30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Strony Poprzednia 1 16 17 18 19 20 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,106 do 1,170 z 12,682 ]

1,106

Odp: 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Czytam, że to salamandra plamista "Zaznacza się dymorfizm płciowy: samice przerastają samce[6], mają także bardziej masywną budowę[10][19]. Osobniki żeńskie mają też relatywnie krótsze kończyny[11], podczas gdy wysmuklejsze samce mają dłuższe, delikatniejsze nogi, a także zgrubiały u nasady ogon[10] i bardziej obrzękniętą kloakę[13]. Płcie nie różnią się ubarwieniem[10]."

Zobacz podobne tematy :

1,107

pasławku Zdjęcie wygląda znajomo smile
Żeby było śmiesznie, to odbiłem się właśnie na tle śluzowatej skóry na głowie tej salamandry ;P Wizytówka górskiej przyrody, chociaż bardziej z profesją związany byłby ten:

https://s6.ifotos.pl/img/ptjpg_qqnxsea.jpg

Coś tam się wybierze smile

1,108

bagienni_k napisał/a:

pasławku Zdjęcie wygląda znajomo smile

Fotki masz fajne na stronie FB no i chyba nie trzeba być jakimś wybitnym stalkerem żeby na nią trafić smile
ja lubię płazy  uważam że są piękne niby takie niezgrabne ale potrafią zaskoczyć sprawnością

1,109

Swojej facjaty pokazywać nie będę, chociaż zrobiłem sobie ładne zdjęcie z elegancką brodą. Żona pokazała koleżankom i twierdzą, że ładny jestem. Także, wolę unikać, bo jeszcze pojawią się wątki: "zauroczyłam się w m4jkelu", "boski m4jkel. widziałyście?", "oh, m4jkel".

1,110

Ajko napisał/a:

Czytam, że to salamandra plamista "Zaznacza się dymorfizm płciowy: samice przerastają samce[6], mają także bardziej masywną budowę[10][19]. Osobniki żeńskie mają też relatywnie krótsze kończyny[11], podczas gdy wysmuklejsze samce mają dłuższe, delikatniejsze nogi, a także zgrubiały u nasady ogon[10] i bardziej obrzękniętą kloakę[13]. Płcie nie różnią się ubarwieniem[10]."

Myślę że tu chodzi o możliwość szybkiej ucieczki przez samca jak ma dłuższe nóżki - tylko po co uciekać ?

1,111

Wszyscy panowie macie zarost? No wiem, że teraz taka moda i w ogóle, ale często bardzo postarza tongue

1,112

lody miętowe napisał/a:

Wszyscy panowie macie zarost? No wiem, że teraz taka moda i w ogóle, ale często bardzo postarza tongue

Ale brzydką gębę pozwala maskować tongue

1,113 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-05 16:49:11)

Teraz już nie mam brody bo osiwiała całkiem i rzeczywiście mnie postarzała ,czasem noszę dwudniowy zarost ,ale zapuszczać już chyba brody nie będę ,trochę męka to jest dla mnie,bo po dwóch tygodniach u mnie te małe cholery  się zakręcają mam twardy zarost, cała broda swędzi brrry dopóki szczecina nie urośnie bardziej.

Na wiosnę w zeszłym roku to tak u mnie wyglądała, potem zapuściłem dłuższą , ale osiwiała jakoś szybko jeszcze bardziej to zgoliłem.

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/120846927_1309360312738082_1042517603768674004_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=pIcEjuKNRQ4AX8wBaWo&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=b74724808bc3dcde20668f1bfd1f4a4d&oe=5FA04FEF

1,114

Broda niby w modzie, ale u mnie są trzy powody noszenia brody:
straszna wygoda, bo nie muszę się golić.
wszyscy znajomi uważają, że w brodzie mi lepiej, bo bez niej wyglądam młodziej i bardziej "chłopięco" (chociaż z brodą czy bez nie wyglądam na swój wiek)
żona jest zafiksowana na moją brodę, chce mieć drwala w domu smile

1,115

lody miętowe napisał/a:

Ja tylko kilkudniową szczecinkę.

1,116

Lucyfer666 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Ale brzydką gębę pozwala maskować tongue

Przynajmniej, jeśli chodzi o mnie, zgadzam się smile Jak się człowiek nie ogoli, to potem go w sklepie o dowód pytają tongue

Dlatego staram się ów zarost utrzymywać smile

pasławku Niestety aparatu dorobiłem się zbyt późno, bo inaczej dałoby się uchwycić znacznie grubszy kaliber smile( czworonożny i owłosiony smile)
Z tego co pamiętam, u salamnder ten dymorfizm płciowy nie jest aż tak wyraźny i raczej nie odgrywa chyba aż tak dużęj roli. Inaczej niż u innych zwierząt, jak chociażby jelenie czy ptaki kurowate:), gdzie te różnice mają duże znaczenie podczas dobierania się w pary.
Oczywiście fachowcy zajmujacy się płazami raczej są w stanie je odróżnić. Plazy są ciekawą grupą zwierząt, niestety powoli wymierającą i to właśnie w szerszej skali sad
Miło wspominam zajęcia terenowe, jak się je łapało czerpakami w kałużach i bajorkach smile

1,117 Ostatnio edytowany przez Ajko (2020-10-05 17:34:04)

m4jkel napisał/a:

Broda niby w modzie, ale u mnie są trzy powody noszenia brody:
straszna wygoda, bo nie muszę się golić.
wszyscy znajomi uważają, że w brodzie mi lepiej, bo bez niej wyglądam młodziej i bardziej "chłopięco" (chociaż z brodą czy bez nie wyglądam na swój wiek)
żona jest zafiksowana na moją brodę, chce mieć drwala w domu smile

A jakie wrażenia są z pocałunków z brodą? Zapytaj żonę.

Paslawek wyłaniasz się

https://i.imgur.com/vrWVK87.png

zostawiam dla niepoznaki

1,118

big_smile paslawka będziemy jak puzzle po kawaleczku składać big_smile ale juz można sobie wyobrazić jak wyglada;)

No właśnie o to mi chodziło, jak wasze panie reaguja/reagowaly na takie zarosty, w bliższym kontakcie wink

1,119

lody miętowe napisał/a:

big_smile paslawka będziemy jak puzzle po kawaleczku składać big_smile ale juz można sobie wyobrazić jak wyglada;)

No właśnie o to mi chodziło, jak wasze panie reaguja/reagowaly na takie zarosty, w bliższym kontakcie wink

Żona nie chciała, żebym się golił na gładko.

1,120

To samo miałem napisać, jeszcze kilka puzzli i będzie komplet smile

Ja przycinam ostatnio zarost nożyczkami ;P, bo jakiś tam warto mieć, ale już dłuższy to za bardzo swędzi smile

1,121 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-05 17:21:49)

lody miętowe napisał/a:

Moja żona nie narzekała ,ale woli jak jestem gładziutki

Hahaha nie ma letko

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/120848197_1309377196069727_7459145020463454953_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=qiMlv4Jru4kAX8VkcSo&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=0ac14d3cdfd7016830ca1309563688ab&oe=5FA006B8

boszsze co ja robię przecież ja jestem w pracy big_smile

1,122

lody miętowe napisał/a:

W dłuższej brodzie i nie świeżo przyciętym wąsie lubi się całować, nie ma problemu. 1-2 dniowy zarost ostry jak Szczota raczej zniechęca do pocałunków.
W seksie jest..  normalnie. Trochę mniej pocałunków, bo po chwili usłyszę, że mam wejść w tryb drwala tongue

1,123

Aha, czyli tylko ja taka delikatna sad u mnie po bliższym spotkaniu z takim zarostem twarz wygląda jak tatar big_smile zresztą nie tylko twarz...
A znacie panowie coś co ogoli naprawdę na 0, ale żeby było gładko jak pupcia niemowlaka big_smile

No wiem, ze dla faceta zarost to jak makijaż dla kobiety, można nim sobie trochę rysy podrasować, jak oczywiście jest taka potrzeba wink

1,124

A to wersja zanim ci broda zsiwiała lol

https://i.imgur.com/vrWVK87.png

1,125

lody miętowe napisał/a:

Aha, czyli tylko ja taka delikatna sad u mnie po bliższym spotkaniu z takim zarostem twarz wygląda jak tatar big_smile zresztą nie tylko twarz...
A znacie panowie coś co ogoli naprawdę na 0, ale żeby było gładko jak pupcia niemowlaka big_smile

To zależy od tego jaki kto ma zarost gęstość i twardość ,czasem nie da się u niektórych facetów doprowadzić do stanu "pupy niemowlęcia" w 100%
A najlepszy sposób to okłady z zimnych i gorących ręczników na przemian, przed i po  goleniu brzytwą potem balsam na twarz.

1,126 Ostatnio edytowany przez adiafora (2020-10-05 17:42:10)

nic nie chcę pisać, ale jak Paslawek tak dalej będzie się ujawniał to jak nic, będzie mieć wielbicielki big_smile

Lody, a Ty masz piękne usta!

1,127

No to go Ajko pobrzydzila trochę, ale co się widziało to się juz nie odzobaczy big_smile

1,128

lody miętowe napisał/a:

No wiem, ze dla faceta zarost to jak makijaż dla kobiety, można nim sobie trochę rysy podrasować, jak oczywiście jest taka potrzeba wink

Na początku naszej znajomości, żona była czerwona wokół ust od namiętnego całowania się, a ja miałem 1-2 dniowy zarost. Dłuższy włos jest miękki i nie kłuje, aż tak bardzo. Teraz Barber mi tak ładnie przyciął linię wąsa, że całowanie jest mniej odczuwalne dla żony. Pytałem przed chwila: uwielbiam cię całować i zanurzyć palce w brodzie jednocześnie. Faktycznie tak robi.
Do zera to tylko dobry krem/żel rozprowadzony np. świńskim włosiem, świeże ostrze i golenie pod włos, chociaż nie powinno się (tylko z włosem).

1,129 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-10-05 17:44:18)

Chyba o to chodziło smile Chociaż w sumie obiekt westchnień trochę niedostępny smile

Ogolić się można tak, że skóra jest dośc gładka i właściwie nic nie czuć, ale w moim przypadku odmładza mnie to tak, że przecietna kobieta w moim wieku wzięłaby mnie za szczeniaka z gimnazjum tongue 
W każdym razie cały zarost z twarzy jakoś daję radę usunąć, ale mi się to nie uśmiecha smile

1,130

m4jkel napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Na początku naszej znajomości, żona była czerwona wokół ust od namiętnego całowania się, a ja miałem 1-2 dniowy zarost. Dłuższy włos jest miękki i nie kłuje, aż tak bardzo. Teraz Barber mi tak ładnie przyciął linię wąsa, że całowanie jest mniej odczuwalne dla żony. Pytałem przed chwila: uwielbiam cię całować i zanurzyć palce w brodzie jednocześnie. Faktycznie tak robi.
Do zera to tylko dobry krem/żel rozprowadzony np. świńskim włosiem, świeże ostrze i golenie pod włos, chociaż nie powinno się (tylko z włosem).

Nie mówicie mi o całowaniu. Ostatni raz całowałem się chyba z 5-6 lat temu, albo więcej

1,131

lody miętowe napisał/a:

No to go Ajko pobrzydzila trochę, ale co się widziało to się juz nie odzobaczy big_smile

co ma się nie odzobaczyć? Takich widoków to się nie chce zapomnieć smile)
Żarty żartami, ale Paslawek bardzo przystojny jest. Przyznam, że wyobrażałam go sobie zdecydowanie gorzej big_smile

1,132

Misinx napisał/a:
m4jkel napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Nie mówicie mi o całowaniu. Ostatni raz całowałem się chyba z 5-6 lat temu, albo więcej

Tego się nie zapomina to jak z jazdą na rowerze chyba.

Niech Go ktoś przytuli

1,133

Mój partner goli się na gładko maszynka Brauna, ale ona ma chyba 20 lat. Kiedyś kupił sobie nowszą i wrócił do starej ,bo nowa nie goliła tak dokładnie. Do Braunowej dokupuje folie co jakis czas i jest perfekt.

1,134

pasławek zaraz się tutaj Panie nad Tobą rozpłyną smile

Przytulenie zostawię Paniom, sam mogę jedynie wirtualnie pocieszyć albo wypić za Kolegę Misinx'a smile

1,135

Oj widzę, że będę miał robotę tabletową, jak wrócę do domu... O ile wrócę big_smile

1,136 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-05 21:53:52)

adiafora napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

co ma się nie odzobaczyć? Takich widoków to się nie chce zapomnieć smile)
Żarty żartami, ale Paslawek bardzo przystojny jest. Przyznam, że wyobrażałam go sobie zdecydowanie gorzej big_smile

Dziękuje za komplement smile

Lucyfer666 napisał/a:

Oj widzę, że będę miał robotę tabletową, jak wrócę do domu... O ile wrócę big_smile

A dlaczego masz nie wrócić znowu tyle roboty, ja dziś uczciwie pracuje ale bez przesady.

bagienni_k napisał/a:

pasławek zaraz się tutaj Panie nad Tobą rozpłyną smile

Zaraz wyjdę na jakiego narcyza albo co smile
W jednym z tematów na forum byłem ciekaw jak wyglądają dziewczyny z tamtego wątku i wzajemnie,więc sam musiałem się ujawnić na Instagramie
dowiedziałem się że mam "pocieszną mordkę" smile co mnie się spodobało w sumie.

1,137

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, ale chyba w takim razie tylko brzytwa zostaje, ale wtedy musiałbym sobie nowego chłopa szukać big_smile

Widzisz bagienni_k Mój ma tak samo, wygląda bardzo młodo, a bez zarostu to juz w ogóle jakby do szkoły chodził jeszcze, także z zarostem poważniej, no ale wink

Dziękuję Adiafora za komplement smile może nieskromnie to zabrzmi, ale uważam ze usta to mój atut, chociaż kiedyś bardzo mi się nie podobały, bo takie duże i zwracają uwagę jednak, do tej pory nie mam jednak śmiałości, aby je pomalować np czerwona szminka big_smile

1,138

Paslawku. To uroki bycia tym pogardzanym prywaciarzem. Robota ma być zrobiona, a nadgodziny nie są płatne smile
Za to piwo dobrze smakuje

1,139 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-05 18:54:34)

Lucyfer666 napisał/a:

Paslawku. To uroki bycia tym pogardzanym prywaciarzem. Robota ma być zrobiona, a nadgodziny nie są płatne smile

Byłem prywaciarzem to wiem jak jest.

lody miętowe napisał/a:

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, ale chyba w takim razie tylko brzytwa zostaje, ale wtedy musiałbym sobie nowego chłopa szukać big_smile

Lody Miętowe zgadzam się z Adiafarą,masz piękne usta .

Brzytwa nie jest taka straszna, tylko teraz nie bardzo jest się od kogo nauczyć nią posługiwać , mnie pokazał dziadek jeszcze zdążył, a nie wiem jak u fryzjerów czy jeszcze można golić brzytwą .Dawno nie byłem u fryzjera sorry teraz barbera,włosy które mi pozostały sam strzygę.

1,140

I dlatego pewnie dzisiaj poleci 14 godzin roboty big_smile
Za to na błysk.

1,141 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-10-05 18:20:18)

Dobra to robota, jak sobie można w pracy piwko chlapnąć tongue, chociaż w sumie też mi się zdarzało smile

lody miętowe Ja sam mam bardzo miękki zarost, przynajmniej jak jest starszy niż 3 dni smile bo golę się i tak rzadko, ale niektórzy to mają prawdziwą tarkę na twarzy smile

edit: miało się to samozatrudnienie, ale znowu tak źle nie było smile

1,142 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-10-05 18:20:31)

Wczoraj mogłem, bo były przenosiny lokalu, więc montaż/demontaż plus mała budowlanka.
Dzisiaj nie, bo dużo jeżdżenia mamy, za to w domu się IPA chłodzi smile

1,143

paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

lody miętowe napisał/a:

Brzytwa nie jest taka straszna, tylko teraz nie bardzo jest się od kogo nauczyć nią posługiwać , mnie pokazał dziadek jeszcze zdążył, a nie wiem jak u fryzjerów czy jeszcze można golić brzytwą .Dawno nie byłem u fryzjera sorry teraz barbera,włosy które mi pozostały sam strzygę.

Barberzy używają brzytew. Mój używał 50 letniego klasyka z żyletkami polsilvera. Byłem w szoku, że jeszcze je produkują. Ogólnie old school barber.

Lucek za IPA szacunek. Jak dodasz do tego, że to White IPA z Grodziska, to przyjeżdżam podać ręki smile i wypić kufelek.

1,144 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-05 19:17:41)

M4jkel Ty napisałeś o takiej brzytwie nowszego typu na żyletki, ja pisałem o czymś takim ze stałym ostrzem,do używania ich w zakładach fryzjerskich w pewnym okresie podobno sanepid się czepiał

https://www.fryzomania.pl/media/products/8092953454adf1e3e22d577b21763eac/images/thumbnail/large_12801-636808097887240078.jpg?lm=1595414656

do ostrzenia pas skórzany,marmurek

1,145 Ostatnio edytowany przez adiafora (2020-10-05 19:19:02)

lody miętowe napisał/a:

Dziękuję Adiafora za komplement smile może nieskromnie to zabrzmi, ale uważam ze usta to mój atut, chociaż kiedyś bardzo mi się nie podobały, bo takie duże i zwracają uwagę jednak, do tej pory nie mam jednak śmiałości, aby je pomalować np czerwona szminka big_smile

i słusznie, że uważasz smile Trzeba doceniać w sobie dobre strony.
A Twój men nie może Cię ośmielić w temacie? smile Nie musisz malować ich na co dzień, ale na jakieś wyjście jak najbardziej - czerwona kiecka i czerwone usta. Nie łam się, przełam się wink

ps. podziękowania to głownie rodzicom się należą big_smile

1,146

Wiem o jaką Tobie chodziło. Miał taką, ale używał innej. Faktycznie mogły tu wyjść względy higieny.

1,147

m4jkel napisał/a:

Wiem o jaką Tobie chodziło. Miał taką, ale używał innej. Faktycznie mogły tu wyjść względy higieny.

Tak jak z saturatorami ich czas minął  .

Czysta czy z sokiem ?

1,148

m4jkel napisał/a:
paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

lody miętowe napisał/a:

Barberzy używają brzytew. Mój używał 50 letniego klasyka z żyletkami polsilvera. Byłem w szoku, że jeszcze je produkują. Ogólnie old school barber.

Lucek za IPA szacunek. Jak dodasz do tego, że to White IPA z Grodziska, to przyjeżdżam podać ręki smile i wypić kufelek.

Wbijaj, a nie obiecuj big_smile

1,149

lody miętowe napisał/a:

4-5 dniowy, a po dniu postrzyżyn "3-dniowy". Strzygę elektryczną maszynką do strzyżenia i lecę od razu też cały łeb. Zajmuje to ok. 5 minut i te 5 minut raz na kilka dni bezapelacyjnie wygrywa z poranną męką z maszynką do golenia. Aczkolwiek raz na jakiś czas używam i takiej, bo czasem lubię się popieścić po świeżo ogolonej glacy. Jak mam fantazję to nawet strzygę łeb z cieniowaniem różnymi długościami końcówek. Czasem objadę maszynką i starszego syna, a jakbym zainwestował w porządne nożyczki, to pewnie i coś bardziej wyrafinowanego bym potrafił.
Dłuższy zarost przegrywa góra po 3 miesiącach. Potem największy zapał do bycia drwalem upada. W  takim stanie zarostu jest prawie cały siwy. Zresztą siwe włosy miałem już przed 30-tką.
Tak poza tym jestem okropny. Pomagałem facetowi wygrzebać samochód z błota, żona wk....na, że buty w błocie. Siedziała i czyściła te buty z godzinę. Na drugi dzień wsiadłem na rower i pojechałem pasem torów kolejowych, gdzie największy syf, kiła i mogiła. Rower już nie wyrabiał, koła buksowały w błocie i musiałem zleźć z roweru w błotko. Ostatni raz tak dobrze czułem się chyba za dziecka lol

1,150

3 miesiące? Łoo, to mi ciężko wytrzymać miesiąc bez golenia, choćbym miał nożyczkami ciąć, ale trzeba choć trochę przystrzyc te kłaki smile Brzytwą czasami golą fryzjerzy na sam koniec, boki i kark.

IPA dobra rzecz, choć wolę Lagera smile

1,151 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2020-10-05 21:25:14)

Cześć smile
Widzę że niektórzy z Was poznali się na Facebooku. Byłoby miło zobaczyć Wasze gębusie smile
Ajko, jeśli chodzi o udostępnienie bloga, trochę się waham. Nie wszystkie moje zapiski są udane ciekawe mądre.
Pozwól że się jeszcze chwilkę powaham smile
Pozdrawiam Was wszystkich i uciekam spać, jestem nieludzko zmęczona. Szkoda że mnie do tego szpitala nie przyjęli sad

1,152

Piegowata'76 napisał/a:

Cześć smile
Widzę że niektórzy z Was poznali się na Facebooku. Byłoby miło zobaczyć Wasze gębusie smile
Ajko, jeśli chodzi o udostępnienie bloga, trochę się waham. Nie wszystkie moje zapiski są udane ciekawe mądre.
Pozdrawiam Was wszystkich i uciekam spać, jestem nieludzko zmęczona. Szkoda że mnie do tego szpitala nie przyjęli sad

Oczywiście. Dobranoc.

1,153 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-05 21:31:16)

bagienni_k napisał/a:

https://s6.ifotos.pl/img/ptjpg_qqnxsea.jpg

Byłbym zapomniał no nie mogłem się powstrzymać big_smile

1,154 Ostatnio edytowany przez Winter.Kween (2020-10-05 21:45:28)

Piegowata'76 napisał/a:

Cześć smile

Dawaj tego bloga!

Fajnie, ze ludzie sie tak ujawniaja troche. Ja sama przyszlam tutaj bez zamiaru bycia anonimowa bo i po co? To co tutaj gadam to nie jest zadna tajemnica, jedyne rzeczy bardziej prywatne o ktorych bym nie chciala mowic to sa rzeczy, ktore wiem tylko ja i moj maz. Bo tylko jemu powiedzialam o nich.

Czy ktos tutaj ma falowane lub krecace sie wlosy i zna sie na wlosingu? Bo moje wlosy sa ok, ale one chca sie falowac/krecic i nie wiem co mam z nimi robic. Czesac czy nie czesac po myciu czy co.
Wczoraj robilam olejowanie dwu etapowe i ladne i mile sa w dotyku, ale sa zawsze wiecznie roztrzepane, a z przodu wokolo twarzy maja skrety.

1,155

Snake, mam niemalże identycznie. Około tygodnia i maszynka, by pozbyć się kłaków. Natomiast chcę spróbować dłuższej brody w stylu obecnego Szymona Majewskiego. Podejrzewam, że dłużej nie usiedzi na mojej twarzy, ale sprawdzić zawsze można. Poza tym chcę zrobić przyjemność żonie, która chce mnie zobaczyć w dłuższym zaroście, co mnie nie przeszkadza, a też intryguje.

bagiennik lager dobry, ale to zwyczajny smak. Mi najbardziej podchodzą APA, ze względu na większą goryczkę. Znów Grodzisk wygrywa w tej kwestii, mój ulubiony browar. Mają też wyśmienite bezalkoholowe z mango.

Wolałbym pozostać anonimowy z mordy ze względu na to, że mam jakiś problem z bycia rozpoznanym, a jednak trochę się tu uzewnętrzniłem ze swoimi problemami. No cóż, wylewny facet jestem. Co najwyżej mógłbym co niektórym prywatnie na maila wysłać, pod klauzulą nie rozpowszechniania osobom trzecim bez mojej zgody, bo RODO big_smile

1,156 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2020-10-05 22:38:20)

Ile Ty masz lat m4jkel? może gdzieś mówiłeś, ale nie widziałam big_smile

1,157

m4jkel napisał/a:

Snake, mam niemalże identycznie. Około tygodnia i maszynka, by pozbyć się kłaków. Natomiast chcę spróbować dłuższej brody w stylu obecnego Szymona Majewskiego. Podejrzewam, że dłużej nie usiedzi na mojej twarzy, ale sprawdzić zawsze można. Poza tym chcę zrobić przyjemność żonie, która chce mnie zobaczyć w dłuższym zaroście, co mnie nie przeszkadza, a też intryguje.

bagiennik lager dobry, ale to zwyczajny smak. Mi najbardziej podchodzą APA, ze względu na większą goryczkę. Znów Grodzisk wygrywa w tej kwestii, mój ulubiony browar. Mają też wyśmienite bezalkoholowe z mango.

Wolałbym pozostać anonimowy z mordy ze względu na to, że mam jakiś problem z bycia rozpoznanym, a jednak trochę się tu uzewnętrzniłem ze swoimi problemami. No cóż, wylewny facet jestem. Co najwyżej mógłbym co niektórym prywatnie na maila wysłać, pod klauzulą nie rozpowszechniania osobom trzecim bez mojej zgody, bo RODO big_smile

Goryczka jest fajna, oby tylko nie za baardzo wysoka smile Lepsza goryczka niż sok do piwa, bo osbiście nie pijam, chyba że do grzańca smile

1,158

Właśnie świeżo po prysznicu jestem big_smile
Pozdrawiam i dobrej nocy życzę.
Tabletowego Paslawka uczynię... później smile

1,159

lody miętowe napisał/a:

10 więcej niż Lucek, 10 mniej niż Misinx big_smile

1,160

m4jkel napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

10 więcej niż Lucek, 10 mniej niż Misinx big_smile

Czyli w sumie wiek optimum smile

1,161

m4jkel napisał/a:

Anonimowość w internecie to fikcja mój drogi smile
Ja przestałem mieć z tym problem, kiedy zauważyłem, że w zasadzie sam nie ukrywam informacji w rozmowie. Po prostu.
Jakoś łatwiej mi się z tym żyje + nikt tego przeciwko mnie nie wykorzysta.

No i gdzie pieronie byłeś?
Ja tu z piwem czekałem.

1,162 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-06 10:25:45)

Zanim M4jkel się wygrzebie, brodę utrefi  to  se możesz jeszcze poczekać .

1,163

Zanim jeden KOlega dotrze to drugi już będzie wesoły smile

Ee, Panowie to my tu sami młodzieńcy jeszcze smile

1,164

paslawek napisał/a:

Zanim M4jkel się wygrzebie, brodę utrefi  to  se możesz jeszcze poczekać .

A tak potrzebowaliśmy trzeciej pary rąk do pracy tongue
Teraz to już nie musi przyjeżdżać, bo użyteczności nie będzie tongue

1,165

Szkoda trefić brodę, bo halny rozwieje. Ale jakbym była mężczyzną to korzystałabym z takiego barbera dla przyjemnosci i relaksu raz na czas.
Pasławek smutne oczy i seksowne usta big_smile

1,166

Ela210 napisał/a:

Szkoda trefić brodę, bo halny rozwieje. Ale jakbym była mężczyzną to korzystałabym z takiego barbera dla przyjemnosci i relaksu raz na czas.

Kto to do nas zawitał big_smile

1,167

Lucyfer666 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Kto to do nas zawitał big_smile

no widać kto wątki o zielonych kieckach ominął smile

1,168

O jak miło smile Grono się powiększa smile

1,169

no comments...wygodna taka niepamięć?

1,170

Ela210 napisał/a: