Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 80 81 82 83 84 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,266 do 5,330 z 13,291 ]

5,266

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Grasse napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Dla kobiety mężczyzna, który nie zaprasza, to jest mężczyzna który mówi - nie podobasz mi się na tyle, abym chciał spędzać z Toba więcej czasu sam na sam. Bo kobieta jednocześnie wie, że jak się podoba, to mężczyzna czasu nie traci. I krąg się zamyka.

I tu warto zmienić myślenie. Ja bym się nie poczuł obdarty z męskości, uznałbym po prostu, że jestem w jej typie.

Nie, nie warto.

Zobacz podobne tematy :

5,267 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-25 17:28:09)

Kuba nie burz się tak smile
w skrócie "telegraficznym"
na zaproszenie Koraliny odpowiedziałeś jak niezainteresowany facet "dyplomatycznie"
w miarę asertywnie,tak to wyglądało dla mnie z boku (Koralina się nie pochlastała z powodu "kosza " i się nie mści spokojnie smile )
reszta dyskusji o tej "konfrontacji"to klasyczne teoretyzowanie próba wybrnięcia z opałów i tłumaczenie się z wcześniejszych Twoich współczesnych nowoczesnych przekonań , poglądów i  deklaracji do których masz oczywiście niezbywalne prawo
Co ciekawe Ever ma podobne teoretyczne podejście do elastyczności w zapraszaniu wychodzeniu z pierwszą inicjatywą od kobiety,natomiast jej wątek odrobinę budzi wątpliwości co do podświadomych decyzji i pewnej sprzeczności z tym co świadomie deklaruje
Moi drodzy nieświadomość,podświadomość,instynkt decydują  o wyborze decydują też różne zahamowania lęki niechęci na różnym poziomie wcześniej wspomnianych świadomości,a nie teorie hipotezy,,tezy, antytezy, wyjątki od reguły, oczywiście się zdarzają,ale moim zdaniem bardzo rzadko wychodzi z tego np małżeństwo,rodzina
Jednak najbardziej żeby mięć ogląd całości tego zjawiska to skutek się liczy intencje,cel interakcji to i chęć z dobrowolności oraz nasze rozeznanie co do tego na ile nasza intuicji percepcja się nie myli .
Jeszcze raz podkreślę kobiety mają mnóstwo narzędzi dawania czasem bardzo wyraźnych sygnałów, że ewentualnie mogą być zainteresowane zainteresowaniem mężczyzny i tak to one wybierają tak to natura wymyśliła jak pory roku,łabędzie raczej się nie zżymają, że takie są to ludzie kombinują też jedna z naszych cech,kiedyś ludzie buntowali się na aranżowane związki swatki etc
ten tym tak ma cięgle szuka guza i swojego miejsca w świecie .

5,268

DeepAndBlue napisał/a:

Zobacz, kobieta Cię podrywa, uśmiecha się zalotnie, flirtuje, jakieś sugestie rzuca... Ty to?

Może po prostu jest miła.

5,269 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-25 17:32:26)

paslawek napisał/a:

na zaproszenie Koraliny odpowiedziałeś jak niezainteresowany facet "dyplomatycznie"
w miarę asertywnie,tak to wyglądało dla mnie z boku (Koralina się nie pochlastała z powodu "kosza " i się nie mści spokojnie smile )

Reakcja bagiennika pokazuje praktyczny "schemat",  któremu sam, nieświadomie w praktyce ulega. Gdyby chciał to już dawano sam bym mnie zaprosił. Mam nadzieję, że się na mnie za to nie gniewa wink

5,270

Bagiennik jest taki seksowny jak się denerwuje big_smile Ciekawe co go tam gryzie... smile

5,271

Grasse napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Zobacz, kobieta Cię podrywa, uśmiecha się zalotnie, flirtuje, jakieś sugestie rzuca... Ty to?

Jest zdecydowana różnica pomiędzy miła a flirtuje, i to się czuje.

5,272

Grasse napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Rozumiem niepewność. Możesz ją rozwiązać pytając o randkę tongue

5,273

Przy tej okazji przypominają mi się przygody naszej dzielnej Dzierlatki z Miśkiem i różne nasze spekulacje czy on taki nieśmiały,czy zaradny czy on jest zainteresowany ,radziliśmy jej żeby go nieco ośmieliła - nowocześnie, naukowo, psychologicznie
skutek niestety nic nie wyszło z tego związku
bęc

5,274

paslawek napisał/a:

Przy tej okazji przypominają mi się przygody naszej dzielnej Dzierlatki z Miśkiem i różne nasze spekulacje czy on taki nieśmiały,czy zaradny czy on jest zainteresowany ,radziliśmy jej żeby go nieco ośmieliła - nowocześnie, naukowo, psychologicznie
skutek niestety nic nie wyszło z tego związku
bęc

Tadam big_smile

5,275

Ah, było w kartach, widziałam to tongue Facet miał szczęście, że na nią trafił, bo trochę wydoroślał dzięki niej.

5,276 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-06-25 17:44:53)

Przeczytajcie sobie " Nie zależy mi na tobie" to facet pisał, jakby co, nie jakaś durna baba z wydumanymi problemami i rzucą on jasne światło na to, co robią mężczyźni, gdy są naprawdę zainteresowani. To powinna być obowiązkowa lektura. Zabawna i trochę orzerysiwana, ale trafia w samo sedno.

Edit:
Greg Behrendt

5,277 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-25 18:15:01)

DeepAndBlue napisał/a:

Ah, było w kartach, widziałam to tongue Facet miał szczęście, że na nią trafił, bo trochę wydoroślał dzięki niej.

Tarot to matematyka pomieszana z psychologią
praktycznie opisaną za pomocą kart to doświadczenie ludzi zebrane w pewnym miejscu.
Bo karty uruchamiają to co współcześnie się lekceważy, jungowską nieświadomość, cienie instynkt,archetypy,symbole,ryty,doświadczenia wielu, wielu pokoleń, gdzie jest miejsce na wszystko i na różne wersje zdarzeń,nawet zwrot akcji,przyszłości również.
Dlatego życie jest albo może być takie ciekawe smile

5,278

Evergreen napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Ach, tańczyć, tańczyć..
https://youtu.be/86rK7CHTj9w

Popatrz Pawełku cożeś narobił z koleżanką Adelą smile Musisz przyjechać na noc do Łodzi. Wyjedziesz sobie o 4 rano, czy tam nie wiem o której te pociągi jeżdżą. Bo samochodem to odpada - przecież jakieś % mogą się zdarzyć. Czekamy z Adelą na Twoje deklaracje smile

Dobrze, przyjadę. Zgadamy się na priv.

5,279

paslawek napisał/a:

Ty wiesz co w trawie piszczy smile

A łajbowicze idą na tany tany...

Będę zazdrosna...

... ale wykorzystam ten czas na nonsensowne narzucanie się Bagiennikowi hehehe tongue big_smile smile No chyba, że on też pojedzie tongue

Dobrej zabawy Adelo, Evergreen i Pawlo! smile

5,280 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-06-25 18:24:56)

paslawek napisał/a:

reszta dyskusji o tej "konfrontacji"to klasyczne teoretyzowanie próba wybrnięcia z opałów i tłumaczenie się z wcześniejszych Twoich współczesnych nowoczesnych przekonań , poglądów i  deklaracji do których masz oczywiście niezbywalne prawo
Co ciekawe Ever ma podobne teoretyczne podejście do elastyczności w zapraszaniu wychodzeniu z pierwszą inicjatywą od kobiety,natomiast jej wątek odrobinę budzi wątpliwości co do podświadomych decyzji i pewnej sprzeczności z tym co świadomie deklaruje
Moi drodzy nieświadomość,podświadomość,instynkt decydują  o wyborze decydują też różne zahamowania lęki niechęci na różnym poziomie wcześniej wspomnianych świadomości,a nie teorie hipotezy,,tezy, antytezy, wyjątki od reguły, oczywiście się zdarzają,ale moim zdaniem bardzo rzadko wychodzi z tego np małżeństwo,rodzina
Jednak najbardziej żeby mięć ogląd całości tego zjawiska to skutek się liczy intencje,cel interakcji to i chęć z dobrowolności oraz nasze rozeznanie co do tego na ile nasza intuicji percepcja się nie myli .
Jeszcze raz podkreślę kobiety mają mnóstwo narzędzi dawania czasem bardzo wyraźnych sygnałów, że ewentualnie mogą być zainteresowane zainteresowaniem mężczyzny i tak to one wybierają tak to natura wymyśliła jak pory roku,łabędzie raczej się nie zżymają, że takie są to ludzie kombinują też jedna z naszych cech,kiedyś ludzie buntowali się na aranżowane związki swatki etc

Pasławeczku już tłumaczę i w praktyce i w teorii wszystko się u mnie zgadza. Mój wątek akurat tyczy się okresu kiedy NIE POSZUKIWAŁAM faceta tylko sobie podglądałam zabiegi innych (płci akurat przeciwnej). Nie podchodziłam wtedy do facetów, bo mi do niczego nie byli potrzebni. Oni się zdarzali czy raczej zderzali ze mną podczas mojego eksperymentu czy z portali (na których NIKOGO nie szukałam), czy z klubów, czy wakacji. Nie byłam NIKIM zainteresowana tylko dałam sobie odczuć to wszystko co się dzieje bez ciśnienia, celu czy determinacji. Co do czasu kiedy SZUKAŁAM to nie to, że zawsze, ale w, nie wiem, 20% przypadków sama zaczynałam i kontynuowałam swoje zabiegi, aby dopiąć swego, zdobyć faceta, którego chciałam. I każdy ten zabieg kończył się sukcesem. Mam więc nie tylko teorię ale i praktykę w tym zakresie i okresie (licząc od podstawówki, kiedy to zaczęłam tą "praktykę"). Kto nie próbował, to może nie wiedzieć, ja próbowałam i mam w tym niemałe doświadczenie. Niemniej nie zrozumcie mnie źle, bo zaraz Koralina wyskoczy czy dawałam tym chłopakom prezenty, kwiaty czy też raczej dawałam możliwość im się jakoś wykazać przede mną? Oczywiście, że tak, bo to jest ekscytujące jak jest akcja i reakcja czyli tradycyjna interakcja i samo się to wszystko kręci jak samograj.

I tutaj, co mnie w Was dziewczyny zadziwiło, to takie przywiązanie się łańcuchami do tzw. biologii. Oczywiście, że mężczyzna i kobieta się różnią, gdyż są przygotowani do rozmnażania (JESZCZE) i tak są też skonstruowane mechanizmy i instynkty. Gdybyśmy jednak kierowali się tymi instynktami, to nadal siedzielibyśmy w jaskiniach, rodziłybyśmy raz do roku dzieci, a mężczyźni biegaliby z kamorem w ręce, rzucali w co popadnie, i bzykaliby również co im w te ręce wpadnie. Tak jednakowoż nie jest, więc wbrew pewnej "naturze" człowiek wymsknął się tym instynktom i ewoluuje w sobie tylko znanym kierunku (czyli niestety ku pewnej zagładzie, lub stety, jeśli bierzemy pod uwagę dobro natury i środowiska). Jeśli znowu idziemy w stronę natury, to po co nam cywilizacja, internet, pogawędki na temat zdrad (przecież to czysta natura, ejjj - MIŁEJ ZABAWY! i jeszcze cię poklepiemy po pleckach) Więc angażowanie tej dziedziny do obecnej dyskusji jest poważnym naruszeniem, bo wszystko co teraz robi człowiek jest NIENATURALNE. To, że w naszym mózgu pozostaje układ limbiczny i dzieją się te proste procesy, to jest fakt i należy to zaakceptować, w większości jednak czasu się kontrolujemy. Czy to jest dobre, że się kontrolujemy? Psychologicznie myślę, ze nie, bo to prowadzi do coraz to większych frustracji. Ale coś za coś.

Widzę, ze macie też takie 100% przekonanie, że każda ze stron doskonale widzi czy druga strona jest zainteresowana i gwarantuje 100% nieomylności. Być może niektórzy dają bardzo wyraźne sygnały, ale jednak spora część ludzi jednak nie. I teraz niezależnie która ze stron podejdzie podejmuje jakieś ryzyko. Może się przecież okazać, że po 1,2,3 randce będzie kicha i też zrezygnujemy, bo się okazało, że coś tam. Nie ma czegoś takiego, że zlokalizujemy, dorwiemy i mamy, weryfikacja naszych chęci odbywa się ciągle i dynamicznie.

Mimo, że często mam z facetami na pieńku, ale nie mogę się zgodzić na pewien seksizm i mówienie o nich, że np. jak nie znalazł panny w wieku lat 30 to nie jest mężczyzną/nie jest męski. Koralina serio?! To jest takie seksistowskie, że aż mi niedobrze. Jeśli pomyliłam się w ocenie Twoich słów, to mnie popraw. A co to jest obdzieranie z męskości?! Co to jest męskość, dziewczyny? Według natury przelecenie pół świata, zlanie mordy wszystkim konkurentom, nabranie masy mięśniowej i otaczanie się męskim "aromatem" nie mycia się. Pasi? Mnie jakoś nie bardzo.

Niemniej muszę na ten moment się z damskiego kręgu wyzwolić i poprzeć Grasse, Bagiennika i Pawlo, częściowo Garego, i wielce niechętnie... a nie, tego nie powiem wink Pasławek jak zwykle gdzieś po środku, więc i akceptacja dla niego jest smile

Dobra tyle.

5,281

DeepAndBlue napisał/a:
paslawek napisał/a:

Ty wiesz co w trawie piszczy smile

A łajbowicze idą na tany tany...

Będę zazdrosna...

... ale wykorzystam ten czas na nonsensowne narzucanie się Bagiennikowi hehehe tongue big_smile smile No chyba, że on też pojedzie tongue

Dobrej zabawy Adelo, Evergreen i Pawlo! smile

Ale Deep jeśli się uda i Pawlo nie zrezygnuje albo my z Adelą się nie rozchorujemy, to zdarzy się za tydzień. Do tego czasu mogę już być po ślubie w Las Vegas i odpoczywać na Hawai. Kto wie? Kto mi zabroni? Nikt? No więc zaczekajmy do realizacji.

5,282 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-25 18:58:54)

Evergreen napisał/a:
paslawek napisał/a:

Pasławeczku już tłumaczę i w praktyce i w teorii wszystko się u mnie zgadza. Mój wątek akurat tyczy się okresu kiedy NIE POSZUKIWAŁAM faceta tylko sobie podglądałam zabiegi innych (płci akurat przeciwnej). Nie podchodziłam wtedy do facetów, bo mi do niczego nie byli potrzebni. Oni się zdarzali czy raczej zderzali ze mną podczas mojego eksperymentu czy z portali (na których NIKOGO nie szukałam), czy z klubów, czy wakacji. Nie byłam NIKIM zainteresowana tylko dałam sobie odczuć to wszystko co się dzieje bez ciśnienia, celu czy determinacji. Co do czasu kiedy SZUKAŁAM to nie to, że zawsze, ale w, nie wiem, 20% przypadków sama zaczynałam i kontynuowałam swoje zabiegi, aby dopiąć swego, zdobyć faceta, którego chciałam. I każdy ten zabieg kończył się sukcesem. Mam więc nie tylko teorię ale i praktykę w tym zakresie i okresie (licząc od podstawówki, kiedy to zaczęłam tą "praktykę"). Kto nie próbował, to może nie wiedzieć, ja próbowałam i mam w tym niemałe doświadczenie. Niemniej nie zrozumcie mnie źle, bo zaraz Koralina wyskoczy czy dawałam tym chłopakom prezenty, kwiaty czy też raczej dawałam możliwość im się jakoś wykazać przede mną? Oczywiście, że tak, bo to jest ekscytujące jak jest akcja i reakcja czyli tradycyjna interakcja i samo się to wszystko kręci jak samograj.

I tutaj, co mnie w Was dziewczyny zadziwiło, to takie przywiązanie się łańcuchami do tzw. biologii. Oczywiście, że mężczyzna i kobieta się różnią, gdyż są przygotowani do rozmnażania (JESZCZE) i tak są też skonstruowane mechanizmy i instynkty. Gdybyśmy jednak kierowali się tymi instynktami, to nadal siedzielibyśmy w jaskiniach, rodziłybyśmy raz do roku dzieci, a mężczyźni biegaliby z kamorem w ręce, rzucali w co popadnie, i bzykaliby również co im w te ręce wpadnie. Tak jednakowoż nie jest, więc wbrew pewnej "naturze" człowiek wymsknął się tym instynktom i ewoluuje w sobie tylko znanym kierunku (czyli niestety ku pewnej zagładzie, lub stety, jeśli bierzemy pod uwagę dobro natury i środowiska). Jeśli znowu idziemy w stronę natury, to po co nam cywilizacja, internet, pogawędki na temat zdrad (przecież to czysta natura, ejjj - MIŁEJ ZABAWY! i jeszcze cię poklepiemy po pleckach) Więc angażowanie tej dziedziny do obecnej dyskusji jest poważnym naruszeniem, bo wszystko co teraz robi człowiek jest NIENATURALNE. To, że w naszym mózgu pozostaje układ limbiczny i dzieją się te proste procesy, to jest fakt i należy to zaakceptować, w większości jednak czasu się kontrolujemy. Czy to jest dobre, że się kontrolujemy? Psychologicznie myślę, ze nie, bo to prowadzi do coraz to większych frustracji. Ale coś za coś.

Widzę, ze macie też takie 100% przekonanie, że każda ze stron doskonale widzi czy druga strona jest zainteresowana i gwarantuje 100% nieomylności. Być może niektórzy dają bardzo wyraźne sygnały, ale jednak spora część ludzi jednak nie. I teraz niezależnie która ze stron podejdzie podejmuje jakieś ryzyko. Może się przecież okazać, że po 1,2,3 randce będzie kicha i też zrezygnujemy, bo się okazało, że coś tam. Nie ma czegoś takiego, że zlokalizujemy, dorwiemy i mamy, weryfikacja naszych chęci odbywa się ciągle i dynamicznie.

Mimo, że często mam z facetami na pieńku, ale nie mogę się zgodzić na pewien seksizm i mówienie o nich, że np. jak nie znalazł panny w wieku lat 30 to nie jest mężczyzną/nie jest męski. Koralina serio?! To jest takie seksistowskie, że aż mi niedobrze. Jeśli pomyliłam się w ocenie Twoich słów, to mnie popraw. A co to jest obdzieranie z męskości?! Co to jest męskość, dziewczyny? Według natury przelecenie pół świata, zlanie mordy wszystkim konkurentom, nabranie masy mięśniowej i otaczanie się męskim "aromatem" nie mycia się. Pasi? Mnie jakoś nie bardzo.

Niemniej muszę na ten moment się z damskiego kręgu wyzwolić i poprzeć Grasse, Bagiennika i Pawlo, częściowo Garego, i wielce niechętnie... a nie, tego nie powiem wink Pasławek jak zwykle gdzieś po środku, więc i akceptacja dla niego jest smile

Dobra tyle.

Nie mam bladego pojęcia skąd u Ciebie przekonanie, że wyskakuję w kierunku Ciebie z czymkolwiek.

Przyznaje jednak, że będąc zapraszaną przez mężczyznę czuję się jak kobieta, podczas gdy miałabym to ja zapraszać czułabym zażenowanie. W moim przypadku to jest właśnie ten moment, na myśl o którym aż mi niedobrze. Mężczyźni, z którymi spotykałam się do tej pory swoim zachowaniem utwierdzali mnie jedynie w tej prawidłowości. Taki mam target. Starej daty. Old schoolowy.

5,283 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-25 18:44:57)

Ever ja jestem buntownikiem od dziecka,uwielbiam wyjątki od reguł,wolność,otwartość na doświadczenie,herezje,robić na opak na przekór i tym podobne,kibicuje przełamywaniu schematów ,stereotypów wzorów które potrafią zniewalać,krępować ludzi
ale są sprawy gdzie po prostu łapię się na tym, że z naturą się nie wygra co by się nie robiło to i tak natura zmienia się  po swojemu
chociaż można z nią się droczyć to jest fajne przybywa kolorów i smaków w życiu.
To też cząstka nas igranie z ogniem smile

5,284

Wynaturzenia w zachowaniu powodowane wynaturzeniem w środowisku naturalnym są naturalne. Np w przypadku dobrobytu rozmnażanie naturalnie jest hamowane, co można również zauważyć wśród roślin. Nie można się mnożyć niewiadomo ile. Prędzej czy później dojdzie do załamania i wynaturzeń zarówno społecznych jak i kulturalnych, które są efektem zakorzenionym w biologii, co zatrzyma prokreację i wzmoże homoseksualizm, indywidualizm, wojny, metroseksualizm, zamianę ról płciowych i inne naturalne anomalie. Psychologia również korzenie ma w biologii i chemii. Ciekawostka: emocje odkładają się jako substancje chemiczne w organach. A nasz ekosystem rządzi się podobnymi prawami jak ekosystem np roślin. Nie tylko potrafią się ze sobą porozumiewać co tworzą swoje własne roślinne społeczności i dzielą różnymi rolami, które również można wyrwać ze stanu balansu i zakłócić np wytępiając naturalnego szkodnika.

Zaraz ubijemy tu bałwanka z piany smile

Paslawek pośrodku i ja też, wbrew pozorom Koralina też. Po prostu nie możemy zapominać o podstawach w których szuka się oparcia, oczywiście nie rezygnując z eksperymentów, zwłaszcza, że istnieje luka która na ich powodzenie zezwala smile

5,285

Evergreen napisał/a:

Do tego czasu mogę już być po ślubie w Las Vegas i odpoczywać na Hawai. Kto wie? Kto mi zabroni? Nikt?

Wg moich występnych wyliczeń masz na to jakieś 20% szans jak się dobrze postarasz tongue Jakbym miała obstawiać to wiesz... wink Obstawię, że jednak się nie ochajtasz za tydzień w Las Vegas big_smile Zatem jestem spokojna smile

5,286

KoralinaJones napisał/a:

Nie mam bladego pojęcia skąd u Ciebie przekonanie, że wyskakuję w kierunku Ciebie z czymkolwiek.

Nie wiem, gdzie to zauważyłaś. Nie uznaję, że bijesz do mnie. Ja tego nie odczuwam, chyba, że coś jest na rzeczy, to śmiało wal. Dyskutujemy na temat zjawiska i zachowań, a nie o konkretnych osobach.

KoralinaJones napisał/a:

Przyznaje jednak, że będąc zapraszaną przez mężczyznę czuję się jak kobieta, podczas gdy miałabym to ja zapraszać czułabym zażenowanie.

Mężczyźni, z którymi spotykałam się do tej pory swoim zachowaniem utwierdzali mnie jedynie w tej prawidłowości.

Taki mam target. Starej daty. Old schoolowy.

No i spoko, akceptuję to, skoro właśnie to daje Ci szczęście, to jest Twoja ścieżka. A moja jest inna i być może spotykam czy raczej umawiam się z innymi facetami niż Ty i oni akceptują lub nawet podnieca ich takie moje "swobodne", "nieoldschoolowe" zachowanie.

Jedna rzecz tylko mnie tu niepokoi: nietolerancja i ocenianie kogoś, kto myśli lub postępuje inaczej. A ten co inaczej (mimo, że efekt końcowy ten sam/podobny) NA PEWNO wynika z tego czy owego (bo jest mało męski, bo nieatrakcyjna itd.). Ja się czuję ultra kobieco, kto mnie zna, ten wie o co chodzi, a jednocześnie potrafię zrobić coś, co pewnie np. dla moich rodziców i innych tradycjonalistów byłoby" nie do pomyślenia", coś co nie przystoi panience. Nie chcę tu sypać przykładami, bo dopiero się zacznie big_smile big_smile

Deep 20% szans mam, kto wie czy nie więcej wink Może Las Vegas byłoby ciężko, ale Urząd Cywiliny Łódź i wczasy w Ciechocinku dam radę zorganizować big_smile

5,287

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie wiem, gdzie to zauważyłaś. Nie uznaję, że bijesz do mnie. Ja tego nie odczuwam, chyba, że coś jest na rzeczy, to śmiało wal. Dyskutujemy na temat zjawiska i zachowań, a nie o konkretnych osobach.

Mówisz, masz

Evergreen napisał/a:

Niemniej nie zrozumcie mnie źle, bo zaraz Koralina wyskoczy czy dawałam tym chłopakom prezenty, kwiaty czy też raczej dawałam możliwość im się jakoś wykazać przede mną? Oczywiście, że tak, bo to jest ekscytujące jak jest akcja i reakcja czyli tradycyjna interakcja i samo się to wszystko kręci jak samograj.

5,288

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Mówisz, masz

Evergreen napisał/a:

Niemniej nie zrozumcie mnie źle, bo zaraz Koralina wyskoczy czy dawałam tym chłopakom prezenty, kwiaty czy też raczej dawałam możliwość im się jakoś wykazać przede mną? Oczywiście, że tak, bo to jest ekscytujące jak jest akcja i reakcja czyli tradycyjna interakcja i samo się to wszystko kręci jak samograj.

No ale, czy bijesz do mnie czy komentujesz co mówię, bo w tym przypadku to jest "prognoza groźby" wink, że się odniesiesz do tego co mówię i uprzedzam fakty i od razu wyjaśniam. Zabolało Cię to? Poczułaś się wskazana? Jeśli tak, to przykro mi, nie to miałam na myśli i może powinnam opatrzyć to zdanie emotem - wink Byłoby lepiej?

5,289 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-25 19:15:39)

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Mówisz, masz

Evergreen napisał/a:

No ale, czy bijesz do mnie czy komentujesz co mówię, bo w tym przypadku to jest "prognoza groźby" wink, że się odniesiesz do tego co mówię i uprzedzam fakty i od razu wyjaśniam. Zabolało Cię to? Poczułaś się wskazana? Jeśli tak, to przykro mi, nie to miałam na myśli i może powinnam opatrzyć to zdanie emotem - wink Byłoby lepiej?

Jakby na to nie patrzeć, to jednak nie ja cisnę na spotkania forumowe z tutejszymi użytkownikami rodzaju męskiego. Zrobię Ci grzeczność. Nie przyjadę. Miej swoją szansę  big_smile  Uprzedzam jednak lojalnie, że część z nich znam już od dawna, bez wywierania presji. Old school.

5,290

Evergreen no, bukmacher mówi, że ta opcja w Łodzi i Ciechocinku to tak około 0% szans smile Bawcie się dobrze, witaminki i poranna gimnastyka! smile

5,291

Przygotować basen z kisielem czy powyjmować wam kije z dupy?

5,292

Psycholog Na Niby napisał/a:

Przygotować basen z kisielem

Basen wiadomo smile
To w pewnym sensie było nieuchronne takie starcie dwóch osobowości .
Z doświadczenia Pawle M podpowiem że one sobie dadzą świetnie radę bez naszej mediacji i uspokajania.

5,293 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-25 19:19:23)

Przygotuj dwie kołdry. Koleżanka, z tego co pamiętam, chyba tak woli. Mnie nie licz. Ale to chyba dla Ciebie oczywiste smile.

5,294

Walka kokoszek smile Jajka znosić a nie w koguty się bawić tongue

5,295

DeepAndBlue napisał/a:

Walka kokoszek smile Jajka znosić a nie w koguty się bawić tongue

Nie widzę tu żadnej walki. Zawsze można założyć swoją własną kafejkę i zacząć w niej od początku big_smile

5,296

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Mówisz, masz

Jakby na to nie patrzeć, to jednak nie ja cisnę na spotkania forumowe z tutejszymi użytkownikami rodzaju męskiego. Zrobię Ci grzeczność. Nie przyjadę. Miej swoją szansę  big_smile

Och Koralina z chęcią Cię zobaczę tak samo jak wszystkich innych smile Moje szanse są wbrew pozorom bardzo duże niezależnie czy będziesz czy nie. Cisnę na spotkanie, bo wolę widywać się na żywo niż klikać w sieci, taki właśnie JA mam oldchool. Ale nie bardzo rozumiem, skąd akurat ten temat się pojawił w kontekście tego o czym dyskutowałyśmy? Czujesz, że jesteśmy w konkurencyjnych drużynach Koralina ? Ja już jestem w takim wieku, że konkurencja mnie nie interesuje, ja to mam już za sobą. Jeśli się z kimś dyskusyjnie ścieram to: "dla sprawy", dla obrony kogoś pokrzywdzonego, dla wydobycia interesujących mnie informacji lub zwykłej i czystej rozrywki, bo akurat mam taki humor tongue Z tego powodu też smile

Deep zapłaciłaś temu bukmacherowi? tongue Tak mi źle życzysz? big_smile

5,297

A tam... Lubię jak pióra latają tongue

5,298 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-25 19:28:38)

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Jakby na to nie patrzeć, to jednak nie ja cisnę na spotkania forumowe z tutejszymi użytkownikami rodzaju męskiego. Zrobię Ci grzeczność. Nie przyjadę. Miej swoją szansę  big_smile

Och Koralina z chęcią Cię zobaczę tak samo jak wszystkich innych smile Moje szanse są wbrew pozorom bardzo duże niezależnie czy będziesz czy nie.

To korzystaj z szansy.

Postaram się namówić Lucka wink Zawsze to jedna para gaci więcej. Bardzo przystojnych gaci zresztą tongue

5,299

KoralinaJones napisał/a:

Przygotuj dwie kołdry. Koleżanka, z tego co pamiętam, chyba tak woli. Mnie nie licz. Ale to chyba dla Ciebie oczywiste smile.

A nie, tego Pana już z łóżka dawno wykopałam, wypraszam sobie. Sama miałaś z nim rezerwacje 1 na 1, a teraz widzę strach obleciał, bo zbliża się weryfikacja wink. Ja się tam nie pcham, bo nie widzę perspektyw na jakąkolwiek z nim rozrywkę. Phi!

5,300

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Och Koralina z chęcią Cię zobaczę tak samo jak wszystkich innych smile Moje szanse są wbrew pozorom bardzo duże niezależnie czy będziesz czy nie.

To korzystaj z szansy.

Postaram się namówić Lucka wink Zawsze to jedna para gaci więcej. Bardzo przystojnych gaci zresztą tongue

Nie znam gościa, przystojność mi wisi, ale pewnie też młodziutki, jak prawie wszyscy tutaj, ale ogólnie to miłe z Twojej strony, dzięki smile

5,301

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A nie, tego Pana już z łóżka dawno wykopałam, wypraszam sobie. Sama miałaś z nim rezerwacje 1 na 1, a teraz widzę strach obleciał, bo zbliża się weryfikacja wink. Ja się tam nie pcham, bo nie widzę perspektyw na jakąkolwiek z nim rozrywkę. Phi!

Sama się weryfikuj. Jak lubisz to nawet po dwóch dniach.

5,302

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

To korzystaj z szansy.

Nie znam gościa, przystojność mi wisi, ale pewnie też młodziutki, jak prawie wszyscy tutaj, ale ogólnie to miłe z Twojej strony, dzięki smile

Błąd. Nie jestem dla Ciebie miła.

5,303

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Zaryzykuję zapytanie: czy masz jakiś problem Koralino? Jeśli tak, to śmiało, szczerze i otwarcie. Nie lubisz tak? Też to dla mnie nie jest problem, zostaw to w sobie jeśli tak wolisz.

5,304 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-25 19:42:26)

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Zaryzykuję zapytanie: czy masz jakiś problem Koralino? Jeśli tak, to śmiało, szczerze i otwarcie. Nie lubisz tak? Też to dla mnie nie jest problem, zostaw to w sobie jeśli tak wolisz.

Nie mam żadnego problemu. Piszę gdzie chce i co chcę. Taki mam humor. Nie musisz pisać w tematach w których ja się wypowiadam ani odpowiadać na moje posty. Jak chcesz pisać to pisz. Pełna dowolność. Ja problemu nie widzę żadnego.

Wiem też, jest też podobno grupa użytkowników na fb, można dołączyć i rozmawiać w bardziej prywatnym gronie, bez narażania się na publiczne wpisy wink

Mnie się tu bardzo podoba. Powiedziałabym że ostatnio nawet bardzo big_smile

5,305

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie mam żadnego problemu. Piszę gdzie chce i co chcę. Taki mam humor. Nie musisz pisać w tematach w których ja się wypowiadam ani odpowiadać na moje posty.

Nie muszę, ale taką mam ochotę. Więc widzę, że masz jednak problem i wolisz sobie go pielęgnować w środku. Dobrze. Chociaż zarzekałaś się, że nie pijesz do mnie to jednak wycieczki personalne uskuteczniasz. Najlepsze, że nawet nie ma żadnej przyczyny smile Ale jak tam sobie chcesz.

5,306

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Nie mam żadnego problemu. Piszę gdzie chce i co chcę. Taki mam humor. Nie musisz pisać w tematach w których ja się wypowiadam ani odpowiadać na moje posty.

Nie muszę, ale taką mam ochotę. Więc widzę, że masz jednak problem i wolisz sobie go pielęgnować w środku. Dobrze. Chociaż zarzekałaś się, że nie pijesz do mnie to jednak wycieczki personalne uskuteczniasz. Najlepsze, że nawet nie ma żadnej przyczyny smile Ale jak tam sobie chcesz.

Ojej big_smile

5,307

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Haha Ty mnie wykopałaś z łóżka? Boże jakie to śmieszne ze Twoje ego jest większe od mojego. Brakuje Pani pokory. Dalej manifestuj swoje cudowne życie a po nocach płacz po mężu. Jesteś w tym temacie gościem który za bardzo się panoszy. Jesteś toksyczną osoba nawet pod płaszczykiem bycia miłą i życzliwa. Mam trochę większe wymagania nawet jakbyś chciała zmienić mi pościel, uwierz kotek smile. Wykopać to Ty sobie możesz co najwyżej dołek a potem wrzucić tam wszystkie swoje marzenia związane ze mną.

5,308

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Haha Ty mnie wykopałaś z łóżka? Boże jakie to śmieszne ze Twoje ego jest większe od mojego. Brakuje Pani pokory. Dalej manifestuj swoje cudowne życie a po nocach płacz po mężu. Jesteś w tym temacie gościem który za bardzo się panoszy. Jesteś toksyczną osoba nawet pod płaszczykiem bycia miłą i życzliwa. Mam trochę większe wymagania nawet jakbyś chciała zmienić mi pościel, uwierz kotek smile. Wykopać to Ty sobie możesz co najwyżej dołek a potem wrzucić tam wszystkie swoje marzenia związane ze mną.

Ooo Złotko, chyba już starcza amnezja w tak młodym wieku. Poszperaj w tym wątku, to coś Ci się rozjaśni, kto tu z kim i przez kogo. Niestety, muszę Ci się do czegoś przyznać, byłeś tylko narzędziem w innej rozgrywce, a że sam się tak chętnie napatoczyłeś, to jakoś tak wypadło, że to na Ciebie trafiło smile Jest mi prawie przykro z tego powodu sad

Jesteście fajnym duecikiem z Koraliną - młodzi jeszcze, to może jakoś się dotrzecie wink Życzę Wam szczerze wszystkiego dobrego smile

P.S. A o moim życiu i o mnie samej nie wiesz nic kompletnie, Psychologu, więc bądź łaskaw się ograniczać, bo jakoś tak to trąci... no wiesz...pfuj

5,309 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-25 20:26:40)

Co Ty wiesz o tutejszych duecikach big_smile paslawek miałeś udzielić korków tej biedaczce big_smile

A o tym manipulowaniu innymi ktoś tu już coś kiedyś... paslawek, Tobą mi to pachnie  tongue

5,310 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-25 21:08:37)

KoralinaJones napisał/a:

paslawek miałeś udzielić korków tej biedaczce big_smile

Uuu nie bój się,da radę smile

KoralinaJones napisał/a:

A o tym manipulowaniu innymi ktoś tu już coś kiedyś... paslawek, Tobą mi to pachnie  tongue

czy ja wiem ? smile onegdaj tak bywało i nie bywało big_smile
nie przeczę smile
tym razem to spontan raczej

https://i.pinimg.com/originals/ab/a4/79/aba4798ad3e06f07a42bdfbb91d10722.gif

5,311

Evergreen napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Ooo Złotko, chyba już starcza amnezja w tak młodym wieku. Poszperaj w tym wątku, to coś Ci się rozjaśni, kto tu z kim i przez kogo. Niestety, muszę Ci się do czegoś przyznać, byłeś tylko narzędziem w innej rozgrywce, a że sam się tak chętnie napatoczyłeś, to jakoś tak wypadło, że to na Ciebie trafiło smile Jest mi prawie przykro z tego powodu sad

Jesteście fajnym duecikiem z Koraliną - młodzi jeszcze, to może jakoś się dotrzecie wink Życzę Wam szczerze wszystkiego dobrego smile

P.S. A o moim życiu i o mnie samej nie wiesz nic kompletnie, Psychologu, więc bądź łaskaw się ograniczać, bo jakoś tak to trąci... no wiesz...pfuj

Ale Ty jesteś z******, serio big_smile hipokrytka udająca erudytkę. Nie wiem jak sobie poradzę z byciem narzędziem w tej Twojej tajnej konspiracji haha. To nieźle mnie rozbawiłaś, chociaż jakiś z Ciebie pożytek big_smile. Nie rań mnie więcej proszę i nie wykorzystuj xD. Myśle ze pomału możesz odejść od stołu i iść udawać mindhuntera gdzie indziej, polecam jakieś forum dla 6latków.

5,312

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

paslawek miałeś udzielić korków tej biedaczce big_smile

Uuu nie bój się,da radę smile

paslawek, no nie wiem. Dziewczyna wyraźnie się gubi, skoczyła od razu na głęboką wodę, chyba nie będziesz tym,  który będzie się spokojnie przyglądał jak tonie  tongue bo ja to co innego  big_smile

5,313 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-25 21:40:21)

DeepAndBlue napisał/a:

Bagienniku, ludzie są różni. Koralina to lew, nie zapominaj tongue Ale walczy o słuszną rację. Dlatego ją wspieram. I zaraz Ci wytłumaczę o co chodzi...

Mówimy o facecie, który pomimo iż dostał od nas znaki, próbowałyśmy mu ułatwić zadanie itd nadal nie wykazuje najmniejszych oznak zainteresowania. Rozumiesz teraz? Nie chodzi o księżniczkowanie ale o zwykłą przyziemność pod tym względem.
Zobacz, kobieta Cię podrywa, uśmiecha się zalotnie, flirtuje, jakieś sugestie rzuca... Ty to widzisz ale nie chcesz tego, więc nie reagujesz pozytywnie na to, dajesz równie delikatnie znać, że dajesz jej kosza, ale takiego cichutkiego. Powiedz mi czy chciałbyś i życzyłbyś sobie tego, żeby ta pomimo braku reakcji na jej zaloty pisała do Ciebie i pytała czy umówiłbyś się z nią na randkę??? SZCZERZE!!!! Chciałbyś żeby się męczyła bezowocnie? I dostała spektakularnego kopa w dupę? Takie rzeczy się dzieją, znam mnóstwo dziewczyn co takiego kopa dostały. To się wydarza no smile

A Tobie chodzi o takie skały co nawet tymi damskimi sposobami nic nie robią???

Deep Nie mieszajmy do tego astrologicznych bujd, to po pierwsze..

Po drugie, ja sam nigdzie nie powiedziałem, żę bedę głuchy na takie sygnały, jeśli MI w danej chwili będzie zależeć big_smile Tylko co powiesz o tej sytuacji, którą opisałem z kumplem? Nie widziałem się z dawnym znajomym x czasu i właśnie nadarza się okazja, żeby sobie poszwargolić z "panienkami". Jeśli miałbym tak wielkie ciśnienie, to co, musiałbym Kolegę swojego przeprosić i zasugerować mu, żeby sobie poszedł do domu, bo się akurat spodobały dwie "dziunie", więc muszę wykorzystać okazję. O to mi właśnie chodzi, co jednocześnie sam wcześniej zasugerowałaś: ja siebie nie widzię, jako kogoś, kto jest zainteresowany zabieganiem o kobiety niemal 24 godz/dobę. Przekonanie, że facet zawsze zagada pierwszy zakłada, że on właściwie zawsze dąży do tego, aby sobie jaką kobietę znaleźć, przebywa w miejscach takich, gdzie owe kobiety bywają, ale nikomu nie przyjdzie do głowy, że jednak nie będzie non stop strzelał oczami i szukał okazji do podrywu.

Natomiast w przytoczonej przeze mnie wcześniej historii, dziewczyna wyraźnie zaznaczyła, że LUBI jak facet zaczyna pierwwszy, ale NIE MA żadnego problemu z tym, że to ona może rozpocząć tę grę. Jest elastyczna, pozwala na wiele, ale potrafi, lubi i chec częśto sama wyjść z propozycją. Oczywiści enie był otam słowa o żadnym obdzieraniu z męskości czy traceniu na atrakcyjności faceta w jej oczach tongue
Panna odpowiedziała twierdząco na proste pytanie: czy jesteś w stanie wykonać pierwszy ktrok w stosunku do faceta? Odpowiedź brzmiała: " Tak, jestem i nie uważma to za żaden blamaż czy zażenowanie.
Natomiast spekatakularne porażki sie zdarzają, pewnie głównei nam, facetom, wiec nie wiem, dlaczego Wam miałyby się nie zdarzać?
Zatem chodzi o prosty fakt, że nikt nie ma obowiażku w każdym wypadku reagowac pozytywnie na zaczepki drugiej strony big_smile Powodów jest ała masa i niekoniecznie winikają one z nieśmiałości(jednej czy drugiej strony), ale okoliczności zewnętrznych..

Zaczeło się od jakiegoś niewinnego zaproszneia na kawę na forum publlicznym, od czego zostało wyciągniętych szereg błędnych wniosków. Jeśli intencje są wyraźne, istnieje od tego wiadomość priv.
Poza tym, to jest takie tylko gadanie tongue

5,314 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-25 21:37:28)

dyskretnie czuwam w pobliżu smile
z gaśnicą big_smile
sporo rzeczy jest wcześniej i nie tak dawno napisane podane jak na tacy
także ten smile

bagienni_k napisał/a:

Poza tym, to jest takie tylko gadanie tongue

Ale jakie przepiękne zamieszanie big_smile

niczego nie można być pewnym smile

5,315 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-25 21:39:28)

paslawek napisał/a:

dyskretnie czuwam w pobliżu smile
z gaśnicą big_smile
sporo rzeczy jest wcześniej i nie tak dawno napisane podane jak na tacy
także ten smile

Bądź człowiekiem, na co jej gaśnica  big_smile  pójdą razem na dno  tongue

5,316

Sprawdziłam zapasy... Nic się nie martwcie. Jest tego pod dostatkiem.

Ciuf ciuf... Dostawa. Smacznego smile

https://www.anonser.pl/images/catalog/7549/beczka%20-%20kopia.jpg

5,317

Ach, o to Co chodzi Bagienniku A skoro tak to czytasz po łebkach smile Facet ma wybór czy odpowiedzieć na zaloty. Jeśli chce rozwijać znajomość to powinien wykonać jakiś ruch, np zaprosić na randkę. Jeśli nie jest zainteresowany to nie reaguje na to, albo w inny sposób daje kosza. Zazwyczaj jednak brak reakcji ze strony faceta będzie poczytywany jako kosz dla dziewczyny i ona wtedy powinna sobie dać siana, a nie wyskakiwać z pytaniem o randkę, prawda? Choćby i dla komfortu tego faceta, że dał jej kosza i nie musi tego powtarzać w kółko.

I ponownie, opisane przez tą kobietę rzeczy to babskie metody. Ponownie- nic odkrywczego. Tak to mniej więcej wygląda u kobiet, ale musi być reakcja że strony faceta aby to poszło dalej i by mogła się bawić z nim dalej. Jeśli nie ma reakcji to jestem pewna, że też daje sobie siana. Chyba, że nie... To jak tam woli. Dla mnie to już za dużo by było. Potrafię uszanować męskie NIE wink

5,318

KoralinaJones napisał/a:

Bądź człowiekiem, na co jej gaśnica  big_smile

w domu zawsze się przyda
https://i.gifer.com/PXtl.gif

5,319

Jeśli mówisz Deep o zachowaniu tej dziewczyny(czy właściwie dwóch), o której ja wcześniej wspomniałem, to zasadncizym "problemem" jest chyba to, że kobieta oczekuje, iż na pewno facet odpowie, zareagiuje w odpowiedni sposób, nie zważając na nic innego. Nie dość, że się na nas dwóch gapiły, to potem pląsały blisko na parkiecie i zerkały w naszą stronę..Tylko ja nparawde nie muszę za każym razem akceptować tych dyganłów i z nich korzystać, wychodząc z daną propozycją. A odrzucenie, z tego co widzę, chyba najbardziej boli. Chociaż bałbym się w niektóerych prypadkach użuywać słowa "odrzucenie", jak w tym wątku z Hiszpanem, gdzei była jedna rozmowa, zwierzanie się i już dziewczyna była (prawie) zakochana..

Innym problem jest tez brak wyczuia sytuacji, bo jeśli na pytanie od spotkanie pada odmowa i nawet jeżeli zostanie zaproponowany inny termin, to zachowanie nieraz przypomina jakiś dziwny cyrk, kiedy kobeita nie jest w stanie uwierzyć w NIC facetowi, w żadne jego wyjaśnienie. Akurat kiedy bąknęło się o tej kawie, to rzeczywiście miałęm pilne wyajzdy służbowe i inne obowiązki. Zatem domyślną wersją ma być przełożenie wszystkiego po to tylko, aby do spotkania doszło?

5,320

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Bądź człowiekiem, na co jej gaśnica  big_smile

w domu zawsze się przyda

Tego się po Tobie nie spodziewałam tongue

5,321

Evergreen napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Ooo Złotko, (...)

To jest przecież jawne szyderstwo tongue
Pomijając już fakty w sprawie big_smile

5,322

Evergreen napisał/a:

Ale Ty jesteś z******, serio big_smile hipokrytka udająca erudytkę. Nie wiem jak sobie poradzę z byciem narzędziem w tej Twojej tajnej konspiracji haha. To nieźle mnie rozbawiłaś, chociaż jakiś z Ciebie pożytek big_smile. Nie rań mnie więcej proszę i nie wykorzystuj xD. Myśle ze pomału możesz odejść od stołu i iść udawać mindhuntera gdzie indziej, polecam jakieś forum dla 6latków.

Zajebista? Wiem, wiem Pawełku smile, wiem. Nie da się udawać erudycji, chyba, że ma się klakiera na stałe zlecenie i nigdy nie występuje się  na żywo. Widzę jednak, ze Cię ubodło moje wyznanie. Mam trochę wyrzuty sumienia i zaproponuję rozjemczą meliskę. To jak? Lepiej już?

https://media1.giphy.com/media/Tcxpqk0Dh6LWU/giphy.gif?cid=790b76118cb5e6505a6d4bfcc2bd0c674e90102fc2f082ce&rid=giphy.gif&ct=g

5,323

Bagienniku a skąd przekonanie, że nie możesz odrzucić tych sygnałów? Przecież o to chodzi. Jeśli facet odrzuca te sygnały to znaczy, że nie jest zainteresowany. I to jest informacja zwrotna dla kobiety, która je wysłała. Wtedy ta kobieta nie zapyta Cię o randkę na 99.99%. A że to może zaboleć... no może. Życie. Niektórych tylko zakłuje albo zaszczypie. To już osobista sprawa by się z własnymi uczuciami rozprawić. Bywa, że się ktoś zauroczy i nic na to nie poradzi. Zauroczenie nie pojawia się po ustaleniach. Może się pojawić na sam czyjś widok. I niczyja to wina. Tak się czasami dzieje.

W tamtym temacie z Hiszpanem jednak doszło już do randki, Hiszpan zareagował na jej zaloty a potem udaje, że jej nie zna bez słowa wyjaśnienia. Czy ma prawo? Ma prawo. Ale ona też ma prawo się czuć z tym źle. To niezależne od niej. Olewanie jest przykre i trudno. To nie znaczy, że trzeba komuś zaraz na pocieszenie obiecywać gruszki na wierzbie. To bardziej sprawa kultury osobistej, że przekażesz koleżance z którą byłeś na kawie, że to jednak nie to i drugiej nie będzie... jakby oczywiście dopytywała, miała szansę na taką rozmowę a nie ma bo jest zlewana jak powietrze.

Ten drugi przypadek z kolei jest taki, że dostałeś zaproszenie i odmówiłeś podając inny termin, bo sprawy służbowe. Kobieta źle to przyjęła... Miała prawo tongue Choć nie było to eleganckie z jej strony, to miała prawo. W ten sposób zaprzepaściła coś co chciała osiągnąć, czyli spotkanie z Tobą, bo rozumiem, że na drugi termin nie przystała? No trochę cyrk. Co tu dużo mówić... ale miała prawo tak jak ten Hiszpan ma prawo traktować tamtą dziewczynę jak powietrze... Nie ma czym się za bardzo przejmować. Poboli i przestanie wink

5,324

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Ooo Złotko, (...)

To jest przecież jawne szyderstwo tongue
Pomijając już fakty w sprawie big_smile

Prawda, prawda... big_smile

5,325

Evergreen napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Zajebista? Wiem, wiem Pawełku smile, wiem. Nie da się udawać erudycji, chyba, że ma się klakiera na stałe zlecenie i nigdy nie występuje się  na żywo. Widzę jednak, ze Cię ubodło moje wyznanie. Mam trochę wyrzuty sumienia i zaproponuję rozjemczą meliskę. To jak? Lepiej już?

https://media1.giphy.com/media/Tcxpqk0Dh6LWU/giphy.gif?cid=790b76118cb5e6505a6d4bfcc2bd0c674e90102fc2f082ce&rid=giphy.gif&ct=g

Chyba tylko Ty jesteś tu przekonana o swojej świetności i sprycie. Od początku mi się nie podobałaś, ale rybka połknęła haczyk i się wysypała. Jesteś prostsza od cepa big_smile. Żadne wyzwanie. Nie wiem czy melisa mi pomoże powstrzymać się od śmiechu z Twojego powodu big_smile.

5,326

Evergreen napisał/a:

Chyba tylko Ty jesteś tu przekonana o swojej świetności i sprycie. Od początku mi się nie podobałaś, ale rybka połknęła haczyk i się wysypała. Jesteś prostsza od cepa big_smile. Żadne wyzwanie. Nie wiem czy melisa mi pomoże powstrzymać się od śmiechu z Twojego powodu big_smile.

https://media0.giphy.com/media/3httMSE1V6YBqWGJYj/giphy.gif?cid=790b76110f8848a7980157eea6d71c0e4c7cd70c6eaa372c&rid=giphy.gif&ct=g

Tracisz na jakości Pawełku, no szkoda, szkoda... a myślałam, że uda się Ciebie jakoś wyciągnąć z tego dołka. Jeszcze parę/paręnaście lat pod dobrą kuratelą i się nauczysz tego i owego. Tymczasem słodkich snów życzę, bo moje będą na pewno smile

5,327

Evergreen napisał/a:
Evergreen napisał/a:

https://media0.giphy.com/media/3httMSE1V6YBqWGJYj/giphy.gif?cid=790b76110f8848a7980157eea6d71c0e4c7cd70c6eaa372c&rid=giphy.gif&ct=g

Tracisz na jakości Pawełku, no szkoda, szkoda... a myślałam, że uda się Ciebie jakoś wyciągnąć z tego dołka. Jeszcze parę/paręnaście lat pod dobrą kuratelą i się nauczysz tego i owego. Tymczasem słodkich snów życzę, bo moje będą na pewno smile

Już kończysz picie whiskey? Zapraszam na molo w Sopocie, obleje Cię szampanem na mój koszt, sama wybierzesz którym, na takie perełki jak Ty nie mam limitów. Skończyłem sikać, pozdrawiam i dobrej nocy :*.

5,328

DeepAndBlue napisał/a:

Jajka znosić

https://memy.pl/show/big/uploads/Post/42124/14543193928504.jpg
wszystkie drogi prowadzą do kota smile

5,329

big_smile

I kto powiedział, że koty są bezużyteczne tongue

Kogut sobie zaraz pogada z wyrodną kokochą tongue

https://img.hobbyfarms.com/wp-content/uploads/2017/01/13151448/Copy-of-01-Submissive-squat-pre-treading.jpg

"Zapoma Janek! Na pewno nie wrócę na grzędę, e-e"

5,330 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-06-25 23:26:44)

Może chcielibyście jakiś roast sobie tu zrobić?
Niestety, pomijając poziom takiej rozrywki- żadne z Was Dawidem nie jest.

https://youtu.be/fFZiMF6Covw

Posty [ 5,266 do 5,330 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 80 81 82 83 84 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024