KoralinaJones napisał/a:Przyszło Ci do głowy, że mnie to może odpowiadać? Przyszło Ci do głowy, ze może ja świadomie nie mam dzieci?
Nie masz świadomie dzieci, ponieważ wiesz, że byłabyś matką wątpliwej jakości.
To się wszystko dzieje na płaszczyźnie podświadomości.
Olinka napisał/a:Jeśli dla Ciebie wierność jednemu partnerowi jest obleśna, to rzeczywiście masz duży problem.
Uważam, że jest to cholernie obleśne i mam prawo mieć własne zdanie.
Jeżeli kobieta przez 8-10 lat oddaje się jakiemuś facetowi notorycznie to nigdy w życiu nie chciałbym jej mieć, jest to po prostu odrażające, wyeksploatowanie ciała na maksa.
Olinka napisał/a:I jak to jest, że równocześnie dopuszczasz uprawianie seksu za pieniądze z kimś, kto jednego dnia ma kilku różnych klientów. Ba, przeróżnej maści klientów, pewnie także obcokrajowców, którymi tak pogardzasz?
Seks z prostytutką a wchodzenie w związki z kobietami to są dwie inne sprawy, nie mieszaj tego, ok?
paslawek napisał/a:Ile osobiście tak gruntownie poznałeś tak mówiących kobiet,kompletnie nie chodzi mi o to co przeczytałeś o nich czy usłyszałeś że takie są ?
Brakuje mi wiedzy, aby móc odpowiedzieć na to pytanie.
KoralinaJones napisał/a:Kręgosłup mam zdrowy, a seks jest przyjemny. W czym masz problem? Seks jest dla ludzi. Co prawda Tobie dupę ściska że nie dla Ciebie. Rozumiem jednak rozgoryczenie.
Kręgosłup może masz zdrowy ale ja miałem na myśli kręgosłup moralny.
Są to dwie inne rzeczy, nie odróżniasz tego co wcale mnie nie dziwi.
Kobiecie jest x10 łatwiej znaleźć seks niż mężczyźnie, więc nie wiem czym się chwalisz.
Dobrze wiesz, że średnio nadajesz się na kobietę do związku, więc jedyne co Ci zostało to romansowanie z jakimiś typami, aby móc chociaż wypełnić jakąkolwiek pustkę z powodu braku posiadania dzieci.
KoralinaJones napisał/a:Zastanówcie się, jeden z drugim, w jakiej czarnej dupie jesteście. Macie po 30 lat prawie, i siedzicie na babskim forum, udowadniając jakimś 40-latkom że są puszczalskimi 
Akurat te 40latki same się do tego przyznają, nie trzeba im nic udowadniać.
Zobacz jak to można odwrócić w drugą stronę.
Jest sobota wieczór, zamiast kłaść własne dzieci do snu to szarpiesz się z jakimś Rumuńskim.
Cholernie smutne życie, współczuję.