oczywiście tez chodziłam do Rotundy wieki temu
coś mi się obiło o uszy, że zamknęli bo sufit czyli parkiet się zapadł?
O, to nie wiedziałem Szkoda.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 196 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
oczywiście tez chodziłam do Rotundy wieki temu
coś mi się obiło o uszy, że zamknęli bo sufit czyli parkiet się zapadł?
O, to nie wiedziałem Szkoda.
W Rotundzie najmilej wspominam kabarety za czasów studenckich"Paka" i spotkania studenckie. A na weselu to każy zatańćzy, jak ma odpowiednio wypite
Swoją drogą teraz( jeszcze przed pandemią) Rotunda jest chyba zamknięta...?
Jak leci discopolo to nie ma takiej ilości alkoholu, który sprawiłby, że by mnie to bawiło. No sorry, ale na muzykę weselną jestem teflonowy.
A mnie to niech ino na grzebieniu zagrają uwielbiam taniec tylko szkoda że niezbyt dobrze mi wychodzi. Mam problemy z równowagą skutkiem tej mojej niepełnosprawności. Za młodu nie chodziłam na dyskoteki bo strasznie się tego wstydziłam
Z tymi wszystkimi utworami weselnymi jest tak, że włąściwie sa tylko do zniesienia na weselu, jakoś da się je przetrwać A jak już się tego słucha gdziekolwiek indziej, to gorzej
ja uważam że na wszystko jest czas i miejsce Nie oczekuję że mi disco-polo dostarczy wrażeń Jak w Filharmonii, ale pobujać się przy tym na jakieś zabawie jak najbardziej mogę.
moje ulubione klimaty to od wielu lat poezja śpiewana ale jakoś nie wyobrażam sobie tańców przy piosenkach Turnaua. Choć pewnie dałoby się jak do każdej melodii.
No ja jednak mam alergię na discopolo. Nie przyswajam. Nawet po pijanemu Nie da rady.
A ja lubię zabawy i tańce-hulańce do disco-polo I do orkiestry weselnej
Bardzo lubię
A im więcej obrotów mój tancerz mi funduje, tym lepiej ;p
Jak ja się cieszyłem, że z żonką mieliśmy takie same podejście i nie było presji na robienie wesela.
Ogólnie pewne rodzaje muzyki( pod względem melodii, rytmu czy tematyki) sa dość specyficzne Przez jakiś czas miałem fazę na rap, słuchałęm tego namiętnie. Wsłuchując się w rytm, odpływałem, jaki to by rytm nie był
A propos, trzymajcie się mocno:
https://www.youtube.com/watch?v=-Ycpkhk8Opc
Hihi, fajne
Tunak znam od lat
Natomiast historia za Panem Trolololo (ŚP obecnie) jest bardzo ciekawa.
Scena dziewczyny z porem jest z anime Bleach
Potem mamy genezę mema zwanego jako Bracia Pierdolec
Sanduciorbę każdy zna ;D
od siebie dodam artystę, który został wywalony za to Eurowizji za promowanie satanizmu ...
A w ogóle to nie wiem, czy to wielu nie umknęło dzisiaj, ale Pasławek dokonał coming outu Pokazał się. Bez maski Batmana !!! Ale niestety już usunął zdjęcie.
A w ogóle to nie wiem, czy to wielu nie umknęło dzisiaj, ale Pasławek dokonał coming outu
Pokazał się. Bez maski Batmana !!! Ale niestety już usunął zdjęcie.
Rozumiem, że na dysku masz kopię zapasową?
No, ja się dowiedziałem o istnieniu tych wszystkich kawałków i wykonawców w momencie odpalenia filmiku przy Sanduciorbie wymiękłem
Są jeszcze chyba ze 3 kolejne kompilacje...
Tak gdzieś się tam KOlega odsłonił, ale nie na długo
A w ogóle to nie wiem, czy to wielu nie umknęło dzisiaj, ale Pasławek dokonał coming outu
Pokazał się. Bez maski Batmana !!! Ale niestety już usunął zdjęcie.
Mi umknęło... Ach, pociemu
I tak Olinka by wszystko wyrzuciła bo to był spontaniczny offtop
a to wcale nie byłem ja tylko sobowtór Bruce'a Willisa podobny z daleka też do Gregory Pecka .
Ja też nie widziałam ja jestem kobieta, ale tańczyć też nie potrafię, ale wstyd
no to ja disco polo też nie lubię, delikatnie mówiąc
i te wszystkie zabawy weselne są dla mnie straszne brrrr
I tak Olinka by wszystko wyrzuciła bo to był spontaniczny offtop
a to wcale nie byłem ja tylko sobowtór Bruce'a Willisa podobny z daleka też do Gregory Pecka .
Dobra, dobra. Daj replay'a. Dziewczyny będą piszczeć z zachwytu. Jak na Beatlesach
Ja też nie widziałam
ja jestem kobieta, ale tańczyć też nie potrafię, ale wstyd
no to ja disco polo też nie lubię, delikatnie mówiąc
i te wszystkie zabawy weselne są dla mnie straszne brrrr
No widzisz... Jak myśmy się w tym wcieleniu rozminęli
Co do muzyki
Ja was postraszę jeszcze.
Swoją drogą, jak do dziś wspominam ich koncert w ramach trasy Rzeczpospolita Niewierna
Ale biustonoszy rzucać nie będą
Hahaha albo usną jak Adiafora w zagadkach filmowych na mój widok
fakt koszmarów nie miała jakoś dziwnie .
Co do muzyki
Swoją drogą, jak do dziś wspominam ich koncert w ramach trasy Rzeczpospolita Niewierna
Puściłem to właśnie synkowi. Myślałem, że go czymś zaskoczę, a on to zna Eeeee...
Bry wieczór.
Dobra, dobra. Daj replay'a. Dziewczyny będą piszczeć z zachwytu. Jak na Beatlesach
Nie wiem czy piszczeć, ale Adiaforę ukoił przed snem
Kto nie widział niech żałuje.
A raczej panie, które nie widziały, bo panowie mogliby poczuć się zazdrośni
Najpierw zapiszczą a potem po kolei będzie meksykańska fala w drugą stronę
Najpierw zapiszczą a potem po kolei będzie meksykańska fala w drugą stronę
Ale jednak bez rzucania biustonoszy to nie będzie to
Lucyfer666 napisał/a:Co do muzyki
Swoją drogą, jak do dziś wspominam ich koncert w ramach trasy Rzeczpospolita NiewiernaPuściłem to właśnie synkowi. Myślałem, że go czymś zaskoczę, a on to zna
Eeeee...
Moja przy tym usypiała to co im się dziwić ot folklor szkocki .
Lucyfer666 napisał/a:Co do muzyki
Swoją drogą, jak do dziś wspominam ich koncert w ramach trasy Rzeczpospolita NiewiernaPuściłem to właśnie synkowi. Myślałem, że go czymś zaskoczę, a on to zna
Eeeee...
Daj mu ten zwiastun
Paslawek aż taki powalajacy z urody? hmmm...chętnie sama bym oceniła, także tego
paslawku jesteś jeszcze?
Edit: a jak się nie ma biustonosza to czym rzucać?
Czyli mówisz, że jesteś podobny do Willisa?
Mi kiedyś pani z pracy powiedziała, że jestem podobna do Brigitte Bardot Tylko że ja niestety nijak tego podobieństwa nie widzę...
A jak już jesteśmy przy tańcach, to tu tańcząca Brigitte
Misinx napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Co do muzyki
Eeeee...
Daj mu ten zwiastun
Ale tu metalu w ogóle nie ma.
Nie mam powalającej urody,to dziewczyny z Zagadek Filmowych są przemiłe i urocze po prostu .
a podobną to mam tylko fryzurą do Bruce'a
bagienni_k napisał/a:Najpierw zapiszczą a potem po kolei będzie meksykańska fala w drugą stronę
Ale jednak bez rzucania biustonoszy to nie będzie to
No ciężko sie nie zgodzić , ale nie będziemy namawiać
No trza uciekać spać, bo jutro trochę świeżego górskiego powietrza trzeba wciągnąć od rana
Trzymajcie się bracia i siostry
Wolałabym zobaczyć i sama ocenić ale spoko, męczyć nie będę
Misinx twój syn ma podobny gust muzyczny do Ciebie?
Nie mam powalającej urody,to dziewczyny z Zagadek Filmowych są przemiłe i urocze po prostu .
Bądźmy szczerzy. Justin Bieber to z Pasławka nie jest Ale tak poza tym to trochę kokietuje. Od Willisa nie jest gorszy.
Ale tu metalu w ogóle nie ma.
Nie. Ale mało kto zna gatunek Martial Industrial - Totalitarną muzykę, jak to lubię nazywać
No dobra, masz spokojniejszy klimat
O ile dobrze pamiętam, to fryzury widać nie było
Willis mógłby Ci buty czyścić :-))
Misinx napisał/a:Ale tu metalu w ogóle nie ma.
Nie. Ale mało kto zna gatunek Martial Industrial - Totalitarną muzykę, jak to lubię nazywać
No dobra, masz spokojniejszy klimat
To mi się podoba.
Ale reklama chociaż mnie się tam Willis w ogóle nie podoba, no są gusta i gusciki
Dobranoc bagienni_k
Misinx, wydaje Ci się, że nie zdzierzyss disco polo
[youtube]https://youtu.be/YTxqaHrXgHQ[/youtube]
Ja bardzo lubię muzykę z gier/animacji/filmów
Filharmonia Warszawska na rzecz Hellsing OVA stworzyła chociażby ten utwór
Fullmetal Alchemists (oba wydania) miały wspaniałą ścieżkę dźwiękową
Wolałabym zobaczyć i sama ocenić
ale spoko, męczyć nie będę
Misinx twój syn ma podobny gust muzyczny do Ciebie?
Tak. Ja go wdrożyłem muzycznie w rocka, a potem w Iron Maiden, Metallicę
Ale reklama
chociaż mnie się tam Willis w ogóle nie podoba, no są gusta i gusciki
Dobranoc bagienni_k
Tylko do północy nie dłużej
ciach znikam
lody miętowe napisał/a:Ale reklama
chociaż mnie się tam Willis w ogóle nie podoba, no są gusta i gusciki
Dobranoc bagienni_k
Tylko do północy nie dłużej
Co Ty duch jesteś ?
Nie wyglądasz w ogóle na swój wiek
Zdrowe geny Paslawku i obecna dbałość właściciela ciała
Myślałem, że nos już bardziej w dół poszedł, co w tym wieku jest normą, a tu proszę
Zdrowe geny Paslawku i obecna dbałość właściciela ciała
Myślałem, że nos już bardziej w dół poszedł, co w tym wieku jest normą, a tu proszę
Nos ???!!!!! Myślałem, że z wiekiem to co innego idzie w dół
Uszy rosną dzięki za fotkę, wygładzona jakas czy nie masz zmarszczek, szczęściarzu
Edit: jesteś chyba jedna z nielicznych osób na forum która sobie mniej więcej tak wyobrażałam
To bez żadnych filtrów jak włączyłem filtry to wyglądałem jak
uszy zawsze takie były
To bez żadnych filtrów jak włączyłem filtry to wyglądałem jak
no to dobre geny
Trochę tak po rodzicach długo młodo wyglądali oboje ale też dość zdrowo żyję od prawie 30 lat to też istotne
To tylko zdrowa życzyć
W sumie każdemu
Dzięki wzajemnie .
Paslawku, chyba nie będzie mi dane Cię zobaczyć.... Za wcześnie chodzę spać
Paslawku, chyba nie będzie mi dane Cię zobaczyć....
Za wcześnie chodzę spać
6:30
Sen jest dla słabych.
A skąd wiecie, że właśnie potrzeba Wam magnezu, a nie np. żelaza? Ja się boję na własną rękę coś sobie aplikować, choć podejrzewam, że złapałam jakąś anemię, bo podobne objawy miałam przed ostatnim pobytem w szpitalu. Była jeszcze leukopenia, ale na to chyba nie ma specyfików bez recepty.
Chodzę potwornie zmęczona.Nie chcę straszyć, ale czasami objawy dają znać jeszcze długo przed rozpoznaniem pewnych chorób. I dziwi się człowiek, skąd dreszcze, skąd zmęczenie, skąd co rusz infekcje, a nie ma dymu bez ognia.
Tfu, tfu! W niemalowane!
Ale anemia może być od żelaza, b12 lub kwasu foliowego. Ja miałam nadmiar dwóch pierwszych, szereg transfuzji i nic. A jak zaczęłam żreć kwas foliowy (b9) to dopiero coś się ruszyło. A wcześniej 3 razy byłam w szpitalu na "dłuższych urlopach"...
W połowie września założyłem się z mamą, że do świąt będziemy mieli 5000 dziennie przypadków. Przepraszam mamo, ale przestrzeliłem się o jedno zero za mało.
Ja, gdy akurat takowej używam, wklepuję sobie w facjatę resztki śmietany 30%. Mam po niej cerę jak pupka niemowlęcia
Fajne są też fusy z herbaty z dodatkiem oliwki dla niemowląt lub zwykłej oliwy z oliwek.
Misinx napisał/a:Uuuu dostałem ostrzeżenie I stopnia od Olinki za uporczywe łamanie regulaminu. To chyba przez tego Willisa.
Mnie się dostało za posty pod postami
Zastosowałam się, choć nie jest łatwo
I ubolewam, że nie można pisać kolorowo
Ooo... Mam taką śmietanę dziś! Ale pójdzie do makaronu z kurczakiem na nasz rodzinny obiad, przy oglądaniu Igi.
Moja śp. babcia (rocznik 1911) używała do peelingu smalcu z cukrem. Która z Was byłaby w naszych czasach chętna?
Taa... "Post pod postem" chyba każdy oberwał.
Trochę tak po rodzicach długo młodo wyglądali oboje ale też dość zdrowo żyję od prawie 30 lat to też istotne
Za 30 lat pokażę Tobie, co by było gdybyś nie żył zdrowo
paslawek napisał/a:Trochę tak po rodzicach długo młodo wyglądali oboje ale też dość zdrowo żyję od prawie 30 lat to też istotne
Za 30 lat pokażę Tobie, co by było gdybyś nie żył zdrowo
Czekam i poczekam
Paslawku, chyba nie będzie mi dane Cię zobaczyć....
Za wcześnie chodzę spać
Zdecydowanie za wcześnie ,w nocy na forum jest czasem najlepsza zabawa.
Teraz to naprawdę jeszcze wyjdę na jakiegoś narcyza ,kokieta,atencjusza i próżnego amatora adoracji , trudno nie mam wpływu na to co pomyślą inni a przynajmniej nie mam takiego jaki bym se chciał mieć.
Ostatni raz się ujawnię trochę później specjalnie dla Umajonej i na tym koniec kropka
Jeszcze ktoś chętny ?
No gabinet osobliwości normalnie
Co Ty duch jesteś ?
Duchem nie ,ale po północy widać po mnie wpływ pola elektromagnetycznego świecę w ciemności i wygląd mi się zmienia
Ten wątek ma za zadanie przetrwać 30 lat
Ale was będę straszył.
30 lat i jeden dzień po
Ja dalej czekam na odpowiedź Ajko dlaczego po jej zapytaniu miałbym focha strzelić w jej kierunku.
Przypomnij a o co pytała Ajko ?
Że odpisuję o swoich nastrojach podczas dołków i nawet na bardziej prywatne zagadnienia nie obrażam się, jak ktoś dociekliwie pyta.
Rozumiem .
A tak w ogóle to dzisiaj coś tu pusto ciekawe dlaczego ?
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 196 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024