Nie ma już o czym mówić moja była żona szuka idealnego faceta tak mi napisała. Ona nie potrzebuje faceta który będzie się nią opiekował, robił obiadki i kolację i pomagał w domu, ona potrzebuje faceta który jest taki jak ona twardo stąpa po ziemi i wie czego chce od życia. Bo ja niby nie pracowałem i nie wiedziałem czego chce od życia. Po prostu nie jestem na jej poziomie i tyle w temacie
Ona nie szuka idealnego faceta tylko szuka ... faceta. Ciebie odtrąciła bo u "sąsiada" trawa bardziej zielona, który następnie kopnął ją w rzyć.
Teraz będzie dużo gadać ale mało będzie w tym treści. Czy kogoś znajdzie? pewnie że tak ale to nie będzie ideał tylko normalny facet.
Według mnie Twoim błędem było że pozwoliłeś jej rządzić w związku.
I ten wasz plan że zarabiacie na dom a jednocześnie "zwiedzanie pół świata" i drogie prezenty jednoznacznie świadczyły o tym że ona nie ma zamiaru wracać.Jej tam się podoba.
Jeśli chcesz wracać do Polski to nie popełniaj błędu wiecznego dorabiania się bo najpierw zarabiasz na dom, potem na jego urządzanie, potem jakiś samochód i coś odłożyć na start, potem dochodzisz do wniosku że tu takiej kasy nie zarobisz.
Jesteś pod 40 czas robi tik tak i nie zwolni, określ teraz najważniejszy priorytet w swoim życiu i tego się trzymaj.