Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 107 108 109 110 111 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,021 do 7,085 z 13,291 ]

7,021

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
lody miętowe napisał/a:

Już doszedłeś do siebie czy iść i jednak dobić żebyś się nie męczył?  tongue

Zwykle po półmaratonie umieram jakieś 2-3 dni, tak mnie nogi napierdzielają xD

Zobacz podobne tematy :

7,022

gojka102 napisał/a:
Psycholog Na Niby napisał/a:

Zna ktoś szybki sposób na naukę języka obcego?

Pojedź do kraju gdzie mówi się tylko w języku,którego chcesz się nauczyć.Jak się nauczysz mówić to cała reszta pójdzie szybciej i znośniej.

@gojka, o ile dobrze pamiętam, Ty chyba jesteś nauczycielką (tylko nie wiem czy języka obcego) może jakieś korki dla kolegi? tongue

7,023

lody miętowe napisał/a:

No tak, salamandra plamiasty jak nic smile

Człowieku, toś mnie zaskoczył, ja myślałam że Ty regularnie biegasz tongue musisz mieć niezła kondyche skoro tak sobie idziesz i tyle biegniesz big_smile dla mnie to niewyobrażalne tongue
Już doszedłeś do siebie czy iść i jednak dobić żebyś się nie męczył?  tongue

Salamandry plamiastej nie znam, tylko plamistą tongue

Tak, to ona, częsta w górskich lasach.Dla ceprów jest już prawie egzotykiem tongue

Szacun człowieku, jednak kondychę trzeba mieć, ja zawsze wolałem biegi sprinterskie.

7,024 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-09-18 02:10:26)

No tak, ja salamandry nie spotkałam na grzybobraniu. Znalazłam za to trzy czaszki z zębami, jedną parę butów, jeden kalosz , jeden klapek i kilka źuków, czarnych, z niebieskim połyskiem.

7,025 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-09-18 10:15:11)

O żuki leśne raczej nietrudno w centrum kraju, natomiast trzeba jednak udać się nieco dalej na południe, aby zobaczyć salamandrę smile

7,026

KoralinaJones napisał/a:
gojka102 napisał/a:
Psycholog Na Niby napisał/a:

Zna ktoś szybki sposób na naukę języka obcego?

Pojedź do kraju gdzie mówi się tylko w języku,którego chcesz się nauczyć.Jak się nauczysz mówić to cała reszta pójdzie szybciej i znośniej.

@gojka, o ile dobrze pamiętam, Ty chyba jesteś nauczycielką (tylko nie wiem czy języka obcego) może jakieś korki dla kolegi? tongue

W istocie :)Jak najbardziej obcego smile
Co prawda,pracuję obecnie w innym miejscu kultury niż szkoła ale korków nadal udzielam popołudniami smile

7,027

bagienni_k napisał/a:

jakiś_człowiek - proszę, odkrywasz powoli swoje kolejne zainteresowania smile A to planszówki, a to piłka, tutaj półmaraton - jest co robić w wolnym czasie smile

Ja zdecydowanie wolałem rower.

Za haft się nigdy nie brałem, co najwyżej za malowanie czy klocki lego w dzieciństwie tongue

W mojej rodzinie grzybobranie było chyba obecne od zarania dziejów tongue Sam wyssałem to zmlekiem matki, bo teraz co roku nie ma sezonu bez chociaż jednej wyprawy do lasu, choćby nie wiadomo ile się nazbierało innych zajęć czy obowiązków.
Wczoraj właśnie sobie zrobiłęm spacerek do lasu smile

https://i.postimg.cc/tRNjt6M7/DSCN3386.jpg

https://i.postimg.cc/Y0qyxvvm/DSCN3389.jpg

https://i.postimg.cc/N0qJzJyt/DSCN3391.jpg

Obgryzasz pazurki? smile

7,028

Nie trzeba było cytować aż całego mojego elaboratu, żeby zadać to pytanie smile

Nie, nie obgryzam. Zwyczajnie krótko przycinam smile

7,029

KoralinaJones napisał/a:

Ja się z niego nie śmieję. To imię mojej pierwszej, wielkiej miłości tongue
Sentyment, przeklęta rzecz.

A Krawczyka kocham za jego głos. Takim głosem mógłby mi mężczyzna szeptać do ucha wszystko...

Bo ja już mam taki oto dylemat tongue

Ech,taka nadymana sztucznizna podrasowana Elviskiem z niego bije,że u mnie wywołuje on tylko (lub:aż) uśmiech smile

7,030 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-09-18 11:21:00)

gojka102 napisał/a:

Ech,taka nadymana sztucznizna podrasowana Elviskiem z niego bije,że u mnie wywołuje on tylko (lub:aż) uśmiech smile

Z Krawczykiem, to akurat Lucek zaczął tongue

Elvis w moim odczuciu nie był przystojny ani trochę, ale może gustom dajmy spokój wink Bardziej tytuł piosenki i jej słowa wpasowują się już w mój pesel big_smile Chociaż, może to jedynie jesienna ogarnia mnie nostalgia ...

7,031

gojka102 napisał/a:

Czyli w przypadku tego języka Psycholog musiałby wybrać się na daleką wycieczkę? wink

7,032

KoralinaJones napisał/a:
gojka102 napisał/a:

Czyli w przypadku tego języka Psycholog musiałby wybrać się na daleką wycieczkę? wink

Niespecjalnie smile Oba,których uczę używa się w Europie smile
Z tym,że nie o wycieczkę chodzi.Mówić najlepiej uczyć się  pracując i funkcjonując w społeczności obcojęzycznej.

7,033

Ehh... bilet wstępu sobie kupiłem już jakiś czas temu na te planszówki, ale chyba dam se spokój. Pogoda niezbyt zachęcająca, a dodatkowo po wczorajszym bieganiu mam problem ze stawem skokowym sad

7,034 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-09-18 12:39:21)

Masz bilet, to idź! Nie w podskokach wink
Pogoda to już raczej jesienna, ale czuję tu wymówkę.
Jakbym miała szansę spotkać Ever, to bym się nie zastanawiała.
Zatem- proszę założyć kurtkę z kapturem, wspominanego tiszerta i w drogę.

Ja tam wczoraj wybrałam się na Siilent Disco, odbywające się jeszcze w plenerze. Z córką. (Cieszę się, że nie czuje obciachu zabrać się na tańce z matką)
wink
Siilent Disco to taka impreza w słuchawkach. Gra 3 didżejów, każdy co innego, a ludzie mają w urządzeniach po 3 kanały, i wybierają sobie muzę.
Dzięki temu impreza jest w plenerze, hałasu nie ma, wygląda to zabawnie i jest wybór według gustu muzycznego.

7,035

No nie, nie będę się tutaj denerwować, ale ciężko i przykro jest słuchać takich wymówek..

Załóżmy, że jest w życiu coś, co szczerze uwielbiamy czy nawet po prostu lubimy. Trudności, jakie na napotykamy sa tak naprawdę do przeskoczenia, bo wystarczy np. w tym przypadku spokojnie wyjść wcześniej albo podjechać komunikacją miejską. Ludzie czasaim zbyt łatwo z czegoś rezygnują, za szybko odpuszczają. Może to jest dla mnie czy ludzi z mojego otoczenia egzotyczne, ale kurde jak już miałbym ten bilet to bym się nie zastanawiał. Co innego, jak coś wcześniej wypadnie i np jest opcja odsprzedać bilet.

A pogoda? No cóż, ciężko mi się do tego odnieść bez emocji, dlatego pominę to milczeniem..

7,036 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-09-18 12:50:55)

Nie no, chyba się wybiorę... Chyba tongue

I jak dla mnie problem z nogą, to jest raczej dobry argument, żeby sobie coś odpuścić, bo nie ma sensu nadwyrężać jej kolejny raz.

7,037 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-09-18 12:52:41)

Jakby mi bardzo zależało, to bym nawet pokuśtykał tam smile Albo podjechał taryfą pod same drzwi smile

Zależy co to za kontuzja, bo lekkie nadwyrężenie to jeszcze nie jest argument. Co innego zwichnięty staw albo złamanie..

7,038

Mój brat jechał z przebitym kolanem na koncert, więc no... tongue

7,039 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-09-18 13:03:44)

jakis_czlowiek napisał/a:

Nie no, chyba się wybiorę... Chyba tongue

I jak dla mnie problem z nogą, to jest raczej dobry argument, żeby sobie coś odpuścić, bo nie ma sensu nadwyrężać jej kolejny raz.

Nogą będziesz grać? tongue Czy Ci odpadnie, jeśli tam na niej dojdziesz/dojedziesz? roll Może zatem wybierz się na SOR.

7,040

adela 07 napisał/a:

Siilent Disco to taka impreza w słuchawkach. Gra 3 didżejów, każdy co innego, a ludzie mają w urządzeniach po 3 kanały, i wybierają sobie muzę.
Dzięki temu impreza jest w plenerze, hałasu nie ma, wygląda to zabawnie i jest wybór według gustu muzycznego.

adela, zainspirowałaś mnie wink Co prawda już było, ale będę śledzić wydarzenie.
https://wawel.krakow.pl/wydarzenie/silent-disco

7,041

Zachęcam, Krzysztofie.
Dasz radę:)

7,042

KoralinaJones napisał/a:
adela 07 napisał/a:

adela, zainspirowałaś mnie wink Co prawda już było, ale będę śledzić wydarzenie.
https://wawel.krakow.pl/wydarzenie/silent-disco

Może jeszcze się zalapiesz- a ja na Wawelu to bym potańczyła smile
To są imprezy plenerowe zazwyczaj, więc z końcem lata ich, ubywa, ale kto tam wie..

7,043

Do czego zachęcasz? ;p

7,044

No właśnie się zastanawiałam czy mamy kolejnego  Krzysztofa na pokładzie big_smile

7,045

Serberys napisał/a:

Do czego zachęcasz? ;p

Aaaa
Sorry
Pomyliłam się

7,046

Wiem, że charakterem podobni jesteśmy trochę, ale żeby aż tak? big_smile

7,047 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-09-18 17:35:14)

Dobra, byłem na miejscu gdzieś 14:45, pochodziłem trochę i gdzieś 16:15 poszedłem na busa powrotnego tongue Planszówki są dla kilku osób, w pojedynkę nie ma czego szukać. To było moje 3 i ostatnie podejście do takich eventów. Jedyne opcje żeby pograć w planszówki na takich wydarzeniach to mieć zgraną paczkę znajomych albo znaleźć dziewczynę sobie xD

7,048

Chcesz dać do zrozumienia, że wyszło na Twoje?
No wyszło, no
Czemu nie zgadales się z Ever? Już jakiś punkt zaczepienia- ona pewnie też była z kimś, może to by się rozwinęło?
Ech...

7,049

adela 07 napisał/a:

Chcesz dać do zrozumienia, że wyszło na Twoje?
No wyszło, no
Czemu nie zgadales się z Ever? Już jakiś punkt zaczepienia- ona pewnie też była z kimś, może to by się rozwinęło?
Ech...

O matko, pisałem już przecież, że nie mam zamiaru się żadnym ludziom wpieprzać tongue Jak ktoś przychodzi z kimś, to chce z tymi ludźmi grać/gadać. Jakiś random przerywający im grę, to niezbyt fajne jest, baa, nawet chamskie.

7,050 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-09-18 21:09:54)

adela 07 napisał/a:

Jakbym miała szansę spotkać Ever, to bym się nie zastanawiała.

O ranyy... to naprawdę miłe, Adela smile Ja Ciebie też, bardzo :*

Nigdy nie byłam na takiej dyskotece - może być rzeczywiście zabawnie smile - szkoda, że lato już się skończyło (po dzisiejszym dniu stwierdzam, że NA PEWNO tongue) A Adelę polecam na wyjścia. Jak ktoś będzie tu przejazdem, to zabierać ja pod pachę, bo dobra z niej towarzyszka smile

7,051

Serberys napisał/a:

Wiem, że charakterem podobni jesteśmy trochę, ale żeby aż tak? big_smile

Może to nadmiar świeżego powietrza, albo opary suszących się grzybów...wybacz...

7,052

Och, przecież sobie śmieszkuję tylko smile
Jak to dobrze móc pracować z domu, ciepło i nie trzeba stać w korkach big_smile

7,053

Serberys napisał/a:

Och, przecież sobie śmieszkuję tylko smile
Jak to dobrze móc pracować z domu, ciepło i nie trzeba stać w korkach big_smile

Chyba że można wsiąść na
rower o 5.30 rano. Korków wtedy nie ma. smile

7,054

Adela, wszystkie grzybki ususzone? smile Czy jakaś zupka będzie? wink

Swoją drogą, jeśli chodzi o kanie, to rosło ich kilka u mnie na trawniku pod blokiem big_smile Można było brać, ale jednak wiedza ze studiów z ekotoksykologii się przydaje..za dużo metali w tych grzybach.. tongue

7,055

Cześć ususzonych, część w marynacie.
Kanie zjedzone. Następnym razem zrobię zupę, o ile jeszcze się zabiorę na grzybobranie.
Bagienniku, a Twoja zupa? Jak wyszła?

7,056

Evergreen czy mi się zdawało, czy przy ścianie w korytarzu siedział Rysław i pykał w jakieś planszówki? Gość dość podobny z twarzy tongue Może coś zauważyłaś, jeśli wczoraj byłaś.

7,057

Evergreen czy mi się zdawało, czy przy ścianie w korytarzu siedział Rysław i pykał w jakieś planszówki? Gość dość podobny z twarzy tongue Może coś zauważyłaś, jeśli wczoraj byłaś.

Nie wiem kto to jest Rysław. Owszem byłam i wczoraj i przedwczoraj. Próbujesz się teraz zrehabilitować? Nie udało Ci się człowieku.

7,058

Weźcie następnym razem piszcie o takich wydarzeniach z wyprzedzeniem, najlepiej na priv czy coś, to jest szansa, że wpadnę tongue

7,059

Serberys napisał/a:

Weźcie następnym razem piszcie o takich wydarzeniach z wyprzedzeniem, najlepiej na priv czy coś, to jest szansa, że wpadnę tongue

Serberys, Ty masz miejsce gwarantowane na spotkaniu, kiedykolwiek się nie odbędzie smile Bez obawy. A jak obiecasz, że zagrasz nam coś na pianinie to nawet na każdym big_smile. Ale tak serio, to jeśli będzie coś wiadomo o jakimś wydarzeniu tego typu, to przynajmniej ja będę o Tobie pamiętać. Tylko jakoś trudno zebrać wszystkich lub nawet część do kupy, jak sam widzisz... hmm

Ja akurat pisałam o mojej wizycie w Katowicach jakieś 2 tygodnie temu, zaczęłam tu na łajbie.

7,060

Jak gdzieś są klawisze, na których da się grać, to zawsze staram się coś zagrać big_smile (często są jakieś popsute hmm)
W gąszczu postów ciężko znaleźć takie informacje niestety

7,061

Serberys napisał/a:

Jak gdzieś są klawisze, na których da się grać, to zawsze staram się coś zagrać big_smile (często są jakieś popsute hmm)

Raduje się moja dusza smile I myślę, ze nie tylko moja wink

Serberys napisał/a:

W gąszczu postów ciężko znaleźć takie informacje niestety

No masz rację, czasami jest potok postów i trudno coś wychwycić, a nie każdemu chce się przez to wszystko przebrnąć. Akurat sprawa z Katowicami wyszła zupełnie przypadkiem, bo pytałam się... Lucyfera (chyba), czy gra w planszówki i wyszło mimochodem, że będę na evencie. Nikogo celowo nie zapraszałam, tylko pytałam czy ktoś się wybiera, to się zgłosił tylko jakiś_człowiek. A nie byłam świadoma, że Ty też z "tych" wink

7,062

Ja tam lubię się po prostu spotkać, pogadać, z natury jestem leniwy xD więc najlepiej jakby takie eventy odbywały się we Wrocławiu big_smile

7,063

Evergreen napisał/a:

Próbujesz się teraz zrehabilitować?

Nie, nie próbuję. Czemu miałbym?

7,064

A czemu @Ever miałaby wczoraj coś zauważyć? big_smile Było tam coś ciekawego? tongue

7,065

Evergreen napisał/a:
Serberys napisał/a:

Serberys, Ty masz miejsce gwarantowane na spotkaniu, kiedykolwiek się nie odbędzie smile Bez obawy. A jak obiecasz, że zagrasz nam coś na pianinie to nawet na każdym big_smile. Ale tak serio, to jeśli będzie coś wiadomo o jakimś wydarzeniu tego typu, to przynajmniej ja będę o Tobie pamiętać. Tylko jakoś trudno zebrać wszystkich lub nawet część do kupy, jak sam widzisz... hmm

Ja akurat pisałam o mojej wizycie w Katowicach jakieś 2 tygodnie temu, zaczęłam tu na łajbie.

No ja bym może i pograła z wami w ten planszówki, ale jako że nigdy w to nie grałam, to chyba byłabym bardziej zakałą big_smile

7,066

Zawsze można posiedzieć i zwyczajnie pogadać tongue sam osobiście nie przepadam zbytnio za planszówkami, ale spotkania lubię

7,067

KoralinaJones napisał/a:

A czemu @Ever miałaby wczoraj coś zauważyć? big_smile Było tam coś ciekawego? tongue

A taki gość znany jako Rysław, Ryszard Chojnowski. Taka trochę legenda polskiego rynku gier. Gra w gry, tłumaczy je na polski, itp.

Ale ogólnie nic ciekawego nie było. Nawet ceny planszówek były droższe niż w necie, więc nie opłacało się kupować xD

7,068

wysłałbym Wam kilka zdjęć, jak taka impreza wygląda, ale niestety nie wiem jak wstawić foto z własnych pulpitowych (niepublikowanych) zasobów. Szukam sposobu... Może kto zapoda metodę?

Serberys ja też lubię spotkanka, może się wreszcie załatwi jakieś... może tongue

7,069 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-09-19 14:16:44)

Evergreen napisał/a:

wysłałbym Wam kilka zdjęć, jak taka impreza wygląda, ale niestety nie wiem jak wstawić foto z własnych pulpitowych (niepublikowanych) zasobów. Szukam sposobu... Może kto zapoda metodę?

Wstaw na tym serwisie: https://pl .imgbb .com (tylko usuń spacje). Dodatkowo możesz ustawić po jakim czasie samo się usunie. Potem klikasz na obrazek, żeby wyświetlił się w nowej karcie, kopiujesz url i wstawiasz.

Ja na szybko taką fotkę pstrykłem:

https://i.ibb.co/BGLCbtP/DSC-0007.jpg

7,070

Dzięki człowieku

Zdjęcia robione wcześnie, więc jeszcze nie ma tłumów.

https://i.ibb.co/st4C8nw/20220918-113144.jpg
https://i.ibb.co/xmzxG1t/20220918-113735.jpg

7,071

KoralinaJones napisał/a:

No ja bym może i pograła z wami w ten planszówki, ale jako że nigdy w to nie grałam, to chyba byłabym bardziej zakałą big_smile

Ja gram od dawna a i tak jestem zakałą. Ludzie się ze mnie śmieją, że zanim skończę myśleć nad moim ruchem, to oni zdążą skończyć inną grę xD

7,072

KoralinaJones napisał/a:

Ja gram od dawna a i tak jestem zakałą. Ludzie się ze mnie śmieją, że zanim skończę myśleć nad moim ruchem, to oni zdążą skończyć inną grę xD

No tak @jakis_, jakbyś mógł odpuścić licytowanie się, kto jest większą niedorajdą big_smile

7,073

KoralinaJones napisał/a:

No tak @jakis_, jakbyś mógł odpuścić licytowanie się, kto jest większą niedorajdą big_smile

To było tylko w żartobliwym tonie xD

Żeby grać w planszówki nie trzeba umieć, są różne gry, z różnym progiem wejścia.

7,074

Ktoś coś chciał porobić we Wrocławiu?
https://www.facebook.com/groups/larp.po … 217322998/

7,075

adela raczej bym się tam nie odnalazł, wszelakie odgrywanie ról, nawet w głupich kalamburach pokazywanie czegoś, to dla mnie mordęga tongue

7,076

Rozumiem, nie każdy się do tego nadaje. Ja kalambury bardzo lubię, a na taką robotę to bym poszła, ale z kimś

7,077

gojka102 napisał/a:

https://i.postimg.cc/N0qJzJyt/DSCN3391.jpg

Ale okaz big_smile  ja Cię kręcę

7,078

adela 07 napisał/a:

Ktoś coś chciał porobić we Wrocławiu?
https://www.facebook.com/groups/larp.po … 217322998/

Fajne. Ja bym się pobawiła w takie kostiumowe przebieranki, ale nie w roli krasnala tongue

7,079 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-09-22 15:29:09)

Kalambury? No właśnie..Kiedyś sam uważałem to za dziwne, takie pajacowanie..Ale wystarczyło spróbować, pośmiać się i przyjemnie spędzić czas, to sytuacja się zmieniła. Potem już z chęcią brałem udział w takich zabawach.

Tak a propo wycofania, niechęci cz lęku przed podejmowaniem wyzwań...

7,080 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-09-22 15:34:11)

Zależy jakie kalambury... Jak jest do narysowania całe zdanie, to masakra, mój mózg się przegrzewa xD Ale jak jest jakiś wyraz, to już ok.

Czasem w pracy gramy przez neta, jest spoko.

7,081

Kto się boi podejmować wyzwania? Bo nie wiem do kogo to tongue
Kalambury to po prostu nie moja bajka, za każdym razem jak gram w to, to czuję się niezręcznie i jak debil, inni potrafią coś pokazać a ja nigdy - słaba zabawa nie sądzisz?

7,082 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-09-22 16:23:40)

Możę się mylę, ale sądzę, że takie przekonanie są tylko w głowie i można je z czasem przezwyciężyć. Wiem, bo właśnie sam tak miałem. To taki złożony proces socjalizacji, kiedy stopnio, pokonuje się swoje lęki czy obawy, bo chęć przebywania w grupie i nawiazania znajomości jest silniejsza od wszystkiego. A to najlpiej wychodzi, kiedy angażuje się np. w takie zabawy. Początki są zawsze trudne(jak we WSZYSTKIM w życiu), ale potem to sama przyjemność.

Miałem kiedyś do pokazania hasło z dziedziny "tytuł filmu". Film ten to "Lolita" Stanleya Kubricka. No, nie było łatwo pokazać, ale się dało smile

7,083 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-09-22 16:22:37)

bagienni_k napisał/a:

Miałem kiedyś do pokazaniahasło z dziedziny tytuł filmu. Film ten to "Lolita" Stanleya Kubricka. No, nie było łatwo pokazać, ale się dało smile

Ja do tej pory mam koszmary po tym, gdy musiałem narysować Wiewióra z Epoki Lodowcowej xD

Ludzie, co widzieli moje wypociny, też potem pewnie mieli koszmary.

7,084

Widzisz, chyba i tak łatwiej narysować, niż pokazać..

7,085

Kalambury z obcymi, jeszcze jak jesteśmy podzieleni na drużyny to w ogóle porażka xD Kiedy jako jedyny stoisz jak kołek i kończy się czas, a twoja drużyna przez to traci punkty big_smile Są takie rzeczy, że choćby ktoś robił to "miliony" razy to za każdym razem podejście będzie takie samo. Gram w to wyłącznie dlatego, że moja chęć przebywania w grupie jest silniejsza tongue

Posty [ 7,021 do 7,085 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 107 108 109 110 111 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024