30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Strony Poprzednia 1 120 121 122 123 124 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,866 do 7,930 z 12,682 ]

7,866 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-01-26 12:55:43)

Odp: 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka
adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

"Wyszedł a jaskinii"- jak to przeczytałam w jakiejś książce, chyba "Płeć mózgu, "albo " Kobiety są z Wenus..."
Masz trochę nadrabiania, Misinx smile

Jestem na bieżąco. Obserwowałem Was z zaświatów, czy jesteście grzeczni wink

Byliśmy?
A Ty?,Zagryzłeś jakąś owieczkę?

No byliście. Jestem z Was dumny wink

Szkoda owieczki. Żywię się głównie rybami big_smile

bagienni_k napisał/a:

Nie wiem, jak rodowite "Krakusy:, ale sam mieszkając w Krk rzadko w ogóle chodziłem na Wawel, zawsze tam tyle tłumów się kręci, że mnie to odrzucało..

Obyś za często tak nie patrzył z boku, nie lepiej włączyć się do akcji? big_smile

A po co na Wawel ? Na "zimnego Lecha" ? wink Czasami chodzę na spacer na Bulwary Wiślane. Ale najczęściej spaceruję po Hucie np. nad Zalew.

Zobacz podobne tematy :

7,867

Oj, akurat dobrą baraninką to bym nie pogardził smile Tutaj w górach, to sam delikates.. pierwotnie, zamiast do Holandii, miałem lecieć na Islandię. Szukałem jakiś wskazówek co do tego, jak tam
życie wygląda i co widzę? - najpopularniejszym mięsem jest właśnie baranina smile W Holandii zresztą też próbowałem i powiem tyle - cud miód smile

Misinx, akurat tam w hotelu forum parę lat temu, na dole była fajna knajpa z kraftowym piwkiem.. smile Duużo miejsca, siedzenia, leżaki i widok na Wisłę - idealne na lato!

7,868 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-01-26 13:48:49)

bagienni_k napisał/a:

Oj, akurat dobrą baraninką to bym nie pogardził smile Tutaj w górach, to sam delikates.. pierwotnie, zamiast do Holandii, miałem lecieć na Islandię. Szukałem jakiś wskazówek co do tego, jak tam
życie wygląda i co widzę? - najpopularniejszym mięsem jest właśnie baranina smile W Holandii zresztą też próbowałem i powiem tyle - cud miód smile

Misinx, akurat tam w hotelu forum parę lat temu, na dole była fajna knajpa z kraftowym piwkiem.. smile Duużo miejsca, siedzenia, leżaki i widok na Wisłę - idealne na lato!

Nie jadłem chyba nigdy baraniny. Nie przypominam sobie.

Forum to teraz "pustostan". Coś tam jest, ale nie wiem co. Czasem wystawy tam organizują np. byłem na tej o "Titanicu". Wolę drugą stronę bulwarów smile

7,869

W lobby dawnego hotelu otworzyli knajpę o nazwie "Forum przestrzenie". Nie wiem, czy teraz jest otwarte(pewnie nie), ale byłem tam w sumie dwa razy w sezonie. Tłumy spore, bo na zewnątrz dużo miejsca, można sobie leżaczek rozłożyć i relaksować się z piwkiem w ręce smile Wyżerkę też mają, ale nie próbowałem smile

7,870

bagienni_k napisał/a:

W lobby dawnego hotelu otworzyli knajpę o nazwie "Forum przestrzenie". Nie wiem, czy teraz jest otwarte(pewnie nie), ale byłem tam w sumie dwa razy w sezonie. Tłumy spore, bo na zewnątrz dużo miejsca, można sobie leżaczek rozłożyć i relaksować się z piwkiem w ręce smile Wyżerkę też mają, ale nie próbowałem smile

Leżaczki i piwo to są też na drugim brzegu przy barkach restauracyjnych smile

7,871

Na na razie to możemy sobie pomarzyć...

7,872

"Aquarius"? Nie bywałem smile Stwierdziłem, że jeśli coś jest na wodzie, to jest nieco droższe smile Zawsze zostaje plener i grzaniec w termosie smile

7,873 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-01-26 20:14:33)

bagienni_k napisał/a:

"Aquarius"? Nie bywałem smile Stwierdziłem, że jeśli coś jest na wodzie, to jest nieco droższe smile Zawsze zostaje plener i grzaniec w termosie smile

O! I ja jestem za tym.
Bierzemy po termosie, kabanosy, ciepłe majtki, i do Misinxa na urodziny plenerowe ( cośtam wspominał, że ma w lutym).

7,874 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-01-26 21:21:32)

Witajcie wieczorowo.
Dziś był pogrzeb mojej mamy jest już dawno po tym,było fajnie,rodzinnie,ciepło,prosto ,skromnie,kameralnie i sprawnie,tak jak mama sobie tego życzyła.
Śpią już razem z tatą od dziś w jednym miejscu złączeni mam nadzieje na zawsze.
Pogoda jak pogoda.
Ulga i ukojenie - jednak rytuały są istotne a przynajmniej mogą być,dla mnie to czekanie na pochówek było zbyt długie i to podzielenia na pożegnanie jednego dnia i na pogrzeb innego też powodowało oczekiwanie/napięcie jak widzę.

Inna refleksja - jak te wszystkie dzieciaki szybko urosły i jakie podobne do nas smile.
Po wszystkim chciałem zadzwonić do niej i opowiedzieć jak było,kto był ze dużo kwiatów ......

Pozdrowienia  życie trwa nadal i się toczy.

7,875

No to sie wszystko zapięło na ostatni guzik. Ostatecznie sie dopełniło. A jak wy psychiatrycznie sobie radzicie? Smutek, czy jednak spokój, potrzeba wrócenia do codzienności?

7,876

W sumie też mam w lutym smile

Pasławku, dużo siły i wytrwałości w dalszym etapie, Mama będzie zawsze blisko Ciebie, pamiętaj o tym smile

7,877

Ajko napisał/a:

No to sie wszystko zapięło na ostatni guzik. Ostatecznie sie dopełniło. A jak wy psychiatrycznie sobie radzicie? Smutek, czy jednak spokój, potrzeba wrócenia do codzienności?

Spokojny smutek tak bym to określił po prostu ,jak widzę po rodzinie to , najbardziej emocjonalnie i z widocznym przygnębieniem,rozpaczą to przeżyły śmierć mojej mamy , kuzynka ta od Mechełka i najstarsza bratanica mojej mamy, były bardzo zżyte  , prawie co dzień gadały ze sobą ,no i wnuczki są smutne też ,ale są młode i trzymają się razem - ogrzewają, a jak trudniej przychodzą do starszych.
Z bratem to okazuje się że o wiele wiele częściej rozumiemy się bez słów -  cóż starsi panowie dwaj .

7,878 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-01-26 21:46:58)

Paslawek... Nie bardzo wiem, co powiedzieć, ale ślę ciepłe myśli.

Zaczynam trochę spokojniej patrzeć na Twoje (oraz Eli) ostatnie posty kierowane do mnie. Dostrzegam to, co przeoczyłam we wczorajszym totalnym rozgoryczeniu. Ale na razie jeszcze za mało jestem... stabilna, by spokojnie się odnieść.

7,879

Piegowata'76 napisał/a:

Paslawek... Nie bardzo wiem, co powiedzieć, ale ślę ciepłe myśli.

Dziękuje Piegusie .

bagienni_k napisał/a:

Pasławku, dużo siły i wytrwałości w dalszym etapie, Mama będzie zawsze blisko Ciebie, pamiętaj o tym smile

Dzięki.
Pamiętam nawet teraz zrobiłem sobie gorący sok z czarnego bzu produkcji mojej mamy - dobrze że przepis na niego(raczej prosta rzecz ) nie przepadł, przeszedł z pokalania na młodsze pokolenie.

7,880

Bagienniku

Jeśli też masz w lutym, to mamy podwójną okazję. Wyciągnijcie średnią urodzinową, i już.

7,881

adela 07 napisał/a:

Bagienniku

Jeśli też masz w lutym, to mamy podwójną okazję. Wyciągnijcie średnią urodzinową, i już.

Też jestem lutowy.

7,882

Ja równo za dwa tygodnie smile

7,883

Czyli dwie Ryby i jedna Panna.
Ustalajcie Panowie termin a ja idę spać.
Jutro rano sprawdzę, czy mi pasuje.
Pa.

7,884

Wodniki raczej smile

7,885

Ty Ela koziorożec, Pieguska chyba strzelec, ktoś jeszcze się chwalił, że strzelec, ja raczek. Czy będa horoskopy?

7,886 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-01-26 23:51:42)

Ja nie patrzę na horoskop, raczej na sam termin smile
a wodnik to dla mnie raczej istnieje pod tą postacią:

https://i.postimg.cc/WbSZ8n6P/DSC5600k.jpg

Coś wspólnego nawet z nim mam big_smile

7,887

Ja baranek wink najlepiej się dogaduje ze strzelcami i lwami, jest tu jakiś lew? No jeden na pewno wink czyli żywioł ognia big_smile plus właśnie wodnik tongue

7,888

Jakie masz wspólne cechy Bagienniku? Lubisz taplać sie w błocie?

Mietusko ja tam nie wiem z kim mi się układa najlepiej. Jak sie ułoży to się układa smile. Horoskopy jak czytam to dla śmiechu. Każdy horoskop jest tak napisany, żeby choć 1 rzecz pasowała. Na imprezy horoskopy jak znalazł.

7,889

Może i te horoskopy dla śmiechu, fakt, ale zawsze jak zapoznawalam sie z jakas osobą i dobrze sie z nią dogadywałam to okazywało sie, ze z tych znaków właśnie, możliwe, ze przypadek, a może coś w tym jednak jest wink

7,890 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-01-27 00:24:06)

Ajko napisał/a:

Ty Ela koziorożec, Pieguska chyba strzelec, ktoś jeszcze się chwalił, że strzelec, ja raczek. Czy będa horoskopy?

Ja nie jestem  koziorożec  bo w grudniu mam urodziny.:) Ale nie chciałam zabierać show Piegusowi więc dowiedzieliscie się później  smile
Jestem  Strzelcem:)

7,891

Ela210 napisał/a:
Ajko napisał/a:

Ja nie jestem  koziorożec  bo w grudniu mam urodziny.:) Ale nie chciałam zabierać show Piegusowi więc dowiedzieliscie się później  smile

Ooooo To zaraz się okaże, że najwięcej strzelców mamy. Mój chłopina tez strzelec. Syn nie wiem przełom byka i bliźniaka.

7,892

Już kiedyś o znakach gadaliśmy, wyszło, że chyba strzelców, włącznie ze mną było najwięcej. Ale tak na serio, coś w tych znakach jest, skorpion jest specyficzny smile.

7,893 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-01-27 01:29:06)

Lody miętowe..Mój EX to Lew.
Jak od któregoś  to usłyszę  to ucieknę. smile
Zawsze blisko były jakieś  ogniste znaki.
Ale spotkanie pewnego Wodnika pokazuje że jest coś fascynującego w spokojnych męskich charakterach smile

Znam inne Łuczniczki .identyczne nie były Ale jedno miały wspolne: wszystkie uparte jak koźlice i jedynie same sobą  mogły zarządzać  siłą zewnętrzna nie miała szans smile

7,894

Ela210 napisał/a:

A może snajperem ? smile

7,895

paslawek napisał/a:
Ela210 napisał/a:

A może snajperem ? smile

Chyba raczej snajperem. Już kiedyś była o tym mowa, że Ela za jakiegoś amorka miała robić, czy coś...

Na zodiaku raczej się nie znam, o czym świadczy to, że wodniki wzięłam za ryby.
Musiałam dziś BARDZO wcześnie wstać, i muszę wspomóc się kawą. Dramat jakiś, ciemno i zimno.

7,896

Ela210 napisał/a:

Wodniki raczej smile

Ja już się załapałem na Rybę.

7,897

Ajko, ten ptaszek żyje głównie na bagnach i w szuwarach big_smile Rzadko się go widzi, prędzej słyszy( mój głos brzmi zdecydowanie inaczej smile )

https://www.xeno-canto.org/species/Rallus-aquaticus - 9. nagranie od góry smile

Do horoskopów, tarota czy tego typu "ciekawostek" mam dość jednoznaczne podejście.. wink

7,898

Trochę mnie nosi ostatnio, dlatego wczoraj wyskoczyłam z tymi urodzinami w plenerze.
Nie wiem, może to jakiś następny etap "porozstaniowy"?

7,899 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-01-27 10:54:42)

Misinx napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Wodniki raczej smile

Nadwrażliwa rybka smile
Potrzeba Ci delikatnej kobietki smile bo inaczej łuski odpadną smile

7,900

Ela210 napisał/a:
Misinx napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Wodniki raczej smile

Nadwrażliwa rybka smile

No BA big_smile

7,901

Tego typu imprezy ni esą aż tak odjechanym pomysłem, za jaki mogą uchodzić..Akurat tutaj w górach czasami można trafić na takie miejsca, gdzie coćby da się rozpalić coś a ala gril p[od zadaszeniem, więc człowiek jest zabezpieczony od tego, co leci z góry.. Przyjeżdża się z jedzeniem i piciem i można chociaż ta kilka godzin posiedzieć smile
Ludzie za bardzo boją się zima. O ile tak wiele z nich marzy o ciepełku i słoneczku, to z kolei nikogo prawie nie kręcą takie zimowe klimaty..

7,902

bagienni_k napisał/a:

Tego typu imprezy ni esą aż tak odjechanym pomysłem, za jaki mogą uchodzić..Akurat tutaj w górach czasami można trafić na takie miejsca, gdzie coćby da się rozpalić coś a ala gril p[od zadaszeniem, więc człowiek jest zabezpieczony od tego, co leci z góry.. Przyjeżdża się z jedzeniem i piciem i można chociaż ta kilka godzin posiedzieć smile
Ludzie za bardzo boją się zima. O ile tak wiele z nich marzy o ciepełku i słoneczku, to z kolei nikogo prawie nie kręcą takie zimowe klimaty..

Co Ty gadasz, że ludzie się boją zimna. Na golasa na Babią chodzą przecież wink

7,903

bagienni_k napisał/a:

Nie jest to znowu aż taki odjazd, ale czasem się zastanawiam czy nie wyskakuję z takimi pomysłami jak Filip z konopi, gdyż: (patrz moja sygnaturka)

Ela
Wrażliwa Rybka, ale pisze , żeby potrząsnąć przed użyciem smile

7,904

adela 07 napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Nie jest to znowu aż taki odjazd, ale czasem się zastanawiam czy nie wyskakuję z takimi pomysłami jak Filip z konopi, gdyż: (patrz moja sygnaturka)

Ela

Bo osiada na dnie lol

7,905

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Ela

Bo osiada na dnie lol

A chce być na tym dnie? Może potrzebna chęć wypłynięcia?

7,906

adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Ela

Bo osiada na dnie lol

No mętne to samo zawsze osiada big_smile

7,907

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Bo osiada na dnie lol

Czyli wyłowić zdecydowanym ruchem... (ale delikatnym, bo te łuski)..
Wymagająca tą Ryba

7,908

Misinx napisał/a:

Co Ty gadasz, że ludzie się boją zimna. Na golasa na Babią chodzą przecież wink

No ale to dla Bagiennika za malo smile trzeba jeszcze by taka do szalasu prosto mu wbiegla wink

7,909

adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Wymagająca tą Ryba

Odcedzić  na sitku.. big_smile

7,910

Ja tak jak kiedyś pisałem jestem Koziorożec.

7,911

adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Wymagająca tą Ryba

Ale przecież nie wszystkie mają łuski. Wszystkie ?
Zresztą łuski to pół biedy. Najgorsze zawsze są ości big_smile

7,912

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Wymagająca tą Ryba

Są też takie, które parzą przy pröbie złapania
Albo takie jak Dory (z krótkotrwałą pamięcią) :"Ale co chodzi"???

7,913

adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Wymagająca tą Ryba

Ja nie parzę, ale z pamięcią mam problemy. Przyznaję się. Nie wiem czemu tak mam, ale mam. Po prostu bywa, że nie pamiętam tego co mi ktoś już mówił. Ale ma to ten plus, że niektóre historie można mi opowiadać parę razy wink

7,914

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Ja nie parzę, ale z pamięcią mam problemy. Przyznaję się. Nie wiem czemu tak mam, ale mam. Po prostu bywa, że nie pamiętam tego co mi ktoś już mówił. Ale ma to ten plus, że niektóre historie można mi opowiadać parę razy wink

U mnie występuje podobne zjawisko. Mianowicie często słyszę od córki "Mamo, już mi o tym mówiłaś".

7,915

adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

U mnie występuje podobne zjawisko. Mianowicie często słyszę od córki "Mamo, już mi o tym mówiłaś".

Czyli peseloza.

7,916

Przy dnie pływają sumy a te łusek nie mają tongue

Lepiej już pływać bliżej powierzchni, byle nie do góry brzuchem big_smile

7,917 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-01-27 13:31:08)

No chyba tak.
Nie chciałabym jednak, żeby ta nasza konwersacja zeszła na wątrobę i sztuczne szczęki.

Bagiennik
W punkt! smile

7,918 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-01-27 14:22:22)

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Tutaj sie otwiera cały wachlarz możliwości. Dużo filmów, duzo książek, dużo ciekawych histroii opowiadnych sobie z osobą, która tez zapomina. Dużo "nowych" znajomości.

7,919

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Czyli peseloza.

Albo "niepamięci cud".

7,920

nie piszcie peseloza bo jeden taki zrobił o to słowo raban, że go obrażam.:)

7,921

Ela210 napisał/a:

i

Eee.. pewnie już zapomniał tongue

7,922

adela 07 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

i

Eee.. pewnie już zapomniał tongue

Też go dopadnie peseloza. To kwestia czasu smile

7,923

Ajko napisał/a:
Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Tutaj sie otwiera cały wachlarz możliwości. Dużo filmów, duzo książek, dużo ciekawych histroii opowiadnych sobie z osobą, która tez zapomina. Dużo "nowych" znajomości.

A potem "Kochanie, obiecałeś mi tą sukienunię z Cottonfielda, zapomniałeś?

7,924

adela 07 napisał/a:
Ajko napisał/a:
Misinx napisał/a:

A potem "Kochanie, obiecałeś mi tą sukienunię z Cottonfielda, zapomniałeś?

A on odpowie: "A co to jest Cottonfield ?" big_smile

7,925 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-01-27 15:06:28)

Cottonfield? No jak to co? Pole bawełny! big_smile

7,926 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-01-27 15:13:18)

bagienni_k napisał/a:

Cottonfield? No jak to co? Pole bawełny! big_smile

To u nas nie ma. Są pola z owcami na wełnę.

O !! A propos pól. Bagienik Ty się pewnie znasz na tym. Planuję w tym roku spróbować wrócić do chodzenia po górach. Wrócić.... Jak to ładnie brzmi jak się ostatnio chodziło 30 lat temu big_smile To jak nauka chodzenia od nowa.
W każdym razie, to była inna epoka. No i potrzeba by sobie coś kupić na tą okoliczność. Nie wiem co. Dawniej się chodziło w adidasach i dżinsach. Co byś polecił ? Tylko nie coś bardzo drogiego, bo mnie nie stać big_smile Poza tym ja nie jestem jakimś wyczynowcem.

Oczywiście interesują mnie te niższe góry big_smile Bez potrzeby chodzenia z tlenem wink

7,927

Kup sobie orbitreka z programem chodzenia po górkach najpierw, bo GOPR moze być zajęty smile

7,928

Ela210 napisał/a:

Kup sobie orbitreka z programem chodzenia po górkach najpierw, bo GOPR moze być zajęty smile

I gdzie ja to postawię ? big_smile
Ale ja będę w ubraniu wychodził.

7,929

Hmm, ciekaw jestem, gdzie najblizej Krk pasą się owieczki smile

Góry to szeroki temat smile

Zależy czy nastawiasz się na regiularne chodzenie czy na okazjonalne? To raz. Dwa, czy raczej w sezonie późna wiosna -wczesna jesień czy cały rok?
Co do butów, to raczej adidasków nie polecam, bo nawet na krótkie i niezbyt wymagające szlaki przydają się dobre buty trekingowe, takie za kostkę, z odbrą podeszwą, najlepiej z vibramem..

Spodnie - dobre są bojówki, z wieloma kieszeniami, dość luźne, aby nie spinać za bardzo tego i owego smile

Kurtka - dobre są przeciddeszczowe z goretexu, zarówno grubsze jak i cieńsze..

Sprawdź sobie w Decathlonie.. Tam zdarzają się przeceny dobrego(lub przeciętnego przynajmniej) sprzętu. Na Siennej swego czasu był dobry sklep, ale już z towarami z wyższej półki. Genralnie, jeśli chcesz chodzić częściej i pokonywac cięższe/dłuższe trasy, to przydaje się lepszy(dlatego czasami droższy) ekwipunek.

W razie czego pisz na priv smile

Może jeszcze coś Snake podrzuci? smile

7,930

bagienni_k napisał/a:

Hmm, ciekaw jestem, gdzie najblizej Krk pasą się owieczki smile

Góry to szeroki temat smile

Zależy czy nastawiasz się na regiularne chodzenie czy na okazjonalne? To raz. Dwa, czy raczej w sezonie późna wiosna -wczesna jesień czy cały rok?
Co do butów, to raczej adidasków nie polecam, bo nawet na krótkie i niezbyt wymagające szlaki przydają się dobre buty trekingowe, takie za kostkę, z odbrą podeszwą, najlepiej z vibramem..

Spodnie - dobre są bojówki, z wieloma kieszeniami, dość luźne, aby nie spinać za bardzo tego i owego smile

Kurtka - dobre są przeciddeszczowe z goretexu, zarówno grubsze jak i cieńsze..

Sprawdź sobie w Decathlonie.. Tam zdarzają się przeceny dobrego(lub przeciętnego przynajmniej) sprzętu. Na Siennej swego czasu był dobry sklep, ale już z towarami z wyższej półki. Genralnie, jeśli chcesz chodzić częściej i pokonywac cięższe/dłuższe trasy, to przydaje się lepszy(dlatego czasami droższy) ekwipunek.

W razie czego pisz na priv smile

Może jeszcze coś Snake podrzuci? smile

Znając mnie to oczywiście chodzi o okazjonalne chodzenie i nie cały rok, tylko w tych porach co pisałeś.
Myślałem właśnie oczywiście o Decathlonie.

Ja jeszcze nie wiem czy w ogóle wejdę na jakąś górę, więc nie chcę przepłacać big_smile Może być tak, że wchodząc np. na Turbacz będę zakładał obozy lol

Posty [ 7,866 do 7,930 z 12,682 ]

Strony Poprzednia 1 120 121 122 123 124 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024