chce i moge. Kto chce niech czyta
Nudy, mocium panie
A ja myślę,. że jesteś super trollem i trollujesz tutaj już od dłuższego czasu. Taka Julka nieJulka, raz w ciązy a raz przeszła na islam... Matko Boska! Co za idiotka.
Naprawdę jej nie poznajesz?
Nudy, mocium panie
To po co tu wchodzisz lubisz nudy czy co ?
wieka napisał/a:Poważnie odpowiedz, po co wklejasz tekst wcześniej Biblii, teraz Koranu?
Wiesz?Bo chce i moge. Kto chce niech czyta
To wiadomo. Wychodzi, że nie wiesz po co to robisz...
Tamiraa napisał/a:Nudy, mocium panie
Liczyłam, że coś wymyślisz
JuliaUK33 napisał/a:Tamiraa napisał/a:Nudy, mocium panie
Np co? Obecnie ucze sie modlitwy i kontynuuje czytac Koran
Tamiraa napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:To po co tu wchodzisz lubisz nudy czy co ?
Np co? Obecnie ucze sie modlitwy i kontynuuje czytac Koran
Owocnej nauki
21 2024-07-06 20:14:31 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-07-06 20:20:25)
Wiecie,ze za kilka godzin zaczyna sie Islamski Nowy Rok 7 lipca. I akurat w Nowy Rok zmieniam swoje zycie, na zycie Muzulmanki. Piekna data. Wierze w Jednego Boga,tylko do Boga bede sie modlic i bede pelnic jak najwiecej dobrych uczynkow oraz przestrzegac zasad Koranu i hadisow (hadisow ile moge),bo hadisy to sunnah. Sunnah oznacza, ze cos jest rekomendowane w Islamie, ale nie jest to obowiazek. Jak ktos wypelnia Sunnah to Allah da nagrode w tym zyciu lub nastepnym, Natomiast jak ktos nie wypelnia hadisow(Sunnah)*to nie bedzie mial grzechu.
22 2024-07-06 20:25:10 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-07-06 20:25:56)
Wiecie,ze za kilka godzin zaczyna sie Islamski Nowy Rok 7 lipca. I akurat w Nowy Rok zmieniam swoje zycie, na zycie Muzulmanki. Piekna data. Wierze w Jednego Boga,tylko do Boga bede sie modlic I bede pelnic jak najwiecej dobry uczynkow oraz przestrzegac zasad Koranu i hadisow (hadisow ile moge),bo hadisy to sunnah. Sunnah oznacza, ze cos jest rekomendowane w Islamie, ale nie jest to obowiazek. Jak ktos wypelnia Sunnah to Allah da nagrode w tym zyciu lub nastepnym, Natomiast jak ktos nie wypelnia hadisow(Sunnah) to nie bedzie mial grzechu.
Zapiszemy tę datę, bo za jakiś czas przyfalujesz tu z nową religią, wiarą w fioletowe żaby latające nad wyspami z ananasowej galaretki. Takie z ciebie głupie babsko co nie ma własnego zdania, tylko przyjmuje wszystko wraz z nasieniem faceta ktory aktualnie się na ciebie wdrapał. Tak naprawdę nie wierzyłam że takie idiotki istnieją, myślałam że są jak yeti, ktoś je widzial ale nikt nie może udowodnić, że istnieją. Myliłam się, istnieją i można to udowodnić.
Chyba że nie jesteś kobietą i nie jesteś w ciązy, oraz masz od początku dziwne zamiary wobec tego forum, co niestety przeszlo bez echa gdy o tym pisałam
Wiecie,ze za kilka godzin zaczyna sie Islamski Nowy Rok 7 lipca. I akurat w Nowy Rok zmieniam swoje zycie, na zycie Muzulmanki. Piekna data. Wierze w Jednego Boga,tylko do Boga bede sie modlic i bede pelnic jak najwiecej dobrych uczynkow oraz przestrzegac zasad Koranu i hadisow (hadisow ile moge),bo hadisy to sunnah. Sunnah oznacza, ze cos jest rekomendowane w Islamie, ale nie jest to obowiazek. Jak ktos wypelnia Sunnah to Allah da nagrode w tym zyciu lub nastepnym, Natomiast jak ktos nie wypelnia hadisow(Sunnah)*to nie bedzie mial grzechu.
7 lipca to Światowy Dzień Czekolady i Narodowy Dzień Lodów Truskawkowych . Oprócz tego Narodowy Dzień Spaceru Ojca z Córką oraz Dzień Mówienia Prawdy
JuliaUK33 napisał/a:Wiecie,ze za kilka godzin zaczyna sie Islamski Nowy Rok 7 lipca. I akurat w Nowy Rok zmieniam swoje zycie, na zycie Muzulmanki. Piekna data. Wierze w Jednego Boga,tylko do Boga bede sie modlic i bede pelnic jak najwiecej dobrych uczynkow oraz przestrzegac zasad Koranu i hadisow (hadisow ile moge),bo hadisy to sunnah. Sunnah oznacza, ze cos jest rekomendowane w Islamie, ale nie jest to obowiazek. Jak ktos wypelnia Sunnah to Allah da nagrode w tym zyciu lub nastepnym, Natomiast jak ktos nie wypelnia hadisow(Sunnah)*to nie bedzie mial grzechu.
7 lipca to Światowy Dzień Czekolady i Narodowy Dzień Lodów Truskawkowych
. Oprócz tego Narodowy Dzień Spaceru Ojca z Córką oraz Dzień Mówienia Prawdy
Pewnie tez. Natomiast 7 lipca tego roku to tez Islamski Nowy Rok
25 2024-07-06 22:12:36 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-07-06 22:31:54)
Tamiraa napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Wiecie,ze za kilka godzin zaczyna sie Islamski Nowy Rok 7 lipca. I akurat w Nowy Rok zmieniam swoje zycie, na zycie Muzulmanki. Piekna data. Wierze w Jednego Boga,tylko do Boga bede sie modlic i bede pelnic jak najwiecej dobrych uczynkow oraz przestrzegac zasad Koranu i hadisow (hadisow ile moge),bo hadisy to sunnah. Sunnah oznacza, ze cos jest rekomendowane w Islamie, ale nie jest to obowiazek. Jak ktos wypelnia Sunnah to Allah da nagrode w tym zyciu lub nastepnym, Natomiast jak ktos nie wypelnia hadisow(Sunnah)*to nie bedzie mial grzechu.
7 lipca to Światowy Dzień Czekolady i Narodowy Dzień Lodów Truskawkowych
I także rocznica, ważna dla Polaków. 80 lat temu, nad ranem 7 lipca 1944 r., rozpoczęła się operacja "Ostra Brama", którą były walki żołnierzy Armii Krajowej z Niemcami o Wilno.
Jeśli nie jesteś Polką, to co tu robisz?
Napisałam: jeśli
JuliaUK33 napisał/a:Wiecie,ze za kilka godzin zaczyna sie Islamski Nowy Rok 7 lipca. I akurat w Nowy Rok zmieniam swoje zycie, na zycie Muzulmanki. Piekna data. Wierze w Jednego Boga,tylko do Boga bede sie modlic I bede pelnic jak najwiecej dobry uczynkow oraz przestrzegac zasad Koranu i hadisow (hadisow ile moge),bo hadisy to sunnah. Sunnah oznacza, ze cos jest rekomendowane w Islamie, ale nie jest to obowiazek. Jak ktos wypelnia Sunnah to Allah da nagrode w tym zyciu lub nastepnym, Natomiast jak ktos nie wypelnia hadisow(Sunnah) to nie bedzie mial grzechu.
Zapiszemy tę datę, bo za jakiś czas przyfalujesz tu z nową religią, wiarą w fioletowe żaby latające nad wyspami z ananasowej galaretki. Takie z ciebie głupie babsko co nie ma własnego zdania, tylko przyjmuje wszystko wraz z nasieniem faceta ktory aktualnie się na ciebie wdrapał. Tak naprawdę nie wierzyłam że takie idiotki istnieją, myślałam że są jak yeti, ktoś je widzial ale nikt nie może udowodnić, że istnieją. Myliłam się, istnieją i można to udowodnić.
Chyba że nie jesteś kobietą i nie jesteś w ciązy, oraz masz od początku dziwne zamiary wobec tego forum, co niestety przeszlo bez echa gdy o tym pisałam
Ty naprawde masz ze soba wielki problem. Ile w Tobie jest zlosci. Przejscie na Islam to moja decyzja,tak samo jak mojego partnera. Naprawde plujesz tutaj jadem ze zlosci. Gdzie jest Twoja Chrzescijanska milosc do blizniego? Wsadz sobie w d*** Koran... glupie babsko... idiotka itd -to sa wszystko Twoje slowa.kobieto Ty masz w sobie tyle nienawisci, ze przy Tobie strach byc,gdy jestes na trzezwo,a co dopiero jak sie napijesz, bo jeszcze komus przypierdzielisz z tej zlosci
JuliaUK33 napisał/a:Tamiraa napisał/a:7 lipca to Światowy Dzień Czekolady i Narodowy Dzień Lodów Truskawkowych
I także rocznica, ważna dla Polaków. 80 lat temu, nad ranem 7 lipca 1944 r., rozpoczęła się operacja "Ostra Brama", którą były walki żołnierzy Armii Krajowej z Niemcami o Wilno.
Jeśli nie jesteś Polką, to co tu robisz?
Jestem Polka. Dlaczego uwazasz, ze nie jestem Polka?
Myślisz, ze tym razem wytrwasz w islamie dłuzej niż miesiąc? Bo chyba jakoś tyle było ostatnio, no nie?
Tez kumulujesz modlitwy na wieczor, bo w dzień Ci się nie chce, tak jak poprzednio?:)
Salomonka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Wiecie,ze za kilka godzin zaczyna sie Islamski Nowy Rok 7 lipca. I akurat w Nowy Rok zmieniam swoje zycie, na zycie Muzulmanki. Piekna data. Wierze w Jednego Boga,tylko do Boga bede sie modlic I bede pelnic jak najwiecej dobry uczynkow oraz przestrzegac zasad Koranu i hadisow (hadisow ile moge),bo hadisy to sunnah. Sunnah oznacza, ze cos jest rekomendowane w Islamie, ale nie jest to obowiazek. Jak ktos wypelnia Sunnah to Allah da nagrode w tym zyciu lub nastepnym, Natomiast jak ktos nie wypelnia hadisow(Sunnah) to nie bedzie mial grzechu.
Ty naprawde masz ze soba wielki problem. Ile w Tobie jest zlosci. Przejscie na Islam to moja decyzja,tak samo jak mojego partnera. Naprawde plujesz tutaj jadem ze zlosci. Gdzie jest Twoja Chrzescijanska milosc do blizniego? Wsadz sobie w d*** Koran... glupie babsko... idiotka itd -to sa wszystko Twoje slowa.kobieto Ty masz w sobie tyle nienawisci, ze przy Tobie strach byc,gdy jestes na trzezwo,a co dopiero jak sie napijesz, bo jeszcze komus przypierdzielisz z tej zlosci
Przejście na islam to twoja decyzja? To sobie z nią zostań. Nam nic do tego i tobie nic do zaśmiecania swoimi idiotyzmami forum, tylko dlatego że nie ma tu moderacji która by te debilizmy powstrzymała. Każdy ma prawo do swojego wyznania, ale gdyby każdy pisał jak ty setki wpisów dzienne na temat swojej religii, to nie starczyłoby miejsca na nic innego.
JuliaUK33 napisał/a:Salomonka napisał/a:Zapiszemy tę datę, bo za jakiś czas przyfalujesz tu z nową religią, wiarą w fioletowe żaby latające nad wyspami z ananasowej galaretki. Takie z ciebie głupie babsko co nie ma własnego zdania, tylko przyjmuje wszystko wraz z nasieniem faceta ktory aktualnie się na ciebie wdrapał. Tak naprawdę nie wierzyłam że takie idiotki istnieją, myślałam że są jak yeti, ktoś je widzial ale nikt nie może udowodnić, że istnieją. Myliłam się, istnieją i można to udowodnić.
Przejście na islam to twoja decyzja? To sobie z nią zostań. Nam nic do tego i tobie nic do zaśmiecania swoimi idiotyzmami forum, tylko dlatego że nie ma tu moderacji która by te debilizmy powstrzymała. Każdy ma prawo do swojego wyznania, ale gdyby każdy pisał jak ty setki wpisów dzienne na temat swojej religii, to nie starczyłoby miejsca na nic innego.
Setki wpisow dziennie. Zalozylam 2 tematy o Islamie. Gdzie Ty widzisz setki wpisow?
Myślisz, ze tym razem wytrwasz w islamie dłuzej niż miesiąc? Bo chyba jakoś tyle było ostatnio, no nie?
Tez kumulujesz modlitwy na wieczor, bo w dzień Ci się nie chce, tak jak poprzednio?:)
Wczesniej bylo inaczej, nie wiedzialam tyle o Islamie co teraz, nie przeczytalam Biblii... teraz mam ogromna wiedze i wiare, ze Islam jest Prawda. Bede sie modlic regularnie 5x dziennie
Lady Loka napisał/a:Myślisz, ze tym razem wytrwasz w islamie dłuzej niż miesiąc? Bo chyba jakoś tyle było ostatnio, no nie?
Wczesniej bylo inaczej, nie wiedzialam tyle o Islamie co teraz, nie przeczytalam Biblii... teraz mam ogromna wiedze i wiare, ze Islam jest Prawda. Bede sie modlic regularnie 5x dziennie
Amen. Modl się. A ja w tym czasie pójdę do kosmetyczki. Też w imię boga.
JuliaUK33 napisał/a:Lady Loka napisał/a:Myślisz, ze tym razem wytrwasz w islamie dłuzej niż miesiąc? Bo chyba jakoś tyle było ostatnio, no nie?
Amen. Modl się. A ja w tym czasie pójdę do kosmetyczki. Też w imię boga.
To idz w imie Boga do kosmetyczki.
Pamiętasz, jak zaczynałaś pisać o swoim związku z tym senegalczykiem? Napisałam ci wprost, że "zaleciało mi islamem". Jak się wtedy oburzyłaś, jak mnie "obsztorcowałaś", że przeciez nie wszyscy w Senegalu są muzułmanami. Jak ci napisałam, że 96.5% są za tym, aby chrześcijan w ich kraju po prostu unicestwiać, to się podwójnie oburzyłaś.
W sumie to się już układa w pewną całość.
Na drodze Julki pojawił się Senegalczyk-muzułmanin, ale do swoje wiary od razu jej się nie przyznał, udając chrześcijanina. Szybko głupiutką Julkę zbombardował miłością, przedstawił rodzinie, zaciągnął do łóżka i dziwnym trafem za pierwszym strzałem pękła im guma, a Julka z tego wszystkiego zaciążyła.
Pan oczywiście obiecał dzieckiem i Julką się zaopiekować.
Potem, wykazując się sprytem, stopniowo przemycał odpowiednio wybrane treści, a na koniec zrobił takie pranie mózgu, że przeciągnął na Islam.
Julka oczywiście twierdzi, że to jest jej wybór i jej decyzja, a prawda jest taka, że została tak zmanipulowana, że nawet się nie spostrzegła, a stała się jedną z tych, co to są częścią ich planu, żeby zapładniać białe kobiety i zaludniać Ziemię małymi muzułmaniątkami
Przypuszczam, że w planach jest ślub, a potem hurtowe rodzenie dzieci, zaś Senegalczyk zacisnął zęby, ale spełnił swoje zadanie, oczywiście głęboko wierząc, że przyniesie mu to zbawienie.
Amen i kurtyna!
35 2024-07-07 08:49:37 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-07-07 08:52:01)
Salomonka napisał/a:Kłamiesz, cigle kłamiesz, zmyślasz, i tworzysz.
Pamiętasz, jak zaczynałaś pisać o swoim związku z tym senegalczykiem? Napisałam ci wprost, że "zaleciało mi islamem". Jak się wtedy oburzyłaś, jak mnie "obsztorcowałaś", że przeciez nie wszyscy w Senegalu są muzułmanami. Jak ci napisałam, że 96.5% są za tym, aby chrześcijan w ich kraju po prostu unicestwiać, to się podwójnie oburzyłaś.
Na drodze Julki pojawił się Senegalczyk-muzułmanin, ale do swoje wiary od razu jej się nie przyznał, udając chrześcijanina. Szybko głupiutką Julkę zbombardował miłością, przedstawił rodzinie, zaciągnął do łóżka i dziwnym trafem za pierwszym strzałem pękła im guma, a Julka z tego wszystkiego zaciążyła.
Potem, wykazując się sprytem, stopniowo przemycał odpowiednio wybrane treści, a na koniec zrobił takie pranie mózgu, że przeciągnął na Islam.
Julka oczywiście twierdzi, że to jest jej wybór i jej decyzja, a prawda jest taka, że została tak zmanipulowana, że nawet się nie spostrzegła, a stała się jedną z tych, co to są częścią ich planu, żeby zapładniać białe kobiety i zaludniać Ziemię małymi muzułmaniątkami
Przypuszczam, że w planach jest ślub, a potem hurtowe rodzenie dzieci, zaś Senegalczyk zacisnął zęby, ale spełnił swoje zadanie, oczywiście głęboko wierząc, że przyniesie mu to zbawienie.
Amen i kurtyna!
Przypuszczam, że w planach jest ślub, a potem hurtowe rodzenie dzieci
Oj dajesz upust uprzedzeniom religijnym. W rodzinach muzułmańskich kobiety rodzą więcej dzieci. Ale nie jest to "hurtowe" jak piszesz. Wiele rodzin jednak przejmuje europejski sposób życia, gdzie trzeba zap...lać, żeby do czegoś dojść.
Co do Julki faktycznie wygląda to na pranie mózgu. Szkoda córki, którą ma, bo mama wygląda na niezbyt odpowiedzialną.
Bardzo szybko zmienia religie. Była już muzułmanką, w ciągu roku nawróciła się na katolicyzm, a po kilku miesiącach znowu się konwertowała..
Bardzo szybko zmienia religie. Była już muzułmanką, w ciągu roku nawróciła się na katolicyzm, a po kilku miesiącach znowu się konwertowała..
Wczesniej nie mialam takiej wiedzy o Islamie. Najsmieszniejsze jest to,ze PRZED przeczytaniem Biblii bylam Chrzescijanka, a gdy ja przeczytalam to wrocilam na ISLAM. Nie Koran, lecz Biblia zaprowadzila mnie na Islam z powrotem.
Salomonka napisał/a:Kłamiesz, cigle kłamiesz, zmyślasz, i tworzysz.
Amen i kurtyna!
Ha ha ale Ty masz wyobraznie. Przejscie na Islam to byla moja decyzja i nie bedziemy zaludniac ziemii malymi muzulmaniatkami:D... hurtowe rodzenie dzieci:D
Oj dajesz upust uprzedzeniom religijnym. W rodzinach muzułmańskich kobiety rodzą więcej dzieci. Ale nie jest to "hurtowe" jak piszesz. Wiele rodzin jednak przejmuje europejski sposób życia, gdzie trzeba zap...lać, żeby do czegoś dojść.
Chyba nie zrozumiałeś, więc wyjaśniam, że dla lepszego zobrazowania sytuacji celowo to podkręciłam. Naprawdę warto nie brać wszystkiego tak dosłownie
Legat napisał/a:Oj dajesz upust uprzedzeniom religijnym. W rodzinach muzułmańskich kobiety rodzą więcej dzieci. Ale nie jest to "hurtowe" jak piszesz. Wiele rodzin jednak przejmuje europejski sposób życia, gdzie trzeba zap...lać, żeby do czegoś dojść.
Chyba nie zrozumiałeś, więc wyjaśniam, że dla lepszego zobrazowania sytuacji celowo to podkręciłam. Naprawdę warto nie brać wszystkiego tak dosłownie
Nie tlumacz sie juz
Priscilla napisał/a:Salomonka napisał/a:Kłamiesz, cigle kłamiesz, zmyślasz, i tworzysz.
Amen i kurtyna!Ha ha ale Ty masz wyobraznie. Przejscie na Islam to byla moja decyzja i nie bedziemy zaludniac ziemii malymi muzulmaniatkami:D... hurtowe rodzenie dzieci:D
Nie będą, bo Julka popełniła grzech, teraz ma żyć w cnocie, więc z tego dzieci nie będzie.
Murzyn zrobił swoje, Murzyn może odejść
JuliaUK33 napisał/a:Priscilla napisał/a:W sumie to się już układa w pewną całość.
Amen i kurtyna!Ha ha ale Ty masz wyobraznie. Przejscie na Islam to byla moja decyzja i nie bedziemy zaludniac ziemii malymi muzulmaniatkami:D... hurtowe rodzenie dzieci:D
Nie będą, bo Julka popełniła grzech, teraz ma żyć w cnocie, więc z tego dzieci nie będzie.
w Twojej wyobrazni to napewno odejdzie. Planujemy razem slub nikah oraz rowniez cywilny.
wieka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Ha ha ale Ty masz wyobraznie. Przejscie na Islam to byla moja decyzja i nie bedziemy zaludniac ziemii malymi muzulmaniatkami:D... hurtowe rodzenie dzieci:D
w Twojej wyobrazni to napewno odejdzie. Planujemy razem slub nikah oraz rowniez cywilny.
To jakaś impreza na forum będzie? Rozdajecie prezenty?
JuliaUK33 napisał/a:wieka napisał/a:Nie będą, bo Julka popełniła grzech, teraz ma żyć w cnocie, więc z tego dzieci nie będzie.
![]()
Tak wszystkich zapraszam
Jak byłem zagranicą to nigdy, powtarzam - nigdy, nie widziałem białej atrakcyjnej kobiety (min. 8/10) z kolorowym.
Nigdy.
Niestety Polki mają coś takiego w deklu, że są w stanie przeprogramować swoje życie dla kogokolwiek, kto ma chociaż ciut ciemniejszą karnację, nawet dla Turka.
Jak byłem zagranicą to nigdy, powtarzam - nigdy, nie widziałem białej atrakcyjnej kobiety (min. 8/10) z kolorowym.
Nigdy.Niestety Polki mają coś takiego w deklu, że są w stanie przeprogramować swoje życie dla kogokolwiek, kto ma chociaż ciut ciemniejszą karnację, nawet dla Turka.
A to ciekawe ,bo ja widze wiele bialych,atrakcyjnych kobiet z "kolorowymi". Tak wogole bialy to tez kolor,wiec wszyscy jestesmy kolorowi
W ogóle przechodzenie na wiarę partnera, to jakieś kuriozum, lepiej zmienić partnera, jak wynika z doświadczeń innych.
To tak jak tatuowanie jego imienia.
Julka już na w tym praktykę i to jeszcze niczego jej nie nauczyło. Ale Julka sie nie uczy, nie wyciąga wniosków, więc w sumie nie dziwi.
Nie tlumacz sie juz
Taaa... I Ty się bierzesz za głoszenie Koranu, choć nie jesteś w stanie zrozumieć nawet tak prostej kwestii, jak to, że owszem, to było tłumaczenie, ale nie się, ale tego, co okazało się zbyt trudne do zrozumienia, choć dziecinnie proste
Przecież Ciebie zagną na pierwszym pytaniu z prośbą o rozwinięcie, co autor mógł mieć na myśli.
Póki co bezmyślnie wklejasz całe ściany tekstu, których nikt nie czyta, za to masz radość z tego, że wszystkich wk****asz robieniem tego śmietnika, który robisz.
A to ciekawe ,bo ja widze wiele bialych,atrakcyjnych kobiet z "kolorowymi". Tak wogole bialy to tez kolor,wiec wszyscy jestesmy kolorowi
Twój Senegalczyk wziął się za Ciebie, bo mu pasowałaś do jego wizji urobienia Cię na muzułmankę. Trzeba przyznać, że miał wyjątkowo łatwe zadanie
Tamiraa napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:
![]()
Tak wszystkich zapraszam
Udaj się na discord.
JuliaUK33 napisał/a:Tamiraa napisał/a:To jakaś impreza na forum będzie? Rozdajecie prezenty?
![]()
Tak wszystkich zapraszam
Udaj się na discord.
A po co tam?
JuliaUK33 napisał/a:A to ciekawe ,bo ja widze wiele bialych,atrakcyjnych kobiet z "kolorowymi". Tak wogole bialy to tez kolor,wiec wszyscy jestesmy kolorowi
Twój Senegalczyk wziął się za Ciebie, bo mu pasowałaś do jego wizji urobienia Cię na muzułmankę. Trzeba przyznać, że miał wyjątkowo łatwe zadanie
Nikt mnie nie urabial. Przeszlam na Islam po przeczytaniu Biblii. Wy tez byscie przeszli, a ze Biblie znacie tylko z niedzielnych kazan:D
Nikt mnie nie urabial. Przeszlam na Islam po przeczytaniu Biblii. Wy tez byscie przeszli, a ze Biblie znacie tylko z niedzielnych kazan:D
Już Ci pisałam, że nie słucham niedzielnych kazań, więc musisz sobie wymyślić inną psycho-mantrę
JuliaUK33 napisał/a:Nikt mnie nie urabial. Przeszlam na Islam po przeczytaniu Biblii. Wy tez byscie przeszli, a ze Biblie znacie tylko z niedzielnych kazan:D
Już Ci pisałam, że nie słucham niedzielnych kazań, więc musisz sobie wymyślić inną psycho-mantrę
A to tym bardziej nic nie wiesz
56 2024-07-07 16:36:53 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-07-07 16:37:29)
Priscilla napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Nikt mnie nie urabial. Przeszlam na Islam po przeczytaniu Biblii. Wy tez byscie przeszli, a ze Biblie znacie tylko z niedzielnych kazan:D
A to tym bardziej nic nie wiesz
To bardzo ciekawe, że tylko od księdza i to na kazaniu można się czegoś dowiedzieć
Ot, Julki logika!
Islam to ogrom ograniczeń szczególnie dla kobiety.
Wyobrażam sobie: Julka w burce, w upał 30 stopni.
Islam to ogrom ograniczeń szczególnie dla kobiety.
Wyobrażam sobie: Julka w burce, w upał 30 stopni.
Jakie to sa ograniczenia dla kobiety?
Nie musze nosic burki ani nawet nie musze zaslaniac twarzy,chociaz moge to robic,bo to sunnah... musze natomiast ubierac abaje rodzaj drugiej sukienki z dlugimi rekawami oraz hijab/khimar rodzaj chusty ,ktora zaslania wlosy. Burka i zaslanianie twarzy nie sa obowiazkowe w Islamie. Kto zmusza do tego kobiety ten zostanie ukarany przez Boga. Maryja tez nosila hijab(nakrycie glowy) tyle,ze to sie pewnie inaczej nazywalo,tak samo wszystkie inne kobiety za czasow Jezusa,przed nim,a nawet dlugie wieku po nim. Zaslanianie wlosow to tez praktyka wielu roznych religii, w niektorych denominacjach Chrzescijanskich kobiety zaslaniaja wlosy, wiele zaslania w kosciele. A zakonnica? Widzialas jak chodza ubrane? Tez zaslaniaja wlosy. W Polsce wiele kobiet goralek, kaszubki itp tez nosi na glowie chusty, w Rosji tradycyjnie tez kobiety zakrywaja wlosy chusta, na Ukrainie to samo.
Bo jest tylko wirtualna
Noble napisał/a:Bardzo szybko zmienia religie. Była już muzułmanką, w ciągu roku nawróciła się na katolicyzm, a po kilku miesiącach znowu się konwertowała..
Bo jest tylko wirtualna
Nie jest. Moja wiara w Islam jest prawdziwa, zreszta pozyjecie, zobaczycie
JuliaUK33 napisał/a:Nie tlumacz sie juz
Taaa... I Ty się bierzesz za głoszenie Koranu, choć nie jesteś w stanie zrozumieć nawet tak prostej kwestii, jak to, że owszem, to było tłumaczenie, ale nie się, ale tego, co okazało się zbyt trudne do zrozumienia, choć dziecinnie proste
Przecież Ciebie zagną na pierwszym pytaniu z prośbą o rozwinięcie, co autor mógł mieć na myśli.
Póki co bezmyślnie wklejasz całe ściany tekstu, których nikt nie czyta, za to masz radość z tego, że wszystkich wk****asz robieniem tego śmietnika, który robisz.
Bo takie ma zadanie.
62 2024-07-07 17:38:26 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-07-07 17:38:53)
.
GloriaSoul napisał/a:Islam to ogrom ograniczeń szczególnie dla kobiety.
Wyobrażam sobie: Julka w burce, w upał 30 stopni.Jakie to sa ograniczenia dla kobiety?
Nie musze nosic burki ani nawet nie musze zaslaniac twarzy,chociaz moge to robic,bo to sunnah... musze natomiast ubierac abaje rodzaj drugiej sukienki z dlugimi rekawami oraz hijab/khimar rodzaj chusty ,ktora zaslania wlosy. Burka i zaslanianie twarzy nie sa obowiazkowe w Islamie. Kto zmusza do tego kobiety ten zostanie ukarany przez Boga. Maryja tez nosila hijab(nakrycie glowy) tyle,ze to sie pewnie inaczej nazywalo,tak samo wszystkie inne kobiety za czasow Jezusa,przed nim,a nawet dlugie wieku po nim. Zaslanianie wlosow to tez praktyka wielu roznych religii, w niektorych denominacjach Chrzescijanskich kobiety zaslaniaja wlosy, wiele zaslania w kosciele. A zakonnica? Widzialas jak chodza ubrane? Tez zaslaniaja wlosy. W Polsce wiele kobiet goralek, kaszubki itp tez nosi na glowie chusty, w Rosji tradycyjnie tez kobiety zakrywaja wlosy chusta, na Ukrainie to samo.
A nie masz wrażenia, że ludzie mogą się Ciebie bać?
Mogą sobie pomyśleć; O, idzie muzułmanka, może ma bombę pod spódnicą, kamikadze, wejdzie w tłum i się wysadzi w imię Allaha.
JuliaUK33 napisał/a:GloriaSoul napisał/a:Islam to ogrom ograniczeń szczególnie dla kobiety.
Wyobrażam sobie: Julka w burce, w upał 30 stopni.Jakie to sa ograniczenia dla kobiety?
Nie musze nosic burki ani nawet nie musze zaslaniac twarzy,chociaz moge to robic,bo to sunnah... musze natomiast ubierac abaje rodzaj drugiej sukienki z dlugimi rekawami oraz hijab/khimar rodzaj chusty ,ktora zaslania wlosy. Burka i zaslanianie twarzy nie sa obowiazkowe w Islamie. Kto zmusza do tego kobiety ten zostanie ukarany przez Boga. Maryja tez nosila hijab(nakrycie glowy) tyle,ze to sie pewnie inaczej nazywalo,tak samo wszystkie inne kobiety za czasow Jezusa,przed nim,a nawet dlugie wieku po nim. Zaslanianie wlosow to tez praktyka wielu roznych religii, w niektorych denominacjach Chrzescijanskich kobiety zaslaniaja wlosy, wiele zaslania w kosciele. A zakonnica? Widzialas jak chodza ubrane? Tez zaslaniaja wlosy. W Polsce wiele kobiet goralek, kaszubki itp tez nosi na glowie chusty, w Rosji tradycyjnie tez kobiety zakrywaja wlosy chusta, na Ukrainie to samo.A nie masz wrażenia, że ludzie mogą się Ciebie bać?
Mogą sobie pomyśleć; O, idzie muzułmanka, może ma bombę pod spódnicą, kamikadze, wejdzie w tłum i się wysadzi w imię Allaha.
... w Anglii jest miliony muzulmanek, wiekszosc nosi abaje i hijab, ale wiele z nich zaslania tez twarz. Nie widzialam, zeby ludzie wpadali w panike na ich widok. A wlasnie co do ubioru muzulmanki to jutro jade kupic abaje i kilka rodzajow hijabu,bo poki co mam narazie tylko ten do modlitwy.
No i właśnie to jest część tych ograniczeń dla kobiety.