Jack Sparrow napisał/a:Jak widzisz po ich obecności tutaj - próbują takie koleżeńskie relacje nawiązać. Bez jakiegoś większego skutku.
Próbuje to GARSTKA z nich. Większość wchodzi tu tylko po to, aby wyrzucić z siebie frustrację, okazać nam pogardę, zamieszczać jakieś durne memy i artykuły, które ich zdaniem jednoznacznie udowadniają, że wszystkie kobiety są nic nie warte, uparcie odpierać nasze kontrargumenty, bo przecież to NIEMOŻLIWE, żeby oni się mylili. Tu ciężko nawet o sensowną rozmowę, więc w jaki sposób miałoby zaistnieć jakiekolwiek koleżeństwo? Napiszesz, że znasz normalne kobiety, to w odpowiedzi przeczytasz, że pewnie tylko w towarzystwie udają świętoszki, a tak naprawdę regularnie skaczą po czarnych bolcach. Celowo w ostatniej wymianie zdań z Tedem nawiązałam do siebie samej, bo wiem, co robię, co myślę i jakim jestem człowiekiem. To jak się bronił przed niewygodnym przypadkiem? "A kto pytał?" (choć sam zasugerował, że przypominam dziewczynę, która zdradzała swojego partnera". "Jego mój związek nic nie obchodzi" (choć rzucił podejrzeniem, że pewnie większość z nas w żadnych związkach nie jest).
Zdaniem niektórych nie ma możliwości, żebyś miał żonę, bo przecież jesteś niski. Mógłbyś tu wrzucić zdjęcia z wesela, a i tak znalazłby się taki, co by napisał, że to fotomontaż, albo że jest z Tobą tylko dla kasy, a w trakcie seksu myśli o jakimś dwumetrowym chadzie.
Wielokrotnie pisałem, że w intrenecie większość kobiet głównie z kompleksami, ma potrzebę dowartościowania się i wyróżnienia, właśnie wtedy piszą jakie są super i wgle, dlatego napisałem "Kto pytał?" masz dziwną potrzebę udowodnienia że jesteś taka suuuper oh ahhh, po czym przyznajesz że nie ma ludzi idealnych, gdzie tu logika?, czy wyobrażasz sobie sytuacje gdy jakaś kobieta pisze że została zdradzona, facet ją bił itd i nagle pojawia się kilka typów co piszą mniej więcej tak " ja jestem inny nigdy żadnej nie uderzyłem i nie zdradziłem" co to wnosi i jaki ma sens ? czy to oznacza że ten facet nie uderzy następnej, lub jej nie zdradzi? no nie, nigdy nie mów nigdy, poza tym masz jakieś dziwne spaczenie z fotomontażem AI itd, nie przypominam sobie aby tutaj płeć męska podważała jakieś zdjęcia czy filmy, natomiast pamiętam jak wrzuciłem zdjęcie znajomej z pracy, podczas gdy dostała od tutejszych panów noty mocnej 9/10, większość obecnych forumowiczek miała mocny ból tyłka i sie zaczęło ' że zdjęcie po retuszu" choć nie było, "szminkę ma", szukały na sile jej wad aby zagłuszyć swoją zazdrość.
I ostatnia kwestia to że Jacek jest niski i ma żonę to nie znaczy że każdy jeden niski również nie będzie miał problemu, ze znalezieniem partnerki, nie wiem jaki jest rocznik Jacka, ale dawniej tak to było coś normalnego bo kobiety i ogólnie ludzkość była inna nie było Internetu ludzie byli mądrzejsi, jeden pomógł drugiemu, pieniądz nie grał takiej roli jak dziś, dam ci prosty przykład ze zdjęć poniżej szukanie tego 5 minut
ta sama grupa:
chłopak poniżej szuka partnerki na wesele opisał swój wzrost 170 cm, dodał że lubi tańczyć i takie tam bzdety, te dwa komentarze poniżej to nic nie wnoszące emotki, chętnych pań brak po wejsciu w profil okazało sie ze szuka już dłuższy czas...
tu poniżej mamy pana który również się opisał i również poszukiwał partnerki na wesele wzrost 196 cm
po wrzuceniu swoich zdjęc w ciagu kilku godzin miał ponad 1000 komentarzy, a panie w komentarzach w sumie same zastanawiały sie którą wybierze, szybko dał odpowiedz, przypadek ?, a może przed wysłaniem postu był na terapii?
Wygląd ponad Wszystko!
I na koniec sam smaczek, aby pokazać jak kobiety mają łatwiej i że to jednak mężczyźni mają niższe wymagania.
Poniżej ta sama grupa, niska bez figury, nieatrakcyjna kobieta również szuka partnera, zajęło jej to kilka sekund i nawet zaznaczyła, aby nie pisać jej innych propozycji