Niesprawiedliwość w relacjach z kobietami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niesprawiedliwość w relacjach z kobietami

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

66

Odp: Niesprawiedliwość w relacjach z kobietami
Viktorian napisał/a:
Misinx napisał/a:
Viktorian napisał/a:

Jako nastolatek sądziłem, że dla kobiet wygląd faceta ma drugorzędne znaczenie. Najważniejszy jest bowiem charakter. A potem przeżyłem silny wstrząs odkrywając jak istotną rolę odgrywa szata zewnętrzna przy wyborze partnera. Boli mnie to tym bardziej, że od dziecka wmawia się, iż to faceci są płcią kierującą się w znacznej mierze wyglądem, kobiety zaś w większym stopniu zwracają uwagę na wnętrze. Portale randkowe są zmorą naszych czasów bo umożliwiają kobietom kontakt z największymi ciachami.

No za czasów naszych ojców i dziadków to wystarczyło, że facet założył spodnie rozporkiem do przodu. Ale technologia poszła do przodu big_smile Nie ma zmiłuj.

Problem w rym, że kobiety mają łatwiej, a mężczyźni trudniej, to jest ta niesprawiedliwość.

Kiedyś facet by znaleźć dziewczynę miał trudność 5/10, kobieta by poznać faceta 4/10. Dzisiaj facet mowa o przeciętnym ma 9/10, a panna 1/10. I to mnie bardzo frustruje.
Zdaniem kobiet to użalanie się, łatwo jednak tak mówić gdy im jest niezwykle prosto o 2 połowę, a facetowi nigdy w historii świata nie było tak ciężko.

Jak Ty to wyliczyłeś ? big_smile

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-22 18:21:01)

Są na to gotowce to te SMV BMI smile albo inne czorty ivany

68

Ludziska, nie karmcie trolla smile

69

Viktorian napisał/a:

Problem w rym, że kobiety mają łatwiej, a mężczyźni trudniej, to jest ta niesprawiedliwość.

I pomyślałeś, że forum dla kobiet będzie najwłaściwszym miejscem na roztrząsanie tych głupot?
Przykro mi, ale Twój wątek ze względu na wyraźnie prowokacyjny charakter, oraz ze względu na to, iż o tym że "baby som gupie" było już wiele innych tematów - zostaje zamknięty.
Jeśli mogę Ci coś podpowiedzieć, to zastanów się nad tym, czy forum dla kobiet jest właściwym miejscem do wylewania tego typu frustracji.
Moderator IsaBella77

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niesprawiedliwość w relacjach z kobietami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024