Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 163 164 165 166 167 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10,661 do 10,725 z 13,291 ]

10,661 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-12-02 12:16:29)

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Jeżeli chodzi o mła, to żadna ze mnie blachara. Jedynym kryterium, jakie musi spełniać auto, który jadę to brak mdłosci podczas dłuższych podróży ( tak powyżej 15 minut).

Zobacz podobne tematy :

10,662 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-12-02 12:20:55)

Nawet ten diesel na długie trasy? tongue

10,663

Nie mam pojęcia.
Wyjdzie moja indolencja w kwestii motoryzacji, ale zapytam :  co to diesel na długie trasy?
Mogę powiedzieć tyle, że starymi rzęchami podróżuje mi się dobrze.

10,664

adela 07 napisał/a:

Jeżeli chodzi o mła, to żadna ze mnie blachara. Jedynym kryterium, jakie musi spełniać auto, który jadę to brak mdłosci podczas dłuższych podróży ( tak powyżej 15 minut).

15 minut to ja wyjeżdżam z bramy.

10,665

To diesel Psychologa, który - podobno - odpali nawet w Jakucku big_smile

10,666

KoralinaJones napisał/a:

Nawet ten diesel na długie trasy? tongue

Nawet, jest ograniczony elektronicznie sad.

10,667

KoralinaJones napisał/a:

To diesel Psychologa, który - podobno - odpali nawet w Jakucku :D

Myśle ze odpali nawet w Twoim sercu..

10,668

KoralinaJones napisał/a:

A to nie wiem. smile
Może jakby kierowca mnie zahipnotyzował spojrzeniem lub feromonami, to by mi przeszło.
Ale nie to, że nie lubię jeździć- uwielbiam! Mogłabym być takim towarzystwem, jak ktoś się boi, że zaśnie na autostradzie.

10,669

Psycholog Na Niby napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

O, jak ładnie..
Dawno żadnych flirtów tu nie było wink

10,670

Och jak dobrze, iskry fruwają, mimo iż zima się zbliża. A może to te samotne serca potrzebują ciepła i się do siebie zbliżają... A przez to Gwiazdkowe Marzenie Paslawka może zostać spełnione. Życzę Ci tego paslawku należy się, po tylu latach zabiegów wink.

Adelo jam to chętna na te miody pitne i przydałoby mi się właśnie dzisiaj na rozgrzanie w piersiach. Szczególnie, żeś to tak ładnie w słowa przystroiła, że nawet i zaraz mogłabym wyruszyć do Ciebie wraz towarzyszem wirusem. Ale pewnie mój towarzysz chciałby się do Ciebie przytulić, a tego to my raczej nie chcemy. Może wirtualnie chociaż zapodasz? A w świecie rzeczywistym odbijemy sobie na pewno. Nie raz smile

10,671

Misinx napisał/a:

Zgadza się. Zawsze to mówię: pisać w ogłoszeniu jak najwięcej. To nie jest prawda, że nikt tego nie czyta. A jeśli trafi na jakąś znudzoną analfabetkę, to chyba żadna strata. Pisać !! I najlepiej z humorem i dystansem do siebie. To się zawsze dobrze sprzedaje. I do cholery uśmiechać się do zdjęć. Chociaż na jednym. Ponure lico ma kiepski PR. smile

Ale ja wychodzę z tego samego założenia, dlatego piszę tylko do kobiet, które ten opis mają. I ja też mam, na dodatek tak obszerny, że wyczerpuje limit znaków. Tylko co z tego, skoro żadna nie jest zainteresowana?

10,672

bagienni_k napisał/a:

Z portalami jest chyba tak, że wśród tylu nieodpowiednich "kandydatów" trafiają się perełki. Swego czasu, jak jeszcze się tam udzielałem, bywały takie kobiecew profile, które opisem czy zawartymi informacjami wręcz zachęcały do odezwania się i nawiązania rozmowy. "Dziwnym trafem" zdjęcia umieszczane w takich profilach miały charakter zwyczajnych, wyjętych z życia, nie zaś fotek sprzed lustra z dzióbkiem. W przypadku tych ostatnich raczej w profilach nie było właściwie nic, żadnego opisu, jedynie znaki interpunkcyjne. Daje do myślenia..

Dokładnie tak. Sam mam właśnie taki profil ze zwyczajnymi zdjęciami i opisem, ale jak widać na kobiety to nie działa, one jednak wolą fotki modeli z folderów reklamowych smile

10,673

Evergreen napisał/a:

Och jak dobrze, iskry fruwają, mimo iż zima się zbliża. A może to te samotne serca potrzebują ciepła i się do siebie zbliżają... A przez to Gwiazdkowe Marzenie Paslawka może zostać spełnione. Życzę Ci tego paslawku należy się, po tylu latach zabiegów wink.

Adelo jam to chętna na te miody pitne i przydałoby mi się właśnie dzisiaj na rozgrzanie w piersiach. Szczególnie, żeś to tak ładnie w słowa przystroiła, że nawet i zaraz mogłabym wyruszyć do Ciebie wraz towarzyszem wirusem. Ale pewnie mój towarzysz chciałby się do Ciebie przytulić, a tego to my raczej nie chcemy. Może wirtualnie chociaż zapodasz? A w świecie rzeczywistym odbijemy sobie na pewno. Nie raz smile

Ktoś już wyzdrowiał smile

10,674

rakastankielia napisał/a:
Misinx napisał/a:

Zgadza się. Zawsze to mówię: pisać w ogłoszeniu jak najwięcej. To nie jest prawda, że nikt tego nie czyta. A jeśli trafi na jakąś znudzoną analfabetkę, to chyba żadna strata. Pisać !! I najlepiej z humorem i dystansem do siebie. To się zawsze dobrze sprzedaje. I do cholery uśmiechać się do zdjęć. Chociaż na jednym. Ponure lico ma kiepski PR. smile

Ale ja wychodzę z tego samego założenia, dlatego piszę tylko do kobiet, które ten opis mają. I ja też mam, na dodatek tak obszerny, że wyczerpuje limit znaków. Tylko co z tego, skoro żadna nie jest zainteresowana?

Jak masz tak samo flegmatyczne opisy jak posty to raczej nie powinieneś być zaskoczony.

10,675

A jak Twoja kondycja, Bosmanie?
Czy siemię lniane nadal jest w menu?

10,676

Misinx napisał/a:

Jak masz tak samo flegmatyczne opisy jak posty to raczej nie powinieneś być zaskoczony.

Jak pytałem o opinię, to kobiety mówiły mi, że nic by w tym opisie nie zmieniły.

10,677 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-02 15:51:04)

adela 07 napisał/a:

A jak Twoja kondycja, Bosmanie?
Czy siemię lniane nadal jest w menu?

Ujdzie w takich chwilach po przeziębieniu docenia się niepalenie papierochów 
Raz dziennie jeszcze pije siemię z rana a potem zaraz kawka smile już nie na czczo

10,678

Jak pytałem o opinię, to kobiety mówiły mi, że nic by w tym opisie nie zmieniły.

Kłamały, po drugie, jak pytasz dziewczynę o swój opis to odrazu pokazujesz ze nie jesteś pewny.

10,679

Kłamały, po drugie, jak pytasz dziewczynę o swój opis to odrazu pokazujesz ze nie jesteś pewny.

Nie pytałem kobiet, tylko wrzuciłem swój profil na grupkę do oceny. Mężczyźni również mówili, że opis jest ok.

10,680

Nie pytałem kobiet, tylko wrzuciłem swój profil na grupkę do oceny. Mężczyźni również mówili, że opis jest ok.

Wrzuć tutaj. Znam pewnego eksperta, zapytam co o tym myśli.

10,681

paslawek napisał/a:

smile No może nie do końca Bossmanie, ale widzę światełko w tym zamglonym ciemnym lesie. Mgła mózgowa jeszcze mnie oplata, ale liczę, że się rozjaśni. Mam też piękne wieści, bo w dniu wczorajszym pichcąc rosół (na oko, bo przecież smaku i węchu nie posiadałam) poczułam, jakby płynące z daleka, wspomnienie zapachu - to był lubczyk smile Nie wiem czy znak to jakiś dla mnie od niebios wink, ale spożywając tą ambrozję czułam go delikatnie i rozkoszowałam się z ulgą. A dzisiaj zrobiłam kawę, która nie smakowała już jak błoto, ale jak kawa! Łza wzruszenia popłynęła mym licem i nadzieja na lepsze wdarła się w moje serce. Tak. Podążam ku lepszemu smile Przemierzam i wącham wszystko co się da, ale zadziwiające, że zapachy nieprzyjemne nie wróciły w żadnym stopniu.

Cieszę się, że u Ciebie też zdrówko powraca smile.

10,682

No proszę, to dopiero dobre wieści! Cieszymy się wszyscy z Twojego sukcesu Ever. Życie bez zapachu to nie życie wink

10,683 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-12-02 17:14:59)

adela 07 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A to nie wiem. smile
Może jakby kierowca mnie zahipnotyzował spojrzeniem lub feromonami, to by mi przeszło.
Ale nie to, że nie lubię jeździć- uwielbiam! Mogłabym być takim towarzystwem, jak ktoś się boi, że zaśnie na autostradzie.

Pozostaje jeszcze motocykl.
A w tych pojazdach ISA nie montują.

adela 07 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

O, jak ładnie..

Myślę, że to zawoalowane stwierdzenie, że moje serce to wieczna zmarzlina przy jednoczesnym, dyskretnym zareklamowaniu diesla, jakikolwiek miałby znaczek.

10,684

KoralinaJones napisał/a:
adela 07 napisał/a:

O, jak ładnie..

Myślę, że to zawoalowane stwierdzenie, że moje serce to wieczna zmarzlina przy jednoczesnym, dyskretnym zareklamowaniu diesla, jakikolwiek miałby znaczek.

HAHA! Tak samo to zinterpretowałam smile, ale nie chciałam psuć atmosfery.

P.S. Oj coś czuję, że ten Bruderschaft nadchodzi... wink

10,685 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-02 17:52:05)

Evergreen napisał/a:
paslawek napisał/a:

smile No może nie do końca Bossmanie, ale widzę światełko w tym zamglonym ciemnym lesie. Mgła mózgowa jeszcze mnie oplata, ale liczę, że się rozjaśni. Mam też piękne wieści, bo w dniu wczorajszym pichcąc rosół (na oko, bo przecież smaku i węchu nie posiadałam) poczułam, jakby płynące z daleka, wspomnienie zapachu - to był lubczyk smile Nie wiem czy znak to jakiś dla mnie od niebios wink, ale spożywając tą ambrozję czułam go delikatnie i rozkoszowałam się z ulgą. A dzisiaj zrobiłam kawę, która nie smakowała już jak błoto, ale jak kawa! Łza wzruszenia popłynęła mym licem i nadzieja na lepsze wdarła się w moje serce. Tak. Podążam ku lepszemu smile Przemierzam i wącham wszystko co się da, ale zadziwiające, że zapachy nieprzyjemne nie wróciły w żadnym stopniu.

Cieszę się, że u Ciebie też zdrówko powraca smile.

Mnie tam nic takiego wielkiego nie było, zwykłe przeziębienie  chyba ze zmęczenia po części i jednocześnie podrażniony żołądek.

Lubczyk to afrodyzjak jest czyli funkcje życiowe w hierarchii instynktów wracają prawidłowo ,najpierw zaspokojenie głodu a potem ......

10,686

Na motor chętnie.
Na Harleya. smile
Co to jest ISA?

10,687

Wolałbym nie. Nie chciałbym zostać zidentyfikowany.

10,688 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-12-02 18:37:30)

ISA to ogranicznik prędkości, żeby nie szarżować:D max prędkości z jaką auto może jechać, budzi kontrowersje.

Czym Psycholog jeździsz? O diesla pytam wink

10,689

lody miętowe napisał/a:

ISA budzi kontrowersje.

Podobnie jak Irańska Agencja Kosmiczna Iranian Space Agency

10,690

paslawek napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

ISA budzi kontrowersje.

To te moje mdłości może z powodu obecności urządzeń Agencji Kosmicznej?

10,691

adela 07 napisał/a:
paslawek napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

ISA budzi kontrowersje.

To te moje mdłości może z powodu obecności urządzeń Agencji Kosmicznej?

To możliwe moja prababcia wyczuwała kiedy wystrzelano sputniki w kosmos, zawsze wiedziała wcześniej że co się dzieje

10,692

Hehe, te mdlosci Adela to głównie kiepski kierowca wink nerwowy za kierownica, nie jeżdżący plynnie. Mam bardzo silna chorobę lokomocyjna.

10,693

lody miętowe napisał/a:

Hehe, te mdlosci Adela to głównie kiepski kierowca wink nerwowy za kierownica, nie jeżdżący plynnie. Mam bardzo silna chorobę lokomocyjna.

To ciekawe bo moja małżonka jak jedzie z kimś jako pasażer to miewa chorobę lokomocyjną ale jak sama jest kierowcą to nie ma .

10,694 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-12-02 19:05:56)

No tak paslawku, źle mnie zrozumiałeś smile ja mowilam z perspektywy pasażera, czyli ja pasazer i kiepski kierowca obok  big_smile owszem, auto też ma znaczenie. Jechałam z kolegą jego stara, zabytkowa honda, która ma sporo koni pod maską, ale "twarda" jak nie wiem, każda dziure czułam, wszystko, dobrze że tylko kawałek jechalam, drugi raz by mnie już nie zabral, bo bym mu zarzygala jego wypucowane wnętrze. Chociaż autko fajne wink Elektrykiem nie jechałam, podobno tam to by mi błędnik oszalal.

10,695

lody miętowe napisał/a:

No tak paslawku, źle mnie zrozumiałeś smile.

https://i.gifer.com/embedded/download/ba4.gif

10,696

A gdzie nam się @Deep podziała? Pewnie randkuje i nie ma czasu big_smile

10,697

Paslawku, w tym aucie to mała Koralina, na 100% big_smile

10,698 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-02 19:34:09)

lody miętowe napisał/a:

Tak smile big_smile
pewne rzeczy się nie zmieniają, w tym wypadku zamiłowanie do małych czerwonych autek smile

10,699 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-12-02 20:03:42)

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
adela 07 napisał/a:

O, jak ładnie..

Nie wiem, czy jestem w stanie popsuć atmosferę, bo moje serce jest jak lawa gorące. Aktualnie jedynie jak w uśpionym wulkanie.

lody miętowe napisał/a:

Tak na pewno wyglądam jak wychodzę późno z pracy big_smile

10,700

KoralinaJones napisał/a:

Nie wiem, czy jestem w stanie popsuć atmosferę, bo moje serce jest jak lawa gorące. Aktualnie jedynie jak w uśpionym wulkanie.

Nie przeczę, że tak może być, może nawet podgrzeje to atmosferę, jednak zinterpretowałam słowa Psologa podobnie do Cię. Ot i tyle smile. No, ale tylko autor się może wypowiedzieć, co miał na myśli, bo jak na razie Adela z flirtem (1), a my (2) głosy na wersję przeciwną - pewien przytyk (albo wręcz podwójnie zakręconą czyli i to i to).

10,701

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie przeczę, że tak może być, może nawet podgrzeje to atmosferę, jednak zinterpretowałam słowa Psologa podobnie do Cię. Ot i tyle smile. No, ale tylko autor się może wypowiedzieć, co miał na myśli, bo jak na razie Adela z flirtem (1), a my (2) głosy na wersję przeciwną - pewien przytyk (albo wręcz podwójnie zakręconą czyli i to i to).

Żaden mężczyzna nie jest w stanie złamać kobiecie serca dwa razy. Nawet Psycholog. tongue Zatem nie dręczmy go już.

10,702 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-12-02 21:03:08)

Twoje , Koralino jak wulkan, a moje:
https://youtu.be/z00ubMndNWg

10,703

Jeśli tak, to po prostu musisz być cierpliwy. Mnie też to zajęło sporo czasu, ale jednak trafiłem.

10,704

A wrzucając na tę grupkę nie obawiałeś się, że zostaniesz zidentyfikowany? tongue

10,705 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-12-02 21:57:36)

Autko wypaśne, ale nigdy nie lubiłem czerwonego koloru....w przypadku motoryzacji oczywiście smile

10,706

bagiennik czerwone, jest praktyczne, na parkingu widać z daleka.

10,707

KoralinaJones napisał/a:

A wrzucając na tę grupkę nie obawiałeś się, że zostaniesz zidentyfikowany? tongue

Tam świadomie publikowałem pod imieniem i nazwiskiem (bo to grupa na fb), bo raz, że nikogo znajomego w tej grupce nie było, a dwa, że taka była tematyka tej grupki. Dlatego teraz tym bardziej nie chcę, by utożsamiano mnie z tymi wpisami na forum kobiecym xd

10,708 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-12-02 22:42:44)

Co ja poradzę, że nie lubię czerwonego? smile Zresztą w ogóle nie przepadam za jaskrawymi czy zbyt jasnymi kolorami..dlatego jasny klor w mieszkaniu doprowadza mnie do szaleństwa..

10,709

bagienni_k napisał/a:

Klaksony? To łyski?

Kawki to łyski? big_smile

Zdarzają się uporczywe błędy, których wyplenienie zajmuje wiele trudu tongue

Nie wiem czemu na łyski mówię kawki, a na kawki gawrony, a na gawrony dziwne wrony tongue Jeszcze się okaże, że na wrony mówię kruki a na kruki smoki tongue

Evergreen napisał/a:

Dzień dobry.

Umieram z czegoś pozytywnego u siebie.

Będzie dobrze smile Pierwsze dni potrafią przeczołgać ale po trzech dniach już coraz lepiej i lepiej.

Evergreen napisał/a:

Widząc dwie kreski musiałam opierać się wrażeniu, że to nie jest test ciążowy. Kosmiczne dejavu big_smile

Też się czułam jakbym w trzeciej ciąży była smile Przez chwilę, bo nie jestem przecież wiatropylna i musiałam sobie to stanowczo powiedzieć i się popukać w czółko smile

KoralinaJones napisał/a:

O proszę:

Wolny, poukładany, inteligentny, mądry życiowo i pełen pasji facet, szczupły szatyn 170 cm (reklamacje przyjmuje mój Tata) o ładnych oczach i zmysłowym głosie. Uwielbiam rozmawiać na tysiące tematów, a najlepiej przy dobrym winie wśród świec.
Zajmuję się social mediami, fotografuję, robię analizy strategiczne, odkrywam nieznane miejsca, pokazuję ludziom na świecie jak piękna jest Polska do tego kocham podróże,
szukam zagrabionych dóbr kultury na Dolnym Śląsku, chodzę po polach i szukam starych monet, guzików i biżuterii.
Do tego umiem naprawić wszystko i robię w związku z tym jeszcze wiele innych rzeczy w myśl zasady że facet to ma być facet, a nie dupa która ma dwie lewe ręce...
Robię pyszną kawę i zawsze przynoszę jem rano kobiecie do łóżka, bo o kobietę trzeba dbać każdego dnia...

big_smile tongue

Mnie przekupił big_smile Idealny wink

Jakbym był kobietą, nie zachęcił by mnie. Mało seksowny ten opis. Karolino, nie brnij w to - rada od młodszego kolegi.

What?!? yikes Co za kobieta z Ciebie, Psologu? Mnie nagrzał już samym naprawianiem w domu i pyszną kawunią. Do tego fotograf, podróżnik, archeolog i Indiana Jones.
Zazdrosny pewnie tongue

adela 07 napisał/a:

Banalne są te teksty o świecach, winie i kawie.

Mi nikt nigdy tak nie nawijał makaronu na uszy sad Zazwyczaj robią jakieś shit-testy, typu kupi sobie sama kawę czy nie, będzie miała problem, że jestem zajęty czy nie, ma jakiś problem, żeby mnie przenocować czy nie, jak zareaguje na moje foto w jacuzzi z szampanem, czy spodoba się jej fotka mojego cipoka bardzo czy najbardziej... itd itp... to są dopiero banały... zieeeew...

paslawek napisał/a:

A to ogłoszenie przytoczone wyżej to taki lep na muchy,
a nie na lwy

No, no tongue Na żadne muchy. Na lwy też. Ale na tygrysy  tongue

adela 07 napisał/a:

Serio trzeba mieć zdjęcie robione przez firmę?
Przecież to i tak ulegnie weryfikacji...

Nie tongue Lepiej uzdolnionemu znajomemu zlecić smile Lepsze będą, mniej sztywne a jak znajomy ma artystyczne ciągotki to będą przepiękne, bo idealnie nieidealne smile

Serberys napisał/a:

Kurcze, lepiej tu swoich opisów nie wstawiać big_smile bo będzie, że banalne i takie tam big_smile

Co nie? tongue

paslawek napisał/a:

Banalne to subiektywne - nie ma inaczej
a niektórzy lubią takie rzeczy banalne,niektórzy nie lubią egzaltacji w opisach,czy skromności, surowości .

Otóż to! smile Ja nie przepadam za surowością, zbytnią rzeczowością oraz przekombinowaną pewnością siebie. Nie cierpię też cierpiętników, których zły los pokarał znowu i już światełka w tunelu nie widzą, ale być może to właśnie Ty, tak Ty, okażesz się inna niż wszystkie (pfffff...) A! I tych, których geniuszu cały świat nie rozumie i w ogóle ludzie to idioci a on sam oświecony król wśród motłochu... Brrrr... Albo machomen, co nie on, lepiej się postaraj mała, takie cudo zdarza się raz na milion... Yhymmm...
Ogólnie wolę krótkie opisy ale takie hmm... normalne wink Ot, zwykły człowiek plus coś osobistego z dystansem, być może przemycona odrobina podejścia do życia. O! Nie lubię opisów jak kolesiowi kołczing wszedł za mocno, albo jaki to z niego podróżnik, narciarz, wolny bogaty duch, te klimaty.

lody miętowe napisał/a:

Mam pytanie big_smile dla faceta 28-32 kobieta dojrzała ile ma lat? big_smile

Powiedziałabym 50+
Dwie dekady różnicy. Taka co mogłaby być jego matką.

KoralinaJones napisał/a:

my wszyscy w istocie szukamy w życiu rzeczy banalnych. Starając się to niebanalnie nazwać. Tak samo banalny jest romans jak i związek. Życie jest banalne.

Niom. Właśnie. Tylko wcale nie tak łatwo trafić na te banały, jeśli jednak chce się czuć coś... niby banalnego się mówi, nie? A tak się to uczucie wyróżnia od innych smile To pik, pik, pik... Serduszka bicie.

Misinx napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Mam pytanie big_smile dla faceta 28-32 kobieta dojrzała ile ma lat? big_smile

Pewnie taka matka Stiflera big_smile

O! Dokładnie. Matka kolegi na przykład wink

lody miętowe napisał/a:

Jak tam raka randka? Była? Dopiero będzie?

Szczerze mówiąc, nie wiem. Niby się zgodziła, ale stwierdziła, że średnio u niej z wolnym czasem, więc ma mi dać znać, kiedy będzie w stanie się spotkać.

Piłeczka po jej stronie. Odezwie się to się odezwie. Nie to nie. Nie ma co zawracać sobie głowy. Działaj dalej. Nigdy nie wiadomo.

jakis_czlowiek napisał/a:

Pamiętajcie, że sport to zdrowie. Byłem pograć w nogę na orliku, a skończyłem w szpitalu po utracie przytomności xD

Hanys tongue Tobie to do dvpy trzeba nakopać, a nie po głowie. Hah!
Ale serio... Dobrze, że się nic nie stało poważnego. Byłeś się zbadać?

Misinx napisał/a:

Czytałem właśnie artykuł o lekarzu z prowincjonalnego miasta, który w 1900 roku szukał żony i miał takie wymagania:

"Pragnę stanowczo, aby:
Nie umiała paplać żadnym obcym językiem, bo to rodzi tylko fumy i chętkę czytania głupich romansów;
Nie śpiewała, nie malowała i nie grała na fortepianie, bo to strata czasu;
Nie chodziła na sztuki Ibsena, Maeterlincka, Przybyszewskiego itp., bo panny takie za wiele wiedzą i mają przewrócone w głowie;
Nie nosiła gorsetu ani ciasnych bucików, bo nie chcę kaleki;
Nie miała przyprawianych włosów, sprawianych zębów itp.;
Nie rozprawiała o polityce i emancypacji kobiet, bo to dowodzi zarozumiałości;
Nie należała do żadnych komitetów (…);
Nie chodziła na bale publiczne i ślizgawki, bo z tego tylko flirty i romanse;
Nie uczęszczała na wykłady uniwersyteckie.
Natomiast życzę sobie, aby przyszła moja żona oprócz młodości, zdrowia, miłej twarzy, ładnych rączek, proporcjonalnej budowy ciała, szlachetnej duszy, pobożności, pracowitości: Umiała poprawnie pisać po polsku (…);
Umiała nieźle gotować, szyć i w ogóle prowadzić gospodarstwo domowe;
Kochała poezję, lubiła przyrodę i dzieła sztuki."

Tak że nie ma co narzekać. Dawniej też nie było lekko big_smile

Pffff...

Farmer napisał/a:

Pod tymi wymaganiami wielu by się obecnie podpisało.

Pfffffffff..... To już chyba wiem, gdzie Houston, mamy problem wink

KoralinaJones napisał/a:

Taa... Czasy się zmieniły, jedynie męskie wymagania pozostały w jaskini.

Troglodyci tongue Już lepszy neandertalczyk smile O homo sapiens tylko nocami śnię wink

Lucyfer666 napisał/a:

Raczej role męskie znacznie zostały obalone.

Raczej odebrane zostały im przywileje nad kobietami. A teraz lament i bunt. Pfff...

adela 07 napisał/a:

Doktorek mógł napisać w skrócie " szukam żony, bez własnego zdania, ambicji, żeby przypadkiem nie spostrzegła, jaki że mnie dupek"

A tak się naprodukował, pfff...

Evergreen napisał/a:

objawy, które, delikatnie rzecz ujmując, są niekorzystne, jak całkowita utrata węchu i smaku (matko - jaki to problem jest, nawet sobie człowiek z tego sprawy nie zdaje, póki nie utraci - "Ileś ty mi uczynił pustki w życiu moim, mój drogi węchu, tym zniknieniem swoim")

Mi powoli wracał. Parę miesięcy. Nie tylko jedzonko nie smakowało ale i moja apotekaria stała się bezużyteczna. Ale dobre było, że kupy nie czułam smile Jakby można było węch czasami tylko wyłączyć wink

KoralinaJones napisał/a:

Skreślamy za szpan czy nie? tongue

https://wroclaw.lento.pl/zabiore-do-nie … 00686.html

Nie lubię ałdic tongue Skreślamy.

KoralinaJones napisał/a:

A tak serio. I gdzie są te pierdyliardy wszystkich niby normalnych ogłoszeń dla kobiet? Wykopać coś z tego nie do seksu, to chyba niepodobna...

Do burdelu by poszli zamiast śmietnik robić wink

adela 07 napisał/a:

wiadomości, jakie otrzymywałam były tak sformułwane, jakby autor napisał jedną, i wysyłał ją do wszystkich.
Żadnego odniesienia do opisu.

Niom, oni tak robią smile Mechanizacja pracy, rzecz naturalna. Tacy wędkarze smile Może się jakaś rybka złapie.

KoralinaJones napisał/a:

Pokaż się na żywo to Ci powiem.

Ja bym się chętnie pokazał komuś godnemu zaufania.

To ja tongue

adela 07 napisał/a:

A tak w sprawie randek: DEEP?
Jak tam historia z panem w eleganckich butach?

Ghostuję go tongue Jednak nie mam siły na znajomości. Myślę czy mu nie napisać coś, że ej, ziomuś, padam na ryj, nie mam siły na nic, nie mam chwili wolnego, jak sobie to wyobrażasz? Bo dzwoni prawie codziennie o różnych porach, chce mnie ewidentnie złapać, pisze żebym do niego zadzwoniła a ja nie lubię tak... To było jedno spotkanie a czuję się wmanewrowana tongue I ja wiem, że napisać to tylko piętnaście sekund a tutaj tak dużo piszę. Ale nie zrozumiecie jeśli tak na to patrzycie tongue

KoralinaJones napisał/a:
Serberys napisał/a:

Ever ta odległość problematyczna jest czasami big_smile

Trzeba się zmotoryzować tongue Tyle kategorii prawa jazdy się marnuje.

Mi potrzebne kategorii B. Po co ma się marnować tongue

KoralinaJones napisał/a:

Bo jak nie, to ja polecę, i pojadę z @Deep do Szkocji zwiedzać tamtejsze zamki tongue

Oj, pozwiedzałabym z największą przyjemnością smile

Serberys napisał/a:

Mało @Deep problemów, jeszcze ja niezapowiedziany będę się zwalał na głowę big_smile

Hehe smile Pewnie boisz się, że bym Cię zaprzęgła do opieki a sama z Koraliną śmignęła na miasto? Niom, słusznie big_smile

adela 07 napisał/a:

Ale jak niezapowiedziany?
Zaraz się dziewczyna dowie, tylko nadrobi zaległości w czytaniu.

Ufff... Ciężko mi to dzisiaj idzie smile Już prawie tongue

Kaszpir007 napisał/a:

Każda rozmowa zaczyna sie od  cześć...

Ze znajomymi może tak, ale z nieznajomymi chyba nigdy rozmowy nie zaczynały się od cześć. Raczej od PRZEPRASZAM, np "przepraszam, wiesz która godzina?" (staliśmy pod Big Benem), "przepraszam, wiesz gdzie jest ta ulica?", "przepraszam, ale bla bla". Inne rozpoczęcie rozmów to np "miłego papieroska", "długo tu czekasz?", "Bu! Haha! Wystraszyłaś się?", "Proszę go nie uciszać, niech krzyczy, niech wszyscy go usłyszą!" (Warszawa big_smile ). O! Albo "pomóc?" i wszystkie odmiany, może pomóc, proszę mi to dać, pomogę. Albo na koncercie "chodź zamienimy się miejscami, nic za mną nie widzisz" (czerwonoskóry, hawk!). Albo "mogę zrobić ci zdjęcie jak tak siedzisz na tym chodniku?" (i wpieprzasz maka). Albo "jestem tu codziennie, nie widziałem cię wcześniej, pierwszy raz tutaj?" Itd itp.

Kurde, ale od CZEŚĆ????? Pffff...

Kaszpir007 napisał/a:

Nie ma żadnego sensu nic pisać poza hej czy cześć.

Pffff...

paslawek napisał/a:
Serberys napisał/a:

Mało @Deep problemów, jeszcze ja niezapowiedziany będę się zwalał na głowę big_smile

Pomożesz meble ustawiać smile

A tam meble tongue Nie zdążyłby nawet zauważyć ich braku big_smile

KoralinaJones napisał/a:

Znawcy portali randkowych twierdzą, że miesiąc paplania to przechodzony związek tongue

Niom, pewnie laska już z innym pisze tongue

Misinx napisał/a:

do cholery uśmiechać się do zdjęć. Chociaż na jednym. Ponure lico ma kiepski PR. smile

Prawda, ale spece od Tindera stawiają na seksowne minki wink Kobiety dziubki a faceci mrużą oczy drapiąc się po gołej brodzie wink

Dzień dobry, dalej jesteście wolni i szukacie partnera?

Ja jestem szybka i gubię laczki tongue

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
adela 07 napisał/a:

O, jak ładnie..

Ja stawiam na flirt z pretensyjką wink

lody miętowe napisał/a:

Ta, mnie też naciąga jak ktoś jeździ na zasadzie: przyspieszenie, hamowanie, przyspieszenie, hamowanie... Bly...

Woohoo!! Udało się nadrobić zaległości smile Jestem na bieżąco tongue

A już myślałam, że mnie ominęła andrzejkowa wróżba z woskiem a Wy nic, nic? tongue Przegląd ogłoszeń? tongue

10,710 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-12-02 23:49:00)

Jezusicku, Deep, podziwiam, że Ci się chciało tyle pisać big_smile a jeszcze to wszystko przeczytać tongue

10,711 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-12-03 00:05:54)

DeepAndBlue napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Ta, mnie też naciąga jak ktoś jeździ na zasadzie: przyspieszenie, hamowanie, przyspieszenie, hamowanie... Bly...

Witamy w korku big_smile

DeepAndBlue napisał/a:

A już myślałam, że mnie ominęła andrzejkowa wróżba z woskiem a Wy nic, nic? tongue

To do @ross, ona nam tu wosk obiecywała tongue

DeepAndBlue napisał/a:

Przegląd ogłoszeń? tongue

A co? Wyszukać Ci coś? tongue

10,712

@Deep pewnie zaprzęgłabyś mnie zaraz do robót ciężkich big_smile

10,713

lody miętowe napisał/a:

Jezusicku, Deep, podziwiam, że Ci się chciało tyle pisać big_smile a jeszcze to wszystko przeczytać tongue

Czytanie to czysta przyjemność smile Mało rzeczy tak sprawnie poprawia humor jak ta łajba big_smile

10,714

No chyba jestes Serberys chłop a nie kalesony tongue

10,715

KoralinaJones napisał/a:

Witamy w korku big_smile

Meh... Nie da się z gracją w tych korkach? wink

KoralinaJones napisał/a:

No! A jak się pokumałam z kalendarzem i miałam takie "o, Jezu, o Jezu... wosk przegapiłam yikes "

smile

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

[ Przegląd ogłoszeń? tongue

Poproszę tongue

10,716

Noo, pomylić łyskę z kawką to można, ale pewnie 1 stycznia(dowolnego roku big_smile) nad ranem smile  W kazdym razie gratuluję!

Ja od dawna nie wierzę we wróżby, także mnie zawsze omijają andrzejki..

10,717

Serberys napisał/a:

@Deep pewnie zaprzęgłabyś mnie zaraz do robót ciężkich big_smile

Oj! Nawet sobie nie... A nie... Masz doświadczenia trochę wink

Jeszcze poranek, bo kacyk jak w banku z Koraliną tongue

10,718

bagienni_k napisał/a:

Noo, pomylić łyskę z kawką to można, ale pewnie 1 stycznia(dowolnego roku big_smile) nad ranem smile  W kazdym razie gratuluję!

Ja od dawna nie wierzę we wróżby, także mnie zawsze omijają andrzejki..

To trzeba Ci powróżyć, jak Ci się spełni, to uwierzysz może big_smile

10,719

bagienni_k napisał/a:

Oj, tam. Do mnie ojciec mówił Iza, a mama Beata. To geny, nie żadne osiągnięcie big_smile

Ale jakbyś zapytał który to łysek to bym dobrze pokazała. Po prostu przejęzyczam się, czasami z premedytacją wink

10,720

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Witamy w korku big_smile

DeepAndBlue napisał/a:

A już myślałam, że mnie ominęła andrzejkowa wróżba z woskiem a Wy nic, nic? tongue

Trzeba coś skombinowac na jutro na wieczór :d

10,721

@miętowe oczywiście, że jestem chłop, nie trzeba mi na ambicję wjeżdżać ^^

10,722

DeepAndBlue napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

[ Przegląd ogłoszeń? tongue

Poproszę tongue

Rozumiem, że mam wolna rękę big_smile

10,723

@ross mi możesz powróżyć co nieco ^^

10,724 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-12-03 00:35:28)

W sumie to z genami się dyskutuje..chociaż mamy XXI wiek, więc już potrafimy w nich "grzebać:  tongue

Co do wróżenia, to w podstawówce w zabawie wywróżyłem sobie daleką podróż.(symbolem był bilet). Chyba się sprawdziło, bo wtedy daleko to było powyżej 100 km big_smile A na dobrą sprawę zapuściłem się ponad 30 razy dalej smile

Alternatywą była obrączka ślubna albo różaniec, więc wszystko jest na dobrej drodze smile

10,725

rossanka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Witamy w korku big_smile

DeepAndBlue napisał/a:

Trzeba coś skombinowac na jutro na wieczór :d

Stawiam się punktualnie big_smile

Posty [ 10,661 do 10,725 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 163 164 165 166 167 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024