30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Strony Poprzednia 1 13 14 15 16 17 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 911 do 975 z 12,682 ]

911

Odp: 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

O kolorze syrenkowym jeszcze nie słyszałam big_smile Ciekawe określenie wink

Zajrzałam na tą stronę z tymi typami i to chyba nie na moje nerwy big_smile Na tych zdjęciach połowa pań jest do siebie kolorystycznie podobna, a są poprzydzielane do różnych typów big_smile Oj, stylistką to ja nie będę ;p

Zobacz podobne tematy :

912 Ostatnio edytowany przez Winter.Kween (2020-10-03 20:19:51)

umajona napisał/a:

O kolorze syrenkowym jeszcze nie słyszałam big_smile Ciekawe określenie wink

Zajrzałam na tą stronę z tymi typami i to chyba nie na moje nerwy big_smile Na tych zdjęciach połowa pań jest do siebie kolorystycznie podobna, a są poprzydzielane do różnych typów big_smile Oj, stylistką to ja nie będę ;p

haha! Tak, mam to samo. Stylistka na 100% nie bede, szczegolnie od kolorow.
Tylko od moich simek.

https://scontent.fsjd1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/105603538_284385189466975_7879436655430542205_n.png?_nc_cat=102&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=52zpvJtYTDsAX_K02n5&_nc_ht=scontent.fsjd1-1.fna&oh=6974e6a0ff163ba5e56d8acd38b93802&oe=5F9F79AE

https://scontent.fsjd1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/120725650_789491498532925_1970852116698439701_n.png?_nc_cat=106&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=K6ocAfaAYC0AX_YC-Si&_nc_ht=scontent.fsjd1-1.fna&oh=ca441093116473b9ee314892b97b8b9b&oe=5F9C9D33

913 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-10-03 20:26:52)

Tak fajnie się wątek rozkręcił, a ja boks montuje z racji przenosin sklepu. Ech.

Umajona bardzo ładne zdjęcie i pod kolor, ale ten Pysiu na twarzy to dopiero udany big_smile
No sukienka wybrana, jeszcze na poprawiny i potem tylko, żeby kac nie męczył.

Bagienniku - to teoria kolorów i kompozycji. Jako miłośnikowi przyrody sam spokojnie jesteś w stanie te zależności zauważyć. M. In to one sprawiają, że dany widok zachwyca.

Paslawku V jest niepraktyczna big_smile

914

Do gry na siedząco trudno przywyknąć ciągle zjeżdża i to męczy bardzo ciągłe poprawianie ,ale znam takich co im to nie przeszkadza.

915

Umajona, przepraszam, że na bezczelna, ale czy ktoś będzie Ci towarzyszył na weselu? tongue

916

m4jkel napisał/a:

Umajona, przepraszam, że na bezczelna, ale czy ktoś będzie Ci towarzyszył na weselu? tongue

Jeszcze nie zdążyłam nikogo spytać ;p Ale mam nadzieję, że tak, bo uwielbiam tańczyć smile smile smile

917

paslawek napisał/a:

Do gry na siedząco trudno przywyknąć ciągle zjeżdża i to męczy bardzo ciągłe poprawianie ,ale znam takich co im to nie przeszkadza.

Ano właśnie smile
A tak na poważnie, to najpierw niechaj dobrze będę grał na 6 strunach to pomyślę o 8 smile

918

dla mnie 8 to lotniskowiec i kosmos nie ogarniam i jeszcze to przeliczanie za dużo wkuwania big_smile

919 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-10-03 21:27:37)

Większe bogactwo dźwięków smile
Oj polecam zobaczyć ile markery i kredki kosztują. Sam do jednego zestawu się szykuje, bo mocno ruszam z cyfrowym (dwie prace-zlecenia do skończenia) i tradycyjnym. Kredki już mam. Zestaw 72 wygrany w konkursie czeka, aż dobrze opanuje kredkowanie i blending.

Swoją drogą inktober ruszył. Chyba wam zacznę spamić codziennym rysunkiem wykonanym przy pomocy tuszu. Kaligrafia, pędzelki i te sprawy.

Umajona, ja obecnie prezentuje taniec na drabinie w przedstawieniu "tańczący z wkrętami" smile

920

Lucyfer666 napisał/a:

Większe bogactwo dźwięków smile
Oj polecam zobaczyć ile markery i kredki kosztują. Sam do jednego zestawu się szykuje, bo mocno ruszam z cyfrowym (dwie prace-zlecenia do skończenia) i tradycyjnym. Kredki już mam. Zestaw 72 wygrany w konkursie czeka, aż dobrze opanuje kredkowanie i blending.

Swoją drogą inktober ruszył. Chyba wam zacznę spamić codziennym rysunkiem wykonanym przy pomocy tuszu. Kaligrafia, pędzelki i te sprawy.

Umajona, ja obecnie prezentuje taniec na drabinie w przedstawieniu "tańczący z wkrętami" smile

Szwagierka robi ten inktober.
Pokaz wiecej swoich prac! Moj ulubiony artysta chyba uzywa tuszu wlasnie, ja z kolei nie bardzo. Moja ulubiona metoda to akwarela.

921 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-10-03 21:38:42)

Lepiej, żebym nie pokazywał, bo wątek przeciąży serwery big_smile

Troszku się uzbierało. W sumie mam satysfakcję z tego, że parę moich prac krąży po Polsce jako turniejowe karty tzw. Promki lub maty.

Mnie bawi, jak spojrzę na prace z 2013 roku, gdzie na to fazę zł złapałem. Bogowie jakie to szkarady były. Znaczy teraz też sa, ale mniejsze big_smile

922 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-03 21:38:45)

Lucyfer666 napisał/a:

"tańczący z wkrętami" smile

Wkręcanie jest fajne smile
mam nawet dwie wkrętarki  akku Metabo 12v i Atlas Copco 9,6 v[AEG]
mają jeszcze akumulatory niklowo kadmowe jeden niestety padł po 20 latach.
Było kiedyś tak że przyzwyczaiłem się do akumulatorówki do tego stopnia że jak blisko leżał zwykły wkrętak a wkrętarka dalej, szedłem po wkrętarkę smile

923

m4jkel napisał/a:
paslawek napisał/a:

Myślisz Majkel że "oni" się już golą big_smile i mają już zarost na brodzie (ale suchar że aż strach big_smile )
Ja swoją zgoliłem do zera znudziła mi się  , zrobiła się już całkowicie siwa ,jeszcze nie tak dawno była dwu kolorowa  a wcześniej nawet trójkolorowa - siwo, czarno, ruda .

To chyba zdrowe chłopy, nie? Z tego, co opisują smile Swoją już 2 lata noszę, ale w końcu uznałem, że czas doświadczyć prawdziwego uczucia pielęgnacji brody i czegoś o tym nauczyć się. Barber był świetny, młodych chłopak. Twarda, męska rozmowa, męski świat, bez rurek i różu na ścianach. Metalowa muzyka z głośników i pogadanki o życiu. Brakowało mi tego. Na koniec skwitował, że prawdziwy ze mnie facet, że mnie od razu polubił, bo p...dy, by nie strzygł big_smile I vice versa.

Gej. Spodobałeś mu się po prostu smile

No co Tu się porobiło. Prawie ujawniła się Umajona smile Ale czemu prawie ? Ja oferuję zdjęcie, za zdjęcie smile Winter może poświadczyć, bo już dostała. A sukienka super. Na poprawiny możesz ją polać barszczem czerwonym i będzie, że inna big_smile

924

Winter, nie wiedziałam, że malujesz. Ciekawe, czym jeszcze nas zaskoczysz wink
Może pokażesz jakieś swoje akwarelki? smile

Lovelynn, pytałaś, czy lubimy swoją pracę - ja lubię i to bardzo smile Oczywiście nie zawsze jest różowo-kolorowo i bywa stresowo, ale lubię wink I nawet choć miewam dylematy, czy nie zmienić na coś lepiej płatnego, to póki co zmieniałam tylko miejsca, branży nie ;p Jednak dylemat jest...

Hihi, barszczem mam nadzieję, że nie będzie farbowania ;p
A właśnie, Misinx, tak mi się przypomniało - również mam alergię na słowo "pasje"... ;p

925

umajona napisał/a:

Winter, nie wiedziałam, że malujesz. Ciekawe, czym jeszcze nas zaskoczysz wink
Może pokażesz jakieś swoje akwarelki? smile

Lovelynn, pytałaś, czy lubimy swoją pracę - ja lubię i to bardzo smile Oczywiście nie zawsze jest różowo-kolorowo i bywa stresowo, ale lubię wink I nawet choć miewam dylematy, czy nie zmienić na coś lepiej płatnego, to póki co zmieniałam tylko miejsca, branży nie ;p Jednak dylemat jest...

Hihi, barszczem mam nadzieję, że nie będzie farbowania ;p
A właśnie, Misinx, tak mi się przypomniało - również mam alergię na słowo "pasje"... ;p

No to się cieszę, że nie jestem sam smile Nie znoszę tego słowa big_smile

926

Pasja, pasja, pasja, pasja, pasja, pasja, pasja, pasja, pasja, pasja, pasja, pasja, pasja,

927

Lucyfer666 napisał/a:

Pasja, pasja, pasja, pasja, pasja, pasja, pasja, pasja, pasja, pasja, pasja, pasja, pasja,

Zapomniałem dodać, że musi być w odpowiednim kontekście tongue

928

Lucyfer666 napisał/a:

To od tego wkręcania cały dzień smile
Lucek fajrant.

929

bagienni_k napisał/a:

Pewnych zasad staram się jednak trzymać, takich uniwersalnych moim zdaniem smile Choćby takich, żeby nikogo świadomie nie krzywdzić, nawet za cenę własnego szczęścia.

Naprawdę uważasz, że lepiej się nie rozstawać, żeby nie skrzywdzić tej drugiej osoby? Czy coś innego miałeś na myśli pisząc o krzywdzeniu jej?
Ja nie chciałabym, żeby ktoś był ze mną tylko dlatego, żeby mi nie było smutno... Po pierwsze dlatego, że chcę być z kimś, kto mnie kocha, a nie jest ze mną z "litości". A po drugie dlatego, że chcę, żeby osoba, którą ja kocham, była szczęśliwa - nawet jeśli to szczęście będzie przy boku innej kobiety, nie przy mnie...

930

Ooo, nawet kącik modowo-urodowy big_smile ja też za Chiny nie potrafię określić jaka jestem pora roku, ale zauważyłam ze chyba instynktownie wybieramy kolory w których nam dobrze i faktycznie dobrze w nich wyglądamy big_smile osobiście mnie najlepiej w czerni i granacie, to moje ulubione kolory smile

Umajona, a może pokażesz nam swoje propozycje? Widzę, ze masz typ urody jak Mój, kolor włosów, odcień skóry, oczy szare w ciemnej oprawie, ładnie powinno Ci być w odcieniach niebieskiego, tylko nie wiem czy lubisz taki kolor/odcień?
Tak na marginesie Mój powiedział, ze masz bardzo ładny odcień skóry, jedyny, właściwy big_smile

931

lody miętowe napisał/a:

Ooo, nawet kącik modowo-urodowy big_smile ja też za Chiny nie potrafię określić jaka jestem pora roku, ale zauważyłam ze chyba instynktownie wybieramy kolory w których nam dobrze i faktycznie dobrze w nich wyglądamy big_smile osobiście mnie najlepiej w czerni i granacie, to moje ulubione kolory smile

Umajona, a może pokażesz nam swoje propozycje? Widzę, ze masz typ urody jak Mój, kolor włosów, odcień skóry, oczy szare w ciemnej oprawie, ładnie powinno Ci być w odcieniach niebieskiego, tylko nie wiem czy lubisz taki kolor/odcień?
Tak na marginesie Mój powiedział, ze masz bardzo ładny odcień skóry, jedyny, właściwy big_smile

To on taki rasista ? big_smile

932 Ostatnio edytowany przez umajona (2020-10-03 23:11:34)

lody miętowe napisał/a:

Czyli też nie lubisz się opalać? wink
Właśnie tak, taki kącik modowo-urodowy powstał. Ale w bikini się nie pokażę big_smile

Edit:
Teraz doczytałam, że miałaś na myśli, żeby Ci pokazać moje "propozycje", a ja w pierwszym odruchu przeczytałam "proporcje" big_smile

Raczej nie mam niebieskich ubrań, ale z ciekawości poprzymierzam, czy taki kolor mi pasuje wink

933

Mnie wystarcza propozycje, panowie pewnie chętniej by te proporcje obczaili tongue

No nie lubię się opalać, chociaż mnie się lekko opalona skora podoba, zawsze mnie wkurzało jak mówili na mnie córka młynarza big_smile ale teraz uważam, ze opalanie jest zle, skora szybciej się starzeje i jeszcze można raczysko sobie wyhodować, po co mi to? Tak, Mój bardzo lubi jasna skórę, im jaśniejsza tym lepiej big_smile

934 Ostatnio edytowany przez umajona (2020-10-03 23:21:01)

lody miętowe napisał/a:

No nie lubię się opalać, chociaż mnie się lekko opalona skora podoba

To mamy podobnie wink Opalać się nienawidzę, ale muśnięta przez słońce lubię być, jednak tak naturalnie, w ruchu wink

Sukienek do wyboru mi się trochę sporo nazbierało, ale jak przeprowadzę eliminacje, to może pokażę ;p

935

Złożyłem propozycję zdjęcie, za zdjęcie, ale zainteresowania brak tongue

936

Ale po co mi Misinx Twoje zdjęcie jak widzę jak wyglądasz, w avatarze przecież jest twoja buźka big_smile  chyba ze jakieś inne, fajne wysyłasz tongue

937

lody miętowe napisał/a:

Ale po co mi Misinx Twoje zdjęcie jak widzę jak wyglądasz, w avatarze przecież jest twoja buźka big_smile  chyba ze jakieś inne, fajne wysyłasz tongue

No oczywiście smile że inne. A czy fajne to już nie mnie oceniać.

938 Ostatnio edytowany przez umajona (2020-10-03 23:43:53)

Wiecie co, dziewczyny, z tymi typami kolorystycznymi rzeczywiście coś jest na rzeczy. Pamiętam, jak kiedyś byłam na weselu i przy stoliku była z nami taka dziewczyna, blondynka, w czerwonej sukience. Dziewczyna jak dziewczyna. A potem zmieniła sukienkę na szafirową i było jedno wielkie WOW! Baaardzo jej pasowało. Nie mogłam oderwać od niej oczu big_smile

I w sumie przypomniało mi się, że mam jakieś szafiry, a to podchodzi pod niebieski wink

939 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-10-03 23:48:45)

umajona napisał/a:

Wiecie co, dziewczyny, z tymi typami kolorystycznymi rzeczywiście coś jest na rzeczy. Pamiętam, jak kiedyś byłam na weselu i przy stoliku była z nami taka dziewczyna, blondynka, w czerwonej sukience. Dziewczyna jak dziewczyna. A potem zmieniła sukienkę na szafirową i było jedno wielkie WOW! Baaardzo jej pasowało. Nie mogłam oderwać od niej oczu big_smile

I w sumie przypomniało mi się, że mam jakieś szafiry, a to podchodzi pod niebieski wink

Dokładnie smile
Dlatego o tym napisałem big_smile

Nasz ubiór to również kompozycja wink

lody miętowe napisał/a:

Ale koleżanka jedną rzecz zdradziła wcześniej big_smile
Oj złapałem smile

940

Lucyfer666 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Oj złapałem smile

Ja nie złapałam ;p Co masz na myśli?

941 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-10-04 00:09:00)

Oj... nie mam możliwości edycji sad

Umajona big_smile Ja tam często doradzam ludziom w doborze ubrań, ale nikogo nie będę przekonywał do "swoich wizji" smile
Ubiór należy dopasować do gustów klienta... Zawsze big_smile
Dlatego o ile Ciebie nie ubiorę po swojemu, tak zawsze mogę Pysia przerobić big_smile
Oj oberwie mi się

umajona napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Oj złapałem smile

Ja nie złapałam ;p Co masz na myśli?

Wiem z kim nasze Lody Miętowe są big_smile

942 Ostatnio edytowany przez umajona (2020-10-04 00:09:43)

O nie, ale czemu takie duże zdjęcie? Edytuj big_smile
Pysia też, bo wiesz, że nie lubię takich ;p

943

Mówisz masz big_smile
Wybacz, ale DPI sobie podkręciłem, żeby nie rysować na pikselkach.

944

O wiele lepiej, dzięki ;p

945

To będzie taka Pysia tajemnica :3

946

;p

947

Ja widziałem wszystko big_smile

Łogiń czy rh72 ? hmm

948 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-10-04 00:19:43)

paslawek napisał/a:

Ja widziałem wszystko big_smile

Łogiń czy rh72 ? hmm

Powinieneś widzieć... szefie wink

Nie odpowiem wink
Dobry gracz wykorzystuje karty, kiedy mu się to opłaca big_smile

949

1270 postów do przeczytania no cóż smile

950

Lepiej powiedz Paslawku, jak u Ciebie weekend mija smile

951

Mam nie planowane wolne akurat odbieram godziny,nie miałem jakichś precyzyjnych planów to się lenię do poniedziałku.

952

Znakomicie wink
Ja jutro 9 godzin pewnie pracy smile

https://pics.tinypic.pl/i/01014/d75kjvttzg9p.png

Tak na dobranoc kolorowanka autorstwa Jeżowo, którą bardzo przyjemnie się robiło big_smile
Takie ćwiczenie kredkami.

953 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-04 00:53:35)

Słodkie .

Będziesz miał kogo uczyć rysować, większość dzieciaków to lubi.
Moja rola w rodzinie to była rola wujka/stryjka samo zło, uczę młode pokolenie znaczenia przeklinania i różnych takich.
Żeńskiej części młodzieży pewnych spraw nie można było nauczyć np sikania na murki ,ale męska cześć wie jak już przetrwać w mieście,jak nie dać się przyłapać na tym,uciekać w ostateczności przed strażą miejską, bo przed policją nie ma co.

954

paslawek napisał/a:

Słodkie .

Będziesz miał kogo uczyć rysować, większość dzieciaków to lubi.
Moja rola w rodzinie to była rola wujka/stryjka samo zło, uczę młode pokolenie znaczenia przeklinania i różnych takich.
Żeńskiej części młodzieży pewnych spraw nie można było nauczyć np sikania na murki ,ale męska cześć wie jak już przetrwać w mieście.

Spokojnie big_smile
Rysowanie to jedno, a dyscyplina drugie big_smile

A diabeł będzie się śmiał razem z nami.

955

Lucyfer666 napisał/a:

Znakomicie wink
Ja jutro 9 godzin pewnie pracy smile

https://pics.tinypic.pl/i/01014/d75kjvttzg9p.png

Tak na dobranoc kolorowanka autorstwa Jeżowo, którą bardzo przyjemnie się robiło big_smile
Takie ćwiczenie kredkami.

Przekochane!

956 Ostatnio edytowany przez umajona (2020-10-04 07:12:25)

Nooo, fajne, wesołe, kolorowe smile Takie lubię ;p

Piegowata, czyli od jutra zaczynasz badania? Mam nadzieję, że wrócisz jak nowo narodzona smile Masz już wybrane książki do czytania? wink Jakie tytuły? A w ogóle wolisz takie drukowane, czy czytniki/tablety? Choć chyba znam odpowiedź big_smile To pytanie, czy z księgarni, czy z biblioteki? wink A może antykwariaty?

Misinx, taka odważna, jak Winter, to ja nie jestem ;p

957

umajona napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Pewnych zasad staram się jednak trzymać, takich uniwersalnych moim zdaniem smile Choćby takich, żeby nikogo świadomie nie krzywdzić, nawet za cenę własnego szczęścia.

Naprawdę uważasz, że lepiej się nie rozstawać, żeby nie skrzywdzić tej drugiej osoby? Czy coś innego miałeś na myśli pisząc o krzywdzeniu jej?
Ja nie chciałabym, żeby ktoś był ze mną tylko dlatego, żeby mi nie było smutno... Po pierwsze dlatego, że chcę być z kimś, kto mnie kocha, a nie jest ze mną z "litości". A po drugie dlatego, że chcę, żeby osoba, którą ja kocham, była szczęśliwa - nawet jeśli to szczęście będzie przy boku innej kobiety, nie przy mnie...

Raczej chodziło mi o to, kiedy SAM się w kimś zakocham, ale wiem, żę ta osoba jest szczęśliwa w związku( czy w ogóle jest w związku) to wtedy nie ma nawet mowy o żadnych podchodach. Trzeba jakoś przechorować to zakochanie, bo nie przepadam za rozwalaniem czyichś relacji...Najpierw niech się jeden związek zakończy a potem niech ewentualnie następny się zacznie smile
Skoro masz zielone, to może dla odmiany będzie lepszy błękitny, który ktoś tutaj zaproponował? wink

Fajne te jeżyki smile Były czasy, kiedy się sporo rysowało, tematyka głównie przyrodnicza wink ale teraz już rzadko się zdarza smile Większości rysunków się niestety pozbyłem..

958

bagienni_k napisał/a:

Raczej chodziło mi o to, kiedy SAM się w kimś zakocham, ale wiem, żę ta osoba jest szczęśliwa w związku( czy w ogóle jest w związku) to wtedy nie ma nawet mowy o żadnych podchodach. Trzeba jakoś przechorować to zakochanie, bo nie przepadam za rozwalaniem czyichś relacji...Najpierw niech się jeden związek zakończy a potem niech ewentualnie następny się zacznie smile

Aaaa, to zmienia postać rzeczy ;p Warto dopytywać, co autor miał na myśli big_smile
Chyba się nie przywitałam jeszcze - miło znów Cię widzieć wink

959

Dzięki smile Fajnie jest wrócić do forumowej społeczności wink

I w końcu na którym kolorze stanęło? smile

960 Ostatnio edytowany przez umajona (2020-10-04 10:14:25)

bagienni_k napisał/a:

Jeszcze długa droga i wiele przymierzań przed ostateczną decyzją big_smile Niestety rzadko trafiam na coś, co mi się spodoba, ech... ;p

961

To zapewne.
Z obserwacji : Decyzja zostanie podjęta pod wpływem racjonalnych przesłanek w zgodzie z nastrojem.
Temperatura i wilgotność powietrza nie specjalnie będą mieć przy tym znaczenie.Ilość światła i pogoda mogą wpływać na decyzję.
Oczywiście najbardziej emocjonującym momentem do podjęcia decyzji jest tak zwana ostatnia chwila.

962

Hahaha, widać, ze paslawek w związku i zna kobiety tongue

Kiedy masz umajona to weselicho? Teraz to jeszcze trzeba jakieś okrycie wierzchnie zorganizować co by pasowało do reszty stroju. Szafirowy to bardzo ładny kolor, sama też bardzo lubię, w biżuterii to  zdecydowanie mój ulubiony kamień, znaczy szafir big_smile a czerwony, bo wspomnialas o tej dziewczynie z wesela, to trudny wg mnie kolor i wszystko zależy od doboru właściwego odcienia, czerwień czerwieni nierówna

Lucyfeku, nu, nu, ty forumowy stalkerze tongue

963 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-10-04 10:28:28)

umajona napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Jeszcze długa droga i wiele przymierzań przed ostateczną decyzją big_smile Niestety rzadko trafiam na coś, co mi się spodoba, ech... ;p

No tak, zapomniałem, jak to z Wami jest tongue Ciężko skońćzyć na jednym czy nawet dwóch egzemplarzach wink Trzeba się dłużej pomęczyć. Swoją drogą to sam w garniturze chodzę bardzo, ale to baaardzo rzadko wink Do tego topnia, że w życiu miałem chyba ze dwa egzemplarze big_smile

Patrząc na to, jak się ludzie ubierają zadziwia mnie właśnie czasami, jak trendy modowe okazują się ważniejsze, niż chociażby warunki atmosferyczne na zewnątrz. Nie wpadłbym na to, żeby nosić krótką kurtkę odsłaniającą część brzucha czy eksponować kostki w trakcie zimy....

964 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-04 10:37:35)

Lody Miętowe zobacz od kiedy Lucyfer jest zarejestrowany na forum to weteran,dinozaur pamięta nawet to czego nie pamiętają najstarsi gór... Lachy.

Hyde Park już był w tym wątku,galeria ,taras widokowy,bazarek,gabinet z psychoanalizą,fryzjer  - czas na magiel big_smile

Łogiń

965

Weterani to już mają swój własny styl wink chadzając swoimi ścieżkami wink

966

Nie tylko ciebie taka moda zadziwia bagienni_k, mnie też, jak widzę te odkryte kostki w zimie to od samego patrzenia mi zimno big_smile straszne to dla mnie, młodość wink

Kurcze, ja, jeśli chodzi o zakupy, to jestem taka bardziej męska, bardzo nie lubię, męczą mnie i jak mam coś kupić to jestem chora, a też wybredna jak umajona big_smile

Łogiń? Gościa kojarzę tylko z tego, ze narzekał, ze ma za małego penisa i tyle big_smile

967

Czyli  Łogiń odpada ? smile

968

Elle mi wszystko zdradziła.

969

paslawek napisał/a:

Zostaje rh smile

970

Misinx napisał/a:
paslawek napisał/a:

Zostaje rh smile

Ewentualnie jakiś na oko 20 000 zarejestrowanych męskich użytkowników.

971

Ja żaden stalker.
Daję M4jkelowi inspirację na temat czwartej władzy. Czy mówię prawdę, czy kłamię. Kto to wie, kto to wie. Może po prostu was wkręcam smile

972

Nie paslawku, to nie jest Łogiń, Rh też nie, żonaty był przecież tongue

973

lody miętowe napisał/a:

To ja nie mam innych typów.

974 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-10-04 12:01:49)

lody miętowe napisał/a:

upss za mało przeczytanych postów jeszcze smile

To zamiłowanie do rozwiązywania zagadek kiedyś mnie zgubi smile
"Ciekawość zabiła kota"

Przemuś hę ?
Lody Miętowe no nie będziemy przecież Ciebie męczyć i dręczyć.
Sama powiedz smile

Lucyfer666 napisał/a:

Może po prostu was wkręcam smile

Nie kombinuj bo Ciebie skręcą tongue

975

Forumowa wkrętarka tongue

Posty [ 911 do 975 z 12,682 ]

Strony Poprzednia 1 13 14 15 16 17 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Zobacz popularne tematy :