Misinx napisał/a:Viktorian napisał/a:Jako nastolatek sądziłem, że dla kobiet wygląd faceta ma drugorzędne znaczenie. Najważniejszy jest bowiem charakter. A potem przeżyłem silny wstrząs odkrywając jak istotną rolę odgrywa szata zewnętrzna przy wyborze partnera. Boli mnie to tym bardziej, że od dziecka wmawia się, iż to faceci są płcią kierującą się w znacznej mierze wyglądem, kobiety zaś w większym stopniu zwracają uwagę na wnętrze. Portale randkowe są zmorą naszych czasów bo umożliwiają kobietom kontakt z największymi ciachami.
No za czasów naszych ojców i dziadków to wystarczyło, że facet założył spodnie rozporkiem do przodu. Ale technologia poszła do przodu
Nie ma zmiłuj.
Problem w rym, że kobiety mają łatwiej, a mężczyźni trudniej, to jest ta niesprawiedliwość.
Kiedyś facet by znaleźć dziewczynę miał trudność 5/10, kobieta by poznać faceta 4/10. Dzisiaj facet mowa o przeciętnym ma 9/10, a panna 1/10. I to mnie bardzo frustruje.
Zdaniem kobiet to użalanie się, łatwo jednak tak mówić gdy im jest niezwykle prosto o 2 połowę, a facetowi nigdy w historii świata nie było tak ciężko.
Jak Ty to wyliczyłeś ?