Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 87 88 89 90 91 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,721 do 5,785 z 13,291 ]

5,721

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
lody miętowe napisał/a:

Faceci tongue

w rajtuzach smile
https://i.iplsc.com/-/0001C7LAOPII1KSC-C316-F4.jpg

Zobacz podobne tematy :

5,722

Haha big_smile Ciekawa jestem, który z tutejszych Panów miałby tyle poczucia humoru i dystansu do siebie, żeby pozować do zdjęcia w rajtuzach? tongue

5,723

Ten w czerwonych ma zgrabny tylek i nogi też zgrabne, jak na faceta wink i te seksi skarpetki rajtuzowe big_smile

5,724

Jeezuu. obrzydliwe....

5,725

I to by było na tyle w kwestii zniknięcia bagiennika big_smile

5,726 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-01 23:57:24)

https://c.tenor.com/sm6myEhTmQsAAAAC/apocalypse-now-surfacing.gif

U mnie burza z piorunami zarąbista

5,727

http://i.giphy.com/LEg107QMvexLq.gif

5,728

paslawek napisał/a:
Grasse napisał/a:

No to mam dysonans poznawczy

tak bezpieczniej smile

https://i.gifer.com/NnJC.gif

Nie przesadzajmy wink Mi się podoba najbardziej czarna krótka spódniczka do białej koszuli z długim rękawem. Czyli klasycznie.

5,729

Pończochy mają w sobie to coś, chociaż oczywiście gołe nogi odpowiednio wyeksponowane też niczego sobie tongue

5,730

Grasse napisał/a:

Nie przesadzajmy wink Mi się podoba najbardziej czarna krótka spódniczka do białej koszuli z długim rękawem. Czyli klasycznie.

Czyli jak na rozdaniu świadectw big_smile

5,731

Klasycznie, to jest sukienka i szpilki. Ale to nie dla chłopców tongue

5,732

Kapitanna napisał/a:
Grasse napisał/a:

W wersji z granatową spódniczką to pamiętam że dziewczyny nie cierpiały tego stroju

5,733

Grasse napisał/a:

Mi się podoba najbardziej czarna krótka spódniczka do białej koszuli z długim rękawem. Czyli klasycznie.

Klasyka w szkole za komuny. Moja mama ma mnóstwo zdjęć w takim stroju. Do tego dwa warkocze przewiązane wstążkami albo kuc z kokardą gigant.

https://tvn24.pl/najnowsze/cdn-zdjecie57e826b8ba435cb14b3e46c606e758ea-szkolna-dyscyplina-w-jednej-z-wielkopolskich-szkol-3793322/alternates/FOUR_THREE_1280

5,734

Grasse napisał/a:

Nie przesadzajmy wink

Jak z dziećmi normalnie smile
masz dwa gify  i nie becz smile
dysonans se wymyślił smile

https://i.gifer.com/BffU.gif
https://i.gifer.com/UwRr.gif

5,735

Uff..nareszcie:22 stopnie - i to jest temperatura do życia tongue

W sumie to nigdy nie przepadałem za strojami galowymi, nawet w szkole, jak jeszcze człowiek nie przypuszczał, jak się jego kariera potoczy wink
Garnitur? Bleee, jakby mnei ktos w zbroi zatrzasnął.. Krawat? Jeszcze gorzej, czuje się człowiek jak wisielec na szubienicy..

Już lepsza luźna marynarka, koszula i dżinsy - tak się chodziło na egzaminy smile

5,736 Ostatnio edytowany przez Kapitanna (2022-07-02 12:33:09)

paslawek napisał/a:
Kapitanna napisał/a:
Grasse napisał/a:

W wersji z granatową spódniczką to pamiętam że dziewczyny nie cierpiały tego stroju

Unikam jak ognia połączenia czarna spódnica i biała bluzka nawet w wydaniu bardzo eleganckim, bo nie dość tego że miałam jak mama Deep, to jeszcze mnie się to dodatkowo kojarzy z szarfą i białymi rękawiczkami big_smile Poczet sztandarowy szkoły zobowiązywał a potem człowiek ma traumę na całe życie, bo od dziecka jest reprezentacyjny tongue

5,737

Hehe smile Moja mama też ma traumę po tych mundurkach. Musiała na apelach grać na mandolinie a się strasznie wstydziła, mówiła. Jako dorosła kobieta miała szafę wypchaną kolorowymi ubraniami, w tym jej ulubione w wielkie geometryczne printy. Teraz ma mniej, bo zrobiłam jej porządki, szafa pękała w szwach i nie mogłam zrozumieć co ona taka przywiązana do tych szmat smile Było ciężko wink Najłatwiej było się pozbyć tych właśnie "klasycznych" hehehe smile

5,738 Ostatnio edytowany przez Kapitanna (2022-07-02 12:49:03)

Teraz żałuję że nie chodziłam do gimnazjum big_smile Krzywdę tylko człowiekowi zrobili tą komunistyczną podstawówką tongue

5,739

W szeregu zbiórka przykładni obywatele. Towarzysze, towarzyszki... z okazji urodzin towarzysza Stalina młodzież zagra pieśni robotnicze a ich rodzice wyrobią potrójną normę w cukrowni big_smile

5,740 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-02 13:00:46)

Mnie jedna "trauma" dotknęło w szkole jak postanowiono z nas zrobić hurtowo drużynę  "Zuchów"
jak postanowiono tak zrobiono chyba nie mięliśmy zbyt wiele go powiedzenie jeżeli chodzi o zgodę.
Pierwszym ( i w moim przypadku ostatnim smile ) zadaniem był udział w przysiędze radzieckich pionierów z ambasady ZSRR
w Muzeum Lenina
Weszliśmy do przygotowanej sali, a tam jaskrawo czerwone światło "burdelowe", wszystko prawie na czerwono
szok na całe życie smile

5,741

Ja pamiętam pochody pierwszomajowe. Obowiązkowe oczywiście smile Kwiaty, dzieci na ramionach tatusiów, bo chcą zobaczyć co się na ulicy dzieje. Ja szukałam wzrokiem czołgów, bo byłam ich wielbicielką big_smile ("Czterej pancerni..." - wiadomo wink ) No i w szkołach liczne apele z okazji dziwnych oraz kary cielesne od nauczycieli. To był hardcore. yikes

Niby politycznie słabo, ale jakoś tak człowiek czasem z nostalgią na to biednie dzieciństwo patrzy. Moi staruszkowie akurat z Solidarności, to rozpoczęcie stanu wojennego pamiętam bardzo dobrze... był strach, był płacz. Ale z drugiej strony jakoś tak społecznie lepiej, znało się wszystkich sąsiadów i wymieniało się z nimi dziećmi, karmiło się je obiadem na zmianę, bo jeden pracował do późna inny wcześniej wstawał. Mały człowiek się włóczył w obdrapanych kolanach i brudną szyją po osiedlu i zgarniał kogo się da i bandę sobie zbierał do bójek lub innych zabaw. Wisiał na trzepaku głową w dół aż był cały czerwony ja burak, albo robił serię fikołków w tył i przód. No i były ulubione trzepaki, o które warto było się bić smile

Jakoś to wszystko zniknęło teraz hmm

5,742

za skromny "żołnierki" posiłek służyła ćwiartka chleba,oranżada w proszku albo Wyorowa" ewentualnie kefir smile
Z tymi Czterema pancernymi i zabawą w czołg,to miałem nietypowo
nie milem rówieśników na podwórku byłem najmłodszy
były tylko dziewczynki w moim wieku same Lidki i Marusie smile

5,743

Wszędzie auta, parkingi, hale handlowe, fabryki, biurowce. Nie ma warunków dla dzieci, by się mogły w miarę bezpiecznie i swobodnie poruszać po mieście. Jakieś wygrodzone parki, wszystko zabetonowane, zamknięte metalowymi bramami... Stworzyliśmy sobie warunki nie do życia. A dzieciom wyznaczyliśmy specjalne miejsca, specjalne klatki, jak pudełka, gdzie mogą sobie popracować nad swoją przyszłością zdobywając wiedzę i artystyczne umiejętności, francuski, pianino, judo, co nie tylko... A podwórka już nie wyglądają tak jak kiedyś. Zakazy, zakazy, zakazy... Brak wstępu, brak wstępu. Beton. Beton. Kolejna Biedronka. Kolejny Lidl 500m od poprzedniego. Łąka zamieniona w parking. Ludzie nie zainteresowani cudzymi bachorami. Prędzej zrobią donos do służb niż potraktują jak swoje. Dużo się zmieniło.

5,744 Ostatnio edytowany przez Kapitanna (2022-07-02 13:36:10)

DeepAndBlue napisał/a:

A podwórka już nie wyglądają tak jak kiedyś.

Prawdziwych piaskownic już nie ma tongue A może te place zabaw z gumowymi płytami nie są takie złe?

5,745

paslawek napisał/a:

za skromny "żołnierki" posiłek służyła ćwiartka chleba,oranżada w proszku albo Wyorowa" ewentualnie kefir smile
Z tymi Czterema pancernymi i zabawą w czołg,to miałem nietypowo
nie milem rówieśników na podwórku byłem najmłodszy
były tylko dziewczynki w moim wieku same Lidki i Marusie smile

Ja tam wierciłam się wśród chłopaków głównie, i na równi z nimi na drzewa wchodziłam i przez płoty przeskakiwałam, i po dachach garaży parkour robiłam, i łuk z gumy od majtek też majstrowałam i strzelałam z własnoręcznie robionych strzał (nieważne, że krzywe i nie leciały jak trzeba, ważne, że czasem się jakaś w ziemie wbiła, i była radocha). A pasławek z dziewczynami zaczynał i z dziewczynami teraz siedzi big_smile
Nie wiem, czy za Twoich czasów to było, ale za moich pojawiły się w podstawówce słodkie napoje w foliówkach, ze słomką big_smile Jakie to były strategie, żeby się tego napić. Byle chłystek nie dałby rady, trzeba było eksperta, ostrożności, delikatności, wyczucia i skupienia smile. No i jeszcze ta mydlane obrzydliwe czekoladopodobne coś, bleeeh. A oranżada w proszku nadal jest, ja lubiłam jeszcze wcinać Visolvit i Vibovit (ten był droższy, więc rzadziej się zdarzał) - trzeba było trochę kitu starym wcisnąć, ze się średnio czuję wink i już paczka Visolvitu się zjawiała do dyspozycji big_smile

5,746

Ach...sentymenty...oranżada w proszku... żelki kupowane na sztuki w warzywniaku...(poproszę 10 misiów)..
Trzepak to był fejsbuk naszych czasów.

5,747 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-02 14:19:17)

Tak było piaskownica to był dom i w porywach 4 żony smile
kręgi betonowe takie jak do studzienek  to był czołg smile
był i trzepak i murek też był
Torebki z napojami i słomką już się pojawiały ale to chyba w drugiej połowie lat 70tych
najgorzej że i w kinowych,teatralnych bufetach szybko wycofano jednak z tego co pamiętam smile
Byłem tak zwanym "babskim królem" na podwórku i gdyby nie to, że mój brat był najstarszy z chłopaków to
"bracia samce" mieliby niezłą bekę ze mnie,co nie znaczy że nie próbowali mi dokuczać
wredni,podli,zazdrośnicy smile
To były przepiękne czasy - niczego nie żałuje,niezła lekcja 
W szkole to nawet byłem kimś w roli pośrednika, dwóch światów "chłopackego" i "dziewczyńskiego"
trudno mi to wytłumaczyć na czym to polegało dokładne
bo to dawno temu było
Teraz to różni tacy mogą na mnie se mówić "simp",ale  ja tam swoje wiem i przeżyłem z kobietami smile
W Japonii tylko nie byłem smile(jeszcze big_smile ) to do Szeptucha jeżeli podgląda smile

5,748

Kapitanna napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

A podwórka już nie wyglądają tak jak kiedyś.

Prawdziwych piaskownic już nie ma tongue A może te place zabaw z gumowymi płytami nie są takie złe?

Mniejsze te piaskownice ale się zdarzają smile Z certyfikatem bezpieczeństwa Unii Europejskiej, wiadomo tongue Zawsze coś wink

U nas była spora ubita z desek i jak piach przyjechał to nasypali całą górę i tak zostawiali dzieciorom, żeby sobie same z tym porządek zrobiły smile To robiły!- zjeżdżalnię, burzę piaskową, wojnę w okopach...  Huśtawki były montowane na drzewach. Jedną huśtawkę mieliśmy nad rzeką, że można było z jednego brzegu przechustać się na drugi brzeg. Czasem ktoś wpadał do wody i był mianowany Janem Chrzcicielem.Rowery "składaki", którymi hamowało się pedałując w tył i którymi zjeżdżało się z pagórków. Rury ciepłownicze zewnętrzne po których się biegało, a sąsiad na L4 darł ryja z okna, żebyśmy natychmiast zeszli zanim który spadnie. A spadało się czasem i wpadało do pokrzyw albo ostrężyn. Albo za gałąź się chwytało i robiło Tarzana smile Dziury w ogrodzeniach jak spółdzielnia połatała w końcu to była kwestia dwóch tygodni jak znowu były w tych samych miejscach smile Dorośli po cichu pomagali ale zwalali na dzieciarnię, bo nawykli do skrótów, bar nieopodal z festynami i loterią fantów. Lub ugięty płot, bo po co na okrętkę, była tylko jedna brama- tak daleeeeeko...
Po latach jak odwiedziłam to miejsce dzieciństwa to właśnie plastikowy placyk zabaw, nieduży, bo ile... ze 3 małe dzieciaki się zmieściły. Wszystko zabiezpieczone. Strasznie dużo parkingów i supermarkety dookoła. Drzewa wycięte. Rury ciepłownicze rozmontowane. Trzepaki też. Szlaki zamienione w ulicę. Pełno zaparkowanych aut, że ledwo widać co za nimi. Mało dzieci na podwórku tylko na tych placykach zabaw trochę. Matki w pracy. Kiedyś to siedziały jak kurki na grzędzie i ćmiły papierochy, piły kawuchę albo grały w brydża, to pilnowały sobie tych swoich "pociech", które co rusz coś ze śmietnika wyciągały. Teraz nie ma warunków na to, by dzieci miały więcej swobody. To psa ze smyczy czasem strach spuścić.

5,749 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-07-02 14:08:53)

Załogę dopadła nostalgia za czasami dzieciństwa..;)

Któz by nie wspominał takich czasów z usmiechem na twarzy? Będąc uczniakiem, w połowie lat 90-tych trochę inaczej ten świat wyglądał, to fakt smile
Nawet czasami porónuję zwykle miejsac, teraz i wtedy, to jakby dwa różne światy..Aut przybyło na parkingu, pobudowali centra handlowe, (prawie) wszędzie betonoza..
A najgorsze to chyba te osiedla strzeżone..Jezuu, nocowałem raz u znajomego w takim miejscu i czułem się jak w klatce..

Ciekawie wyglądały te czasy z perspektywy przemian ustrojowych i ogólnie zmieniającego się stylu życia tongue

Pewex, trzepak, guma Turbo, oranżada w proszku, brak telefonu i domofonu w bloku, siedzenie na dwórze/polu tongue od rana do wieczora..hmm smile

A piaskownicą to akurat mam niezbyt miłe wspomnienia...

5,750 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-02 14:25:06)

adela 07 napisał/a:

Ach...sentymenty...oranżada w proszku... żelki kupowane na sztuki w warzywniaku...(poproszę 10 misiów)..
Trzepak to był fejsbuk naszych czasów.

Trzepak dla dzieci,magiel i fryzjer,kolejka "u rzeźnika"  dla dorosłych

cytrynowe misie były najlepsze smile

5,751

Turbówki (jeszcze są dostępne), Donaldówki i miśki-żelki na sztuki pamiętam Adela smile Jeszcze był taki patent, którego nie pochwaliłby ani Minister Rodziny, ani Edukacji, ani żaden inny pewnie też - gumy do żucia w kształcie i przybrane w papierek z nadrukowanym papierosem big_smile Dla tych co jeszcze nie mogli, a już chcieli się poczuć jak dorośli big_smile

Co do trzepaka to może faktycznie jakaś forma FB, tylko ilość znajomych ograniczona i wyrzucenie kogoś z bandy ("ze znajomych") wiązało się z tym, że zaraz z grupy robiła się para wink. Należało się zatem poprzepraszać i zastosować wszelkie społeczne i manipulacyjne techniki przywrócenia takich relacji. Na FB traktujemy tych ludzi trochę jak towar. Jeden wywalony, a następny już czeka w kolejce. Także m.in. Pasławek i jego "królestwo dziewczyn" to była oldschoolowa wersja terapii grupowej i Treningu Umiejętności Społecznych (coś za co teraz płaci się kupę forsy). Nauczyliśmy się z tego wiele i możemy wykorzystywać w życiu. I część korzysta big_smile

Granie w gumę na KAŻDEJ przerwie w szkole i to całą klasą, to były dopiero integracje i aktywności fizyczne big_smile. W piaskownicy zabawa w sklep czy dom. Trzeba było uważać na psie "prezenty" pozostawione w niej i nikt nie jęczał, że nie sprzątnięte wink.

Kolejki w sklepie mięsnym, to jak wielka impreza: dzieciaki się ganiały, starsi gadali, narzekali, sprzedawali newsy, gdzie kto co kupił ostatnio. Kilka godzin się stało, to trzeba było coś robić. Albo się liczyło ludzi z kolejki jak w "Misiu". Czuwaj! big_smile

No i Pewex i Baltona - czyli patrz - nie dotykaj tongue

Jeszcze była radocha jak były rozkopy, co się właśnie po rurach biegało i skakało z jednego brzegu rozkopu na drugi. Czasem ktoś coś złamał, skręcił kostkę, ale kto by się przejmował smile

5,752

Słuchajcie, nudzi mi się. big_smile

5,753

Panna z Dworu napisał/a:

Słuchajcie, nudzi mi się. big_smile

Podejrzane...

https://c.tenor.com/DCycRQnBpOYAAAAC/math-hmm.gif

Nieeee!!! Ty nie?

Jaaaa yikes

Nie wink

Tak? big_smile

Gdzie Psolog jak potrzebny tongue

5,754 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-02 19:56:45)

DeepAndBlue napisał/a:

No nie wiem .

tylko taki był pod ręką smile

https://i.gifer.com/7Uxt.gif
a przy okazji smile
https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2017/11/1ebde19a1341408cf1a74793f2591511.jpg

5,755

Paslawku Twoja żona mówiła mi, że mam Cię w końcu zabrać od koleżanek. Leki i kaftanik czekają...ciepłe i miłe.

5,756 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-02 20:14:03)

Niemożliwe nie zmyślaj smile
w mojej jednostce chorobowej nie podaje się leków.
Nigdzie nie idę smile

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRt9kAxm90JEB0tzGq2p-JKDM5g69Wia4gAz_v5o4atYsaUdL3RruULcCbmte1tPjoeH9k&usqp=CAU

5,757

paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

No nie wiem .

tylko taki był pod ręką smile

https://i.gifer.com/7Uxt.gif

Taki na pocieszenie tongue

5,758

DeepAndBlue napisał/a:

na pocieszenie tongue

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQHTfVJvG8MmoFKnrW9-EJysrkKuL8mbmzq6aSkYEVZ8Z-Tb2i6Zk--jXRcDHZeWuiC2R8&usqp=CAU

5,759

DeepAndBlue napisał/a:

A do czego konkretnie mógłby być potrzebny taki Psolog? tongue

5,760

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:
Be. napisał/a:

Paslawku mam ciepłe i miłe
mam Cię w końcu zabrać

nie zmyślaj smile

idę smile

smile

https://i.pinimg.com/736x/77/e0/ba/77e0bad46d43b1a3962974949e3f21d6.jpg

5,761

Panna z Dworu napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

A do czego konkretnie mógłby być potrzebny taki Psolog? tongue

Do niczego konkretnego smile Sky is the limit big_smile

5,762 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-07-02 21:21:06)

DeepAndBlue napisał/a:

Sky is the limit big_smile

To pewnie dlatego go nie ma, bo go porwało na Open'erze big_smile
Wiem, wiem, nie ma się z czego śmiać tongue

5,763

Jest tylko który to

https://kulturalnemedia.pl/wp-content/uploads/2019/06/Opener2018.jpg

5,764

Jest! Widzę!

Tu go porwało...

https://i.ibb.co/xhF8r0p/IMG-20220702-202827.jpg

... do Marlenki na chatę smile

5,765

DeepAndBlue napisał/a:

... do Marlenki na chatę smile

https://www.domowe-wypieki.pl/przepisy/ … 7-marlenka

5,766

Marlenka go przygarnęła? tongue

5,767

Panna z Dworu napisał/a:

Pewnie nie pamięta smile

5,768 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-07-02 21:50:09)

Ale mi zrobiliście apetyt na takie ciacho.
Uwielbiam je.
Ale za dużo z tym roboty.Idę pojeść samego kajmaku.Albo z chałką, o!
DEEP, odpowiedziałam Ci , u siebie. smile

5,769

DeepAndBlue napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:

Pewnie nie pamięta smile

E tam smile
kto pamięta Marlenę?

https://i.gifer.com/P1I8.gif

5,770

Widzę, paslawku, że się rozmarzyłeś tongue

5,771

Panna z Dworu napisał/a:

Za Marleną ?
Nie bardzo, jakąś taka czarno biała smile
Prędzej za ciastem tongue

5,772

adela 07 napisał/a:

Albo z chałką, o!
DEEP, odpowiedziałam Ci , u siebie. smile

Chałka, ufff... Przeczytałam najpierw chałwa, bleeee, blyhh... smile

Znalazłam Cię i dopiero się wkręcam smile

5,773

paslawek napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:

Za Marleną ?
Nie bardzo, jakąś taka czarno biała smile
Prędzej za ciastem tongue

A to nie wiem czemu Twoje marzenia akurat czarno - białe tongue

5,774 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-07-03 00:45:04)

DeepAndBlue napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:

Pewnie nie pamięta smile

A ja chcę zapomnieć o wszystkich moich poprzednich nickach bo ten jest w końcu idealny tongue

5,775

Panna z Dworu napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:

Pewnie nie pamięta smile

A jak chcę zapomnieć o wszystkich moich poprzednich nickach bo ten jest w końcu idealny tongue

Nie ma czegoś takiego jak "w końcu idealny" smile Idealny nick to by była Panna z Pola jak już
No ale pożegnajmy przeszłość smile
PA PA smile

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/291807240_1779775589029883_6650762394934504279_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=MX7D9L7smwcAX8gg_5e&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AT-_XkfLEPzXnPt3t6ZLcKRTGl73oNt0i8Ai2db_hgJh1g&oe=62C5C71B

5,776

paslawek napisał/a:

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/291807240_1779775589029883_6650762394934504279_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=MX7D9L7smwcAX8gg_5e&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AT-_XkfLEPzXnPt3t6ZLcKRTGl73oNt0i8Ai2db_hgJh1g&oe=62C5C71B

Haha big_smile A młodzież nie wiedziała o co chodzi wink

5,777 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-07-03 00:55:55)

paslawek napisał/a:

Idealny nick to by była Panna z Pola jak już

Zbyt oczywisty tongue

Zresztą wiadomo, że każda Panna wychodzi z dworu na pole tongue

5,778

Panna z Dworu napisał/a:
paslawek napisał/a:

Zbyt oczywisty tongue

Panna z Podwórka? big_smile

5,779 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-03 00:58:33)

Koralina była fajniejszym nickiem
najbardziej nieoczywistym i zakręconym smile
Panna z Dworu to już było w sumie przecież
mało komu się chciało pisać pełną nazwę  Panna Szlachetnego Rodu a skrót PSR był jakiś taki nie ludzki smile

DeepAndBlue napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:
paslawek napisał/a:

Zbyt oczywisty tongue

Panna z Podwórka? big_smile

znowu się Warszawiakom oberwie smile

5,780 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-07-03 01:04:46)

paslawek napisał/a:

Koralina była fajniejszym nickiem

A kto broni Pannie z Dworu być Koraliną? tongue Zaraz coś z tym zrobimy. Tylko muszę moce piekielne o pomoc poprosić tongue big_smile

5,781

Panna z Dworu napisał/a:

Tylko muszę moce piekielne o pomoc poprosić tongue big_smile

https://c.tenor.com/xAWNbezUQNcAAAAC/fire-hell-fire.gif

5,782

paslawek napisał/a:

https://c.tenor.com/xAWNbezUQNcAAAAC/fire-hell-fire.gif

Chciałam i mam tongue Dokładnie tak się dzisiaj znowu czuję  big_smile

5,783 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-03 20:39:17)

DeepAndBlue napisał/a:

Czemu nudny w cudzysłowie? tongue

Tylko powtarzam... kogoś cytuję. big_smile

Tarota?

5,784

GOSTY napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Tarota?

A, ok, ok. Zmyślne i dwuznaczne.

Dawaj! Co tam widzisz smile

5,785 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-07-04 10:30:56)

DeepAndBlue napisał/a:
GOSTY napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Tarota?

A, ok, ok. Zmyślne i dwuznaczne.

Dawaj! Co tam widzisz smile

Niebieskie oczy i głębokie, szerokie morze wink

Co to oznacza? big_smile

Posty [ 5,721 do 5,785 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 87 88 89 90 91 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024