30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Strony Poprzednia 1 15 16 17 18 19 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,041 do 1,105 z 12,682 ]

1,041

Odp: 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Tyle, że w książkach najważniejsza jest treść, opowiedziana historia. To ona porywa i przykuwa nas do fotela. Środek jakim jest przekazana jest mało istotny, a dziś jest kwestią wygody.

Zobacz podobne tematy :

1,042

Hm, nie wiem, jak i dlaczego, ale śmiem twierdzić, zę w moim przypadku właśnie środek przekazu współtworzy tą całą otoczkę i klimat, który właśnie porywa czytelnika. Nawet niektóre książki wolę czytać w starych wydaniach, choć to już może czysty sentymentalizm.
Dlatego prędko się na inne wersje nie przerzucę, ale rozumiem tych, którzy się przestawili, skoro jest wygodniej wink

1,043

Uwielbiam stare książki.
Ich zapach, kolor, czasami styl okładek, bądź szkicy.
Oj M4jkelu - zawartość nie pochłonie klienta, bez zewnętrznej otoczki.

1,044

Lucyfer666 napisał/a:

Umajona - Dlaczego strach się bac? big_smile

Bo już Cię trochę "znam" ;p
Więc co takiego to jest?

1,045

umajona napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Umajona - Dlaczego strach się bac? big_smile

Bo już Cię trochę "znam" ;p
Więc co takiego to jest?

http://www.mises.sklep.pl/183-thickbox_default/rzad-wszechmogacy-ludwig-von-mises.jpg

1,046

No rzeczywiście strach się bać smile, szczególnie jak widzę ten gest..

1,047 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2020-10-04 22:06:04)

Bagiennik, przyroda mnie ciekawi leży w obszarze moich zainteresowań, ale książek o tej tematyce nie posiadam zbyt wiele. Przypominam sobie jeszcze "Zwierzęta, zwierzęta" Andrzeja Trepki oraz "Poradnik młodego przyrodnika", który zaczytałam na śmierć,a którego autora już nie pamiętam. Wypożyczałam też książki przyrodnicze z biblioteki - Sokołowskiego bodajże o ptakach, Jana Żabińskiego, a całkiem niedawno fascynujące gawędy simony Kossak.

Simona i małżeństwo Żabińskich to bardzo ciekawe postacie. ale może już nie będę tego tematu rozwijać bo zagadam was na śmierć.
Książki to dla mnie pasja - bez dwóch zdań!

Przyrodnicze ciągoty zawdzięczam rodzicom, zwłaszcza Tacie oraz temu, że dane mi było dorastać w bliskości natury.
Atlas roślin Europy dostałam kiedyś od cioci.
Nie jestem materialistką, ale lubię gdy moje rzeczy mają swoją historię i emocjonalny ładunek.

Mam jeszcze wśród książek i pamiątek gimnazjalny podręcznik do języka francuskiego z początków XX wieku wyszperany u dziadka na strychu.

Wybaczcie błędy, bo piszę na telefonie.

1,048

Autor jest dużo bardziej istotny smile
A gest. Ja bym powiedział, że na dwa gesty to jeden bardzo wyróżnia się smile

1,049

Lucyfer666 napisał/a:

Uwielbiam stare książki.
Ich zapach, kolor, czasami styl okładek, bądź szkicy.
Oj M4jkelu - zawartość nie pochłonie klienta, bez zewnętrznej otoczki.

Pochłonie, pochłonie, na Kindlu lykam wszystko lepiej niż na zwykłej książce. Czytam na obu, wygodniej na Kindlu, klimatycznej na książce. Wiadomo.

1,050 Ostatnio edytowany przez Winter.Kween (2020-10-04 22:09:26)

Ja tam czytam na laptopie big_smile Moj maz ma ponad tysiac ksiazek z kolei, takich prawdziwych. Jedna bardzo lubie, ktora mi podarowal.
Jest pieknie wydana, piekne obrazy w srodku

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41KzjrUE5iL._SX345_BO1,204,203,200_.jpg

Sama mam tylko trzy ksiazki tutaj, poza ta od meza.

Ulubiona ksiazka mojego meza to 'Golem' Gustava Meyrinka i 'Lilith' George MacDonalda. Zreszta to z tej drugiej jest moja sygnaturka.

1,051 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2020-10-04 22:35:07)

Kiedyś podziwiałam piękne duże biblioteki domowe, ale do czasu gdy nie przyszło mi prowadzić życia nomady i przeprowadzać się co rok lub 2 lata z całym tym kramem.

1,052

Piegowata'76 napisał/a:

Bagiennik, przyroda mnie ciekawi leży w obszarze moich zainteresowań, ale książek o tej tematyce nie posiadam zbyt wiele. Przypominam sobie jeszcze "Zwierzęta, zwierzęta" Andrzeja Trepki oraz "Poradnik młodego przyrodnika", który zaczytałam na śmierć,a którego autora już nie pamiętam. Wypożyczyłam też książki przyrodnicze z biblioteki - Sokołowskiego bodajże o ptakach, Jana Żabińskiego, a całkiem niedawno fascynujące gawędy simony Kossak.

Simona i małżeństwo Żabińskich to bardzo ciekawe postacie. ale może już nie będę tego tematu rozwijać bo zagadam was na śmierć.
Książki to dla mnie pasja - bez dwóch zdań!

Przyrodnicze ciągoty zawdzięcza mojemu najcudowniejszemu pod słońcem Tacie.

No widzisz, to wielu autorów mamy wspólnych smile Żabińskiego i Trepkę czytałem po kilkadziesiąt razy smile a miałem przyjemność rozmawiać z ludźmi, którzy znali Simonę osobiście, pracując w miejscu jej zamieszkania smile
Polecam "Azyl" o historii małżeństwa Żabińskich czy "Ludzie i zwierzęta" Antoniny. Porywające! smile Takich ludzi jak Żabińscy teraz brakuje, Jan miał taki życiorys, że można nim było obłożyć kilka osób.

1,053

Piegowata'76 napisał/a:

Kiedyś podziwiam piękne duże biblioteki domowe, ale do czasu gdy nie przyszło mi prowadzić życia nomady i przeprowadzać się co rok lub 2 lata z całym tym kramem.

O tak! Dokladnie mam to samo. Przez to w dodatku stracilam doslownie wszystko, kazda rzecz jaka kiedykolwiek lubilam. Stracilam cala garderobe, wszystkie ksiazki, wszystkie pamiatki rodzinne. Zostala mi tylko jedna bluzeczka i tyle.

1,054 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2020-10-04 22:21:01)

post pod postem sad

1,055 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2020-10-04 22:27:35)

czytałam Azyl i oglądałam film w kinie. Przeczytałam też wspomnienia Antoniny Żabińskiej, ale nie pamiętam ich tytułu. z tej książki utkwiła mi w pamięci fascynujące wypowiedź Jana Żabińskiego na temat wyczuwanie przez zwierzęta cudzych emocji. Ufna, pokojowa postawa Antoniny wytrąciła Niemcom broń z ręki (nie dosłownie rzecz jasna), pozbawiła ich zwykłej agresji. Żabiński dał cały wykład na ten temat i porównał do świata zwierząt.
A Simona Kossak pisała niesamowite rzeczy o kawkach, społeczności tych ptaków podobnie jak ludzie mają swoje odmienne "dialekty" w których się porozumiewają.

No, kurde, jak tu książek nie kochać!

P.S. O, właśnie! to "Ludzie i zwierzęta" były!

1,056

Ale właśnie zostałem nagrodzony przez łobuza wink
Godzina tulenia, bo tak się stęsknił.

1,057 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-10-04 22:54:36)

Zanim przeczytałem Azyl, byłem już po lekturze kilkunastu książek Żabisńskiego, ale tych bardziej popularno-naukowych, pisanych już po wojnie. Już wtedy ujął mnie swoim stylem pisania, gdzie czuć było ten poziom, zaangażowanie i wiedzę a jednocześnie umiejętność dotarcia do widza, często jeszcze dość młodego. Swoją drogą to ciekaw jestem czy w archiwum Polskiego Radia są jakieś nagrania z jego audycji, które wygłaszał swego czasu( przed- i po wojnie).

1,058

Lucyfer, masz pieska?

1,059

Jak godzinkę trzeba zwierzaka głaskać, żeby sie odwdzięczył, to musi być wybredny smile

1,060

lody miętowe napisał/a:

Lucyfer, masz pieska?

Lucyfer666 napisał/a:

To u mnie taki królewcz towarzyszy. Niestety w styczniu musieliśmy pochować jego braciszka sad

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/117533516_370679487252447_1789880762345577445_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=hA32SWBK51sAX_8glsV&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=31d8016c5bbf41159dd4932aee52f124&oe=5F8960FB

1,061

Ale słodziaczek smile Ty go na spacery wyprowadzaj, dobry wabik na podryw, ja bym się na pewno obejrzała big_smile za pieskiem oczywiście tongue

1,062

A to jejku big_smile W lecie to on godzinny spacer ma codziennie smile
Ale to też już starszy papuś smile
Niemniej dalej ma sporo energii i radości.

Odkąd nie ma braciszka to bardziej się do nas przywiązał i naprawdę dla niego obecnie wyjście do pracy to coś sporego.

1,063 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2020-10-04 23:09:26)

Wygląda na zadowolonego i na żywiołowego pieska, a jak się wabi?

Edit: a ta książka, która czytasz jakim językiem jest pisana? W sensie czy ciezka w odbiorze i wymagająca skupienia i zaangażowania? Widzę, ze na okładce znane zdjęcie, mocne w odbiorze

1,064

Atuś smile

1,065

Fajna psina, niech się wybiega jak najwięcej, dobrze mu zrobi smile

1,066

Lucyfer666 napisał/a:

Atuś smile

Słodziak pasuje do niego Atuś.

1,067 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-10-04 23:20:12)

bagienni_k napisał/a:

Fajna psina, niech się wybiega jak najwięcej, dobrze mu zrobi smile

Korzysta z pogody i ogródka smile
Do tego spokojna okolica i sporo pól do wybiegania i przepędzenia wszelkich kotów big_smile

lody miętowe napisał/a:

Wygląda na zadowolonego i na żywiołowego pieska, a jak się wabi?

Edit: a ta książka, która czytasz jakim językiem jest pisana? W sensie czy ciezka w odbiorze i wymagająca skupienia i zaangażowania? Widzę, ze na okładce znane zdjęcie, mocne w odbiorze

Mises napisał ją w ramach analizy nad powstaniem tworu politycznego zwanego III Rzeszy, czyli państwa totalitarnego (Hitlerowi to zajęło ok 10 miesięcy) w narodzie o wysokim poziomie kultury.
Wyjaśnia on procesy, które zachodziły historycznie w społeczeństwie niemieckim, jak i tendencjom, jakim masy się poddawały. Znaczenie militaryzmu, socjalizmu, interwencjonizmu, a przez to ostatecznie etatyzmu.
Dlatego napisałem, że książka aktualna, bo obecne tendencje popierania partii etatystycznych, zachodzących o socjalistyczne jest bardzo popularny.

paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Atuś smile

Słodziak pasuje do niego Atuś.

I takie tulenie było smile
https://images.tinypic.pl/i/01014/zfpexrpt22g6_t.jpg

1,068

lody miętowe napisał/a:

Ale słodziaczek smile Ty go na spacery wyprowadzaj, dobry wabik na podryw, ja bym się na pewno obejrzała big_smile za pieskiem oczywiście tongue

Lody czy na awatarze to Ty ? smile

1,069 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-10-05 09:07:35)

Coraz więcej użytkowników zaczyna powoli odsłaniać swoje oblicze smile

1,070

bagienni_k napisał/a:

Coraz więcej użytkowników zaczyna powoli odsłaniać swoje oblicze smile

No i fajnie smile Strach przed tym jest trochę irracjonalny.
Nie planuję kandydować na prezydenta, ani zostać gwiazdą filmową. Grono znajomych mam wąskie, a zresztą im mówię, albo mogę powiedzieć to co tutaj piszę. Poza tym kto mnie tu może namierzyć ? Ktoś z pracy ? Proszę bardzo. Mam to gdzieś smile

1,071

Pewnie, nie ma się co przejmować smile Sam też mam wywalone, czy ktoś mnei ze znajomych tutaj znajdzie czy nie, chociaż jakoś specjalnie nie lubię eksponować facjaty publicznie. To takie typowe "antyparcie" na szkło.
Teraz, jak sobie pomyślę, to chyba naprawdę nie mógłbym być żadnym influencerem czy w ogóle prowadzić żadnego bloga ani kanału, gdzie trzeba gadać do karmerki czy pokazywać swoje oblicze, wrzucając dziesiątki lub setki fotek, gdzie każda różni się jakimś drobnym szczegółem. To nie kwestia technologii, ale niechęć dorobienia przedstawienia ze swojego życia, ot wszystko smile

1,072

bagienni_k napisał/a:

Pewnie, nie ma się co przejmować smile Sam też mam wywalone, czy ktoś mnei ze znajomych tutaj znajdzie czy nie, chociaż jakoś specjalnie nie lubię eksponować facjaty publicznie. To takie typowe "antyparcie" na szkło.
Teraz, jak sobie pomyślę, to chyba naprawdę nie mógłbym być żadnym influencerem czy w ogóle prowadzić żadnego bloga ani kanału, gdzie trzeba gadać do karmerki czy pokazywać swoje oblicze, wrzucając dziesiątki lub setki fotek, gdzie każda różni się jakimś drobnym szczegółem. To nie kwestia technologii, ale niechęć dorobienia przedstawienia ze swojego życia, ot wszystko smile

Influencerem też nie mógłbym być. Bloga próbowałem kiedyś prowadzić, ale skończyło się na dwóch smętnych wpisach big_smile Jakieś 15 kg temu to nie mogłem w ogóle patrzeć na swoje zdjęcia, na siebie w lustrze. Teraz jest dużo lepiej i nie mam tego odruchu odrazy.

1,073 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2020-10-05 10:58:35)

Blog zaczęłam prowadzić 15 lat temu i pisałam długie lata, dopóki mój były nie zaczął wypisywać złośliwych komentarzy i wyśmiewać moje zapiski przed synem. Publicznie podawał moje dane, pokazywał blog znajomym. Przerwałam wtedy pisanie na dłuższy czas. Wróciłam po kilku latach, coś tam mam w internecie, ale wena już nie ta, pasja już nie ta. Nieczęsto dodaję nowe posty, wydają mi się takie nieistotne, błahe.
Piszę jednak coś stale, choć często wyłącznie "do szuflady", bo ja muszę, muszę, muszę wyrzucać gdzieś to wszystko, co się we mnie gromadzi wink Mam wiele zeszytów odręcznie zapisanych pamiętnikami. Dziś też na papierze notuję wiele swoich przemyśleń.
Nie zawsze te moje wypowiedzi są ułożone, nie zawsze nawet dobrze przemyślane, bo bywam narwana i impulsywna, toteż wolę zachować przynajmniej częściową anonimowość, publikując coś w internecie. Często pisanie jest dla mnie dopiero częścią procesu porządkowania myśli, układania ich w głowie, dochodzenia do własnego zdania. Zdarzało mi się też pisać o sprawach bardzo osobistych, które niekoniecznie chcę udostępniać realnym znajomym. Przyznam uczciwie, że za niektóre wypowiedzi jest mi dzisiaj wstyd. Czasami zwiedziona anonimowością zbytnio folgowałam swoim emocjom. Z czasem nauczyłam się trochę temperować, ale i tak natura daje o sobie znać smile

_________

Poszłam dzisiaj do d...y, a nie do szpitala. Zadzwonili, że wstrzymano przyjęcia do odwołania z powodu - a jakże! - koronawirusa na którymś oddziale.

1,074 Ostatnio edytowany przez Ajko (2020-10-05 14:04:00)

Witam was serdecznie. Już dawno do was pisałam, ale nie zapisałam komentarza i mnie wylogowało i się wpieniłam lol

Umajona Z tych moich propozycji sukienek to te 2 ostatnie są w moim guście. W tej kiecce na zdjęciu bardzo ładnie wygladasz. Zazdroszczę kręconych włosów. Moja mama ma kręcone, ale ścina je na krótko hmm.

Winter zrobiłam test kolorów, ale wychodzą takie co moim zdaniem mi nie pasują. Wiadomo zdjęcie nie oddaje dobrze moich kolorów, więc stąd pewnie takie propozycje.

Lucyfer to zdjęcie z długimi włosami jest rewelacyjne. Wyglądasz tam interesująco smile.

Lody miętowe ja tez mam brązowe oczy smile. Moje oko jest na moim awatarze, trochę ciemniejsze niż w rzeczywistości.

Bagienniku trochę pooglądałam twojego facebooka i wydaje się, że ty masz ciekawe życie bardzo.

Piegusko własnie miałam się spytac jak tam relaks w szpitalu, ale już widzę, że nic z tego przez koronę.
Ja lubię książki psychologiczne. Zazwyczaj zaczynam i nie kończę big_smile. lubię książki z historiami ludzi z czasów wojny. Uwielbiam kanałay youtube z relacjami świadków z czasów wojny. Filmów wojennych nie lubię oglądać.
Czy zechciałabyś podać namiar na swój blog?

m4jkel trochę się pośmialimy z moim chłopiną z tego barbera, bo wyobraziliśmy sobie, że on każdemu klientowi gada to co chce usłyszeć. Profesjonalista smile

Misinx ja też ebooki preferuję, i audiobooki
Paslawek też lubię wkrętarki, uwielbiam łazić po sklepach budowlanych. Jak marzę, co bym sobie sprawiła po wygranej w totolotka to oczami wyobraźni widzę doskonale wyposażony warszat w moim pięknym domu. Eeech. Wszystko bym przerobiła po swojemu.

Ela ta kiecka z zasłon  przypomina mój pierwszy kostium kąpielowy, który mama mi uszyła z zasłon, nie polecam lol.

Jak kogoś pominełam to przepraszam.

1,075 Ostatnio edytowany przez Misinx (2020-10-05 14:04:05)

Ajko napisał/a:

Witam was serdecznie. Już dawno do was pisałam, ale nie zapisałam komentarza i mnie wylogowało i się wpieniłam lol

Umajona Z tych moich propozycji sukienek to te 2 ostatnie są w moim guście. W tej kiecce na zdjęciu bardzo ładnie wygladasz. Zazdroszczę kręconych włosów. Moja mama ma kręcone, ale ścina je na krótko hmm.

Winter zrobiłam test kolorów, ale wychodzą takie co moim zdaniem mi nie pasują. Wiadomo zdjęcie nie oddaje dobrze moich kolorów, więc stąd pewnie takie propozycje.

Lucyfer to zdjęcie z długimi włosami jest rewelacyjne. Wyglądasz tam interesująco smile.

Lody miętowe ja tez mam brązowe oczy smile. Moje oko jest na moim awatarze, trochę ciemniejsze niż w rzeczywistości.

Bagienniku trochę pooglądałam twojego facebooka i wydaje się, że ty masz ciekawe życie bardzo.

Piegusko własnie miałam się spytac jak tam relaks w szpitalu, ale już widzę, że nic z tego przez koronę.
Ja lubię książki psychologiczne. Zazwyczaj zaczynam i nie kończę big_smile. lubię książki z historiami ludzi z czasów wojny. Uwielbiam kanałay youtube z relacjami świadków z czasów wojny. Filmów wojennych nie lubię oglądać.

m4jkel trochę się pośmialimy z moim chłopiną z tego barbera, bo wyobraziliśmy sobie, że on każdemu klientowi gada to co chce usłyszeć. Profesjonalista smile

Paslawek też lubię wkrętarki, uwielbiam łazić po sklepach budowlanych. Jak marzę, co bym sobie sprawiła po wygranej w totolotka to oczami wyobraźni widzę doskonale wyposażony warszat w moim pięknym domu. Eeech. Wszystko bym przerobiła po swojemu.

No ja to jestem wstrząśnięty, że przypadło mi najkrótsze zdanie big_smile

1,076

Misinx napisał/a:
Ajko napisał/a:

No ja to jestem wstrząśnięty, że przypadło mi najkrótsze zdanie big_smile

Wstrząśnięty, ale nie zmieszany smile

1,077

paslawek napisał/a:

Wstrząśnięty, ale nie zmieszany smile

Nie zmieszany, ale głęboko wstrząśnięty tongue

1,078

Misinix domagasz się to masz. Taki temat babski smile. Zgadzam się z tobą w sprawie brwi rysowanych. Tez jestem mocno zdziwiona dlaczego babki to sobie robią. Mam na myśli takie wykraczające poza obręb własnych brwi. Albo usta przesadnie obrysowane poza obręb czerwieni. Oczywiście jak ktoś ma wyczucie to wyjdzie ekstra. Ale często jako ekspertki pokazują się babeczki, które wyglądają jak umalowane na bal klaunów. I te komentarze pod spodem "ślicznie wyglądasz". A ja myślę o co chodzi, czy ja widzę świat inaczej niż ci ludzie?
Nie umiem się malować i ostatnio szukałam jakiś poradników bo potrzebuję coś naskrobać na twarzy, ale ręce i oczy mi opadły. To jest takie skomplikowane.

1,079 Ostatnio edytowany przez Misinx (2020-10-05 14:22:18)

Ajko napisał/a:

Misinix domagasz się to masz. Taki temat babski smile. Zgadzam się z tobą w sprawie brwi rysowanych. Tez jestem mocno zdziwiona dlaczego babki to sobie robią. Mam na myśli takie wykraczające poza obręb własnych brwi. Albo usta przesadnie obrysowane poza obręb czerwieni. Oczywiście jak ktoś ma wyczucie to wyjdzie ekstra. Ale często jako ekspertki pokazują się babeczki, które wyglądają jak umalowane na bal klaunów. I te komentarze pod spodem "ślicznie wyglądasz". A ja myślę o co chodzi, czy ja widzę świat inaczej niż ci ludzie?
Nie umiem się malować i ostatnio szukałam jakiś poradników bo potrzebuję coś naskrobać na twarzy, ale ręce i oczy mi opadły. To jest takie skomplikowane.

No nie wiem... To takie trochę wymuszone... tongue Leżę i kwiczę. Nie wiem czy się podźwignę.

Jakby to takie obrysowanie się trochę bardziej faktycznie pomagało, to bym się w sumie faktycznie mógł obrysować grubszą kreską big_smile Domalowałbym sobie taką fryzurę jak Rutkowski, ale jeszcze wyższą big_smile

1,080 Ostatnio edytowany przez Ajko (2020-10-05 15:59:06)

Jeśli sie zastanawiałeś czy ci ta fikuśna fryzurka Rutkowskiego pasuje to mozesz się teraz przekonać big_smile

https://i.imgur.com/jj4OUin.png

Dam tak bardziej tajemniczo

1,081

Ajko śledziłaś mnie pięknie big_smile

1,082

Ajko napisał/a:

Jeśli sie zastanawiałeś czy ci ta fikuśna fryzurka Rutkowskiego pasuje to mozesz się teraz przekonać big_smile

Jestem pod wrażeniem. Że Ci się chciało... big_smile

1,083 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-10-05 15:08:59)

Ciekawe życie? No w każdym razie nie najnudniejsze smile Staram się, jak mogę smile W każdym razie są takie grupy, gdzie wiek, zawód czy pogląda przestają mieć znaczenie a ludzi łączy cpoś, co jest tak silne, żę naprawdę ciężko to skruszyć smile

Fryzura a' la Rutkowski: nie za bardzo, jak dla mnie smile ale może Misinx by się czuł dobrze smile

edit: u mnie długie włosy zaczynają się od 5 cm w górę smile po tym już ciężko wytrzymać..

1,084

Hahaha, Ajka, super ci Misinx wyszedł, fajna monobrew ma big_smile podobno kobiety które maja takie gęste, zrośnięte brwi są bardzo temperamentne big_smile

Zastanawiam sie gdzie to była fotka Lucyfera z długimi włosami i to chodzi o tego behemota z makijażem kissa?:D kurcze, ja myślałam, ze to przypadkowa fotka z neta big_smile kiedyś bardzo podobały mi sie długie włosy u mężczyzny wink teraz nie zwracam za bardzo na to uwagi...
Tak, w awatarze to ja smile

1,085

lody miętowe napisał/a:

Hahaha, Ajka, super ci Misinx wyszedł, fajna monobrew ma big_smile podobno kobiety które maja takie gęste, zrośnięte brwi są bardzo temperamentne big_smile

Zastanawiam sie gdzie to była fotka Lucyfera z długimi włosami i to chodzi o tego behemota z makijażem kissa?:D kurcze, ja myślałam, ze to przypadkowa fotka z neta big_smile kiedyś bardzo podobały mi sie długie włosy u mężczyzny wink teraz nie zwracam za bardzo na to uwagi...
Tak, w awatarze to ja smile

Wyglądasz jakby znajomo wink No i ładnie.

1,086

To przypadkowa fotka z netu. Za duże zakola mam na długie włosy, a wysoki testo nie ułatwia utrzymywanie takich.

1,087 Ostatnio edytowany przez Ajko (2020-10-05 15:17:30)

Lucyfer666 napisał/a:

Ajko śledziłaś mnie pięknie big_smile

To sprytne lol!!! Najsampierw wstawiasz swoje zdjęcie (naprawdę fajne ) a potem mówisz, ze cię śledzą. Cwaniaczek i bajerant big_smile. Ale pieska masz słodziaka. Potwierdzam patent na słodkiego pieska sprawdzony, błyskawicznie szybko zawiera się znajomości.
Ja w robocie jak chciałam sie odstresować to też kolorowanki robiłam.

Misinix, krótka zabawa na paint roll

Bagienniku to jest właśnie piękne, ja to uwielbiam, uwielbiałam zawsze kiedy  jak przyziemne sprawy znikają i okazuje się, że jesteśmy podobni i możemy wspólnie spędzić trochę czasu i czegoś się od siebie nawzajem dowiedzieć.

lody miętowe miło cię zobaczyć smile

Ps juz doczytałam,  że łykam jak Pelikan (bez włochatych skojarzeń) Lucyfer oszuście, ale w sumie jestes usprawiedliwiony boś Lucyfer. Ehhh neutral

1,088

Ale powtarzam, to nie moje zdjęcie big_smile
Chciałem tylko zobrazować corpsepaint i nic więcej big_smile

1,089 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-10-05 15:19:37)

Piesek fajny, ale nie ukrywam, żę na mnie zadziałaby bardziej taki owczarek niemiecki albo labrador/golden retriever smile jeśli mówimy o przyciąganiu za pomocą zwierzaka smile

1,090

Z doskoku, ale muszę:

Lucyfer666 napisał/a:

Autor jest dużo bardziej istotny smile

Nie wierzę - Ty naprawdę się przez to przedzierasz? yikes
O rany... ja przez sekundę byłam bardzo dumna, że wygrzebałam z pamięci "von Hayek" i "szkoła austriacka" do kompletu.
Za mało tu emotek, ale no... kłaniam się nisko.

Winter.Kween napisał/a:

Ulubiona ksiazka mojego meza to 'Golem' Gustava Meyrinka

Naprawdę? Hmmm, no to pozdrowienia dla męża, bo niewielu ludzi tą książkę zna, a jak znają, to dreptali po bardzo specyficznych ścieżkach.

Zadziwiacie mnie ludzie - gdzie ja trafiłam? big_smile
I am perplexed.

1,091 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-10-05 15:28:09)

Drogę do zniewolenia - to już dawno przeczytałem. Nawet w jednym wątku wydanie obrazkowe wkleiłem smile

A czy się przedzieram... Moim zdaniem ludzie za bardzo narzekają na polityków, a za mało próbują zrozumieć jaką rolę powinien pełnić RZĄD

1,092 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-10-05 15:33:01)

Niestety tematy II wojny, okupacji i III Rzeszy są takimi, dzięki którym najłatwiej uwalniają się ze mnie emocje, wiadomo jakie..
Chociaż widzę, żę lektura tej książki mogłaby mnie nieco bardziej nakierować na właściwe tory. Jakoś niespecjalnie mnie zdziwił rozwój totalitaryzmu na wschodzie, natomiast na zachodzie( i to w takim wydaniu) - zdumiewa mnie do dziś.

edit: mam znajomego historyka, który twierdzi, że podstawym problemem dzisiejszych polityków jest to, że oni nie potrafią spełniać swojej roli. Ceni sobie bardzo niektórych mężów stanu z okresu początku XX wieku i często wspomina, zę chciałby, aby dzisiejsi politycy byli chociaż w połowie tacy, jak ich odpowiednicy z przeszłości.

1,093

Lovelynn napisał/a:

I am perplexed.

Lucyferku nie było ostrzeżenia jak to się stało big_smile

Po jednej stronie bramy  jest napisane  :"Witamy Was " a po drugiej jak już się wejdzie napisane jest "Mamy Was "

1,094

Lucyfer666 napisał/a:

Drogę do zniewolenia - to już dawno przeczytałem. Nawet w jednym wątku wydanie obrazkowe wkleiłem smile

A czy się przedzieram... Moim zdaniem ludzie za bardzo narzekają na polityków, a za mało próbują zrozumieć jaką rolę powinien pełnić RZĄD

Pewnie nie uwierzysz, ale nie znam Twoich wątków. Wtarabaniłam się tu przez "przypadek", myślałam, że usiądę na ławeczce i pogadam, a nagle okazuje się, że jadę diabelskim młynem o.O

1,095 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-10-05 15:35:38)

I to będzie najlepsza przejażdżka po tej stronie cyberprzestrzeni.

Moich wątków lepiej nie sprawdzaj, bo to dopiero będzie huk... Jak czołem o biurko uderzysz big_smile

1,096

https://i.imgur.com/KhiFZrj.jpg

Czyli tylko tutaj mamy cię prawdziwego, ale niewyraźnego?

1,097 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-10-05 15:38:44)

Prawdziwy, ale długich włosów nie na big_smile

bagienni_k napisał/a:

Niestety tematy II wojny, okupacji i III Rzeszy są takimi, dzięki którym najłatwiej uwalniają się ze mnie emocje, wiadomo jakie..
Chociaż widzę, żę lektura tej książki mogłaby mnie nieco bardziej nakierować na właściwe tory. Jakoś niespecjalnie mnie zdziwił rozwój totalitaryzmu na wschodzie, natomiast na zachodzie( i to w takim wydaniu) - zdumiewa mnie do dziś.

edit: mam znajomego historyka, który twierdzi, że podstawym problemem dzisiejszych polityków jest to, że oni nie potrafią spełniać swojej roli. Ceni sobie bardzo niektórych mężów stanu z okresu początku XX wieku i często wspomina, zę chciałby, aby dzisiejsi politycy byli chociaż w połowie tacy, jak ich odpowiednicy z przeszłości.

To bardzo dobry tok rozumowania. Polecam zobaczyć propagandę brytyjską poprzedzającą I Wojnę Światową.

1,098

Pirackie oko Ci wyszło Lucek smile

1,099

No i tutaj

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/p843x403/120906747_1309311919409588_1759375503759037613_o.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ixVafeaOdGgAX-CIEMc&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&tp=6&oh=e9e867453c6b9f824b1a617fcc3eb523&oe=5F9EEEA4

zdjęcie z kocurem to nie jest przypadek dawno go nie było

1,100

paslawek napisał/a:
Lovelynn napisał/a:

I am perplexed.

Lucyferku nie było ostrzeżenia jak to się stało big_smile

Po jednej stronie bramy  jest napisane  :"Witamy Was " a po drugiej jak już się wejdzie napisane jest "Mamy Was "

No wiesz, mnie by akurat najbardziej interesowało to "jak".

1,101 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2020-10-05 15:48:18)

Chyba było tutaj jeszcze jedno zdjęcie Lucyfera big_smile albo mnie się juz we łbie całkiem miesza

No widzę ze też masz Misinx nowy awatar, z uśmiechem lepiej, zawsze lepiej wink

Edit: jednak nie pomieszało, kotek pomógł wink

1,102

"Mamy Was" - coś, jak temat pułapka smile

Wszyscy zmieniają, to może i ja zmienię awatar big_smile Tylko muszę coś odpowiedniewgo dobrać..

1,103 Ostatnio edytowany przez Ajko (2020-10-05 15:52:52)

paslawek napisał/a:

No i tutaj

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/p843x403/120906747_1309311919409588_1759375503759037613_o.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ixVafeaOdGgAX-CIEMc&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&tp=6&oh=e9e867453c6b9f824b1a617fcc3eb523&oe=5F9EEEA4

zdjęcie z kocurem to nie jest przypadek dawno go nie było

No właśnie, Lucyfer nam bedzie pokazywał kolekcje swoich czapek i szalików. Miałam ci napisać, że koteła dawno nie było smile

1,104

bagienni_k napisał/a:

"Mamy Was" - coś, jak temat pułapka smile

Wszyscy zmieniają, to może i ja zmienię awatar big_smile Tylko muszę coś odpowiedniewgo dobrać..

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/61114223_2387925927932021_640916245637496832_o.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=wsNSO3u6yD4AX9NihTx&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=135a3aa0f127d2f7f6b699e0c0ff4c02&oe=5FA22B7C

To jest niezłe spotkałem kiedyś podobną w górach tylko miała  bardziej pomarańczowe plamki.

1,105

lody miętowe napisał/a:

Chyba było tutaj jeszcze jedno zdjęcie Lucyfera big_smile albo mnie się juz we łbie całkiem miesza

No widzę ze też masz Misinx nowy awatar, z uśmiechem lepiej, zawsze lepiej wink

A tak sobie eksperymentuję  smile

Posty [ 1,041 do 1,105 z 12,682 ]

Strony Poprzednia 1 15 16 17 18 19 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024