Michal38. Czesc. nie jestem mistrzem piora ani poprawny gramatycznie bo wolalem sie bujac ze znajomymi niz siedziec na jezyku polskim - ksiazek rocznie tez za duzo nie czytam
Napisze ci jak ja widze probe rozwiazania twojego problemu jakim jest rozpalenie zony zeby chociaz czasem pomyslala o figo-fago
- Terapie i psychologowie - piernik im ucho. Twoja luba nie chce to nie, wiekrzosc tych terapeutow to z zycia gowno wiedza i daja mizerne rezultaty..
.to jest business jak kazdy inny i terapeuta bedzie nakrecac pod checia pomocy na kolejne wizyty ( studiow nie skonczy taki tylko ksiazek sie naczyta i kursy odwali ) - tak mi sie tylko wydaje
Sproboj tak...( bedziesz potrebowal troche grosza , czasu, i kreatywnosci ).
Zaproponoj malzonce wyjazd we dwoje tylko ty i ona. Bachory do klatek...tzn do babci, rodziny badz zalatwcie sobie zaufana osobe do opieki.
Obiecaj zonie ze nie bedziesz ja zameczal o bzykanko, z zastrzezeniem ze sie zgodzi na zabawy/e erotyczna.
Kup nowa najtansza karte sim do wspolnego tel. ( swoje smycze zostawicie w domu a ten telefon/komorkama byc alarmowy,
Chodzi o to zby nikt wam nie przeszkadzal jak 20 late temu , i zebyscie byli tylko we dwoje bez telefonu )
Nie wiem jakimi funduszami dysponujesz ale przyjme ze "economy trip"
Poszukaj ciekawego miasta w ktorym nigdy nie byliscie oboje tak do 50-100km zeby nie bylo za szybko do domu ale w razie W mozna bylo szybko wrocic (Zamartwianie sie o bachory )
Poszukaj ladniego noclegu ze sniadaniem ( booking, hotels, trivago, tripadvisor czy co tam wolisz), zeby pokoj mial ladny widok ( rano albo popoludniu puki widno ) i miejsce gdzie mozecie isc na spacer czy jakos spedzic czas wieczorem.
Poszukaj jakiejs atrakcji nie wiem chodzing/spacering/ kino - co kolwiek, nawet szmira wazne zeby bylo ciemno i zebys mogl ja pocalowc.
Poszukaj jakiego nie wiem zajebistego punktu widokowego i zabierz ja tam.
Poszukaj tez restauracji w poblizu z w miare dobrymi ocenami i recenzjami zeby jakies odgrzewane nalesniki nie trafic. - idz z nia na kolacje z 1x lampka wina nie wiecej nie mniej 1na starczy.
Pamietaj zebys sie nie zagotowywal sie jak czajniczek i nie swirowal ze dazysz do malutkiego bzykanka. - odpychaj takie mysli i juz ( jesli masz z tym problem to pogadaj ze swoja raczka o rozladowywaniu napiecia ale nie przy zonie ).
Chodzi o to zebyscie milo spedzili czas razem pogadali nawet o dupie marynie, o tym czy gdyby delfiny mialy nogi i zyly na ladzie to czy fajnie graly by w szachy itp gnioty bez sensu - odmuzdzacze.
Na takim tripie nie poruszaj tematow problematycznych - remonty , zmiany nie wiem auta, choroby, obrzek jader itp, itd.
Staraj sie - albo chociaz sproboj - tak jak to bylo 20lat temu czy ile sie znacie
Plan A
No i po kolacji zaproponoj zonie zabawe w cieplo zimno, co jej sie podoba cieplo a co nie zimno ( nie przejmoj sie jak dlugo bedzie ciagle zimno ). W drodze do pokoju hotelowego lub apartamentu co tam wysznupiesz z czelusci polskie bazy turystycznej - kup jakies owoce ( najlepiej swiezy mix albo po 1szt ) . No i wiadomo po meczacym dniu pora sie umyc/ prysznic kapiel moze wspolna tylko zebys sterczacym kikutem nie straszyl - ale nie myj sie jak "polak" czytaj 5 punktow zapachowych ...tylko po calosci....za uszami tez:)
Wracajac do cieplo zimno, Jak jest sliwka wstydliwka to niech lezy w bieliznie w ciemnosci ( tutaj pokoj musi miec ogrzewanie fest zeby nie marzla od np drewnianego dotyku )
(Zawiaz jej oczy opaska zeby nie widziala) jak juz bedzie lezala ze zwiazanymi oczami ...no to jedziesz z tym koksem, taki dotyk siaki sraki i owaki drapanie ugniatanie mocny uscisk, ....jak bedzie ciagle marudzic ze zimno i zimno to daj jej jaki owoc na zagrzyche...ale najpierw niech wymaca czubkiem jezyka co to i zgaduje bez smakowania. -Dowiedz sie moze lubi bardzo mocny dotyk albo wcale moze woli mizianie jakims przedmiotem" turystycznym"
Twoim Zadaniem jest dowiedziec sie co jej sprawia przyjemnosc ( dotyk / pieszczota) z taka jebutna nutka erotyzmu.
Plan B
Poniewaz kazda ale to kazda kobieta walczy jak popieprzona z clulitem ( Jesli twoja ma samoocene jak Osiolek z Misia Puchatka to uwazaj na slowa....zreszta juz ja znasz nie od dzis )
No zaproponoj masaz ktory skoryguje zmiany o charakterze obrzękowo-włóknisto-stwardnieniowym w tkance podskórnej ( moze zatrybi moze nie )
Na YT znajdziesz takie masaze od ruskich ( troche hardcore ) badz francuzkich - any way masz oblukac jak to robi facet nie baba
No i napizgasz tym masazem tak dlugo az ci rece do dupy wejda i bedziesz marzyl zeby isc spac - uwierz mi ze jak bedziesz przerzucal giry z lawa na prawo w gore i w dol, i dupalka ( a no bo masaz posladow tez musi odwalcowac )
a potem plecy i ramiona i szyje to tak z 1.5-2h moze zejsc ( nawet ja nigdy tyle nie opierdzielilem bo wczesniej sie konczy seksem )
No ale do sedna....po masazu ty padniesz a ona poczuje sie zajebiscie albo bedzie ja wszystko bolec.
No i rano....w budrzetowce ty robisz nie wiem bialy twarozek z wrzywami nie straczkowymi i swierze zdrowe pieczywko czy co tam masz w menu dla niej
w opcji na Don Juan schodzicie na sniadanie do hotelowej sali. Albo jak prawdziwy Casanova zamawiasz sniadanko do pokoju
Po pierwsze
bez dzieci
po drugie
nie u siebie w domu
po trzecie
nie rob spiny o ten seks
po czwarte
zbieraj pamiatki do wspomnien
Wydaje mi sie ze po 5-10 takich wypadach twoja zona podniesie libido i moze nawet rozbudzi sie troche pozadanie.
Masz byc zawsze troche nie przewidywalny co do zabrania gdzies zony z domu,
Zachec ja do takich wypadow- pierwsze sliwki robaczywki nie koniecznie za 1szym razem bedzie super fajnie ale na pewno za ktoryms razem wystrzli szampan jej lub twoj albo wasz wspolny.
No i dzialaj nie gdybaj ..nie planuj w nieskonczonosc. ustal budzet jak przy budowie domu czyli np 600polskich buliwarow + 600na nieprzewidziane atrakcje typu ciete kwiaty, strzelnica, kebab u turasa+ stoperan,.
Nie przeliczaj wszystkiego na kase, badz troche rozrzutny, sypnij groszem na wasza wspolna zabawe ( pamietaj ze przedniotow do grobu nie zabieramy)
Zasatnow sie nad takim pomyslem
Pozdro