Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 83 84 85 86 87 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,461 do 5,525 z 13,291 ]

5,461

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
GOSTY napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Dasz ten opis. OK. I czego będziesz oczekiwać?

Kosmicznych energii (`∀´ )Ψ

OK, czy tego szukasz?

Jeszcze nie ale kolega z tratwy obok mnie namawia tongue

Zobacz podobne tematy :

5,462

DeepAndBlue napisał/a:
GOSTY napisał/a:

jak w basenie joł smile

https://64.media.tumblr.com/2bf9d2d9da0d1cae15a445c564532b8e/tumblr_p5m164fZ2u1vcaitdo1_400.gif

5,463

bagienni_k napisał/a:

Podejść zawsze można, tylko trzeba mieć refleks, żeby w porę odskoczyć. big_smile Myślę, że jednak taki opis mógłby sporo kandydatów przyciągnąć, próbuj! wink

Żaby mają refleks na szczęście smile

Myślisz? Z ciekawości by podeszli? Mężczyźni są aż tak nierozsądni? A tyle się nagadają zawsze... tongue smile

5,464

paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
GOSTY napisał/a:

jak w basenie joł smile

https://64.media.tumblr.com/2bf9d2d9da0d1cae15a445c564532b8e/tumblr_p5m164fZ2u1vcaitdo1_400.gif

Zanurzona w plazmie istnienia smile Oł, je...

5,465 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-26 22:03:53)

DeepAndBlue napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Podejść zawsze można, tylko trzeba mieć refleks, żeby w porę odskoczyć. big_smile Myślę, że jednak taki opis mógłby sporo kandydatów przyciągnąć, próbuj! wink

Myślisz? Z ciekawości by podeszli? Mężczyźni są aż tak nierozsądni? A tyle się nagadają zawsze... tongue smile

Nie opędzisz się od wiadomości smile

Pamiętacie może faceta co na ulicy prowadził zbiórkę pieniędzy i miał w opisie na tekturce "jestem zdrowy zbieram na piwo"
sporo kasy zebrał ze względu na ludzką przekorę, ciekawość i swoją szczerość.

5,466 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-26 22:04:00)

DeepAndBlue napisał/a:
GOSTY napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

OK, czy tego szukasz?

Aaa... to ten NOWY z tratwy. OK.

Lepiej powiedz, co ten paslawek ci zrobił, bo nie chcę mi się przeglądać tyle postów.

5,467

GOSTY napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
GOSTY napisał/a:

OK, czy tego szukasz?

Lepiej powiedz, co ten paslawek ci zrobił, bo nie chcę mi się przeglądać tyle postów.

Co zrobił? Dał się łatwo polubić smile Skrzywdził tak już wiele osób na forum tongue

Co mu zrobimy??? Jakiś plan???

5,468

paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Nie opędzisz się od wiadomości smile

Jeśli tak, to chłopaki chyba mają rację, że kobieta ma łatwiej tongue smile I wszystko na opak czytają. Napiszesz "nie sprzedam się" a facetowi już na ambicję wjeżdżasz... Hehehe smile Co za dziwne stworzenia. Jedno mówią, drugie myślą, trzecie robią... Eh wink

5,469 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-26 22:35:06)

DeepAndBlue napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Żaby reagują głównie na ruch, nieruchomych celów nie dostrzegają, także mam ułatwione zadanie wink Ee tam, zaraz nierozsądni, po prostu ciekawi świata..W końću, trochę tych odkrywców i konkwistadorów się przewinęło w historii świata..I zawsze coś odkrywali..

5,470 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-26 22:43:48)

DeepAndBlue napisał/a:
GOSTY napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Co zrobił? Dał się łatwo polubić smile Skrzywdził tak już wiele osób na forum tongue

Nie widzę większych różnic między nami tongue

Nawet sluchamy tej samej muzyki.

5,471

Dobrej nocy i całego, nowego tygodnia życzę. smile

5,472

GOSTY napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Gosti, chyba masz chrapkę na Deep.. ułożyć Ci tarota? Mam karty tylko do pokera.

5,473

Pawle, a jaki taniec aktualnie szlifujesz?
Gratka.
Ja lubię tańczyć, ale bywam nieco " drewniana", dlatego trochę Ci zazdraszczam.

5,474 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-06-27 15:21:26)

Psycholog Na Niby napisał/a:
GOSTY napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Gosti, chyba masz chrapkę na Deep.. ułożyć Ci tarota? Mam karty tylko do pokera.

Dzięki, ale Deep jest dla mnie zbyt wymagająca. Do tego jestem dla niej "nudny".

Paslawku OMG, lata 70? Pamiętam Reksia, Bolka i Lolka, Pszczułkę Maję, ale co było w latach 70, to nie wiem.

Ile masz lat? Inne pokolenie jesteśmy. Masz jeszcze żonę? Gratuluję córeczki.

5,475

GOSTY napisał/a:
GOSTY napisał/a:

Dzięki, ale Deep jest dla mnie zbyt wymagająca. Do tego jestem dla niej "nudny".

Paslawku OMG, lata 70? Pamiętam Reksia, Bolka i Lolka, Pszczułkę Maję, ale co było w latach 70, to nie wiem.

Ile masz lat? Inne pokolenie jesteśmy. Masz jeszcze żonę? Gratuluję córeczki.

56 i pół
mam jeszcze żonę ,chyba mnie lubi smile
też jak ja siedzi po nocy długo inaczej pewnie byłby problem
czasem trudno ją zagnać do łóżka

5,476

paslawek napisał/a:

Może potrzebujesz pomocy? big_smile

Taki mały niewinny żarcik..

5,477

paslawek napisał/a:

smile
Jeszcze daje radę smile
czasem wystarczy że się tylko odpowiednio spojrzę smile
groźnie smile

5,478

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

smile
Jeszcze daje radę smile
groźnie smile

Kogoś mi przypominasz.

5,479

adela 07 napisał/a:

Pawle, a jaki taniec aktualnie szlifujesz?
Gratka.
Ja lubię tańczyć, ale bywam nieco " drewniana", dlatego trochę Ci zazdraszczam.

Dzięki smile W ten weekend uczyłem się głównie wariacji w lindy hopie, ale miałem też zajęcia solo z charlestona. W semestrze uczyłem się co tydzień tańca w parach: lindy hopa i charlestona. Czasami zdarzało mi się chodzić na warsztaty z boogie woogie i solo authentic jazz.

5,480

paslawek napisał/a:

smile
Jeszcze daje radę smile
groźnie smile

Kogoś mi przypominasz.

Tak ? ciekawe kogo
Mnie czasem przypominasz przyszłego naszego zięcia - autentycznie
jak bywasz bardziej poważny i w tym co pisywałeś przed przerwą Twoją na forum ,nie wydurniam się

A tak z innej beczki to młody dał się ostatnio podpuścić mojej zonie i szwagierce
koniecznie chciał z moją żoną wygrać na lewą rękę
skutkiem tego wyrywał zielsko pół soboty smile

5,481

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

smile
Jeszcze daje radę smile
groźnie smile

Kogoś mi przypominasz.

Tak ? ciekawe kogo
jak bywasz bardziej poważny i w tym co pisywałeś przed przerwą Twoją na forum ,nie wydurniam się

A tak z innej beczki to młody dał się ostatnio podpuścić mojej zonie i szwagierce

Chyba nie mam aż takiej słabej lewej ręki, ale zielsko i tak bym wyrwał bo byłbym dobrym zięciem. Ile córka ma lat?

5,482 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-28 14:29:08)

paslawek napisał/a:

Kogoś mi przypominasz.

Tak ? ciekawe kogo

Chyba nie mam aż takiej słabej lewej ręki, ale zielsko i tak bym wyrwał bo byłbym dobrym zięciem. Ile córka ma lat?

Potencjalnie też tak Cię widzę jesteś Pawle dobrym materiałem na zięcia cokolwiek by nie gadać,teściowe lubią takich zięciów.
Chłopaki wtedy mają jak pączki w maśle, bo to i zaraz siostra teściowej, bratowa etc się zachwyca,najważniejsze nie być przesranym i nie udawać kogoś kim się tylko chciało by być .
Córka ma 25lat i jak sama o sobie czasem mówiła jest w tak zwanym wieku rębnym
czytywała książki tatusia smile "Siekierezadę albo Zima leśnych ludzi." Stachury też big_smile
To żydowski łeb, przehandluje co tylko się da i z niczego potrafi zrobić biznes, jak jedna z jej babć - spodobała by Ci się
tyle że zakochana jest bardzo i cwana . smile

5,483

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Tak ? ciekawe kogo

Potencjalnie też tak Cię widzę jesteś Pawle dobrym materiałem na zięcia cokolwiek by nie gadać,teściowe lubią takich zięciów.
Chłopaki wtedy mają jak pączki w maśle, bo to i zaraz siostra teściowej, bratowa etc się zachwyca,najważniejsze nie być przesranym i nie udawać kogoś kim się tylko chciało by być .
Córka ma 25lat i jak sama o sobie czasem mówiła jest w tak zwanym wieku rębnym
czytywała książki tatusia smile "Siekierezadę albo Zima leśnych ludzi." Stachury też big_smile
To żydowski łeb, przehandluje co tylko się da i z niczego potrafi zrobić biznes, jak jedna z jej babć - spodobała by Ci się
tyle że zakochana jest bardzo i cwana . smile

To dlaczego nie swatasz mnie z córka? O niedoszłego zięcia się nie martw.. tato big_smile
Kurde ale chyba trochę za młoda Twoja córa hmm. Ostatnio mam problemy finansowe ale wyjdę na prostą. Jestem dobrą partią. Z takim tatusiem myśle że ona też.

5,484

@PsychologNaNiby, @paslawek

To dlaczego nie swatasz mnie z córka? O niedoszłego zięcia się nie martw.. tato big_smile

Uoooo w mordę... Takich rzeczy to forum chyba jeszcze nie widziało... smile smile

5,485

Gary napisał/a:

@PsychologNaNiby, @paslawek

Uoooo w mordę... Takich rzeczy to forum chyba jeszcze nie widziało... smile smile

Prawda jest taka, że o swataniu nie mam bladego pojęcia big_smile rwę się do tego przez upór smile
Ze dwa razy mi się raptem udało raz poznać brata i bratową i kolegę z koleżanką ze sobą
potem oni weszli w długoletnie związki na tym opiera się moje doświadczenie oraz jeden algorytm
który nie widzi przeszkód prawie żadnych w łączeniu ludzi ze sobą smile

5,486 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-29 10:32:15)

Wszystkim Pawłom i Paulinom też, (choć to nie ten dzień smile ) z forum życzę wszystkiego najlepszego w życiu z okazji tak zwanych imienin smile

5,487

Dziękuję za życzenia i od siebie również życzę wszystkim solenizantom dnia dzisiejszego, w tym Piotrom i Pawłom, wszystkiego najlepszego. smile

5,488

Najlepszego dla wszystkich Pawłów i Pawełków smile

W sumie to mam na 3. Paweł tongue Sami święci normalnie tongue

5,489 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-06-30 11:42:04)

Adela

adela 07 napisał/a:

Czy serduszko moje zablokowane, pobandażowane i na temblaku uleczone zostanie przez jakiegoś zdolnego szamana?

Czy złość i tęsknota znikną?

Czy będę mogła jakiemuś flamingowi skrzydła doprawić? A on mnie?

https://i.ibb.co/0BhPYFd/IMG-20220630-093959.jpg

Adelo, w przeszłości przeżyłaś namiętną miłość, która jednak nie była dojrzała. Wygląda na to, że w pewnym momencie miłość ta nie rozwinęła się dalej i przynosiła stagnację oraz rozczarowanie, być może Twojemu byłemu partnerowi. Zakończyło się bardzo boleśnie i na amen. Ty z kolei cierpliwie czekałaś... nie wiem na co. Tą przeszłość trzeba zostawić za sobą, puścić ją, nie trzymać się jej już, na nic nie czekać... odpuścić.

W chwili obecnej stoisz na nowym szlaku swojego życia. Jesteś marzycielką, która nie do końca wie za którym z tych marzeń podąrzać smile Wygląda to tak jakbyś miała wiele różnych fantazji bądź pomysłów na siebie. Jesteś w fazie odzyskiwania drzemiącej w Tobie wielkiej siły oraz kobiecości. Masz to w sobie już oczywiście, ale dzięki rozwojowi psychicznemu możesz to wszystko śmiało z siebie wydobyć na światło dziennie.

Przyszłość maluje się po ludzku smile czyli wzloty i upadki. Jeśli zainwestujesz swoją energię we wsłasne samopoczucie, w pogodne usposobienie, wtedy przejdziesz przez kolejne próby zdobywając cenne doświadczenie, niezbędne w procesie leczenia Twoje traumy, z poczucia takiej jakby "biedności", "o ja biedna"-NIE! smile Proces ten jest dość powolny ale nie zniechęcaj się, gdyż przy okazji jest stabilny, powoli, miarowo ale do przodu. Wszelkie Twoje rozterki związane z życiem uczuciowym tak naprawdę są tylko w Twojej głowie. To pewnego rodzaju myśli, które Cię niewolą, a nie warunki zewnętrzne. Myśli te mogą dotyczyć fantazji na temat jedynej prawdziwej miłości, drugiej połówki jabłka czy zwał jak zwał to odwieczne marzenie smile A właśnie to marzenie o drugiej połówce jest Twoim największym obciążeniem psychicznym, które ma szansę w przyszłości runąć kompletnie. Być może osiągniesz to dzięki rozwojowi duchowemu, kiedy to sama na siebie spojrzysz jak na samotnego flaminga, któremu dobrze jest samemu.

Jeśli chodzi o okazje do randkowania itd to wygląda na to, że będzie ich wiele. Jedne propozycje będą mniej dojrzałe, drugie bardziej dojrzałe. Ogólnie będziesz miała problem podjąć decyzje "to ten? czy nie ten? nie wiem!"- coś w ten deseń. I to niezdecydowanie będzie prawidłową reakcją, więc się nie przejmuj jeśli będziesz troszkę miała zawrotu głowy od myślenia o tych opcjach. Przyjdą by doprowadzić Cię w końcu do kogoś podobnego do Ciebie samej.

Ponieważ w przeszłości mogłaś nabyć, jakby przejąć pewne cechy Twojego byłego partnera, który jawi się jako taka osoba bardziej uczuciowa a tym samym mniej stabilna pod tym względem niż Ty, ponieważ Ty, Adelo, jawiś się bardziej jako intelektuailstka niż prowadzona podszeptami serca kobieta. Ale być może te romantyczne fantazje zostały jeszcze jako pamiątka po przeszłym związku. To tak jakby były partner sprzedał Ci pewną wizję miłości, którą Ty zaadaptowałaś jako swoją... ale to nieprawda. Ty w głębi duszy inaczej ją postrzegasz niż były partner, tylko jest to jeszcze nie do końca odkryta przez Ciebie rzecz smile

I właśnie po tych różnych perypetiach z różnymi panami, lepszymi bądź gorszymi, nad którymi będziesz się zastanawiała... przyjdzie w końcu pan podobny do Ciebie-intelektualista, może nieco chłodniejszy do poprzedniego ale za to bardziej skrojony na Twoją miarę. W chwili obecnej jednak żyje w pewnego rodzaju limbo, w jakimś zawieszeniu, być może leczy swoje rany i nie jest jeszcze gotowy (podobnie jak Ty Adelo) na coś poważniejszego. Ale kiedyś się spotkacie smile Jak przeżyjecie to co macie przeżyć...

Rada: były partner jawi się jako dwulicus- z jednej strony pełen uczuć, z drugiej zdrajca, który ponownie się zakochał i odszedł w siną dal, a Wasz związek choć przetrwał wiele lat to jednak był dla byłego tylko przystankiem, z którego od dłuższego czasu wyglądał z podnieceniem czegoś nowego, innego, czegoś co go ponownie poruszy... i ten etap, ten związek zakończył już swój cykl... trzeba to pozostawić w przeszłości, nie dać się więzić wspomnieniom, nie dać im psuć teraźniejszości i przyszłości...

A co do przyszłości to należy swój żal, smutek i zranione serca poddać ogrzewaniu smile postawić na nowe i nieznane, nowe i podniecające, nowe i pełne zabawy i radości. O! Zawód miłosny spalić w ogniu dobrej zabawy smile Jakkolwiek ją definiujesz, Adelo...
Powinnaś wyzwolić swoją pasję i pamiętać, że (zacytuję kartę, którą masz na zdjęciu): "Twoje szczęśćie nigdy nie zależy od jednej osoby bądź rzeczy/sprawy" Ja bym dodała, że na szczęśćie składa się kolektyw wielu, wielu, wielu ludzi i rzeczy oraz spraw. Możesz odpuścić tą jedną osobę a w zamian zyskać wielu innych smile

Przydługawe i przepraszam, że tak długo. Niestety jestem w trakcie pakowania się i wieczorem padam na ryło. Dlatego zostawię notatki z czytania bez edytowania, w takiej formie surowej i mam nadzieję, że będą czytelne. Nie mam głowy do edytowania, no smile A nie będę też już przedłużać więcej. Nie podoba mi się słowo "powinnaś", "trzeba" itd w tych notatkach. Nie chodzi oczywiście o narzucanie czegoś a bardziej jako dobra opcja do rozważenia. Niestety mój mózg stwierdził, że dzisiaj biblioteka i cały dział języka polskiego zamknięty, stąd niemożność znalezienia lepszego słowa. I ogólny chaos w pisaniu.

5,490

bagienni_k napisał/a:

W końću, trochę tych odkrywców i konkwistadorów się przewinęło w historii świata..I zawsze coś odkrywali..

Prawda ? smile

W rubryce "szukam" wpiszę sobie: szukam odkrywcy, konkwistadora, ciekawego świata, kochającego przygody nieluksusowe.

ułożyć Ci tarota? Mam karty tylko do pokera.

Klasyczne karty jak prawdziwa Cyganka smile Dawajesz!

GOSTY napisał/a:

Czemu nudny w cudzysłowie? tongue

Same Pawły widzę... dobrego, niech się Wam cały rok szczęści smile

5,491 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-30 12:42:52)

Deep, tylko żebyś mi przypadkiem tarota nie stawiała wink Bo i tak życie będzie miało inny przebieg, niż karty pokażą wink Taka tam przewrotność tongue

5,492

bagienni_k napisał/a:

Deep, tylko żebyś mi przypadkiem tarota nie stawiała wink Bo i tak życie będzie miało inny przebieg, niż karty pokażą wink Taka tam przewrotność tongue

Ja to zrobię chętnie w wolnej chwili smile
wciąga mnie metafizyka ezoteryczna smile
doktor Miczurin tarota to ja big_smile
Nadchodzę ! big_smile

5,493

Umówmy się, że tego typu zabiegi wobec mojej skromnej osoby raczej nie przynoszą/niosą rezultatu tongue

5,494 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-06-30 12:54:54)

bagienni_k napisał/a:

Żebym postawiła musiałbyś o to poprosić smile A żeby stwierdzić, że będzie inaczej niż pokazują musiałbyś wiedzieć co pokazały. Ot, taki brak logiki u Ciebie znalazłam smile Przekorność za wszelką cenę to oczywiście wybór wywodzący się z wolnej woli ale niekoniecznie najmądrzejsze rozwiązanie. Ja notorycznie sprzeciwiam się kartom. One mają to gdzieś. Kto się śmieje ostatni? Nie ja tongue Cokolwiek nie zrobię i myślę sobie "ha, karty! I co teraz powiecie? Udało mi się hahaha!" A potem czar pryska i karty się śmieją "durna Ty, durna, na złość babci gotowa sobie uszy odmrozić" smile

Edit: o, Paslawek Ci zrobi jak nie chcesz tongue U mnie tylko na życzenie i własną odpowiedzialność. Do tego kolejka i dużo roboty w mieszkaniu.

5,495

Hmm, widzisz wolałem  uprzedzić, żeby nie było żadnych nieposdzianek..NIby niespodzianki bywają fajne, ale jednak niekoniecznie w tych kwestiach tongue

Powiedzmy, że swojego tarota mam we własnych rękach wink

5,496

bagienni_k napisał/a:

Powiedzmy, że trzeba jeszcze z nim mieć relację i nie trzymać go tylko w rękach, tylko używać i wchodzić z nim w interakcję opartą na wzajemnej otwartości. Może się ze swoim nie do końca lubisz wink to co Ci po trzymaniu...

Żadnych niespodzianek? Halo? Pobudka?!? smile Jeszcze może Cię zaskoczę... z wrodzonej przekory i tyle mi możesz zrobić swoim tarotem tongue Nie wystarczy, że będziesz unikał niespodzianek, bo nie masz władzy nad innymi, którzy te niespodzianki mogą Ci bez zapowiedzi (natura niespodzianek) zrobić. Oczywiście nie mam zamiaru łamać swojego kodeksu... jeszcze... Chyba, że tarot zaproponuje by olać Twoją kontrolę i dać Ci prztyczka w nos. O! I co mi zrobisz tongue big_smile smile Odgrażam się! Żeby nie było niespodzianek jak się niespodzianka niespodzianie niespodziani tongue tongue tongue

A tak serio, Bagienniku, co Ty mi chcesz udowodnić. Hm? Słucham wink Żeś się zasiedział jak dziad i tyle. Idź się trochę rozerwać, na Boga, nie trzeba tarota, żeby widzieć, że zaczyna Cię coś nosić smile Rozum to tu niewiele Ci pomoże... Rozum oszukuje. Rozum kombinuje... Często przekombinuje... A Ty się dajesz rozumowi własnemu w wała robić, że niby masz kontrolę... No jak nic nie robisz to masz.. ale tylko dlatego, że nie masz nic do kontrolowania ani do niekontrolowania. To co to za kontrola wink Kontrola na niby. Pic na wodę fotomontaż.

5,497

bagienni_k napisał/a:

Hmm, widzisz wolałem  uprzedzić, żeby nie było żadnych nieposdzianek..NIby niespodzianki bywają fajne, ale jednak niekoniecznie w tych kwestiach tongue

W sumie niby tak
tylko ta podświadomość lekceważona i nie opanowana "przeszkadza"

5,498

A kto powiedział, że nie mam i go nie używam..? tongue A lubię się z nim nawet nie wiesz jak bardzo.. wink

Niespodzianki mają zaś to do siebie, żę niekoniecznie trzeba je akceptować.Ale..poczułem ten dreszcz niepewności i przestrachu przed nieznanym, ach...:P

Rozrywać się rozrywm regularnie, ale jakoś teraz w środku dnia ciężko, bo idzie się ugotować/upiec/usmażyć..
Poczekam do wieczora, jak zrobi się chłodniej smile

Rozum ma to do siebie, że potafi świetnie analizować zyski i straty tongue I to w nim cenię najbardziej wink

5,499

Bagienniku, rozbójniku! Niespodzianek nie trzeba akceptować co nie znaczy, że magicznie pod wpływem nieakceptacji znikają. Jesteś jak osioł uparty i tyle tongue

Rozum w księgowości-ok, ale księgowość jest nudna i tak życia przeżyć nie chcemy smile Trzeba poczuć bicie serca... Tu dum tu dum... sprawy rozumu dla rozumu, sprawy nie dla rozumu nie dla rozumu... Zachłanny rozum masz wink Naucz go dzielić się z innymi...

To może Ty mi postaw tego tarota, skoro masz i używasz wink Chociaż Ci w ogóle nie wierzę, kłamczuchu Ty tongue Zapewne metafora taka i się pogubisz w mojej prośbie tongue

A co planujesz na wieczór? Rąbać drewno w lesie? wink tongue big_smile

5,500

Dawaj Deep, stawiaj tarota bagiennikowi, jestem ciekawa czy trafi jakas kosa na ten kamień hihihi big_smile

5,501

lody miętowe napisał/a:

Dawaj Deep, stawiaj tarota bagiennikowi, jestem ciekawa czy trafi jakas kosa na ten kamień hihihi big_smile

Ciekawe czy się tego spodziewał hehehe smile Taka rekomendacja! Musi sobie to wszystko jeszcze raz przemyśleć tongue

A Bagiennik to czyta i yikes

smile

5,502

Dzień dobry Państwu,

Widzę, że od czasu mojego niebytu fabuła na łajbie nie poszła za bardzo do przodu, tylko maczacie się głownie w gustach muzyczno-poetyckich, taka swoista marynata wink
Adela obejrzałam tego roasta Podsiadło - fajny. A na tej kanapie siedział sobie Pan Abelard Giza, na którego przedstawieniu byłam ostatnio w Teatrze muzycznym. Jak tylko go gdzieś dorwiesz i będzie na stand-upie w Łodzi, to chwytaj, bo byłam i upłakałam się po pachy. Makijaż wieczorowy spłynął w każdym razie smile.

Pawełki - spóźnione, ale życzenia ślę do Was! Mądrości Wam życzę przede wszystkim big_smile. To się akurat zawsze przyda oprócz zdrówka.

GOSTY napisał/a:

Evergreen, OMG, jak to zobaczyłem, to mnie odrzuciło. Nawet nie czytam. Dlaczego znęcasz się tak na niej? Po co?

Nie wiem GOSTY o co chodzi, bądź łaskaw wyjaśnić. Dziękuję.

Deep widzę, że ruszyłaś z listą tarotową. Oby kiedyś do mnie doszło, bo widzę, że Adelę nieźle podsumowałaś. Myślę, że sporo się tam zgadza, ho ho tak tak. Tylko niech sama się jeszcze wypowie smile
Ciekawy temat kontroli poruszasz, Moja Droga. Pytanie, czy to kontrola samego siebie ze strachu przed światem czy samym sobą... hmmmmm. A Bagiennik to chyba nie rąbie AKURAT drzew, bo to ptasie domki, no HEJLOŁ! Czy rąbie coś innego tego nie wiem tongue.
Deep, przeprowadzasz się już dzisiaj? Jak Ci z tym faktem? Cieszysz się na nowe czy łkasz nieco za starym? Co tam słychać w Twoim wielkim świecie Deep ? big_smile

Pasławeczku dla Ciebie życzenia szczególne wink. Mam nadzieję, że była jakaś fajna impra wczoraj, albo chociaż tańce z żoną big_smile

5,503 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-30 15:30:36)

Stawiać komuś Tarota?

Oj nie, po tak kruchym lodzie to nie zamierzam chodzić, bo jeszcze będzie tak, że co ja powiem, to biedny słuchacz w to uwierzy..
A z pewnością nie mam takiej mocy sprawczej, nigdy nie byłem dobry we wróżbach wszelakich, to obcy świat, taki nieosiągalny...Jeśli w ogóle istnieje.. wink

Tak, teraz będę sobie łamał głowę cały dzień..Jeszcze mi się coś tam pod kopułą zagotuje, jakby nie dośc było tego gorąca za oknem(40 stopni w Słońcu)

Na co mi to drewno potzebne? Chyba nie na palenie, bo nie jest mi aż tak zimno, żeby sobie jeszcze żaru dokładać smile Prędzej coś wystrugam, jakiś totem albo co tongue

Prędzej to pójdę się NArąbać, chociaż z drugiej strony nie mam w sumie ku temu żadnego powodu..:D
Ale jedno zimne piwko wieczorem jeszcze nikomu nie zaszkodziło big_smile

ps. U mnie akurat teraz nie grają żadne bębenki z dżungli typu "tum turum tum" big_smile, ale bardziej takie klimaty:

https://www.youtube.com/watch?v=0Mi9ooSmXoQ

5,504

Evergreen po to daję zdjęcie z czytania, bo tylko karty czytam i sama często się dziwuję, bo nie raz łamią moje przekonania w krzyżu na pół.

Przeprowadzka za miesiąc ale nie chcę wszystkiego robić na ostatnią chwilę. Lubię się przygotować z wyprzedzeniem, dopiąć na ostatni guzik a już ostatnie dwa tygodnie podążać za planem z lekkim bagażem smile Toteż cały stresik i robotę biorę teraz aby potem nie musieć.

A za starym nie łkam, wręcz mam ochotę kopnąć stare w zadek i patrzeć tylko jak leci pięknie po krzywej balistycznej... Papa! Odwrócić się, strzepać dłonie i zaśmiać jak cwany Chińczyk big_smile Ja uwielbiam zmiany. Lubię ruch. Nie cierpię nudy. Oczywiście nuda to subiektywna rzecz. Zasiedzieć się nie dla mnie i też mnie nosi ostatnio, nie wiem co ze sobą zrobić. Jak bym była psem to bym gryzła łańcuch namiętnie a nocą nie dała spokoju wyjąć do księżyca.

A Bagiennik to nie wiem co kombinuje smile On się tajemniczy zrobił ostatnio... Drewna do lasu raczej nie ma zamiaru zanosić tongue

5,505 Ostatnio edytowany przez Kapitanna (2022-06-30 15:46:19)

bagienni_k napisał/a:

bagienniku, tarot, którego mamy we własnych rękach i tak jest od dawna zapisany w gwiazdach ... wink tongue

5,506

Bagiennik to Ci widzę krew się gotuje smile Dobrze wink Na szczęście mózg źle reaguje na upał to się może wyłączy big_smile

U Was gorąc??? U mnie pizga, zimno, wiatr, deszcz, chmurno, zimno... Ogrzewanie myślałam włączyć ale drogie teraz to szkoda i sobie kołdrę zimową wyciągnęłam a na obiadek kwaśnicę. Wyszłam rano na zewnątrz i chucham... a tu para wodna się skrapla... Na plecy kocyk zarzuciłam... 16 stopni na zewnątrz a w domu jeszcze zimniej... Brrrr... Koniec czerwca. Jaja jakieś! hmm

5,507 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-06-30 15:42:35)

A gdzie tam ostatnio, bagiennik tak zawsze, czasami coś tam jednak się da z niego wyciągnąć wink

Deep, a do tarota, jak komus stawiasz, nie musisz mniej więcej wiedzieć jak ktoś wyglada, zwizualizowac sobie dana osobe, znac datę urodzenia? Bo ktoś mu tutaj stawiał i Pani potrzebowała pewne informacje

Edit: dzisiaj deep z chęcią bym się z Toba zamieniła, ja się topie, wszystko mi sie przegrzewa, nie tylko mózg wink

Kto to powrócił? big_smile

5,508 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-30 15:46:30)

Evergreen dzięki
coś tam było ...... smile

https://img10.dmty.pl//uploads/201407/1405604285_ulvltp_600.jpg

O Kapitanna na pokładzie witaj
tydzień nie wytrzymała bez nas smile

5,509

DeepAndBlue napisał/a:

Bagiennik to Ci widzę krew się gotuje smile Dobrze wink Na szczęście mózg źle reaguje na upał to się może wyłączy big_smile

U Was gorąc??? U mnie pizga, zimno, wiatr, deszcz, chmurno, zimno... Ogrzewanie myślałam włączyć ale drogie teraz to szkoda i sobie kołdrę zimową wyciągnęłam a na obiadek kwaśnicę. Wyszłam rano na zewnątrz i chucham... a tu para wodna się skrapla... Na plecy kocyk zarzuciłam... 16 stopni na zewnątrz a w domu jeszcze zimniej... Brrrr... Koniec czerwca. Jaja jakieś! hmm

Odczuwalna 37 st., ale kapitan pada ostatni tongue

5,510

37 to u mnie na termometrze, odczuwalna więcej, wiecej

5,511

lody miętowe napisał/a:

A gdzie tam ostatnio, bagiennik tak zawsze, czasami coś tam jednak się da z niego wyciągnąć wink

Deep, a do tarota, jak komus stawiasz, nie musisz mniej więcej wiedzieć jak ktoś wyglada, zwizualizowac sobie dana osobe, znac datę urodzenia? Bo ktoś mu tutaj stawiał i Pani potrzebowała pewne informacje

Tak jest łatwiej. Ale nie trzeba smile Z daty urodzenia da się dużo wyczytać, ze zdjęcia jeszcze więcej. Także takie kompleksowe mu zrobiła, bardziej 3 w 1 a tarot jako dodatek.

Ostatnio, chodziło, że coś mu po głowie chodzi... I dziwne rzeczy czasem pisze, że niby się mamy domyślić o co mu chodzi, bo wprost nie powie tongue To na okrętkę to owija w bawełnę itd Zawsze tak robił??? Nicpoń big_smile

5,512 Ostatnio edytowany przez Kapitanna (2022-06-30 15:57:47)

paslawek napisał/a:

O Kapitanna na pokładzie witaj
tydzień nie wytrzymała bez nas smile

To dlatego, że przyciągasz jak magnes big_smile

A tak serio. No w końcu jestem u siebie tongue

paslawek napisał/a:

Prawda jest taka, że o swataniu nie mam bladego pojęcia big_smile rwę się do tego przez upór smile
Ze dwa razy mi się raptem udało raz poznać brata i bratową i kolegę z koleżanką ze sobą
potem oni weszli w długoletnie związki na tym opiera się moje doświadczenie oraz jeden algorytm
który nie widzi przeszkód prawie żadnych w łączeniu ludzi ze sobą smile

Prawda jest taka, że podałeś Psychologowi czarną polewkę i teraz chłopak będzie miał przez Ciebie zgagę.

5,513

U mnie odczuwalna może z 10 sad Stare budownictwo, wysokie sufity, przeciąg. Nieba nie widać, caluśkie w chmurach. A chmury ciężkie w 50 odcieniach szarości tongue

Zamieniłabym się smile Lato, słońce, witamina D... Arbuz...

5,514 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-30 15:58:01)

Prawda w prawdzie to jest taka, że współczesny tatko nawet taki dobry jak ja smile  to ma tyyyyle do gadania big_smile
jeżeli chodzi o wybór córce narzeczonego i swatanie jej  smile
zawsze mnie przerobi

5,515

paslawek napisał/a:

Prawda w prawdzie to jest taka, że współczesny tatko nawet taki dobry jak ja smile  to ma tyyyyle do gadania big_smile
zawsze mnie przerobi

To znaczy, że nie jesteś prawdziwy el padre tongue

5,516 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-30 16:06:31)

A to człowiek niedouczony..

Byłem święcie przekonany, że w gwiazdach to "tylko" jakaś tam mierna gazowa materia, emitująca promieniowanie elektromagnetyczne..
Trzeba się dokształcić z tej "królowej nauk", jaką jest astrologia...

A, no to skoro trzeba tu koniecznie zdjęcia czy innych danych, to "zip" - milczę w 15 językach wink

U mnie okna na SW, w słońcu może i będzie ponad 45 stopni jak się nagrzeje, więc do smażenia jajecznicy nie potrzebuję kuchenki gazowej, wystarczy mi parapet, jeszcze jakbym go na czarno pomalował, to można grilla robić..Co jakiś czas ratuje się mokrym ręcznikiem i wcinam schłodzone czereśnie, bo obiad(ciepły posiłek) to samobójstwo..

5,517

Kapitanna napisał/a:
paslawek napisał/a:

zawsze mnie przerobi

To znaczy, że nie jesteś prawdziwy el padre tongue

Za to mam święty najświętszy spokój smile
a czasem "dziecko"wpadnie do domu ni stąd ni zowąd i zatrzepocze rzęsami, przytuli starego ojca z uśmiechem.

5,518 Ostatnio edytowany przez Kapitanna (2022-06-30 16:09:55)

bagienni_k napisał/a:

A to człowiek niedouczony..

A może jedynie słabiej wiary... ? tongue

bagienni_k napisał/a:

Byłem święcie przekonany, że w gwiazdach to "tylko" jakaś tam mierna gazowa materia, emitująca promieniowanie elektromagnetyczne..
Trzeba się dokształcić z tej "królowej nauk", jaką jest astrologia...

A, no to skoro trzeba tu koniecznie zdjęcia czy innych danych, to "zip" - milczę w 15 językach wink

I zamiast się dokształcać uwolnić wyobraźnię i fantazję ...? wink

5,519

DeepAndBlue napisał/a:

Przeprowadzka za miesiąc ale nie chcę wszystkiego robić na ostatnią chwilę. Lubię się przygotować z wyprzedzeniem, dopiąć na ostatni guzik a już ostatnie dwa tygodnie podążać za planem z lekkim bagażem smile Toteż cały stresik i robotę biorę teraz aby potem nie musieć.

Czyli taka zorganizowana jesteś. Chwali się, chwali smile

DeepAndBlue napisał/a:

A za starym nie łkam, wręcz mam ochotę kopnąć stare w zadek i patrzeć tylko jak leci pięknie po krzywej balistycznej... Papa! Odwrócić się, strzepać dłonie i zaśmiać jak cwany Chińczyk big_smile Ja uwielbiam zmiany. Lubię ruch. Nie cierpię nudy. Oczywiście nuda to subiektywna rzecz. Zasiedzieć się nie dla mnie i też mnie nosi ostatnio, nie wiem co ze sobą zrobić. Jak bym była psem to bym gryzła łańcuch namiętnie a nocą nie dała spokoju wyjąć do księżyca.

O, jak ja wiem o czym prawisz smile. Zmiana, przemiana, odmiana, zamiana, wymiana to są moje MIANA!:D Pięknie to sobie zwizualizowałaś. YEAH!
A z nudą się nie bratam, bo nigdy się nie poznałyśmy. No chyba, że przelotem na niektórych wykładach na studiach, na niektórych filmach w kinie, czy w kolejce u lekarza - tu to przynajmniej ludzi zagaduję. Tam gdzie trzeba było siedzieć i nie było za bardzo drogi ucieczki - chyba, że mentalna.

Może takiej chłodnej pogody nie zazdroszczę, ale te 40 stopni tutaj w mieście jest mocno niefajne. Wiatraki też jakoś leniwie tymi łopatkami kręcą... uffff. Niemniej jakieś burze i gradobicia zapowiadają, alerty ślą.

paslawek ja też chcę taką córuchnę czułą, co się do tatki przytula smile Och, jaki obrazeczek sielankowy mam w głowie smile

https://media1.giphy.com/media/F6Le0eZZj63HzGaJKt/giphy.gif?cid=790b761169b14fb2899817d83c7f8f72e1358f69b18ae103&rid=giphy.gif&ct=g

5,520

Żadnych zdjęć czy newralgicznych danych bagiennik podawać nie trzeba, można, ale nie są konieczne, także nie wymyślaj. Byle tylko się wykręcić tongue

5,521

Dobra. Kontrola zakończona big_smile Na razie tongue

5,522 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-30 18:42:27)

https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_kochankowie.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_ksiezyc.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_wisielec.jpg  https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_cesarzowa.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_sad_ostateczny.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_sprawiedliwosc.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_glupiec.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_gwiazda.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_diabel.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_smierc.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_slonce.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_mag.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_papiez.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_swiat.jpg https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_eremita.jpg

boszsze ile to roboty z pisaniem i interpretowaniem smile
w skrócie bagienniku zakochasz się  smile

5,523

No i krotko i na temat big_smile

5,524

Paslawek coś ta talia nie za bardzo chyba chce z Tobą współpracować tongue Dwa razy księżyc i gwiazdy. Jakiś błąd w druku? tongue

Ciekawe czy Bagiennikowi interpretacja się spodoba big_smile

Ale skoro dwie karty gwiazdy... i dwa księżyce... Czyżby dwa oderwane od rzeczywistości Szuwarki? tongue big_smile smile ahahah smile Jeden teoretyk kalkulator a drugi czubek czarodziej? Ej... wink

Kapitanna zmykaj, zmykaj, baw się dobrze smile

A Adela , Evergreen i Pawlo jak tam? Impreza niedługo? Jak kondycja, dziewczyny? smile

5,525

Ja tam wiem jak będzie, przyjdzie i popuka się w głowę, że glupotki pleciemy wink

Posty [ 5,461 do 5,525 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 83 84 85 86 87 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024