Dlaczego dziewczyna nagle się dystansuje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego dziewczyna nagle się dystansuje

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

66

Odp: Dlaczego dziewczyna nagle się dystansuje

Moim zdaniem dziewczyna nie poszła na rolki ponieważ  odsypiała po imprezie.. wiadomo nawet młody ogranizm sie kiedyś regeneruje,..
to ze nie odpisała na filmik to jeszcze nie jest dramat,  powodów może być wiele... można je mnożyć i dzielić.
mnie ostatnio znajomy zapytał... dlaczego  mu nie odpisałam na wiadomość.. w szoku byłam..jego bezpośrednim pytaniem.( nie odpisałam bo tak mnie koleś wkurzył wcześniej że głowa mała)
moim zdaniem dziewczyna Cie lubiz Toba spedzać czas ,i pewnie jej sie podobasz.
spokojnie kolego.... nie panikuj, nie komplikuj

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez authority (2021-05-19 00:11:14)

Lucyfer666 napisał/a:
paslawek napisał/a:

to coś jak choroba "cywilizacyjna" te kombinacje komplikowanie ,spekulacje ,kalkulacje,strategie taktyki, manipulacje itp itd a faktycznie to wszystko może być znacznie prostsze.

Kiedy ludzie nie mają prawdziwych problemów, to je generują sami.
Widać to po obecnych pokoleniach nastolatków, którzy na siłę muszą sprowadzać na swoje podwórko problemy rówieśników z zachodu.

Już zaczyna się prawilna polityka. Właśnie ludzie twojego pokroju są najgorszymi osobnikami(np aktor Batłomiej M)  w życiu partnerskim. Teraz w szkołach czarnek chce nauczać że to unia jest niepraworządna... Jesteśmy globalną wioską jakbyś nie wiedział.
Jeszcze się doigrają....
Autorze oczekiwanie odpisania na filmik o to dziecinada jakaś. Ja używam Facebooka tylko do pracy. Toi nie znaczy nie mam kontaktów ale ograniczają się one jedynie do wrzucenia osoby i rozmowy wyłącznie na messengerze bez komentowania bieżących wydarzeń takie mam twarde zasady szkoda czasu na bzdury.

68 Ostatnio edytowany przez ajena (2021-05-20 21:53:45)

Dlatego, że chciała być tylko koleżanką, a Ty nagle chcesz coś więcej. To tyle, albo aż tyle. Ale to takie proste. Nic więcej. Czas pokaże, czy to dalej przetrwa. Ja w to wątpię. Gdyby czuła coś wiecej, to sama dała by już dawno znać. Może brakuje Ci zmysłów, aby coś takiego wyczuć i próbujesz na siłę.

Zeusmode napisał/a:

Po co kobiecie łatwa zdobycz? Po co kobiecie facet, którego ona zawsze może mieć?
Kobieta chce faceta, którego nie może mieć - w sensie niedostępnego od razu.

Myślisz, że przeczytałeś tekst w Internecie i coś tam wiesz? Może słuchaj dalej tych od PUA, to na ludzi wyjdziesz i zostaniesz "Biznes Manem". Haha...

Zasada jest prosta. Czujesz coś do kogoś, albo nie. Pociągasz, albo nie. Natural. Bez PUA, bez uczenia się "wirtualnych" głupot i tyle. Tak to się działo przez wieki i tak będzie.

lucyfer napisał/a:

... to facet musi zaczepić tą dziewczynę, jakoś ją sobą zainteresować, zaprosić na kawę, jakoś pociągnąć ten temat aby ten sex się wydarzył

W XXI wieku nie ma na to reguły. Ja widzę młode dziewczyny, jak na zwykłe kiwnięcie palca lecą. I nie musisz robić nic. Więc to zależy od konkretnych ludzi.

69

authority napisał/a:

Jesteśmy globalną wioską jakbyś nie wiedział.

70 Ostatnio edytowany przez ajena (2021-05-20 21:50:18)

Lucyfer666 napisał/a:

Lat masz 18?

71

ajena napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Lat masz 18?

Zależy kogo chcesz cytować, bo tekst o wiosce nie jest mój wink

72

Do autora , tak pomyslalem ze moglo byc tu kilka wesrji nawet tak ze on chciala tylkoe sexu z toba po tym jak mowil ajakie fotki ci wysylala a ty byles blisko i nic nie zrobiles. Jak jest porzadanie jest masaz i pocalunki  bylo isc dalej i bys zobaczyl czy by wyszedl sex czy jednak by powiedziala ze za wczesnie. Nie wiem czy ty nie chchiales dalej czy jak ? Gdybac mozna roznie, nigdy nie dowiemy sie w stu procentach co kto ma na mysli, jedno zachowanie w stosunku do jednej osoby bedzie mialo calkiem inny efekt w stosunku do innej osoby nie ma regul poprostu. Moze tak mialo byc , co bylo to bylo. Zawsze mozesz normalnie pogadac zapytac sie czemu zmienilo sie jej zachowanie ze byla taka i taka a teraz sie dystansuje. Jak dostaniesz konkretna odpoweidz to ok jak nie to odpusc i zobaczysz czy bedzie chciala kontaktu z toba. Bo jak kobiecie zalezy bedzie chciala kontaktu a i to powinno byc obustronne a nie ze tylko jedna strona ma sie starac.

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego dziewczyna nagle się dystansuje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024