kiedy usunąć konto to na portalu randkowym jak sie kogos poznało? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » kiedy usunąć konto to na portalu randkowym jak sie kogos poznało?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 80 z 80 ]

66

Odp: kiedy usunąć konto to na portalu randkowym jak sie kogos poznało?
Ananaszpuszki napisał/a:

połowie listopada poznałam faceta na portalu randkowym. Nasza znajomosc trwa do dziś. Spotykamy się i fajnie spędzamy czas, c

Od połowy listopada do końca grudnia. Jeszcze z kolanwirusem po drodze.
Strasznie długa i intensywna znajomość, już pora kasować portal randkowy. wink

Sorry, ale spieszysz się strasznie.

Zobacz podobne tematy :

67

Ananaszpuszki napisał/a:

Absolutnie nie będę kogoś sprawdzała. Jak to się mówi okazja czyni złodzieja. Najlepiej jak to się będzie rozwijało swoim tempem

A to jak tam chcesz. Jak masz na początku znajomości wątpliwości to ci tak zostanie.
Już sam ten fakt dystansuje cię od niego.
Uważam że on tam drugą sroczkę trzyma za ogon.
To są minusy portali randkowych. Tak duży wybór że nie można skupić się na konkretnej znajomości. Macie się "ku sobie" ale ktoś w tym czasie rozgląda się za lepszą okazją.

68

Spędziliśmy razem sylwestra i tak jak mi radziliście powiedzialam że chciałabym się skupić mocno na znajomości z nim i usuwam konto na portalu randkowym, bo nie jest mi w tym momencie do niczego potrzebne

On powiedział że dla niego jest to czym oczywistym ze skoro spotyka się ze mną, poswieca mi swój czas i zalezy mu na mnie to powinno być jasne ze skupia się na mnie w tym momencie bo inaczej nie widzi sensu zabierania mi czasu , chce dać z siebie 100% w tej znajomości. Mowil ze ja sama tez mam konto nie usunięte i tez nie wiedzial jak ma podejść do tego. Wziął telefon i usunal swoje konto ale czy naprawdę to zrobił to juz leży chyba w jego sumieniu

69

Ananaszpuszki napisał/a:

Spędziliśmy razem sylwestra i tak jak mi radziliście powiedzialam że chciałabym się skupić mocno na znajomości z nim i usuwam konto na portalu randkowym, bo nie jest mi w tym momencie do niczego potrzebne

On powiedział że dla niego jest to czym oczywistym ze skoro spotyka się ze mną, poswieca mi swój czas i zalezy mu na mnie to powinno być jasne ze skupia się na mnie w tym momencie bo inaczej nie widzi sensu zabierania mi czasu , chce dać z siebie 100% w tej znajomości. Mowil ze ja sama tez mam konto nie usunięte i tez nie wiedzial jak ma podejść do tego. Wziął telefon i usunal swoje konto ale czy naprawdę to zrobił to juz leży chyba w jego sumieniu

Naprawde przesadzasz. Ledwie sie znacie.
To, czy wam wyjdzie czy nie, nie ma zadnego zwiazku z jakim aktywnym kontem.
Tak jakbys nie potrafila realnie ocenic, czy powstaje cos solidnego, czy nie.

70

Crash test przełożony -- za parę lat, lub do okresu kryzysku 40-latka.

71

Gary napisał/a:

Co masz na myśli?

72 Ostatnio edytowany przez Gary (2021-01-01 16:20:21)

K-Pax napisał/a:
Gary napisał/a:

Co masz na myśli?

Sugerowałem, aby nie kombinowali z portalami i likwidowaniem kont, tylko na razie się bez zobowiązań poznali.

73

Gary napisał/a:

Gary, ten facet z tego co opowiadał to siedzi na portalu randkowym około 2 lat i do tej pory nie udało mu się poznac nikogo na dłużej, domyślam się że gdybym nie poruszyła tego tematu to on sam by nie wyszedl z ta inicjatywą , nie wiem moze zrobiłam zle ale facet mi się podoba i dobrze się dogadujemy wiec dałam mu do zrozumienia ze ja juz nie chce szukać

74

Gary napisał/a:

Sugerowałem, aby nie kombinowali z portalami i likwidowaniem kont, tylko na razie się bez zobowiązań poznali.

Ona zachowała się uczciwie chociażby wobec siebie samej. Nieważne czy usunęła już konto czy zawiesiła, skupia czas na poznawaniu jego osoby.
A moim skromnym zdaniem jak i również z doświadczenia sądzę że on nawiązuje nowe znajomości.
Więc nawet jeśli narazie spotykają się bez zobowiązań ale ich obojga celem jest poznanie kogoś na stałe, to że tak powiem, umawianie się w tym czasie czy nawiązywanie kolejnej znajomości jest nieuczciwe.
Poznaje kogoś, umawiam się, spotykam, okazuje się że jednak to nie to, rozchodzimy się, dopiero nawiązuje nową znajomość.

75

Ok! Skoro to była taka spontaniczna obustronna inicjatywa, bez wymuszania, to dobrze zrobili.

76 Ostatnio edytowany przez R_ita (2021-01-01 21:28:27)

Ananaszpuszki napisał/a:

I widzisz autorko. Wystarczy rozmawiać. Tak byś gdybała, kręciła się i robiła podchody, wymyślała teorie, była podejrzliwa, może skreśliła relację. Jak widzisz warto czasem wyłożyć kawę na ławę. Miłego poznawania się smile

77

Oj, rozmowy bywają trudne w dzisiejszych czasach..Ale jak się je już odbędzie, to okazują się nieraz wyjściem zaskakująco prostym smile

78

Ananaszpuszki napisał/a:

Życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Przede wszystkim rozmawiaj z Nim,  bo to klucz do całej Waszej znajomości.

79

Konto usunął czy nie usunął , zawsze je można postawić od nowa przecież to kilka kliknięć zaledwie ,wpisania paru rubryk i wciśnięcia przycisku "Zarejestruj".
Ty poznawaj go w realnym świecie i zobacz jaki jest naprawdę ,a nie przez te literki ,a jak zobaczysz że jednak coś kręci to uciekaj.
Dziwne czasy nastały gdzie ludzie już niby angażują się przez literki na starcie, budują te swoje otoczki nakręcając się razem,wielkie wyobrażenia ,wizje.
Przecież to wszystko zweryfikuje czas i samo życie...

80 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-01-02 15:09:07)

Dokładnie.  Jakie to ma znaczenie?  Żadne.
Nie miałam konta nigdy na takim portalu ale gdybym miała to uważam że bez sensu są takie gesty. Ani nie usunelabym sama bo pojawił się ktos z kim mam poważne plany, ani nie wypatrywalabym tego u niego.
Żaden dla mnie problem byłby podziękować innym Panom za konserwację  dotychczasową  dzieląc  się radosną  wiadomością że ktoś przyciągnął uwagę  Ani dla mnie nie byłoby problemu czegoś takiego usłyszeć.  A nawet uznalabym to za zachowanie z klasą a nie ghosting..
Przecież ten Pan czy autorka mogą dzisiaj czy jutro wyjść na miasto  ktoś może ich podrywac w drodze po bułki  czy w pracy. To oni wiedzą  czy są wolni czy zajęci nie portal smile

Posty [ 66 do 80 z 80 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » kiedy usunąć konto to na portalu randkowym jak sie kogos poznało?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024