30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Strony Poprzednia 1 17 18 19 20 21 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,171 do 1,235 z 12,682 ]

1,171 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-06 11:56:41)

Odp: 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka
Ela210 napisał/a:

Szkoda trefić brodę, bo halny rozwieje. Ale jakbym była mężczyzną to korzystałabym z takiego barbera dla przyjemnosci i relaksu raz na czas.
Pasławek smutne oczy i seksowne usta big_smile

Te samojebki to trudna sprawa do opanowania jest,na ogół tak się poważnie skupiam żeby nie zrobić zeza albo jakiejś głupiej miny, że wyglądam jak bym miał zaparcie, na tym to jeszcze  pół biedy smile
Jak z prawie wszystkim trzeba by dużo trenować  w pozowaniu.

fotogeniczny to nawet jak miałem 15 lat to za bardzo nie byłem smile Tu co prawda debiut ,a więc trema big_smile
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/120996299_1309995516007895_519891212279593741_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=dVjVrqsg1hkAX_pMAhH&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=08b5bb094053806aba2c8dbd575f57ce&oe=5FA2223E

Zobacz podobne tematy :

1,172

paslawek napisał/a:

Te samojebki to trudna sprawa do opanowania jest,na ogół tak się poważnie skupiam żeby nie zrobić zeza albo jakiejś głupiej miny, że wyglądam jak bym miał zaparcie, na tym to jeszcze  pół biedy smile

fotogeniczny to nawet jak miałem 15 lat to za bardzo nie byłem smile Tu co prawda debiut ,a więc trema big_smile

To ja jednak miałem okresy, kiedy byłem fotogeniczny lol

https://i.imgur.com/KtlcV5U.jpg

1,173 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-10-06 12:17:32)

paslawek napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Szkoda trefić brodę, bo halny rozwieje. Ale jakbym była mężczyzną to korzystałabym z takiego barbera dla przyjemnosci i relaksu raz na czas.
Pasławek smutne oczy i seksowne usta big_smile

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/120996299_1309995516007895_519891212279593741_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=dVjVrqsg1hkAX_pMAhH&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=08b5bb094053806aba2c8dbd575f57ce&oe=5FA2223E

Mina raczej klasyczne z żartów o członkach zespołów big_smile
Nie smutaj Paslawku Juniorze - Basiści mają najbardziej przekichane i tak big_smile

Swoją drogą, jak ja nie cierpię swojej gęby na zdjęciach. Dlatego zwykle robię widokowe zdjęcia.

1,174

Lucyfer666 napisał/a:

Mina raczej klasyczne z żartów o członkach zespołów big_smile
Nie smutaj Paslawku Juniorze - Basiści mają najbardziej przekichane i tak big_smile

Swoją drogą, jak ja nie cierpię swojej gęby na zdjęciach. Dlatego zwykle robię widokowe zdjęcia.

Dlaczego basiści mają najbardziej przekichane ?

1,175 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-06 12:31:06)

Tak do końca to nie wiadomo ,ale bas ma na ogół cztery struny i często gęsto uchodzi za najprostszy instrument w kapeli do opanowania ,więc teoretycznie nie trzeba być zbyt bystrym smile
inna teoria mówi że przebywanie w niskich częstotliwościach ma niedobry wpływ na inteligencję big_smile mówiąc oględnie,ale to takie figle są .
Najwięcej żartów jest z basistów jakoś jednak .

1,176 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-10-06 12:25:32)

Bo mało kto docenia ich wkład big_smile

Dlatego zwykle gitarzysta i wokalista zgarniają pulę, a perkusistom i basistom się obrywa smile

Klasyczny żart o basistach

00000000000000000000000000000000000000000000000000

1,177

To ja lepiej swoich kadrów z przeszłości nie będę udostępniał tongue

1,178

paslawek napisał/a:

Tak do końca to nie wiadomo ,ale bas ma na ogół cztery strunyi często gęsto uchodzi za najprostszy instrument w kapeli do opanowania ,więc teoretycznie nie trzeba być zbyt bystrym smile
inna teoria mówi że przebywanie w niskich częstotliwościach ma niedobry wpływ na inteligencję big_smile mówiąc oględnie,ale to takie figle są .
Najwięcej żartów jest z basistów jakoś jednak .

To dziwne.
Nie wiem, czy faktycznie nauka gry na czterech strunach jest prosta. Trąbka ma tylko 3 przyciski i chyba prosta nie jest smile
Basiści w muzyce są moim zdaniem bardzo ważni. Ktoś powiedział, że bas to puls muzyki. Może i niedoceniany, ale niech ktoś spróbuje posłuchać jak brzmi muzyka bez basu.
Ja jestem pełen podziwu dla śpiewających basistów jak np. Sting, albo Bryan Adams. Linia melodyczna w instrumencie i ta która jest wyśpiewywana często są inne, i to że ktoś potrafi równocześnie grać na basie i śpiewać to dla mnie magia smile

1,179

Przychodzi perkusista na próbę, a tam bassman i gitarnik toczą regularną
bójkę. Perkusista pyta basisty:

– Ej... o co chodzi?

– Bo mi rozstroił strunę!

– To sobie nastrój.

– Ale on mi nie chce powiedzieć którą!

1,180

paslawek napisał/a:

Przychodzi perkusista na próbę, a tam bassman i gitarnik toczą regularną
bójkę. Perkusista pyta basisty:

– Ej... o co chodzi?

– Bo mi rozstroił strunę!

– To sobie nastrój.

– Ale on mi nie chce powiedzieć którą!

....... To jest kawał branżowy big_smile Nie kumam.

1,181

Lucek szedłem do Ciebie, ale koło Łodzi, o 3 rano zorientowałem się, żeś mi mendo adresu nie podał, więc w pi..u wracam do domu.
Być może mam pomysł na fotę... Ha!

1,182 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-10-06 12:40:04)

Misinx, po prostu wielu basistów na próbach i koncertach robi EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

m4jkel napisał/a:

Lucek szedłem do Ciebie, ale koło Łodzi, o 3 rano zorientowałem się, żeś mi mendo adresu nie podał, więc w pi..u wracam do domu.

1,183

https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_h1DRm2N40EluhbIFjyGHobivhSKle2QV.jpg

1,184

Lucyfer666 napisał/a:

Misinx, po prostu wielu basistów na próbach i koncertach robi EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

m4jkel napisał/a:

To w tym filmie było "W mieście Łodzi nawet psom bieganie szkodzi" ? big_smile

1,185 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-10-06 12:44:02)

Nie byłem jeszcze w Łodzi, ale podobno całkiem przyjemne miasto smile No cóż, zdania są podzielone smile

1,186

Fajne fotki panowie smile bagienni_k dawaj swoje jak coś masz wink

Ja mam jak Lucyfer, jestem bardzo niefotogeniczna i też tylko krajobrazy na zdjęciach big_smile na 90% zdjęć mam głupia minę, albo zamknięte oczy albo oczy  jak szparki i wychodzę jak Azjatka jakaś big_smile

A jaki instrument trudniejszy do opanowania? Gitara czy perkusja? Paslawek, jak oceniasz? No chyba ze jacys panowie też graja/grali na jednym i drugim...a może to predyspozycje tutaj są decydujące?

1,187 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-06 15:28:18)

lody miętowe napisał/a:

Ja mam jak Lucyfer, jestem bardzo niefotogeniczna i też tylko krajobrazy na zdjęciach big_smile na 90% zdjęć mam głupia minę, albo zamknięte oczy albo oczy  jak szparki i wychodzę jak Azjatka jakaś big_smile

A jaki instrument trudniejszy do opanowania? Gitara czy perkusja? Paslawek, jak oceniasz? No chyba ze jacys panowie też graja/grali na jednym i drugim...a może to predyspozycje tutaj są decydujące?

Nie widzę nic niefotogenicznego w Twoim awatarze ani w azjatyckiej urodzie już sobie nie wkręcaj takich kompleksów.

zależy od predyspozycji początki są trudne i dla gitary i dla perkusji jednym idzie zdecydowanie lepiej na gitarze i tylko na gitarze .
Trochę rzeźbie i na jednym i na drugim ,mnie na perkusji lepiej szło z początku.
Trudno tu obiektywnie ocenić bo sposób gry się różni mocno .To też istotne co się chce osiągnąć, talenty są różne i praca włożona w ćwiczenia, indywidualne zdolności to też ogromny rozrzut tu jest.

1,188 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2020-10-06 15:32:38)

A czy gra na perkusji to duży wysiłek fizyczny? Bo zawsze takie miałam wrażenie big_smile

Może ktoś tutaj jeszcze na czymś grał albo gra? wink na nerwach się nie liczy tongue

Edit: paslawku ta fotka w awatarze to te 10% big_smile wierz mi, ze tak jest i to nie żadne kompleksy tylko fakty takie są smile nienawidzę się na zdjęciach, na żywo lepiej wyglądam i to nie tylko moje zdanie

1,189 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-06 15:35:54)

Taka gra koncertowa zawodowa to jest duży wysiłek ,ale nabiera się kondycji z czasem,dobrze oczywiście dbać o sprawność i ją utrzymywać.
żeby grać głośno wcale nie uderza się bardzo mocno w bębny, uderzać trzeba precyzyjnie po prostu.

1,190 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2020-10-06 15:39:31)

Marzę o nauce gry na gitarze, ale marzenie jest z kategorii: "A co ty za fanaberie masz?! Dziecku na buty kasa potrzebna, a ty tu o pierdołach myślisz!". Podobnie mam z tym szyciem.
Powinnam zamknąć gębę temu wewnętrznemu cenzorowi, ale silny jest, skubaniec.
Szczytem marzeń byłyby dla mnie skrzypce, ale o tym już chyba trzeba zapomnieć - wyższa szkoła jazdy, a ja jestem muzyczną analfabetką, w szkole nauka muzyki ograniczała się do nauki piosenek. Nie mam pojęcia o czytaniu nut, tych wszystkich rytmach i metrum.

Wysiłek perkusistów widać na koncertach, zwłaszcza w telewizji, gdzie kamera przybliża postacie. Spływają potem.

1,191

Za to żona pokochała to, jak Paslawek potrafi szybko ubijać kotlety wink

1,192 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-06 15:55:59)

Blasty wyglądają tylko na trudne, to naprawdę łatwizna - efektownie z pozoru tylko to wygląda

Piegowata'76 napisał/a:

Powinnam zamknąć gębę temu wewnętrznemu cenzorowi, ale silny jest, skubaniec.

Trele morele ,a kto to taki ten cenzor i kto nim rządzi ach kto ?

1,193 Ostatnio edytowany przez Ajko (2020-10-06 16:34:26)

No ale nam sie tutaj "skoromna" ekipa,  sami  szpetni normalnie.

Miętowa, ja czytam o tych tylko ładnych ustach, że niefotogeniczna, a wystarczy awatarka powiększyć i fajna dziewczyna wyskakuje. Ja proponuję brać przykład z Winter ona siebie lubi, wie, że ma zalety i nie ściemnia.

https://i.imgur.com/eWBZQ1b.png
Misinix fajny awatar z uśmiechem, kompletnym w przeciwieństwie do maleńkiego Misinixa. Ty jesteś fajny koleś, nie dowalaj sobie tam gdzie nie trzeba. Dobrze ci z oczu i twarzy patrzy.

Paslawek ty chociaż masz jak na tamte czasy normalną fryzurę. Ja większość mam z grzywką od gara ciętą, i wyglądam jak Gniewko syn rybaka. Mój chłopina też na zdjęciach grzyweczkę musi mieć. Chociaz jest się z czego posmiać.

Lucyfer czekam na twoją radosną twórczość tabletową.

1,194 Ostatnio edytowany przez m4jkel (2020-10-06 15:59:29)

Uwielbiam perkusję Dave'a Grohla. W całokształcie to uwielbiam słuchać  perkusji na albumach Soundgarden.
PS. Fota mi nie wchodzi przez img hmm

1,195 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-06 16:05:05)

m4jkel napisał/a:

Uwielbiam perkusję Dave'a Grohla. W całokształcie to uwielbiam słuchać  perkusji na albumach Soundgarden.

Grohl jest utalentowany wybitnie .
Moim ulubionym pałkerem to jest Danny Carey z Tool

ech https://i.imgur.com/43ZSwSv.jpg

zaraz nie przechodzi

1,196 Ostatnio edytowany przez Ajko (2020-10-06 17:23:51)

proszę już wychodzi, tak mi się lepiej komponuje

https://i.imgur.com/4EOokct.png

1,197

paslawek napisał/a:
m4jkel napisał/a:

Grohl jest utalentowany wybitnie .
Moim ulubionym pałkerem to jest Danny Carey z Tool

Dodajmy do tego Igora Faleckiego, wschodzącą gwiazdę perkusji. Jeśli nie znacie to polecam śledzić jego kanał na YT. Od dzieciaka wymiata.

1,198 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-06 16:30:17)

Igor to się urodził z pałeczkami w łapkach - fenomen.

1,199 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2020-10-06 16:08:53)

Ejjjj, Ajko, co Ty robisz tongue ja miałam zawsze na pazia cięte big_smile albo palma na głowie, jak ja tego nie cierpiałam big_smile

Winter jest pewna siebie kobieta i szczerze podziwiam smile

Edit: no, no, no ktoś tu jest przystojny tongue

1,200

lody miętowe napisał/a:

Ejjjj, Ajko, co Ty robisz tongue ja miałam zawsze na pazia cięte big_smile albo palma na głowie, jak ja tego nie cierpiałam big_smile

Winter jest pewna siebie kobieta i szczerze podziwiam smile

Edit: no, no, no ktoś tu jest przystojny tongue

Noo dokladnie bo to całe pokolenia musiały paziów biegać. Żył sobie człowiek radośnie, już zaczynał wyglądać normalnie i nagle mama rzuca tekst "ooooo widze, że ci grzywka wchodzi do oczu i ciach" lol

1,201 Ostatnio edytowany przez umajona (2020-10-06 17:39:54)

Ajko szaleje big_smile Ale to dobrze, bo u mnie słabo widać avatary, a nasza miętowa pięknie wygląda smile
Ach, widzę, że zdjęcie zostało edytowane, ale zobaczyłam jeszcze przed edycją wink

Piegowata, i co teraz? Masz przełożone badania na czas nieokreślony? Wzięłaś sobie wolne, czy chodzisz do pracy?

Winter.Kween napisał/a:

Czy ktos tutaj ma falowane lub krecace sie wlosy i zna sie na wlosingu? Bo moje wlosy sa ok, ale one chca sie falowac/krecic i nie wiem co mam z nimi robic. Czesac czy nie czesac po myciu czy co.
Wczoraj robilam olejowanie dwu etapowe i ladne i mile sa w dotyku, ale sa zawsze wiecznie roztrzepane, a z przodu wokolo twarzy maja skrety.

Ja mam włosową mieszankę fal i rulonów smile
Ale włosomaniaczką nie jestem ;p Za dużo tego wszystkiego jak dla mnie, choć lubię czasem pooglądać filmy na YT w tej tematyce. Szczególnie obdarzyłam sympatią Emilkę z Zakręcovni wink
Ale jest wiele dziewczyn, które opowiadają na YT o pielęgnacji fal i loków (nie tylko polskojęzycznych), więc polecam, może znajdziesz taką, którą polubisz wink Zresztą one nie tylko opowiadają, ale też pokazują w praktyce, co i jak. Nawet pod prysznic wchodzą ;p

Moja pielęgnacja jest okrojona, bo to całe czytanie składów kosmetyków, dobieranie ich do równowagi PEH (proteiny, emolienty, humektanty) itd. itp., jest nie na moje nerwy ;p Co do czesania, to czeszę tylko podczas mycia po nałożeniu odżywki, najczęściej tylko palcami. Po umyciu, jak są mokre, przeczesuję palcami i ugniatam, żeby ułatwić formowanie się sprężynek. I zazwyczaj nakładam żel, który mi te skręty utrwala big_smile Podczas nakładania żelu również ugniatam włosy. Długo się przed tym żelem wzbraniałam, bo myślałam, że będę mieć sztywne strąki, ale okazuje się, że to nieprawda wink Włosy są milusie i mięciusie smile Po wyschnięciu (podsuszam trochę dyfuzorem i zostawiam same do wyschnięcia, jak mam czas) nakładam na dłonie odrobinkę olejku i te suche strąki rozgniatam. I koniec wink Po wyschnięciu w ogóle się nie czeszę ;p

Metody i sposoby pielęgnacji są różne, dla każdego coś dobrego, ja akurat robię tak ;p Może brzmi to nieco skomplikowanie, ale dziewczyny na YT pokazują, jak się co robi.
Tobie jest ślicznie w prostych włosach, ale w sumie ciekawa jestem, jak wyglądałabyś w falach smile
Jak Ci się uda pofalować, to może pokażesz? smile

1,202

big_smile no faktycznie Ajko szaleje big_smile

Zastanawiałam się umajona czy faktycznie masz takie kręcone włosy czy tylko tak na imprezę miałaś zrobione, ale teraz juz wiem wink a prostowalas kiedyś?
A tak w ogóle to będę bardzo niedyskretna jak zapytam ile masz lat i z jakiego regionu Polski pochodzisz? big_smile no wiem, wscibska trochę jestem wink

1,203 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-10-06 18:16:38)

Ajko szaleje. Ja dopiero zacznę. Piwa nie było. Cydr dziś będzie, tablet rozgrzany. Lucek coś wrzuci tutaj big_smile

Ajko pamiętaj o dpi big_smile

1,204 Ostatnio edytowany przez Olinka (2020-10-24 00:17:53)

lody miętowe napisał/a:

Zastanawiałam się umajona czy faktycznie masz takie kręcone włosy czy tylko tak na imprezę miałaś zrobione, ale teraz juz wiem wink a prostowalas kiedyś?
A tak w ogóle to będę bardzo niedyskretna jak zapytam ile masz lat i z jakiego regionu Polski pochodzisz? big_smile no wiem, wscibska trochę jestem wink

Prostowałam parę razy, na jakąś okazję wink
Na przykład na sylwestra ;p

[edycja na prośbę Użytkownika]

No, trochę wścibska big_smile 32 i mam do Ciebie całkiem niedaleko, w skali Polski wink

A tu zamek dla Ciebie big_smile
https://i.imgur.com/OG77P8k.jpg

1,205

umajona napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Prostowałam parę razy, na jakąś okazję wink
Na przykład na sylwestra ;p

[edycja na prośbę Użytkownika]

Umajona ależ Ty masz wygimnastykowaną rękę, że potrafisz sobie tyłem lewą rękę położyć na prawym ramieniu tongue

1,206 Ostatnio edytowany przez umajona (2020-10-06 18:30:05)

Hihi, tak naprawdę, to ledwo udaje mi się złapać prawą ręką od góry lewą rękę od dołu za plecami, a na odwrót to już w ogóle porażka ;p
O ile dobrze opisałam, o co mi chodzi big_smile

Ok, niech każdy próbuje i się pochwali, czy umie big_smile

https://i.imgur.com/5D7GlKb.jpg

1,207

umajona napisał/a:

Hihi, tak naprawdę, to ledwo udaje mi się złapać prawą ręką od góry lewą rękę od dołu za plecami, a na odwrót to już w ogóle porażka ;p
O ile dobrze opisałam, o co mi chodzi big_smile

Ok, niech każdy próbuje i się pochwali, czy umie big_smile

https://i.imgur.com/5D7GlKb.jpg

Sprawdziłem, dotknąłem się palcami. Tak mocno jak ta pani na zdjęciu to się nigdy nie chwyciłem. Ja mam generalnie sztywną budowę smile Przy skłonie nigdy nie dotknąłem palcami podłogi. Nawet w dzieciństwie.

1,208 Ostatnio edytowany przez umajona (2020-10-06 18:38:29)

A obiema rękami Ci wychodzi? W sensie na obrazku jest lewa ręka od góry, a prawa od dołu. A na odwrót próbowałeś też? Mi tak, jak na obrazku, nie wychodzi, a na odwrót już się coś udaje ;p Ciekawe, czemu tak jest...
Ale za to ze skłonami problemów nie mam big_smile

1,209

umajona napisał/a:

A obiema rękami Ci wychodzi? W sensie na obrazku jest lewa ręka od góry, a prawa od dołu. A na odwrót próbowałeś też? Mi tak, jak na obrazku, nie wychodzi, a na odwrót już się coś udaje ;p Ciekawe, czemu tak jest...
Ale za to ze skłonami problemów nie mam big_smile

Tylko tak jak na tym obrazku. Na odwrót nie da rady.

1,210

15 kilo temu potrafiłbym całe dłonie przyłożyć do siebie za plecam. Teraz mi cycki urosły i ograniczają ruchy.

1,211 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2020-10-06 18:45:44)

:-D u mnie bez problemu, chociaż jakoś wygimnastykowana to nie jestem, może mam długie ręce? big_smile

Dziękuję umajona za fotki big_smile no widzę ze ładnie Ci w prostych włosach wink a wscibska, bo sobie trochę kombinuję gdzie to mieszkasz, bo gdzie wolni panowie to juz wiemy i ile masz lat i takie tam tongue po prostu wydajesz mi się bardzo fajna kobietka i szkoda ze taka jest sama big_smile

Wiecie co, nie wiem która juz stronę otwieram big_smile

1,212

m4jkel napisał/a:

15 kilo temu potrafiłbym całe dłonie przyłożyć do siebie za plecam. Teraz mi cycki urosły i ograniczają ruchy.

Na plecach Ci urosły ?

1,213

Misinx napisał/a:
m4jkel napisał/a:

Na plecach Ci urosły ?

Panie, ramiona, piersi, bark zabudowane mięśniami, to chyba ograniczają, nie? I Psikuta moje nazwisko, bez s na końcu.

1,214

Tak w ogóle Lucyfer obiecuje, obiecuje i nic tongue

1,215

lody miętowe napisał/a:

Tak w ogóle Lucyfer obiecuje, obiecuje i nic tongue

Ale co obiecuje? Rysuje na tablecie swoje nikczemne oblicze przysmolone pobliskim kotłem?

1,216

rozkręcacie się, widzę wink

1,217 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-10-06 19:21:59)

Nie obiecuje, tylko ostatni kurs robimy i do domu. big_smile

1,218

Ten wątek jest chyba najbardziej prężnym na tym forum smile Wystarczy kilka godzin nieobecności a potem już człowiek nie wie, do czego się odnieść smile

Jak chodzi o zdjęcia z czasów prehistorycznych, to niestety musiąłbym przetrząsnąc mocno archiwa i to nie te elektroniczne smile Fb mam nadzieję wystarczy tongue

Gimnastykę i ruch lubiałem od zawsze, chociaż teraz ledwo co łapię się palcami w wyżej opisany sposób smile Dobrze, że chociaż ze skłonami nie mam problemu i jeszcze dotykam głową kolan na wyprostowanych nogach.
Były to czasy, że robiło się codziennie poranne rozciąganie smile

1,219

adiafora napisał/a:

rozkręcacie się, widzę wink

A co tam u ciebie słychać Adiafora, jak dzień mija smile?

1,220

Fajnie tu macie, też dałabym zdjęcie, ale się wstydzę.
W końcu siedzę już tu najdłużej z Was smile

1,221

rossanka napisał/a:

Zawsze można metodą na Paslawka. Zaczynamy od oczu big_smile

1,222 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-10-06 20:33:26)

A w kwestii muzyki to mi zawsze najlepiej wychodziło mi słuchanie smile O graniu czy śpiewaniu wolę nie mówić tongue

1,223

Lucyfer666 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Zawsze można metodą na Paslawka. Zaczynamy od oczu big_smile

A swoje pokazałeś, bo chyba mnie ominęło?

1,224

m4jkel napisał/a:

No, Lucek, ja cały czas czekam na Twoje oczy zielone... wink

1,225

umajona napisał/a:
m4jkel napisał/a:

No, Lucek, ja cały czas czekam na Twoje oczy zielone... wink

Oczęta smile

1,226

Oczy zielone? Hmm, to ja się już boję co to za muzyka się za chwilę pojawi tongue

1,227 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2020-10-06 21:23:42)

Bagiennik, no, to Cię rozczaruję smile

1,228 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-10-06 21:16:53)

Link nie działa smile, ale się domyślam co tam jest smile Zaskoczę może i tym razem: słuchałem na żywo, chociaż nie byłem na koncercie tongue

1,229 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2020-10-06 21:24:43)

Kurrrde, nie wkleję na telefonie, a komputer pod okupacją przyszłości narodu big_smile

1,230

Nigdy nie negocjujesz z owa przyszłością narodu?Coś zbyt łatwo oddajesz sprawę walkowerem smile

1,231

Ale swoje oczy pokazałem, ładnie, na zbliżeniu podczas relacji z Tatr smile

1,232 Ostatnio edytowany przez umajona (2020-10-06 21:27:28)

Lucyfer666 napisał/a:

Ale swoje oczy pokazałem, ładnie, na zbliżeniu podczas relacji z Tatr smile

Dla mnie za daleko ;p Chcę z bliska wink

Piegowata, dodaj jeszcze [ url ] i [ /url ] wink
O, widzę, że się udało już wcześniej big_smile

1,233 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2020-10-06 21:33:16)

Aż tak mi bardzo nie zależy żeby negocjować. Daję radę, jak widać.

Bagiennik, a czy o tej samej piosence myśleliśmy?

Umajona, Właśnie odkryłam że link należało skopiować nie z aplikacji, a ze strony internetowej.

1,234 Ostatnio edytowany przez Ajko (2020-10-06 21:28:34)

cool

1,235

Lucek, nic nie wskazuje na to, żę zadowolisz tym nasze Panie tongue

Piegowata A to mnie zaskoczyłaś, bo jednak chodziło mi o co innego big_smile

https://www.youtube.com/watch?v=cxtnot8lY4U

Pracowałem przez parę lat na Podlasiu i raz ten rytm wpadł w ucho smile chocbym nawet nie chciał, to wpaść musiał,bo koncert był 300 m od mojej kwatery..

Posty [ 1,171 do 1,235 z 12,682 ]

Strony Poprzednia 1 17 18 19 20 21 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024