KoralinaJones napisał/a:gman98v2 napisał/a:Bo wiem jak wyglądam? Mam lustro w mieszkaniu. Dalej będziesz kobiecie "mundrości" pisać?
Ja też wiem jak wyglądasz. Młody jesteś. I potwornie zakompleksiony. Ilu z Twoich kolegów z roku na studiach wyglądało jak aktor z 50 twarzy Greya ?
Owy aktor dostał dobrą genetykę. Po co wspominasz o tym "młodym wieku", jak mając 30 lat równolatków będą dla mnie powietrzem, po karuzeli.
Dlatego że z powodu tego młodego wieku nic do Ciebie nie dociera. Ty po prostu wiesz lepiej. Rozmowa z Tobą przypomina rozmowę z typowym nastolatkiem. Pełnym własnych teorii o życiu. Rozmowa z Tobą, to jest jak rzucanie grochem o ścianę. Jeśli ponownie zadam Ci pytanie - czy WSZYSTKIE Twoje rówieśniczki po 30 będą po "karuzeli", to oczywiście nie odpowiesz. Nie odpowiesz, bo musiałbyś się przez chwile zastanowić i dojść do racjonalnego wniosku, że nie każda dziewczyna podpada pod Twoją teorie szaleństw. Na pytanie czy Twoi koledzy z roku na studiach wyglądali jak aktor grający Greya również nie odpowiedziałeś. Odpowiedziałeś że aktor grający Greya dostał dobrą genetykę.
To zapytam raz jeszcze inaczej. Czy Twoi koledzy z roku też dostali taką dobrą genetykę jak aktor z 50 twarzy Greya? Czy każdy Twój kolega był super przystojny jak ten aktor? Nie, nie był. Dlatego nie odpowiedziałeś na to pytanie. Nie odpowiedziałeś bo musiałbyś przyznać że w większości byli przeciętni. Mało tego! Oni pewnie mieli dziewczyny. No właśnie! Przemawiają przez Ciebie kompleksy, w konsekwencji żal, pogarda i złość na kobiety.
Po wymianie tych kilkunastu, kilkudziesięciu postów z Tobą znam już bardzo dokładnie Twój tok myślenia, który zresztą nie jest zbyt skomplikowany.
Typowe wywody młodego, zakompleksionego człowieka.