Temat mówi sam za siebie
Patrząc na zidiocenie społeczeństwa, to nie ma w tym nic dziwnego.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Temat mówi sam za siebie
E tam mówi wszystko prysło jak bańka mydlana .
Czyli Fernandes mówisz ,ale z tych starych kopi fenderów czy z tych nowszych.
Littlefinger zawsze miał jakiś plan
Plan planem raczej wizja,impuls.
teraz zbieram jej szczątki
Myślisz że się rozkręci netkafejka ?
Na razie pusto .To znaczy tylko my dwaj stary diabeł i młody.
Dobrze że chociaż Umajona nie uciekła z forum .
Eeeeee ja nie rozumiem o co chodzi ?
Może jakaś podpowiedź ? Może być drobnym druczkiem.
Eeeeee ja nie rozumiem o co chodzi ?
Emocje, dramaty, wartości, rozstania i łączenie.
Wczorajszego dnia jeden wątek zapowiadał to wszystko.
Niestety brutalna ręka komi... administracji wszystko zniszczyła
To proste Misinx chodziło o przytoczony cytat Umajonej w wątku "Nietypowości"
"chłopak z gitarą byłby dla mnie parą " mnie się przypomniało wtedy że Lucek gra na gitarze więc ....
od tego się zaczęło i szybko skończyło w wątku 30latek a tak pięknie żarło "niestety źli ludzie" przerwali taki piękny początek.
Misinx napisał/a:Eeeeee ja nie rozumiem o co chodzi ?
Emocje, dramaty, wartości, rozstania i łączenie.
Wczorajszego dnia jeden wątek zapowiadał to wszystko.
Niestety brutalna ręka komi... administracji wszystko zniszczyła
Aaaa rozumiem. Ale to ma być bal samców ? Bo żadnych niewiast nie widzę
Czekamy co na to Umajona i reszta niewiast jeszcze wcześnie
Bo miało być piekielne połączenie patrona elektryków z Umajoną, ale Olinka Paslawkowi rozwaliła całą intrygę
Tutaj temat do wypłaczenia się, bo tak dobry wieczór się zapowiadał...
Bo miało być piekielne połączenie patrona elektryków z Umajoną, ale Olinka Paslawkowi rozwaliła całą intrygę
Czyli płakać można na każdy temat ?
Cholera ja się ostatnio napłakałem i mi oczka wyschły
Teraz się oswajam z nową sytuacją i zastanawiam co dalej.
Lubię gości z gitarą, z ksiązką też. A jeszcze jak wiersz jakiś czasem przeczyta i zrozumie to uuuuuu!
Aczkolwiek nie są to warunki nieodzowne, to jednak... Uuuuu!
Lucyfer666 napisał/a:Bo miało być piekielne połączenie patrona elektryków z Umajoną, ale Olinka Paslawkowi rozwaliła całą intrygę
Cholera ja się ostatnio napłakałem i mi oczka wyschły![]()
Teraz się oswajam z nową sytuacją i zastanawiam co dalej.
Ja chyba naprawdę jestem walnięty.
Wiesz co natychmiast przyszło mi do głowy?
Z kim Ciebie wyswatać z forum .
A tak poważniej to oswajanie się z sytuacją potraktuj tymczasowo, bo w gruncie rzeczy nigdy w życiu nic nie wiadomo i najciekawsze przed nami.
Niema co się tak urządzać i oswajać, żona odeszła ,ale przecież dobrze nie było, oboje próbowaliście też się oswajać z tym z czym tak za bardzo oswoić się nie dało.
Misinx napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Bo miało być piekielne połączenie patrona elektryków z Umajoną, ale Olinka Paslawkowi rozwaliła całą intrygę
Cholera ja się ostatnio napłakałem i mi oczka wyschły![]()
Teraz się oswajam z nową sytuacją i zastanawiam co dalej.Ja chyba naprawdę jestem walnięty.
Wiesz co natychmiast przyszło mi do głowy?
Z kim Ciebie wyswatać z forum .
A tak poważniej to oswajanie się z sytuacją potraktuj tymczasowo, bo w gruncie rzeczy nigdy w życiu nic nie wiadomo i najciekawsze przed nami.
Niema co się tak urządzać i oswajać, żona odeszła ,ale przecież dobrze nie było, oboje próbowaliście też się oswajać z tym z czym tak za bardzo oswoić się nie dało.
Hahaha i kto wg Ciebie z forum by najbardziej pasował ?
To prawda, że w związku z tym, że to było rozłożone mocno w czasie, to wielkiego szoku dla psychiki nie ma. Ale jednak boli. Z drugiej strony być może kiedyś żonie podziękuję za ten ruch, bo ja pewnie bym warował w tym układzie, chociaż rozsadzało mnie już też od środka.
Odpowiedź jest jedna Ela210 już jestem trupem trudno
No to pewnie masz przechlapane
Ela chyba jest zajęta z tego co obiło mi się o oczy.
paslawek napisał/a:Odpowiedź jest jedna Ela210 już jestem trupem trudno
Ela chyba jest zajęta z tego co obiło mi się o oczy.
To coś może widocznie przegapiłem.
Ale sami pomyślcie
O ile czegoś nie pomieszałem to Ela i Misinx są nawet z tego samego miasta .
Paslawku ja widzę, że Ty tutaj robisz srogie kalkulacje
"Inżynierki łeb" jak mówi moja żona co zrobić
Paslawku ja widzę, że Ty tutaj robisz srogie kalkulacje
Stworzyliście potwora
Ja dalej nie kumam sensu tego wątku. Będziecie swatać ludzi? Paslawek będzie prezesem?
Ja dalej nie kumam sensu tego wątku. Będziecie swatać ludzi? Paslawek będzie prezesem?
My jeszcze sami nie wiemy co z tego wyniknie i w jaką to pójdzie stronę Sie zobaczy.
Piegowata mówisz hmm
Tzn. przymknij oko i baw się dobrze
To ma być nowy ruch, który za 3 lata ma zamiar przejąć władzę
Piegowata mówisz hmm
Oj, nie tak dosłownie
Co mi po chłopcu z gitarą, kiedy życiowo jest do niczego?
Jeśli dobrze się z nim czuję i jest w porządku jako człowiek, to i bez gitary wezmę, i brunetem być nie musi, chociaż ja pieruńsko lubię wysokich brunetów.
Mam w swoich rodzinnych pamiątkach zdjęcie mojego dziadka z młodości - obiektywnie niezbyt przystojny, ale brunet, że mamusiu, ja nie mogę! (to może z tymi brunetami jakieś podświadome wdrukowania?)
Rozmawiać kocham, to chyba niezbędny warunek, tajemniczego i zamkniętego w sobie intrygującego mruka zdecydowanie bym nie chciała.
I przytulać się musi lubić.
Słowem - kontaktowy ma być.
O, to są moje podstawowe wymagania.
Fajnie, że wreszcie udało mi się to wyartykułować, bo wcale niełatwo sformułować zgodnie z prawdą i sobą swoje oczekiwania. W praniu wychodzą, a nie w marzeniach.
Psiakrew, znowu mi się dostanie za post pod postem!
Cięzko ten nawyk wykorzenić.
Edytowałam!
Wybaczcie subiektywizm, ale gdybym była facetem, poleciałabym na Umajoną
Lubię jej świeżość, wrażliwość, a przy tym sporą dawkę zdrowego rozsądku i dystansu do siebie. Jest mi bliska przez pewne podobieństwo przeżyć.
Ela też jest rozsądną i mądrą babką. I jeśli się nie mylę - wcale nie zajętą.
Pigusie czyli co wchodzisz z nami w "interes" jednym słowem spóła
.
Mam podobne obserwacje co do w/w istot.
Trzeba będzie wymyślić jakiś utajniony sposób pisania szyfrem, bo pkt 19. regulaminu mówi
"Zabronione jest umieszczanie na Forum postów o charakterze matrymonialnym" . Czuję się jak Ważniak ze smerfów .
Prawda jest taka, że tutaj byłoby co robić. I te kojarzone pary musiałyby na forum relacjonować ich pożycie i wysłuchiwać naszych porad
"Kochani jestem na kolacji, co mam robić?"
"Kochani jestem na kolacji, co mam robić?"
Z Umajoną ?
Szybko .
Nie ćlamaj ,jedz spokojnie,i nie gadaj z pełną buzią.
Chociaż właściwie to bądź sobą czyli odwrotnie ćlamaj i mów z pełną buzią ,ale jedz spokojnie.
lubię takie kafejki, zawsze można się pośmiać
Ajko, przecież tutaj nie takie romanse juz odchodziły i jakoś nikt tam się nie burzył o regulamin
Misinx, zawsze lubiłam Twoje poczucie humoru to tak na marginesie
Trzeba będzie wymyślić jakiś utajniony sposób pisania szyfrem, bo pkt 19. regulaminu mówi
"Zabronione jest umieszczanie na Forum postów o charakterze matrymonialnym" . Czuję się jak Ważniak ze smerfów.
Prawda jest taka, że tutaj byłoby co robić. I te kojarzone pary musiałyby na forum relacjonować ich pożycie i wysłuchiwać naszych porad
Ajko to proste Autor wątku czyli Lucyfer666 ułoży coś jak preambułę dla jasności i już .
Wyobrażam sobie takie centrum dowodzenia jak w kryminalnych serialach Paslawek jako ten mentalista wyczuwa iskrzenie i wydaje dyspozycje "Lucyfer666" sprawdź lody miętowe. Właśnie napisała: Misinx, zawsze lubiłam Twoje poczucie humoru tongue to tak na marginesie wink". Lucyfer wtedy sprawdza wszystkie dane w postach inwigiluje na całego czy nie ma przeszkód ...Następnie mi zleca by we wpisach dwojga potencjalnie zainteresowanych naprowadzać ich na siebie, wprowadzać w ich podświadomość dane o wzajemnym zainteresowaniu ...Kapitan Zbik na tropie miłości
Wyobrażam sobie takie centrum dowodzenia jak w kryminalnych serialach Paslawek jako ten mentalista wyczuwa iskrzenie i wydaje dyspozycje "Lucyfer666" sprawdź lody miętowe. Właśnie napisała: Misinx, zawsze lubiłam Twoje poczucie humoru tongue to tak na marginesie wink". Lucyfer wtedy sprawdza wszystkie dane w postach inwigiluje na całego czy nie ma przeszkód ...Następnie mi zleca by we wpisach dwojga potencjalnie zainteresowanych naprowadzać ich na siebie, wprowadzać w ich podświadomość dane o wzajemnym zainteresowaniu ...
Ja wyczuwam tu geniuszkę i niezłe ziółko w sensie przenośnym oczywiście tzn niezłą numerantkę .
Ajko po raz czwarty w tym tygodniu znowu w punkt
można się śmiać, ale ja znam takich co faktycznie czytali wszystkie posty danej osoby na forum, jeśli wydawała mu sie ciekawa, a tych postów czasami nie było mało
jakie poświęcenie
Dlatego warto grać w gry słowne na forum.
Z myślą, że ktoś zacznie tak śledzić i potem da się tę przyjemność śledzenia 400 postów jednowyrazowych
Co tu się odwala?
Mogę dołączyć pod warunkiem, że sama nie będę tu swatana czy przemocą, czy podstępem.
Mogę jeszcze ewentualnie robić za nie-przyzwoitkę i kopać pod stołem w przypadku zbyt ostentacyjnego ćlamania.
Chyba, że źle zrozumiałam intencję wątku?
Ale to już niestety sami jesteście sobie winni – moja szalona wyobraźnia podjarała się tytułowym paluchem. I tak oto tu trafiłam.
Ale mnie tak kopać?
No oki, spodnie z krótką nogawką ubiorę.
Misinx, zawsze lubiłam Twoje poczucie humoru
to tak na marginesie
HA ! Coś mi się czasem udaje i się komuś podoba.
![]()
można się śmiać, ale ja znam takich co faktycznie czytali wszystkie posty danej osoby na forum, jeśli wydawała mu sie ciekawa, a tych postów czasami nie było mało
jakie poświęcenie
No ja się przyznaję, że parę razy tak robiłem.
I te kojarzone pary musiałyby na forum relacjonować ich pożycie i wysłuchiwać naszych porad
Tu Ci się marzy To jak w tym programie. Jak on się nazywa ? "Wyspa miłości" ?
Ale mnie tak kopać?
No oki .
Zapamiętajcie sobie ten szczegół, czcigodne kandydatki na Lucyferową: ten kolega coś podejrzanie szybko przystał na zabawy SM!
spodnie z krótką nogawką ubiorę.
Błąd! Nie chodzimy na randki w tego typu spodniach. Nie zakładamy również do nich szelek - nu, nu, nu!
Co tu się odwala?
Mogę dołączyć pod warunkiem, że sama nie będę tu swatana czy przemocą, czy podstępem.
Mogę jeszcze ewentualnie robić za nie-przyzwoitkę i kopać pod stołem w przypadku zbyt ostentacyjnego ćlamania.
Chyba, że źle zrozumiałam intencję wątku?
Ale to już niestety sami jesteście sobie winni – moja szalona wyobraźnia podjarała się tytułowym paluchem. I tak oto tu trafiłam.
Żadnej przemocy i chyba Lucek jako Autor wątku się zgodzi że nie kombinujemy z osobami które (jeszcze
) pozostają w związkach.
Ale do kadry możesz dołączyć jak chcesz jak najbardziej Lisiczko .
Oooo widzę, że co złego to ja
O! Moje ulubione chlopaki tu sa. Paslawek, Gwiazda Poranna i Misinx. Tylko gdzie jest bagiennik? Fajny jest bagiennik tez i paslawku moglbys jemu znalezc kobite na forum
Co grasz na gitarze Lucyferze? Jakies ulubione kawalki?
Moj szwagier gra na gitarze tez i tanczy, jest latynosem i mieszka w Londynie Tez chlopiec z gitara i chyba znowu wolny jest.
Kiedys mi sie calkiem calkiem podobal i flirtowalismy
Oooo widzę, że co złego to ja
No nick zobowiązuje
Ulubione kawałki do grania... Ojojoj ciężko będzie listę dać, bo to zależy od nastroju, pory roku Sporo tego jest, że przysłowiowo biorę gitarę i z czapy coś gram.
Misinx, ale ja jestem tylko elektrykiem
Ulubione kawałki do grania... Ojojoj ciężko będzie listę dać, bo to zależy od nastroju, pory roku
Sporo tego jest, że przysłowiowo biorę gitarę i z czapy coś gram.
W sensie cos tam po swojemu? Swoje wlasne?
Jeszcze chce dodac, ze Misinx teraz wiem, ze z wygladu tez dobry chlop jest, wiec nie ma wymowek jakby sie uzalal na samotnosc.
Swoje własne też
No własnie ja z wyglądu to ludzi odpycham... Zakładałem maski zanim to było modne
Ubawiłam się strasznie...
Piszcie dalej. Ale mi nikt d... nie obrobił, bo mam za mały staż...
Ubawiłam się strasznie...
Piszcie dalej. Ale mi nikt d... nie obrobił, bo mam za mały staż...
Nie ma problemu, pod warunkiem, że nie będziesz mnie kopać po kolanach
Lucyfer666 napisał/a:Ulubione kawałki do grania... Ojojoj ciężko będzie listę dać, bo to zależy od nastroju, pory roku
Jeszcze chce dodac, ze Misinx teraz wiem, ze z wygladu tez dobry chlop jest, wiec nie ma wymowek jakby sie uzalal na samotnosc.
Auć... Na dodatek ponoć wyglądam na młodszego
SanTi napisał/a:Ubawiłam się strasznie...
Piszcie dalej. Ale mi nikt d... nie obrobił, bo mam za mały staż...Nie ma problemu, pod warunkiem, że nie będziesz mnie kopać po kolanach
A w co innego mogę kopać?
Winter.Kween napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Ulubione kawałki do grania... Ojojoj ciężko będzie listę dać, bo to zależy od nastroju, pory roku
Auć...
Na dodatek ponoć wyglądam na młodszego
U mnie na odwrót
Zawsze 5-6 lat do przodu
Ze starszym bratem, jak gdzieś byliśmy to ja byłem uznawany za tego starszego
Lucyfer666 napisał/a:SanTi napisał/a:Ubawiłam się strasznie...
Piszcie dalej. Ale mi nikt d... nie obrobił, bo mam za mały staż...Nie ma problemu, pod warunkiem, że nie będziesz mnie kopać po kolanach
A w co innego mogę kopać?
Lovelynn już mi planuje tak okopać kolana, że wybierz coś innego
Po co kopać, nie lepiej po dobroci, za uszkiem podrapać czy gdzie tam kto lubi zawsze lepiej sposobem a nie siłą
O cholercia, Misinx, nie taki ostatni znowu jesteś inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, ale ogólnie na plus wychodzi
Lucyfer, a gdzies można Ciebie posłuchać? Występujesz gdzieś, grasz w jakimś zespole czy tylko dla siebie? Jaka muzyka albo epoka najbardziej w Twoim guście?
I czemu niby wygladem ludzi odpychasz? Masz takie groźne spojrzenie czy co?
Przecież on plecie trzy po trzy para piętnaście {najprawdopodobniej ) o tym swoim "strasznym "wyglądzie ,a Ty mu uwierzyłaś
O ile mnie pamięć nie myli i czegoś nie pomieszałem to chyba Loka widziała zdjęcie Lucyfera i jakoś się nie pochlastała po tym.
Zawsze oczywiście istnieje podejrzenie że chciała go pocieszyć .
aaaaa to pewnie ten typ, ze jestem brzydki, jestem brzydki, a w rzeczywiści tak nie jest, czyli albo nas kokietuje albo taki krytyczny względem swojej urody, a na taka osobę mi wygląda
tak pytam, z ciekawości, bo często mnie ciekawi jak dana osoba z forum wygląda
Tak piszę dla zasady. Ogólnie nie narzekam. Słynna forma plażowa na zimę będzie
A co do pytania o muzykę i okresy to jejku. Jak wrócę do domu to dam przykłady, bo z telefonu ciężko linki się wkleja.
Po co kopać, nie lepiej po dobroci, za uszkiem podrapać czy gdzie tam kto lubi
zawsze lepiej sposobem a nie siłą
O cholercia, Misinx, nie taki ostatni znowu jesteś
inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, ale ogólnie na plus wychodzi
![]()
Lucyfer, a gdzies można Ciebie posłuchać? Występujesz gdzieś, grasz w jakimś zespole czy tylko dla siebie? Jaka muzyka albo epoka najbardziej w Twoim guście?
Inaczej to znaczy jak ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2018