Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 37 38 39 40 41 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,471 do 2,535 z 13,291 ]

2,471

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:
LenaLu napisał/a:

Ja na tym forum jestem tez kilka lat, ale sporadycznie i wcześniej pod innym nikiem. Przyznam, że kiedyś to forum bardzo mi pomogło i też dostałam wiele naprawdę cennych i fajnych rad.
Za adonisa podziękuję, tym razem nie poszukuję męskiego towarzystwa, ale spojrzenia w ogóle na temat samotność bo wydaje mi się, że tutaj ludzie bardziej są otwarci na rozmawianie o niej. W realu albo nikt się nie przyznaje, albo udaje, ze to jego nie dotyczy.

Bo w cztery oczy jest trudniej otworzyć się przed drugim człowiekiem. To tak jakby się w pewnym sensie naznaczyć. Czasem też jest tak że po zrzuceniu z siebie ciężaru czujemy chwilową ulgę a zaraz potem powstaje uczucie że staliśmy się bezbronni wobec kogoś odzierając się z naszych tajemnic.

Oczywiście, dlatego mnie też jest łatwiej posłuchać o tym jak ktoś inny mówi. Aczkolwiek ja juz doszłam do fazy, że czuję się dość często osamotniona, ale niekoniecznie samotna. To i dobrze i źle, ale musze przyjąć, że jest jak jest. I tęsknota też mi doskwiera i fakt, że muszę sobie ze wszystkim radzić sama, niestety często udaję mocniejszą niż jestem ;p ale to juz mój problem heh

Psycholog ja jestem teraz na etapu niezłego wkur.....a na gatunek ludzki i uważam, że to najgorszy pasożyt tego wszechświata i nie zasługuje na tą planetę ani na żadne jej stworzenie. Myśliwych nienawidzę organicznie, a nie przechwalając się mam wiedzę na temat  większą niż to całe tałatajstwo razem wzięte. Widziałam ogrom cierpienia zwierząt zawinionego tylko przez człowieka. Staram się ratować, pomagać, naprawiać, ale ostatnio jestem dość nieczuła na krzywde ludzką. Mięsa nie jem bo tak naszpikowanego stresem i cierpieniem gówna nie podałabym nikomu kogo kocham lub choćby lubię smile Ale nikomu jeszcze nie naplułam na szaszłyka przy grillu smile przy spotkaniach rodzinnych dram nie robię, to moja decyzja nie całego świata.

Zobacz podobne tematy :

2,472

big_smile (nerwowy uśmiech, chód tyłem w stronę drzwi)

Heeeelp!!!

2,473

LenaLu napisał/a:

niestety często udaję mocniejszą niż jestem ;p ale to juz mój problem heh

To już coś nas łączy, to może jakiś tatarek.. tzn sałatka na dobry początek tongue? I piękne jest to ze tu mogę się do tego przyznać i nic to nie zmienia.
Ja nie znam się na ekologi, raz niechcący kupiłem buty zrobione w całości z liści. No i 2 litry pojemności uznaje w czajniku na wodę a nie silniku auta big_smile.

2,474

Cóż,  o naszpikowanou cierpieniem  różnych rzeczy które kupujemy, wolałabym nie zaczynać dyskusji:) roślinki też mogą być i nawet ludzkim cierpieniem naszpikowane.
Nie mówiąc o niezdrowych substancjach tam ladowanych.
Wyobraź,my sobie planetę w której pieski miałyby inteligencję równą ludziom i swój instynkt smile
Noo.. ponosi mnie wyobraźnia. .
Świat zwierząt jest okrutny, Lena.
Nie mniej niż ludzki, warto to wiedzieć.
Powiedziałabym, że dużo bardziej bezlitosny.

2,475

No a te buty, zrobione z liści, jak się sprawują, Psychologu?

A człowiek to zwierzę na końcu łańcucha pokarmowego czy korona stworzenia?  wink

Jeżeli mam się trzymać przeznaczenia tematu, to rozumiem że chodzi o to że to zwierzę stadne?

2,477 Ostatnio edytowany przez LenaLu (2022-02-13 20:45:14)

Psycholog Na Niby napisał/a:
LenaLu napisał/a:

niestety często udaję mocniejszą niż jestem ;p ale to juz mój problem heh

To już coś nas łączy, to może jakiś tatarek.. tzn sałatka na dobry początek tongue? I piękne jest to ze tu mogę się do tego przyznać i nic to nie zmienia.
Ja nie znam się na ekologi, raz niechcący kupiłem buty zrobione w całości z liści. No i 2 litry pojemności uznaje w czajniku na wodę a nie silniku auta big_smile.

Tatarek uwielbiałam jeszcze do niedawna i naprawdę zdarza mi się zjeść mieso, a bez jajek nie wyobrażam sobie zycia hehe. Na szczęscie dziadek ma kilka kurek:)

Czytałam kiedys o koncepcji naszej planety, zamknietej w ramach czasowych 24 godzin - powstanie i koniec, gdzie człowiek pojawił się w ostatnich 2 sekundach tongue

Ja nie ukrywam, ze ostatnio jestem radykałem w sprawach człowiek kontra reszta stworzenia. Człowiek jest niestety drapieżnikiem alfa i niestety jako jedyny gatunek używa narzędzi do niszczenia innych gatunków, pomijając ten utarty, ale prawdziwy frazes, że jako jedyny ssak pije mleko innych ssaków.

Uzurpuję sobie prawo do mówienia o tych rzeczach bo widziałam ubojnie przemysłowe, rozdzielanie i powolną śmierć cieląt i innych zwierzęcych dzieci. Widziałam obozy dla zwierząt jak Radysy i Wojtyszki, stworzone tylko po to by człowiek zarabiał.

Wiem, że zaraz posypią się na mnie gromy, bo zawsze kiedy mówię, że nie jem śmierdzącego mięsa i uważam człowieka za pasożyta to wszyscy mnie próbują przekonywać, że nie mam racji, że mam z głową itp.itd, że człowiek musi kotrolować, zabijać  ble ble ble, dlatego nie rusza mnie to. Ale jakkolwiek to brzmi człowiek nigdy nie był i nie będzie drapieżnikiem bo jest na to za słaby i za miękki smile Mi bardziej chodzi o szacunek wobec każdego stworzenia, a nie dyskusję o wyższości schabowego nad kotletem sojowym.

Taaa, jak człowiek łączy się w stado to zaraz idzie na polowanie smile

A wizja świata opanowanego przez psy jest bardzo fajna jak dla mnie, polecam film Biały Bóg.

Świat zwierzat nie jest okrutny ani bezlitosny, to my jako ludzie tak postrzegamy bo personifikujemy zwierzęta, a one nie myślą takimi kategoriami jak my. Nie czują sie panami ani poddanymi i nie są w stanie mysleć abtrakcyjnie i zrozumieć sens cierpienia. Zwierzęta nie zabijają, nazywając to swoim hobby smile

A w moim niejedzeniu mięsa nie ma żadnej wielkiej ideologii po prostu nie lubię zapachu mięsa, ale moim zwierzętom krzywdy nie robię, one mięso żreć muszą...
Ot taki paradoks

Panna trudno, zeby człowiek był na końcu łąńcucha pokarmowego, skoro potrafi zapolować na każde inne stworzenie i jest drapieznikiem alfa, a koncepcje biblijne sa mi dość dalekie i zostawiam je ichniejszym specjalistom wink

2,478 Ostatnio edytowany przez LenaLu (2022-02-13 20:21:48)

No ale ja nie o tym, ja chciałam o samotności smile Ktoś w ogóle w tym watku szukał potencjalnego partnera? Czy tak powstał dla fanu, albo żeby rozwalić bliźniaczy watek?

A w ogóle jak to się stało, że nie ma adminów? Wydawało mi się, że jakies dwa lata temu jeszcze byli bo sama nawet dostałam upomnienie, że mam nie pisać dwóch wiadomości w wątku pod rząd, tak jak teraz ;p

2,479 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-02-13 20:44:16)

Ja nie szukam partnera w wątku  smile
Na kogoś z kim mogłabym dzielić wspólny  dom nie mam teraz w życiu miejsca i czasu.
A nie chciałabym wyjadać z kogoś fragmentów, dając mu jakieś ochlapy zaangażowania.
Z pewnością by na to nie zaslugiwał.
Jest ktoś kogo lubię i cenię, kto jest ważny, ale partnerem moim życiowym nie będzie.
Nie czuję się samotna, w realu poznaję często interesujących mężczyzn, niektórych wolnych, niektórych nie, z racji pocovidowych zmian mam teraz pracę gdzie relacji jest mnóstwo.
Nie wiem ile punktów uzyskalabym w ankiecie matrymonialnej, o której wspominała Deep smile
Podeślij link w poście jak masz jak:)
Ale na pewno mój partner musiałby prowadzić podobny tryb  życia jak ja, czyli po pracy gdzie jest mnóstwo adrenaliny i gdzie można się wyżyć, nie szukam adrenaliny w domu i skoków na bungee, ale ukojenia, spokoju i oazy gdzie można się wyciszyć.
Chyba to ważne, by tu mieć podobne oczekiwania
Ach i jeszcze co pisałam wcześniej, facet musi mieć odwagę i mądrość życiową by związać się z 50 latką, bo to że teraz wyglądam wciąż bez fałszywej skromności big_smile powabnie, nie znaczy że tak będzie za 10 czy 20 lat, więc po takim wyznaczniku wiązać mi się z kimś nie opłaca, by wymieniał mnie na młodszy model wink

2,480

LenaLu

https://i.pinimg.com/736x/45/2e/e8/452ee83311f4698a9f03f72d3d4b33f1.jpg

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_c8oKklgkak8-CTVMkZKFs33eNSIRaB1UHBKOksQUYAJn2l5iSzBgLhf3BIcJfzjhFH0&usqp=CAU

Ela

https://smvcalculator.com/

Ale nie polecam big_smile Że facet lat 75 jest nadal w fazie, kiedy jego atrakcyjność powoli spada to jakieś nieporozumienie w stosunku do ściany dla kobiet po 30-stce tongue

2,481 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-02-13 21:04:03)

Dzięki:)
Na byciu żoną  mi nie zależy, w ciążę w tym wieku  zachodzi się pewnie z narażeniem własnego życia. wink
Też nie zgadzam się z tym 75 latkiem.
Bogaty facet  po 75 Na męża? Bez intercyzy jego wartość powinna wzrastać, a nie powoli spadać wink

Ps.
Wpisalam wiek i pokazało się haslo: menopauza smile
Idę wyciskać z tamponow sok wiśniowy:)
Z bliskich znajomych w moim wieku tylko jedna jest w menopauzie.

2,482

adela 07 napisał/a:

No a te buty, zrobione z liści, jak się sprawują, Psychologu?

Nigdy ich nie sprawdzę bo za duże kupiłem.

2,483 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-13 21:04:35)

LenaLu napisał/a:

Panna trudno, zeby człowiek był na końcu łąńcucha pokarmowego, skoro potrafi zapolować na każde inne stworzenie i jest drapieznikiem alfa, a koncepcje biblijne sa mi dość dalekie i zostawiam je ichniejszym specjalistom wink

Lubię zwierzaki w każdej postaci. I takie do pogłaskania, i takie do jedzenia i takie których dwie skóry zdobią moją podłogę.

Moderacji nie ma, ponieważ IzaBella zbanowała prawie wszystkich i musiała odejść dla dobra forum big_smile

2,484

Moderacji nie ma, ponieważ IzaBella zbanowała prawie wszystkich i musiała odejść dla dobra forum big_smile

Ahhh, Iza z tą to miałem romans dopiero..

Z którą Ty tutaj nie miałeś romansu big_smile

2,486

Obliczylam, 3,8 smile
Nie będzie Mendelsona smile
Chyba że wywalę moje dorosłe dzieci i wpiszę 0 smile

2,487

Z którą Ty tutaj nie miałeś romansu big_smile

Nie bądź zazdrosna..

Mnie wyszło 4.9
Co powinnam poprawić w odpowiedziach? big_smile

Nie bądź zazdrosna..

Brak zazdrości to mit. Przynajmniej jestem szczera tongue

2,490 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-02-13 21:29:11)

Zwierzęta zabijają z innych powodów niż głód.
Tak samo znęcają się i wiele innych niefajnych zachowań.
Ale może to nie ten wątek, faktycznie.

2,491

Ahhh, Iza z tą to miałem  dopiero..

Możesz kontynuować tę opowieść kombatancką big_smile
No wspomnień czar łza w oku się kręci z tego Twojego "zwycięstwa " a merytorycznie pokonałeś ją w debacie,tak jej dałeś do wiwatu,popędziłeś ją ,spompowałeś jaj kota ,pokazałeś gdzie raki zimują etc,że długo nie mogła potem dojść do siebie .
Opowiadaj ludziom bajki "bohaterze"- nikt tego nie pamięta i nikogo to nie obchodzi nikt nie będzie szukał ja akurat byłem przy tym wtedy więc pamiętam niczego nie szukałem ale pamiętliwy jestem coś nie obiektywny do końca też czasami ,ale jesteś denny
nic tam takiego nie było nawet ostrego po prostu nie zrozumiałeś i tyle ale dodawaj i dopowiadaj  sobie big_smile

Pewnie IsaBella przeczuwała Twoje powtórne przyjście i dlatego zbanowała się sama tak się Ciebie boi
idź pan w .....z Takim bohaterstwem big_smile Tak się hartowała stal i rodziła już wtedy Twoja legenda big_smile
cienias cienias cienias kłamca big_smile  wystarczy że wierzysz we własną wiarę
Marionetko Nie Na Niby big_smile Jak zawsze za plecami 
powspominaj jeszcze swoje przewagi nad moderacją oświeć ludzi jaki jesteś elokwentny jak załatwiłeś sprytnie i jaki cwaniak z Ciebie jest big_smile

To jawna prowokacja jest przypominam że dałeś słowo nie odpowiadać mi i traktować jak powietrze i trolla ku przestrodze innym big_smile

2,492

To ze romans to była ironia Ty jebany przygłupie,
cały czas boli dupa ze Cie dominuję genetycznie?

2,493

Dzisas. Dajcie sobie już spokój please

2,494

Ela210 napisał/a:

Dzisas. Dajcie sobie już spokój please

Nie moja wina ze nikt nie chce z nim rozmawiać i pisze te swoje wypociny na mnie kompromitując się coraz bardziej big_smile.

2,495 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-13 21:42:55)

Hahaha big_smile IzaBella i merytoryczne debaty big_smile

2,496 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 21:51:25)

A dziecko umisz zrobić i wychować ? Czy Ci pokazać jak to się robi?
Niemożliwe paslawek nie zrozumiał Pawełaka mistrza ironii big_smile jak to możliwe jak to się stało
ja se nie wsadzam niczego do dupy Grzdylku jaki nabuzowany big_smile
podpowiem ci kilka  na takich jak ja  określeń
bo jebany przygłup jest oklepane chyba i nieeleganckie za bardzo chociaż pewnie niektórym się spodoba jaki chad z ciebie i alfa samczyk big_smile DNA pierwsza klasa
śmiec ,odpad,psychol,psychofag ,toksyk,zero,istota niższego rzędu,podczłowiek ,ćpun 

możesz dodać nieśmiała sugestię o moim ćpaniu i piciu przedstawiając to jako swoje odkrycie
nie zaliczyłeś oj dałeś się spowodować i sprowokować nie wytrzymałeś bohaterze słabiutko z Tobą big_smile

Panna teraz Ty jesteś echo chamber big_smile

Nie moja wina ze nikt nie chce z nim rozmawiać i pisze te swoje wypociny na mnie kompromitując się coraz bardziej big_smile.

Eli sie poszedł poskarżyć nie mogę tłumacz się tłumacz z tego "spektakularnego" zwycięstwa nad moderacją lej wodę
jaki byłeś przebiegły normalnie Machiavelli
jaszcze raz nic tam istotnego nie było i żadnej debaty wypisywałeś szczeniackie  durnoty jakieś po prostu i obraziłeś się jak dzieciak big_smile
cała wielka tajemnica - romansu i popędzenia kota IsaBelli big_smile

2,497

Dam sobie rękę uciąć ze ten głąb pisał nawet do redakcji maila żeby mnie zbanowali big_smile. Internetowy szeryf zarzuca mi ze coś robię za plecami kiedy piszę na publicznym forum, no kretyn i nawet już nie śmieszny.

2,498

Deep, ale Włosi i Hiszpanie to nie to samo, co Senegalczycy big_smile Żartuję. Bardzo lubię ten typ komedii i tak przedstawiane historie różnych par, jak w tych filmach. smile

Leno, gdybym miała więcej miejsca i więcej czasu, to pewnie też bym miała więcej psów. Na ten moment to niemożliwe. A mój obecny jest małym atencjuszkiem, dla którego jestem całym światem, więc niemal każdy mój ruch to dla niego sygnał, że będziemy razem coś robić. Potem go muszę przekonać, że jednak nie, siadam, on się kładzie, a ja dochodzę do wniosku, że znów muszę po coś wstać. wink Przy dwóch psach musiałabym chyba przejść na pół etatu. Bywają wielotygodniowe okresy, gdy śpię po około 3-4 godziny dziennie przy moim obecnym trybie życia, a mam psa, który wcale nie jest bardzo wymagający.

Zgadzam się z Tobą co do postrzegania ludzi i zwierząt. Człowiek krzywdzi i innych ludzi, i zwierzęta. Ja się trochę od tego odcinam, bo wiem, że świata się nie zmieni. To każdy człowiek musiałby zmienić sam siebie, a tak się nigdy nie stanie. Przykre jest to, że trzeba zaakceptować ten okrutny świat, bo nie można sprawić, żeby było inaczej. Z mięs najbardziej lubię ryby, jadam prawie codziennie, inne rodzaje mogłyby nie istnieć. W mojej rodzinie są osoby, które strzelają do zwierząt, wzbudza to we mnie odrazę, ale nie pouczam nikogo, jak ma żyć. To, co naprawdę możemy zrobić, to dbać o swoich najbliższych, czy to ludzi, czy zwierzęta. Świata nie naprawimy. Dla mnie zjawiskiem absolutnie przykrym i niezrozumiałym jest krzywdzenie najbliższych.

Jak już wspominałam, jestem na etapie otwartości na jakąś relację, chociaż nie ukrywam, że zdecydowanie wolałabym poznać kogoś na żywo, w jakiejś naturalnej sytuacji niż przez internet. Jeśli to się nigdy nie stanie, to jestem już w takim wieku i z takim poczuciem własnej wartości, że nie będzie to dla mnie przeszkodą w czerpaniu radości z takiego życia, jakie obecnie prowadzę. Często też porównuję relację, którą mam ze swoim zwierzakiem do relacji, które tworzymy z ludźmi. Bardzo bym chciała, żeby druga strona była lojalna otwarta, wesoła, żeby łączyły mnie z nią szczere uczucia i chęć wspólnego spędzania czasu. Bez gier, masek, udawania, sprawdzania, intryg. Nie wiem, czy to jest z ludźmi możliwe.

Jeśli ktoś kiedykolwiek czuje potrzebę ukrywania się za maską, pokazywania tylko jednej strony siebie samego, obawia się bycia odkrytym przez innych, boi się otworzyć, pokazać prawdziwego siebie, ciągle zastanawia się, na ile może sobie pozwolić w relacjach z innymi, to znaczy, że nie akceptuje w pełni samego siebie, brakuje mu pewności siebie i gotowości na to, że może zostać odrzucony przez innych. Trzeba się dobrze czuć ze wszystkimi swoimi cechami i z tym, co myślą o nas inni.

2,499 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-13 21:50:33)

Spotkajcie się w realu. Dajcie sobie "po mordzie" jak prawdziwi faceci. I załatwcie sprawę raz a dobrze.

Dam sobie rękę uciąć ze ten głąb pisał nawet do redakcji maila żeby mnie zbanowali big_smile. Internetowy szeryf zarzuca mi ze coś robię za plecami kiedy piszę na publicznym forum, no kretyn i nawet już nie śmieszny.

Do redakcji to sobie można pisać big_smile

2,501

paslawek napisał/a:

A dziecko umisz zrobić i wychować ? Czy Ci pokazać jak to się robi?
Niemożliwe paslawek nie zrozumiał Pawełaka mistrza ironii big_smile jak to możliwe jak to się stało
ja se nie wsadzam niczego do dupy Grzdylku jaki nabuzowany big_smile
podpowiem ci kilka  na takich jak ja  określeń
bo jebany przygłup jest oklepane chyba i nieeleganckie za bardzo chociaż pewnie niektórym się spodoba jaki chad z ciebie i alfa samczyk big_smile DNA pierwsza klasa
śmiec ,odpad,psychol,psychofag ,toksyk,zero,istota niższego rzędu,podczłowiek ,ćpun 

możesz dodać nieśmiała sugestię o moim ćpaniu i piciu przedstawiając to jako swoje odkrycie
nie zaliczyłeś oj dałeś się spowodować i sprowokować nie wytrzymałeś bohaterze słabiutko z Tobą big_smile

Panna teraz Ty jesteś echo chamber big_smile

Załóż swój temat jak chcesz żebym Cię powyjaśniał. Jesteś zwykły kozak w necie a pizda w świecie, już ja widzę jak byś mi to wszystko powiedział w twarz.

2,502

Spotkajcie się w realu. Dajcie sobie "po mordzie" jak prawdziwi faceci. I załatwcie sprawę raz a dobrze.

Nie podpuszczaj dzieciaka echo chamber 2 ja nie biję dzieci
to nie jest nawet śmieszne jak na Ciebie i Twoje słynne wysublimowane poczucie humoru
przecież ja go tylko prowokuje i to jawnie bo tak mu łatwiej wywalić emocje big_smile
i ma okazją błysnąć że mnie zgasił równo big_smile

2,503

paslawek napisał/a:

Nie podpuszczaj dzieciaka echo chamber 2 ja nie biję dzieci
to nie jest nawet śmieszne jak na Ciebie i Twoje słynne wysublimowane poczucie humoru
przecież ja go tylko prowokuje i to jawnie bo tak mu łatwiej wywalić emocje big_smile
i ma okazją błysnąć że mnie zgasił równo big_smile

Kiedy do Ciebie dotrze ze robisz z siebie coraz większego kretyna? Moje emocje związanie z Tobą to politowanie, Twoja „reputacja” jest już nie do odratowania smile. Skończyłeś się, a dla mnie nawet nigdy się nie zacząłeś.

2,504 Ostatnio edytowany przez Syl (2022-02-13 22:02:32)

Konkretne, ciekawe, kulturalne posty giną systematycznie wśród postów-przepychanek. Może rzeczywiście wypadałoby rozwiązać ten problem w inny sposób? Tego naprawdę nie czyta się już z przyjemnością i uśmiechem. Skoro wszystkim tak naprawdę przeszkadza to, co się obecnie tutaj dzieje, to może warto byłoby nie rozwijać już tego konfliktu?

2,505 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-13 22:03:30)

Tak? To po jakim czasie pisania na forum pod rzekomo poprzednim nickem zbanowano Psychologa? Jak długo pisał pod starym nickiem?

2,506

Syl napisał/a:

Może rzeczywiście wypadałoby rozwiązać ten problem w inny sposób?

Co proponujesz? Bez moderacji będzie tu pisał cały czas, trzeba zaakceptować fakt ze panuje tu anarchia.

2,507 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 22:19:51)

Załóż swój temat jak chcesz żebym Cię powyjaśniał. Jesteś zwykły kozak w necie a pizda w świecie, już ja widzę jak byś mi to wszystko powiedział w twarz.

Na żywo to byś chciał widząc mnie żebym Ciebie pogłaskał po głowie i podtrzymał na duchu ludzie czasem mylą łagodność ze słabością mało kiedy używam przemocy bo to bywa zbędne po prostu Bohaterze big_smile można inaczej rozbrajać konflikt a ja tak naprawdę nie mam nic do Ciebie tylko tak zabawnie reagujesz i się burzysz ,krzywda Ci się jednak nie stanie big_smile
chociaż jak jestem zamyślony podobno wyglądam groźnie a sprawny jestem i wprawiony - naprawdę a po moich terapiach to ja nie mam problemu mówić szczerze co myślę tylko to bywa nudne po prostu z resztą jak ktoś jest nie bardzo gotowy i nieufny nadużywa mechanizmów obronnych i tworzy mur  barierą w komunikowaniu której nie potrafisz nawet w necie za bardzo pokonać jeszcze.

"Jesteś zwykły kozak w necie a pizda w świecie" powtarzaj to sobie big_smile

echo chamber 2 Ci pomoże chętnie tak myślę w utwierdzeniu żeś prawdziwy kozak nie tylko w nacie  pokonujesz każdego nakrywasz beretem
zaciąłeś się  Laluniu big_smile to do Pawełka big_smile

Kiedy do Ciebie dotrze ze robisz z siebie coraz większego kretyna? Moje emocje związanie z Tobą to politowanie, Twoja „reputacja” jest już nie do odratowania smile. Skończyłeś się, a dla mnie nawet nigdy się nie zacząłeś.

No pewnie jesteś tak wpływowy i opiniotwórczy że hej wszyscy sie Ciebie boją big_smile moja reputacja to mój problem nie zależało mi na niej ale to się
tobie nie mieści w głowi bo tak Ci wygodnie i komfortowo
W Twoich oczkach a czy te oczy mogą kłamać - chiba nie
dałeś słowo pierdolonemu antencjuszowi ,jebanemu przygłupowi żeby traktować go jak powietrze i co z Tobą nie cofaj się
nie odpowiadaj jak nie potrafisz być neutralny i obojętny
Dzibasku big_smile
Wykazałeś się big_smile inteligencjom i sprawnością intelektualną ciętym dowcipem i celnymi ripostami choć nic nie rozumiesz jeszcze .
zrobiłem Ci miejsce co z nim zrobisz twoja sprawa nie zmarnuj szansy masz misję być może tutaj do wykonania odkryj swój talent i powołanie na początek uratuj ten wątek przede mną jeżeli potrafisz do wieczora
kluczem jest ta ostatnia niedziela podpowiem chyba że się nie sprawdzisz i pękniesz znowu tak łatwiutko jak za każdym razem
nie okłamuj się przed sobą jednak

2,508 Ostatnio edytowany przez Psycholog Na Niby (2022-02-13 22:13:46)

Wracając do piesków i nie mówię tu o paslawku, miałem kiedyś malamuta, cudowny psiak który kochał ludzi ale nienawidził zwierząt. Raz przyniósł mi kurę w pysku na obiad jak byłem z nim na wsi big_smile.

W temacie piesków, to cudownymi psami są Berneńskie Psy Pasterskie. Przyjaźń którą obdarzą jest wprost proporcjonalna do wielkości. Ale strasznie uparte.

2,510

Syl napisał/a:

Może rzeczywiście wypadałoby rozwiązać ten problem w inny sposób?

Co proponujesz? Bez moderacji będzie tu pisał cały czas, trzeba zaakceptować fakt ze panuje tu anarchia.

Jedyne rozwiązanie jest takie, że jedna strona okaże się dojrzalsza i podejmie decyzję o nieodpisywaniu drugiej stronie. Bądźmy moderatorami dla samych siebie. To tak, jak ze zmianą świata na lepsze. Jedna osoba nie zmieni wszystkiego, ale każdy może zmienić samego siebie.

Malamuty to bardzo trudne psy. Potrzeba im dużo pracy, są fizycznie gotowe na wszystko i z dużym instynktem myśliwskim. Ja miałam setera. Też wymagający, ale nie tak niezależny i z mniejszą potrzebą polowania.

2,511

Syl napisał/a:

Malamuty to bardzo trudne psy. Potrzeba im dużo pracy, są fizycznie gotowe na wszystko i z dużym instynktem myśliwskim.

To prawda, można się było spocić przy nim.. dużo wybiegania i chłodzenia latem. Ale najpiękniejsze było to ze nie potrafią szczekać tylko pięknie mruczą big_smile.

2,512

Wracając do piesków ( aluzja do pasławka ? chyba nie ? na 1000% nie niemozliwe nie zniżyłbym się do tego przecież wierzycie mi a echo chamber 2 mnie poprze w tym i wyjaśni czyste intencje moje  ) i nie mówię tu o paslawku , miałem kiedyś .

"Te małe psy najgłośniej szczekają najszybciej uciekają one się boją " - Kryzys big_smile
Teraz geniuszu ciętej riposty,lotnego dowcipu . ironii i sarkazmu,paraboli,abstrakcji , mistrzu merytorycznej  debaty napisz
"W punkt" big_smile
Butsztynku big_smile

no żałosny ten paslawek już chyba bardziej nie da się skompromitować samobójca normalnie big_smile

2,513

Ela210 napisał/a:

Też nie zgadzam się z tym 75 latkiem.
Bogaty facet  po 75 Na męża? Bez intercyzy jego wartość powinna wzrastać, a nie powoli spadać

Hehe smile
No, ja myślałam, że to wartość seksualna jest jednak a nie inwestycyjna. Wtedy tylko bogatych by to dotyczyło a takich jest jednak za mało, żeby robić z tego normę tongue

2,514 Ostatnio edytowany przez LenaLu (2022-02-13 22:46:44)

Syl napisał/a:

Deep, ale Włosi i Hiszpanie to nie to samo, co Senegalczycy big_smile Żartuję. Bardzo lubię ten typ komedii i tak przedstawiane historie różnych par, jak w tych filmach. smile

Leno, gdybym miała więcej miejsca i więcej czasu, to pewnie też bym miała więcej psów. Na ten moment to niemożliwe. A mój obecny jest małym atencjuszkiem, dla którego jestem całym światem, więc niemal każdy mój ruch to dla niego sygnał, że będziemy razem coś robić. Potem go muszę przekonać, że jednak nie, siadam, on się kładzie, a ja dochodzę do wniosku, że znów muszę po coś wstać. wink Przy dwóch psach musiałabym chyba przejść na pół etatu. Bywają wielotygodniowe okresy, gdy śpię po około 3-4 godziny dziennie przy moim obecnym trybie życia, a mam psa, który wcale nie jest bardzo wymagający.

Zgadzam się z Tobą co do postrzegania ludzi i zwierząt. Człowiek krzywdzi i innych ludzi, i zwierzęta. Ja się trochę od tego odcinam, bo wiem, że świata się nie zmieni. To każdy człowiek musiałby zmienić sam siebie, a tak się nigdy nie stanie. Przykre jest to, że trzeba zaakceptować ten okrutny świat, bo nie można sprawić, żeby było inaczej. Z mięs najbardziej lubię ryby, jadam prawie codziennie, inne rodzaje mogłyby nie istnieć. W mojej rodzinie są osoby, które strzelają do zwierząt, wzbudza to we mnie odrazę, ale nie pouczam nikogo, jak ma żyć. To, co naprawdę możemy zrobić, to dbać o swoich najbliższych, czy to ludzi, czy zwierzęta. Świata nie naprawimy. Dla mnie zjawiskiem absolutnie przykrym i niezrozumiałym jest krzywdzenie najbliższych.

Jak już wspominałam, jestem na etapie otwartości na jakąś relację, chociaż nie ukrywam, że zdecydowanie wolałabym poznać kogoś na żywo, w jakiejś naturalnej sytuacji niż przez internet. Jeśli to się nigdy nie stanie, to jestem już w takim wieku i z takim poczuciem własnej wartości, że nie będzie to dla mnie przeszkodą w czerpaniu radości z takiego życia, jakie obecnie prowadzę. Często też porównuję relację, którą mam ze swoim zwierzakiem do relacji, które tworzymy z ludźmi. Bardzo bym chciała, żeby druga strona była lojalna otwarta, wesoła, żeby łączyły mnie z nią szczere uczucia i chęć wspólnego spędzania czasu. Bez gier, masek, udawania, sprawdzania, intryg. Nie wiem, czy to jest z ludźmi możliwe.

Jeśli ktoś kiedykolwiek czuje potrzebę ukrywania się za maską, pokazywania tylko jednej strony siebie samego, obawia się bycia odkrytym przez innych, boi się otworzyć, pokazać prawdziwego siebie, ciągle zastanawia się, na ile może sobie pozwolić w relacjach z innymi, to znaczy, że nie akceptuje w pełni samego siebie, brakuje mu pewności siebie i gotowości na to, że może zostać odrzucony przez innych. Trzeba się dobrze czuć ze wszystkimi swoimi cechami i z tym, co myślą o nas inni.

Bardzo bliskie jest mi Twoje podejście. Oczywiście, że świata nie zmienię i dlatego nikogo do niczego nie przekonuje, ale czasem jest mi ciężko gdy ide do schroniska i widze ogrom niezawinionego cierpienia, widziałam raz sprzedaż konia  na rzeź. Byłam w wielu takich sytuacjach bo chociaż jestem WWO wiem, że nie powinnam zamykać oczu to zbyt łatwe. dlatego wkurza mnie jak ktoś się madruje i brzydko mówiąc piłuje mordę w ogóle nie dotykając tematu. Świata nie naprawie, ale swój kawałek i owszem, teraz mam suczkę ze schroniska smile Do tej pory zawsze miałam dwa psy, ale niestety ze względu na pracę i jej czasochłonność narazie dałam sobie spokój.

No i też mam podobnie w kwestii otwartości na relację, ja zbliżając się do 40 dopiero odkryłam, że mogę prowadzić życie sama, ale nie samotna. Przestałam od siebie uciekać, nadal pracuję nad poczuciem włąsnej wartości, ale fakt czuję się dobrze sama ze sobą.

Ja jestem maniaczką psów, zreszta pracuje w zoologii:) , moim marzeniem są wszystkie bullowate, miałąm już Amstaffkę, to cudowne psy, ale mają czarny PR w Polsce , oczywiście przez ludzką głupote smile

A fantastyczna trójka nadal ciągnie ten sam wózek i żadne nie odpuści, znaczy się dwójka bo panowie dyskutują smile

LenaLu napisał/a:

A fantastyczna trójka nadal ciągnie ten sam wózek i żadne nie odpuści...

LanaLu, pociągnij teraz Ty ten wózek. Powodzenia

2,516 Ostatnio edytowany przez LenaLu (2022-02-13 22:50:28)

Już się poprawiłam w poprzedniej wiadomości wink

Dobra jest drama, watek nie mój, nikt odpuścić nie chce, może rzeczywiście nie warto zwracać uwagi.

2,517 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 23:16:32)

Ty jesteś big_smile nawet bardzo szkoda że Cię nie widać big_smile Kamienna Twarz albo zażenowanie - zgadłem ?
Lepiej zachowaj rękę konfabulatorze i tchórzu najlepiej prawą chyba że jesteś mańkutem big_smile to aluzja i cięty dowcip o masturbacji big_smile
Powtarzam nie ma jak sprawdzić i tego udowodnić możesz pisać dowolną nieprawdę Panna ci pozwoliła big_smile

Kablu Kabelku Kabeleczku - zachwyć jeszcze ludzi bardziej big_smile
no ostatni raz big_smile
jebany był,pierdolony,głąb,kretyn,debil,przygłup co jeszcze masz w zanadrzu jaką tajną broń :
Mistrzu niepodzielny po co ty się wdajesz w dyskusję to ja nie wiem ? Po co Ci to do czego to potrzebne jaki masz pożytek z tego ?
Hmm Co jeszcze nam powiesz o paslawku diagnosto co odkryłeś jaką tajemnicę ?
Ale Ty jesteś zawzięty strasznie i uparty też bardziej niż ja big_smile

Zlituj się nade mną Pawle okaż mi swą łaskę big_smile ujawnij siłę ducha swego mi >

Odpuszczam pierwszy smile
Pozdrawiam może kiedyś wam wytłumaczę o co chodzi o ile to kogokolwiek interesuje, ale nie sadzę big_smile
nie ma w tym nic absolutnie osobistego ani do Panny ani do Psychologa
żadna tam zazdrość .atencja etc czy to  o czym była mowa przez Mistrza odkryć  ,ale to kwestia tego w co chcecie wierzyć
Dobranoc nie ma żadnej dramy  tak naprawdę

LenaLu napisał/a:

Już się poprawiłam w poprzedniej wiadomości wink

Dobra jest drama, watek nie mój, nikt odpuścić nie chce, może rzeczywiście nie warto zwracać uwagi.

Nie ma żadnej dramy, mnie się tutaj już nie chce pisać, nie ma czegoś takiego mój - twój wątek. Wątek tworzą użytkownicy.

2,519

LenaLu napisał/a:

A fantastyczna trójka nadal ciągnie ten sam wózek i żadne nie odpuści, znaczy się dwójka bo panowie dyskutują smile

Jeżeli dobrze zrozumiałem i tak bardzo chcesz się trzymać ścisłe określonych reguł które sama próbujesz narzucić, napisałaś ze nie jesteś zainteresowana partnerem, a ten temat jest do tego stworzony. Zawsze możesz założyć swój temat i zacząć rozmawiać z kim chcesz. Gdyby nie ta trójka to nie miałabyś gdzie i z kim pisać o swoim podejściu do życia ect. Wszyscy mądrzy jak jest ruch w temacie, jak cisza to nikt nic nie zrobi. Proponuje trochę szerzej patrzeć na pewne rzeczy. Druga sprawa ze jak ktoś coś do mnie pisze to mam prawo odpowiedzieć.

2,520 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-13 23:26:28)

DeepAndBlue Jakie bagna polecam? No takie wciągające big_smile Innych nie znam, chociaż ostatnio wolę strome góry big_smile

Czym ja pachnę? Ja nie mam zapachu, wydzielam jedynie woń bagna smile - smród, brud i ubóstwo big_smile

2,521

no właśnie nie wiem jaką wartość mieli na m,yśli w tej ankiecie, bo jęśli seksualną, to czemu dzieciata ma mniejszą?
posiadanie dzieci to płodność, więc wartość seksualna jest wysoka, inwestycyjna jako w żonę słabsza, bo daje się kasę na cudze geny.
co ma do rzeczy spory biust, skoro wiekszość męzczyzn przyznaje, że woli mały? itd.itp.
dostaje się też punkty za chudość, ale z moich obserwacji, jakoi ze byłam chyda jak patyk i mam trochę ciała teraz to wcale tak nie jest że im szczuplejsza top bardziej atrakcyjna itd itp.

wiec ankietę z przymrużeniem oka mozna potraktować smile

2,522

Bagiennik

(˶′◡‵˶)

Jak to robisz, że tak ładnie pachniesz? ꈍ .̮ ꈍ

A ja… ja pracuję nad nowym zapachem do świeczek- palonych w kominku polan świerkowych…

A na tych stromych górach jeśli spotkasz łysiczki to przekaż im ode mnie „elo, elo, Hi-fi w stereo”. Będą wiedzieć o co kaman ^.^

Ah, ta błogość na bagnach jest wciągająca.  Słońce w noc zaświeciło! I inne cuda się dzieją… co za dzień! ヽ(^o^)ノ

2,523 Ostatnio edytowany przez LenaLu (2022-02-14 23:39:08)

.

2,524 Ostatnio edytowany przez LenaLu (2022-02-14 23:39:23)

.

2,525 Ostatnio edytowany przez LenaLu (2022-02-14 23:39:44)

.

2,526 Ostatnio edytowany przez LenaLu (2022-02-14 23:40:05)

.

2,527 Ostatnio edytowany przez LenaLu (2022-02-14 23:40:16)

.

2,528 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-14 10:48:43)

Nie no, ja myślę, że Psychologowi wystarczy raz powiedzieć i rozumie big_smile Chociaż kto wie ... tongue

2,529

LenaLu napisał/a:

Jeżeli dobrze zrozumiałem i tak bardzo chcesz się trzymać ścisłe określonych reguł które sama próbujesz narzucić, napisałaś ze nie jesteś zainteresowana partnerem, a ten temat jest do tego stworzony. Zawsze możesz założyć swój temat i zacząć rozmawiać z kim chcesz. Gdyby nie ta trójka to nie miałabyś gdzie i z kim pisać o swoim podejściu do życia ect. Wszyscy mądrzy jak jest ruch w temacie, jak cisza to nikt nic nie zrobi. Proponuje trochę szerzej patrzeć na pewne rzeczy. Druga sprawa ze jak ktoś coś do mnie pisze to mam prawo odpowiedzieć.

Spokojnie, ja nie mam zamiaru nikomu nic narzucać. Złośliwie napisałam i nazwałam was fantastyczna trójka bo fajne wypowiedzi i potencjalni rozmówcy ginęli w plątaninie pyskówki przyznaję. Czego żałuje, bo nie było to moja intencją. Masz rację dzięki tej wymianie zdań i Twojemu zaangażowaniu jest duży ruch w tej dyskusji i mogę założyć swój wątek jeśli mi nie odpowiada. Wszystko się zgadza

2,530

Nie no, ja myślę, że Psychologowi wystarczy raz powiedzieć i rozumie big_smile Chociaż kto wie ... tongue

Psycholog to ma w nosie, zaraz założę swój ambitny temat a Wy się tutaj bawcie skoro tak źle co niektórym ze mną big_smile

2,531 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-14 11:01:14)

Psycholog to ma w nosie, zaraz założę swój ambitny temat a Wy się tutaj bawcie skoro tak źle co niektórym ze mną big_smile

Tak! To dajesz Psycholog big_smile
Kiedy ruszasz z tematem? tongue

2,532

LenaLu napisał/a:

Spokojnie, ja nie mam zamiaru nikomu nic narzucać. Złośliwie napisałam i nazwałam was fantastyczna trójka bo fajne wypowiedzi i potencjalni rozmówcy ginęli w plątaninie pyskówki przyznaję. Czego żałuje, bo nie było to moja intencją. Masz rację dzięki tej wymianie zdań i Twojemu zaangażowaniu jest duży ruch w tej dyskusji i mogę założyć swój wątek jeśli mi nie odpowiada. Wszystko się zgadza

2,533 Ostatnio edytowany przez LenaLu (2022-02-14 23:40:36)

.

2,534

Jaki piękny dzień dzisiaj u mnie.
Stworzony do świętowania...
....
Wszystkim, którym się tęskni przesyłam
całusy.

Ja biorę wszystkie całusy big_smile

Posty [ 2,471 do 2,535 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 37 38 39 40 41 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024