30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Strony Poprzednia 1 185 186 187 188 189 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12,091 do 12,155 z 12,682 ]

12,091 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2021-05-21 17:58:38)

Odp: 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Cieli Cię Misinx czy laparoskopowo?

Co się dzieję, normalnie podoba mi się włoski rock, no koniec świata big_smile tak zerknelam na te eurowizyjne piosenki i Włosi mi się bardzo podobają, fajny wokal, taki jak lubię, wokalista charyzmatyczny i mega przyciąga mój wzrok, ale pewnie i tak nie wygrają, nie wiem czy to piosenka na eurowizje, a i wokalista kontrowersyjny dla większości pewnie, mnie się podoba big_smile

Zobacz podobne tematy :

12,092 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-21 17:55:17)

Miętusie współczuje straty ciotki w sumie.

Misinx walka na noże za młodu,ale to nie taka blizna, to walka na szpady .

Lucek jeszcze pięć minut i przemawiasz do ludu,narodu,społeczności, daj cynk jak Ci poszło chociaż, w razie czego mam gazetę jakąś do wachlowania.

12,093 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-05-21 18:02:39)

lody miętowe napisał/a:

Cieli Cię Misinx czy laparoskopowo?

Laparoskopowo. Ale okazało się, że woreczek był już w ostrym stanie zapalnym i lekarz mówił, że niewiele brakowało, żeby jednak trzeba mnie było ciąć klasycznie.

paslawek napisał/a:

Misinx walka na noże za młodu,ale to nie taka blizna, to walka na szpady .

No na ślady po kulach to się nie nadaje. Szpada bardziej pasuje. A może dzidy jakieś ?

12,094

Misinx, najlepiej jakbyś na głowie miał. Bo tak to musisz się rozbierać a to zalatuje desperacją smile

12,095

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/p1080x2048/187137973_311465704031675_7905972537773973325_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=jdQVP9Ihc-QAX_UJCoO&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&tp=6&oh=0ea18d068bca7b39cb228bee3a686152&oe=60CB86C8
oględziny

Misinx byle nie na sztachety z gwoździami bo wyjdzie żeś nie dżentelmen

12,096 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-21 19:25:18)

Lucek super smile

ale więcej nie napiszę jeżeli sobie nie życzysz.

12,097

paslawek napisał/a:

Lucek super smile

ale więcej nie napiszę jeżeli sobie nie życzysz.

Luz
Internet mam jaki mam. Nie zdążyłem Miętusowi wysłać o co chodzi smile

12,098 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-05-21 19:39:33)

Chyba nie mogłabym mieć  kota. Bo bym go bez przerwy miziała po uszach A one tego nie lubią  podobno. Pieskom to samo robię jak sobie pozwalają.

12,099 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-05-21 19:43:22)

Konszachty jakoweś wyczuwam..

Ela, moje obie lubią między oczami jak się je mizia. Jedna lubi po brzuchu, druga nie cierpi. No i Sasza gryzie złośliwie Lunę w dupę.

12,100

paslawek napisał/a:

A towarzystwo co ma zamiar w weekend robić ,ja dostałem zadanie kupienia opryskiwacza ,będziemy drzewka owocowe (wszystkie cztery ni pięć  smile ) na wsi u śp teścia chronić przed grzybicą, właśnie zakładam pepegi i idę do sklepy - preferowany kolor opryskiwacza to niebieski może też być biały smile
Mecheła się jutro z rana też zapakuje do transporterka pojedzie z nami,już tam był ale te jego rozpoznawanie terenu jest fascynujące i reakcje na inne koty wiejskie.

Skoro świt jadę do Bricomana po rury kanalizacyjne, a potem podłączam zbiornik małej retencji. Musiałem to sobie rozrysować, bo trochę tego jest.

Lucyfer666 napisał/a:

Ale pochwale się, że mi farbki dzisiaj doszły oraz pędzelki. Wracam do malowania modeli smile

A jaki, bo ja swój w zasadzie skończyłem.

12,101

Snake napisał/a:
paslawek napisał/a:

A towarzystwo co ma zamiar w weekend robić ,ja dostałem zadanie kupienia opryskiwacza ,będziemy drzewka owocowe (wszystkie cztery ni pięć  smile ) na wsi u śp teścia chronić przed grzybicą, właśnie zakładam pepegi i idę do sklepy - preferowany kolor opryskiwacza to niebieski może też być biały smile
Mecheła się jutro z rana też zapakuje do transporterka pojedzie z nami,już tam był ale te jego rozpoznawanie terenu jest fascynujące i reakcje na inne koty wiejskie.

Skoro świt jadę do Bricomana po rury kanalizacyjne, a potem podłączam zbiornik małej retencji. Musiałem to sobie rozrysować, bo trochę tego jest.

Lucyfer666 napisał/a:

Ale pochwale się, że mi farbki dzisiaj doszły oraz pędzelki. Wracam do malowania modeli smile

A jaki, bo ja swój w zasadzie skończyłem.

https://ton.twitter.com/i/ton/data/dm/1394661980812759048/1394661971094609921/Tn7sWWMe.jpg

12,102

Nie zdążyłeś, jasne tongue

12,103

lody miętowe napisał/a:

Wyślę link na yt wink

12,104 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-21 20:01:24)

lody miętowe napisał/a:

Swoją żonę muszę cucić taka zachwycona Luckiem smile taki przystojny,jaki głos i uśmiech etc smile
zaraz przyleci córka to jej już nie pokaże Lucka smile

12,105

adela 07 napisał/a:

Konszachty jakoweś wyczuwam..

Ela, moje obie lubią między oczami jak się je mizia. Jedna lubi po brzuchu, druga nie cierpi. No i Sasza gryzie złośliwie Lunę w dupę.

Koty mają różnie mój jak sam przyjdzie ugniatać mój brzuch to mogę go wszędzie głaskać .

12,106

zgadzam sie z tym co napisała adela i paslawek odnosnie kotów, maja różne charaktery, tak jak ludzie smile jeden lubi byc tu miziany drugi tam big_smile no i jeszcze od humoru zależy big_smile

Dzieki Lucek smile jednak nie jestes podobny do mojego Wilka, cofam co pisałam big_smile a wystąpienie widać, ze nie pierwsze i wprawa i swoboda jest smile

12,107 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-21 20:35:32)

Snake napisał/a:

.

Tylko wiesz że jak do ziemi to te pomarańczowe rury kanalizacyjne  a nie szare .

lody miętowe napisał/a:

a wystąpienie widać, ze nie pierwsze i wprawa i swoboda jest smile

Co nie smile

12,108 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-05-21 21:45:52)

O,  to ja też chcę zobaczyć Lucka!

Umieram dzisiaj  z meteopatycznego zmęczenia sad  nienawidzę tej bezsilności.
Jeżeli mi czasem doskwiera bycie singlem, to właśnie w takich momentach, kiedy człowiek chciałby, żeby go ktoś pogłaskał i przytulił, potraktował z troską i czułością.  Tylko który partner zniósłby taką  co drugi dzień zdychająca meteo-, neuro- patkę?  W takim stanie mam poczucie, że nie zasługuje na miłość, byłabym wyłącznie ciężarem.
Nie rozwijam dalej tematu, bo zacznę się nad sobą użalać.

W drodze z pracy spotkałam mojego brata.  Dowiedziałam się, że bratowa podejrzewana jest o covida,  dziś wieczorem znany ma być wynik testu.  Straciła węch, co jest podobno bardzo charakterystyczne.

p.s. Właśnie napisał brat, że bratowa wynik ma negatywny. Uufff!

12,109

paslawek napisał/a:

Tylko wiesz że jak do ziemi to te pomarańczowe rury kanalizacyjne  a nie szare

Jako dyplomowany i uprawniony inżynier, a nawet magister wiem wink

12,110

Snake napisał/a:
paslawek napisał/a:

upsss smile

12,111 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2021-05-21 21:46:09)

lody miętowe napisał/a:

zgadzam sie z tym co napisała adela i paslawek odnosnie kotów, maja różne charaktery, tak jak ludzie smile jeden lubi byc tu miziany drugi tam big_smile no i jeszcze od humoru zależy big_smile

Dzieki Lucek smile jednak nie jestes podobny do mojego Wilka, cofam co pisałam big_smile a wystąpienie widać, ze nie pierwsze i wprawa i swoboda jest smile

Na tym formacie to już trzecie smile

12,112

paslawek napisał/a:
Snake napisał/a:
paslawek napisał/a:

upsss smile

Rozumiesz więc tremę jaką muszę czuć biorąc się za układanie rur wink Mam pod domem gościa, który robi mi murowany fragment ogrodzenia. Gość ma ponad 80 lat, a zaćwiczyłby mnie wydolnościowo i położył na rękę. Nie wiem czy w ogóle ma jakieś wykształcenie budowlane, a bez słowa podpowiedzi skręcił piękne zbrojenie fundamentów i słupków do których merytorycznie po prostu nie ma się czego czepić. Ma też wady, bo trzeba znosić jego przekleństwa, poza tym pije i pali lol

12,113 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-21 22:02:36)

Rozumiem dziadek typu zero kompleksów .

no body perfect,ale są takie talenty z latami doświadczeń wiem .

12,114 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-05-21 22:31:35)

A dlaczego miałby je mieć  jak ich nie ma smile
Lucek, gdzie te wykłady może przyjdę  podenerwować Cię smile))?

Żartowalam:)

12,115

adela 07 napisał/a:

Misinx, najlepiej jakbyś na głowie miał. Bo tak to musisz się rozbierać a to zalatuje desperacją smile

No na głowie to są najlepsze big_smile Taką np. a'la Wiedźmin wink Ja to będę mógł jedynie na jakiejś plaży "zaszpanować" big_smile

12,116 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-05-22 10:43:53)

W geometrycznym środku Polski - leje. Nie zdążyłam zrobić zdjęcia. Taka instalacja stoi. Na placyku w centrum.
Minęłam też właśnie dwa bocianie gnazda. Jak ja lubię podróże.
O! Są trzy bociany w gnieździe. Drewniane.
I piękne pole kwitnącego rzepaku.

12,117

Pada deszczyk ,ale rano nie padał Mecheł mokry smile
Mam jak w niebie trzy kobiety się o mnie troszczą żona,córka i szwagierka - chwilo trwaj smile

12,118 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-05-22 11:56:21)

Adela, fajnie czytać o tym co Cię cieszy smile
Też lubię podróże i przyrodę.
Ja dzisiaj pospałam do 10:00 i mam znacznie lepsze samopoczucie.  Szczerze mówiąc, jeszcze bym wskoczyła pod koc ale trzeba coś zrobić w domu i koło domu.
Ruuuuszam do boooooju smile

12,119

W Krakowie leje paskudnie póki co. a Wisła już wyszła z brzegów, więc Warszawo uważać tam na wiadomo co smile

12,120

Dzień dobry.
Weekend w Krakowie - tak jak już Ela napisała - zapowiada się uroczy. Leje i zimno.

Lucek podeślij linka wink

12,121

No to wychodzi że chyba w całej Polsce taka paskudna pogoda, bo u mnie też pada. Juz  dzisiaj mówiłam że wkurzajace to, że na weekend pogoda się psuje. Podróże fajne, ale mnie sama jazda męczy, mam silną chorobę lokomocyjna, jak z kimś jadę to różnie bywa, wolicie nie wiedzieć big_smile Całe szczęście Wilk jest super kierowca, jeździ płynnie, przy chorobie lokomocyjnej to najwazniejsze. Także podróż pociągiem dla mnie naprawdę spoko, wtedy dobrze się czuje. Jak jechałam do Wrocławia ostatnio, na ten pogrzeb, to też podziwialam krajobrazy, te pola rzepaku faktycznie wyglądają cudownie, takie wielkie połacie żółci, skąpane w słońcu, bocki też widzialam smile

A gdzie to się bagiennik zapodzial? Bagiennik, żyjesz?

12,122

Lucyferze Ja też poproszę linka, do koncertu i do modeli smile.

https://media.giphy.com/media/wfv1wVwt74kmI/giphy.gif

12,123

Ej co Wy tak chcecie mnie oglądać? big_smile

12,124 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-05-22 20:41:25)

Ajko napisał/a:

Lucyferze Ja też poproszę linka, do koncertu i do modeli smile.

https://media.giphy.com/media/wfv1wVwt74kmI/giphy.gif

Bo cię lubimy, i zainteresowałes nas swoimi talentami. big_smile. Jeszcze tylko mi pokaż, innym nie musisz. Proszem, proszem.

12,125

No dobra jak nie chcesz to nie wysyłaj. Nie będę aż tak natarczywa smile. Rozumiem i szanuję.

12,126

Człowiek wchodzi po nieobecności na forum, a tu taki piękny trollowy temat zamknięty big_smile big_smile:D tyle stracić...

12,127

https://www.netkobiety.pl/t125811.html
Za to mamy kryzysowy

12,128

Lady Loka napisał/a:

Człowiek wchodzi po nieobecności na forum, a tu taki piękny trollowy temat zamknięty big_smile big_smile:D tyle stracić...

Znowu byś podpadła ,w czwartek ganialiśmy po nocy niejakiego Lolmo nawet mnie się dostało smile moderatorkom z urzędu wiadomo ,Niepodobnej,authority, oczywiście Tobie też i jjbp bo się odezwała ,o wdowach nie wspomnę - wyjątkowo rzadki cham i bez polotu mnie wysłał priv ale nie mogę przytoczyć tych złotych myśli - regulamin:) znajomość pewnych faktów i użytkowników pozwala przypuszczać że to stały troll najprawdopodobniej widmo .

12,129

A co to był za temat z tym Lolmo? zresztą chyba nawet nie chce wiedzieć, skoro taki chamski, nie lubię chamskich ludzi.

Ten temat co wkleił Lucek straszny, nigdy nie rozumiałam jak kobieta może na coś takiego pozwolić i jeszcze mówić że go kocha sad

12,130

lody miętowe napisał/a:

Ten temat co wkleił Lucek straszny, nigdy nie rozumiałam jak kobieta może na coś takiego pozwolić i jeszcze mówić że go kocha sad

Bezradność jest tutaj wdrożona - do tego sprawa dzieci.
Mnie dziwiłby taki brak instynktu zachowawczego, gdyby nie fakt, że mama też swoje przeszła.

12,131

lody miętowe napisał/a:

A co to był za temat z tym Lolmo? zresztą chyba nawet nie chce wiedzieć, skoro taki chamski, nie lubię chamskich ludzi.

To po prostu był troll z tych nocnych "odważniejszych" ,ale faktycznie nie ma o czym mówić ponieważ taki troll uwielbia podobno jak się o nim mówi pisze itp

lody miętowe napisał/a:

To temat ocean.

12,132

Pomijając trole a wracając do rzepaku

https://zapodaj.net/e9019362be379.jpg.html
Uwielbiam wiosnę.
Pasławku jak dobrze kojarzę, to mam też ten opryskiwacz, jako dodatkowy. Ma wielki plus. Regulacje strumienia. Sieciówka Casto.... Nasz rodzimy żółty jest świetny. Czerwony pada po czasie, wada dokręcania.

12,133

Mnie się dostało o.O? Przecież mnie tu nie było...

W piątek poszłam na imprezę zespołu z pracy, posiedziałam z nimi chwilę, wypiłam colę i wracałam uberem z koleżanką, tyle, że po drodze okazało się, że koleżanka przegięła z alkoholem, więc nie dość, że facet z ubera nas wyrzucił, to jeszcze musiałam ją prowadzić, dziewczyna zupełnie nie kontaktowała, dramat. Nie znoszę takich sytuacji, bo sama nie piję alkoholu wcale i nie chciało mi się na to spotkanie iść, ale teraz tak myślę, że gdybym nie poszła to nie miałby kto jej doprowadzić do domu i mogłoby jej się coś stać...

A wczoraj zaliczyłam zakupy z teściową big_smile chyba zadowolona.

Widziałam przelotem tamten wątek, masakra.

12,134 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-05-23 08:36:08)

Lady Loka napisał/a:

W piątek poszłam na imprezę zespołu z pracy, posiedziałam z nimi chwilę, wypiłam colę i wracałam uberem z koleżanką, tyle, że po drodze okazało się, że koleżanka przegięła z alkoholem, więc nie dość, że facet z ubera nas wyrzucił, to jeszcze musiałam ją prowadzić, dziewczyna zupełnie nie kontaktowała, dramat. Nie znoszę takich sytuacji, bo sama nie piję alkoholu wcale i nie chciało mi się na to spotkanie iść, ale teraz tak myślę, że gdybym nie poszła to nie miałby kto jej doprowadzić do domu i mogłoby jej się coś stać...

Wątek przeniósł się gdzie indziej, więc nie jest całkiem zamknięty big_smile
To jest koleś, który tu wraca ciągle pod nowymi kontami. Identyczny wątek był tu przecież nie tak dawno. Nawet podobny styl pisania.

Koleżanka zażygała panu Uberowi samochód ? big_smile

O już koleś dostał ban big_smile Ale cytując klasyka mógłby rzec: "I'll be back" big_smile

12,135

Morfeusz1 napisał/a:

Pomijając trole a wracając do rzepaku

https://zapodaj.net/e9019362be379.jpg.html
Uwielbiam wiosnę.

O matko facet... wink Rzepak z wiatrakami? Rzepak liczy się tylko z ładnie rozebraną dziunią.

12,136

Misinx napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Wątek przeniósł się gdzie indziej, więc nie jest całkiem zamknięty big_smile
To jest koleś, który tu wraca ciągle pod nowymi kontami. Identyczny wątek był tu przecież nie tak dawno. Nawet podobny styl pisania.

Koleżanka zażygała panu Uberowi samochód ? big_smile

O już koleś dostał ban big_smile Ale cytując klasyka mógłby rzec: "I'll be back" big_smile

A to wiem, że to ten sam big_smile

prawie, prawie zarzygała... i nikt na imprezie nie wiedział, w jakim ona jest stanie dopóki nie wstała. Wtedy się okazało, jak bardzo jest źle.

12,137 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2021-05-23 09:41:54)

Bo czasem tak ścina, nawet jak się dużo nie wypije, ale zgadzam się ze lepiej z alkoholem nie przesadzać. No i miała szczęście Loka, że jednak byłaś obok smile ale może jakby wiedziała że nie będzie miał kto z nią wrócić to by tak z alko nie szalała. O tym co się może wtedy stać jest film "Obiecująca młoda kobieta", nie uważam że film jest super, ale przekaz wg mnie w porządku, panom się nie spodoba, powiedzą że tendencyjny, może trochę tak, ale przypadki wykorzystania całkiem pijanej, samotnej dziewczyny nie są wg mnie takie rzadkie.

Snake, to ja już wolę te wiatraki w rzepaku, chociaż może nie takie, piękne są te holenderskie wiatraki. Chyba w tamtym roku był szał na fotki rozneglizowanych pań w rzepaku, chyba że teraz nadal moda? Nie wiem, nie śledzę instagrama, ale było że często sobie takie panny wjeżdżamy autem na te pole, bo sesja musiała być profesjonalna big_smile bez pozwolenia i niszczyli komus uprawy

12,138 Ostatnio edytowany przez Snake (2021-05-23 09:53:54)

lody miętowe napisał/a:

Snake, to ja już wolę te wiatraki w rzepaku, chociaż może nie takie, piękne są te holenderskie wiatraki. Chyba w tamtym roku był szał na fotki rozneglizowanych pań w rzepaku, chyba że teraz nadal moda? Nie wiem, nie śledzę instagrama, ale było że często sobie takie panny wjeżdżamy autem na te pole, bo sesja musiała być profesjonalna big_smile bez pozwolenia i niszczyli komus uprawy

Tydzień temu minąłem dwie takie panny w rzepaku nieopodal lol Żaden tam smartfon, solidne aparacisko jedna dźwigała ale jakieś ubrane były, a ja w dodatku z dzieckiem na rowerze więc pojechałem dalej wink 10-letni syn tylko mruknął - influenserki...

Tak w ogóle zaraz narażę się lokalnie tj. idę robić na zewnątrz. W niedzielę i Zielone Świątki lol

12,139

lody miętowe napisał/a:

Bo czasem tak ścina, nawet jak się dużo nie wypije, ale zgadzam się ze lepiej z alkoholem nie przesadzać. No i miała szczęście Loka, że jednak byłaś obok smile ale może jakby wiedziała że nie będzie miał kto z nią wrócić to by tak z alko nie szalała. O tym co się może wtedy stać jest film "Obiecująca młoda kobieta", nie uważam że film jest super, ale przekaz wg mnie w porządku, panom się nie spodoba, powiedzą że tendencyjny, może trochę tak, ale przypadki wykorzystania całkiem pijanej, samotnej dziewczyny nie są wg mnie takie rzadkie.

Nie wiem czy wiedziała, ale mnie tam ogólnie miało nie być big_smile przyszłam tylko na ostatnią godzinę, to ona już musiała być zrobiona.
No ale jej cyrk, jej małpy, ja tam nie wnikam. Trochę potem miałam schizę jak już ją odprowadziłam i zamówiłam sobie ubera, bo to była prawie 1 w nocy i po ulicach chodzili już wrzeszczący faceci wracający z imprez, ale udało mi się wrócić do domu w całości.

12,140

Lady Loka napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Nie wiem czy wiedziała, ale mnie tam ogólnie miało nie być big_smile przyszłam tylko na ostatnią godzinę, to ona już musiała być zrobiona.
No ale jej cyrk, jej małpy, ja tam nie wnikam. Trochę potem miałam schizę jak już ją odprowadziłam i zamówiłam sobie ubera, bo to była prawie 1 w nocy i po ulicach chodzili już wrzeszczący faceci wracający z imprez, ale udało mi się wrócić do domu w całości.

Może dawno nie piła i nie miała poczucia jak to na nią zadziała ? big_smile Może to był jej pierwszy raz ?

12,141

Może Misinx, może big_smile Ja to paniom radzę nosić w torebce jakiś gaz pieprzowy, zwłaszcza jak się chodzi samotnie po nocy i może być niebezpieczne.

Jak się Misinx czujesz? Wy macie fb, żyje ten nasz bagiennik?

12,142

lody miętowe napisał/a:

Może Misinx, może big_smile Ja to paniom radzę nosić w torebce jakiś gaz pieprzowy, zwłaszcza jak się chodzi samotnie po nocy i może być niebezpieczne.

Już lepiej. Prawie nie boli. Brzuch nie jest już taki napięty. Zdecydowanie lepiej smile

Bagiennik pewnie pojechał na jakieś "safari" i łapie... za przeproszeniem, ptaszki big_smile

12,143

Morfeusz1 napisał/a:

Pasławku jak dobrze kojarzę, to mam też ten opryskiwacz, jako dodatkowy. Ma wielki plus. Regulacje strumienia. Sieciówka Casto.... Nasz rodzimy żółty jest świetny. Czerwony pada po czasie, wada dokręcania.

Tak to ten sam Morfeuszu całe 39,98 pln ale taki za 80pln nieczym się w sumie nie różnił, sad jest "ogromny" stary opryskiwacz gdzieś zaginął a żona nie może żyć bez takiego sprzętu smile

lody miętowe napisał/a:

Bagiennik żyje ma się dobrze, biwakuje ,pozdrawia wszystkich ,wzruszony jest smile

12,144

paslawek napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Bagiennik żyje ma się dobrze, biwakuje ,pozdrawia wszystkich ,wzruszony jest smile

A nie mówiłem ? "Ptaszki" wink

12,145

paslawek napisał/a:
Morfeusz1 napisał/a:

Tak to ten sam Morfeuszu całe 39,98 pln ale taki za 80pln nieczym się w sumie nie różnił, sad jest "ogromny" stary opryskiwacz gdzieś zaginął a żona nie może żyć bez takiego sprzętu smile

lody miętowe napisał/a:

To cena chyba się nie zmieniła. Kupiłem go z 4 lata temu za taką samą kasę. Sprzęt przydaje się, uratowałem rozsadę pomidora już w tym roku, a i mszyca też w natarciu. Ostatnio było znów głośno o rolniku który zrobił zabieg w rzepaku fosforoorganikiem, padło 7.5 mln pszczół.
Snake, niestety pań w rzepaku nie było, a coraz ciężej o pole bez wiatraków. Sam nie pozowałem... Nie ogolony byłem  smile

12,146 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2021-05-23 11:40:12)

Eee tam, mogłeś Morfeusz zapozować, nawet taki nieogolony, przynajmniej jakaś odmiana by była, nawet w koszulce, nie będziemy wymagać rozneglizowanych fotek big_smile tak w ogóle to jak Ty wyglądasz? Nie wiem czy coś tu wstawiales kiedyś ale może mi po prostu umknęło tongue
Zerknelam na Twój profil i nic nie ma, ile masz lat? Po 40 pewnie, koło 50?

12,147 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-05-23 12:40:44)

Dziwne że sobie to poczytujesz jako jakiś dobry uczynek Lady Loka.
Co by było gdybyś nie poszła?
Koleżanka by już dziś wiedziała że trzeba się kontrolować. A tak to się przeciagnie do jakiegoś  kolejnego razu.
Gaz pieprzowy? big_smile
Błagam szybciej sobie krzywdę zrobicie.
Nie upijac się
Nie chodzić w podejrzane miejsca
I z podejrzanym ludźmi.
Gość z Ubera miał rację  że was wyrzucił.nie dziwię  się.

No widzisz Morfeusz gdyby gość z Ubera wysadzil LL i koleżankę  w rzepaku to by były. smile
Sorry Loka że tak po Tobie jadę  ale to co napisałaś było mega  głupie serio.

12,148

Nie zgodzę się z Tobą Elu, gaz pieprzowy nie jednemu/jednej tyłek uratował, tylko trzeba wcześniej się z tym zapoznać, spróbować, bo są różne. Wiem, że to nic wielkiego może, ale zawsze jakaś ochrona jest, lepsze to niż nic.
Oczywiście że lepiej nie znajdować się w takich sytuacjach, nie łazić w niebezpieczne miejsca, ale różnie w życiu może się zdarzyć.

12,149

lody miętowe napisał/a:

Eee tam, mogłeś Morfeusz zapozować, nawet taki nieogolony, przynajmniej jakaś odmiana by była, nawet w koszulce, nie będziemy wymagać rozneglizowanych fotek big_smile tak w ogóle to jak Ty wyglądasz? Nie wiem czy coś tu wstawiales kiedyś ale może mi po prostu umknęło tongue
Zerknelam na Twój profil i nic nie ma, ile masz lat? Po 40 pewnie, koło 50?

Z wiekiem trafiłaś idealnie, 47 w tym roku. Zdjęć nie wrzucałem, może kiedyś wieczorem smile.
Elu, jak poznałbym LL, to po znajomości zapewniłbym dalszy transport, oczywiście po sesji zdjęciowej dla Sneka smile

12,150 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-05-23 13:18:03)

Lepsze nic niż złudna świadomość że coś się ma. Do użycia gazu potrzebne są warunki opanowanie zimną krew.
A nie pijana laska .
Świetnie się gazem posługują Ci co zaplanują jego użycie.  Mężczyźni.

12,151 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2021-05-23 13:30:03)

Dubel

12,152

Ja pisałam o tym gazie tak ogólnie, oczywiście że jak ktoś jest narabany to nie ma tematu, bo sobie krzywdę zrobi. Myślisz Elu że nie ma opanowanych kobiet, zachowujacych zimna krew w trudnych sytuacjach? Ja widziałam na własne oczy panikujacych facetów, którzy nie wiedzieli co robić, gdy trzeba było szybko zareagować i pomóc. No ale mniejsza z tym

Edit: To Morfeusz można od Ciebie wysępić fotkę na maila czy nawet nie próbować? tongue

12,153

lody miętowe napisał/a:

Edit: To Morfeusz można od Ciebie wysępić fotkę na maila czy nawet nie próbować? tongue

Próbować ,próbować - nie zniechęcaj się smile

12,154

Ela210 napisał/a:

Lepsze nic niż złudna świadomość że coś się ma. Do użycia gazu potrzebne są warunki opanowanie zimną krew.
A nie pijana laska .
Świetnie się gazem posługują Ci co zaplanują jego użycie.  Mężczyźni.

Nie wiem czy zaplanowałem ale wożę w podręcznej sakwie wink Parę dni temu był film z bijatyki kierowców na naszej, polskiej drodze i jeden miał też gaz i niejaką przewagę mu to dawało. Plus pałka teleskopowa i można iść do knajpy lol Pałka nie zajmuje dużo miejsca i sporo modeli zmieści się nawet w wieczorowej, damskiej torebce.

12,155

Podstawową  rzeczą  jaką  się staram wbić  córce do głowy to że od żadnego mężczyzny w sytuacji zagrożenia  nie może być  silniejsza, może być tylko sprytniejsza.

Posty [ 12,091 do 12,155 z 12,682 ]

Strony Poprzednia 1 185 186 187 188 189 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024