To u mnie taki królewcz towarzyszy. Niestety w styczniu musieliśmy pochować jego braciszka
Lucyfer, 100 lat, wszystkiego najlepszego!!!
393 2020-09-18 20:24:11 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-09-18 20:45:52)
To kot sasiadow, Monitsen. Tez jest taki slodki, a jak syczal na moje dziewczyny.
Mały lew znaczy lwiątko lwiątek.
Lucyfer666 napisał/a:Swoją drogą za dwa dni 29 wbija. Motyla noga.
Pssst!
Coś mi się przypomniało!!!
Poprawcie mnie jeśli źle liczę, ale... czy za dwa dni to nie przypadkiem... dzisiaj????
Proszę proszę to Lucek wrześniowy jest hahaha
Wszystkiego najlepszego Lucek.
Zycie i tak jest przygodą
394 2020-09-18 20:29:20 Ostatnio edytowany przez Winter.Kween (2020-09-18 20:32:16)
To u mnie taki królewcz towarzyszy. Niestety w styczniu musieliśmy pochować jego braciszka
Przecudny! Moja ciotka miala takiego pieska tez.
Strasznie byl kochany.
Moze ktos pomoze na ta zbiorke?
https://pomagam.pl/nepnc86w?fbclid=IwAR … xRmo3ZcnUU
Wczoraj mnie to tak zasmucilo, ze wlasciciele pozbyli sie go i on caly czas siedzial pod domem. Co za ludzie.
Dziękuję Morfeuszu, dziękuję Paslawku
Wasze zdrowie.
Winter. Ja pomogę. Co miesiąc zawsze odkładam kwotę na różne akcje zbiórki na dzieci i zwierzaki.
A on to tak. Tulasek, że hej.
Dziękuję Morfeuszu, dziękuję Paslawku
Wasze zdrowie.Winter. Ja pomogę. Co miesiąc zawsze odkładam kwotę na różne akcje zbiórki na dzieci i zwierzaki.
A on to tak. Tulasek, że hej.
Super! Dzieki i tez ciesze sie, ze sa tacy ludzie jak Ty. Ja tez zawsze cos daje i rodzice moi tez tak robia.
Tak, tamten piesek tez byl taki pieszczoch. Nigdy sie nie dowiedzielismy jaki to rodzaj pieska, bo byl znaleziony w lesie jako szczeniaczek.
397 2020-09-18 20:40:30 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-09-18 20:41:46)
Jak podobny to możliwe, że owczarek szetlandzki.
Ja lubię tak pomagać. Co, jak co, ale dzieciaki, jak i zwierzaki nie są niczemu winne, a zwłaszcza bestialstwa ludzi "dorosłych", jak i złośliwości losu.
Jak podobny to możliwe, że owczarek szetlandzki.
Ja lubię tak pomagać. Co, jak co, ale dzieciaki, jak i zwierzaki nie są niczemu winne, a zwłaszcza bestialstwa ludzi "dorosłych", jak i złośliwości losu.
O tak! Taka prawda.
A propósito to ja i maz mamy jakas moc poprawiajaca ludziom plodnosc chyba. Bo najpierw mieszkalismy u jego siostry i zaraz zaszla w ciaze, a jak tu sie przenieslismy to nagle zona szwagra zaszla w ciaze tez zaraz po miesiacu (a przez 7 lat nie mogli zajsc).
Cos sie dzieje!
Może dobra aura XD
Są tacy ludzie.
Może dobra aura XD
Są tacy ludzie.
Najstarszy kumpel mojego meza mowil, ze mam dobra energie bo jego staruszke kotke Kashie glaskalam i on mowil, ze ona kazdego gryzie i kazdego drapie.
Nie wiem czy to prawda bo na poczatku jak mielismy Kiki (ktora moj maz znalazl na ulicy w niezbyt dobrym stanie) to Kiki mnie gryzla, a nawet ganiala mnie po mieszkaniu. Nie za bardzo mnie lubila i nie moglam jej na przyklad zlapac bo wtedy mnie atakowala, raz mnie nawet w twarz podrapala. Tylko mojego meza lubila.
Teraz jednak bardzo sie zmienila i lubi nawet jak ja nosze na rekach. Pierwszego wrazenia dobrego nie zrobilam
Oj, ale to początki
Przyznaj się ile razy sama oceniłaś kogoś źle na początku?
No to jeszcze torcik dla Lucjanka
No to jeszcze torcik dla Lucjanka
To robimy imprezkę
Oj, ale to początki
Przyznaj się ile razy sama oceniłaś kogoś źle na początku?
Ani razu, niestety. Moze Kiki tez tak ma i ocenila slusznie haha. Nie powiem, potrafie byc wkurzajaca. Mamy ja od roku, a dopiero od kilku miesiecy mnie lubi.
Jak tam swietowanie?
Ja nie świętuję per se
Ot część rodzinki skończyła dzisiaj kwarantannę, więc wpadli - ja tam ciasto kupiłem, kawę się wypiło.
Teraz winko piję
Ja nie świętuję per se
Ot część rodzinki skończyła dzisiaj kwarantannę, więc wpadli - ja tam ciasto kupiłem, kawę się wypiło.
Teraz winko piję
Jakie ciasto bylo?
Budyniowe z galaretką truskawkową i czekoladowe z masą advocatową
Zasady diety można złamać
408 2020-09-18 21:58:05 Ostatnio edytowany przez umajona (2020-09-18 22:06:31)
Budyniowe z galaretką truskawkową i czekoladowe z masą advocatową
Ulala, to wbijamy!
Lovelynn, jak humorek dzisiaj?
Jakby Wam było mało okazji do świętowania, to oprócz urodzin Lucyfera, dziś zaczyna nam się też Nowy Rok... numerologiczny!
To mi przypomina, że mam Prosecco w lodówce!
@Umajona - jak wyżej - właśnie lecę po kieliszek!
No to pijemy #AlkoNetkobiety
No to pijemy #AlkoNetkobiety
A Ty ile już dziś tego wina wytrąbiłeś?
Ja przypuszczam, że mnie dziś już po tym 0,1 l i tak zaraz zwali z nóg - po alko zazwyczaj chce mi się spać.
Za mało
Nie lubię kotów. Żona miała, teraz siedzi z teściową. Wredne bydle. Kupy robi zawsze do wanny. Zawsze. Kuweta jest dla plebsu. On jest król, więc sra do wanny, w której później musiałem się myć.
Jak miał okres onanizmu, to dymał moją poduszkę. Tylko. Moją. Poduszkę. Jakby jarał go mój zapach i wspominał o mnie w trakcie ocierania się o jeb.. materiał poduszki.
Wolę psy. Na emeryturze sobie sprawię psa. Jak mi żona będzie zrzędzić, to wyjdę na spacer z moim nowym przyjacielem.
Nie lubię kotów. Żona miała, teraz siedzi z teściową. Wredne bydle. Kupy robi zawsze do wanny. Zawsze. Kuweta jest dla plebsu. On jest król, więc sra do wanny, w której później musiałem się myć.
Jak miał okres onanizmu, to dymał moją poduszkę. Tylko. Moją. Poduszkę. Jakby jarał go mój zapach i wspominał o mnie w trakcie ocierania się o jeb.. materiał poduszki.Wolę psy. Na emeryturze sobie sprawię psa. Jak mi żona będzie zrzędzić, to wyjdę na spacer z moim nowym przyjacielem.
I obydwoje zadowoleni
Za mało
Do północy jeszcze trochę zostało! Pomyśl, że to ostatni rok z dwójką na przedzie - to trzeba porządnie uczcić, nie?
@m4jkel - historia z poduszką, wanną i kotem-terrorystą... zatrważająca!:D
Jutro mam ślub kumpla
I weź mnie nie strasz, bo wam za rok zrobię pokaz gry w rosyjską ruletkę... przy pomocy półautomatu
Lucek, Ty za rok 30, ja 40. 10 lat różnicy, a między nami jej nie czuć. Ale, mój padawanie, powiem Ci, że 3 przed, to żaden horror. Po czwórce zacznie się hardcore, by po piątce odpocząć przy kieliszku.
M4jkelu
Nie będę kłamał, ale zawsze lepiej dogadywałem się z towarzystwem starszym
Serio.
Taki nastrój, choć każdy gdzie indziej ;p Lucjanku, jesteśmy dziś z Tobą
Lucek, Ty za rok 30, ja 40. 10 lat różnicy, a między nami jej nie czuć. Ale, mój padawanie, powiem Ci, że 3 przed, to żaden horror. Po czwórce zacznie się hardcore, by po piątce odpocząć przy kieliszku.
A ja za półtorej 50
Winter ta folia na głowie to przeciw sieci 5G ?
I weź mnie nie strasz, bo wam za rok zrobię pokaz gry w rosyjską ruletkę... przy pomocy półautomatu
Teraz to Ty mnie straszysz!
Za rok to Ty będziesz siedział w kaftanie bezpieczeństwa, po tych słowach masz to jak w banku!
Tymczasem ja się kłaniam nisko i uciekam z imprezy. Prosecco mi weszło w nogi i już ciągnie mnie do łóżka...
Dobranoc, proszę mi się tu sprawować i nie opowiadać więcej głupot o półautomatach!
422 2020-09-18 22:46:12 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-09-18 22:46:58)
Taki nastrój, choć każdy gdzie indziej ;p Lucjanku, jesteśmy dziś z Tobą
![]()
STHAP
Lucyfer666 napisał/a:I weź mnie nie strasz, bo wam za rok zrobię pokaz gry w rosyjską ruletkę... przy pomocy półautomatu
Teraz to Ty mnie straszysz!
![]()
Za rok to Ty będziesz siedział w kaftanie bezpieczeństwa, po tych słowach masz to jak w banku!Tymczasem ja się kłaniam nisko i uciekam z imprezy. Prosecco mi weszło w nogi
i już ciągnie mnie do łóżka...
Dobranoc, proszę mi się tu sprawować i nie opowiadać więcej głupot o półautomatach!
oooo to za rok impreza na pigułach
Winter ta folia na głowie to przeciw sieci 5G ?
HAHAHAHAHA!
Też mnie to zaciekawiło, ale nie śmiałam pytać? Bo chyba nie trwała ondulacja!
OK, zmykam, dobranoc!
424 2020-09-18 22:48:43 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-09-18 22:51:52)
Misinx napisał/a:Winter ta folia na głowie to przeciw sieci 5G ?
HAHAHAHAHA!
Też mnie to zaciekawiło, ale nie śmiałam pytać? Bo chyba nie trwała ondulacja!OK, zmykam, dobranoc!
Dobranoc i zdrowego weekendu
m4jkel napisał/a:Lucek, Ty za rok 30, ja 40. 10 lat różnicy, a między nami jej nie czuć. Ale, mój padawanie, powiem Ci, że 3 przed, to żaden horror. Po czwórce zacznie się hardcore, by po piątce odpocząć przy kieliszku.
A ja za półtorej 50
50/1,5 = 33.333333
Więc między nami jesteś
50/1,5 = 33.333333
Więc między nami jesteś
Dobre
Czyli wolisz takie klimaty... Obawiam się, że nie mam odpowiedniego stroju ;p
Czyli wolisz takie klimaty... Obawiam się, że nie mam odpowiedniego stroju ;p
Pożyczę swój
A chodzisz w takich? Jak te tancerki?
Nie no Taka maska królika to za dużo dla mnie
Musiałam przewinąć, żeby zobaczyć, jakiego królika masz na myśli, bo nie byłam w stanie przebrnąć przez tą piosenkę i teledysk ;p
Czyli mówisz, że wolisz bez tej maski ;p
431 2020-09-18 23:08:07 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-09-18 23:08:23)
Muszę czymś ludzi straszyć
Ale jak to tainted love nie znać - MM zrobił tylko cover
Coś mi mówi, że większości Twoich nut nie znam ;p
433 2020-09-18 23:13:07 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-09-18 23:13:54)
Dla Szatana chwały
to czarne rytuały
Z nutkami to różnie bywa
ostatnio treningowo lubię w 2/3 włączyć to:
Ej, wystarczy, że się Twojego avatara boję
Fajny cover
436 2020-09-18 23:17:53 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-09-18 23:18:16)
Ej, wystarczy, że się Twojego avatara boję
Mojego autorstwa
Lucyfer666 napisał/a:Muszę czymś ludzi straszyć
Ale jak to tainted love nie znać - MM zrobił tylko coverFajny cover
Sweet dreams też się dobrze przyjął. Ma swój styl.
umajona napisał/a:Ej, wystarczy, że się Twojego avatara boję
Mojego autorstwa
Misinx napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Muszę czymś ludzi straszyć
Ale jak to tainted love nie znać - MM zrobił tylko coverFajny cover
Cover Eurythmics ? To tego chyba nie znam.
438 2020-09-18 23:20:09 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-09-18 23:23:52)
Pomyśleć że co poniektórych nie było na świecie wtedy
to oryginał
później Soft Cell wielki przebój
439 2020-09-18 23:20:39 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-09-18 23:22:43)
Lucyfer666 napisał/a:umajona napisał/a:Ej, wystarczy, że się Twojego avatara boję
Mojego autorstwa
Misinx napisał/a:Fajny cover
Cover Eurythmics ? To tego chyba nie znam.
Lucyfer666 napisał/a:Muszę czymś ludzi straszyć
Ale jak to tainted love nie znać - MM zrobił tylko coverPomyśleć że co poniektórych nie było na świecie wtedy
to oryginał
Jak ja sobie patrzę na liderów kapel norweskiego i szwedzkiego BM to mam poczucie czasu. Wtedy dzieciaki 15-17 lat, a teraz już 45-47 lat
Ale się cieszę, że mogłem usłyszeć Emperora na Metalmanii w Katowicach - takie nastoletnie marzenie spełnione później.
440 2020-09-18 23:22:20 Ostatnio edytowany przez Winter.Kween (2020-09-18 23:26:17)
Misinx napisał/a:Winter ta folia na głowie to przeciw sieci 5G ?
HAHAHAHAHA!
Też mnie to zaciekawiło, ale nie śmiałam pytać? Bo chyba nie trwała ondulacja!OK, zmykam, dobranoc!
Nie, bo nie ma we Meksyku 5G narazie.
Folia musi byc bo przeciez blisko jestem ameryki, a tam Bill Gates juz mozg moj moze satelita kontrolowac to musze sie chronic. Chyba to jest jasne?
Nieee, laminowanie robilam wlosow. W sensie zelatyna i maseczka. Teraz tak patrze na to zdjecie i wyglada to jak jakies nakrycie glowy purytanskie. Na zywo bardziej wygladalam jak z taniego sfi z lat 70
Lovelynn napisał/a:Misinx napisał/a:Winter ta folia na głowie to przeciw sieci 5G ?
HAHAHAHAHA!
Folia musi byc bo przeciez blisko jestem ameryki, a tam Bill Gates juz mozg moj moze satelita kontrolowac to musze sie chronic. Chyba to jest jasne?Nieee, laminowanie robilam wlosow. W sensie zelatyna i maseczka. Teraz tak patrze na to zdjecie i wyglada to jak jakies nakrycie glowy purytanskie. Na zywo bardziej wygladalam jak z taniego sfi z lat 70
Winter.Kween napisał/a:Lovelynn napisał/a:HAHAHAHAHA!
Folia musi byc bo przeciez blisko jestem ameryki, a tam Bill Gates juz mozg moj moze satelita kontrolowac to musze sie chronic. Chyba to jest jasne?Nieee, laminowanie robilam wlosow. W sensie zelatyna i maseczka. Teraz tak patrze na to zdjecie i wyglada to jak jakies nakrycie glowy purytanskie. Na zywo bardziej wygladalam jak z taniego sfi z lat 70
To ten film o Kosmitach nie? Z Melem Gibsonem?
Ktora jest u Ciebie godzina Lucyferku?
443 2020-09-18 23:28:55 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-09-18 23:29:11)
23:28
Do godziny Diabła coraz bliżej :3
A film to Znaki - dokładnie z Melem
Winter.Kween napisał/a:Lovelynn napisał/a:HAHAHAHAHA!
Lucyfer666 napisał/a:Winter.Kween napisał/a:Nie, bo nie ma we Meksyku 5G narazie.
To ten film o Kosmitach nie? Z Melem Gibsonem?
Ktora jest u Ciebie godzina Lucyferku?
Lubię ten film. Dawno go nie oglądałem. Muszę sobie zrobić powtórkę.
W sam raz na nadchodzącą zimę
23:28
Do godziny Diabła coraz bliżej :3
A film to Znaki - dokładnie z Melem
A godzina diabla to 3 w nocy?
U mnie jest 15:37. Niedlugo wroci tesciowa i bede ja ignorowac, jestem ogolnie wkurzona teraz haha
Tak. Egzorcyzmy Emily Rose to chyba wypromowały
Dlaczego wkurzona?
Nic tylko tulać na dobranoc
Piękny uśmiech robi
451 2020-09-19 00:35:16 Ostatnio edytowany przez umajona (2020-09-19 00:41:38)
Pozwolę sobie zmienić temat ;p
Jak ktoś nie ma pomysłu na weekend, to polecam objazd rowerem wokół Jeziora Czorsztyńskiego
Chociaż to może nie w weekend, tylko w tygodniu, jak jest mniej rowerzystów ;p
Część trasy można przepłynąć łódką razem z rowerem: od zamku w Czorsztynie do zamku w Niedzicy (lub na odwrót) - czyli gratka dla forumowiczki 'lody miętowe'
Jest meeega
Działają wypożyczalnie rowerów, więc nie trzeba mieć swojego. Tylko na weekend lepiej zarezerwować sobie wcześniej ;p
452 2020-09-19 00:39:57 Ostatnio edytowany przez Winter.Kween (2020-09-19 00:40:20)
Tak. Egzorcyzmy Emily Rose to chyba wypromowały
Dlaczego wkurzona?
Bo okropne gryzace, skaczace mrowki mi wlazly przez sciane do pokoju i musialam sie ich pozbywac.
W popularnej kulturze to tak Egzorcyzmy Emily Rose ale tak ogolnie to
'In the Western Christian tradition, the hour between 3 and 4 a.m. was considered a period of peak supernatural activity, due to the absence of prayers in the canonical hours during this period.The phrase "witching hour" was first recorded in 1793'
Umajona, ale jezioro. Przecudnej urody, naprawde.
Umajona, ale jezioro. Przecudnej urody, naprawde.
Są pola campingowe, więc jak będziesz miała swojego vana, to miejscówka czeka
To nie są projekty zrealizowane w ramach Velo Małopolska? I zamek w Niedzicy pięknie widoczny na ostatnim zdjęciu.
Chyba tak, bo były znaczki "Velo" ;p
Aż sobie popatrzyłam, co to jest, i tyyyle tras wyskoczyło! Juhuuu, już się cieszę
Lubię rowery, ale zwykle unikam, bo boję się aut na drogach. A jak są ścieżki rowerowe, jeszcze takie malownicze, to nic, tylko jeździć