30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Strony Poprzednia 1 177 178 179 180 181 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11,571 do 11,635 z 12,682 ]

11,571

Odp: 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka
Lady Loka napisał/a:

Gdzieś Ty wyczaił moją siostrę? big_smile bo że na fejsie to wiem, ale jak ona Ci wyskoczyła? big_smile

.

Co to za problem Lady smile ?

Zobacz podobne tematy :

11,572

paslawek napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Gdzieś Ty wyczaił moją siostrę? big_smile bo że na fejsie to wiem, ale jak ona Ci wyskoczyła? big_smile

.

Chronię Misinxa xD wlazłaby mu na głowę i by życia nie miał big_smile

11,573 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-04-17 18:30:07)

Lady Loka napisał/a:
paslawek napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

.

Hehehe no nie wiem kto miałby bardziej przesrane big_smile
Łatwo ją wyczaić, bo masz ją podaną jako "rodzina" w informacjach smile A to młodsza siostra ?

Ja to jestem weteran friendzone. Praktykowałem friendzone na długo prze tym jak to się to nazywało friendzone big_smile Moje najbardziej hardcorowe numery to wożenie "koleżanek" na randki z innymi gościami (k...wa jaki człowiek był głupi lol)
Więc jest duże prawdopodobieństwo, że z Twoją siostrą byśmy się długo friendzonowali big_smile

Ale że młodsi koledzy tutaj jej nie wyczaili big_smile No, ale jak oni patrzą tylko na ptaszki tongue albo wilcze kupy big_smile

Typ naukowca ? Na zdjęciu z jakimś instrumentem, to myślałem, że raczej typ artystki smile

11,574 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2021-04-17 18:34:29)

Misinx napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
paslawek napisał/a:

Łatwo ją wyczaić, bo masz ją podaną jako "rodzina" w informacjach smile A to młodsza siostra ?

Ja to jestem weteran friendzone. Praktykowałem friendzone na długo prze tym jak to się to nazywało friendzone big_smile Moje najbardziej hardcorowe numery to wożenie "koleżanek" na randki z innymi gościami (k...wa jaki człowiek był głupi lol)
Więc jest duże prawdopodobieństwo, że z Twoją siostrą byśmy się długo friendzonowali big_smile

Ale że młodsi koledzy tutaj jej nie wyczaili big_smile No, ale jak oni patrzą tylko na ptaszki tongue albo wilcze kupy big_smile

Mam dwie siostry podane tongue tylko jedna ma inne nazwisko, bo to mentalna siostra big_smile
ale tak, młodsza smile

hahahaha big_smile młodsi koledzy nie mają mojego fejsa big_smile poza jednym kolegą.
Ale no moja siostra zaliczyła raz taki hardkorowy friendzone, miała kolegę, który regularnie przychodził w odwiedziny pod jakimiś głupimi pretekstami, chodzili do kina, na spacery, a potem on się chyba zniechęcił, ale regularnie wracał pomiędzy kolejnymi dziewczynami, aż w końcu siostra stwierdziła, że ma dość że tak się pojawia i znika.
Ale to właśnie wynika z jakiegoś braku umiejętności przeniesienia relacji level wyżej, bo ja miałam dokładnie tak samo. Miałam super znajomego, spotykaliśmy się kumpelsko parę lat i tak balansowaliśmy na granicy przyjaźni i związku, ale żadne z nas nie zrobiło kroku dalej. Do tej pory nie mam pojęcia, dlaczego to akurat tak wyglądało i czego brakło, że krążyliśmy dookoła siebie, ale żadne z nas nie zaryzykowało.
No a potem on poznał swoją obecną żonę, a ja zostałam ciocią ich dziecka big_smile

edit. typ artystki to ja big_smile ona to typ naukowca, za to robi artystyczne zdjęcia.

11,575

Loka, robisz siostrze kryptoreklamę smile

Albo nie potrafi wejść wyżej, albo jest zwyczajnie wybredna, co tu dużo mówić smile To fakt, ja osobiście to bardzo doceniam takie właśnie relacje międzyludzkie, typu przyjacielskiego, bez zapewnień, obietnic czy gwarancji. Bez planowania naprzód o kilka lat, po prostu na luzie smile

Misinx, woziłeś kumpele na randki? Samarytanin jakiś big_smile

11,576 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-04-17 18:48:35)

Lady Loka napisał/a:
Misinx napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Mam dwie siostry podane tongue tylko jedna ma inne nazwisko, bo to mentalna siostra big_smile
ale tak, młodsza smile

hahahaha big_smile młodsi koledzy nie mają mojego fejsa big_smile poza jednym kolegą.
Ale no moja siostra zaliczyła raz taki hardkorowy friendzone, miała kolegę, który regularnie przychodził w odwiedziny pod jakimiś głupimi pretekstami, chodzili do kina, na spacery, a potem on się chyba zniechęcił, ale regularnie wracał pomiędzy kolejnymi dziewczynami, aż w końcu siostra stwierdziła, że ma dość że tak się pojawia i znika.
Ale to właśnie wynika z jakiegoś braku umiejętności przeniesienia relacji level wyżej, bo ja miałam dokładnie tak samo. Miałam super znajomego, spotykaliśmy się kumpelsko parę lat i tak balansowaliśmy na granicy przyjaźni i związku, ale żadne z nas nie zrobiło kroku dalej. Do tej pory nie mam pojęcia, dlaczego to akurat tak wyglądało i czego brakło, że krążyliśmy dookoła siebie, ale żadne z nas nie zaryzykowało.
No a potem on poznał swoją obecną żonę, a ja zostałam ciocią ich dziecka big_smile

edit. typ artystki to ja big_smile ona to typ naukowca, za to robi artystyczne zdjęcia.

To jak robi artystyczne zdjęcia, to też trochę tryb artystki smile
Friendzone to jest przesrana sprawa. Jakbym się mógł cofnąć w czasie, to o to bym najbardziej opieprzył młodszego siebie. Zmarnowałem czas na głupie friendzone. Teraz już się bardziej pilnuję. Jeszcze przed żoną, jak się spotykałem z kimś z Sympatii to tak średnio ze 3 razy, a jak odnosiłem wrażenie, że "wibracji" nie ma, to dawałem sobie spokój. Inna sprawa, że mogłem się mylić co do "wibracji". Ze dwie laski to po jakimś czasie mnie zaczepiły, czemu się przestałem odzywać big_smile Ale już było "po ptokach" big_smile

bagienni_k napisał/a:

Misinx, woziłeś kumpele na randki? Samarytanin jakiś big_smile

Eeehhh... jak sobie o tym pomyślę.... Jaki człowiek był głupi, głupi, głupi....k...wa big_smile JPRDL Raz jedną laskę zawiozłem gdzieś w okolice Brzegów. Jak kojarzysz okolice Krakowa to wiesz. Pamiętam, noc, mgła, ja czekam w samochodzie, bo ona poszła do tego gościa. Po jakiejś pół godzinie wróciła i powiedziała..., że ona zostaje u niego. A ja głupi, spoko i pojechałem do domu. Dopiero się w domu zreflektowałem jaki idiota jestem big_smile i już zerwałem tą znajomość.

11,577

Hah big_smile tak realnie to niech kamieniem rzuci ten, kto nigdy nie zrobił z siebie idioty w relacji miedzyludzkiej big_smile

11,578

Lady Loka napisał/a:

Hah big_smile tak realnie to niech kamieniem rzuci ten, kto nigdy nie zrobił z siebie idioty w relacji miedzyludzkiej big_smile

No nie wiem. Są różne skale robienia z siebie idioty big_smile

11,579 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-04-17 19:29:35)

Rossanka znam wiele drobniejszych kobiet i mają wielkich mężów . Są mężczyźni co właśnie takie lubią  najbardziej.

Dobrze że się nie ujawniam na fejsie bo Misinx by polowal mi na córkę albo synową  big_smile

11,580

Ela210 napisał/a:

Rossanka znam wiele drobniejszych kobiet i mają wielkich mężów . Są mężczyźni co właśnie takie lubią  najbardziej.

Dobrze że się nie ujawniam na fejsie bo Misinx by polowal mi na córkę albo synową  big_smile

Coś mi ostatnio chodzi po głowie. Znowu usłyszałam, że chyba znowu schudłam
Zbliża się lato, ubrań coraz mniej, znowu się naslucham od koleżanek:(
Ale jak jednej wypaliłam na tekst, że znowu schudlas( mówiła to z wyrzutem przy każdej okazji), no więc wypaliłam, a ty przytylas,  to się obraziła.
Ale jaką satysfakcję wtedy poczułam. Czasami miewam podły charakter. A nawet czesciej.

11,581

Ela210 napisał/a:

Oczywiście big_smile A nie chciałabyś mieć takiego zięcia.

11,582

na pewwno nie bedą mnie interesować zięciowie o ile córka nie będzie przez nich płakać.

kolejny smętny dzień jeśli chodzi o pogodę..

11,583 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-04-18 09:48:16)

Ela210 napisał/a:

na pewwno nie bedą mnie interesować zięciowie o ile córka nie będzie przez nich płakać.

Kawa, czekolada (gorzka) i muzyka smile I od razu jest lepiej.

WySpotifowałem się ostatnio i odkrywam na nowo kawałki z dawnych lat smile Jak sobie przypomnę jak dawniej człowiek musiał się napolować w radiu, żeby nagrać ulubiony kawałek. A teraz klik i jest smile

11,584

Pysznej kawusi i udanych treningów życzę. smile

11,585

No co Ty, Elu big_smile może nie jest gorąco, ale przestalo padać. Moze troche szaro, ale wraca nadzieja, ze będzie ladniej:)

11,586

Misinx napisał/a:
Ela210 napisał/a:

WySpotifowałem się ostatnio i odkrywam na nowo kawałki z dawnych lat smile Jak sobie przypomnę jak dawniej człowiek musiał się napolować w radiu, żeby nagrać ulubiony kawałek. A teraz klik i jest smile

I jeszcze pań spiker gadał na końcu i nie można było nagrać całej piosenki big_smile

11,587 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-04-18 11:19:47)

rossanka napisał/a:
Misinx napisał/a:
Ela210 napisał/a:

I jeszcze pań spiker gadał na końcu i nie można było nagrać całej piosenki big_smile

To była masakra big_smile Lista Trójki to była jakaś szansa, ale tylko pod warunkiem, że utwór zaliczał awans na liście, bo jak miał spadek to go nie puszczali w całości.

Ale Spotify też doskonały nie jest. Już znalazłem kilka utworów, które lubię, a których tam niestety nie ma.

11,588

Taak... nagrywało dię z radia na poczciwego Grundiga, przez kabel, albo przez mikrofon ..
Z Rozgłośni Harcerskiej,  Toearzysywo Przyjaciół Chińskich Ręczników- pami€ta kto$ jeszcze?

11,589

adela 07 napisał/a:

Taak... nagrywało dię z radia na poczciwego Grundiga, przez kabel, albo przez mikrofon ..
Z Rozgłośni Harcerskiej,  Toearzysywo Przyjaciół Chińskich Ręczników- pami€ta kto$ jeszcze?

Aaaaa to ja miałem Kasprzaka big_smile Wyższy poziom technologii tongue Pamiętam swoją pierwszą kasetę z nagranym koncertem Chińskim Jarre'a. Teraz sobie to puściłem na Spotify, pierwszy raz od chyba 30 lat, to jakoś to inaczej brzmi big_smile

11,590

Misinx napisał/a:
rossanka napisał/a:
Misinx napisał/a:

To była masakra big_smile Lista Trójki to była jakaś szansa, ale tylko pod warunkiem, że utwór zaliczał awans na liście, bo jak miał spadek to go nie puszczali w całości.

Ale Spotify też doskonały nie jest. Już znalazłem kilka utworów, które lubię, a których tam niestety nie ma.

Taktak smile
Przeboje z pierwszej dziesiątki były puszczane niemal w całości. Ale zabawne, bo znało się utwór, ale już np nie videoklip. Zmienilo się to jak weszło MTV .

11,591

Jsk weszło MTV, to był powiew świata. Ale wtedy, to była telewizja muzyczna. Potem się to zamieniło w jakiś kurwidołek.
A Trójkę zawsze kochałam, ale do czasu, bo teraz to już tego radia nie ma.
To znaczy większość redaktorów jest w 357 także duch radiowy nie upadł.
Z tamtych czasów pamiętwm jeszcze program telewizyjny "Luz". Wojewódzki go prowadził, między innymi. Na YT można jeezcze to znaleźć.  Normalnie podróż w czasie.

11,592

adela 07 napisał/a:

Jsk weszło MTV, to był powiew świata. Ale wtedy, to była telewizja muzyczna. Potem się to zamieniło w jakiś kurwidołek.
Z tamtych czasów pamiętwm jeszcze program telewizyjny "Luz". Wojewódzki go prowadził, między innymi. Na YT można jeezcze to znaleźć.  Normalnie podróż w czasie.

Ja sobie zrobiłem właśnie taką playlistę z kawałkami, które w większości dawniej puszczali często w MTV smile

11,593

Nagrywanie z radia  i polowanie na utwory było fajne w czasach legalnego piractwa - całe albumy ,potem były wypożyczalnie płyt kompaktowych ,gdzie można było nagrać na kasety  z cd też legalnie w majestacie prawa smile.

11,594

paslawek napisał/a:

Nagrywanie z radia  i polowanie na utwory było fajne w czasach legalnego piractwa - całe albumy ,potem były wypożyczalnie płyt kompaktowych ,gdzie można było nagrać na kasety  z cd też legalnie w majestacie prawa smile.

Korzystałem z takich nagrywalni i wypożyczalni płyt smile Fajne czasy.

11,595

adela 07 napisał/a:

Pamiętam liste przebojów Trójki.
Potem, już w liceum przerzuciłam się na Rmf fm, i Radio Zet. A potem to już byłam stara i jakoś przestały mnie jako dorosłą osobę kręcić jakieś listy przebojów.
Teraz to tragedia, zatrzymałam sie na latach 90 tych i może pierwszej dekadzie lat 2000. Obecnie nie wiem nawet co jest modne i jakie są zespoły młodzieżowe.

11,596

rossanka napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Potem, już w liceum przerzuciłam się na Rmf fm, i Radio Zet. A potem to już byłam stara i jakoś przestały mnie jako dorosłą osobę kręcić jakieś listy przebojów.
Teraz to tragedia, zatrzymałam sie na latach 90 tych i może pierwszej dekadzie lat 2000. Obecnie nie wiem nawet co jest modne i jakie są zespoły młodzieżowe.

I nic nie tracisz smile W sumie to niewiele ciekawego się teraz dzieje w muzyce. Zwłaszcza w rocku. Najlepsze są stare rzeczy big_smile

11,597

Misinx napisał/a:
rossanka napisał/a:
adela 07 napisał/a:

I nic nie tracisz smile W sumie to niewiele ciekawego się teraz dzieje w muzyce. Zwłaszcza w rocku. Najlepsze są stare rzeczy big_smile

To straszne. Osiągnęłam wiek, gdy mówię "za moich czasów ":O

11,598

A ja mam dość wszelkich staroci serio.
Muzyka cały czas się tworzy po co tkwić w przeszłości i odgrzewać kotlety?
Nie dotyczy F.CH  oczywiście. smile

11,599

Misinx, gadadx jak mój ojciec swego czasu. smile
Każdy ma swój gust, ale jak się człowiek zafiksuje na klasyce, to koniec.
Akurat ja, im bardziej grzebię, tym więcej znajduję czegoś, co mi się podoba. I czasami jest to zupełnie świeże, a czasem widzę jsk młodzi twórcy czerpią z klasyki, albo odkopują coś ci ich inspiruje do robienia muzyki.

11,600

adela 07 napisał/a:

Misinx, gadadx jak mój ojciec swego czasu. smile
Każdy ma swój gust, ale jak się człowiek zafiksuje na klasyce, to koniec.
Akurat ja, im bardziej grzebię, tym więcej znajduję czegoś, co mi się podoba. I czasami jest to zupełnie świeże, a czasem widzę jsk młodzi twórcy czerpią z klasyki, albo odkopują coś ci ich inspiruje do robienia muzyki.

"Ja jestem umysł ścisły i mnie się podoba muzyka, którą już raz słyszałem" big_smile
Przecież ja mówię wg swojego gustu. Wiadomo, że każdy ma swój.

11,601

Ela210 napisał/a:

A ja mam dość wszelkich staroci serio.
Muzyka cały czas się tworzy po co tkwić w przeszłości i odgrzewać kotlety?

Bo lubie dużo starych przebojów?

11,602

Co by nie mówić, to zawsze muzyka z lat młodości będzie wzbudzać sentyment..Co jakiś czas przypominam sobie hity lat 90-tych smile Nie powiem, przyjemnie się robi na duszy big_smile

11,603

Ja też lubię to co znam. Ale z wiekiem zrobiłam się bardziej otwarta. To chyba za sprawą dżezu. Improwizacje otworzyły mi głowę na różne odmiany muzyczne.
To jest fajne, bo znajduję na każdym kroku coś co mi się podoba.
Jednocześnie od razu wiem, co jest " kiepskie"- OCZYWIŚCIE WEDŁUG MOJEGO SUBIEKTYWNEGO ODBIORU.

11,604 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-04-18 12:31:02)

Zależy też co rozumiemy przez nowość. Bo dla mnie np. muzyka z lat 80-tych, której wcześniej nie słuchałem też jest "nowością". I ja akurat wolę sobie takie starsze "nowości" wyszukiwać.

11,605

I fajnie. Starsze nowości to też nonowości:)

11,606

W moim przypadku, to owe "starsze nowości" okazują się o wiele lepsze, niż wiele współczesnych kawałków. Przesłuchiwałem sobie nieraz fragmenty utwórów Fogga albo Bodo i musże powiedzieć, że mają w sobie o wiele więcej uroku, niż utwory Biebera albo Sheerana.

11,607

bagienni_k napisał/a:

W moim przypadku, to owe "starsze nowości" okazują się o wiele lepsze, niż wiele współczesnych kawałków. Przesłuchiwałem sobie nieraz fragmenty utwórów Fogga albo Bodo i musże powiedzieć, że mają w sobie o wiele więcej uroku, niż utwory Biebera albo Sheerana.

Zobacz sobie "Cafe Fogg". Tam są intetpretacje, ale świetne. Polecam też "Noc w wielkim mieście" duetu Młynarski Masecki.

11,608

Ja lubię muzykę okresu międzywojennego big_smile zdecydowanie nie moja młodość, a utwory, ktore tam powstawały to perełki.

Warto kojarzyć starocie, bo często nowości na nich bazują smile poza tym każdy może słuchać tego, co lubi smile

11,609 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-04-18 14:25:07)

Nie mówię, że wszystkie nowości są beznadziejne, ale często te utwory czy covery albo duety brzmią jak zwykły bełkot. Tymczasem te starsze utwory przynajmniej dadzą się słuchać, bo człowiek przynajmniej rozumie znaczenie słów w danym kawałku.

11,610 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-04-18 16:28:51)

to nie to że strą muzykę uważam za nudną i beznadziejną:)
przeciwnie: półka zawalona płytami :)po prostu głód inspiracji smile czegoś nowego:

teraz słucham tego: polecam:

https://www.youtube.com/watch?v=nV8FGJNQqyM

i jeszcze: nie takie stare ale w klimacie starym  ( nawet Bizeta słyszę smile
https://www.youtube.com/watch?v=M_kTSBqQkME

no i to, dla dzielnych zagadkowiczów smile
https://www.youtube.com/watch?v=xW34yNLCz00

11,611

Ja to chyba jestem jakiś dziwny. Zaczęłam wczoraj pisać do jednej niewiasty na Sympatii, no i o dziwo zaczęła odpowiadać. Ale odpowiada tylko w takiej formie, że ja o coś pytam, a ona odpowiada, ale kompletnie nic w drugą stronę. Nie kumam tego. Tak jakby ta osoba po drugiej stronie kabla kompletnie nie wzbudzała zaciekawienia. No to po kiego w ogóle odpisuje ? Można wkleić standardową formułkę podpowiadaną na Sympatii, która w wolnym tłumaczeniu oznacza "Sorry Winnetou, ale nic z tego nie będzie. Krzyżyk na drogę" i prosta sprawa big_smile
I to nie jest pierwsza taka sytuacja. I znowu wyjdzie na to, że zapłacę za to cholerne konto premium, a zaraz je zablokuję, bo się odechciewa big_smile Cholera... Może to tak specjalnie w Onecie wymyślili ?

11,612

Mało asertywna i tak lepiej omijać wink

A ja to dziś rowerek w końcu dalej powiozłem i już lżej ubrany.

11,613

Może zapytaj wprost, czy nie zawracasz jej głowy, skoro ni jest skora do pytania o cokolwiek.

11,614 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-04-18 19:48:03)

No A Ty nie możesz jej wkleić  tej formuły jeśli się  rozmowa nie klei?

A jak ma 17 lat to się nie dziw niektóre nieśmiałe  są  tongue

11,615

Misinx napisał/a:

Ja to chyba jestem jakiś dziwny. Zaczęłam wczoraj pisać do jednej niewiasty na Sympatii, no i o dziwo zaczęła odpowiadać. Ale odpowiada tylko w takiej formie, że ja o coś pytam, a ona odpowiada, ale kompletnie nic w drugą stronę. Nie kumam tego. Tak jakby ta osoba po drugiej stronie kabla kompletnie nie wzbudzała zaciekawienia. No to po kiego w ogóle odpisuje ? Można wkleić standardową formułkę podpowiadaną na Sympatii, która w wolnym tłumaczeniu oznacza "Sorry Winnetou, ale nic z tego nie będzie. Krzyżyk na drogę" i prosta sprawa big_smile
I to nie jest pierwsza taka sytuacja. I znowu wyjdzie na to, że zapłacę za to cholerne konto premium, a zaraz je zablokuję, bo się odechciewa big_smile Cholera... Może to tak specjalnie w Onecie wymyślili ?

Przecież to tak ma działać.
Dlatego nie warto się bawić w kulturkę, to warto "chamsko" napisać - "A Tobie co, język urwało, że nie potrafisz napisać, że nic się nie klei i dzięki?"

11,616 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-04-18 19:53:24)

Ela210 napisał/a:

O co Ty mnie posądzasz ? big_smile

45 ma, to już płochliwa nie powinna być.
Trochę głupio mi wkleić formułę skoro ja do niej zagadałem. Konwersacja umrze śmiercią naturalną.

Lucyfer666 napisał/a:

Dlatego nie warto się bawić w kulturkę, to warto "chamsko" napisać - "A Tobie co, język urwało, że nie potrafisz napisać, że nic się nie klei i dzięki?"

Nie no, odpisuje pełnymi zdaniami. Jest podmiot i orzeczenie. Więc trzeba to docenić. Ale chyba mnie nie dziwi, że ja ją na tej Sympatii to już widziałem pół roku temu.

A ch... Łikend się kończy. Trzeba piwo otworzyć wink

11,617

Misinx napisał/a:

A ch... Łikend się kończy. Trzeba piwo otworzyć wink

Proszę big_smile
Właśnie skończyłem robić

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/p1080x2048/176062562_498578524644622_6900172955870998663_n.png?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=0HSg62mM8BwAX9onb9E&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&tp=30&oh=2e579fdd018f2746f565639569227bde&oe=60A15F68

11,618

Coś kolor mało piwny big_smile Ale obrazek bardzo ładny.

11,619

Misinx napisał/a:

Dalej się uczę, ale od czego są różne piwa wink
Gdybyś widział jaki ma kolor kokosowe wink

11,620

Lucyfer666 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Pod tym względem jestem fundamentalistą.

11,621

Misinx napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Przed wyruszeniem na Świnicę, dam Tobie portera na rozgrzewkę w ramach sprawdzenia fundamentalizmu koloru piwnego smile

11,622

Lucyfer666 napisał/a:
Misinx napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Przed wyruszeniem na Świnicę, dam Tobie portera na rozgrzewkę w ramach sprawdzenia fundamentalizmu koloru piwnego smile

Kiepski pomysł big_smile Piwo mnie osłabia.

11,623

Mniej Ludwika dolewaj Lucyfer smile)

Misinx zadaj Pani jakieś  ambitniejsze filozoficzne pytanie bo może  mało intelektualnie ją pobudzają po prostu? smile i usypia

11,624

Gdzie,  kiedy na Świnicę? Widzę tu umawianie się za moimi plecami!
...
Jak mnie nie chcecie to dyskretniej proszę.

11,625

Lekko zmienione

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/p1080x2048/175540611_2524366907868209_505927415223393738_n.png?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=tlfqx2V0MmoAX8S6x4i&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&tp=30&oh=ebca345d1c497208e73604cf417a2fcc&oe=60A02F31

Adelo, żadne spiski. W czerwcu miejmy nadzieję na warunki smile

11,626 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-04-18 20:52:05)

Ela210 napisał/a:

Mniej Ludwika dolewaj Lucyfer smile)

Misinx zadaj Pani jakieś  ambitniejsze filozoficzne pytanie bo może  mało intelektualnie ją pobudzają po prostu? smile i usypia

O... to może być grząski grunt, bo napisała, że się interesuje filozofią. Jak jest obtrzaskana w temacie to wyjdę na jakiegoś Suskiego big_smile

adela 07 napisał/a:

Gdzie,  kiedy na Świnicę? Widzę tu umawianie się za moimi plecami!
...
Jak mnie nie chcecie to dyskretniej proszę.

Jaka Świdnica ? Co Ty ? Jeszcze po piwie ? Jaja sobie robi big_smile

Jeszcze nie sprawdzałem moich nowych butów. Znajoma mi poradziła, żebym się w nich najpierw na kopiec Wandy wybrał big_smile

11,627 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-04-18 20:54:50)

Misinx, jak widać, tendencja do odpisywania w tej formie nie zna granic wieku a pewnie oczekiwanie zabawiania przez Ciebie od razu się jej włączyła smile

Co do piwka, to stwierdziłem ostatnio, że nie ma to jednak jak jasny lager smile Mam jakąś awersję do wszelkich smaków, udziwnień i dodatków- czyste, gorzkie i jasne piwko smile

11,628

bagienni_k napisał/a:

Misinx, jak widać, tendencja do odpisywania w tej formie nie zna granic wieku a pewnie oczekiwanie zabawiania przez Ciebie od razu się jej włączyła smile

Co do piwka, to stwierdziłem ostatnio, że nie ma to jednak jak jasny lager smile

Nie wiem, może to teraz jest normalne... Nie twierdzę, że nadążam za trendami big_smile

11,629

No i co tak cicho siedzą ?  Laguna się boją ? big_smile Laguny to tylko w Krakowie grasują.

11,630

Laguna trzeba się bać smile A może gdzie indziej inne lagunny grasują? wink

11,631

bagienni_k napisał/a:

Laguna trzeba się bać smile A może gdzie indziej inne lagunny grasują? wink

Zimno jest, a jak jest zimno to Laguny są takie otępiałe, nie groźne.

11,632

Może to Jagular?

11,633

Lucyfer666 napisał/a:

Lekko zmienione

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/p1080x2048/175540611_2524366907868209_505927415223393738_n.png?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=tlfqx2V0MmoAX8S6x4i&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&tp=30&oh=ebca345d1c497208e73604cf417a2fcc&oe=60A02F31

Jak po kwasie smile

11,634

Misinx napisał/a:
Ela210 napisał/a:

O co Ty mnie posądzasz ? big_smile

45 ma, to już płochliwa nie powinna być.
Trochę głupio mi wkleić formułę skoro ja do niej zagadałem. Konwersacja umrze śmiercią naturalną.

Lucyfer666 napisał/a:

Nie no, odpisuje pełnymi zdaniami. Jest podmiot i orzeczenie. Więc trzeba to docenić. Ale chyba mnie nie dziwi, że ja ją na tej Sympatii to już widziałem pół roku temu.

I zdania wielokrotnie złożone:D

11,635

paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Lekko zmienione

Jak po kwasie smile

Wiesz, jak ciężko znaleźć ten kolor, kiedy render i filtrowanie zajmuje koło 12 minut? big_smile

Posty [ 11,571 do 11,635 z 12,682 ]

Strony Poprzednia 1 177 178 179 180 181 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024