Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 7 8 9 10 11 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 521 do 585 z 13,291 ]

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Psycholog Na Niby napisał/a:

To raczej była kontra do „argumentów” big_smile. Jakby Tinder nie miał sensu, nikt by na nim nie robił grubej kasy i nie byłby jedna z najpopularniejszych aplikacji randkowych. Co jest wyznacznikiem sensu?

Proste. To czego dla siebie szukasz. To co Ci się opłaca.
Dla mnie Tinder jest bez sensu tongue

Zobacz podobne tematy :

522

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Od razu lepiej tongue.

Od razu lepiej tongue.

Coś Ty taki młody gniewny tongue

524

Od razu lepiej tongue.

Dlaczego gniewny? smile.

525 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-25 12:59:58)

paslawek napisał/a:

Tinder jest bez sensu smile

A Ty niby skąd wiesz? tongue

Raz że na forum można o tym wiele się dowiedzieć a po drugie w poprzedniej pracy
miałem podwładnych którzy korzystali  kilku młodych facetów specjalnie nie robili z tego tajemnicy 
Takie rzeczy jak portale to na początku były najbardziej skuteczne bo to było coś nowego
Potem to jak wiele popkulturowych zjawisk to się rozmydla i robi straszna komercha jest właśnie tak że największy sens ma dla twórców
tej "rewolucji” oni najwięcej zyskują .

526 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-25 14:31:22)

Od razu lepiej tongue.

Dlaczego gniewny? smile.

Właśnie Psychologu, dlaczego? tongue

Czasami w tym temacie taki się wydajesz. Podkreślam jednak -  wydajesz się - żeby znowu nie było, że ktoś komuś robi nietrafioną psychoanalizę tongue

527 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-25 14:27:42)

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Tinder jest bez sensu smile

A Ty niby skąd wiesz? tongue

Raz że na forum można o tym wiele się dowiedzieć a po drugie w poprzedniej pracy
miałem podwładnych którzy korzystali  kilku młodych facetów specjalnie nie robili z tego tajemnicy 
Takie rzeczy jak portale to na początku były najbardziej skuteczne bo to było coś nowego
Potem to jak wiele popkulturowych zjawisk to się rozmydla i robi straszna komercha jest właśnie tak że największy sens ma dla twórców
tej "rewolucji” oni najwięcej zyskują .

A, to tak jak ja big_smile Też wiem o Tinderze od innych, z forum, oraz od tych którzy z tego korzystali sama nie mając z tym do czynienia, czyli tak naprawdę, wiesz tyle co ja - nic tongue Nie no, dobra, możemy przyjąć za ogólną famą którą się za Tinderem ciągnie, że to taki internetowy dom uciech tongue

528

Dlaczego gniewny? smile.

Czasami w tym temacie taki się wydajesz. Podkreślam jednak -  wydajesz się - żeby znowu nie było, że ktoś komuś robi nietrafiony psychoanalizy tongue

No jestem wkurwiony ale nie na was czy przez was smile. Aż tak to widać? Hmm to lepiej się zamknę big_smile. Do buddyjskiego mnicha mi daleko wink.

529 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-25 14:42:52)

Dlaczego gniewny? smile.

Czasami w tym temacie taki się wydajesz. Podkreślam jednak -  wydajesz się - żeby znowu nie było, że ktoś komuś robi nietrafiony psychoanalizy tongue

No jestem wkurwiony ale nie na was czy przez was smile. Aż tak to widać? Hmm to lepiej się zamknę big_smile. Do buddyjskiego mnicha mi daleko wink.

A, to jeszcze jedno na dokładkę, w ramach psycho-analizy tongue Czasami strach coś do Ciebie pisać na żarty big_smile

Tylko pliss, nie pytaj mnie dlaczego, bo nie wiem big_smile

530

Taki się urodziłem smile. I reklamacji nie przyjmuje, bo w anonsie było to wszystko zdeklarowane ze cham i cynik big_smile. Ale i tak trochę przesadzasz tongue.

Taki się urodziłem smile. I reklamacji nie przyjmuje, bo w anonsie było to wszystko zdeklarowane ze cham i cynik big_smile. Ale i tak trochę przesadzasz tongue.

Możesz być spokojny, nikt z nas nie jest idealny tongue

PS. A było tam coś o poczuciu humoru? bo nie pamiętam tongue

532 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-25 19:33:32)

wiem wiem to tak dla jaj i żeby dorysować sobie wąsy i żeby wyszło że też dla jaj
Z Tinderem to widocznie tak że każdemu wedle potrzeb
każdy szuka miłości albo ucieka przed nią

Olek to nie złośliwie ale w necie nic nie ginie i to nie jest też żeby było poważniej
przetwarzanie danych - daleko nie trzeba było szukać : )
"strasny" cham i cynik z Ciebie leniwcu -
że zacytuje kogoś  "nie czaruj "

Najbardziej seksownym organem kobiety dla mnie jest mózg, atrakcyjność to nie tylko cechy fizyczne. Pociągają mnie kobiety na pierwszy rzut oka nieśmiałe/niedostępne. Inteligencja to oczywisty warunek. Łatwe kobiety mnie obrzydzają. Brak palenia oraz używania wulgaryzmów na duży plus. Uroda raczej naturalna, szczupła budowa ciała aczkolwiek jak potrafi intrygować, nie ma znaczenia, tak jak kolor włosów. Powinna dobrze traktować kelnera czy panią ekspedientkę. Niezależna emocjonalnie, samodzielna w wielu aspektach. Otwartość na negocjacje w sprawach seksu. Szczera i lojalna przede wszystkim względem siebie. Może być pyskata ale w kulturalny sposób (błyskotliwa). Zadbane stopy na duży plus. Otwarta na rozmowy, również te trudne. 70% szarości, 30% czerni i bieli. Cierpliwa i wyrozumiała względem mnie. Co do ubioru, lubię szpilki, reszta bez znaczenia jak czuje się dobrze ze sobą, Ew. Strój Ewy. Proaktywna względem życia lecz dająca sobie przyzwolenie na nic nie robienie od czasu do czasu. Seksowny gest - spojrzenie, ale to raczej subiektywne odczucie. Musi lubić i dbać o siebie. Są tu jakieś kandydatki spełniające powyższe warunki? .

Syl jesteś tu big_smile

PS. Jak miałem 18 lat ważny był tylko tyłek i cycki.

"badboy badboy , whatcha want Watcha want, whatcha gonna do?"

tak tak dziś ja mam gorszy zaskok.:)

533 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-25 19:32:39)

paslawek napisał/a:

Miłość nie istnieje.

Dlatego Ci, którzy jej szukają -  nie znajdują, a tych którzy nie szukają -  nie spotyka. Istnieje za to cała gama wzajemnych oczekiwań i wpasowywania się w te oczekiwania, i ich spełnienie.

534

paslawek napisał/a:

Miłość nie istnieje.

Dlatego Ci, którzy jej szukają -  nie znajdują, a tych którzy nie szukają -  nie spotyka. Istnieje za to cała gama wzajemnych oczekiwań i wpasowywania się w te oczekiwania, i ich spełnienie.

zgoda -
mam to to inaczej ale w gruncie rzeczy nie tak bardzo różnie poukładane przynajmniej do teraz
a ponieważ i tak wszystko już było to zacytuje

"Człowiek, który wie, że milczy, który wie, że kocha, nie wie, ani co to jest milczenie, ani co to jest miłość"

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Miłość nie istnieje.

zgoda -
mam to to inaczej ale w gruncie rzeczy nie tak bardzo różnie poukładane przynajmniej do teraz
a ponieważ i tak wszystko już było to zacytuje

"Człowiek, który wie, że milczy, który wie, że kocha, nie wie, ani co to jest milczenie, ani co to jest miłość"

Zmęczyły mnie już aforyzmy o miłości. Wszelkie aforyzmy o miłości są piękne. W teorii.

536

paslawek napisał/a:

Zmęczyły mnie już aforyzmy o miłości. Wszelkie aforyzmy o miłości są piękne. W teorii.

Dla mnie w tym wszystkim o to chodzi ,i jest tym samym mniej więcej
rozkminianie i gadanie pochłania czas i energię tak jak kompulsywne wspominanie
teoretyzowanie męczy na dłuższą metę i stwarza tylko coraz więcej przeszkód
do czegokolwiek i jakkolwiek się to pojmuje lub nie : miłość, szczęście spokój,związek  etc
się filozoficznie porobiło ,ale prawdę mówiąc ostatni to mi się nie chce "filozować"

kto następny do "golenia" ?
Psycholog zarobiony w pracy go wk...ją
Panna zmęczona
można dać im trochę odetchnąć .

jest tu kto chętny - nie wiadomo do czego ? smile

537 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-25 20:08:13)

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

do czegokolwiek i jakkolwiek się to pojmuje lub nie : miłość, szczęście spokój,związek  etc
się filozoficznie porobiło ,ale prawdę mówiąc ostatni to mi się nie chce "filozować"

Panna zmęczona

Czemu ma służyć takie "obnażanie" użytkowników? Konfrontowanie ich z wypowiedziami w różnych tematach. Co wiesz o człowieku, który podpisuje się w internecie jako Psycholog Na Niby czy jako Panna Szlachetnego Rodu?

538

paslawek napisał/a:

wiem wiem to tak dla jaj i żeby dorysować sobie wąsy i żeby wyszło że też dla jaj
Z Tinderem to widocznie tak że każdemu wedle potrzeb

Olek to nie złośliwie ale w necie nic nie ginie i to nie jest też żeby było poważniej
przetwarzanie danych - daleko nie trzeba było szukać : )
"strasny" cham i cynik z Ciebie leniwcu -
że zacytuje kogoś  "nie czaruj "

Najbardziej seksownym organem kobiety dla mnie jest mózg, atrakcyjność to nie tylko cechy fizyczne. Pociągają mnie kobiety na pierwszy rzut oka nieśmiałe/niedostępne. Inteligencja to oczywisty warunek. Łatwe kobiety mnie obrzydzają. Brak palenia oraz używania wulgaryzmów na duży plus. Uroda raczej naturalna, szczupła budowa ciała aczkolwiek jak potrafi intrygować, nie ma znaczenia, tak jak kolor włosów. Powinna dobrze traktować kelnera czy panią ekspedientkę. Niezależna emocjonalnie, samodzielna w wielu aspektach. Otwartość na negocjacje w sprawach seksu. Szczera i lojalna przede wszystkim względem siebie. Może być pyskata ale w kulturalny sposób (błyskotliwa). Zadbane stopy na duży plus. Otwarta na rozmowy, również te trudne. 70% szarości, 30% czerni i bieli. Cierpliwa i wyrozumiała względem mnie. Co do ubioru, lubię szpilki, reszta bez znaczenia jak czuje się dobrze ze sobą, Ew. Strój Ewy. Proaktywna względem życia lecz dająca sobie przyzwolenie na nic nie robienie od czasu do czasu. Seksowny gest - spojrzenie, ale to raczej subiektywne odczucie. Musi lubić i dbać o siebie. Są tu jakieś kandydatki spełniające powyższe warunki? .

Syl jesteś tu big_smile

PS. Jak miałem 18 lat ważny był tylko tyłek i cycki.

"badboy badboy , whatcha want Watcha want, whatcha gonna do?"

tak tak dziś ja mam gorszy zaskok.:)

Ech, i jak mam przejęć na emeryturę po takim poście.. bycie chamskim i cynicznym nie wyklucza tego co cytowałeś, wiadomo ze dla kobiet i dzieci jestem bardziej wyrozumiały, serio muszę o tym mówić? W wieku 18 lat, seks był w hierarchii top3 a dziś na 22 miejscu, na resztę sobie odpowiedz sam (Metafora taka). Łatwe kobiety wciąż mnie obrzydzają, co to ma do rzeczy w kwestii wysublimowanej formy masturbacji. Wiem tez ze narkotyki są złe! Nie jestem zwolennikiem 500+ ale bym korzystał jakbym miał dzieci, więcej przykładów? Z dorysowanem wąsów nie wiem o co Ci chodzi. Tak, to był potencjalnej opis kandydatki na żonę, wiesz już teraz czemu nie wierze? Nie zamierzam obniżać standardów. Poza tym jest jeszcze coś takiego jak „chemia”, kompletnie nie wiem co miał udowodnić Twój post?

539 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-25 21:32:37)

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Panna zmęczona

Czemu ma służyć takie "obnażanie" użytkowników? Konfrontowanie ich z wypowiedziami w różnych tematach. Co wiesz o człowieku, który podpisuje się w internecie jako Psycholog Na Niby czy jako Panna Szlachetnego Rodu?

wiem że nic nie wiem ,albo wiem niewiele ,natomiast wiem coś tam o sobie .
Czemu ma służyć? to się zobaczy albo nie
Mnie służy temu żeby trochę kogoś poznać na tyle na ile się da ,przez forum trochę z fragmentów i stale nie w pełni
ponieważ niektóre osoby jakoś zwracają moją uwagę szczególniej ,wydają się ciekawi interesujący dla mnie
nie takie mam  intencje obnażania dyskredytowania
każda twarz jest prawdziwa w pewnym sensie
tu odpada wiele z tego co w życiu ,
fakty szczegóły choć interesujące są bez większego znaczenia dla internetowych spotkań na forum ,
zostają poglądy przekonania mnóstwo wieloznaczności ,opisy myśli ,uczuć emocji z doświadczeń.

Ech, i jak mam przejęć na emeryturę po takim poście.. bycie chamskim i cynicznym nie wyklucza tego co cytowałeś,(......) kompletnie nie wiem co miał udowodnić Twój post?

A jest jakiś przymus udowadniania czegoś ostatecznego ? To moje "natrętne" błaznowanie jest dla mnie bardziej obserwowaniem i słuchaniem was  z uwagą i ciekawością niż gadaniem ,takie niby proste zadawanie pytań powoduje że ludzie często piszą wypracowania na zadany temat ,konfrontowanie czasem powoduje konflikt i coś tam jednak ujawnia interesującego na tyle na ile oczywiści pozwalają lub nie bariery w komunikacji i ograniczenia jej na forum jedno i drugie bywa ciekawe ,siebie też mogę obserwować wtedy jest inaczej
Nie wiem czasem ciekaw jestem ,jak inni ludzie czują nie dlatego żeby porównywać bo to strasznie nudne różnicować leszy gorszy i nic nie daje to ,coś nowego coś innego mnie interesuje.
Jeżeli mój post oczytałeś jako jakieś wyśmiewanie czy udowadnianie że jesteś jakiś tam to zupełnie nie tak,nie ma tam nic śmiesznego jest rozsądek i oczekiwania w miarę konkretne 
właściwie sam odpowiedziałeś "jedno nie wyklucza drugiego" mnie właściwie ciekawią też takie ambiwalencje ,niby oczywistości ale nie do końca
wyobrażenia idee o sobie samych na ile i gdzie są granice przenikania się tego
z resztą często sam nie wiem od razu po jakimś czasie coś tam się u mnie dzieje .

paslawek napisał/a:

Naprawdę w to wierzysz, że każda twarz jest tutaj prawdziwa? Odważnie, paslawek. A co z twierdzeniem internetowych wyjadaczy, że internet to tylko literki, literki i literki ?

541 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-01-25 21:35:08)

Dlaczego Tinder jest bez sensu? .
Myślę że w założeniu bo też znam tylko z opowiadań,  dla osób u których bramą wejścia do relacji jest wygląd  to bardzo dobra apka.
A takich osób jest wiele. .
Przynajmniej teoretycznie wiadomo że ludzie się sobie wzajemnie wstępnie podobają więc nie ma zonka.
Chociaż fotka może przekłamywać w obie strony.
Dla mnie akurat bramą wejścia do relacji jest osobowość,  przebija się ona nad wygląd już wiem to na pewno.
W pracy mam teraz paru przystojniakow i że 2 "bestie " i jakbym miala wybierać  towarzystwo  na bezludną wyspę to bylby to ten kolega.
Ale się o tym nie dowie  bo zgodnie ze starym rosyjskim przysłowiem..wiadomo co..:)

Ja nie twierdzę, że Tinder jest bez sensu w ogóle, lecz bez sensu w moim ( słowo klucz na które zwrócił uwagę Psycholog ) odczuciu osobistych preferencji.

543

Ja tam korzystam z tego Tindera 3 tygodnie i póki co to jest strata czasu^^ To jest raczej apka dla osób, co wyglądają i prezentują się wizualnie bardzo dobrze i mają odpicowany profil. Pozostali też pewnie mają szansę kogoś znaleźć, ale wymagałoby to pewnie masę czasu i sporo szczęścia.

Z drugiej strony - jak się nie potrafi w normalnym życiu zagadać, to potem zostaje tylko taki Tinder xD

544 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-25 21:55:14)

paslawek napisał/a:

Naprawdę w to wierzysz, że każda twarz jest tutaj prawdziwa? Odważnie, paslawek. A co z twierdzeniem internetowych wyjadaczy, że internet to tylko literki, literki i literki ?

Są i literki i różne twarze i coś prawdziwego też ,a konkretniej to chodziło o Psychologa i jego dwie strony
Tu parę rzeczy znowu jest czy każda nie wiem ,a wiara lub nie to wybór wszystko jest możliwe i prawdopodobne w życiu
Nie piszę o każdej osobie czy osobach ,nawet jak ktoś zmyśla i konfabuluje co trudno sprawdzić czy wykryć to nawet tym zmyślaniem coś mówi o sobie
trochę z czymś podobnym miałem do czynienia na tych swoich terapiach i w AA tylko tam czasem ludzie się przyznawali tu raczej nie
do dyspozycji ma się niewiele ale i to wystarczy mi żeby kogoś akceptować i nawet poczuć lubienie sympatię w gruncie rzeczy do wyobrażeń osób

Ela210 napisał/a:

Dlaczego Tinder jest bez sensu? .

Ale to raczej nie chodziło o jakąś ostateczną jedynie słuszną opinie o rzeczonym portalu ,bardziej to były osobiste obserwacje subiektywne

545 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-25 21:55:38)

dubelek elemelek

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Są i literki i różne twarze i coś prawdziwego też ,a konkretniej to chodziło o Psychologa i jego dwie strony

Nawet jeśli (z czym się nie zgadzam) to dlaczego miałby ich tu nie mieć? Co takiego jest w postach tej osoby, że analizujesz je pod kątem realnej wiarygodności.

Jak rozumiesz "dwie strony" - jako dwulicowość, fałsz?

547 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-25 22:03:17)

paslawek napisał/a:

Nawet jeśli (z czym się nie zgadzam) to dlaczego miałby ich tu nie mieć? Co takiego jest w postach tej osoby, że analizujesz je pod kątem realnej wiarygodności.

Jak rozumiesz "dwie strony" - jako dwulicowość, fałsz?

Nie nie jako fałsz tylko wybór i to co może w życiu dominować bardziej
wady i zalety to cechy zależy jak je się ocenia
czasem jednak może być tak że jedna ze stron to wyrachowany fałsz po coś i to raczej u "zawodowych" oszustów
,ale niekoniecznie

Zakładać coś tam zakładam i zakładam że Psycholog na przykład nie jest oszustem matrymonialnym

548 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-25 22:03:37)

paslawek napisał/a:

czasem jednak może być tak że jedna ze stron to wyrachowany fąłsz po coś ,ale niekoniecznie

I co w tym takiego zaskakującego?

549 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-25 22:13:14)

paslawek napisał/a:

czasem jednak może być tak że jedna ze stron to wyrachowany fąłsz po coś ,ale niekoniecznie

I co w tym takiego zaskakującego?

a musi być koniecznie coś zaskakującego ? nie zawsze konkretnie oczywistości są takie oczywiste to zależy jak zwykle
pytasz odpowiadam bo widocznie chce odpowiedzieć smile

550 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-25 22:15:54)

paslawek napisał/a:

Zakładać coś tam zakładam i zakładam że Psycholog na przykład nie jest oszustem matrymonialnym

big_smile Nawet jeśli jest i bajeruje tu ile wlezie to co mu zrobisz? tongue
Ty tak na serio?
To Internet. On tu może być kim chce.

551 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-25 22:50:53)

paslawek napisał/a:

big_smile Nawet jeśli jest i bajeruje tu ile wlezie to co mu zrobisz? tongue
Ty tak na serio?
To Internet. On tu może być kim chce.

Niemożliwe naprawdę może być kim chce ? Strasznie serio big_smile Pisze coś tam ja jak mi się chce też mogę
ja mu nie chcę nic zrobić -
skąd to założenie i Twoja obrona Psychologa przed nieistniejącym atakiem niby na niego przeze mnie ( choć to też tylko założenie możliwe że błędne smile )
Psycholog mnie ciekawi bo trochę kogoś mi przypomina z tego co pisał o sobie w różnych wątkach,ale i tak jest trochę podobny do mnie ja do niego i jednocześnie jesteśmy rożni tak to też oczywistość ale warta podkreślenia 

WTF nie będzie "jędzo" nie dam się wkręcić i nie czuje się pod murem jeżeli to Cię ciekawi big_smile
Ty też kogoś mi przypominasz z tego co pisujesz i jak to robisz big_smile z życia realnego smile nie uwierzysz kogo big_smile
a czy to prawda czy wyobrażenie złudzenia twarze literki słowa etc
to nie mój problem w pewnym sensie - wrażenie jest istotne w danym momencie
jakieś nadawanie wpisom znaczenia jest istotne ,nie tylko sama wiara zaufanie .

552 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-25 23:14:26)

Nie bronię Psychologa, nie wydaje mi się też aby potrzebował mnie w roli adwokata diabła big_smile tongue Niech sobie chłopak pisze co chce, po prostu aż tak tego nie analizuję, może jak w grudniu po południu przyszłego roku nadal będzie na tak ze spotkaniem, to się spotkam, obczaję i zdam Ci relację big_smile

Albo przyznaj, że jesteś po prostu, jak nie przymierzając, zazdrosny big_smile

553 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-25 23:11:37)

.

554

paslawek napisał/a:

Tu parę rzeczy znowu jest czy każda nie wiem ,a wiara lub nie to wybór wszystko jest możliwe i prawdopodobne w życiu
Nie piszę o każdej osobie czy osobach ,nawet jak ktoś zmyśla i konfabuluje co trudno sprawdzić czy wykryć to nawet tym zmyślaniem coś mówi o sobie

Trochę szkoda ze Twój research nie obejmował tego jak pisałem w którymś z postów ze lubię sprzeczności w życiu. Próbujesz mnie zdefiniować żebym był jakiś. Ja nigdy „jakiś” być nie chciałem. Zawsze mnie przerażał ten z góry narzucony plan ze trzeba być dobrym człowiekiem, dobrze się uczyć, znaleźć prace, ożenić a potem umrzeć. Lubię paradoksy, nieoczywistości, sprzeczności, dualizm. Raz jestem taki a raz inny, nazywaj to maskami, konfabulacją, chorobą psychiczną czy jak tam chcesz. Pisałem ze raz jestem romantykiem (potraktowaliście to jako żart) a w innej sytuacji jedyne co możesz zrobić to użyć bezpiecznika w postaci słowa „stop”. Kurczę jak napisze ze mam na plecach wytatuowane jedne skrzydło anioła a drugie „diabła” to i tak nie uwierzycie więc sobie daruje. W koszuli z długim rękawem stwarzam nawet pozory inteligentnego, bez koszuli wyglądam jak patus (dlatego nigdy nie wytatuuje dłoni, szyi i twarzy żeby nie psuć efektu, no i ze wizerunkowo nie jest to korzystne). To ze jestem na tym forum również jest sprzecznością smile. Potrafię być chamski i nieprzyjemny dla obcych ludzi, miejscami nawet agresywnym (dla mężczyzn) z czego dumny nie jestem, uwodzić mężatki (z tego dumny jestem, czuję się wtedy zajebiście ze wygrałem z mężem/chłopakiem) a z drugiej strony wspieram finansowo np. Hospicjum dziecięce, moja przyjaciółkę która jest samotną matka (nie przeze mnie smile) albo mojego dobrego znajomego który od dziecka jeździ na wózku smile. Raz dobry a raz zły. Co do argumentu ze niby jestem oszustem matrymonialnym, w sensie ze próbuję uwieść kobiety w celu wyłudzeń np kredytu? No cóż, mercedes dużo pali i jest drogi w utrzymaniu, trzeba sobie radzić. Ale obawiam sie ze mało która poleci na narkotyki, próżność, egocentryzm, nalepki, nazywanie kobiet że nie nadają sie nawet do 24h związków itd smile. Chyba inaczej bym to rozegrał.. Swoją anonimowość wyceniam na 10000 zł, daje Ci ta możliwość ale tańszą opcja będzie uznać ze to wszystko jest NA NIBY smile.

555

Nie bronię Psychologa, nie wydaje mi się też aby potrzebował mnie w roli adwokata diabła big_smile tongue Niech sobie chłopak pisze co chce, po prostu aż tak tego nie analizuję, może jak w grudniu po południu przyszłego roku nadal będzie na tak ze spotkaniem, to się spotkam, obczaję i zdam Ci relację big_smile

Albo przyznaj, że jesteś po prostu, jak nie przymierzając, zazdrosny big_smile

Teraz to już pleciesz big_smile tongue
Zazdrosny niby o co konkretnie ? smile
Zróbcie cokolwiek wreszcie big_smile tongue
Aż tak nie jestem ciekaw wystarczy mi "świadomość "że miałem w czymś udział choćby minimalny,
jeżeli wyniknie z tego coś fajnego dla was .

paslawek napisał/a:

Alleluja big_smile A Ty myślałeś, że co ja innego tutaj robiłam i robię ? big_smile

557 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-01-25 23:31:44)

Nie denerwuj się Psychologu, paslawek naprawdę nie miał nic złego na myśli, on ma taki sposób pisania, także luz smile
Dla mnie jesteś szczery w tym co tutaj piszesz...To tak na marginesie wink

No i ja się nie zgadzam z tymi co piszą że literki to tylko literki i nic więcej. Ale ok, każdy patrzy przez pryzmat swoich doswiadczen, ja nie mam złych akurat i przez internet można spotkać wartosciowe i fajne osoby, wg mnie internet jest na plus, daje duże możliwości w poznawaniu ludzi i mówię tutaj nie tylko o sobie, ale jak tak popatrzę po rodzinie czy znajomych to takie mam wnioski.

Nawet na tinderze można kogoś wartościowego poznać, ma taki świeży przykład. Po wielu latach niepowodzeń w realnym życiu udało się komuś na tym portalu. Ani on ani ona modelami nie są, a zapowiada się fajna relacja, coś wartosciowego.

lody miętowe napisał/a:

No i ja się nie zgadzam z tymi co piszą że literki to tylko literki i nic więcej. Ale ok, każdy patrzy przez pryzmat swoich doswiadczen, ja nie mam złych akurat i przez internet można spotkać wartosciowe i fajne osoby,

Oczywiście, że można smile To bardziej chyba chodzi o to, że można ulec złudzeniu, własnej wyobraźni przez pryzmat oczekiwań, i że literki należy w realu potwierdzić wink

559 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-25 23:53:19)

paslawek napisał/a:

Alleluja big_smile A Ty myślałeś, że co ja innego tutaj robiłam i robię ? big_smile

To to wiem od początku dlatego jest jak jest
tylko że ja jestem starym chochlikiem czyli chochołem a Ty młodszym smile 
Pleciesz bardziej niż zwykle po prostu big_smile

lody miętowe napisał/a:

No i ja się nie zgadzam z tymi co piszą że literki to tylko literki i nic więcej. Ale ok, każdy patrzy przez pryzmat swoich doswiadczen, ja nie mam złych akurat i przez internet można spotkać wartosciowe i fajne osoby,

Oczywiście, że można smile To bardziej chyba chodzi o to, że można ulec złudzeniu, własnej wyobraźni przez pryzmat oczekiwań, i że literki należy w realu potwierdzić wink

To też .

paslawek napisał/a:

Trochę szkoda ze Twój research nie obejmował tego jak pisałem w którymś z postów ze lubię sprzeczności w życiu. Próbujesz mnie zdefiniować żebym był jakiś. Ja nigdy „jakiś” być nie chciałem. Zawsze mnie przerażał ten z góry narzucony plan ze trzeba być dobrym człowiekiem, dobrze się uczyć, znaleźć prace, ożenić a potem umrzeć. Lubię paradoksy, nieoczywistości, sprzeczności, dualizm. Raz jestem taki a raz inny, nazywaj to maskami, konfabulacją, chorobą psychiczną czy jak tam chcesz. Pisałem ze raz jestem romantykiem (potraktowaliście to jako żart) a w innej sytuacji jedyne co możesz zrobić to użyć bezpiecznika w postaci słowa „stop”. Kurczę jak napisze ze mam na plecach wytatuowane jedne skrzydło anioła a drugie „diabła” to i tak nie uwierzycie więc sobie daruje. W koszuli z długim rękawem stwarzam nawet pozory inteligentnego, bez koszuli wyglądam jak patus (dlatego nigdy nie wytatuuje dłoni, szyi i twarzy żeby nie psuć efektu, no i ze wizerunkowo nie jest to korzystne). To ze jestem na tym forum również jest sprzecznością smile. Potrafię być chamski i nieprzyjemny dla obcych ludzi, miejscami nawet agresywnym (dla mężczyzn) z czego dumny nie jestem, uwodzić mężatki (z tego dumny jestem, czuję się wtedy zajebiście ze wygrałem z mężem/chłopakiem) a z drugiej strony wspieram finansowo np. Hospicjum dziecięce, moja przyjaciółkę która jest samotną matka (nie przeze mnie smile) albo mojego dobrego znajomego który od dziecka jeździ na wózku smile. Raz dobry a raz zły. Co do argumentu ze niby jestem oszustem matrymonialnym, w sensie ze próbuję uwieść kobiety w celu wyłudzeń np kredytu? No cóż, mercedes dużo pali i jest drogi w utrzymaniu, trzeba sobie radzić. Ale obawiam sie ze mało która poleci na narkotyki, próżność, egocentryzm, nalepki, nazywanie kobiet że nie nadają sie nawet do 24h związków itd smile. Chyba inaczej bym to rozegrał.. Swoją anonimowość wyceniam na 10000 zł, daje Ci ta możliwość ale tańszą opcja będzie uznać ze to wszystko jest NA NIBY smile.

Psychologu fajnie że wyjaśniasz, ale to naprawdę nie jest aż tak konieczne
naprawdę czasem i ja nawet coś zrozumiem smile
nie dawaj się tak podpuszczać choć jesteś dzielny w sumie za co szacunek autentyczny smile

Literki literkami a z drugiej strony przypadki są - nie przypadkowe jak się może okazać a co potem to już następny wybór .

560

Jestem błyskotliwy, nie kosztowało mnie to wiele wysiłku smile. Ale ze Tobie się chce tak cytować mnie z różnych wątków i kontekstów? Gadka o Tinderze a Ty wklejasz mój archetyp kobiety? smile. Masz szczęście ze jestem leniem bo inaczej bym tą samą metodę zrobił z Ciebie faszystę.

561

Jestem błyskotliwy, nie kosztowało mnie to wiele wysiłku smile. Ale ze Tobie się chce tak cytować mnie z różnych wątków i kontekstów? Gadka o Tinderze a Ty wklejasz mój archetyp kobiety? smile. Masz szczęście ze jestem leniem bo inaczej bym tą samą metodę zrobił z Ciebie faszystę.

nie możliwe  big_smile

562

Hahaha nie czuj się wyróżniony Psychologu, paslawek tak czesto cytuje z różnych wątków, każdy ma jakiegoś bzika tongue

563 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-26 00:04:41)

lody miętowe napisał/a:

Hahaha nie czuj się wyróżniony Psychologu, paslawek tak czesto cytuje z różnych wątków, każdy ma jakiegoś bzika tongue

jakiegoś mam big_smile
ale wcale często nie cytuje z różnych wątków .
a głownie chodziło o to żeby Psychologa bardziej zaaklimatyzować skoro jest leniwcem .

564 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-26 00:00:46)

paslawek napisał/a:

nie dawaj się tak podpuszczać

Tę frazę powinieneś sobie już na stałe wpisać do stopki, żeby się przestać powtarzać big_smile

Zadziwiająco często jesteś przekonany o prawdziwości tego twierdzenia big_smile

565 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-26 00:12:56)

paslawek napisał/a:

nie dawaj się tak podpuszczać

Tę frazę powinieneś sobie już na stałe wpisać do stopki, żeby się przestać powtarzać big_smile

Zadziwiająco często jesteś przekonany o prawdziwości tego twierdzenia big_smile

To się jeszcze okaże ......... tongue big_smile

kto będzie w tych malinach  big_smile

566

paslawek napisał/a:

Psychologu fajnie że wyjaśniasz, ale to naprawdę nie jest aż tak konieczne

W sumie masz racje, ciagle zapominam ze to internet, (miejsce kompletnie nie dla mnie) a nie prawdziwe życie.

No cóż, dla niektórych ten internet jest właśnie częścią prawdziwego życia.

568

Jeżeli Paslawku Cię czymś uraziłem to przepraszam, ja po prostu źle znoszę próby ataku już od maleńkiego chłopca, taki mój „urok”. Pewnie jak zwykle przesadziłem. Trzymajcie się wszyscy! smile

569 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-26 01:42:30)

Jeżeli Paslawku Cię czymś uraziłem to przepraszam, ja po prostu źle znoszę próby ataku już od maleńkiego chłopca, taki mój „urok”. Pewnie jak zwykle przesadziłem. Trzymajcie się wszyscy! smile

Mnie przestań nie czuje się urażony smile na pewno nie tym razem wręcz przeciwnie to ja czasem dziwnie się wyrażam ,analizowanie i jakiś rodzaj prowokowania  to moja wada ,ale skoro już to czasem może być z tego jakiś nawet niewielki pożytek
jaki? kto to wie ?
  dość trudne mnie naprawę urazić (choć pewnie niektórym wydaje się że to potrafią zrobić a niech się tak wydaje smile )
"nie możliwe" to chodzi oto że ja nie mam takich poglądów a po drugie nie chce mi się w politycznych wątkach udzielać bo to - "za dużo wkuwania"  smile nie znalazł byś po prostu "haków" tam na mnie chyba wcale .

Ale Panna choć idzie w zaparte i się wypiera broniła Cię jak lwica tongue nie ma to tamto.

570 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-26 09:03:18)

A ja tam nikogo nie przepraszam tongue

paslawek napisał/a:

Ale Panna choć idzie w zaparte i się wypiera broniła Cię jak lwica tongue nie ma to tamto.

Oczywiście, ostatecznie to wina Panny big_smile

Trzymajcie się wszyscy! smile

No, i standardowo, Psychologa też przegoniłeś tongue

571 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-26 09:12:16)

A to pech smile tongue

Będziesz tęsknić ?
Trzymasz się?
"dobry chłopak był "

572 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-26 09:17:10)

paslawek napisał/a:

A to pech smile tongue

Będziesz tęsknić ?

Oczywiście !

Jeżeli się tu już nie pojawi, będzie to Twoja wina! I wtedy Ty będziesz mieć pecha big_smile tongue

573

Oczywiście !

Czego się tak drzesz z rana ? tongue big_smile

574 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-26 09:22:29)

paslawek napisał/a:

Oczywiście !

Czego się tak drzesz z rana ? tongue big_smile

Bo taki mam humor !!! big_smile

Psycholog ma tu wrócić? Kapisz? tongue

575 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-26 09:36:57)

To wolny człowiek - może robić i być kim chce .
Tak wybrał ,to nie zależy ode mnie
Widocznie woli życie w realu od Ciebie co zrobić ,
jakby mu zależało to by się nie zraził tak szybko tongue big_smile
może odzyskaj hasło na poczcie i zajrzyj do spamu big_smile
Trochę szkoda .

Trzymaj się smile

paslawek napisał/a:

To wolny człowiek - może robić i być kim chce .
Tak wybrał ,to nie zależy ode mnie
Widocznie woli życie w realu od Ciebie co zrobić ,
jakby mu zależało to by się nie zraził tak szybko tongue big_smile
może odzyskaj hasło na poczcie i zajrzyj do spamu big_smile
Trochę szkoda .

Trzymaj się smile

tongue

577

szkoda że ten Tinder nie dla Ciebie
jeżeli jesteście sobie przeznaczeni to tam by was sparowali w sekundę
bo algorytmy mają inne ,a miłość nie istnieje przecież tongue

W takim razie w końcu muszę się przekonać  tongue

579 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-26 09:57:06)

W takim razie w końcu muszę się przekonać  tongue

To leć jak tak bardzo Ci zależy smile
tylko do fryzjera idź i do fotografa przedtem tongue big_smile
nie strasz ludzi tongue

E tam big_smile Fotoshop da radę tongue Filtry się nałoży big_smile

581 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-26 11:38:55)

E tam big_smile Fotoshop da radę tongue Filtry się nałoży big_smile

Ułła to aż tak Cię przypiliło ? Było mówić od razu a nie lawirować i zwalać winę na mnie big_smile
Z filtrami nie przesadzaj bo będziesz wyglądać jak ja czyli jak Fantomas tongue
Do Psychologa sama pierwsza możesz napisać korona z głowy nie spadnie tongue
Może do spamu nie trafisz big_smile

582

Filtry się nałoży big_smile

Wystarczy ładna bielizna tongue.

583 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-26 11:53:40)

Czyli jest jeszcze maleńka ,niewielka nadzieja ?
dla Panny tongue oczywiście tongue smile

Masz go Panno z powrotem wrócił - zadowolona ?
to teraz nie zepsuj sprawy jak wcześniej tongue
a może byłaś znowu taka pewna siebie że nie wróci i jest tu tylko przelotem ? smile
koszącym tongue

Haha big_smile

Bo u mnie tak jak w kabarecie Przychodzi baba do lekarza tongue

Doktorze, mam jakieś szanse na przeżycie?
- Teoretycznie tak,ale musi Pani o siebie zadbać. Fryzura, makijaż, spa i do łóżka. W Pani wieku szansa na przeżycie zależy od zadbania. Jak Pani nie zadba, to Pani nic nie przeżyje big_smile

To dbam big_smile tongue

Zawsze jest ładna tongue tongue

Posty [ 521 do 585 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 7 8 9 10 11 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024